Grote schoonmaak bij NEC; besluit over Achahbar en Van de Pavert uitgesteld

Zaterdag, 31 maart 2018 om 12:18Robin Bruggeman • Laatste update: 12:28

Janio Bikel, Michael Heinloth en Joris Delle moeten op zoek naar een nieuwe werkgever, zo maakt NEC zaterdag bekend via de officiële kanalen. Het aflopende contract van eerstgenoemde, die in 2015 de overstap maakte van sc Heerenveen, zal niet worden verlengd, terwijl de optie in de contracten van Heinloth en Delle in samenspraak met de spelers niet zal worden gelicht.

De Nijmegenaren wilden wel langer door met doelman Maarten Paes en hebben hem ook een meerjarige contractverlenging aangeboden. De keeper heeft er echter voor gekozen om hier niet op in te gaan en hoopt elders een nieuwe club te vinden. Steeven Langil krijgt aan het einde van het seizoen duidelijkheid: NEC zal dan beslissen of zijn contract wel of niet verlengd wordt.

Ook voor Wojciech Golla, Gregor Breinburg, Marco van Duin en Mohamed Rayhi is er vooralsnog geen duidelijkheid. Het viertal beschikt over een aflopend contract en is op het moment met de club in gesprek over een mogelijke verlenging. De huidige nummer twee van de Jupiler League geeft aan dat het aan het einde van het seizoen zal besluiten of het Anass Achahbar en Ted van de Pavert, beide gehuurd van PEC Zwolle, definitief zal inlijven. NEC heeft in de huurovereenkomsten van de twee spelers een optie tot koop laten opnemen.


Poll

Vind jij dat NEC Anass Achahbar en Ted van de Pavert definitief moet inlijven?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

22 reacties (laatste reactie door zytto34)

Jammer van bikel , eerste jaar met oa Santos in de eredivisie speelde hij een goed seizoen onder Faber . of dat het nu aan de trainer ligt of niet , blijf het zonde vinden was echt een leuke middenvelder voor NEC

Veel zal wel afhangen of men wel of niet promoveert, denk dat spelers als Achabar en van de Pavert te duur zullen zijn als je in de Jupiler League blijft acteren, datzelfde geld natuurlijk voor een Breinburg, Golla en Rayhi.

Het is te hopen voor NEC dat er eindelijk eens goed beleid gevoerd gaat worden, dan is men een toevoeging voor de Eredivisie en hoort men ook daar te spelen. Vorig seizoen vond ik dat ze toch een heel aardig team hadden met veel talenten en potentie, goed eerste seizoenshelft gedraaid maar daarna totaal weggezakt.

31 maart 2018 om 12:46

Op grond waarvan horen ze in de eredivisie?

31 maart 2018 om 12:53

Ja inderdaad er horen op basis van verleden wel 26 teams in de eredivisie. Maar er kunnen e toch echt maar 18 in.

31 maart 2018 om 13:23

Omdat ze echt gras hebben. Maar verder zou ik het zo 1-2-3 niet weten, dat valt voor meer clubs te zeggen natuurlijk.

31 maart 2018 om 13:43

Het zal altijd een geschuif blijven tussen go ahead, willem 2, de graafschap, nec, vvv, sparta, excelsior, cambuur en rkc. Een pec zwolle is nu bijna niet meer weg te denken uit de Eredivisie zoals rkc dat rond 2010 was. Met een beetje geluk of pech had nec bij wijze van een vitesse van nu kunnen zijn en vitesse een nec van nu. Rond 2010 haalde nec Europees voetbal met been en was vitesse bijna failliet.

31 maart 2018 om 19:37

Op basis van de laatste weken heeft NEC weinig te zoeken in de ED, maar als er (zoals v-watcher aangeeft) rust wordt gecreeerd, dan is NEC zoals in het seizoen 15/16 gewoon een leuke toevoeging.

zonde vam paes. ben geen nec kenner maar ik dacht dat het wel een groot talent was

31 maart 2018 om 12:58

Erg groot talent inderdaad , had imo nu al eerste keeper moeten zijn in plaats van Delle.. Erg zonde dat hij zijn contract niet wilt verlengen

Erg balen dat Paes zijn contract niet wilt verlengen , is namenlijk naar mijn mening nu al veel beter dan Delle. Hopen voor die jongen dat er een mooie andere club komt waar die wel de kans gaat krijgen om door te breken.

31 maart 2018 om 15:06

Hoop stiekem dat mijn club NAC hem inlijft. Zoals iedereen weet is het daar op bertrams en Niemczycki na een compleet drama. Onze sympathieke lange Fries is al naar Italië en birighitti zal ook niet blijven. Niemczycki is nog te jong, dus een concurrent voor bertrams zou niet zo verkeerd zijn! Hoor goede verhalen over paes, wat is de reden dat hij geen kans krijgt als delle toch de deur uit gaat? Nu is NEC 2 keepers kwijt.

31 maart 2018 om 16:35

De reden zou ik echt niet weten, ik zie regelmatig de trainingen en daar zie je echt dat Paes heel erg veel kwaliteit heeft , vooral op de lijn echt heel erg goed. Delle heeft ook zeker zijn waarde gehad maar is te wisselvallig , wisselt een geweldige redding af met 3 blunders , kan je dus niet opbouwen.

31 maart 2018 om 19:20

Ik geloof dat PSV hem heeft proberen over te nemen.

31 maart 2018 om 21:34

Een paar jaar geleden wou PSV hem ook al binnen halen , toen koos Paes ervoor om een contract te tekenen bij NEC . Nu heb ik ook al een aantal keer gelezen dat die nu inderdaad toch naar PSV lijkt te gaan.

Bikel en Paes zijn eeuwig zonde. Bikel is naar mijn mening ‘kapot’ gemaakt door Bogers en Lijnders. Ik heb hem op de trainingen niet gezien, maar hij had naar mijn mening meer krediet verdient. Dat er niet vol wordt ingezet op Paes snap ik niet. Deze jongen hinkt nu al tegen het niveau van Delle aan, maar krijgt een nietszeggende aanbieding. Volkomen begrijpelijk dat hij verder kijkt, hoe pijnlijk het ook is als NEC supporter.

31 maart 2018 om 21:36

Bikel was vooral in zijn eerste seizoen echt heel erg sterk , Vond hem onder Hyballa vorig jaar al wel wat minder maar vind hem nog altijd beter dan Dijkstra nu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NEC

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.SC Cambuur39-17
10.RKC Waalwijk38-11
11.NEC38-14
12.FC Groningen36-14
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
L. SchöneMiddenvelder332
E. TavşanAanvaller305
A. AkmanAanvaller286
J. VetMiddenvelder272
S. El KarouaniVerdediger310
J. OkitaAanvaller277
Voor de complete selectie: Clubpagina NEC.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina NEC.

Nederland
50 fans
Middenvelder, 28 jaar

In de wandelgangen

Maandag 27 juni
Calvin Stengs voelt voorlopig niets voor een terugkeer op de Nederlandse velden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren