wk2018

Veldwijk op het matje geroepen na tonen geslachtsdeel: ‘Waardeloos’

Donderdag, 29 maart 2018 om 22:15

Lars Veldwijk kwam onlangs al in opspraak toen hij weigerde om in te vallen en de spits heeft zich deze week ook niet populair gemaakt bij de clubleiding van FC Groningen. Veldwijk figureerde woensdag in een vlog van zijn vriendin Monica Geuze en liet zich daarin niet van zijn beste kant zien. De aanvaller haalde voor de camera namelijk zijn geslachtsdeel uit zijn broek om Geuze vervolgens een oneerbaar voorstel te doen.

In het Noordlease Stadion kunnen ze niet om de actie van hun spits lachen: “Ik kan er heel helder over zijn, ik vind het helemaal waardeloos hoe Lars Veldwijk deze week weer in het nieuws is gekomen”, spreekt algemeen directeur Hans Nijland tegenover het Dagblad van het Noorden zijn ongenoegen uit. “Het is zo vervelend en zo zonde dat dit gebeurt.”

Nijland vindt dat profvoetballers een voorbeeldfunctie hebben, waar dit incident niet mee te rijmen valt. De bestuurder had juist graag gezien dat het rustig bleef rond Veldwijk: “Ik ben misschien wel van het oude stempel, maar ik heb helemaal niets met die vlogs. Het is uitermate onverstandig dat Veldwijk daar op deze manier in figureert.”

Groningen heeft Veldwijk, die sinds februari nadat hij weigerde om in te vallen tegen ADO Den Haag meetraint met de beloften en dit seizoen ook niet meer terug lijkt te komen in de selectie van Ernest Faber, aangesproken op zijn gedrag en aangegeven dit incident zeer vervelend te vinden: “En dan kan het duizend keer zo zijn dat zich dit in privétijd afspeelt, maar ook buiten het veld ben je een professionele speler van FC Groningen van wie wij dit gedrag niet verwachten.”


Poll

Vind jij de reactie van Hans Nijland terecht?


Gerelateerd

66 reacties (laatste reactie door millonario)

Ik was hier niet van op de hoogte en heb er ook geen behoefte aan om dit te weten. Misschien geldt dat ook voor het gros van het voetbalpubliek. Had Nijland dit niet gewoon beter kunnen negeren ipv de aandacht erop te vestigen?

29 maart 2018 om 22:30

Snap wel dat dit een nieuwsbericht is. Zoals Nijland zegt, hij heeft een voorbeeldfunctie en houdt zich er alweer niet aan.

29 maart 2018 om 22:30

Ja, dat leek me ook beter. Maar die Nijland doet daar heel wat verkeerd. Want hij is uiteindelijk ook verantwoordelijk voor dat types zoals deze Veldwijk en Mahi bij Groningen spelen en de club in een negatief daglicht plaatsen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het voetbal en de resultaten van de club.

29 maart 2018 om 22:35

Nijland doet ook heel veel goed. Plus hij heeft geen controle over wat de voetballers onderling doen

29 maart 2018 om 22:45

Vraag me af wat dat goed doen dan is.... Onder Nijland zijn ze afgegleden van een stabiele subtopper naar een degradatie kandidaat. Sponsoren laten het afweten. De enige reden dat FC Groningen nog bestaat is dat ze af en toe een voltreffer hadden die geld opleverde zoals Suarez maar ook het aantrekken van die spelers heeft hij niet gedaan, die scout zit nu bij Ajax en laat dat daar ook zien met aantrekken van o.a.sanchez

29 maart 2018 om 22:57

Onder Nijland... zijn ze van nagenoeg failliet in het oosterpark naar trots van stad en ommeland in euroborg opgeklommen. Zonder nijland had de club niet meer bestaan, verdiep je alsjeblieft eerst even in de geschiedenis van fc Groningen in de afgelopen pakweg 30 jaar voordat je zulke dingen roept.

29 maart 2018 om 23:16

Degradatiekandidaat...... Komop he. Ga ik niet serieus op in dit. Op basis van 1 seizoen zeker. We hebben gewoon een goedbetalende sponsor. Jezus, schrijf je nu serieus alle credits naar Veldmate toe? Oja, die zit bij Ajax, logisch. Dan moet hij wel door god gestuurd zijn. Komop man, wat een onzin. daarbij komt dat Nijland absoluut Suarez heeft aangetrokken, en zelfs heeft ontdekt. Dit bewijst maar weer dat je van helemaal niets weet en gewoon uit je Ajax biased nek lult

29 maart 2018 om 23:22

Dit is slechts de tweede keer sinds de introductie van de play-offs 12 jaar geleden dat we die missen. Een slecht seizoen en we worden al bestempeld als degradatiekandidaat?

29 maart 2018 om 23:23

Nijland wordt altijd maar afgeschilderd als een koekebakker die de club om zeep helpt. Hier moet men eens mee stoppen. Zonder Nijland was er geen club meer. De man heeft zoveel betekent voor de club, en dan komt een Ajax fan even vertellen hoe de vork wel niet in de steel steekt

29 maart 2018 om 23:39

Nijland moet Veldwijk laten dokken voor het in discrediet brengen van Groningen!

30 maart 2018 om 00:14

Dus de scouts runnen de clubs volgens jou? Dan kunnen vd Sar en Overmars ook net zo goed vertrekken.

30 maart 2018 om 00:44

Ach niet teveel aandacht aan besteden. Ja het gaat minder maar zo zwart als sommigen het doen voorkomen is het echt niet.

30 maart 2018 om 23:40

Kunnen we Ajax inmiddels ook wel subtopper noemen. Ze gaan nu alweer geen titel pakken 🤣

29 maart 2018 om 22:43

@torres; ik denk dat het meerendeel vh voetbalpubliek er wel van wist en snap dan ook prima dat Nijland zich geroepen voelde te reageren

29 maart 2018 om 22:58

Dat kan natuurlijk. In dat geval mag ik me gelukkig prijzen dat ik hier tot een half uur geleden geen weet van had.

30 maart 2018 om 23:42

Je moet ook niet vergeten dat de media graag al deze personen opzoekt. Als Hans dan niet reageert komt er een artikel dat Hans het allemaal niets doet etc. Maw, hij heeft hier niet echt een keus in.

29 maart 2018 om 23:01

Ik denk dat het viraal is gegaan waardoor hij zich genoodzaakt voelde om er iets over te zeggen. Ik kwam er ook net pas achter door dit bericht, maar ik zit dan ook niet zoveel op social media. Ik denk dat het daar wel een 'hot item is.

30 maart 2018 om 08:33

Het is gewoon zeiken wat Nijland doet. Die hele vlog viel allemaal nog wel mee, en is er ook gelijk weer afgehaald. Ik denk dat er echt helemaal niemand is die nu minder denkt over Veldwijk of FC Groningen. Denk eerder dat hij dit gebruikt om het dossier Veldwijk te vullen.

30 maart 2018 om 23:44

De vlog is niet voor niets direct er af gehaald... Je moet niet vergeten dat kinderen die vlogs zien en dat we tegenwoordig in een tijd zitten waar humor in relatie tot negatief doen tegen vrouwen niet meer getolereerd wordt (*zucht*).

30 maart 2018 om 23:44

De vlog is niet voor niets direct er af gehaald... Je moet niet vergeten dat kinderen die vlogs zien en dat we tegenwoordig in een tijd zitten waar humor in relatie tot negatief doen tegen vrouwen niet meer getolereerd wordt (*zucht*).

30 maart 2018 om 09:36

@frtorres
Ik kon geen nieuwswebsite vinden de afgelopen dagen waarin het niet werd gemeld, dus het was vrij bekend. Dus niet heel gek dat Nijland er dan op reageert.

30 maart 2018 om 23:45

Ik moet eerlijk bekennen dat ik meerde nieuwssites kijk op een dag, maar het niet ben tegengekomen..

Die maffe vlogs ook wat heb je daar als voetballer dan ook op te zoeken. Ik snap dat het zijn vriendin is en hij misschien af en toe even in beeld komt maar dit slaat toch werkelijk nergens op! Dit soort dingen verpest gewoon je carriere...

Wat is Lars een dommerd joh. Je hoeft niet aan een boom te hangen om ‘eikel’ te zijn.

Denk dat de clubleiding en wellicht ook wel het team zich kapot ergeren aan Lars en zijn vriendin. Hij en zijn vlogkoningin schoppen zoveel herrie bij de club. Het lijkt bij Lars ook allemaal een beetje naar zijn hoofd te stijgen, die vent is al lang niet meer bezig met voetbal. Denk dat het voor Groningen beter is om zo snel mogelijk afscheid te nemen van deze vent.

Haha het gaat lekker met deze jongen. We hebben het vaak, en mijns inziens soms ten onrechte, over randzaken bij bepaalde voetballers, maar dit is nou echt een voorbeeld van tijdverdrijf wat die jongen moet laten. Wat bezielt je om het topje van je leuter op camera te laten zien? Een softe jongen die de verkeerde opgaat...

29 maart 2018 om 22:43

En over een jaar of 10 kan je vermoedelijk een boek van hem kopen waarin hij ligt te janken hoeveel spijt hij heeft dat ie de verkeerde keuzes destijds heeft gemaakt .
Bestseller vermoedelijk . NOT .

Soms moet ie even luchten toch Niet heel verstandig inderdaad, profileert zich de afgelopen maanden niet bepaald als een helder denkend persoon.

Hoe dom kan je zijn zeg... En die video schijnbaar nog online zetten ook...
Die monica is ook alleen media en views geil zeg...

Sorry hoor maar er is geen fuck te zien in dat filmpje. het kan net zo goed zijn duim zijn zo wazig het is beeld.
Ophef om niks en weer een directeur die zogenaamd weet hoe het moet in het leven.
Hij die vrij van zonden is werpt de eerste steen. Ook jij Hans Nijland bent niet vrij van zonden.

29 maart 2018 om 23:10

Hij weet zeker hoe het hoort in het leven . Hij kan bogen om al jaren directeur van de FC en daarvoor ondernemer en directeur te zijn . Hoe ver heb jij het geschopt ??!

29 maart 2018 om 23:14

Hou toch op man! Een voetbalnomade als Veldwijk mag blij zijn dat hij op 26e überhaupt nog een club gek genoeg krijgt om vertrouwen in te investeren, want die jongen presteert zo'n beetje overal bagger. Als het al te veel gevraagd is om gewoon in te vallen voor de investering die FC Groningen doet, mag je toch op zijn minst verwachten dat die vent zich behoorlijk gedraagt. Dat je überhaupt al in die zielige filmpjes wilt fungeren moet-ie zelf weten, maar dit is - nota bene bewust gedaan en geplaatst - wel het ultieme bewijs dat je een ongeïnteresseerde neoprof bent!

Inderdaad zal Nijland zijn zonden hebben, maar hem zie je niet met zijn lul voorbijkomen in de publicaties van zijn vrouw wel? Ik rij ook wel eens een paar kilometer te hard, maar mag ik dan ook geen dief meer tegenhouden als de kans zich aandoet? Wat Veldwijk doet is bewust en niet iets waar je achteraf van kunt zeggen - noem het een Jeroen-van-der-Veertje - dat hebben we verkeerd ingeschat...

Dat Veldwijk wel klaar is bij FC Groningen zal duidelijk zijn, maar ik vraag me af welke club hierna het lulletje wordt. Zou mijn handen er niet meer aan branden.

29 maart 2018 om 23:44

gomes1psv
Spijker , kop , raak . Is af en niets meer aan doen

Nou, die zie je voetballen bij een topklasseploeg volgend seizoen. Wat een gedrag zeg.

Wat een Hollandsch gezeur weer.... pfff.
Hij geeft toch het goede voorbeeld? Kinky is toch ook best lekker volgens Lars? 😂😂😂
Maar goed, de speler is een publieke figuur en dan wordt er wat meer lawaai over gemaakt.

Gewetensvraag: hoeveel van jullie zouden dat ook vaak doen als je zo een vriendin had? 😉

29 maart 2018 om 23:57

Dit is geen ‘Hollandsch gezeur’, vriend. Dit is gewoon onacceptabel, wie het ook doet. Een publieke figuur of een nobody, het is gewoon belachelijk om jezelf zo voor schut te zetten. Een vriendin die zulke dingen doet, heeft geen goeie bedoelingen met je. Wat je doet in je prive moet niemand weten dus hou gewoon op met het goed te praten.

30 maart 2018 om 17:13

Je geslachtsdeel tevoorschijn halen waar je vriendin bij is, is onacceptabel bij jou?
Jij leeft in de 50-er jaren? En sex moet in het donker enzo?

Als dit al onacceptabel is bij jou, dan ligt de drempel laag, heel laag.
Enne, noem mij niet je vriend he? Ik ken je niet.

30 maart 2018 om 23:25

Doe je nu alsof je het niet begrijpt of wil je het niet begrijpen? Dit doe je gewoon niet in het openbaar, snap je dat nu echt niet? Is dat zo moeilijk om in te zien? Het feit dat dit gefilmd werd en ook nog eens gedeeld wordt met de buitenwereld zou al moeten aantonen dat dat meisje niet gezond in haar hoofdje is.

Nogmaals omdat je het niet begreep: wat je doet in je prive zijn jouw zaken, ga lekker je gang. Dit gaat niet over leven in de 50-jaren of rollebollen in het donker, je praat gewoon volledig naast de kwestie.

PS: we zijn hier allemaal vrienden van elkaar, vriend

31 maart 2018 om 03:04

Allemaal vrienden van elkaar hier? Nou, die indruk krijg ik niet hier op dit geweldige forum waar ik heel wat tegenstellingen tegenkom. Hahahaha.

Maar OK dan maar vriend (), ik doe nog een poging. Ik zie het meer iets van haar. Dat ze zitten te geinen over zijn pielemuis lijkt mij echt iets voor hun twee en dus prive.
Maar als de dame het meteen op Youtube zet is dat minder slim van haar, maar dan nog is het niet iets waar Nederland voor op zijn kop hoeft te staan en schande te spreken.

31 maart 2018 om 14:02

Tjah, ik spreek niet voor iedereen en ik denk dat we elkaar verkeerd hebben begrepen in de eerste plaats.

Wat zij doen in hun prive is volledig hun zaak, daarin geef ik je 101 procent gelijk in. Maar een partner die jou zo te kijk zet online, of je nu bekend bent of niet, heeft absoluut geen goeie bedoelingen met je. Het is dat of ze is gewoon echt dom. We staan niet op onze kop, maar het is gewoon ranzig voor veel mensen en daar ken best wel in komen. Er zijn kinderen die naar Youtube dagelijks kijken en dan zoiets moeten zien. Natuurlijk zijn de mensen dan kwaad. Er is gewoon een grens op een bepaald moment.

30 maart 2018 om 05:59

Gewetensantwoord: Ze is zeer aantrekkelijk maar zo een dame hoef ik niet als vriendin te hebben. Dank.

30 maart 2018 om 09:00

Wat is er zo speciaal aan Monica Geuze dat jij het topje van je lat op de camera laat zien en het vervolgens op social media laat lekken? Ze is mijns inziens leuk voor een paar keer en daar blijft het ook bij. Ik denk niet dat veel mannen jaloers zijn op Lars Veldwijk. Dit is een mooi voorbeeld van een voetballer die z’n gezond verstand niet weet te gebruiken. Maar goed, je kon zoiets eigenlijk wel verwachten wetende dat hij zich met een meid als Monica Geuze inlaat...

30 maart 2018 om 18:19

Ik zou de hele weg met mijn broek op mijn knieën zitten!!!!!

31 maart 2018 om 00:14

Verlaag je eens niet. Je weet niet eens hoe deze vrouw privé is. Na de daad heb je daar ook mee te maken!

Het is niet slim nee, wellicht dat Nijland dat vroeger in zijn jonge jaren ook wel eens gedaan heeft bij een meid. Alleen toen stond niet overal een camera op.
Op deze manier blaast Nijland het alleen maar meer op vind ik. Zou het gewoon laten gaan. Denk dat hij beter kan kijken hoe Groningen dit seizoen voetbalt en daar wat aan doen ipv zich druk te maken over de leuter van Veldwijk.

Het zal mij letterlijk een worst wezen.

Zal binnenkort met een verontschuldiging komen en dat ie onder invloed domme dingen gedaan heeft. De gewoonlijke onzin weer.

Lekker belangrijk , al loopt ie heel de dag in zn blote snikkel, moet hij weten.

31 maart 2018 om 00:13

Wat een onzinnige reactie

Deze speler denkt niet aan zichzelf maar enkel aan zijn vriendin. En zij denkt weer aan populariteit. Erger kan je als speler je toekomst niet vergooien. En een penis in een vlog, hoe diep kan je zakken? Het beste is deze speler wegsturen want het lijkt mij sterk dat de spelersgroep hier geen last van heeft.

Tja, een vriendin met een zo laag IQ; een oud gezegde luidt niet voor niets ‘waar je mee omgaat wordt je mee besmet.’

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

FC Groningen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
11.Excelsior40-15
13.Willem II37-13
14.NAC Breda34-16
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Sergio PadtKeeper10
Todd KaneVerdediger10
Mike te WierikVerdediger10
Django WarmerdamVerdediger10
Kasper LarsenVerdediger10
Etiënne ReijnenVerdediger10
Juninho BacunaMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Groningen.

8 fans
Aanvaller, 26 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 FC Groningen 18 4 0 0
2017 Aalesund FK 16 5 1 0
2016/2017 Kortrijk 0 0 0 0
2016/2017 Nottingham Forest 1 0 0 0
2016/2017 Kortrijk 9 1 0 0
Laatste voetbalnieuws

Veldwijk wil wat goedmaken met Fraser: ‘Ik heb toen een andere keuze gemaakt’

Sparta Rotterdam verloste Lars Veldwijk deze zomer uit zijn sportieve lijden bij FC Groningen. Trainer Henk Fraser heeft een belangrijke rol voor de 26-jarige spits in gedachten en liet hem vorige...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 18 juli
Marcel Brands staat op het punt om Malcolm naar Everton te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren