Roberto Carlos wijst WK-favoriet aan: ‘Kan geen land opnoemen dat zo voetbalt’

Vrijdag, 23 maart 2018 om

Het WK in Rusland begint over precies 83 dagen. De meeste ogen zullen tijdens het toernooi gericht zijn op Lionel Messi of Cristiano Ronaldo, maar volgens Roberto Carlos mag men ook het nodige verwachten van Neymar. De oud-verdediger is vol goede hoop dat de Braziliaanse superster zijn land naar de zesde wereldtitel in de historie kan leiden.

Ofschoon Neymar momenteel nog herstellende is van een enkelblessure, heeft Roberto Carlos hoge verwachtingen van zijn landgenoot. "Het gaat de goede kant op met Neymar", vertelt de voormalig linksback van onder meer Real Madrid in gesprek met Omnisport. "Het is jammer van zijn blessure, maar Neymar doet alles goed om de beste speler ter wereld te zijn."

"Brazilië is de favoriet voor de wereldtitel. Natuurlijk hoop ik als Braziliaan dat Brazilië het WK wint, maar als ik Brazilië zie voetballen, dan kan ik geen ander land opnoemen dat op dezelfde manier voetbalt", aldus Roberto Carlos. "De selectie van Brazilië is meer dan alleen Neymar. Dat maakt de ploeg zo sterk. Daarnaast hebben ze een fantastische bondscoach (Tite, red.). Brazilië is de favoriet."

De laatste keer dat het Zuid-Amerikaanse land beslag wist te leggen op de wereldtitel was in 2002. Roberto Carlos vindt het dan ook de hoogste tijd voor nieuw mondiaal succes. Ofschoon hij ook onder de indruk zegt te zijn van Spanje, denkt hij dat Brazilië de te kloppen ploeg is in Rusland. "Een land dat al vijf wereldtitels heeft, moet de zesde winnen. Brazilië heeft een nieuwe manier van voetballen. Dit kan de tegenstanders verrassen."


Poll

Denk jij dat Brazilië het WK in Rusland wint?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

57 reacties (laatste reactie door rochester)

Ik zie landen als Frankrijk, Spanje en natuurlijk Duitsland als grotere kanshebbers dan Brazilië.
Maar wie weet verbazen ze ons, we gaan het zien.

23 maart 2018 om 15:22

Ik hoop op de Belgen. Die hebben een prachtig team bestaande uit veel goede en toffe spelers die in de eredivisie hebben geschitterd en in feite hier "zijn opgeleid".

Denk dat dat goed zou zijn voor onze comp.
Het enige pijnlijke is wel dat we dat dan vervolgens tot in lengte van jaren zullen moeten aanhoren vrees ik hahaha

23 maart 2018 om 15:25

Het zou zeker tof zijn als de Belgen het ver weten te schoppen, denk dat ik dan toch even op bezoek ga bij onze zuiderbuurtjes om het feestje mee te vieren.
Het zou ze ook enorm gegung zijn vind ik persoonlijk, België is uit een diep dal geklommen en hebben momenteel wel een selectie met een aantal wereldsterren, in combinatie met veelal spelers die in de subtop in Europa spelen.
Dit samen kan vaak voor successen zorgen, mits ze tactisch sterk genoeg zijn.

23 maart 2018 om 15:26

Vertongen, Alderwereild, Mertens en Dembele. Beetje overdreven om de selectie van België aan de eredivisie toe te schuiven.

23 maart 2018 om 15:39

@willemholder

Wat te denken van Vermaelen? En volgens mij zit Limbombe er ook bij? Had die niet bij nec gezeten? En dan zal ik nog wel wat vergeten.
Vind ik toch redelijk wat.

@dominique

Ja zie ze ook niet als top favoriet, maar wel als een kanshebber. Precies om de reden die jij opgeeft. Heel wat toppers afgewisseld met subtopper.
Van de Duitsers en Spanjaarden verwacht ik niet dat ze het kunstje nog eens flikken, maar het zijn natuurlijk kanshebbers. Frankrijk vind ik zeer sterk en Brazilie ook.
Maar na die 2 heb je een hele rits met Duitsland, Spanje, Belgie en Uruguay. Hoewel ik ze niet zie stunten gezien de stroeve kwalificatie is toch ook Argentinie qua selectie een outsider, hetzelfde geld voor Portugal. Maar Argentinie en Portugal verwacht ik het eigenlijk niet van, maar als outsider weet je maar nooit

23 maart 2018 om 16:57

argentiniã« is zo een ploeg waar je het nooit met weet. op het vorige wk was het ook niet veel soeps en toch stonden ze in de finale en werd een slechte messi (overigens ten onrechte) tot speler van het tornooi benoemd. het ek had met portugal een soortgelijk verhaal.

23 maart 2018 om 15:31

Brazilië heeft toch wel een selectie om de titel te kunnen pakken hoor. Op elke positie wereldtop staan. Wellicht iets minder keuze dan Frankrijk en Duitsland hebben voor de 23-koppige selectie. Maar de keuze waar die ook op valt, zal zeker kunnen wedijveren met de Europese toplanden. Voor mij een van de favorieten. Ze kunnen mij alleen 'verbazen' door elke wedstrijd met een uitslag als 5-0 te winnen.

Ederson
Danilo
Marquinhos
Thiago Silva
Marcelo
Fernandinho
Casemiro
Willian
Coutinho
Neymar
Firmino
23 maart 2018 om 15:38

Was dat afgelopen WK niet ook het geval?
Iedereen had verwacht dat Brazilië een van de weinige was die iets zou kunnen uitrichten tegen Duitsland, en we weten allemaal hoe dat is afgelopen...
Ik zie bij Brazilië veel goede individuele spelers lopen, maar niet een hecht team, en dat is wel belangrijk.

23 maart 2018 om 16:53

Ik zou eerder Jesus als diepe spits zetten ipv Firmino. Firmino is in mijn ogen namelijk geen centrumspits en Jesus wel. Firmino kan beter op nummer 10 spelen als Neymar nog niet fit is. Coutinho kan dan op plek van Neymar. Voor de rest ben ik het volledig eens met jouw opstelling!

23 maart 2018 om 15:45

Puur op basis van de selectiemogelijkheden zou ik zeggen:

***** Frankrijk
**** Spanje en Duitsland
*** Brazilië en België
** Argentinië en Engeland
* Portugal, Uruguay en Kroatië

Op basis van mijn verwachting (kwaliteit + toernooimentaliteit en -prestaties) zou ik zeggen:
***** Frankrijk en Duitsland
**** Brazilië en Spanje
*** Argentinië en Portugal
** België
* Uruguay, Kroatië en Engeland

23 maart 2018 om 16:09

Je reflecteert hier de selectiemogelijkheden aan kwaliteit.
In mijn ogen is dat hetzelfde?

Je kan beter zeggen;
op basis van selectiemogelijkheden & kwaliteit
En op basis van verwachting (teamgeest & kwalificatievorm/prestaties)

Dat lijkt me ook wat je bedoeld overigens, en ben het wel met je eens.

23 maart 2018 om 17:42

@dominique443 Nou dat valt echt wel mee hoor. Heb je Brazilie wel gezien? Neymar, Coutinho, Jesus, Firmino, Willian, ...dat is een aanval waar je u tegen zegt. Daarnaast hebben ze nu ook sterke defensieve middenvelders met Fernandinho en Casemiro. En Achterin tsja, links Marcelo en Sandro, Silva en Marqui en rechts Alves/danilo en ook de keepers zijn heerlijk met Ederson en Alisson. Nou dat is een team wat echt ongekend is en ze spelen snel goed voetbal. Ik zie Brazilie ook zeker als favouriet (samen met de landen die je opnoemt), alleen omdat ze een mindere periode hebben gekend is dat voor vele niet het geval.

Ik weet het zo net nog niet. Brazilië heeft veel goede voetballers, maar ik vind ze de laatste jaren als team toch wat minder. Ik acht Duitsland, Spanje en Frankrijk als grotere kanshebbers.

Elke keer weer hetzelfde verhaal en dan weer net niet, ik dacht dat ze daar wat nederig waren na die duitse afstraffing in eigenland. Neymar gaat het ook niet worden, is gewoon een show mannetje, maar om je team ook echt op sleeptouw te nemen moet je ook effectief en slim omgaan met ALLE overgangsfasen van een wedstrijd. Daar heeft Messi zich de laatste jaren en natuurlijk CR7 heel veel vooruitgang geboekt

De objectiviteit straalt ervan af. Zelf vind ik Frankrijk het sterkst, vooral omdat de selectie zo breed is.

Duitslans zie ik itt vele anderen niet als 1 van de kanshebbers, het ontbreekt hun echt aan een spits van een goed formaat.

23 maart 2018 om 15:24

Vind je Werner geen goede spits? Ik vind juist dat Duitsland eindelijk een goede spits heeft in Werner nadat Klose is gestopt..

ik weet niet of je Brazilie hebt zien spelen in die Zuid Amerikaanse kwalificatie maar dat is echt smullen. die Neymar en Coutinho voeren op een abnormaal hoog tempo de meest geniale dingen uit die ik zelden zie in het voetbal. wat mij betreft is Brazilie topfavoriet gevolgd door Duitsland.

Frankrijk heeft geweldige spelers maar speelt over het algemeen vrij moeizaam voetbal hebben we ook kunnen zien tegen Zweden. tegen ons leken die Fransen opeens geniaal maar we hielden ook flink open huis met ons 4-3-3 systeem tegen deze spelers, we speelden ze helemaal in de kaart.

Spanje hoort zoals altijd idd gewoon bij de favorieten met hun selectie al hebben ze geen speler als Neymar, Messi of Ronaldo in huis

Lekker objectief.. totdat ze Duitsland tegenkomen en met knikkende knieën de wei in lopen..

23 maart 2018 om 15:47

dat was vorig WK. er staat nu een veel beter Brazilie en een Duitsland dat juist weer iets minder is geworden in vergelijking met dat elftal. die nederlaag van toen zegt helemaal niets over beide teams in het hier en nu. 4 jaar is een eeuwigheid in het voetbal

23 maart 2018 om 16:53

Maar das ook weer logisch natuurlijk.. gaat mij er vooral om dat Roberto Carlos wel erg uit de hoogte doet terwijl de laatste keer dat ze het zouden laten zien compleet vernederd zijn.. een beetje nederigheid zou hem sieren..

Brazilie heeft natuurlijk een uitstekende selectie, maar toch zeker niet de beste selectie en ik mis ook een beetje leiderschap. Silva, Neymar en luiz kunnen dit duidelijk niet. Ik mis een Cafu, Lucio of Gilberto Silva. Man man wat was dat Brazilie in 2002 goed zeg. Misschien wel beste Turkije ooit dat in de 88ste minuut halve finales geveld wordt door Rivaldo. Het doet nog steeds pijn. Maar ja als je dan ziet dat er een R9, Ronaldinho en Rivaldo in de voorhoede staan besef je dat het onmogelijk was.

Hoe veel empathie(met tegenzin) ik voor dat Brazilie had. Zo weinig voel ik voor dit huidige sterren emsemble. Behalve felipe luis, jesus en Allison is er letterlijk geen een speler die ik mag. Het zijn stuk voor stuk allemaal vervelende mannetjes. Neymar, Casemiro, Alves, willian, luiz, silva

23 maart 2018 om 15:34

Turkije werd door een doelpunt van Ronaldo uitgeschakeld in 2002, niet Rivaldo. Die deed wat theatraal aan de corner, maar Turkije ging toch door naar de volgende ronde?

On: Willian is toch geen vervelend mannetje? Dat is eigenlijk de speler voorin die de lakens moet uitdelen, maar zulke spelers worden ondergewaardeerd in het huidige voetbal.

En Silva is volgens mij een ideale leider voor het elftal. Toen hij niet mee deed tegen Duitsland was dat meteen duidelijk.

23 maart 2018 om 15:37

Ja begrijp het ook niet willian zeurt nooit om kaarten, duikt niet en is loyaal en geef 100% elke wedstrijd en zijn moeder is vorig jaar overleden en bleef alsnog altijd 100 geven ook al werd hij door de dood van zijn moeder op de bank gezet. Vraag me af wat deze jongen rookt.

23 maart 2018 om 15:37

Ja begrijp het ook niet willian zeurt nooit om kaarten, duikt niet en is loyaal en geef 100% elke wedstrijd en zijn moeder is vorig jaar overleden en bleef alsnog altijd 100 geven ook al werd hij door de dood van zijn moeder op de bank gezet. Vraag me af wat deze jongen rookt.

23 maart 2018 om 15:53

wat theater And(y)reas Müller keek er vol ontzag naar. Ik zou graag de link plaatsen, maar dat mag niet. Ik zou zeggen: zoek het nog eens op. Deed wat theatraal aan de corner vind ik dan toch een gigantische understatement.

23 maart 2018 om 15:36

het is ook allemaal een beetje afwachten wie na een zwaar seizoen nog de meest fitte selectie heeft. op de vorige eindrondes hebben we toch wel kunnen zien dat de wereldtoppers vaak helemaal waren opgebrand na een loodzwaar seizoen waardoor het voetballend gezien vaak saaie Ek's en Wk's werden waar zeer weinig te genieten viel

23 maart 2018 om 15:36

Willian vervelende mannetje? Ken je willian wel. Die man duikt nooit. Rent de hele wesstrijd het veld over en is ontzetten loyaal. Was de enige strijder in de slechte chelaea seizoen 2 jaar geleden en nu ook weer. Die man verdient alle sympathie. Willian is een stuk minder vies dan al die spelers die je hebt opgenoemt. Kan geen naar trekje noemen. Willian zeurt nooit, blijft altijd hardwerken en is loyaal.

23 maart 2018 om 15:36

Willian vervelende mannetje? Ken je willian wel. Die man duikt nooit. Rent de hele wesstrijd het veld over en is ontzetten loyaal. Was de enige strijder in de slechte chelaea seizoen 2 jaar geleden en nu ook weer. Die man verdient alle sympathie. Willian is een stuk minder vies dan al die spelers die je hebt opgenoemt. Kan geen naar trekje noemen. Willian zeurt nooit, blijft altijd hardwerken en is loyaal.

23 maart 2018 om 17:37

Dat Brazilie werd gezien als een van de slechtste Brazilie ooit, dus het was een grote verassing voor ons allemaal.
Hadden nog moeite met het kwalificeren voor het WK.
Ronaldo die niet fit was (lag maanden uit, begon niet eens fit aan het WK in 2002).
Ze hadden spelers als Kleberson etc etc die bijna overal geflopt was.
Neen, Brazilie van Tite is beter als team.

Mits alles fit blijft zijn de Brazilianen dat voor mij ook.

Met Ederson een voetballende topkeeper, twee goede wingbacks met Alves en Marcelo en een granieten en ingespeeld centraal blok met Marquinhos en Thiago Silva.

Ik zou kiezen voor een driemansmiddenveld met Paulinho, Coutinho en Fred van Shakthar Donetsk. Als het te aanvallend is, kan Fernandinho of Casemiro er altijd bij als een slot op de deur, of desnoods Fabinho.

Voorin Neymar, Gabriel Jesus en Willian.

Dit elftal kan swingen. En dan heb je nog spelers als Firmino, Arthur, Danilo, Richarlison, Malcolm, Douglas Costa en Alex Sandro achter de hand.

De Brazilianen gaan met Duitsland, Frankrijk en Spanje uitmaken wie de titel pakt.

23 maart 2018 om 15:39

Ederson is volgens mij 2de keeper achter Alisson maar verder ben ik het wel met je eens

Ben ook voor Brazilië schitterende selectie. Coutinho, Neymar, Jesus, Willian staat geen maat op. Meer balans als bv Frankrijk met al hun show paardjes. Toch acht ik Duitsland favoriet. Wat een vreselijk idee om Duitsland weer het Wk te zien winnen.

Brazilie maakt een kans dat is zeker. Echter heb ik ze niet in mijn top van Favorieten zitten. De 3 landden die het meeste kans maakt blijft in mijnogen toch: Frankrijk, Spanje en Duitsland.

Dan heb ik nog een groep van 4 landen die gelden als outsiders
Brazilie, Argentinie, Engeland en Belgie.

De overige landen gelden voor mij als opvulling van het toernooi, maar zullen geen enkele kans maken op de eindoverwinning.

In mijn toto staat Frankrijk boven aan de lijst. Wat een ploeg, ongeloofelijk veel kwaliteit en ook ontzettend sterk fysiek. Als die gewoon gaan voetballlen, kan de rest niet aan ze tippen. Tijd dat ze alle kwaliteit die ze hebben eens om gaan zetten in prestaties.

23 maart 2018 om 15:37

Engeland...are.you.taking.the.p*ss?

23 maart 2018 om 15:45

als outsider, waarom niet? Kane, Alli en Sterling bv zijn toch spelers die het wekelijks laten zien op het hoogste niveau. favoriet zijn ze idd niet maar net als Kroatie en Portugal hebben ze een paar hele goede voetballers in de selectie lopen dus deze teams zie ik als de best of the rest

23 maart 2018 om 17:07

Ik kijk al uit naar België vs Engeland. Premier league all star game.

Ik gun het Brazilie zeker, denk dat ze ver kunnen komen als Neymar fit is en een beetje in het belang van het elftal kan denken. Voorin met Gabriel Jesus en Coutinho en een Willian die het een beetje in lijn weet te houden, kan het echt wel iets worden!

23 maart 2018 om 17:38

Wanneer doet Neymar het niet dan?

Brazilië en Duitsland behoren al decennia tot de topfavorieten, dus die zie ik samen met Spanje als drie topfavorieten voor het komende Wk.
Ik zie veel mensen Frankrijk zeggen en ja, individueel hebben zij misschien wel het sterkste team. Maar individueel telt niet bij een teamsport. Datzelfde geld voor Argentinië en België. Die komen wat mij betreft achter de 3 favorieten.

23 maart 2018 om 17:10

Frankrijk individueel klopt, maar die bank en keuze die ze hebben in spelers is wel heel uitzonderlijk. Valt er eentje weg hebben ze zo een vervanger klaarstaan. Jammer dat ze Deschamps als coach hebben, met een betere coach zou ik Frankrijk bombarderen tot kandidaat 1 voor de titel.

Lachwekkend dat mensen denken dat een Spanje, Brazilie of Frankrijk meer kans heeft op de trofee dan het grote Duitsland. Dit Duitsland is een geoliede machine die niet te stoppen is als ze er even zin in hebben. Zijn in 2014 fluitend weltmeister geworden zonder een sterke basiself, met in de finale een Kramer die veel te kort kwam, Howedes die niet kan voetballen en een Klose van 36/37 in de spits, die na een sprint van 4 meter aan het infuus werd gelegd. Er kan geen één voetballand tippen aan de grote Duitsers, wat een elftal.

23 maart 2018 om 16:06

ze hebben een goed elftal en horen zeker bij de topfavorieten maar spelers als Ozil en Reus bv zijn niet de spelers van 4 jaar terug. Draxler is vaak bankzitter bij Psg, Lahm is gestopt. ze moeten het doen met Europese subtoppers als Gomez en Wagner in de spits en Neuer is al een heel lang geblesseerd. ik vind ze niet meer het geweldige Duitsland van 4 jaar terug

ik ben wel heel benieuwd naar Sane en Gundogan op het WK, die het bij City uitstekend doen

23 maart 2018 om 16:18

@japie
Je zou Gary Lineker eens moeten vragen naar de omschrijving van voetbal:
22 mannen lopen achter een bal gedurende 90 minuten en op het einde winnen de Duitsers.

23 maart 2018 om 16:23

hahaha precies maar dat was nog het Bierhoff/rudi Fuller Duitsland. ik ben overigens blij dat ze nu niet meer zo spelen. de laatste jaren is het echt genieten van het voetbal van die Duitsers

23 maart 2018 om 16:39

Duitsland heeft voor het eerst in jaren een geweldige jonge spits in Werner. Tevens heb je nu Kimmich als vervanger van Lahm, dus daar heb je ook een geweldige speler als vervanger. Wat voor Duitsland het belangrijkste is is dat Neuer weer eens terugkomt.. ondanks de geweldige reservekeepers als Ter Stegen of Leno, is Neuer toch van een ander niveau. Kan het verschil maken in zo'n toernooi!

23 maart 2018 om 16:42

Wagner en Gomez in de spits? Müller en Werner bedoel je vast kerel. Muller speelt laatste tijd iets minder, maar is absolute wereldtop. Ligt goed op schema om wktopscorer aller tijden te worden, kan minstens nog 2 toernooien mee. Daarnaast is Werner het grootste wereldtalent dat er in de spits rondlooot, wat een wereldspits. Snel, sterk, doelgericht, wat een speler.

23 maart 2018 om 16:43

Klopt, de Duitsers spelen een stuk attractiever. Je hoeft vooraf ook niet de selectie van de Duitsers te kijken, want ze zijn altijd favoriet. Hebben ze de sterspelers niet, dan hebben ze het team en met name het doorzettingsvermogen. Daar kan Oranje een puntje aan zuigen de afgelopen decennia. Ik bedoel in de jaren negentig en begin jaren 0 hadden wij een selectie zoals Frankrijk die nu heeft, Allemaal toppers en toch geen prijzen gepakt.

23 maart 2018 om 16:45

@mr_united
Dat zag je inderdaad ook met Kahn die Duitsland zo'n beetje in zijn eentje naar de finale keepte in 2002

23 maart 2018 om 17:26

die vergat ik even voor het gemak als die meegaat en speelt is dat idd een geweldige voorhoede speler

'Brazilie is de grote favoriet', aldus de uiterst objectieve Roberto Carlos. Dat waren ze in eigen land ook, tot de 7-1. Zie die huilende koppies op de tribune nog voor me. Ze hebben goede spelers , maar zie Duitsland, Spanje en ook Frankrijk verder komen.

Achja, er zijn wel meerdere favorieten dan de Brazilianen. Spanje, Frankrijk, Duitsland, Brazilie en Kroatie beschikken over de meest gebalanceerde teams. Met wat geluk kan je daar misschien Argentinië of Portugal aan toevoegen. België is eerder een outsider. Een wereldselectie maar de loting na de poulefase lijkt voor hen heel moeilijk te worden.

Maar ach, het speelt zich nooit uit zoals men op voorhand denkt en elk elftal kan maar 11 spelers opstellen. En de bal is rond

Tja, voorspelbaar dat hij Brazilie ging opnoemen als absolute favoriet. Naar mijn mening zijn ze 1 van de 6 kandidaten samen met Spanje, Frankrijk, Duitsland, Belgie en wellicht Argentinie. Bovendien vind ik Brazilie altijd erg kwetsbaar op momenten dat het er echt om gaat.

Nee joh, veel te koud daar. Hoop wel op een Brazilië Duitsland, dat zal een beladen potje worden.

23 maart 2018 om 18:56

Rusland valt best tegen in de zomer qua hitte. Kan tot 40 graden en meer worden in Moskou...

"Wij van WC-eend".

Denk dat je toch eerder naar de Europese landen mag gaan kijken, voordat je bij Brazilië uitkomt. Zelfs Argentinië eigenlijk.

Ik ben zelf altijd al een enorme fan van het Braziliaans elftal (en dus Braziliaanse voetballers) geweest en dat ben ik nu nog steeds.

Op het WK ben ik ook voor Brazilië en de Europese land die ik ga supporten is Frankrijk (als Nederland mee had gedaan, dan Nederland natuurlijk), maar als ik echt zou moeten kiezen tussen Brazilië en Frankrijk, dan zou ik voor Brazilië kiezen.

Ze zijn zeker kanshebbers om het aankomende WK te winnen, maar dat zijn ze in mijn ogen samen met Frankrijk en Duitsland. Met deze selectie moet Brazilië in mijn ogen zeker kunnen presteren op het WK (mits iedereen fit is):

Keepers: Alisson ( AS Roma ), Ederson ( Manchester City ) en Neto ( Valencia )..

Verdedigers: Daniel Alves ( Paris Saint Germain ), Danilo ( Manchester City ), Thiago Silva ( Paris Saint Germain ), Marquinhos ( Paris Saint Germain ), Miranda ( Inter Milan ), David Luiz ( Chelsea ), Marcelo ( Real Madrid ) en Alex Sandro ( Juventus ).

Middenvelders: Casemiro ( Real Madrid ), Fernandinho ( Manchester City ), Paulinho ( FC Barcelona ), Fred ( Shakthar Donetsk ), Philippe Coutinho ( FC Barcelona ) en Willian ( Chelsea ).

Aanvallers: Douglas Costa ( Juventus ), Malcom ( Girondins de Bordeaux ), Gabriel Jesus ( Manchester City ), Roberto Firmino ( Liverpool ), Neymar ( Paris Saint Germain ) en Taison ( Shakthar Donetsk ).

En dan moet je je nog bedenken dat spelers als Rodrigo Caio, Fagner, Talisca, Willian José, Diego Alves, Jorge, Jemerson, Filipe Luis, Arthur, Luan, Oscar, Hulk, etc. er niet bijzitten en dat deze spelers bij een groot aantal andere landen waarschijnlijk wel opgeroepen zouden worden en waarschijnlijk zelfs basisspelers zouden zijn.

Alisson
Daniel Alves
Thiago Silva
Miranda
Marcelo
Fernandinho
Casemiro
Willian
Coutinho
Neymar
G.Jesus

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Brazilië

FIFA ranking: 3
196 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Brazilië4130
2.Uruguay3112
5.Peru261
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Zuid-Ame...
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Brazilië.

3823 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Juventus 7 4 0 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
2015/2016 Real Madrid 36 35 3 0
Laatste voetbalnieuws

Juventus komt met schrik vrij na onbestrafte handsbal Matthijs de Ligt

Juventus heeft zaterdagavond zijn zegereeks in de Serie A een vervolg gegeven. De ploeg van Maurizio Sarri boekte thuis tegen Bologna een verdiende 2-1 overwinning via doelpunten van Cristiano Ronaldo en...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 19 oktober
Chelsea hoopt te kunnen profiteren van de eventuele overgang van Christian Eriksen naar Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren