‘Als Napoli en Juventus echt geïnteresseerd zijn, zal ik luisteren’

Vrijdag, 23 maart 2018 om 11:30

Héctor Bellerín staat sinds 2011 onder contract bij Arsenal en sindsdien heeft de verdediger 152 keer het shirt gedragen van the Gunners. De laatste maanden wordt de Spanjaard hevig gelinkt aan een transfer, met name naar Juventus en Napoli. Zijn zaakwaarnemer benadrukt echter dat er nog geen contacten zijn aangaande de toekomst van Bellerín.

"Er is geen contact voor Bellerín, niemand heeft mij benaderd", laat Albert Botines weten in gesprek met Radio CRC. "Hij is gelukkig. Hij heeft onlangs zijn contract verlengd en speelt constant. Het klopt dat elke speler altijd een ontwikkeling wil doormaken, maar momenteel is het moeilijk (om te vertrekken bij Arsenal, red.). Hij doet het momenteel ook goed."

"Napoli is een club die mij bekend is. Ik ben een vriend van Cristiano Giuntoli (sportief directeur, red.). Het is een geweldige club en dat laat het vandaag de dag ook zien. Ik volg Napoli nauwlettend, ze vechten tegen een grootse ploeg als Juventus. Als die Italianen echt geïnteresseerd zijn, zal ik luisteren, omdat, net als Juventus, Napoli niet alleen groot is in Italië, maar ook in Europa."


Poll

Verwacht jij dat Héctor Bellerín ook na komende zomer actief is bij Arsenal?


Gerelateerd

19 reacties (laatste reactie door samcro)

Die beseft natuurlijk ook dat er niks te winnen valt bij Arsenal. Ik zou ook vertrekken naar Napoli en vooral Juve.

23 maart 2018 om 11:50

Bij Arsenal heeft hij meer prijzen gewonnen dan Napoli de afgelopen 25 jaar.

Bellerin blijft gewoon bij Arsenal de komende jaren. London-boy, onlangs verlengd, vaste kracht, salaris in Italie ligt lager. Sportief staan beide ploegen er wel beter voor, dat valt niet te ontkennen. Maar ik zie ze niet snel 60m-70m neerleggen.

23 maart 2018 om 11:57

Hector die boekt al jaren geen vooruitgang. speelt nu dagelijls bij Arsenal omdat er geen vervanger is. hele overschatte speler. heeft zeker talent maar dat moet er nog uitkomen.

23 maart 2018 om 13:20

Dan volg je hem niet buiten vz

23 maart 2018 om 13:05

Als bellerin naar Italië gaat zal het inter of Milan zijn. Denk de enigste steden die meer met mode doen dan London

Nou, ik heb van Arsenal fans op Voetbalzone vernomen dat hij louter een negatieve ontwikkeling heeft doorgemaakt en zich niet kan ontrekken aan de malaise bij Arsenal - flink gevalletje ' Wij van WC Eend ' dus. Niet dat dat gek is, als zaakwaarnemer, maar toch.

Ik verwacht wel dat hij spoedig de overstap maakt naar Italie, geruchten zijn al lang gaande en in een 352/532 zal hij zijn potentieel misschien ook wel waar gaan maken.

23 maart 2018 om 11:56

Ga maar niet teveel uit van Arsenal-fans op voetbalzone.

Bellerin doet het minder dan voorheen, maar is regelmatig een belangrijke speler voor het elftal en een stap naar Italië zou, zoals je zelf ook zegt, bevrijdend kunnen werken.

23 maart 2018 om 12:00

Hmm oke, stelde laatst een vraag onder een artikel over Bellerin, omdat ik Bellerin een beetje uit het oog ben verloren. Kreeg daarbij 3 reacties en allemaal waren ze van mening dat Bellerin meedeelde in de malaise, eerder slechter dan beter presteerde en dergelijke.

Zou hij goed passen in een 352/532 systeem? Het zou wel zonde zijn, want er blijft op die manier weinig over bij Arsenal en de verdediging is al vrij pover.

23 maart 2018 om 12:04

Ik vind Bellerin persoonlijk sterker in een 433. In een 352/532 speelt Bellerin eigenlijk al te veel naar voren, terwijl zijn kracht is met ruimte voor zich spelen, en de met zijn loopvermogen er overheen te denderen. In een 532 speelt hij in mijn ogen teveel in een kleine ruimte, en dat is niet zijn sterkste punt.

Maar op papier kan hij in beide systemen prima functioneren.

23 maart 2018 om 12:17

Ik zou niet weten waarom niet. Denk dat met zijn loopvermogen, techniek en dynamiek hij een hele flank wel voor zich kan nemen.

23 maart 2018 om 12:03

Hij begon ontzettend sterk, waardoor er een grote hype rondom hem ontstond. Dat verdiende hij ook wel, want zijn spel was spectaculair. En inderdaad, hij heeft niet de ontwikkeling doorgemaakt waarvan we allemaal hoopte dat hij die zou doormaken. Echter is hij nog steeds enorm jong.

Verder heb ik ook het idee dat mensen voorbij gaan aan zijn waarde in het positiespel van Arsenal. Hij is altijd klaar om over de rechtsbuiten heen te knallen, en is vaak het eindstation van een bal waar het spel ineens van links naar rechts wordt verdraaid. Het sterke van Bellerin daarin is dat zijn aanname daarin in principe altijd goed is. Hierdoor zorgt hij altijd dat het spel niet vertraagd.

De laatste tijd speelt hij in ieder geval weer beter, en zien we meer van de echte Bellerin. Maar het is niet raar dat een jonge jongen waar veel van verwacht mee gaat in de mailaise van Arsenal natuurlijk.

Mocht Bellerin ook al gaan dan houdt Arsenal wel een heel povere verdediging over. United zakte diep weg na hetr vertrek van SAF maar Arsenal moet uitkijken dat ze niet nog dieper zullen zinken

23 maart 2018 om 13:22

Daar zit Arsenal toch al? Enige topclub die recent nog dramatischer acteerde was Chelsea.

Barcelona moet deze speler halen!!

23 maart 2018 om 13:07

Nee dankje. Volgend seizoen gwn Semedo het vertrouwen geven want die heeft de zelfde potentie (verdedigend zelfs beter) als Bellerin. En we hoeven niet weer 60 miljoen weg te gooien...

Ik zou er persoonlijk niet rouwig om zijn. Er was een tijd dat hij een hele goede ontwikkeling doormaakte, maar wat is hij ver weggezakt zoals heel Arsenal. Aanvallend komt er zelden een voorzet van hem, en verdedigend maakt hij enorm veel domme en onnodige fouten. Maar dat geldt nagenoeg voor de hele verdediging inclusief de keeper. Merkwaardig genoeg, sinds hij zijn haardracht heeft verandert speelt hij ontzettend matig.

23 maart 2018 om 13:49

Je beschrijft precies het zelfde en get gekke is dat ik ook denk aan sind die zijn haardracht heeft verandert

Mocht de transfersom boven de 60 miljorn liggen direct verkopen. Hij begon heel goed , dankzij zijn snelheid een gele goede progessie maar als je eerlijk bent buiten zijn snelheid heeft hij niets te bieden. En als iedereen hier zegt ja jij kijkt door een arsenal bril, dan zou ik zeggen let maar eens op. Verdedigend zeer zwak staat vaak aan de verkeerde kant te dekken, verliest kopduels makkelijk. Aanvallend buiten zijn snelheid ook matig. Zijn voorzetten komen al meer als een jaar niet aan. Net zoals Sanchez, iedereen denkt dat het niet aan hun ligt maar ook in ander team zal je zien dat het ook aan hem ligt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
6.Arsenal6323
7.Burnley 54-3
8.Everton49-14
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Petr CechKeeper10
Rob HoldingVerdediger10
Sead KolasinacVerdediger10
Héctor BellerínVerdediger10
Nacho MonrealVerdediger10
Mesut ÖzilMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

25 fans
Verdediger, 23 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 21 augustus
Paris Saint-Germain heeft de pijlen gericht op Ivan Rakitic, maar Barcelona weigert te onderhandelen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren