wk2018
Woensdag, 21 Maart 2018

‘Man van 570.000 euro per week’ eet in kantine alleen

Liverpool wil in de zomer weer een Egyptenaar halen: Ramadan Sobhi. De landgenoot van Mohamed Salah schommelt bij Stoke City weliswaar tussen bank en basis, maar Liverpool ziet toekomst in de vleugelaanvaller. (The Sun)
Bologna wil Manolo Gabbiadini terug naar Italië halen. De aanvaller annex Italiaans international van Southampton is het antwoord van de Serie A-club op het waarschijnlijke vertrek van Simone Verdi naar Napoli. (Sky Italia)
/
Manchester United is bezorgd over Alexis Sánchez. De aanvaller, goed voor een weeksalaris van 570.000 euro, eet vaak alleen in de kantine, heeft nauwelijks contact met anderen en heeft over het algemeen een negatieve houding. (Daily Mail)
Galatasaray en het management van Marouane Fellaini naderen een akkoord over een contract voor drie seizoenen. Een jaarsalaris van 6,5 miljoen euro lonkt voor de bijna transfervrije middenvelder van Manchester United. (Sabah)
AC Milan en Ignazio Abate overwegen in de zomer in goed overleg uit elkaar te gaan, ondanks een doorlopend contract. De vleugelverdediger komt dit seizoen weinig in actie en geniet interesse uit de Verenigde Staten. (Sky Italia)
Andriy Lunin gaat Zorya Luhansk mogelijk al als tiener inruilen voor een Italiaanse topclub. De negentienjarige keeper geniet interesse van Juventus, Internazionale, AS Roma en Napoli. (Tribuna)Poll

Denk jij dat Alexis Sánchez gaat slagen bij Manchester United?


12 reacties (laatste reactie door scouserper)

Ongeacht of dit waar is, bij Arsenal was hij al niet de meest sociale in de groep. Ging in zijn vrije tijd nooit om met teamgenoten, spreekt vrijwel geen woord Engels en is liever thuis met zijn familie en z'n honden - en piano Ieder zijn ding natuurlijk en als je presteert tilt niemand er zo zwaar aan, maar nu hij niet veel bijzonders laat zien, komen dit soort dingen natuurlijk sneller naar voren.

21 maart 2018 om 10:29

Dit inderdaad. Ik zie veel verhalen voorbij komen dat Sanchez bij Arsenal erg slecht in de groep lag, en dat hij en Wilshere ook best wel heftig tegen elkaar zijn utigevallen. Het team heeft zich toen geschaard achter Wilshere.

Volgens mij heeft Coquelin zich ook nog een keer uitgelaten over Sanchez, waar ook uit voort kwam dat hij niet lekker in de groep lag.

Nu kan dit natuurlijk gewoon vanuit Arsenal (met name de fanbase) komen, waar men met het verlies van de sterspeler probeert om te gaan, maar ik zie de berichten regelmatig voorbij komen. Geen idee wat het waarheidsgehalte is.

21 maart 2018 om 10:53

Waar rook is, is vuur....in dit geval 'was'.
Hij en Ramsey konden elkaar niet luchten of zien, al met al is het goed dat hij weg is bij Arsenal. Ook als je ziet dat hij bij Utd niet bepaald de sterren van de hemel speelt ben ik er niet rouwig om, net als het feit dat zijn 'vervanger' het een stuk beter doet bij ons. Ook El Nenny heeft een tweetal duiten in het zakje gedaan na het vertrek.

Maar deze geruchten over Ramsey en Wilshere waren al van voor zijn vertrek. En op social media kon je goed genoeg zien dat andere spelers elkaar opzochten op vrije avonden en Sanchez alleen met zijn familie en honden was. Nergens een foto gezien van een lachende Sanchez met teamgenoten buiten wedstrijddagen. Dus ik geloof de geruchten tot op zekere hoogte wel, net als wat hier weer staat. Al komt dit uit een rioolblaadje en die andere dingen zijn danwel bevestigd door insiders danwel door ons zelf te concluderen adhv social media.

Volgend seizoen staat hij er... let maar op.
Potentie en kwaliteit genoeg, maar zal nog even zijn draai moeten vinden in het bruisende Manchester :P

21 maart 2018 om 11:32

Spreken we nog van potentie bij iemand van 30? Als Mourinho weg is, kan hij er best wel eens staan. Onder Mourinho zie ik niet snel sprankelende dingen gebeuren.


Vreemd dat zijn carriere als een nachtkaars uit dreigt te gaan,zou al een tijdje in de beste jaren van zijn carriere moeten zitten,maar het tegenovergestelde blijkt het geval.
Teken aan de wand dat een club als City met onuitputtelijke geldbron hier vanaf zag!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Woensdag 18 juli
Marcel Brands staat op het punt om Malcolm naar Everton te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren