Castelen tipt topclubs: ‘Deze man is net zo goed als Van der Sar’

Maandag, 19 maart 2018 om 23:07Yanick Vos • Laatste update: 22:54

Lars Unnerstall is bezig aan een sterk seizoen onder de lat bij VVV-Venlo en ploeggenoot Romeo Castelen denkt dat de Duitse sluitpost toe is aan een stap hogerop. Volgens de buitenspeler is de keeper zelfs net zo goed als Edwin van der Sar. Hij snapt dan ook niet waarom de grote clubs uit de Eredivisie zich nog niet voor Unnerstall gemeld hebben.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Lars Unnerstall is goed genoeg voor een club uit de traditionele top drie


Gerelateerd

Meer sportnieuws

35 reacties (laatste reactie door voetbalfreak)

Hmmm interessant als opvolger zoet???

20 maart 2018 om 07:44

Ze hadden toch die geweldenaar Jurijus daarvoor gehaald?

20 maart 2018 om 08:49

Room is toch gehaald als de opvolger van Zoet?

20 maart 2018 om 09:00

Nee van Pasveer in eerste instantie. Als hij het goed doet in een latere misschien van zoet. maar dan zal er alsnog een doelman bij moeten.

Misschien iets voor Feyenoord, die hebben een keeper nodig toch?

19 maart 2018 om 23:31

Unnerstal zou geweldig zijn dan kan Bijlow zich rustig ontwikkelen

19 maart 2018 om 23:44

Bijlow ontwikkeld zo niet, dus dat is zinloos. Geef hem de kans in de voorbereiding of verhuur hem en haal een andere keeper, waarvan Bijlow het over twee jaar overneemt.

20 maart 2018 om 07:53

Dat werkt toch niet, dat zeiden ze ook over Hahn.

20 maart 2018 om 09:07

Bijlow moet minuten maken, dat kan op het moment bij Feyenoord simpelweg niet. Nu zie je dus dat het cruciaal is dat Jong Feyenoord moet meedoen in de voetbalpiramide.

Ik vind dat Feyenoord een keuze moet maken, of Bijlow 1e keeper maken, of dusdanig je keepers op orde hebben dat Bijlow verhuurd kan worden aan een club waar hij wekelijks keept.

Belachelijke opmerking natuurlijk maar dat snapt hij vast zelf ook wel. Wel een goede keeper, zou prima in de top/subtop passen.

Wellicht wat voor Feyenoord? Weet niet of Bijlow echt de potentie heeft voor de toekomst, maar Unnerstall kan zeker een stap hoger op. Dan kom je al snel op AZ, Feyenoord en Utrecht.

20 maart 2018 om 02:12

Ja man az en Utrecht hebben inderdaad ook een even goede selectie als Feyenoord omdat ze ff een x een seizoen boven hun kunnen spelen.

20 maart 2018 om 08:20

AZ en Utrecht spelen niet boven hun kunnen, die spelen gewoon een normaal seizoen gezien hun selectie, het is juist Feyenoord dat onder de maat presteert dit jaar.

20 maart 2018 om 05:59

Als je niet weet of Bijlow echt potentie heeft voor de toekomst Kun je beter ook niet reageren. Dat is het grootste Nederlandse keeperstalent in jaren. Hopelijk geeft Feyenoord Bijlow volgend jaar de kans

20 maart 2018 om 08:41

Serieus?
Ben je een aantal namen soms vergeten welke de grootste talenten waren? Keirrison, Freddy Adu en zelfs Castaignos werd gezien als toptalent in Rotterdam (en in Milaan). Dat hij in Rotterdam als groot talent staat aangeschreven, wil niet zeggen dat die jongen het eerste gaat halen?

Die laatste zin ook echt. Hij was briljant aan het keepen, absoluut, maar Zoet heb ik dit seizoen ook al een paar fenomenale saves zien verrichten. Dus ‘sinds Gomes’ is schromelijk overdreven.

20 maart 2018 om 02:55

En dat is nog buiten het feit dat het er altijd spectaculair uitziet als je de keeper bent van de kleinere club die 29 doelpogingen tegen krijgt.

Was ook al jarenlang een heel degelijke keeper bij Schalke, alert staaltje scoutingswerk van VVV en ik ben er ook wel van overtuigd dat hij bij Psv(mocht Zoet vertrekken) of Feyenoord niet zou misstaan volgend jaar.

Als scout en gekleurde collega vertrouw ik Romeo Castelen voor geen meter natuurlijk en nog meer dan een compliment voor Unnerstall vind ik dit eigenlijk een belediging voor een keeperslegende als Van der Sar. Hoe durf je een onbekende Duitse doelman, die al 27 is en vorig jaar nota bene keepte in de Regionalliga West en met Fortuna Dusseldorf in de jaren ervoor 2. Bundesliga speelde, te vergelijken met een wereldkeeper die nog voor hij die leeftijd bereikte al een Champions League en een Wereldbeker won met Ajax? Zonder kijf staat het vast dat Unnerstall een prima goalie is, maar mag het wat minder? PSV heeft zich al verslikt in Jurjus, die na een uitstekend seizoen met De Graafschap een transfer naar Eindhoven verdiende maar zich met niet al te sterk keeperswerk inmiddels een visvergunning in Kerkrade heeft toegeã«igend. In plaats van die kotslollige filmpjes en nietszeggende vraaggesprekjes zou ik het wel eens waarderen als een journalist eens een kritische tegenvraag bij zo'n antwoord durft te stellen en de kennelijke expert Castelen eens oprecht vraagt: 'leg eens uit waarom een scenario zoals momenteel bij Jurjus bij PSV voor Unnerstall niet op zal gaan?' of 'wat maakt Vermeer een mindere keeper dan Unnerstall, als hij het kennelijk wel zou redden bij Feyenoord?'

21 maart 2018 om 23:57

Mening staaf je met argumenten. Castelen legt geen enkele grond om het vergelijk met - focking hell - Edwin van der Sar (!) te rechtvaardigen. En jij brengt geen enkel argument waarom mijn betoog onzin is.

Ik heb helemaal geen moeite met andermans mening. Maar vaak heb ik de indruk dat het vriendjespolitiek is, gekleurd pr-gelul of ander gezever dat om de hete brei heen draait of ver weg staat van iemand persoonlijke voorkeur. Dit is daar een mooi voorbeeld van. Wat zowel Castelens opmerking als mijn betoog met PSV te maken heeft snap ik niet; het geval Jurjus is simpelweg een voorbeeld van hoe snel we mensen overschatten in Nederland.

20 maart 2018 om 09:57

Uitstekend seizoen bij de Graafschap is ook schromelijk overdreven.

21 maart 2018 om 23:51

Met Zoet verkozen tot beste goalie dat seizoen. Lijkt me niet overdreven als je keeper van De Graafschap bent...

22 maart 2018 om 22:39

Meen je, heeft hoe gek het klinkt de superboeren toch wat punten gekost. Schoonheidsfoutjes laat maar zeggen.

Ik denk dat deze keeper voor alle 3 de topclubs in NL. Prima als opvolger van Onana/zoet/jones

20 maart 2018 om 08:22

Mocht Onana vertrekken zie ik hem opzich best graag komen om met Van Leer te concurreren maar denk niet dat Ajax hem zal oppikken eerlijk gezegd.

denk dat hij als opvolger van padt naar Groningen gaat.

20 maart 2018 om 08:34

Zou Hoekstra geen kans krijgen, zou Unnerstal overigens een meer fan uitstekenden vervanger voor Padt vinden.

Voor Vitesse halen deze man zodat we van de clown Pasveer verlost zijn, ....

20 maart 2018 om 09:58

Vitesse heeft Houwen toch al als eerste keeper?

perfecte opvolger voor Jones als je het mij vraagt....

Echt een klasse doelman.dat is wat voor Feyenoord

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

VVV-Venlo

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
12.Jong AZ21-3
13.NAC Breda202
14.VVV-Venlo20-5
16.Telstar18-15
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
Y. RoemerAanvaller171
J. SchroijenAanvaller140
E. SorgaAanvaller103
J. CraenmehrKeeper00
B. VerbongKeeper00
L. ZimaKeeper140
Voor de complete selectie: Clubpagina VVV-Venlo.

3 fans
Keeper, 31 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 26 november
Chelsea heeft Nicolás Tagliafico op het oog als vervanger van de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren