wk2018

Depay geniet van begripvolle Koeman: ‘Niet jij die gelijk voor me staat’

Maandag, 19 maart 2018 om 20:46

Ronald Koeman is sinds kort de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal en de trainer heeft in korte tijd reeds wat veranderingen aangebracht. De nieuwe keuzeheer van Oranje heeft namelijk onder meer besloten dat de pers minder vaak in aanraking zal komen met de spelers en technische staf. Memphis Depay grapt dat Koeman verstandig handelt: "Hij begrijpt het."

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Verwacht jij dat Memphis Depay in de komende jaren een dragende kracht wordt bij Oranje?


Gerelateerd

27 reacties (laatste reactie door regulator)

Wordt een beetje geïmpliceerd alsof het een arrogante uitspraak was. Maar Depay was heel relaxed en voor zijn doen spontaan in dit interview. Lijkt met Koeman een goede klik te hebben. Interview is geüpload op het YouTube kanaal van VI meen ik

19 maart 2018 om 21:17

Is die altijd wel bij Simon, elke speler wel vind ik. Simon vind ik een leuke interviewer, niet altijd even serieus maar wel grappig en niet zo’n sensatie zoeker als de meeste.

Sterke teksten hier ! Het is de bedoeling dat er minder pers komt, maar dan laten ze die gozer van Voetbal Inside wel binnen, omdat hij zelden kritische vragen stelt. Hij lijkt alleen maar leuk met de jongens te willen lachen en er een beetje bij willen horen. Ik vond het interview helemaal geen toegevoegde waarde hebben, het ging in mijn optiek echt nergens heen.

19 maart 2018 om 21:58

Het hoeft ook niet iedere keer maar kritisch te zijn. Voetbal is voor mij amusement, even iets om me bij te ontspannen. Vooral als een team opnieuw gevormd wordt, zoals nu Oranje. Dan is het toch een fijner gevoel als het een relaxte en prettige intentie heeft. Als ik soms het nieuws lees of tv kijk, dan wordt vaak alles uit een kritisch perspectief afgebeeld. Het geeft me wel eens het gevoel alsof ik aan het werk ben.

20 maart 2018 om 01:20

Volgens mij mis je de essentie van mijn verhaal een beetje. Het ging mij erom dat ik het eigenlijk vrij slap vind dat er nu met Koeman minder pers aanwezig mag zijn. En dan mag er minder pers komen, maar dan laten ze nou juist zo een gozer van VI die eigenlijk weinig nieuwswaarde op tafel zal brengen wel daar de spelers interviewen.

20 maart 2018 om 23:33

Volgens mij mis jij de essentie van mijn verhaal een beetje. Het gaat er om dat ik eigenlijk blij ben dat er minder pers bij is, dus minder gezwets over hoe het beter moet en al die kritische open deuren. Ik persoonlijk vind het wel fijn dat er iemand bij komt die even een relaxte vibe heeft en waar het meer ontspannend is om naar te kijken, ipv voetbal zo analytisch en serieus te benaderen. Uiteindelijk zijn het 22 mannen die achter een bal aanrennen en mag er iets luchtiger over gedaan worden.

Depay die herhaalt dat hij constanter moet worden om bij de beste spelers van de wereld te horen?
Nou ja, hij moet dan ook gewoon een stuk beter worden, haha. De beste kerel staat niet eens in de top 100 van beste spelers van de wereld joh, wat een grappenmakerij.
Hopen dat er snel wat nieuwe spelers doorkomen, en dat Bergwijn en Kluivert zich goed gaan ontwikkelen, want als het van deze kerel moet komen zie ik het niet zo zonnig in.

19 maart 2018 om 22:01

Constant worden is ook een vorm van beter worden. Je geeft het zelf aan met Bergwijn en Kluivert omtrent hun ontwikkeling..die kunnen 2 goeie wedstrijden spelen om er vervolgens weer 3 slechte te spelen. Dus ook die moeten constanter worden

19 maart 2018 om 23:26

dan zie ik het somber in voor Kluivert en Bergwijn want Depay liet veel meer zien als die twee in de Eredivisie en die heeft het al moeilijk bij Olympique Lyon

20 maart 2018 om 14:17

Kluivert is 18 he, toen had Depay nog niets laten zien. Pas toen hij 20/21 was liet hij wat zien bij Psv.
Ik denk dat Kluivert wel een grotere carriere dan Depay tegemoet gaat.

20 maart 2018 om 10:34

Hij staat in de top 20!

20 maart 2018 om 14:13

Huh, wat voor top 20?

20 maart 2018 om 16:16

Eind 2015 werd de 21 jarige Depay gekroond tot Best Player of the World door het toonaangevende France Football(Top 50; 3e Raheem Sterling).
Door de vooral Nederlandse media en door het onbegrip van v.Gaal voor de Nederlanders Depay (en v.Persie), liep de carrière van Depay een enorme deuk op. In Lyon wordt de speler weer op zijn waarde ingeschat en terecht!

Bij Lyon scoort hij weleens maar is ook gewoon bankzitter. Het is een groot talent maar dat was Royston Drenthe ook. Het gaat om mentaliteit en dat ontbreekt er gewoon aan. Koeman is lichtelijk naief om te denken dat hij wel kan wat anderen ook niet gelukt is. gelukkig is Koeman prof en zal hij snel genoeg inzien dat deze jongen al verloren is.

19 maart 2018 om 22:33

Mooi om te zien dat jij Depay beter kent dan Koeman omdat jij de beste man alleen doormiddel van pixels hebt gezien maar Koeman daarentegen slechts een goed persoonlijk gesprek met hem heeft gevoerd. Klopt natuurlijk van geen kant

20 maart 2018 om 10:31

Huh..?jij bedoelt, gelukkig is Koeman prof en zal hij snel

Toch altijd mooi om te zien dat de, zogenaamd, slechte mentaliteit van Memphis altijd weer wordt aangehaald (nu in de comments). Als ik ooit iemand volledig voor zijn vak heb zien gaan en alles zien geven... Dan is hij het wel. Denk daarnaast dat het goed is als Koeman hem wat in de luwte houdt. Die jongen heeft, volgens mij, vaak het gevoel dat het hij tegen de rest is. Gezien de kritische pers berichten en, na Cocu, ook vaak van zijn coaches. Is dat een zwakte? Zeker! Hij zal daar mee moeten leren omgaan wil hij daadwerkelijk bij de besten gaan horen. Neemt niet weg dat hij, volgens mij, beter presteert onder een coach die meer van de aai over de bol dan de schop onder de kont is. Ben benieuwd wat het wordt onder Koeman

Bij PSV was ik groot fan van Depay, van wie ik het knap vond dat hij na zo'n verpeste jeugd en zoveel verleidingen toch - met hulp van Psv, dat wel - zijn hoofd recht had weten te houden en een dragende speler werd voor de hoofdmacht. Of hoe hij een voorbeeld voor jeugdspelers was in de manier waarop hij extra voor zichzelf trainde en ook in de sportschool aantoonbaar aan zijn fysiek bleef werken.

Inmiddels lijkt geen elke katalysator meer vat op deze jongen te hebben. Ik had erop gerekend dat hij met zijn kwaliteiten en atletische lichaam de Ronaldo van zijn generatie zou worden, maar hij heeft ook het knotsgekke brein van Balotelli, waarin arrogantie en verongelijktheid vechten om voorrang. Bij Manchester United werd het al niets, en zelfs bij het provinciale Olympique Lyonnais in de lachwekkende Ligue 1 weet Depay zich niet tot een constante sterspeler, maar is hij een aanstellerige drag queen die zich doorlopend onbegrepen voelt. Tattoos, gebaartjes en nodeloze trucjes blijven helaas de boventoon voeren, in plaats van elke week een of twee goals en de aanwakkerende interesse van de echte topclubs.

20 maart 2018 om 00:13

Memphis is een aanwinst voor Nederlands elftal, hele goeie voetballer, met vertrouwen van Koeman erbij, gaan we veel moois van hem zien!!!

Had veel verwachtingen van Depay en regelmatig laat hij dat ook zien. Laat hij eerst een basis plaats veroveren bij Lyon en uitgroeien tot een onomstreden speler. Pas dan kan er meer verwacht worden van hem. Tot die tijd leuke maar grillige voetballer.

Wordt wel eens tijd dat Depay (24) volwassen gaat ogen. Basisplaats Lyon past toch meer bij een speler die vind dat ie wereldtop kan worden. Maar ja,makkelijk oordelen vanaf hier. zn goals zijn soms magisch.

laten we hopen dat memphis zich nu wel thuis voelt want ballen kan hij wel hij is 1 van de betere spelers zoniet de beste die we hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 17
2185 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
Daley BlindVerdediger60
Georginio WijnaldumMiddenvelder61
Kevin StrootmanMiddenvelder50
Wesley SneijderMiddenvelder52
Quincy PromesMiddenvelder53
Davy KlaassenMiddenvelder51
Bas DostAanvaller50
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

790 fans
Aanvaller, 24 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 18 juli
Villarreal lijkt de sleutel tot een eventuele transfer van Jasper Cillessen in handen te hebben. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren