Lampard doet oproep aan Arsenal: ‘Ze moeten hem aan boord houden’

Dinsdag, 13 maart 2018 om

Arsenal slaagde er onlangs na maanden van geruchten in om Mesut Özil langer aan zich te binden, maar de Duitser was niet de enige speler van the Gunners die over een kortlopende verbintenis beschikt. Aaron Ramsey is, als hij niet tussentijds bijtekent, over anderhalf jaar transfervrij en Frank Lampard hoopt dat de Welshman ook na de zomer van 2019 nog in het Emirates Stadium te zien is.

“Ik ben een bewonderaar van Ramsey en Arsenal moet proberen om hem op de lange termijn voor de club te behouden. Ramsey ligt nog ruim een jaar vast en Arsenal bevindt zich opnieuw in een situatie waarin het contract van een van hun sleutelspelers aan het aflopen is”, vertelt de Chelsea-icoon aan de London Evening Standard. “Het zal waarschijnlijk geen verassing zijn dat ik Ramsey goed vind. Net zoals ik vroeger deed, trekt hij het strafschopgebied in en dat liet hij vorige week zien met de tweede goal tegen AC Milan.”

“Je vraagt je wel af of hij ooit het gevoel heeft gehad dat hij een belangrijke speler is bij Arsenal en daarom overweegt hij wellicht om zijn geluk elders te zoeken. Ik voel enige sympathie voor hem, aangezien zijn positie bij de club de afgelopen jaren veranderd is. Aangezien ze zoveel aanvallende middenvelders hebben, wordt hij soms verder naar achteren opgesteld.”

“Aan de andere kant accepteer ik ook dat er getwijfeld wordt of hij wel consistent genoeg presteert. Als hij op zijn best is, is hij enorm goed en ik heb het gevoel dat er nog een hoger niveau is waar hij naar kan streven. Tijdens het EK van 2016 liet hij geweldige dingen zien. Arsenal moet zorgen dat ze hun goede Britse spelers behouden en het team daaromheen bouwen, met meer kracht en vermogen als prioriteit”, sluit Lampard af.


Poll

Denk jij dat Aaron Ramsey zijn contract bij Arsenal gaat verlengen?


Gerelateerd

10 reacties (laatste reactie door hoogindeconcen)

Tja, wie wilt er nu bij Arsenal blijven? Vind het al bijzonder dat Özil verlengd heeft. Zo te zien worden ze dit jaar 6e, en ik zie niet in waarom dat volgend jaar beter zou worden. Als zo'n Ramsey bijvoorbeeld naar Liverpool of Spurs kan, waarom zou hij dat dan niet doen?
Özil vind ik nog een niveau hoger, als hij in vorm is, en als ik hem was zou ik ook lekker naar een club gaan die om het kampioenschap speelt en die in ieder geval CL speelt.

13 maart 2018 om 19:33

Arsenal heeft gewoon een frisse wind nodig. De selectie die ze hebben kan wel mee in de top van de PL. Mits er een nieuwe Cv en CVM gehaald worden. Toch wel makkelijk is t om Arsenal naar beneden te praten tegenwoordig.

13 maart 2018 om 19:45

uhm, naar beneden praten? Ik zeg toch niet dat ze 7e staan? Het is toch evident dat ze voorbijgestreefd zijn door andere clubs?
De selectie die ze nu hebben kan zich echt niet met de top van de PL meten hoor. Ze hebben misschien een stuk of 5 a 6 spelers die op dat niveau mee kunnen. Ze kunnen beter oppassen dat ze volgend jaar niet ook nog onder Leicester City, Everton en Watford eindigen.
Verder ben ik het eens met de frisse wind: d.w.z., Wenger eruit, dat hadden ze zeker 5 jaar geleden al moeten doen.

13 maart 2018 om 21:09

Ozilkast. Arsenal heeft zeker een goede selectie, die zonder nieuwe aankopen mee hoort te strijden met cl-plaatsen en misschien zelfs voor de titel. Nieuwe aankopen zouden hier niet veel bij helpen al zijn een nieuwe cv, cvm en keeper wel goede aankopen. De reden dat Arsenal niet meedoet om de cl-tickets en de league komt door het bestuur en wenger. Zolang die blijven zie ik Arsenal komende jaren de aansluiting missen met de top van Engeland.

13 maart 2018 om 21:05

Omdat Arsenal nog altijd beter is... Ja tuurlijk ga je vorig seizoen en dit seizoen benoemen... Feit is dat Arsenal vanaf vorig seizoen berekend meer heeft gewonnen dan Spurs en Liverpool bij elkaar en vervolgens kan je dat nog steeds zeggen als je het vanaf 1996 berekend... Spurs en Liverpool worden al jaren beter genoemd en o ze zijn ze goed en o wat is Arsenal slecht... Arsenal wint tenminste nog iets en eindigd vaker dan niet hoger dan beide clubs. Dus daarom.

Ik zou Ramsey wel behouden ja. Het kan een geweldige voetballer zijn, maar dan moet hij wel 2 controlerende spelers achter zich hebben. Op die manier kan hij zijn loopacties maken en die zijn gewoon geweldig. Bij Arsenal gaat dat niet altijd en heeft hij sowieso Ozil al voor zich op die plek, maar als je iets moet forceren kan hij een belangrijke kracht zijn. Daarnaast is hij home-grown en die hebben we steeds minder, zeker omdat Holding en Chambers ook weg moeten in mijn ogen.

Ramsey is een goede speler maar ben ik van mening dat je met het kaliber van dergelijke spelers niet kan terugkeren naar de top waar Arsenal wil zijn. Afgezien van enkele spelers is het team van Arsenal okay en zijn er zo nu en dan spelers die behoorlijk kunnen presteren, echter lijkt dit nooit voor langere duur te zijn. Arsenal mist simpelweg kwaliteit die team als City, Liverpool en Man wel hebben en moet men eens gaan inzien dat het team momenteel goed is maar niets bijzonders heeft. Met of zonder Ramsey wordt ik er niet warm of koud van. Als Arsenal man hoop ik dat Wenger ruimte maakt voor een manager die de bezem door de selectie haalt en gaat voor toppers in plaats van net niet spelers.

Ramsey is van uitzonderlijke klasse en moet echt behouden worden. Hij is een ongelooflijk slimme speler, vooral van de bal af, ondergewaardeerd door Arsenal-fans, minder populair omdat men altijd een strijd tussen hem en Wilshere probeert te creëren. Sterk individu ook, heeft veel indruk gemaakt op zijn Welshe teammaten na dat gedoe rondom Gary Speed.

13 maart 2018 om 23:18

Daar heb je gelijk in Roscoe, maar je moet nu ook niet vergeten dat Ramsey ook echt draken van wedstrijden kan spelen.. Ik ben een fan van Ramsey, alleen ik baal er erg van dat hij sinds dat ene topseizoen nooit meer in is geslaagd om 80% van een seizoen op hetzelfde niveau te spelen. Wanneer Ramsey op zijn niveau speelt wat hij toen liet zien is hij zowel aanvallend als verdedigend ontzettend belangrijk. Echter, wanneer hij niet op dat niveau zit dan is hij aanvallend veel te slordig qua passing en afwerking, en vergeet hij zijn verdedigende taken veel te veel. Dat zijn kritiekpunten waar hij in mijn ogen nog steeds weinig aan heeft gedaan, en dat vind ik jammer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
Petr CechKeeper10
Rob HoldingVerdediger10
Sead KolasinacVerdediger10
Héctor BellerínVerdediger10
Nacho MonrealVerdediger10
Mesut ÖzilMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

205 fans
Middenvelder, 27 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 22 september
Liverpool bereidt een bod van 35 miljoen euro voor op Nicolo Barella. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren