‘Zomerse terugkeer naar Bundesliga lonkt voor Amin Younes’

Dinsdag, 13 maart 2018 om

Amin Younes werd maandag uit de selectie van Ajax gezet, omdat hij zondag weigerde in te vallen tegen sc Heerenveen. De 23-jarige aanvaller uit Duitsland zal minimaal twee weken moeten meetrainen met Jong Ajax. Over twee weken wordt besloten of Younes weer mag meetrainen onder Erik ten Hag. Volgens de dinsdageditie van BILD heeft ex-werkgever Borussia Mönchengladbach interesse om Younes in de zomer terug te halen.

Younes leek in januari te vertrekken naar Napoli, tot om onduidelijke redenen de transfer op het laatste moment afketste. Naar verluidt gaat de aanvaller komende zomer, wanneer zijn contract bij Ajax is afgelopen en de Amsterdamse club geen eenzijdige optie licht, alsnog naar de Italiaanse topclub, die in de winterstop nog vijf miljoen euro voor hem wilde betalen. Dit omdat Younes al een contract vanaf 1 juli met de Serie A-club heeft ondertekend.

BILD claimt echter dat Younes er niet voor terug zal deinzen om onder zijn contract met Napoli proberen uit te komen, met als uiteindelijke doel om na zijn mogelijke deelname aan het WK in Rusland weer in Bundesliga te gaan spelen. De aanvaller speelde liefst veertien jaar voor Borussia Mönchengladbach, de club die hij in 2014 verliet omdat hij niet in de plannen van Lucien Favre voorkwam. Naast die Fohlen zouden echter ook Bayern München, RB Leipzig en Schalke 04 de situatie nauwlettend volgen.

Younes onderhoudt een uitstekende relatie met Max Eberl, die al tien jaar de technische portefeuille van Borussia Mönchengladbach beheert. Dat de sportbestuurder ook in moeilijke tijden in de aanvaller bleef geloven, spreekt in het voordeel van BMG, net als het feit dat de Duits international graag in de buurt van zijn familie in Düsseldorf is. Het contract met Napoli en het feit dat de Italiaanse club al met represailles dreigt, kunnen echter een obstakel vormen.

Vorig seizoen was Younes nog een vaste waarde bij Ajax, maar in de loop van deze jaargang raakte hij onder Ten Hag zijn basisplaats kwijt. Sinds het afketsen van zijn transfer startte Younes geen enkele keer meer in de basis bij Ajax. Tegen sc Heerenveen wilde Ten Hag de buitenspeler kort voor tijd inbrengen, maar daar had hij geen trek in.Gerelateerd

118 reacties (laatste reactie door chelios34)

Gewoon de rest van het seizoen op de tribune plaats laten nemen ,dag transfer ,dag WK en gelijk die optie lichten en een jaar houden.

13 maart 2018 om 06:57

Sneue reactie zeg. Wat heeft dat nou weer voor zin. Ja hij had moeten invallen. Maar wat is ten hag toch een ontzettend domme coach misschien moet daar ook eens naar gekeken worden

13 maart 2018 om 07:23

Goed onderbouwd....als Je een uitspraak doet, vertel dan ook even waarom...

13 maart 2018 om 07:28

Zoals ik aangeef had hij moeten invallen maar dat ten hag zo een jongen zo voor schut zet door hem nutteloos te willen inbrengen want het had totaal geen toegevoegde waarde en dan te zeggen ik wil hem belonen dat slaat natuurlijk helemaal nergens op. En als iemand dan meteen zo een reactie heeft om hem op de tribune te zetten en al ben je gewoon sneu

13 maart 2018 om 08:14

Heel slim of tactvol van Ten Hag is het niet, maar met de salarissen die tegenwoordig worden uitbetaald in het voetbal heb je een totaal verkeerd wereldbeeld als je daarvoor weigert te werken. Ik heb tal van vergelijkingen van mensen met hun eigen werkvloer langs zien komen, maar dat vind ik op geen enkele manier te vergelijken. Meneer word miljonair door te doen waar menig klein jongetje alleen maar van kan dromen: profvoetballen op het hoogste niveau. En dan weigeren? Op de tribune zetten is meer dan terecht. En laat hem dan ook maar meteen eens wat vrijwilligerswerk bij een voedselbank of iets dergelijks doen zodat hij geconfronteerd wordt met mensen die zich geen enkele privileges kunnen toe-eigenen.

13 maart 2018 om 08:30

@23vdv23 Dus jij vindt het kunnen dat een leidinggevende( wat ten hag eigenlijk is) iemand publiekelijk voor lul mag zetten tegenover duizenden mensen. Ongeacht hoeveel iemand zijn salaris ook is hoef je het niet te accepteren dat iemand je voor lul wil zetten.

13 maart 2018 om 08:51

Wat een onzin reactie Robinschmalbac. Younes wordt gewoon betaald voor zijn diensten als voetballer. En of het nu 90min of 2 minuten, werk is werk. En wie bepaald of de tijd de kort is? Younes of de wijsneuzen bij VI? Ten Hag is de baas en hij bepaald niks meer en niks minder. Als Ten Hag het als een beloning ziet zou je daar ook wat positiever op kunnen reageren en binnenskamers je onvrede uuit. Ajax is altjid goed geweest voor Younes en heeft hem de kans gegeven op zijn voetbal leven te voorzien van een nieuwe inpulse, iets meer respect mag wel. Is nu niet zo dat hij mega goed speelt het laatste jaar.

13 maart 2018 om 09:04

@henry jr.: Tegen dat salaris mag je op z'n minst iets meer een zelfbewuste vent zijn die netjes invalt en dan binnenskamers de leidinggevende op z'n vingers tikt dat je daar niet van gediend bent. En public, terwijl je een voorbeeldfunctie hebt en er duizenden mensen om je heen zitten waarvan een aanzienlijk deel krom moet liggen voor een seizoenskaart of een kaartje met een normaal salaris...dan ben je te veel met jezelf bezig.

13 maart 2018 om 09:22

Beste Zwig, Fijn dat je het onzin vind. Als je gewoon eerst eens leest voordat je zo een domme reactie zet. Ik zeg toch ook dat die had moeten invallen. En inderdaad bepaald ten Hag. Maar als ten Hag vervolgens zegt ik wilde hem in laten vallen (2 minuten) als beloning dan maak je jezelf compleet belachelijk. Dat jij vervolgens dit zegt "als Ten Hag het als een beloning ziet zou je daar ook wat positiever op kunnen reageren en binnenskamers je onvrede uit. is natuurlijk de grootste onzin die er is. Dus omdat ten Hag het een beloning vind moet Younes dat ook vinden? beetje rare redenatie. Het is totaal overbodig wat ten Hag hier doet. Alleen het feit al dat heel nederland het er over heeft en er al 20 artikelen over geschreven zijn zegt al genoeg

13 maart 2018 om 09:33

Klopt helemaal ik vindt dat ze allebei fout zijn ja ook Ten Hag komop iemand in de 90ste minuut laten invallen laat hem dan gewoon 10 minuten ballen en Younes had zich niet moeten laten kennen en gewoon dat ene minuutje moeten spelen en intern ten hag daarover kunnen aanspreken

13 maart 2018 om 09:59

Hij had gewoon moeten invallen en na afloop moeten vragen waarom hij nog inviel voor 30 seconden. Dan had Ten Hag hem gezegd, als beloning. Als Younes dat niet begrijpt zegt hij dat, zo kun je het toch ook oplossen. Niet invallen is werkweigering dan moet meneer maar op de blaren zitten! Younes wil graag een stap hogerop, wil naar het WK wat mij betreft nag hij dat allemal vergeten en is er geen plaats meer voor ajax. Daar is namelijk wel plaats voor spelers die WEL willen.

13 maart 2018 om 10:38

Publiek voor lul zetten is wel erg overdreven. Het gebeurt bij elke club, bijna elke wedstrijd dat er nog een speler in de blessuretijd invalt. Natuurlijk is het een Duits international met enige status, maar als hij gewoon ingevallen was had er geen haan naar gekraaid en had hij prima over straat gekund de volgende dag. Dus voor lul zetten gaat me iets te ver. Hij wilde gewoon tegendraads doen

13 maart 2018 om 11:23

"het gebeurt bij elke club, bijna elke wedstrijd dat er nog een speler in de blessuretijd invalt." Inderdaad, echter zijn dit in 99% van de gevallen tactische keuzes of een jeugd!spelers belonen met wat speelminuten. Een midden twintiger, welke belangrijk is geweest voor Ajax en international is van Duitsland ga je niet vernederen door hem in te laten vallen in de 93e minuut met een 4-1 stand. Ten Hag zou beter moeten weten, is tenslotte zelf ook voetballer geweest. Vorige week enorm gretig ingevallen, alleen daarom al had hij eerder Kluivertje moeten wisselen.

13 maart 2018 om 11:34

@henny jr

Iemand publiekelijk voor lul zetten is iemand kleineren of belachelijk maken. Doen alsof iemand onbeduidend of onwaardig is waar andere zwaar leedvermaak aan kunnen hebben. Dat is hier totaal niet aan de orde.

Ondanks dat Ten Hag niet heel overtuigend overbrengt waarom hij Younes in de laatste mintuten brengt heeft hij daar wel het recht toe. Iemand belachelijk maken heeft Ten Hag geen recht op maar doet dat in mijn ogen ook niet. Leg mij uit wanneer je hier voor lul staat als degene 30 seconde moet invallen? Is toch nog steeds een onderdeel van je beroep? Dus als hij 3 min eerder had mogen invallen dan was er niets aan de hand geweest? Ik snap niet wat het verschil is en wat daar kleinerend aan is.

Laat ik het eens anders stellen, wanneer Younes niet bij Ajax zou spelen maar voor Barcelona of Napoli zou uitkomen en die zou hem het veld insturen in de laatste minuten van de wedstrijd, zou hij dan ook weigeren uit principe? Ik denk het niet. Zoals ik het zie voelt hij zich tegoed om in te vallen voor Ten Hag of Ajax in de laatste minuten van de wedstrijd. En ik snap zijn reden wel maar het is niet goed te praten. Ten Hag heeft het volledige recht.

13 maart 2018 om 12:14

@rijkoempel ga je alsjeblieft bezig houden met roda jc, die hebben het al moeilijk genoeg!
het feit dat ie niet invalt voor 30 sec heeft niks te maken met niet willen spelen voor ajax, heeft meer te maken met de kwal te hag niet zijn zin geven!
snap niet dat mensen niet inzien dat dit gewoon een enorme rotstreek is van ten hag!! heel heel goed dat iemand als ten hag toont dat dit gewoon niet kan en belachelijk is!! statement goed zo younes!

13 maart 2018 om 07:53

"bild claimt echter dat Younes er niet voor terug zal deinzen om onder zijn contract met Napoli proberen uit te komen, met als uiteindelijke doel om na zijn mogelijke deelname aan het WK in Rusland weer in Bundesliga te gaan spelen."

Deel nummer zoveel wat mogelijk aangeeft dat Younes niet bepaald een slimme jongen is. Mogen we de conclusie trekken dat de prive omstandigheden die Younes aangaf om niet direct naar Napoli te vertrekken heimwee is? Dus hij tekent voor Napoli, en nu komt er ineens interesse uit vertrouwde hoek, en meneer wil het contract met Napoli niet respecteren?

Dan inval-gate:

Ik zie veel mensen reageren met dat Ten Hag Younes opbelt of hij wil komen werken, of iets in die strekking. Feit is dat Younes al aan het werk is, dat begint namelijk al als hij zich op de club meld voor de betreffende wedstrijd. Samen eten, eventueel nog een bespreking, de bus in, of naar de kleedkamer is allemaal part of the job.

Daarnaast reageren er veel met dat 1 minuutje of meer/minder iets is voor debutanten, of voor spelers die mogen "ruiken" aan het eerste. Dit is een onbeschreven zogenaamde voetbalwet, maar geen feit. Niemand van ons kent de relatie tussen Ten Hag en Younes, dus de achterliggende gedachte zoals Ten Hag het omschrijft hebben wij maar gewoon aan te nemen.

Dan blijft er (mijn mening, geen feit) voor mij maar een optie open. Dit is gewoon werkweigering. Daarnaast heeft Younes (aanname) Ajax geflashed door zijn transfer op het laatste moment te laten afketsen wegens familie omstandigheden. Younes vergeet dat Ajax hem een kans heeft gegeven om te bewijzen dat hij een potje kan voetballen. Vervolgens gaat hij er zo mee om. Dat smoeltje ook toen hij geweigerd had. Zo van, kijk mij eens dapper zijn. Persoonlijk had ik hem niet eens verbannen naar de beloftes/2e. Ik had hem op non actief gezet, en blijf maar thuis. Nu help je hem nog met fit blijven, wedstrijdritme etc. Terwijl hij voor nop vertrekt.

Hoe belangrijk iemand ook kan zijn voor een club (komt ie), niemand is groter dan de club, al zeker Younes niet. Tevens de optie in zijn contract lichten, en fijn thuis op de bank laten zitten.

13 maart 2018 om 09:01

@chelios34
Zoals je al zelf aangeeft: "bild claimt" Bild maakt deel uit van de Boulevard pers, niet alles wat zij publiceren is per definitie de waarheid en de factor heimwee is een etiket die je er zelf opplakt omdat er ergens in de tekst staat dat hij graag in de buurt van zijn familie is. En hoezo heeft hij Ajax geflashed door zijn transfer af te laten ketsen vanwege familieomstandigheden, ken jij die omstandigheden dan? Denk jij dat Overmars/ajax dit zou accepteren als het onzin was? En dan die wissel in de 93ste minuut bij een 4-1 voorsprong, als Ajax een 1-0 voorsprong zou moeten verdedigen dan zou iedere speler invallen maar als je wordt voorgehouden door de trainer dat het een beloning is om 30 minuten warm te lopen en dan 30 seconden in te mogen vallen dan geef ik Younes groot gelijk. Heeft niks met groter dan de club zijn te maken, is gewoon een zinloze beslissing van een trainer die nu toevallig weer eens wint en daardoor de grote man denkt te zijn. Kluivert speelde als een natte krant en dat zal gezien zijn leeftijd nog wel vaker gaan gebeuren, dan mag je blij zijn dat je Younes achter de hand hebt maar daar heb je weing aan als je hem "beloont" met dit soort nietszeggende invalbeurten.

13 maart 2018 om 09:14

Ik plak nergens een etiketje op Ramon. Ik vraag me hardop af of we die conclusie mogen trekken. Dat is heel wat anders. Maar wat jij vervolgens typt komt ook niet verder dan een grote aanname. Je bent aan het werk, en dat begint al als je bij de club aan komt voor deze wedstrijd. Dan moet het kaartje al in de prikklok. Alles vanaf dat moment is werk gerelateerd. Dat Younes alleen maar de mooie kant van zijn werk wil doen, dat is zijn keuze, maar het is en blijft weigering. Dat is gewoonweg niet goed te praten. Als je dit toelaat, dan is het einde zoek, denk je niet? Het weigeren begint bij dit moment, om uiteindelijk straks met spelers te maken te krijgen die 10 minuten voor tijd niet meer in willen vallen. Oke, met dat laatste overdrijf ik lichtelijk, maar ik denk dat je wel snapt wat ik bedoel. Ergens moet een lijn getrokken worden. Ten Hag is manager, en Younes werkt onder hem, en heeft dus maar te luisteren zolang Ten Hag normale eisen stelt. En invallen ook is het maar een minuut is een normale taak om uit te voeren.

13 maart 2018 om 09:16

Sterker nog, ik vraag het me hardop af, en heeft dus niks met een conclusie van mij te maken. Wel lezen Ramon. Maar wat jij vervolgens typt komt anders ook niet verder dan een grote aanname. Je bent aan het werk, en dat begint al als je bij de club aan komt voor deze wedstrijd. Dan moet het kaartje al in de prikklok. Alles vanaf dat moment is werk gerelateerd. Dat Younes alleen maar de mooie kant van zijn werk wil doen, dat is zijn keuze, maar het is en blijft weigering. Dat is gewoonweg niet goed te praten. Als je dit toelaat, dan is het einde zoek, denk je niet? Het weigeren begint bij dit moment, om uiteindelijk straks met spelers te maken te krijgen die 10 minuten voor tijd niet meer in willen vallen. Oke, met dat laatste overdrijf ik lichtelijk, maar ik denk dat je wel snapt wat ik bedoel. Ergens moet een lijn getrokken worden. Ten Hag is manager, en Younes werkt onder hem, en heeft dus maar te luisteren zolang Ten Hag normale eisen stelt. En invallen ook is het maar een minuut is een normale taak om uit te voeren.

13 maart 2018 om 09:38

@chelios34
Jij neemt alles over uit een Bild artikel over en zet er een vraagtekentje achter zodat je het jezelf hardop afvraagt. Zal ik maar vaststellen dat je niet zo slim bent? ( niet letterlijk opvatten, zie vraagteken).
Zullen de iedere werknemer die weleens 3 minuutjes eerder naar huis gaat dan net einde van de werkdag, of iedere werknemer niet letterlijk iedere opdracht van zijn chef of manager maar even ontslaan vanwege werkweigering?
Wat vind jij van een trainer die een international meer dan 30 minuten laat warmlopen om hem 30 seconden te laten invallen bij een 4-1 voorsprong voor een linksbuiten die 90 minuten als een natte krant liep te voetballen en dan zegt dat hij dit deed om je te belonen. Misschien dat als Ten Hag een klein beetje zelfreflectie had hij zou snappen dat dit een totaal zinloze wissel was, grote voorsprong, geen blessures en wedstrijd is gespeeld. Natuurlijk zijn er jongens die dan het veld inlopen zoals jeugdspelers die sfeer van ee volle Arena willen proeven maar wat heeft een ervaren speler hieraan, helemaal niks, Ten Hag heeft hier niks aan, Ajax heeft hier niks aan, is gewoon slecht gemanaged. Misschien dat jij denkt er in bedrijven allemaal schapen horen te werken maar dat zijn niet per definitie de bedrijven waar het goed gaat.

13 maart 2018 om 10:38

@chelios34 dus als jouw baas jou in het openbaar voor lul wil zetten accepteer jij dat gewoon en doe jij alles wat ie vraagt zonder te zeuren ??? mag ik jouw telefoon nummer want dan bel ik je vanavond op en kun je morgen nog beginnen met werken voor mij

13 maart 2018 om 11:00

@chelios34, heeft iemand gisteren voetbalinside gezien? van der gijp en derksen hebben het prima verwoord! Dit is geen werkweigering, dit is zeer zeer vreemd gedrag van de trainer! iedereen wil hier vergelijkingen maken met de werkvloer bij haar of hem, dan is de volgende vergelijking het beste: het is 16:59 en je bent om 17:00 vrij, de manager vraagt je of je naar het magazijn wil lopen om het daar schoon te maken, maar voegt ie eraan toe, ik wil wel dat je om 17:00 stopt met werken! dat is pas een goede vergelijking, is gewoon pesterij niet meer niet minder!! klasse Younes niet over je heen laten lopen! dat de meeste van jullie hier wel alles voor zoete koek nemen moet je zelf weten! ik zou absoluut me werk geweigerd hebben, salaris ingeleverd hebben en lekker op zoek naar en baan met normaal denkende mensen gaan zoeken! liever op straat dat als een hond behandeld worden

13 maart 2018 om 11:59

Wat jij wil makker. Regels zijn regels. Waar jij het over hebt is een ongeschreven regel. Ik begrijp dat het lullig is de manier waarop het is gegaan, maar het blijft werkweigering. Zoek het anders even op, of bel met de Knvb. Het gaat om de feiten, niet om zogenaamde codes, of ongeschreven wetten. Ergens dient men een lijn te trekken, en dat is nu gebeurt. Blijkbaar snappen ze dat bij Ajax ook, anders was Younes niet gestraft.

13 maart 2018 om 12:04

@pruimert,

Ik heb geen baas. En in het verleden als men mij vroeg om 1 minuut voor 5 of ik nog extra werk wilde doen, dan negen van de 10 keer deed ik dat met liefde en plezier.

13 maart 2018 om 12:10

@ chelios34 ik zou als ik jou was maar eens lezen in het wetboek van de arbo wanneer iets werkweigering is en waneer niet en de arbo bepaalt die regelgeving en niet de knvb , younes valt volgens mij ook 9 van de 10 keer met liefde en plezier in , maar de 10e keer heeft hij geweigerd net zoals jij het die 10e keer ook geweigerd hebt

13 maart 2018 om 17:46

@pruimert, Dan heb jij het mooi fout vrind! Ik ben opgegroeid met normen en waarden. Als ik mijn droom als profvoetballer kon leven, en met zo een salaris, dan hoor jij mij niet miepen over een minuutje invallen. Jammer dat je het op de man moet spelen, maar dat heb je als je geen gelijk hebt. Je ziet toch wat Ajax heeft besloten.. Een strafje! Dat besluit neemt Ten Hag namelijk niet in zijn eentje, of dacht jij van wel. Feit is dat Younes heeft geweigerd, hoe lullig zo een korte invalbeurt voor zo een grote vedette ook zal zijn.

13 maart 2018 om 17:51

@pruimert, Ik heb ook nergens geclaimd dat de Knvb het wetboek opstelt, maar ik denk dat je daar best de info kunt krijgen als je er naar vraagt. Je kunt praten wat je wil, ook op de man gaan spelen, en net doen alsof je me kent, maar het is en blijft werkweigering. Als het terug zetten van Younes wettelijk niet zou mogen, dan had Ajax dat ook echt niet gedaan, of denk jij van wel. Je ziet nu toch hoe snel Younes een of vier advocaten in de arm neemt op het moment hij denkt onrecht wordt aangedaan.

Lap jij in het dagelijkse leven ook alle regeltjes aan je laars? Maar goed, ik laat het hierbij. Je hebt gezien wat Ajax heeft beslist aangaande Younes, en dat is niet meer dan wettelijk terecht, ongeacht hoe knullig zo een korte invalbeurt dan ook mag zijn.

13 maart 2018 om 07:56

Denk je dat ze in Duitsland geen beelden hier van hebben Die geven younes toch groot gelijk

13 maart 2018 om 09:19

Iedereen geeft m gelijk t niet te willen. Maar doen is wat anders. Had gewoon moeten invallen en achter de schermen naderhand erop moeten aanspreken. Zou de mensen die zeggen dat hij gelijk heeft en goed deed dat wel eens willen zien bij je werkgever. Zien of dat geaccepteerd wordt.

Ja ook in Duitsland zien ze dit. Dat Hag m te kakken Zet. Én dat Younesje weigert. Als Younes zijnde he? Die denken nu wel twee keer na. Vooral na dat rare gedoe met Napoli. Zagen ze in Duitsland ook.

13 maart 2018 om 10:22

@kush
Eerste stukje geef ik je gelijk, alle begrip dat hij het veld niet in wilde maar verstandig was het wel geweest en dasrna bij de trainer verhaal te halen.

Wat clubs betreft die twee keer nadenken om hem binnen te halen geloof ik niks van, deze jongen is inmiddels international en voor niks op te halen einde seizoen, die liggen echt niet wakker van een incidentje.

13 maart 2018 om 09:18

Hij weigert zijn werkzaamheden uit te voeren. Met onbetaald verlof sturen en in de zomer afscheid nemen. Optie lichten gaat wel iets te ver

13 maart 2018 om 09:30

Bvdp

Helaas, al zou je dat willen, een werkgever mag zijn werknemer niet zomaar op 'onbetaald verlof' sturen. Dus ook in dit geval mag Ajax dat niet doen.

13 maart 2018 om 09:29

apjo

Neenee, dat kan niet. Ten Hag heeft Younes straks tegen PSV gewoon weer hard nodig. Dus schorsen, absoluut! Maar niet te lang graag.

13 maart 2018 om 10:29

younes heeft zijn eigen ramen nu misschien wel in gegooit maar ik geef hem in deze zaak groot gelijk want wat een pannekoek ben je als je iemand in blessure tijd van de bank wil halen , zijn trainingspak nog uit wil laten trekken en dan nog wil laten wachten tot het spel stil ligt om hem dan voor 30 seconden te laten invallen waarin je waarschijnlijk 0 balcontacten gaat krijgen als beloning voor zijn goede spel vorige week en het harde trainen , ik hoorde gisteren bij natafelen dat veel spelers van ajax deze actie van ten hag nergens op vonden slaan , ten hag is nu dus met deze zielige actie van hem ook al zijn geloofwaardigheid in de spelersgroep kwijt ben ik bang , totaal niet geschikt voor topvoetbal en het werken in een groepsproces deze man want een goede trainer is ook een peoples manager en ten hag laat zien dat ie dat totaal niet beheerst , en younes had het inderdaad anders kunnen aanpakken , maar de grootste fout ligt bij eric ten hag

Er deden geruchten de ronde dat die "onduidelijke redenen" waren dat Napoli hem gelijk aan een laagvlieger wilde gaan verhuren, zonder zijn medeweten. Nu weer dat gedoe met ten Hag die Younes voor schut wilde zetten, het zit Younes allemaal niet mee.
Ik hoop voor hem dat hij volgend seizoen zijn geluk vindt en ergens normaal kan gaan voetballen.

13 maart 2018 om 07:31

Het is maar hoe je t bekijkt, je kan ook zeggen dat youness Ajax 5 miljoen door de neus boort

13 maart 2018 om 08:11

Hoezo Younes voor schut zetten? Nagenoeg iedere wedstrijd word er een speler nog ingebracht rond de 90e minuut en omdat Younes nu weigerde word hij voor schut gezet? De verwoording van Ten Hag kon inderdaad beter maar als de Boer er nog stond had hij Younes hard aangepakt voor de camera.

13 maart 2018 om 09:06

@ikevan Keulen
Eh nee bij een 4-1 voorsprong wordt er niet in de 93ste minuut een wisselspeler ingebracht om hem na 30 minuten warmlopen te "belonen" met een invalbeurt van 30 seconden. Is misschien grappig voor een jeugdspeler in een volle Arena maar is voor de rest totaal niet zinvol. Maar misschien kun jij vertellen wat de gedachtegang van een trainer is om in de 93ste minuut dit te doen met een ruime voorsprong en geen geblesseerde spelers of kom jij ook niet verder dan het verhaal van belonen?

13 maart 2018 om 09:07

Ikevan Keulen.....Younes wordt voor schut gezet omdat ten hag roept dat hij younes wilde belonen! Belonen doe je niet met een minuut. Dan moet je hem belonen door hem een kwartier ofzo te geven. Dit sloeg helemaal nergens op. Ten hag zet zichzelf en younes compleet voor schut. En de boer had al veel eerder gewisseld.

13 maart 2018 om 10:15

Lief, leuk en aardig. Maar als Younes was ingevallen, had iedereen het een zoveelste oersaaie tijdrek-wissel gevonden. Dan had geen hond gevraagd aan ten Hag wat er aan de hand was. Was iets wat (kennelijk alleen) hij als beloning ziet niet aan bod gekomen, en kon hij volgende week misschien gewoon 15+ minuten spelen (misschien ook gewoon 0). Nu zit je een paar speelronden voor het einde, met een aflopend contract, onzekere toekomst, en morrende achterban bij Jong terwijl je een WK wilt spelen. Younes zet zichzelf voor schut door niet op te draven, Ten Hag zichzelf door te stellen dat dit een beloning is.

13 maart 2018 om 10:33

@tukkertje91 ten hag komt bij julie uit de buurt , is het in twente misschien normaal dat je iemand beloont met 30 seconde speeltijd na een week hard werken want dan snap ik misschien wel waarom ten hag dit heeft gedaan

13 maart 2018 om 10:40

Nope, vandaar dat ik ook zeg dat ten Hag zich voor schut zet door te stellen dat dit een beloning is. Door -tussen neus en lippen door- aan te geven dat hij de enige is die zoiets als beloning ziet. Maar omdat ik Younes ook iets (mogelijk meer) verwijt moet er een opmerking gemaakt worden over mijn afkomst?

13 maart 2018 om 10:51

hahaha nee ben ooit in neede op stap geweest en tukkers zijn echt gezellige mensen , al zou je dat niet zeggen als je ten hag en gert jan verbeek op tv ziet

13 maart 2018 om 10:52

Geen idee wat de gedachtengang erachter is. Zal wel met tijdrekken te maken hebben, al slaat dat nergens op met zo'n voorsprong. Mja tijdrekken word steeds meer een onderdeel van voetbal.

13 maart 2018 om 11:04

Haha no sweat pruimert, zei het bewust met een knipoog hoor. En wat betreft Verbeek.. Tja, niet mijn type persoonlijkheid zeg maar. Maar die past volgens mij nergens echt in een plaatje

13 maart 2018 om 11:07

als tijdrekken echt de achterliggende gedachte was met een 4-1 voorsprong dan is ten hag nog gekker als dat ie overkomt op tv en word het misschien toch tijd dat ie met iemand gaat praten

13 maart 2018 om 11:21

@tukker91 behalve bij zijn vriiendin denk ik , maar kan goed zijn dat die hem dadelijk ook ontslaat na een paar jaar , ten hag had ik wel hoog zitten als trainer van utrecht maar ben nu wel een beetje klaar met hem eerlijk gezegt

Als je een miljoen per jaar verdiend hoor je gewoon te doen wat de werkgever van je vraagt. Ik zou Younes elke week 80 minuten laten warmlopen en niet meer in laten vallen, wat denk hij wel niet. Niet invallen is ook geen salaris.

13 maart 2018 om 07:30

Daar gaat het hele punt niet over. Het gaat erover dat ten hag zich compleet belachelijk maakt met dit hele gebeuren. Maar wel verder een volwassen oplossing van je om hem elke week 80 minuten warm te laten lopen en niet in te laten vallen man man wat bereik je daar nou mee

13 maart 2018 om 08:06

Er gaat bijna geen wedstrijd voorbij waar spelers niet net voor tijd gewisseld worden.
Dat Younes op de bank zit is vooral Younes zen schuld, die gozer heeft 2 jaar lang het rendement van 1 goal per seizoenshelft gehad maar wel eeuwig het vertrouwen gekregen.
Meneer heeft Ajax miljoenen euro's op een slinkse wijze door de neus geboord en bij zichzelf en zen zaakwaarnemers in zen zak gestoken.
Nu is hij verontwaardigd, dreigt het WK te missen omdat hij niet meer speelt en is er ingeluisd door de gladde mannetjes in Napels waar hij helemaal niet na toe wilt omdat hij door heeft dat ze hem daar alleen maar als handelswaren zien.
Denk dat Younes een beetje met zichzelf in de knoop zit door al die rare sprongen van hem, het was de 87ste minuut plus 4 minuten blessuretijd, hij had het ook aan kunnen grijpen om nog een goaltje mee te pikken, het waren de makkelijkste minuten van de wedstrijd om te scoren, Heerenveen had het al opgegeven.

13 maart 2018 om 08:12

Youness moet gewoon invallen. Rare reactie om dat niet te doen. Moet je niet bij Ten Hag neerleggen. Youness zit fout.

13 maart 2018 om 08:17

Waar zeg ik dat die dat niet moet doen? Eerst lezen voordat je dit soort dingen zegt. Daarnaast heb ik in dit topic al aangeven dat ik vond dat hij gewoon moest invallen.

13 maart 2018 om 08:58

Ten Hag maakt zich belachelijk? Younes maakt zich onmogelijk, althans dat is mijn mening. Wil jij mij eens aanwijzen in de regels van het voetbal waar staat dat een paar minuten voor tijd iemand in laten vallen eigenlijk is bedoeld om spelers voor schut te zetten. De reden die Ten Hag aangeeft voor de invalbeurt van Younes hebben wij simpelweg maar te accepteren. Zolang niemand van ons de onderlinge relatie tussen deze twee "kemphanen" kent is er ook geen conclusie aan te verbinden.

Zo jammer, dat tegenwoordig veel mensen zich schuldig maken aan persoonlijke meningen verkondigen als feit.

Feiten in deze zijn;

Younes zit op de bank, en is dus aan het werk.

Ten Hag vraagt of Younes wil invallen.

Younes weigert, en er is geen wettelijk vastgestelde reden voor.

Conclusie; Werkweigering. Younes moet God op zijn blote knietjes bedanken dat hij bij Ajax een kans heeft gekregen, en daarnaast had men ook eindeloos vertrouwen in hem, en dat terwijl hij vrij weinig heeft klaargespeelt. Ik hoor de Younes fans alweer.. Ja, maar hij hield twee man bezig.. Dat hebben we aan het einde van het seizoen ook wel gezien in de resultaten, nietwaar..

Oh, en ik zag er nog een hier reageren met dat Younes eigen baas is over zijn lichaam. Dat klopt helemaal, maar hij is gekeurd door Ajax en heeft daarvoor een mooi dik contract gekregen om dat zelfde lichaam in te zetten voor de club.

Een prostituee is ook baas over zijn/haar eigen lichaam.

13 maart 2018 om 09:57

@robin....

Hoe kom je er bij dat het hele punt gaat om ten Hag die zich belachelijk maakt? Wat mij betreft gaat het hele punt juist wel om Youness die weigert in te vallen. Wat mij betreft de rest van het seizoen op de tribune, ben dit soort verwende jongetjes helemaal zat.

13 maart 2018 om 11:06

@chellios34, jij met je regels, formeel geneuzel, contracten.werkweigering etc! het leven is geen a4-blaadje met regels! het leven is ook emotie, gevoel etc!
als jij je echt gekrenkt voelt op een bepaald moment en je emoties worden je de baas, dan kan je reageren als younes deed!
of voed jij je kinderen ook op dmv een a4tjes? dat is toch geen leven joh!!

ten hag moet gewoon normaal doen! dit is te belachelijk voor woorden dat je iemand 30 sec laat invallen, en trouwens als de bal niet uit zou gaan, was ie misschien helemaal niet ingevallen, nog erger!!!

13 maart 2018 om 11:12

Heeft helemaal niks met verwend te maken. En een erg zielige reactie om hem dan maar de rest van het seizoen op de tribune te zetten. Wat schiet je daar mee op? Ik ben het met je eens dat hij had moeten invallen. Maar ik vind dit toch echt wel grote onkunde van ten Hag. En dan in de media gaan roepen dat het was om hem te belonen dan maak je jezelf echt compleet belachelijk.

13 maart 2018 om 11:13

@petradoektro maak je eigen niet zo druk , voor hetzelfde geld was chelios34 jouw manager geweest en had je heel de dag met zijn geneuzel opgescheept gezeten
en die zin met die prostituee snap ik ook niet helemaal , volgens mij is het vaak genoeg in het nieuws geweest dat veel prostituee's worden gedwongen om dit werk te doen , maar ik denk dat chelios34 het nieuws niet kijkt want dat staat niet in zijn boek met regels

13 maart 2018 om 11:25

@pruimert, dank je! en geloof me het is maar goed voor hem dat hij me baas niet is, want aan mij had ie een kwaaie gehad, en denk ook niet dat ie na mij nog zichzelf zo had durven op te stellen tegen anderen!
Younes is een persoon (ken hem een beetje) die elke dag keihard traint, altijd klaar staat voor zijn medespelers en elke x zijn stinkende best doet (frank de boer meldde dit ook al laatst), omdat gelijk na een dergelijk incident met voor mij begrijpelijke emoties de gehele wetboek en werketiketten, en baas/werkgever verhouding er bij te halen? dan snap je er echt niks van, hij en vele met hem blijkbaar zo te lezen

13 maart 2018 om 11:41

@petra ik ben eigen baas en geloof me dat die regeltjes , werkweigering en wetgevingen waar hij allemaal over raaskald helemaal niet kloppen , hij roept gewoon wat hij denkt dat de waarheid is , maar voordat ie hier van alles neerzet zou ie beter eerst eens het wetboek van de arbo lezen want hij zet zich hier totaal voor lul
inderdaad ben het met je eens als je als trainer een heel klein beetje verstand in je kop hebt dan doe je dit niet , maar dit zegt meer over het verstand van ten hag dan over de inzet van younes

13 maart 2018 om 07:58

Ook al verdien je 500 euro. Je tekent een contract daar hou je je aan.

Ten Hag zet Younes wel voor schut idd. Ja Younes moet klaar staan voor zijn team, maar om een speler zo te laten invallen schiet ook niet op. De wedstrijd was allang gespeeld, had hem eerder gezet en geef een ander rust. Er gaan meerdere spelers klagen binnenkort, let op mijn woorden! Younes verdiend wel enige credits na zijn goede inzet voor de club.

13 maart 2018 om 07:50

Vind niet dat Younes voor schut word gezet. Ten Hag is en blijft de trainer en bepaald wanneer hij Younes erin wilt zetten of niet. Younes heeft een contract van een paar tonnetjes per jaar en tegenover zijn team, zoals je zelf vermeld, en tegenover de fans lijkt het mij gewoon slim om in te vallen. Zeker als onze grote vriend naar het ‘WK’ wilt met Duitsland.

13 maart 2018 om 09:03

Ik denk dat de bondscoach van Duitsland ook wel snapt dat je in amper 1 minuut niks kan en dit gewoon vernederend is voor zo’n speler.

13 maart 2018 om 10:29

Denk dat de bondscoach ook wel snapt dat je spelers die zelf willen bepalen of ze in willen vallen geen nut hebben. Is gewoon vernederend voor de speler die je in zijn plaats had kunnen selecteren.

Het is het Duitse nationale elftal hã¨, daar hebben ze nog iets met mentaliteit, werklust en inzet. Als het nou bij Oranje was, okã©..

13 maart 2018 om 15:28

Ben ik het geheel niet mee eens. Geloof me dit gaat een raar staartje krijgen voor Ten Hag. Spelers praten vrij onder elkaar en gaan dit niet tof vinden van Ten Hag.

Mooi om te zien dat Younes zn plafond bereikte,en daardoor Kluivert de kans gaf om basisspeler te worden. Mooi ook dat ie straks wellichjt weer naar zn oude club mag,wellicht als ......basisspeler.

13 maart 2018 om 08:46

Nou, de kans dat hij als basisspeler wordt gehaald lijkt me zeer klein, als dit überhaupt waar is. Met spelers als Hazard, Hofmann en Stindl heb je toch aardig wat concurrentie op de vleugels, en als je Kluivert uit vorm niet eens uit de basis kan spelen..

13 maart 2018 om 10:14

@grasveld7
De kans dat Hazard daar volgend seizoen nog speelt is vrij klein plus Younes komt dan toch terug als een soort van international. Kluivert speelt prima maar jonge speler heeft hij nog genoeg wedstrijden dat hij niets laat zien, zo'n wedstrijd was Heerenveen ook. Als Ten Hag je dan minder dan een minuutje laat invallen wordt het lastig. Vraag het me wel vaak af maar wat bezielt een trainer om bij een ruime voorsprong in de 93ste minuut iemand 30 seconden te laten invallen na 30 minuten warmlopen voor iemand die speelt als een natte krant en dan zegt dat hij je met deze invalbeurt wil belonen. Misschien begrijp jij de gedachtegang, ik in ieder geval niet.

13 maart 2018 om 10:46

@barcamessie op zich had je wel een punt , maar zoals younes vorige week inviel heeft kluivert echt al maanden niet meer gespeelt , dus als ten hag hem wou belonen dan had ie op basis van het spel van kluivert de laatste maanden younes eigenlijk gewoon een basisplaats moeten geven ipv een paar minuten speeltijd , in eindhoven lachen ze zich dood nu , psv verliest met 5-0 van willem 2 maar de werkelijke soap speelt zich zoals gewoonlijk weer af in amsterdam

13 maart 2018 om 11:47

Pruimert, het is niet moeilijk in te vullen voor welke club je bent, en welke soap? Die jij misschien graag zou willen zien om je eigen club te laten verbloemen met een vernedering van 5-0, door maar liefst de nummer van 15 van de Eredivisie. Net als de onzin die je aan kaart door te zeggen dat Kluivert al ''maanden'' geen basisplaats meer verdient, het getuigd jou van vrij weinig voetbal inzicht en of een te grote afgunst.

Laat ze in Eindhoven (jij) maar bezig zijn over een incident in Amsterdam, heel Nederland lacht om afgelopen zaterdag, en dat is dan de nieuwe landskampioen, van de armoede..

13 maart 2018 om 12:17

ik zeg nergens dat kluivert al maanden geen basisplaats meer verdient , begrijpend lezen is schijnbaar moeilijk voor jou , younes had zondag een basisplaats verdient als ten hag hem perce wou belonen voor het goede werk wat ie gelevert heeft, en je kan beter 1 keer goed van de nummer 15 verliezen dan over een hele competitie 7 punten minder halen , en inderdaad wij zijn de landskampioen en jouw club is de armoede maar als ik zo naar de vele talenten bij ajax kijk dan is de kans groot dat jij volgend jaar weer een kampioenschap kunt vieren op julie vaste parkeerplaats

13 maart 2018 om 12:48

Verdraai de dingen zoals je wilt, en haal de platten karren maar uit de stallen. Maar als er 1 club uit pure armoede bestaat dit seizoen is het PSV wel. Younes verdiende hellemaal geen basisplaats, al is een invalbeurt 2 minuten voor tijd is gewoon weg belachelijk te noemen. En dat mag Ten Hag zich dan ook zeker aanrekenen.

13 maart 2018 om 12:55

als die armoede 7 punten los staat dan kun je zelf invullen hoe goed jou club is dit seizoen

13 maart 2018 om 13:35

Ik heb Ajax nog niet een langere tijd belachelijk slecht voetbal zien spelen, en ook geen billenkoek zien krijgen dit seizoen, alleen maar zien uitdelen, waaronder tegen Psv. Maar hou je vooral vast aan je eigen waarheid.

13 maart 2018 om 13:49

de waarheid is dat psv 7 punten boven ajax staat en dat is omdat ajax zijn voetbal ook niet geweldig is , en geniet jij maar van die billekoek die ajax uitgedeelt heeft tegen psv want dat is jouw enige hoogtepunt van de afgelopen 4 jaar waarin je clubje 0 prijzen heeft gepakt en we kijken in mei wel welke billekoek meer pijn doet die nederlaag van ons tegen ajax of dat julie weer helemaal niks hebben gewonnen dit jaar , succes met je gefrustreerde leventje verder en ik stuur wel een mooie psv zakdoek om je tranen mee af te drogen

13 maart 2018 om 14:22

Ik gefrustreerd? Nee hoor, ik benoem alleen de feiten.

En jij hebt een eigen bedrijf? Man, je praat als een kind van 15 jaar.. Dingen erbij halen om jezelf weer beter te laten voelen, maar ondertussen weer afdwalen van de huidige discussie, omdat je gewoon weg niet meer weet wat je moet zeggen, daar heb je wel vaker een handje van. Je bent alles behalve objectief, en van volwassen gedrag is bij jou ook niet veel te merken. Die dingen deed ik namelijk ook toen ik nog thuis bij mijn ouders op de bank zat, en net mocht gaan stappen. En jij moet een bedrijf leiden met personeel? Laat me toch niet lachen.

13 maart 2018 om 14:40

ik weet heel goed wat ik moet zeggen want op elke aantijging die jij tegen psv hebt kan ik gewoon zeggen dat we 7 punten boven ajax staan en dat julie al 4 jaar geen prijzen hebben gepakt en daar moet je mij niet de schuld van geven maar de spelers en staf van je club , wij spelen inderdaad niet altijd goed en als jij dat armoede vind moet je dat lekker zelf weten maar dan moet je lekker op de training van je club gaan piepen tegen de spelers hoe het mogelijk is dat ze 7 punten minder hebben gehaald dan het armoedige psv , de hand in eigen boezem steken noemen volwassenen dat maar daar heb jij zo te zien nog nooit van gehoord want jij blijft maar met je vingertje wijzen naar het slechte voetbal van psv terwijl je eigen club gewoon een wan prestatie levert en daarom kan ik ook beter een bedrijf leiden als jij , als hier iets fout gaat dan zoek ik de fout bij mezellf en ga ik niet lopen janken hoe het mogelijk is dat een ander bedrijf beter presteerd terwijl we zelf ons werk niet goed doen , en volgens mij ben ik ook wel objectief want ik heb vaak genoeg gezegt dat psv niet goed speelt maar dat alleen maar 3 punten tellen ook heb ik vaak genoeg vermeld dat ajax heel veel talent heeft en met 2 of 3 aankopen zomaar 3 jaar kampioen kan worden en ik heb ook al een paar keer gezegd dat psv terecht verloren heeft zaterdag dus ik ben wat dat betreft al een stuk volwassener als jij

13 maart 2018 om 16:31

Als ik jou tekst en uitleg weer zie staan, (graag met komma's en punten typen, is wat overzichtelijker), geeft hellemaal mijn argument weer tegenover mijn vorige reactie, je bent 45 jaar, kom op zeg.

Heb ik iets tegen PSV dan? Ik ben namelijk vaak genoeg positief over meerdere clubs in Eredivisie, dus ook over Psv, misschien moet je eens vaker op mijn reacties letten, daar kan je misschien nog iets van leren. Als ik kritiek heb is dat in mijn ogen terecht, en niet omdat ik mee praat met de rest, en of een bepaalde afgunst heb, die kindertijd ben ik namelijk wel voorbij.

Weet je, ik ga op de rest niet eens meer reageren, het is de discussie niet eens meer waard, en ik ga me niet verlagen tot provoceren omdat ik anders geen antwoorden heb.

Succes met je bedrijf!

Werkweigering, klaar... je bent prof dus gewoon het veld in met je luie donder. Man man hoe durft hij te weigeren. Hij word betaald om daar op het veld te staan. Elke minuut pakken om te willen voetballen, je in de kijker spelen voor het wk, een transfer.

13 maart 2018 om 09:00

Er was amper nog een minuut. Dit sloeg helemaal nergens op! Als hij op zn plek stond had de scheids al afgefloten

13 maart 2018 om 11:29

De kans was groter dat de bal niet eens uit zou zijn geweest en hij helemaal niet was ingevallen en dan daar lekker staat in zijn korte broekie!
snap niet dat van de meeste de trainer of volgens jullie bewoordingen "de werkgever/baas/directeur"zijn mensen zo mag behandelen! omdat je salaris krijgt betekent niet dat je alles moet doen wat je baas je opdraagt! je leeft maar 1x op aarde en dan zo alles doen voor geld en je baas, pfff dan ben je voor mij geen man en heb je geen zelfrespect

13 maart 2018 om 15:17

En wat dan nog. Dit is gewoon werkweigering hoor. Zijn enige taak is voetballen en daar alles omheen. Hij weigert dat te doen. Noem eens een baan op waar dit niet het geval is, waar je je baas weigert je voornaamste taak uit te voeren ongeacht of het kinderachtig is of niet.. Hij denkt boven de wet te staan ofzo met het ongeldig willen laten verklaren van zijn pas getekende contract tot niet willen voetballen

Wat een symptoom straf voor de bühne.. Hij zou toch al bijna niet spelen, en terecht. Hij lijkt zelf minder gemotiveerd en brengt toch minder rendement dan Kluivert. Al is het tekenend dat na twee mindere wedstrijden van Justin er alweer mensen blij waren dat Younes inviel.. Verder vond ik het denigrerend van Ten Hag, er was geen reden voor het 1 minuutje laten invallen. Als het ten behoeve van het strijdplan is of om tjd te rekken begrijp ik het nog. Maar als je 4-1 voorstaat? Daarnaast is het, of je het terecht vind of niet, wel een staaltje werkweigering. Ik zou gewoon alvast afscheid nemen..

13 maart 2018 om 09:00

Minder rendement dan kluivert? Wat heeft kluivert laten zien dan op die paar treffers na. Veel domme passes en slap meeverdedigen heb ik gezien.

Geweldige zaakwaarnemer heeft die Amin zeg, die echt het belang van de speler dient. Geloofde Frank zondag wel dat het normaal een goede prof is. Maar deze transfer soap maakt ongetwijfeld dat hij niet lekker in zijn vel zit. Jammer. Ben geen fan van hem om het beperkte rendement, maar toch weer een speler die mijn club verder heeft gebracht in de carriere.

13 maart 2018 om 08:59

Kluivert heeft anders ook een beperkt rendement. En younes houdt altijd meerdere verdedigers bezig waardoor hij ruimte voor anderen creeert. Das ook belangrijk. En 10 keer meer vecht en werklust dan kluivert.

Hij raakte onder ten hag zn basisplaats kwijt Voetbalzone? Hij was gewoon nog geblesseerd toen ten hag kwam.

Bayern Munchen. Ja hoor het is natuurlijk ook logisch dat als je een opvolger zoekt voor Ribery dat je uitkomt bij Younes. Dit gaat natuurlijk nooit gebeuren ze zijn in Munchen niet gek.

Niemand vind het blijkbaar raar dat als je 4-1 voor staat en er niks aan de hand was de trainer in de blessuretijd nog een international in het veld wil brengen. Ten hag is helemaal de weg kwijt. Hij zet Veltman eerst ook nog voor lul door hem te passeren maar wel in te laten vallen. Die moet je dan ook gewoon op de bank laten zitten.En daarna helemaal niks meer wisselen en pas bij de blessuretijd nog ff iemand erin gooien als alles gespeeld is. Ja prima hoor maar gooi dan zo’n jonge jongen erin. Ik ben nu al helemaal klaar met ten hag. Hebben we hiervoor keizer laten gaan?

13 maart 2018 om 15:22

Disciplineren, zorgen dat je je werk naar behoren doet.. ik hoop dat ten hag het daarom doet. Hard werken moet je, altijd proberen het beste eruit te halen... als je dit niet begrijpt is het niet zo gek dat het nederlandse voetbal mede hierdoor de grond in zakt

Zoveel heisa om zoiets. Waar een mens zich druk om maakt zeg. Het zindert maar na, een speler die een inbalbeurt in blessuretijd...

Denk niet dat hij bij BMG past. Bij Hoffenheim, Leverkusen of Leipzig daarentegen wel.

Begin thuis vanuit Google te werken! Het is veruit de beste baan. Ik ontving € 31754 op mijn laatste salaris van de maand voor 4-5 uur werken per dag. Ik ben 3 maanden geleden begonnen en bracht onmiddellijk minstens € 200 per uur mee naar huis. Ik werk via deze site, ga voor meer informatie.

w­w­w.m­o­n­e­y­4­6.c­o­m

13 maart 2018 om 09:52

Younes heeft groot gelijk! Ff invallen voor 10 sec, belachelijk vind ik, doe je niet zeker niet bij younes, t was hij belachelijk gemaakt worden door ten hag of andersom, goed gedaan van younes. En dan roepen wou m belonen voor zn goede trainingen ach hou op man!

13 maart 2018 om 10:35

Thuis werken en dan nog 200€ mee naar huis nemen? Je had dus gewoon 200€ op je nachtkastje liggen, die je elk uur ff mee naar buiten nam. Zeg dat dan, droeftoeter. Enjoy the perma-ban

13 maart 2018 om 10:57

en had je na afloop van dat thuiswerken pijn aan je kontje of viel het wel mee ??? dit is een voetbalside dus ga ergens anders naartoe met je oplichterij

Wat een soap! Younes gaat naar Napoli, Ajax ontvangt 5 mln, o nee, wacht, toch niet, Younes blijft en gaat in de zomer gratis en niemand weet waarom. Younes weigert in te vallen en krijgt hiervoor een straf en gaat ondanks een contract bij Napoli toch voor Gladbach… volgt u het nog? Jammer, ik vond het een sympathieke speler die ook nog eens 2 tegenstanders bezig hield, maar zoals hij er momenteel een potje van maakt, mag hij blij zijn dat ie weer ergens aan voetballen toe komt.

Ben ik de enige die bij het lezen van “Bayern München” tranen in mijn ogen kreeg.....?

Younes bedankt voor je inzet.
Jammer dat je dit doet je gooit je eigen glazen in.

Er zal vast wel wat meer spelen bij Younes. Hij heeft de laatste weken al vaker vlak voor tijd in moeten vallen. Ik snap best dat je dan de kt: 'kon hij met niet in minuut 70 of 80 er in zetten'? Het is voor een speler met de ststus van Younes geen beloning om in de 93e minuut er in te komen. Hij zou wat mij betreft ook best de plek van Kluivert weer eens over mogen nemen vanaf het begin, want Kluivert speelt niet altijd super.

Dit kan nog een leuke soap worden in de zomer. Ajax kan zijn contract dus met een jaar verlengen gezien de eenzijdige optie die ook in dit artikel weer wordt genoemd. Daarnaast claimt Napoli dus een contract te hebben vanaf juli en dan wil Younes liever naar een Duitse club.
Zou mooi zijn als hij daar ook nog ergens een contract tekent en Ajax de optie ligt. Dan heeft ie een contract bij 3 clubs. Dan komen er nog veel artikelen op VZ over de kleine Younes.

Bayern Mã¼nchen nog wel? Dat zou toch een klein stapje terug zijn, van Frank Ribery naar Amin Younes. Misschien kan Bayern dan ook Haps van Feyenoord halen als opvolger van Alaba. Zijn ze gelijk klaar voor de hele linkerflank.

Het lijkt dat Younes sinds de afgelopen zomer met Ajax een verstoorde relatie heeft gekregen. Zal te maken hebben gehad met het niet doorgaan van een door hem gewenste transfer. Waarschijnlijk onder het mom van we kunnen je niet kwijt. Dan kom je na een valse start op de bank terecht, en komt ook nog eens het komende WK in gevaar. Dan volgt een winterse transfer naar Napoli, maar blijkt achteraf die wanhoopsdaad een foute keuze. Vervolgens raap je jezelf weer bij elkaar, speelt een puike invalbeurt tegen Vitesse en rekent/hoopt op meer minuten. Dan heb je te maken met een zonderlinge trainer die amper behept is met sociale vaardigheden en komt het moment dat je het zat bent. Dat is toevallig het moment van wisselen, maar ook nog de onbeschofte manier waarop Ten Hag hem sommeert in te vallen is net de druppel die de emmer doet overlopen. Natuurlijk ben je verplicht als werknemer te luisteren naar een niet buitenproportionele opdracht, maar wel eentje waar je een vraag bij kunt stellen. Belonen - dat zou die invalbeurt zijn volgens Ten Hag - doe je niet op deze manier. Dat kon best direct na de 3-1 tegen Heerenveen. Maar met deze actie zijn er dus twee slachtoffers gemaakt, namelijk zowel Younex als ook de door het ijs zakkende Ten Hag. Maar dat bij Ajax meer mogelijk is op dat gebied, is deze week met de benoeming van Blind () wel duidelijk geworden. De jager die zich niet in de voet schiet, maar zichzelf met een schot hagel bijna om zeep helpt.....

Zoals een speler niet moet weigeren in te vallen, moet een trainer zijn speler niet onnodig vernederen. Wat Younes deed is zeker fout, maar als Ten Hag hem niet bewust in de laatste minuut wilde laten invallen om aan te tonen wie de baas is bij Ajax is hij nog dommer dan hij eruit ziet. En ik vermoed dat hij oprecht niet door heeft gehad hoe het op een Duits international en tot voorkort volwaardig basisspeler overkomt als je hem nog wat blessuretijd geeft, want de reden was volgens Ten Hag 'een beloning voor hard werken en goed trainen.' Dat Younes hier zo op reageert is volkomen menselijk: was hij immers ingevallen dan stond hij voor lul, nu staat Ten Hag voor lul. En volkomen terecht, want zijn beoogde wissel is een bewijs van slecht people management.

13 maart 2018 om 12:04

@gomes, precies, het leukste is nog zelfs, dat als de bal niet uit gaat, younes daar met zijn korte broekie aan de lijn was blijven staan!! lekker van ten hag dan! maar younes mag zich niet gekrenkt voelen,moet als een robot alles accepteren omdat ie betaald krijgt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV1821
2.Ajax1310
5.AZ119
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

39 fans
Aanvaller, 25 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Napoli 0 0 0 0
2017/2018 Jong Ajax 1 1 0 0
2017/2018 Ajax 13 1 0 0
2016/2017 Ajax 29 3 3 0
2015/2016 Ajax 27 8 0 0
Laatste voetbalnieuws

Younes tekende ook contract in Bundesliga: ‘Hij is geen slachtoffer’

Na een roerig halfjaar verkaste Amin Younes afgelopen zomer alsnog naar Napoli. De 25-jarige vleugelaanvaller was transfervrij nadat zijn contract bij Ajax afliep en ontkende lange tijd dat hij reeds bij...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 24 september
Eusebio Di Francesco presteert momenteel niet goed met AS Roma. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren