Update: Willem II reageert op statement fans: ‘Onmenselijk, ongepast’

Woensdag, 7 maart 2018 om 14:50Robin Bruggeman • Laatste update: 14:48

Erwin van de Looi maakte in januari bekend dat hij zijn aflopende contract bij Willem II niet zal verlengen, waardoor hij in principe in de zomer de deur dichttrekt bij de Eredivisionist. Als het aan de fans van de Tilburgers ligt, komt het echter nog van een sneller vertrek van de trainer. In een gezamenlijk statement eisen een aantal supportersgroeperingen van de club dat Van de Looi direct opstapt of wordt ontslagen.

“De conclusie is hard, maar heel duidelijk. Wij herkennen Willem II niet meer. Onze club, onze trots dreigt door passanten ter ziele te gaan. Dit laten we niet gebeuren. Maandagavond hebben we met elkaar de handen ineengeslagen om tot actie te komen. Het kan zo niet verder”, stellen de supporters in een statement aan de directie van de Brabanders. Naast de tegenvallende sportieve resultaten wijzen de fans ook op een aantal incidenten die onder het bewind van Van de Looi hebben plaatsgevonden.

“Sinds de komst van deze trainer hangt er een negatieve sluier over het voetbal van Willem II. De trainer heeft geen binding met de club of de supporters. Hij staat teleurgestelde supporters ook niet te woord.” Het spel van Willem II is sinds Van de Looi anderhalf jaar geleden neerstreek in het Koning Willem II Stadion volgens de fans ‘niet om aan te zien’ en ‘wordt ook nog eens met de week minder.’

“Er is geen beleving en passie meer bij de spelers. De trainer geeft wekelijks de schuld van het falen aan de selectie. Maar zijn steeds veranderende tactiek heeft een verlammende werking op de spelers.” Naast het statement waarin de supporters hun onvrede onder woorden brengen zijn zij ook van plan om aanstaande wedstrijd tijdens de wedstrijd tegen PSV enkele acties te ondernemen. De Kingside zal bijvoorbeeld de eerste vijf minuten leeg blijven als maatregelen van het clubbestuur uitblijven.

Update 7 maart 14.50 uur – Willem II reageert op statement fans: 'Onmenselijk, ongepast'
In een schriftelijke verklaring reageren algemeen directeur Berry van Gool en technisch directeur Joris Mathijsen woensdag op het statement van de supporters van Willem II, die het vertrek van Erwin van de Looi eisen. "Onmenselijk, ongepast en niet in de geest van Willem II", citeert het Brabants Dagblad. Willem II roept de fans mede namens de spelersgroep op hun acties niet voort te zetten. De club begrijpt dat de plek op de ranglijst als zorgelijk wordt gezien: "Maar we staan nog steeds vijf, zes punten los van de streep en hebben een beter doelsaldo."


Poll

Vind jij dat Willem II Erwin van de Looi moet ontslaan?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

42 reacties (laatste reactie door hipp00)

in zijn tijd bij fc groningen, was al te zien dat het een degelijke trainer was. hij had zo zijn hoogte- en dieptepunten. nu bij een kwalitatief minder elfatel is al snel duidelijk dat meneer v.d.looi vrij beperkt is, met geen bijzonder goede resultaten. willem 2 moet nog tegen twente, en die zie ik ze wel winnen ook. hiermee zal degradatie wel te ontlopen zijn, ondankt veel tegenstanders nog uit het linker rijtje.

Ach, de 'fans' zijn anders ook aardig bezig hoor. Er is een reden waarom jullie een wedstrijd niet aanwezig mogen zijn.

6 maart 2018 om 14:55

Lekker relevant joh, heeft echt totaal niets met elkaar te maken!

7 maart 2018 om 16:33

@royke89, Waagplein heeft iets met de reputatie van supporters van andere clubs; vorig keer ging het ineens off topic ook over dat de fans van Twente ook geen lieverdjes zijn. rare obsessie.

6 maart 2018 om 16:18

De reden daarvoor is dat de fans passie en beleving toonden en over wilde brengen op de spelersgroep in de vorm van vuurwerk. Hetgeen bij de spelersgroep momenteel ontbreekt en wat mij betreft een taak is van de technische staf. Alsof het afsteken van vuurwerk nou zo'n ramp is....

6 maart 2018 om 16:26

Het gooien van het desbetreffende vuurwerk naar andere mensen zou ik anders wel een probleem willen noemen.

6 maart 2018 om 16:40

Absoluut, en die idioten moeten ook alle 6 gruwelijk hard worden aangepakt. Boete betalen en nooit meer het stadion in.

De overige 12.494 kunnen daar helaas vrij weinig aan doen, dus die mogen wat mij betreft dat statement ondertekenen.

6 maart 2018 om 17:00

Ja want in dat Afas stadion heb ik nog nooit iets tegen m'n kop gehad door gasten van de BEN side, die hebben jullie er ook rondlopen hoor..

7 maart 2018 om 00:19

Ik zeg ook nergens dat mensen die bij mijn club rondlopen dat niet zouden doen. Heb je ook een voorbeeld? Dan moeten ze trouwens flink gooien, de Ben-Side zit aan de andere kant van het stadion wat betreft het uitvak.

Het is een echte resultaattrainer. Bij ons zag het er ook drie jaar lang totaal niet uit (nu nog steeds niet trouwens) en speelden we onder hem vooral om niet te verliezen. Maar mede door de individuele klasse van spelers als Kostic, Botteghin, Chery en Zivkovic heeft hij toch een beker en tweemaal Europees voetbal gepakt. Kan hem daar alleen maar dankbaar voor zijn. Maar het is veelzeggend dat hij ondanks prima resultaten uiteindelijk bij Willem II is beland.

Fans... je mag een kaartje kopen, op de tribune zitten. Juichen als het goed gaat. Een keertje boe roepen als het wat minder gaat. Maar als de fans zich ook al met het beleid moeten gaan bemoeien... hou op zeg. Ik ga me toch ook niet met de directie van mijn bank bemoeien als ik vind dat ik te weinig rente krijg.
Supporters denken dat ze inspraak kunnen hebben in beleid omdat ze een kaartje kopen en dus indirect zorgen voor het salaris van trainers en spelers. En wie heeft ooit bepaald dat een trainer tekst en uitleg moet geven aan dat klootjesvolk op de tribune. Zeker als dat van die malloten zijn als in Deventer ben je die toch geen uitleg verschuldigd dacht ik zo! De fans van Willem 2 moeten zich eens realiseren welke club ze supporten, en met welk materiaal van der Looi moet werken. Als je als timmerman een schip moet maken van brandhout moet je niet denken dat je zo maar even de zee over vaart. Ik moet er altijd om lachen dat fans denken ook maar iets te vertellen te hebben bij een club. De grootste onzin die er is.

6 maart 2018 om 15:29

@afleticofc:

Totaal niet met je eens.

De fans zijn in alle opzichten veel belangrijker dan de trainer, de voorzitter, de spits of wie dan ook. Die mensen die op de loonlijst staan, zijn allemaal passanten en allemaal volstrekt vervangbaar. Ze doen een paar jaar hun ding en gaan dan weer verder naar hun volgende club. Willem II is niet de selectie, de technische staf of het bestuur dat er toevallig op dit moment zit. Want Willem II zal nog steeds Willem II zijn als die allang weer weg zijn.

Maar supporters blijven hun club vaak hun hele leven lang trouw. En als zijn weggaan, dan heeft een club geen bestaansrecht meer.

En het is ook niet alsof je hier te maken hebt met een dozijn zeurpieten dat een trainer weg wil hebben. Het gaat om een gezamenlijk statement van vijf supportersgroepen. Ik weet niet hoeveel van zulke supportersgroepen Willem II heeft, maar ik gok dat zij wel een vrij serieus deel van de supporters vertegenwoordigen. Daar moet je als club toch op z'n minst even naar luisteren.

6 maart 2018 om 16:25

Ik denk dat meer dan driekwart het volledig met dit statement eens is. En dan overdrijf ik echt niet.

7 maart 2018 om 15:24

Hoe mooi je betoog ook is, die tijden zijn allang voorbij.
Tegenwoordig leeft een professionele voetbalclub voor bijna 50 procent dankzij sponsorinkomen.
Kaartverkoop is nog geen kwart van jaarinkomen van een Nederlandse voetbalclub.

Als sponsors weggaan dan heeft een club door acute geldnood geen bestaansrecht meer, supporters maken zich te belangrijk echt.
Alles in het voetbal is duurder geworden, vooral salarissen.
En leef aub niet in die waanidee dat supporters salaris van spelers ophoesten, want dat is onzin.
De sponsorgeld zorgt ervoor dat een club salarissen kan uitbetalen.

7 maart 2018 om 16:20

"tegenwoordig leeft een professionele voetbalclub voor bijna 50 procent dankzij sponsorinkomen."

Maar als jij een bedrijf hebt en een voetbalclub gaat sponsoren, waarom doe je dat dan? Omdat je wil dat de mensen die de club volgen, de supporters en andere kijkers dus, jouw producten gaan kopen. Zonder supporters ook geen sponsors.

6 maart 2018 om 16:46

En dan heb je het dus ook totaal niet begrijpen.

Niemand, maar dan ook niemand, in Tilburg neemt van der Looi de positie op de ranglijst en de nederlagen kwalijk. Men weet in Tilburg echt wel welke club ze supporteren, en elke plek boven P16 is wat dat betreft acceptabel.

Wat men hem wél kwalijk neemt, is het feit dat hij zijn team met 11 man op eigen helft laat spelen, en hoopt op een uitbraak. Elk plezier en vermaak wordt uit de wedstrijd gehaald. Willem II heeft sinds de winterstop, gemiddeld elk half uur, één keer op doel geschoten. Dan kom je dus op 3 doelpogingen per wedstrijd uit. En dan niet eens schoten tussen de palen, nee gewoon schoten in het algemeen.

Van Willem II wordt verwacht dat er aanvallend gevoetbald wordt. Ballen naar de vleugel, voorslingeren, en proberen een doelpunt te maken. Dat je dan komende zaterdag misschien met 0-5 op je kloten krijgt van Psv, dat maakt echt helemaal niemand in Tilburg wat uit. Maar stap in ieder geval het veld op met het idee een goal te maken, en niet met het idee 0-0 te spelen tegen freaking Sparta. Kom op man, je begint met 8 verdedigende spelers tegen de nummer laatst van de eredivisie en komt tot één doelpoging. Dat heeft niks, maar dan ook niks meer met voetbal te maken.

Dáár zit hem de onvrede in, niet in de resultaten, want die waren tot 2 maanden geleden nog niet eens zo héél slecht, terwijl Vd Looi al ruim een jaar uitgekotst wordt.

Willem II-fans rekenden natuurlijk op het linkerrijtje. Ze willen oude tijden van weleer herbeleven. De tijd dat ze structureel innd esubtop eindigden. Die isnniet meer. De club is een degelijke vereniging met een selectie waarin Sol en Ogbeche voor de doelpunten moeten zorgen. Zij springen er ook wel een beetje bovenuit. Gewoon niet zo klagen fans, wees blij dat ze halve finale beker haalden en handhaving een feit lijkt te worden.

6 maart 2018 om 15:20

Vind dat je met deze selectie echt wel hoger mag staan dan ze nu staan.

6 maart 2018 om 15:57

Ja dat vinden ze bij Sparta, Twente, Roda en Groningen ook.

6 maart 2018 om 16:31

Roda staat met die selectie gewoon op de plek waar ze horen te staan, Sparta idem. Groningen en Twente horen wel hoger te staan.

6 maart 2018 om 15:39

Bij Willem II rekenen we op veel. Niet op t linkerrijtje. Wel dat er attractief aanvallend gevoetbald wordt. Niet verdedigend zoals we nu doen.
Is niet des Willem II.

Afgelopen weekend. 0 schoten op doel. Dramatisch.

Denk niet dat het verstandig is om nu een andere trainer voor de groep te zetten, met nog 9 wedstrijden te gaan, maar kan me wel vinden in de kritieken, het spel van Willem II is bedroevend om aan te zien en zeker in uitwedstrijden is het resultaat bij voorbaat al zo goed als bekend.

Terwijl er best wel aardige spelers in de selectie zitten.

Tja... nu ze onder NAC staan in de stand gaan de supporters zich roeren. Ik kan niet beoordelen of vd Looi zijn werk wel of niet naar behoren doet bij Willem II, wat ik wel ksn beoordelen (en nee ik ben geen NAC fan) is dat de supporters van Willem II weleens voor wat sfeer mogen zorgen daar. Wat een dooie boel zeg bij thuiswedstrijden! Wat dat betreft niet Eredivisie waardig!

6 maart 2018 om 17:02

Mwa ligt niet daaraan, deze stemming is er al maanden. Maar als je tegen Heerenveen niet 1x op doel schiet is dat wel de druppel. Aantal uitwedstrijden bijgewoond, maar dit was echt wel de meest afschuwelijke in jaren.

Jammer dat het op deze manier wordt uitgelegd.

Als Willem II supporter weet je een paar dingen zeker.
1 daarvan is dat je meer verliest dan dat je wint en dat je met regelmaat onderaan de ranglijst te vinden bent.

Het gaat er gewoon om dat vd Looi Willem II op een manier laat voetballen die niet bij de club past.
Willem II staat voor aanvallend voetbal via de flanken. Niet voor verdedigend anti voetbal. Het staat ook in het beleid geschreven dat we bij Willem II aanvallend voetbal willen zien.

En terwijl iedereen ziet dat we op deze manier sponsoren en supporters verliezen. Mag de hoofdverantwoordelijke blijven zitten. Door dit signaal af te geven willen we laten zien dat t 1 voor 12 is.

Trainerswissels hebben vaak geen zin en kosten ook alleen maar geld. En wie moet je dan voor de groep zetten? 1 van de assistenten die de boel ook hebben laten verrommelen? Kom op zeg, gewoon ff doorbijten (2 maandjes) en die winst op Twente pakken, klaar.

Tja van de looi nu ontslaan schiet je denk ik ook niet veel mee op.Maar ze moeten de supporters ergens wel gelijk geven. Sins dat van de looi er is hebben we geen een pot aanvallend gespeeld zelfs tegen de roda's exelciors en breda met 5 verdedigers. Je hebt met ogbeche en franie sol 2 goeie spitsen.Waarom geen 4-4-2 Of 4-3-3 spelen maar altijd met 5 verdedigers wordt er schijtziek van.

6 maart 2018 om 17:04

Ja dit spel is idd echt wat om trots op te zijn... Gemiddelde trainer van Bal op t dak had meer lef getoond dan Vd Looi.

De oorzaak van de onvrede van de supporters is zoals ik ook in de commentaren lees hierboven dat Willem 11 te verdedigend zou spelen wat dan weer zou indruisen tegen het beleid zoals ze het opgeschreven: aanvallend voetbal met buitenspelers... maar wanneer de selectie samenstellers niet de juiste buitenspelers weten aan te trekken of de club ze niet voortbrengt uit de opleiding wordt dat al lastig..
ik denk dat Vd looi roeit met de riemen die hij heeft en het kwaliteits gebrek helaas pareert met een verdedigende tactiek om maar eredivisieschap te behouden.
Hoop wel dat ze tegen PSV ook lekker achteruit gaan leunen want alleen dan maak je een kansje want als ze in deze wedstrijd ineens gaan proberen aan te vallen wordt het zomaar 0-8....

6 maart 2018 om 16:51

Ja, en daar zit dus het probleem.

De selectie is juist net samengesteld om aanvallend voetbal met buitenspelers te spelen. Maar de eigenwijze Vd Looi heeft zijn eigen ideeën over voetbal, en weigert deze spelers te gebruikten.

In de zomer is een selectie samengesteld om aanvallend 4-3-3 te spelen. Alle aankopen zitten nu zo'n beetje op de bank of zijn al verhuurd. Hij speelt nu juist een systeem dat totaal niet bij zijn selectie past. Met 5-3-2 / 5-4-1 met aanvallende backs, heb jij een centrum nodig met snelheid, om de gaten die dan zullen ontstaan op de vleugels dicht te lopen. Willem II heeft achterin centraal, Lachman, Heerkens en vd. Linden staan. Die verliezen alle drie een sprintduel van een schildpad met 2 poten... En ja. Dan loop je dus in elke counter van de tegenstander.

Maar volgens vd. Looi is dat allemaal onzin. Het enige probleem bij Willem II, is dat zijn spelers achterlijke debielen zijn die zijn instructies niet begrijpen. Sorry Erwin, maar als je een groep van 25 man hebt, en niemand begtijpt waar je het over hebt, moet je misschien de conclusie trekken dat je plan nergens op slaat, of dat je selectie de capaciteiten niet heeft om het uit te voeren, en iets eenvoudigers verzinnen.

6 maart 2018 om 19:43

Echt Willem 11 supporters zijn nep supporters .vorig jaar wedstrijd Sparta uit werden de eigen spelers vanaf minuut 1 uitgefloten en voor alles uitgemaakt .
Nadat stand 1-2 was gingen ze pas hun eigen spelers steunen.
Neem een voorbeeld aan echte supporters voordat je iedereen loopt af te zeiken

7 maart 2018 om 18:26

Dat was omdat de spelers een half uur voor de wedstrijd besloten niet in het klassieke retroshirt te spelen omdat het zogenaamd niet lekker zou zitten

Eerst FC Groningen, nu dit.

Willem II is veilig toch, dus gewoon nog 8 wedstrijden laten zitten. Kunnen ze zich gaan richten op volgend seizoen, zonder afkoopregeling

6 maart 2018 om 17:35

Oja? Maar 5 punten voor op de nacompetitieplekken en 6 op directe degradatie. Spel is niet om aan te gluren.

Ik heb het idee dat de supporters zelf een beetje de weg kwijt zijn. Ze staan op de plek waar de club thuishoort. Een goed seizoen iets , een minder seizoen op dit niveau. Door nu nog meer onrust,die ze al hebben veroorzaakt, moet men niet vreemd opkijken dat men dan voor degradatie gaat. Ik zou zeggen schouders er onder. Elke wedstrijd je club supporter,en komend seizoen een nieuwe pion op de plek van van der looi.

Als je naar de selectie van Willem II kijkt heb je niet zoveel te klagen. Tegenwoordig zijn 'subtoppers' als FC Twente en FC Groningen ook gewone middenmotors met een neiging richting degradatie, zoals dat al langer geld voor typische eredivisieclubs als NAC Breda, Roda JC, NEC en ditzelfde Willem II. Het zit allemaal erg dichtbij elkaar; je kunt nauwelijks nog voorspellen wie voor de playoffs zullen gaan en wie met degradatie te maken gaat krijgen. Buiten de topclubs zijn enkel FC Utrecht, AZ, Sparta en Heerenveen, Heracles en PEC op elk hun eigen manier voorspelbaar. Dus al met al heeft Willem II denk ik niet veel te klagen.

Ik kan me desalniettemin voorstellen dat je je stijf ergert aan Erwin van de Looi, wat eenzelfde zeikerd is als de vroegere coach Alfons Groenendijk. Altijd verontwaardigd, tikkeltje opgefokt, het ligt nooit aan hem, en voor de rest nogal een saaie, grijze, kleurloze trainer zoals daar zoveel van rondlopen in de Eredivisie. Hoe hij ook tekeer ging over die paar lullige velletjes tactiek die op twitter verscheen.. Ruim gewoon zelf je shit op man of lach om een incident als dat in plaats van moord en brand over het hotel te schreeuwen....

7 maart 2018 om 23:10

Ik vind Vitesse anders ook aardig voorspelbaar. Gemiddeld genomen 5e over de laatste jaren en ook dit jaar waarschijnlijk weer 5e of 6e...

Logisch ook, Willem II moet gewoon blij zijn als ze zich direct handhaven en dat moeten de fans ook gewoon inzien, misschien kan je beter kijken naar je aankoopbeleid als club zeker als een club met een minder budget (excelsior) jaar in jaar uit het voor elkaar krijgt om betere spelers te halen met een beperkter budget.

Willem II staat gewoon op de plaats waar het hoort te staan, als fans zie je het liever met goed voetbal maar als je goed kan voetballen sta je vaak niet onder contract bij met alle respect Willem II en onderin de Eredivisie wordt er toch vooral strijd verwacht om je punten bij elkaar te kunnen sprokkelen.

Als van der Looi ze er gewoon rechtstreeks inhoud dan heeft hij het gewoon prima gedaan en vind ik het geklaag van de supporters begrijpelijk maar gezien de mogelijkheden van de club ongepast. Je zal als fans jezelf eens moeten afvragen waarom je als club uit de 6de grootste gemeente van Nederland met genoeg industrie en werkgelegenheid het niet voor elkaar krijgt om de grootste spelers uit de omgeving aan je te binden als club en dat die liever naar een club verderop gaan.

Met de achterban en sponsormogelijkheden die er in potentie zijn in Tilburg zou er veel meer uitgehaald kunnen worden en zou er inderdaad meer verwacht mogen worden qua prestaties en ook qua voetbal maar zo lang de club het niet voor elkaar krijgt om een gedegen beleid te voeren zal je dit zo blijven houden. Niet de trainer is de oorzaak van de onvrede onder de fans maar het falende bestuur. Je hebt nu fans met een verwachtingspatroon dat niet strookt met het beleid wat er gevoerd wordt.

7 maart 2018 om 18:46

Absoluut niet mee eens. Willem II ging 7 jaar geleden bijna failliet, en Streppel moest met een lege beurs aan de gang. Hij wist een team neer te zetten dat voor elkaar door het vuur ging, weliswaar degradeerde, maar gewoon attractief speelde naar de mogelijkheden. Dat was voldoende voor de supporters, zelfs het feit dat de club degradeerde werd gewoon geaccepteerd.

Vd Looi heeft inmiddels veel meer te besteden dan Streppel destijds had. De selectie is ook vele malen sterker, op de doelman na. En toch weet VD Looi het voor elkaar te krijgen elke lol uit een wedstrijd te halen. Willem II schiet gemiddeld eens per half uur op doel, enkel en alleen omdat hij zo verdedigend speelt en nagenoeg alle aanvallers op de bank zet of al heeft verhuurd. De selectie is uiteraard niet geweldig, maar zou zonder problemen 12e moeten worden. Moet je wel ff iets minder eigenwijs en wat aanvallers opstellen.

Ik snap dat de supporters van Willem II gefrustreerd zijn. Zeker na een pot als tegen Heerenveen waarin Willem II maar één schot op het doel van Heerenveen gelost heeft. Ik snap alleen het gedrag en de timing van de Willem II supporters niet.

Het lijkt mij dat handhaving dit jaar boven alles prioriteit heeft. Je staat nog (ruim) boven de streep en het ‘probleem Van de Looi’ is over een paar maanden vanzelf opgelost, vanwege einde contract.
Nu wordt er extra druk op de ploeg gelegd, een extra negatieve sfeer rond de club gecreëerd, waardoor het de degradatiegevaar eerder toeneemt dan afneemt.
Daarnaast wordt het ultimatum gesteld voor de wedstrijd tegen Psv, een wedstrijd die je naar alle waarschijnlijkheid ‘gewoon’ gaat verliezen. Met een verliespot tegen PSV kan je als supporters niet je gelijk van de onkunde van Van de Looi gaan claimen.

Daarnaast liggen de suppporters van Willem II onder een vergrootglas bij de Knvb vanwege (herhaaldelijk) wangedrag. Nu staat de boel op scherp tussen supporters en bestuur. Als er een paar heethoofden na het (waarschijnlijke) verlies tegen PSV rare dingen gaan doen, gaat Willem II een veel zwaardere sanctie van de Knvb krijgen. De Knvb zal willen laten zien dat de supporters niet de baas zijn.
Willem II was inderdaad altijd een club van aantrekkelijk aanvallend voetbal, maar was ook altijd een nette en fatsoenlijke club. Met dit soort ‘grote muil’ acties worden (potentiële) sponsoren eerder weggejaagd dan aangetrokken. Dit doet het imago van Willem II geen goed.

En als laatste begrijp ik niet dat je je club niet wil gaan steunen in de belangrijke uitwedstrijden tegen Twente en vooral ook Nac. Deze actie kent alleen maar verliezers. De supporters lijken eerder te gaan bijdragen aan slechte resultaten dan dat ze er alles aan doen om Willem II in de Eredivisie te houden. En in deze laatste 8 wedstrijden lijken mij de resultaten belangrijker dan de aantrekkelijkheid van het voetbal? Het komt op mij over als een te emotionele en te ondoordachte reactie na de zaadpot tegen Heerenveen, maar nu kunnen de supporters niet meer terugkrabbelen.
Mocht Willem II onverhoopt en onverwacht toch degraderen dan mogen de supporters ook eens heel goed naar zichzelf gaan kijken en niet alleen de schuld bij V.d. Looi en het bestuur leggen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Willem II

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
17.Willem II33-25
18.PEC Zwolle27-26
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SchutKeeper
E. BergströmVerdediger
W. DammersVerdediger
F. HeerkensVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Willem II.

4 fans
Coach, 50 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 25 juni
PSV waagt een poging om Jarrad Branthwaite op huurbasis over te nemen van Everton, de voormalige club van algemeen directeur Marcel Brands. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren