Zidane begrijpt onvrede Isco: ‘Het is normaal als een speler dan boos is’

Zaterdag, 3 maart 2018 om 10:36Yanick Vos

Real Madrid-trainer Zinédine Zidane maakt zich niet druk om de mindere vorm van Isco en de reactie van de Spaanse middenvelder bij zijn wissel tegen Espanyol. De Koninklijke ging met 1-0 onderuit door een doelpunt van Gerard Balagueró in blessuretijd. Isco werd twintig minuten voor tijd vervangen door Karim Benzema en was daar zichtbaar niet blij mee.

Isco verscheen in LaLiga dit kalenderjaar pas vier keer aan de aftrap. Dinsdag wist hij geen potten te breken, wat resulteerde in een wissel na 69 minuten spelen. De onvrede was van zijn gezicht af te lezen. Zidane haalt er zijn schouders over op. “Ik denk niet dat het iets abnormaals was”, reageerde Zidane op de persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Getafe. “Hij was niet blij dat hij gewisseld werd, maar dat hebben de meeste spelers. Hij heeft een geweldige houding, traint goed en iedereen binnen de club houdt van hem. Als een speler boos is wanneer hij gewisseld wordt, dan is dat normaal.”

Zidane baalde dinsdag stevig van de nederlaag. “We verdienden dat tegendoelpunt absoluut niet. We speelden een erg goede eerste helft waarin we veel kansen creëerden, maar niet scoorden. De tweede helft was slechter, maar we verdienden die late nederlaag niet”, zo wordt Zidane geciteerd door AS “Het is een tegenvaller, want het resultaat weerspiegelt de krachtsverhouding niet. Ik ga mijn spelers hier niets verwijten, want we hebben gewoon niet gekregen wat we wilden.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

31 reacties (laatste reactie door robbinoort)

Het is een lastige situatie. Isco is een speler die qua uitstraling en techniek direct mag, daarom hemelen sommige mensen hem ook net wat te vaak op. Isco heeft ook genoeg wedstrijden waarin hij absoluut geen stempel op de wedstrijd wist te drukken. Isco is helaas net niet zo goed en vooral constant als we stiekem allemaal zouden willen.

Vaak wordt er dan ook gezegd dat hij bij Real moet vertrekken, maar bij geen enkele andere absolute topclub zou hij onomstreden zijn. Niet bij City, niet bij Bayern en ook niet bij Barcelona. Isco zou net een klein stapje terug moeten doen om echt altijd, elke week in week uit te kunnen spelen. Arsenal, Valencia, zoiets zou prima passen heb ik het gevoel.

3 maart 2018 om 11:01

Er zijn talloze voetballers bij de Europese top waar spelers niet constant genoeg zijn, moeten zij dan ook een stap terug zetten?

Het moeilijkste voor een voetballer is om week in, week uit op en top presteren, dat maakt Messi en Ronaldo zo bijzonder.

Isco is nog 25 en het probleem ligt vooral in zijn onvolwassen spel, hij neemt teveel risico's in zijn spel. Heeft de meeste dribbels van Real Madrid omdat hij graag dribbelt. Ik heb het gevoel dat Isco pas constant zal zijn wanneer hij 27-28 word, wanneer hij ouder word minder energie heeft om telkens te gaan denken aan een dribbel en het simpel gaat oplossen ala Iniesta.

3 maart 2018 om 12:42

James werd echt misbruikt. Moest altijd op de vleugel of als centrale middenvelder spelen. Maar dat zijn zijn kwaliteiten niet. Hij is een echte rasvoetballer, een nummer 10.

Net wanneer ie weg is wilt Zidane 4-3–1-2 spelen. Ben er zeker van dat James in deze opstelling fenomenaal zou spelen. Hij is misschien minder dan isco in dribbelen, maar qua voorzetten,inzicht en traptechniek steekt die er wel boven uit.

Onder ancelotti mocht die op de cam positie spelen, toen zag je hoe goed dat ie was. Nu zie je maar hoe goed dat die is bij Bayern. Jammer, want wat een heerlijke voetballer is die kerel.

3 maart 2018 om 13:43Ook onder Ancelotti speelde James op de rechterflank, en daar speelde hij zijn beste wedstrijden..

James is een voetballer die overal kan spelen, in de spits, naast de spits, als 10 en flankspelers.

James werd dus niet 'misbruikt' alleen had Zidane Bale en Isco liever.

Isco's vorm is dit seizoen te afwisselend, bij heel Real eigenlijk gewoon.

Ik snap de frustraties bij Isco en ik ben een heel groot van hem en iedereen houd zoals Zidane al zegt van Isco maar onze magiër is de laatste tijd gewoon minder.

Die frustraties komt hij er weer boven op, Isco is op een leeftijd gekomen om de vaste basisspeler van Real Madrid te worden. Hopelijk volgend seizoen wanneer bepaalde spelers vertrekken.

3 maart 2018 om 11:04

Ik denk dat hij zal willen zien wat er deze zomer gebeurt qua coach, basisplaats garantie zal vragen en indien hij die niet zal krijgen een transfer verzoek zal indienen om naar een club als Chelsea te gaan.

3 maart 2018 om 11:07

Ik denk, jij denkt, wij denken.

Jij kan zoveel denken als je wilt maar het probleem ligt niet bij Zidane, noch garantie op een basisplek. Het probleem ligt bij hem zelf en dat weet hij.

Zidane geeft hem meestal de belangrijkste wedstrijden omdat Zidane weet dat het een key-voetballer is.

Isco komt er wel uit wanneer Real Madrid geheel ook uit een dipje komt.

Chelsea? Daar waar Morata ongelukkig is? Nee..

3 maart 2018 om 11:12

Wat heeft Morata daar mee te maken? Je hoort Pedro toch ook niet klagen? Een speler wil garantie op speeltijd en als een club als Chelsea dat biedt dan is hij weg. En al helemaal als Luis Enrique komt. Ik garandeer het je. Onthoudt dit maar.

3 maart 2018 om 12:00

Vriend, Isco heeft garantie op speeltijd? Hij speelt genoeg het is dat hij niet goed presteert? Begrijp je het niet.

Ja en Isco gaat weg, en Luis Enrique komt en dit en dat? Wat weet jij nog allemaal?

3 maart 2018 om 12:23

4x maal in de basis in 2018, is geen garantie op speeltijd vriend.

3 maart 2018 om 13:41

En de belangrijkste wedstrijd in 2018 stond hij in de basis vriend.

Isco speelt genoeg, hij zal een vaste plekje ook krijgen als hij zich bewijst.

3 maart 2018 om 13:52

Ligt het aan mij of is dit krom gedrag van Isco? Dit gedrag van "t is altijd iemand anders schuld" is naast de hypocriete politieke korrektheid een van de problemen van deze maatschappij. Isco speelt gewoon bagger, maar nee hoor, meneertje wordt boos op de trainer. Heeft hij geen spiegels thuis, jeetje.

3 maart 2018 om 15:49

Waar staat er dat hij boos word op de trainer? Ik snap je reactie, maar Isco kan misschien wel boos zijn op zijn eigen?

Ik vind dat hier verder ook geen aandacht aan besteed hoort te woorden überhaupt. Maar alles ligt tegenwoordig onder een vegrootglas er moeten 10 artikelen over 1 wedstrijd worden geschreven elke dag dus dan maar alle details uitvergroten. We leven echt in een ander tijdperk door het internet. 25 jaar geleden lazen we uitslagen en samenvattingen en zag we zo af en toe een persconferentie. Als een speler nu een losse veter heeft kan je daar het eind van de dag 3 artikelen over vinden. Het is bizar eigenlijk.

3 maart 2018 om 11:05

Hoezo is dat bizar?

Er zijn zoveel journalisten die week in, week uit voor Real Madrid reizen om dit soorten dingen te gaan vragen aan de coach, speler(s) dat is hun job.

Natuurlijk ligt alles onder een vergrootglas bij Real Madrid? Het is de grootste club ter wereld alles en iedereen kijkt.

Tijdperk is misschien veranderd maar ik denk dat als een speler ontevreden het veld verliet dat men toen ook vroeg aan de coach wat er aan de hand was.

Sinds de wedstrijd van Spanje tegen Italie is hij gewoon dramatisch dit jaar. Dribbelt teveel met de bal en is erg egoïstisch om de bal over te spelen als er iemand vrij staat voor het doel.

5 maart 2018 om 13:55

je bedoelt die wedstrijd waar hij Verratti naar huis stuurde?

Blijft een van mijn favoriete spelers. Dat ie een mindere periode, so be it. Spelers met die kwaliteiten komen altijd weer sterk terug.

Isco kun je beetje denken aan speler zoals vd Vaart qua prestatie. Goede voetballer maar het voetballer vraagt meer dan alleen goede voetballer.

Isco is soms heel prachtig om naar te kijken maar dan heeft ie het moment. Ook heeft het te maken met zijn postuur en uiterlijk. Dan valt ie ook een beetje op.

Mijn indruk van Isco van tot nu toe: hij wordt geen topper want hij mist veel onderdelen die nodig is voor de top zoals mentale aspect, werklust, uithoudingsvermogen (90 minuten + blessuretijd elke keer weer) en de professionaliteit.

Bij een 0-0 stand duurt het langer dan een halve minuut voor Isco van het veld is bij zijn wissel. Wat kan hij zich toch gedragen als een omhooggevallen diva sinds kort. Alle lof en succes van vorig seizoen lijken hem naar het hoofd gestegen te zijn

3 maart 2018 om 12:03

28 seconde was het

Ik vind dat hij ook overdreven reageert, ik snap dat een jongen van zijn kaliber altijd moet en wilt spelen en Bale was ook niet blij dat hij voor Isco werd gepasseerd tegen PSG maar die jongens die gewisseld worden en ontevreden reageren ligt meestal aan hun zelf omdat ze slecht presteren uiteraard.

De enige speler die telkens onterecht naar mijn mening weinig speelkansen kregen was James Rodriguez en Morata telkens als zij in kwamen deden ze iets moois maar mochten of zelden starten.

Isco moet de eer aan zichzelf houden en vertrekken bij Real Madrid. Zidane geeft de voorkeur aan andere spelers en dat weet hij al lang. Vorig jaar raakte er een stel geblesseerd en mocht hij spelen. Door zijn topvorm kreeg hij een vernieuwd contract wat ie niet moest tekenen! Isco deed dat wel waardoor Madrid een erg sterke positie heeft in de zaak Isco.

Persoonlijk begrijp ik dat Zidane altijd diplomatisch blijft als hij vragen krijgt over Isco. Echter komt het nu wel een beetje de neusgaten uit het hele gedoe om hem heen. Ik lees dat sommige op deze vorm zijn vorm aanhalen als twijfelpunt. Als er ook maar 1 speler dit seizoen bij Madrid vorm toont dan is dat Isco alleen Zidane wilt gewoon een 4-3-3 met BBC voorin.

Isco zou naar een mooie club moeten waar technisch voetbal wordt gespeeld. Hij zal dan blij zijn en wij kunnen wekelijks genieten van zijn kunsten!!

3 maart 2018 om 12:15

Wie was er geblesseerd dan? Behalve Bale... zelfs toen bale terug was stond Isco basis.

4 maart 2018 om 01:29

Kijk je weleens naar Madrid? Dit seizoen is bijna elke speler van Madrid wel geblesseerd geweest. Ronaldo, Bale, Marcelo, Benzema, Carvajal etc. Plus dat een hele stel spelers, BBC in het bijzonder, aan vormverlies leden.

4 maart 2018 om 03:39

Jij hebt het zelf over vorig seizoen vriend, daar doel ik dan ook op. Kijk jij weleens naar Madrid?

3 maart 2018 om 16:11

'Eer aan zichzelf houden' alsof hij de pannen van het dak speelt en geen speeltijd krijgt. Kijk jij wel Real ?

4 maart 2018 om 01:30

Isco is een speler die gewoon een vaste basisspeler hoort te zijn en al zeker niet tweede viool achter een Bale, Benzema of Modric moet spelen. Twee zijn geblesseerd of volledig uit vorm en de laatste is mannetje buitenkant voet tegen de kleintjes.

3 maart 2018 om 23:21

Sorry kerel maar dan kijk je geen Madrid. Zijn goede wedstrijden sinds september zijn op 1 hand te tellen., Toevallig daarnet nog een.

Daarnaast heeft Isco met bijna 2300 minuten dit seizoen ongeveer net zoveel speeltijd als Kroos (2468) en Modric (2391), wat wil je nog meer man?

Mensen praten elkaar maar na. "isco is een bankzitter", Asensio speelt veel te weinig" (2000 minuten) etc. Dat komt dan van mensen die een of twee potjes in de cl kijken, zien dat er een speler ontbreekt en baseren zich daarop. Dit terwijl Isco net zoveel speelt als de andere 2 topmiddenvelders bij de club, die 3 rouleren gewoon met andere spelers. Asensio bijvoorbeeld wordt zoals ik zei ook over gemekkerd. Speelt gewoon evenveel als Benzema en meer dan Bale dit seizoen...

4 maart 2018 om 01:33

Mensen praten elkaar na of jij ziet het verschil niet tussen vaste basisspeler of pas basisspeler zijn als een ander vaste basisspeler geblesseerd is. Weleens gehoord van de ideale 12e man? Dat is Isco voor Zidane en daar is hij veel te goed voor. James hield de eer aan zichzelf en dacht; Zidane krijg maar de scheid. Isco moet lekker naar een Liverpool gaan en daar op het plekkie van Coutinho gaan spelen.

4 maart 2018 om 10:38

James speelde niet veel. Isco wel. Isco heeft dit seizoen in bijna elke belangrijke wedstrijd van het seizoen mogen starten. Tegen United, tegen Barca in de supercup, elke cl wedstrijd op Nicosia na, dus ook tegen Psg, in de competitie tegen Atleti, Vilarreal, Valencia etc etc

De ideale twaalfde man van Zizou is Vazquez. Zoals ik zei, dan kijk je geen Madrid kerel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4255 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Barcelona3420
5.Sevilla337
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
AsensioAanvaller161
K. BenzemaAanvaller168
Vinícius JúniorAanvaller152
RodrygoAanvaller110
T. CourtoisKeeper180
E. HazardAanvaller61
M. DíazAanvaller51
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

526 fans
Middenvelder, 28 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Real Madrid 11 0 0 0
2019/2020 Real Madrid 23 1 2 0
2018/2019 Real Madrid 27 3 3 0
2017/2018 Real Madrid 30 7 1 0
2016/2017 Real Madrid 30 10 4 0
Laatste voetbalnieuws

Opvallende woorden van Zidane na blamage; keihard oordeel van kranten

Real Madrid werd woensdagavond in de zestiende finale van de Copa del Rey geëlimineerd door Alcoyano, dat uitkomt op het derde niveau van het Spaanse voetbal in de Segunda Divisíon B....Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 21 januari
Heracles Almelo is dicht bij de tijdelijke komst van Ahmed Kutucu. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren