Brands: ‘City verwacht dat hij tussen tien en vijftien miljoen gaat opbrengen'

Zondag, 25 februari 2018 om 11:40Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 13:55

PSV heeft in januari inderdaad oriënterende informatie opgevraagd inzake Angeliño. De koploper van de Eredivisie zocht nadrukkelijk naar een nieuwe linkerverdediger en zag in de Spanjaard, die dit seizoen door NAC Breda wordt gehuurd van Manchester City, een kandidaat. Technisch manager Marcel Brands kwam al snel tot de conclusie dat Angeliño niet haalbaar was.

"Het is een interessante speler, maar die is voor PSV niet meer haalbaar”, vertelde Brands zondag bij De Tafel van Kees. “Ik heb bij Manchester City geïnformeerd hoe zij hierin stonden en zij verwachten dat die speler tussen de tien en vijftien miljoen euro gaat opbrengen." PSV slaagde er uiteindelijk niet in om een nieuwe linksback te halen, daar Lumor Agbenyenu in de slotfase van de winterse transfermarkt niet voor PSV maar Sporting Portugal koos.

Angeliño speelde dit seizoen tot dusver al 25 Eredivisie-wedstrijden en miste geen enkele minuut. Hij scoorde daarin twee keer en gaf vier assists. De Spanjaard maakte in januari 2013 de overstap van Deportivo la Coruña naar Manchester City. NAC is alweer de vierde tijdelijke werkgever voor Angeliño.


Poll

Denk jij dat Angeliño ooit gaat slagen bij Manchester City?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

32 reacties (laatste reactie door cancancan)

Gewoon de 10 mil. Betalen , is het waard en je kan het dubbelen er later voor terug krijgen

25 februari 2018 om 11:50

Dat is het probleem, ik denk niet dat PSV zomaar 10 miljoen kan uitgeven. Al helemaal niet aan een linksback.

25 februari 2018 om 11:54

Kan blijkbaar wel anders hadden we Romero niet gehaald. Maar voor een linksback is natuurlijk een ander verhaal.

25 februari 2018 om 12:11

Ja nadat Locadia was verkocht slimmerik, een spits voor een spits. PSV heeft niet zoveel geld, maar als fan zal je dat wel weten.

25 februari 2018 om 12:13

@est-1913

Inderdaad. Een linksback hadden we echt nodig.

25 februari 2018 om 12:14

Zo gaat dat toch bij elke club. PSV is dus wel gewoon in staat om dat soort bedragen op tafel te leggen. PSV heeft ook gewoon het 1-na-meeste 'geld' van de Eredivisie. Maar goed.

25 februari 2018 om 12:45

Wat een wijsheid kerel..ga eerst maar eens een jaarrekening lezen voordat je onzin uitspraken doet.

25 februari 2018 om 12:52

Ze hebben de grond onder het stadion moeten verkopen. Ze moesten noodgedwongen Propper en Locadia, hun beste spits, verkopen. Sorry dat de waarheid zo hard is, maar het gaat financieel niet zo goed bij PSV. Dus verdiep je eerst iets voordat je mij beschuldigt van ‘onzin uitspraken’.

25 februari 2018 om 12:53

Ja omdat ze van alles en nog wat moeten verkopen aan de gemeente en hun topspelers verkopen.. jij als groot supporter moet dat allemaal toch wel weten.

25 februari 2018 om 13:15

Nogmaals. Jaarrekening lezen en niet verhaaltjes na papegaaien

25 februari 2018 om 12:05

Dubbele er voor terug kriigen? Hoeveel lb's zijn de laatste jaren voor 20 mil verkocht? Ik ken er niet 1. De marktprijzen gaan natuurlijk wel omhoog maar 10 mil is wel een groot risico.

25 februari 2018 om 13:28

Mendy? Marcos Alonso?

25 februari 2018 om 18:34

Alex Sandro, Shaw, Kurzawa, Digne waren ook 20 of meer

Ik verwacht dat de linksback met toekomst snel deze zomer komt. Lumor zou voor een half jaar worden gehuurd, dit was dus een tussenoplossing voor dit seizoen. De PSV watchers hadden het vooral over een linksback uit zuid Amerika, lijkt me dat de club niet wou meewerken deze winter. hopelijk wordt het in de zomer wel snel afgehandeld. Angelino is natuurlijk ook niet haalbaar.

25 februari 2018 om 12:04

De Zuid-Amerikaanse linksback was Frank Fabra van Boca Juniors. Is, net als Tagliafico, al wel eens opgeroepen voor het nationale elftal en ook al een stuk meer ervaren.

Zal dus geen speler zijn die zoals Arias voor heg driedubbele verkocht zal worden. Maar wat mij betreft wel de beste optie. Ik was zelf ook wel voor de komst van Angelino, maar had al verwacht dat hij onhaalbaar zou zijn.
Lumor was sowieso niet het niveau wat Psv op de linksback moet nastreven. Die jongen is technisch en tactisch zeer zwak. Gewoon een fysiek sterk renpaard, ik heb liever een linksback die ons van mooie voorzetten kan voorzien zoals Angelino. Psv moet gewoon altijd voor spelers gaan die effectief naar voren kunnen spelen.

Ik hoop deze zomer of Fabra, maar vraag me af of hij zal komen als PSV geen kampioen wordt.

25 februari 2018 om 12:08

De naam Fabra is ook veel genoemd, maar uiteindelijk was het Lumor waarmee PSV dacht rond te zijn. Hij ging op het laatste moment toch naar Sporting.

25 februari 2018 om 12:46

Fabra of Ramirez...

25 februari 2018 om 14:22

Arias voor het driedubbele verkopen? dan zou PSV Marcel Brands per direct moeten ontslaan. Arias kwam in de zomer van 2013 over van Sporting Lissabon voor 675.000 euro. Dat keer 3 is; 2.025.000 euro. Dat zou een belachelijk laag bedrag zijn. Verkoop alsjeblieft geen onzin. Of ken feiten beter voordat je dingen gaat verkopen als de waarheid.

26 februari 2018 om 13:23

Zoo, is het weer maandag Demo? Het gaat hier toch niet om letterlijk 3x? Lijkt me vrij duidelijk dat zinedane het simpelweg over een veelvoud heeft...

'de technisch manager van PSV geeft echter aan dat er voor volgend seizoen al iemand is vastgelegd. "pas toen ik Locadia verkocht, zouden we eventueel kunnen kopen. Toen hebben we uiteindelijk al iemand gevonden voor volgend seizoen. Dus dan ga je ook niet kopen voor een half jaar. Uiteindelijk hebben we gezegd dat we toch iemand wilde huren en dat is op het laatste moment niet gelukt," zegt Brands.

Wie die linksback is, wilde Brands niet zeggen: "dat zullen we binnenkort bekend maken."'

Dit zijn verhelderende teksten van Brands. Ben benieuwd wie het is. Hoop dat Viergever ook nog transfervrij wordt opgepikt. Als hij het zelf ziet zitten is hij de ideale stand-in voor de linkerkant van de verdediging.

Edit: Van den Nieuwenhof blijkt toch nog te vertrouwen. 4 feb: "onder voorbehoud van rare makelaars: PSV heeft 100 akkoord met speler (linksback...) met ingang van komend seizoen. Naam heb ik nog niet, maar dit is dus reden dat club strategisch moest handelen en bij Lumor (4 maanden huur) uitkwam die uiteindelijk voor Sporting koos"

25 februari 2018 om 11:53

Ik denk eerder dat het juist Viergever is... Transfervrij, dus dat is een voordeel. Verwacht daarnaast dat hij voor de basis gehaald wordt. Viergever is echt een prima linksback voor elke Eredivisieploeg.

25 februari 2018 om 11:58

Ik hoop dat het Viergever is. Prima speler en onzin dat Ajax hem geen verlenging geeft. Europees vorig seizoen zijn waarde bewezen met doorzetting en belangrijke goals. Laat Viergever maar transfervrij komen van mij.

25 februari 2018 om 11:58

Het zou kunnen. Maar het is niet zijn natuurlijke positie. En omdat hij nog 4 maanden onder contract staat bij Ajax lijkt het mij sterk dat PSV het 'binnenkort bekend zou maken' als het om Viergever gaat.

25 februari 2018 om 12:00

Nicootje22 - Ik zie Viergever ook graag komen. Maar niet als beoogd als eerste keus linksback. Samen met Obispo op LCV en als back-up LB is is ideaal in mijn ogen. Dan moet hij het wel zien zitten om een stap opzij/stapje terug naar al speler die tussen basis en bank zweeft bij Psv.

25 februari 2018 om 12:03

Het lijkt mij juist in het voordeel van PSV uitpakken om dat bekend te maken tijdens de titelrace.. Zorgt toch eerder voor wat onrust in Amsterdam..

25 februari 2018 om 12:06

Het zou de boel wel op scherp zetten, maar het lijkt mij niet voor de hand liggend dat Viergever en zijn zaakwaarnemer daar akkoord mee gaan. Volgens mij is Viergever een keurige man die op een fatsoenlijke manier wil vertrekken bij Ajax (in hoeverre dat al zou kunnen indien hij daadwerkelijk naar PSV gaat).

25 februari 2018 om 12:06

est-1913 Viergever is gewoon een stuk beter dan Isimat. Er was belangstelling vanuit Frankrijk voor Isi, lekker laten gaan. Volgend seizoen met een centrale bezetting van aankoop/Schwaab-Viergever/Obispo. Heb wel echt geen idee wat voor een centrale verdediger goed en haalbaar is voor PSV.

25 februari 2018 om 12:12

Brands zit al jaren achter Diego Reyes aan, die is transfervrij aan het eind van het seizoen. Ik kan niet inschatten of hij haalbaar is. Bij Porto speelt hij de tweede seizoenshelft weer bijna alles nadat hij de eerste seizoenshelft vooral op de bank heeft gezeten.

25 februari 2018 om 13:17

Dat zou wel lekker zijn eigenlijk "gratis" een nieuw centrum. Mocht brands het voor elkaar krijgen is Reyes-viergever natuurlijk een beter centrum dan dat er nu staat.

Brands is vindingrijk genoeg om Lozano, Pereiro en Romero naar Eindhoven te halen, waarbij gewerkt wordt met constructies om de transfersom in eerste instantie redelijk te houden, maar hierbij zou het niet lukken?? Manchester City zal zeker nu nog niet rekenen op 15 miljoen, dat is verre van realistisch. Met 6 miljoen en prestatiebonussen of een percentage bij verkoop zou je denk al een heel eind komen... Ik geloof echt niet dat Brands hier niet uit had kunnen komen. Hij is een van de meest geslepen directeuren die ik ken in dit soort dingen.

25 februari 2018 om 12:38

Dat is voor een club als City geen doen. Die willen gewoon snelle en makkelijke handel zonder te veel poespas. Bied je 10 miljoen dan heb je hem wel maar ik vind hem dat niet waard.
Moet nog veel te veel ontwikkelen en twijfel of hij überhaupt bij PSV in de basis kan staan. Ik zie liever een gevestigde naam komen zoals Viergever of een zuid amerikaan zoals hierboven wordt genoemd.

25 februari 2018 om 19:53

Viergever vergelijken met Angelino haha!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
4.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller93
E. ZahaviAanvaller93
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller81
J. DrommelKeeper80
N. MaduekeAanvaller72
BrumaAanvaller72
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

In de wandelgangen

Zaterdag 16 oktober
Fiorentina wil in januari een poging wagen om Andrea Belotti in huis te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren