Mourinho doet het gemiddeld slechter dan Van Gaal en Ferguson

Zondag, 25 februari 2018 om

De meest uit het oog springende duel in de 28e speelronde van de Premier League is dat tussen Manchester United en Chelsea. The Red Devils hebben wat goed te maken na de nederlagen tegen Tottenham Hotspur en Newcastle United en nummer vier Chelsea wil niet nóg verder achterop raken. Opta blikt vooruit op de wedstrijd op Old Trafford, zondagmiddag vanaf 15.05 uur.

0 Manchester United won slechts een van de laatste veertien wedstrijden tegen Chelsea, over alle competities gezien. Vorig seizoen werd het op Old Trafford 2-0.

0 Chelsea kan voor de vierde keer in de geschiedenis twee Premier League-wedstrijden in één seizoen van Manchester United winnen. Het zou de eerste keer zijn dat dat lukt sinds het seizoen 2009/10 onder Carlo Ancelotti.

0 Enkel Liverpool heeft vaker dan Chelsea in één seizoen twee keer in de Premier League gewonnen van Manchester United: viermaal.

0 Manchester United heeft tegen Chelsea meer Premier League-wedstrijden verloren (18) en meer Premier League-doelpunten geïncasseerd (67) dan tegen welke tegenstander dan ook in de huidige Premier League.

0 Antonio Conte heeft drie van zijn vier ontmoetingen met José Mourinho als manager van Chelsea gewonnen: twee zeges in de Premier League en eentje in de FA Cup.

0 Manchester United maakte dit seizoen slechts één keer meer dan één doelpunten in een Premier League-wedstrijden tegen de ‘big six’.

0 Mourinho verloor slechts twee van de 32 Premier League-wedstrijden op Old Trafford waarin hij de manager van Manchester United was. Beide keren werd er verloren van Manchester City.

0 Het gemiddelde aantal punten dat Mourinho op Old Trafford pakt (2.06) is slechter dan dat van zijn voorgangers Louis van Gaal (2.24) en Sir Alex Ferguson (2.42).

0 De laatste drie doelpogingen van Eden Hazard in de Premier League leverden evenzoveel doelpunten op. Voor deze periode had de Belg voor drie doelpunten 31 pogingen nodig.

0 In de zes Premier League-wedstrijden die Romelu Lukaku dit seizoen tegen de ‘big six’ speelde, scoorde hij niet. Hij schoot in die duels bovendien maar vier keer op doel.

0 Tegen West Bromwich Albion speelde Chelsea dit Premier League-seizoen voor de negende keer zonder Brit in de basis. Geen enkel ander team haalde dit seizoen dat aantal. Vóór dit seizoen speelde Chelsea in slechts 3 van de 962 Premier League-wedstrijden zonder Brit in het elftal. Dat gebeurde in december 1999 (tweemaal) en in april 2016.


Poll

Wat verwacht jij van Manchester United - Chelsea?


Gerelateerd

61 reacties (laatste reactie door real8madrid)

Quia prijzen doet hij het zeker goed. Maar betreft het spel is echt drama.
Vooral als je zo veel kwaliteit hebt in je team en dat je zo veel geld hebt uitgegeven.

Mourinho is een beetje blijven hangen in zijn systeem. Hij heeft zeker prijzen gewoon door zijn defensief tacktiek maar je ziet dat deze niet meer werkt.

23 februari 2018 om 19:25

Zijn dat voor united begrippen prijzen? Zulke grote clubs telt landstitel en cl, en de rest is leuk meegenomen.

24 februari 2018 om 11:02

Ik vind het qua prijzen nog wel meevallen. Als je met Everton ofzo die prijzen had gewonnen dan was je inderdaad een clublegende geworden maar zolang hij de CL of de Premier League niet wint zou hij niet herinnerd worden als succestrainer bij Manchester United.

Ik vraag me oprecht af of je als club voor Mourinho moet kiezen, zelfs als je de garantie hebt op prijzen. hij speelt het lafste soort voetbal dat er bestaat, sloopt elke sympathie voor je club en er is geen enkele vorm van clubliefde (behalve voor Porto misschien).

Het is een pittige afweging die je moet maken als clubbestuurder, en ik vind het echt zonde dat zo'n grote club als United in zee gaat met zo'n arrogante kwal.

23 februari 2018 om 18:53

Helemaal mee eens! Daarom hoop ik dat hij buiten de top 4 eindigt en door Sevilla wordt uitgeschakeld.

23 februari 2018 om 21:03

Mourinho moet gewoon terug gaan naar Inter daar past dit type voetbal wel. Niet dat ik zeg dat er in Italie lelijk gevoetbalt word maar denk maar eens terug aan zijn Inter tijd. dat was vrij defensief maar met een echte nummer 10 en 2 doelgerichte spitsen kom je ver. Ligt hem veel beter dan in Engeland en door een Pep is nu ook duidelijk geworden wat het nou echt is om spelers beter te maken in plaats van ze op te stellen en er vanuit gaan dat ze hun taken zo goed mogelijk uitvoeren.

24 februari 2018 om 22:03

Tja, je oogst wat je zaait. Sinds het vertrek van Ferguson zijn de zwakheden van de club Manchester United pijnlijk blootgelegd. Ferguson en consorten deden het vollede technische beleid. Toen dat wegviel, heeft de club een waardeloze (technisch)directeur aangesteld zonder netwerk en daar hebben de nieuwe coaches enorm veel hinder van. Je zou dus kunnen zeggen dat Manchester United op dit moment het voetbal speelt dat het verdient. Jammer dat zo'n mooie club de laatste jaren zo dramatisch gerund word op technisch gebied. Financieel gaat het ze voor de wind.

25 februari 2018 om 09:52

Hij en Gill deden de aankopen al dus dat is niet waar. De visie, scouting en aantrekkingskracht van SAF was fenomenaal dat is weer wat anders. Ook allemaal begrijpelijk wat er gebeurt echter heeft van Gaal veel kapot gemaakt van die United cultuur. Hij verkocht home grown spelers en haalde er niets beters voor terug. In mijn ogen had men Moyes gewoon langer de kans moeten krijgen of Pep moeten halen vanaf dag 1. Morinho is iig een team aan het bouwen ook al vind ik het niet fantastisch om naar te kijken en zie ik liever andere type spelers, hij bouwt iig ergens aan

25 februari 2018 om 14:01

Woodward is pas sinds 2012 vice-voorzitter. Een jaar later vertrok Ferguson. De spelers die speelden onder Ferguson, speelden er ook door hem. Gill was alleen de man die de portemonnee beheerde.

Verder bewaakte Van Gaal juist de United cultuur. Hij bracht weer jeugd in en moest de selectie weer opnieuw opbouwen en dus ook home grown spelers. Helaas kreeg hij niet de spelers die hij wou, omdat er na het vertrek van Ferguson geen netwerk meer was en geen enkele speler gaat komen voor Woodward.

United had gewoon beter moeten anticiperen op het vertrek van Ferguson en consorten. Alleen Ferguson was geen ramp geweest, maar het gehele technische apparaat is zo'n beetje vertrokken in 2013.

Mourinho hoort niet bij een topclub, hoort niet met topspelers te werken.

Mourinho kan misschien prijzen winnen met 11 houthakkers maar hij kan geen mooi voetbal brengen met 11 wereldsterren, voor mij part traint Mourinho enkel degradatieclubs, underdog clubs die de Europa league winnen of de Champions league.

Ik vraag mij echt af welke Topclub hem nog een contract gaat aanbieden?

23 februari 2018 om 18:26

Genoeg topclubs en het voetbal met chelsea vam vroeger en real madrid was gewoon mooi.

23 februari 2018 om 18:36

Tot Real Madrid een topclub tegen kwam in de Champions league en La Liga dan was Mourinho in paniek en ging hij de bus parkeren.

23 februari 2018 om 19:18

Probleem is dat mourinho onvoldoende vertrouwen heeft in de voetballende kwaliteiten van zijn spelers, en daarom tegen grotere ploegen of in belangrijke wedstrijden, altijd voor defensieve zekerheid gaat ipv voetballende overmacht van zijn team. En eerlijk is eerlijk, met de spelers die hij nu heeft, zou hij voetballend veel meer uit dit team kunnen halen, dan verdedigend. Hij legt het accent niet op de kracht, maar op de zwaktes. Bij een mindere ploeg kan hij verhoudingsgewijs denk ik meer uit een team halen dan bij een ploeg met grote voetballers erin.

24 februari 2018 om 11:51

Tegen Barca vaak Pepe op het middenveld, dat was toch verschrikkelijk.

Misschien was het voetbal onder van Gaal ook niet zo goed maar hij won wel alle wedstrijden tegen ploegen in de top 5/6 zelfs tegen Leicester speelde hij gelijk.. De grote fout van United is dat je voor van Gaal die met veel jeugd zulke grote wedstrijden won hebt gekozen en vervolgens kiest voor Mourinho die de uitblinkers van van Gaal op de bank laat rotten.. tegen Sevilla speel je de hele wedstrijd afwezig en is er totaal geen beweging voorin.. dan lijkt het me logisch dat je Rashford erin brengt.. Rashford is al een klasse beter dan wat Lukaku ooit zal brengen. United zal ook echt niet weer terug gaan naar de top als ze hun identiteit niet weten terug te krijgen.. met Mourinho zal dit sowieso niet lukken.. blijf het zeggen dat ik het erg jammer vind dat van Gaal niet langer de tijd kreeg ook al.waren ze al geduldig.. maar die had de identiteit wel weten terug te brengen die de jeugd mee krijgt in United zijn filosofie.

23 februari 2018 om 21:43

Sorry man maar wat jij zegt kan echt niet. Van Gaal kan helemaal niet werken in de echte top hij kan niet omgaan met echte sterren. Daarnaast was het niet om aan te gluren. Utd is Utd welke trainer er ook zit

23 februari 2018 om 22:12

Wat zijn echte sterren dan? Of is van Gaal degene die sterren maakt? Van Gaal heeft al lang bewezen in de top te horen. Muller, Xaxi, Rashford, Kluivert etc.. zegt genoeg over echte sterren.. dus sorry man.. maar wat jij zegt kan echt niet.

24 februari 2018 om 08:07

Jij vergist je og kortzichtig knulletje. De namen die jij opnoemt waren opkomende talenten, daar is van Gaal de allerbeste mee. Rivaldoo, luis Enrique, luca Toni, Ribéry, Lucio, di Maria, falcao, Van Bommel etcetcetcetc kan er nog wel 20 noemen, die op het moment dat lvg bij een echte topclub kwam al vedettes waren met minstens 30 interlands in de benen. Die luisteren niet zo goed en daar kan Louis niet mee omgaan. Dus nogmaals doende huiswerk wat jij zegt kan niet

24 februari 2018 om 13:33

Benfica wat doe je verschrikkelijk neerbuigend, volgens mij ben je een vervelend ventje of niet?

24 februari 2018 om 17:13

Wat verwacht je dan? Als spelers zich niet kunnen schikken in wat hun trainer van ze verwacht dat hij ze een contract aanbieding voor het leven aanbiedt ofzo? Ik zal je eens vertellen, als jij niet naar je baas luistert dan kun je ook op zoek naar een andere werkgever..

24 februari 2018 om 17:20

Ja dat klopt ben ik ook houd op met me

24 februari 2018 om 23:14

En de "namen" die Mourinho laat glippen dan? Bij bv de Bruyne zag iedereen dat het een ontzettend goede voetballer zou worden behalve Mourinho.. Geeft wel aan dat die man totaal geen kennis heeft in het weten van wat een voetballer kan. Die kan ook beter assistent van Louis blijven dan dat hij het voor het zeggen heeft.. want hij zet gewoon niet de juiste mensen op de juiste plek en laat mensen vertrekken die zijn spel enigzins nog een beetje bijzonder had kunnen laten lijken. En heb maar een grote mond over de eredivisie, maar om die portugese competitie nog een beetje aantrekkelijk te maken is er nog altijd een nederlander voor nodig. Nederland zal altijd op alle vlakken mooier en beter voetbal laten zien dan Portugal dat ooit zal kunnen laten zien.. en dat is vast ook het gene wat jou ook heel erg frustreert mannetje. Met je 10 procent Cristiano in je bloed.

25 februari 2018 om 08:05

Snee het geeft aan dat Mourinho met topspelers moet werken en van Gaal met talenten. Dankjewel dat je je eigen stelling volledig onderuit haalt

Vriendelijke Hollandse vrienden. Het spijt me. Mourinho is een Portugese kwal die met een Portugese opvatting zijn teams het veld in stuurt. Voetbal op uitbraken omschakelingen en zorgen dat er wordt gewonnen. Mooi voetbal gebaseerd op balbezit dat ziet hij niet als een must. Hij wil gewoon winnen. Het is niet perse leuk om naar te kijken maar hij is gewoon een prijzenpakker. Off: Ik wil ook nog eens mijn excuses aanbieden voor iets anders Het spijt me oprecht dat wij, Portugal, Europees kampioen geworden zijn, zonder een wedstrijd te verliezen, dat wij Portugezen en ook Mourinho denken aan winnen ten koste van alles. Dat 1 doelpunt meer in het netje zwaarder telt dan meer balbezit daar kunnen we niets aan doen maar de FIFA kan misschien onder leiding van Marco daar iets aan doen. Nederlandse vrienden sorry.

24 februari 2018 om 10:15

Je hoeft je niet te verontschuldigen hoor. Het is al erg genoeg dat je naast dat je moet kijken naar negatief kutvoetbal ook nog eens historisch veel minder gepresteerd hebt dan het Nederlands voetbal.

24 februari 2018 om 17:30

Ooh dat is lekker relevant. Ook daar kunnen we nog wel een boompje over opzetten. Weet je waar ik van kots, die Nederldse mentaliteit alsof jullie de waarheid in pacht hebben. Anderen mogen niet succesvol zijn op hun eigen manier. Pas op hoor want stel je voor dat je een andere spelopvatting gaat hanteren als het Nederlandse balletje breed. Dat vind ik persoonlijk nou kutvoetbal. Niet om aan te zien werkelijk geen enkele diepgang aan de bal, maar Eeh als jullie een WK-finale halen met datzelfde counterkutvoetbal en doodschoppen uitdelen etc dan is het hosanna toch. Nederland werd Europees kampioen in 88 met een 442 opstelling. Maar nogmaals sorry dat wij wel willen winnen op basis van gescoorde doelpunten bel Marco bij de FIFA anders even. Dan kunnen die misschien regelen dat balbezit belangrijker wordt, want dat willen jullie toch zo graag?

24 februari 2018 om 17:47

Je kan niet met droge ogen beweren dat resultaat voetbal leuk voetbal is. Bij jou zit het schijnbaar anders, maar ik wil entertaint worden wanneer ik voetbal kijk. Leuk aanvallend spel van beide kanten, dat de beste mag winnen.

Dat saaie schaakspel is geen ruk aan. Tactisch erg knap hoor, maar 0,0 entertainment voor het publiek. Dacht dat dã¡t juist de bedoeling was, kijkers entertainen.

24 februari 2018 om 17:50

Dan moet je niet naar een gemiddelde wedstrijd in Nederland gaan want daar is zelfs 5x de bal overspelen niet mogelijk. Voetbal gaat om winnen er gaat nu zoveel geld in om het is winnen en meer niet. Ik win liever met kutvoetbal dan verliezen met topvoetbal.

24 februari 2018 om 18:00

Entertainment betekend niet dat het van hoog niveau hoeft te zijn, toch? Gaat erom dat je vermaakt wordt.
Hoe hoger de kwaliteit, hoe hoger de algemene kwaliteit van de entertainment. Maar 2 aanvallende ploegen uit NL met de intentie om te scoren en druk te zetten biedt meer entertainment dan een schaakwedstrijd van Mourinho, ondanks hij steevast over zeer goede spelers beschikt.

Hij heeft de mogelijkheid om het publiek te entertainen, de selectie heeft de kwaliteit om op die manier punten binnen te halen. Er is geen excuus voor het saaie voetbal dat hij zijn ploegen laat spelen.

24 februari 2018 om 19:34

Nou bij een cl wedstrijd kan ik 1.5 miljoen redenen bedenken als je wint. 800.000 redenen om gelijk te spelen etc. Jongens dat is toch het voetbal tegenwoordig. Als we dit niet meer willen moeten wij allemaal het geld uit het voetbal verbannen. Tot die tijd willen we winnen winnen winnen.

25 februari 2018 om 15:12

Feyenoord vs PSV 38 min 0-2 fey 63% balbezit en PSV 37. En wie wordt er kampioenp

24 februari 2018 om 11:07

Ik zou je gelijk geven als Mourinho niet 16 punten achter stond op de koploper (die wel met aantrekkelijk voetbal alles winnen) en als hij niet na een 11de plek met Chelsea de laan uit werd gestuurd.

24 februari 2018 om 17:38

Je hebt helemaal gelijk. Pep heeft de beste en mooist voetballende ploeg van Engeland, maar nog niks gewonnen hè rustig aan. Daarnaast wil ik ook even op Liverpool wijzen als we het over een mooi aanvallende ploegnhebben. Maar ik denk dat de ironie jullie ontgaat. Ik geniet minstens net zo van een ploeg die uit de omschakeling speelt en vlijmscherp countert dan van de dominante wijze van voetbal man city, mag het ook met zoveel geld, maar blijkbaar is dat hier in nl niet zo je moet de bal hebben en domineren... waarom in godsnaam. Toen van marwijk en van Gaal met relatief verdedigend voetbal het super deden was er toch ook niks aan de hand. Meten met twee maten. Mourinho is een kwal ja, maar dat heeft niks met Zijn stijl te maken.

24 februari 2018 om 17:55

Kijk naar PSV... denk je dat er iemand in Eindhoven is die straks zegt ja we hebben kut voetbal gespeeld stuur die schaal maar naar Amsterdam. Ff serieus

25 februari 2018 om 01:41

Ik verlies liever met mooi voetbal, dan winnen met beton voetbal. Een finale zou hierop de enige uitzondering zijn (de weg naar de finale niet). Ik ben ook 1 van de weinige die totaal niet blij was in 2010. Ik heb zelfs bijna geen wedstrijd uitgekeken. Dus gooi niet alle nederlanders op 1 hoop aub.

25 februari 2018 om 15:39

Nu vergelijk je Mourinho met PSV alleen het grote verschil is dat PSV daadwerkelijk resultaat haalt ermee. Mourinho gaat geen kampioen worden en waarschijnlijk niet de CL. Komop, je moet toch wel toegeven dat met dit budget en deze spelers veel meer mogelijkheden zijn dan wat ze nu laten zien?

24 februari 2018 om 11:39

Leuk dat resultaat, maar als iedereen de Portugese opvatting had zou er geen hond meer naar voetbal kijken. Dan was basketbal misschien wel de grootste sport te wereld

24 februari 2018 om 11:45

Uiteindelijk is winnen niet genoeg om herinnerd te worden, je zal ook moeten imponeren. Niet voor niks is het oranje dat 2e werd in het buitenland vele malen bekender dan het winnende oranje van ‘88

24 februari 2018 om 17:48

Vergeet het Brazilië van Branco niet.

24 februari 2018 om 12:25

Zelfs al wint Mourinho een titel met ManU, over 10 jaar heeft niemand het daar meer over. Doe mij dan maar een NL elftal uit de jaren 70 waar nu nog over gesproken wordt, Barça van een aantal jaar geleden of the invincibles van Arsenal... daar is voetbal uiteindelijk voor bedoeld, om je te laten smullen van wat er zich op het veld afspeelt.

24 februari 2018 om 17:22

Ja maar over 50 jaar praat geen kip meer over de EK winst van Portugal, evenals die EK van Griekenland. Dat gaat niemand zich meer herinneren. Over de prestaties van Nederland in de jaren 70 wordt nu nog altijd met lof over gesproken bij de oudere voetballiefhebbers die die tijd hebben meegemaakt. En dan hebben ze niet eens wk's gewonnen!

24 februari 2018 om 17:47

Ja dat zal allemaal wel, maar over 20 jaar is iedereen dood die dat heeft meegemaakt en dan blijven de geschiedenisboeken duidelijk. West duistslnd wint de finale. Wie heeft het nu nog over Uruguay uit de jaren 30? De legendarische ploegen waar Pelé in speelde? Real Madrid uit de jaren 50/60? Etcetcetcetc kom op het gaat om winnen en de manier waarop dat mag iedereen zelf uitvogelen dat is belangrijk.

24 februari 2018 om 18:02

Geschiedenis gaat niet alleen om prijzen he. In de jaren '70 heeft Nederland het voetbal veranderd, op een positieve manier. Ook dat is voetbalgeschiedenis wat nooit zal vergaan. Over Uruguay en het Brazilie van Pele wordt overigens nog steeds gesproken. Ook die hebben het voetbal veranderd. Over Real uit die tijd praat men sws niet want dat is een zwarte pagina uit de voetbalgeschiedenis.

24 februari 2018 om 19:30

Vind ik inhoudelijk wel de moeite waard, maar ben het niet met je eens. Dus je moet een verandering teweeg brengen om waardering te krijgen? Misschien hebben Griekenland in 2004 en Portugal in 2016 wel een wereldprestatie geleverd door met redelijk beperkte middelen een hoofdprijs te pakken. Als dat geen verandering is. Vraag aan jou als Nederland het WK in zuid Afrika had gewonnen, waar ze net als pt in 2016 vette mazzel hadden met het speeschema, was het dan terecht geweest of minder tof? En het WK van onze vriend van Gaal? De realiteit is is We zijn allemaal kleine landen 10 tot 15 mio inwoners en we kunnen dit alleen presteren met een flinke dosis mazzel en resultaatgericht voetbal.

25 februari 2018 om 01:43

Degene die een wk of ek wint is altijd de terechte winnaar.

24 februari 2018 om 22:12

De landstitel gaat hij niet winnen en de kansen in de Champions League zijn nog veel kleiner. De enigste reden dat Manchester United dit seizoen (tot nog toe) 3de staat, is het enorme transferbudget waardoor er veel kwaliteit in de selectie zit.

En waarom betrek je het hele Portugese voetbal op Mourinho? Ik zie Portugal regelmatig interessant voetbal spelen en het staat er dus volledig los van. Bovendien heeft Portugal altijd wel een gun factor waardoor jouw hele bericht uiterst onvolwassen en zielig overkomt.

En nog even een tip:

Ook in de reacties hierboven zit je enorm te generaliseren. Reacties uitlokken doe je door goede argumenten te geven in plaats van irriterende reacties. Dat sarcastische toontje mag je wel achterwege laten.

Wat mij betreft onderstreept dit het feit dat Van Gaal het gewoon beter gedaan heeft bij United dan Mourinho. Want ondanks 4 sleutelspelers die vertrokken, alle blessures waar Van Gaal mee te maken had en alle jeugdspelers die hij heeft opgesteld, heeft hij blijkbaar nog meer punten gepakt dan Mourinho. Triest om te zien dat zo'n man, die met zijn gedrag ook nog het imago van de club naar beneden haalt, wel contractverlenging krijgt en Van Gaal niet.

24 februari 2018 om 10:15

Voorlopig heeft van gaal langer de tijd gehad dan Mourinho. Waarom blijft iedereen trouwens van gaal maar aanhalen? Hij is terecht ontslagen, ongeacht hoe slecht de huidige trainer het doet. Of ze mourinho hadden moeten aanstellen en of ze hem moeten houden is een totaal andere discussie.

24 februari 2018 om 11:34

Laten we eerlijk zijn. Van Gaal liet gewoon slecht voetbal zien. Hij werd derde in de groepsfase van de Cl, heeft miljoenen uitgegeven aan uitgerangeerde spelers als Schweinsteiger of aan middelmaat zoals Schneiderlin. Dus daarom verdedigde ik Mourinho zijn eerste jaar bij ManU. Hij moesy gewoon al die rotzooi opruimen. Maar nu heeft hij wel zijn gewenste versterkingen gekregen. Nu zijn geen excuses meer mogelijk.

24 februari 2018 om 23:04

United moet gewoon weer een goede technisch directeur aanstellen met kennis van zaken en een goed netwerk. Woodward kan dat gewoon niet. De coaches krijgen de schuld en moeten telkens vertrekken, terwijl de echte schuldige gewoon kan blijven zitten.

United heeft een aantal erg getalenteerde spelers, maar het is geen kampioensploeg. Dat kan het wel worden met 2 of 3 gerichte aankopen, maar die aankopen moeten wel goed zijn en ik ben ervan overtuigd dat er niets verandert zolang de trainers alle schuld krijgen en Woodward kan blijven aanmodderen.

United stond altijd bekend om de prachtige voetballers, het mooie voetbal. Giggs, Scholes, Beckham, Ronaldo en noem ze allemaal maar op. Sinds het vertrek van Ferguson is dat allemaal weg. Er word al jaren schijtvoetbal vertoond, de prijzen blijven achterwege, en Mourinho is daar debet aan. Hij speelt het lafste voetbal ooit, en dat is opzich niet erg, dat weet je, maar hij heeft heel United naar beneden gehaald. Een sympathieke club, die veel prijzen won en leuk voetbal liet zien. Nu zit er een grote kwal, een angsthaas. Zo arrogant, zo lelijk voetbal en alleen maar teren op B-prijsjes. Dit is United onwaardig.

24 februari 2018 om 23:06

Ferguson en consorten waren verantwoordelijk voor het technisch apparaat. Sinds het vertrek van ferguson is dat Woodward geworden en hij is op voetbaltechnisch gebied volledig incapabel.

Al die haat tegen Mourinho is niks nieuws.... Er word weer tal van argumenten gebruikte om Mourinho z’n speelwijze te bekritiseren. Feit is dat Manchester City die de laatste jaren door dezelfde supporters gehaat werd voor een koopclub. Nu opgehemeld word omdat er toevallig een Guardiola daar op de bank zit. Feit is ook dat guardiola in 1,5 jaar zoveel heeft gespendeerd. Als Sir Alex Ferguson in 26 jaar voor Manchest United. Mourinho heeft ook zo zijn aankopen, maar hij probeerde het ook met de spelers die zijn voorgangers hebben gehaald. De start van het seizoen was goed. Helaas verliezen we onze beste verdediger (Bailly) er staan ee back ups, maar ook die laten soms steken vallen. Lindelof is ook niet wat je ervan zou verwachten. Smalling en Jones combineren met goede en slechte wedstrijden. Pogba speelt soms fenomenaal om vervolgens dan plots nonchalant te gaan voetballen. De aanval zit nu wel goed jong en oud gemixt. Je zit nu zeker voor de komende 4 jaar in orde. De verdediging en middenveld moet versterkt worden in de zomer. En dan zie ik Man Utd gewoon de titel binnen slepen. Houd er wel rekening mee dat Mourinho gewoon 2e staat. Dat wil zeggen hoger dan: Tottenham, Liverpool... die door sommige leden op voetbalzone doodgelikt worden om hun spel. Ik ben niet blij om het vertoonde spel, maar het is precies als Mourinho en zijn team niet veel goals scoren of weinig balbezit hebt kicken sommige mensen er zo hard op. Waarom word er niet kritiek geleverd op Barcelona die notabene een verdomme defensieve fout nodig hebben om tegen chelsea te kunnen scoren. Dezelfde chelsea die door watford word verslagen en 3e staat. Door de oh zo grote Barcelona met de beste speler ter wereld.

Ik kan me haast niet voorstellen dat dit een eneverende wedstrijd wordt met leuk aanvallend voetbal.

Aan het einde van de rit zal iedereen je herkennen vanwege je prijzen niet vanwege het mooie spel wie dat anders beweert is gewoonweg een echte voetbal liefhebber. Anders zou bijvoorbeeld een Arsenal ook geen fans meer hebben

25 februari 2018 om 15:08

Nou niet helemaal mee eens. We herinneren ons het Inter van Mou nog omdat ze de cl toen wonnen maar ook omdat ze verschrikkelijk vechtvoetbal speelden en net zo de cl wonnen tegen een Bayern dat we het veel meer gunden vanwege attractief voetbal.

Je hebt wel weer gelijk dat dat lelijke voetbal over 40 jaar misschien weer vergeten is en we enkel de cl titel nog onthouden. Echter onthoudt over 50 jaar sowieso niemand meer dat het grote United een Europa league en een beker heeft gewonnen denk ik

En dan heeft Mourinho ook nog honderden miljoenen uitgegeven, wat een overschatte trainer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Everton6-1
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
David de GeaKeeper10
Daley BlindVerdediger10
Phil JonesVerdediger10
Eric BaillyVerdediger10
Antonio Valencia Verdediger10
Nemanja MaticMiddenvelder10
Henrikh MkhitaryanMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

845 fans
Coach, 55 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 18 september
Een ruildeal tussen Manchester United en Arsenal kan in januari gaan plaatsvinden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren