ADO zorgt voor verbazing met straf: ‘Dit zagen we niet aankomen’

Dinsdag, 20 februari 2018 om

Het kamp-Shaquille Pinas is onaangenaam verrast door het nieuws dat de verdediger uit de selectie is gezet. De negentienjarige verdediger bereikte met de clubleiding geen akkoord over een nieuw contract, waardoor de club heeft besloten de jongeling terug te zetten naar het tweede elftal. Zaakwaarnemer John Veldman is daar niet blij mee.

In gesprek met Voetbal International benadrukt Veldman dat de intentie was om een akkoord met ADO te bereiken. "Ik ben daar vier keer met de vader van Pinas geweest om te onderhandelen. Dan is het heel jammer dat je er uiteindelijk niet met elkaar uitkomt", geeft hij aan. "Vervolgens krijgen wij te horen dat Shaquille naar de beloften wordt teruggezet. Dat zagen wij totaal niet aankomen en dat betreuren we."

Veldman legt uit dat het een normale situatie is dat onderhandelingen op niets uitlopen. Ditmaal was er sprake van een verschil tussen vraag en aanbod, zegt hij. "Meer wil ik er niet over zeggen. Wij hebben de deur ook nooit dichtgegooid." Pinas beschikt momenteel over een aflopend contract. Als beide partijen er niet meer uitkomen, dan vertrekt hij in de zomer transfervrij.

Afgelopen zomer maakte Pinas nog de overstap van FC Dordrecht naar de residentieclub. Trainer Alfons Groendendijk zag in het talent geen basisspeler, maar liet hem al wel vijf keer meespelen in de Eredivisie. ADO was tevreden over de ontwikkeling van Pinas en wilde daarom graag verlengen, maar beide partijen zijn geen nieuwe verbintenis overeengekomen.


Poll

Handelt ADO Den Haag juist?


Gerelateerd

7 reacties (laatste reactie door boghossian)

Of gewoon gegokt en verloren heer Veldman. Dat kan ook. Heel goed dat clubs zich niet altijd uit willen laten kleden door zaakwaarnemers en ouders van spelers die net komen ruiken aan het echte werk. Eerst bewijzen, dan eisen.

Dit zagen ze niet aan komen !!! dit is het zelfde als bij Dord Hoog moet waanzin van een zaakwaarnemer ze werden niet voor niets weg gestuurd bij Dordrecht

Tsjah je komt er niet uit en loopt komende zomer transfervrij weg. Waarom dan nog tijd en moeite erin steken? Dan maar door met iemand die wel voor langere termijn blijft. Het klinkt nu allemaal zo sneu maar voetballers zijn er ook enkel voor zichzelf net als de club geen liefdadigheidsinstelling is

Tja, ADO staat geheel in zijn recht om dit te doen.
Veldman zal ook zijn redenen hebben dat hij er niet uit is gekomen met Ado, moet ie daarna ook geen huilie huilie doen.

Gewoon laten zien wie de baas is...de jeugd staat te trappelen en voor deze meneer Pinas genoeg andere opties in Jupiler League lopen!! Kom op he...19 jaar en al eisen stellen...eerst presteren,dus een basisplek veroveren,dan pas vragen!! ADO handeld heel correct...moesten ze meer doen bij de clubs....kijken of het dan nog steeds zo gaat lopen met de salarissen!!!

Zelfde instelling als bij Dort en in de jeugd bij Alphense Boys

Tja, zo is Shaquille toch de pinas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.AZ00
3.Ajax00
Voor de complete stand: Eredivisie

0 fans
Middenvelder, 21 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 20 juli
Er is Liverpool veel aan gelegen Mohamed Salah te behouden voor de club. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren