Donderdag, 15 Februari 2018

Neymar gaat in op geruchten na nederlaag in Madrid

Bij Lazio houdt men al rekening met het vertrek van Stefan de Vrij, die nog altijd beschikt over een aflopende verbintenis. In dat geval hebben de Romeinen Diego Reyes op de korrel, wiens contract bij FC Porto ook afloopt. (Corriere di Roma)
Het gaat Manchester United niet lukken om Marouane Fellaini langer aan zich te binden. De middenvelder, die beschikt over een aflopend contract, is reeds akkoord met Besiktas over een dienstverband. (Fotomaç)
/
Volgens Neymar is er niks waar van de geruchten over een naderend vertrek naar Real Madrid. De Braziliaan zegt dat hij een contract heeft bij Paris Saint-Germain en ‘gelukkig’ is in Parijs. (Marca)
Door de salariseisen van Toby Alderweireld bevinden de onderhandelingen met Tottenham Hotspur over een nieuw contract zich in een impasse. Naast Manchester United houden Manchester City, Real Madrid en Chelsea de situatie in de gaten. (Daily Mail)
VfL Wolfsburg gaat een poging wagen om Horst Heldt weg te kapen bij Hannover 96. Die club wil het contract van Heldt verlengen. (Kicker)
Juventus heeft geïnformeerd naar Jack Wilshere. De middenvelder heeft zijn aflopende contract bij Arsenal nog steeds niet verlengd en moet daarvoor eerst akkoord gaan met een salarisverlaging. (Daily Mail)
26 reacties (laatste reactie door neutralefannl)

Ik zou hem niet halen als Real Madrid. Je haalt er een hoop gezeik mee in huis en hij is veel te duur. Je kan voor hetzelfde geld beter twee andere goede spelers halen.

15 februari 2018 om 12:19

Ja maar wie dan? met hem koop je wel gegarandeerd een wereldspeler. Veel mensen schreeuwen om Kane, maar die is niet veel goedkoper en bij Kane heb ik zo de nodige twijfels.

15 februari 2018 om 13:01

Inderdaad. Kane moet naar het schijnt ook 200 miljoen kosten. Neymar zal duurder zijn maar heeft zichzelf wel bewezen in de allerhoogste top. Daarnaast heeft Neymaar natuurlijk een veel hogere marketingwaarde dan Kane.

15 februari 2018 om 16:16

Nou ja ze moeten er sowieso een spits bij hebben ipv Benzema, dan zou ik inderdaad voor Kane gaan, als die te halen is. Anders kan je ook denken aan Lewandowski, die wilt graag en zal veel minder duur zijn, gewoon een van de beste spitsen die er zijn. Aguëro voelt zich geloof ik niet altijd even gewaardeerd onder Guardiola met Gabriel Jesus er bij, die is ook geweldig. Beide zijn spitsen die meer kunnen dan alleen afmaken, wat je moet hebben met Ronaldo er naast.
Daarnaast willen ze misschien een aanvaller die om de spits heen of van de zijkant speelt, zeker als Bale verkocht wordt (je hebt natuurlijk ook nog Ronaldo en Asensio), en dan zou ik Salah een hele goede kandidaat vinden die me ook haalbaar lijkt. Dybala van Juventus zou nog een optie kunnen zijn. Hazard worden ze natuurlijk al jaren aan gelinkt. Opties genoeg hoor, het is Real Madrid, die kunnen bijna iedereen halen.

15 februari 2018 om 19:05

Een hazard zou anders wel ideaal zijn.

16 februari 2018 om 11:24

ja oke, maar ook 150 mil plus?

15 februari 2018 om 12:42

Welke gezeik? Mensen praten elkaar teveel na..

Je haalt geen Barton of Materazzi. Welke gezeik heeft deze man opgeleverd puur om zijn transfer naar PSG en dat geld gedoe in Barcelona?

Neymar kan wel soms overdreven vallen, duiken, en de tegenstander uitdagen met zijn prachtige voetballende skill moves maar voor de rest is het een goede jongen lijkt mij? Hoor niks slecht over hem en reageert altijd kalm en respectvol in de media.

15 februari 2018 om 12:49

Afentoe denkt neymar dat hij langs God staat. Denkt veelste vaak aan eigen succes duikt alsof hij een dolfinarium attractie is heeft veel vervelende trekjes mooi af zien van dit naar ettertje als je zo nodig een PSG speler wilt ga dan voor mbappe.

15 februari 2018 om 12:54

Dat was Ronaldo ook tijdens zijn periode bij Manchester? Je moet niet altijd het ideale schoonzoon naar binnen halen.

Neymar kan iedereen vervelend zijn voor de tegenstander maar dat is Cristiano al jaren, Ramos al jaren.

Dani Alves was/is dat jaren, Busquets en Pique zijn dat al jaren maar als die spelers in jouw team spelen maak je daar niet druk om.

15 februari 2018 om 14:13

Ronaldo is nooit en never zo en voetballer als neymar ,acties die neymar gisteren deed heb ik nooit bij Ronaldo gezien ,Ronaldo is qua doelpunten maken en machine maar neymar is vele malen beter dan Ronaldo

15 februari 2018 om 16:10

Ik vind Neymar echt onvergelijkbaar met wat Ronaldo heeft laten zien. Hij is alweer 26 en is nu in de Franse competitie gaan spelen bij een club die daar bijna geen concurrentie heeft, op die leeftijd maakte Ronaldo er gewoon 40 in één seizoen in de Primera Division, dat zie ik Neymar nooit doen. Hij is geen teamspeler en hij is irritant, respectloos en arrogant (dat is iets anders dan niet de ideale schoonzoon zijn hoor, ik vind bijvoorbeeld Zlatan op een veel betere manier arrogant), je hebt toch gezien dat hij zelfs de fans van PSG tegen zich in het harnas weet te jagen? Bovendien vind ik dus niet dat hij zoveel heeft laten zien, in zijn laatste seizoen bij Barca was het ook niet zo bijzonder. Ik denk dat Barca er echt gewoon beter op is geworden met Coutinho en Dembele (ja die moet het nog laten zien maar dat komt echt wel) in plaats van hem.

15 februari 2018 om 19:13

Jij bent pas begonnen met naar voetbal te kijken zeker? Ronaldo had op zijn leeftijd al veel meer laten zien met Man u.

Al die onzin verhalen over neymar komen niet in de wandelgangen en als neymar letterlijk zegt in de camera dat er niks van waar is, komt het in de wandelgangen?

15 februari 2018 om 12:40

Hier geef ik je compleet gelijk in.

Al kan Neymar natuurlijk net schreeuwen voor de cameras na een nederlaag ' Ja ik wil naar Madrid '

Maar je hebt gelijk al dat gedoe de laatste weken maar als Neymar uiteindelijk iets zegt in de media over deze geruchten krijgt deze artikel een klein plekje in de wandelgangen.

15 februari 2018 om 13:52

Dat zegt hij dan ook niet letterlijk.

Hier is wat hij letterlijk zei: ik sta onder contract bij Psg. Ik concentreer me op deze club en ben hier gelukkig.

Precies hetzelfde als wat 99 procent van alle transferdoelwitten zeggen. Absoluut geen nieuwswaarde.

Daarmee bedoel ik niet te zeggen dat het gaat gebeuren hoor. Ik hoop zelfs van niet. Ik bedoel hier enkel mee dat dit het standaard riedeltje is en echt geen artikel verdient aangezien hij niets ontkent.

Je moet Neymar niet halen, veel te duur en het is gewoon een mindere versie van Ronaldo.
Waar Ronaldo vaak scoort uit zijn acties zie je Neymar echt vaak stuntelen, en zelfs Ronaldo legt nog vaker een bal klaar voor een ander dan Neymar, alleen gisteren had die al 3 assists op zijn naam kunnen hebben maar Neymar is alleen bezig met Neymar, daarom staan Ronaldo en Messi nog altijd dik boven hem. Messi scoort en gunt meer aan anderen. En Ronaldo heeft meer succes uit zijn acties, dit jaar even wat moeilijker maar Ronaldo blijft gewoon een beest natuurlijk.

15 februari 2018 om 12:38

Ik ben een Madridista maar Neymar is Neymar.

Je kan Ronaldo niet met Neymar vergelijken wel de Ronaldo van zijn periode bij Manchester maar de Ronaldo van nu is meer bezig met goals maken en is meer te vinden in de 16 terwijl Neymar de bal gaat ophalen en een actie maakt tussen iedereen.

Ronaldo legt een bal vaker? Dat is een beetje overdreven zag Neymar gisteren als Messi voetballen telkens een slimme pass achter de defensie van Real Madrid sturen en ja soms had hij een keer een balletje breed kunnen leggen maar hij is de beste speler van Psg.

Je onderschat Neymar enorm, ik zit op verschillende Real Madrid forums en iedereen zag wanneer Neymar de bal had er paniek was bij Real Madrid en de zelfde paniek hebben wij altijd wanneer Messi aan de bal is.

15 februari 2018 om 12:42

Neymar maakte gisteren alleen de verkeerde keuzes of gaf de bal veel te laat. Ook die actie bij Mbappe had ie eerder moeten afspelen.

15 februari 2018 om 12:44

Had hij soms ook bij Barcelona. Te gehaast over trappen of niet kijken naar zijn teamgenoten en zelf een actie maken en uitglijden.

Maar laten we eerlijk zijn zo is Ronaldo ook, al jaren.

15 februari 2018 om 16:21

Je bent Neymar de hele tijd aan het vergelijken met Ronaldo en Messi, maar hij zit echt heel erg ver onder hun niveau hoor. En als je op je 26e drie jaartjes Primera Division hebt gespeeld waar je je niet met Messi en Ronaldo kon meten en vervolgens in de Franse competitie gaat zitten dan kom je gewoon niet voor die vergelijking in aanmerking. Er zal nog meer gezeik met Neymar gaan komen, die gaat gefrustreerd raken als ze straks uit de CL liggen en hij alleen maar saaie potjes kan spelen tegen Franse ploegen die drie niveau's lager zitten dan Psg, mark my words.

15 februari 2018 om 18:37

Hoeveel assist heeft Ronaldo dit jaar op zijn naam staan ? En hoeveel heeft neymar er? Wat je hier zegt is gewoon onzin. Neymar creërd veel meer kansen en gaat dan inderdaad ook vaak zelf richting goal maar Ronaldo is juist iemand die het moet hebben van spelers die het werk op het middenveld voor hem doen en voor de goal vaak trefzeker is. Al moet ik zeggen dat hij de laatste tijd ook heel vaak naast of over schiet.en het is niet dit jaar even wat moeilijker Ronaldo is ouder aan het worden,is zijn snelheid kwijt en word nooit meer zo goed als neymar. Vroeger was Ronaldo goed maar dat word het niet meer. De toekomst ligt nu toch echt bij spelers als neymar en mbappe

Een prachtige voetballer en de perfecte vervanger voor Cristiano Ronaldo maar als Neymar 'gelukkig' is in Parijs en niet wilt verhuizen naar Madrid dan moet je verder kijken, al geloof ik dit niet. Neymar wil dolgraag naar Real Madrid maar wat moet hij zeggen na een nederlaag?

Soit, als hij echt niet wil moet Real Madrid gewoon collectief een sterk team bouwen waar we al jaren aardig goed bezig zijn en Asensio de nieuwe Ronaldo maken. Dan hoef je Neymar niet ondanks het een droom voetballer is.

15 februari 2018 om 13:31

@medalofhonor
Ik denk zelf niet dat Neymar op korte termijn naar Real gaat, verdiend fantastisch bij die club, zit er nog maar net en ondanks dat de kans is dat ze uit de CL vliegen is komen ze steeds dichterbij. Ik denk dat het voor Real verstandig is zoals je zegt om aan een sterk collectief te bouwen. Ronaldo laat nog steeds goeie dingen zien maar ik denk dat het moment nadert dat het nu echt minder en minder gaat worden. Ronaldo heeft het in zich om dit nog 1 of 2 seizoenen te doen maar dan is dat voorbij. Ik denk dat Benzema en Bale eigenlijk einde van dit seizoen al weg moeten en dan gerichte aankopen doen ipv galacticos.

15 februari 2018 om 16:25

Ik denk wel dat hij weg wilt straks, als PSG de CL uit vliegt en hij zich realiseert dat hij in de 5e competitie van Europa is gaan spelen. Real zal hem misschien wel willen, al is het alleen maar vanwege de status die het geeft voor hen om een ex-Barca speler binnen te halen en zijn marketingwaarde. Hij is typisch een speler die Perez zou halen, hoewel ze de laatste jaren op een andere toer lijken. Ik denk dat ze het beter niet kunnen doen.
Het kan zomaar gebeuren dat Neymar straks weg wil bij PSG maar dat er geen club is die hem kan halen en het ook wil, want er zijn maar een paar clubs die het kunnen betalen. Misschien dat United of City hem wel haalt. Ik zie hem ook wel vroeg naar de VS gaan, kan hij daar de ster uit gaan hangen op een nog lager niveau dan in Frankrijk.

Ik zou ook niet naar real willen. psg heeft veel mee geld en de toekomst. als het einde van Messi en Ronaldo is aangekomen is dat ook het einde van barca en real. die clubs hebben het geld niet meer om buiten exceptionele spelers te kopen. psg en vooral city hebben dit wel. met mbappe en jesus als nieuwe wereldsterren.

15 februari 2018 om 15:59

Hoe kom je erbij dat Barca en Real het geld niet hebben? Dit zijn de twee clubs met misschien wel de grootste aantrekkingskracht op spelers van alle voetbalclubs en ze hebben meer dan genoeg financiele middelen om die spelers aan te trekken. Je hebt natuurlijk wel gelijk dat PSG en City clubs met veel toekomst zijn, ze hebben goede jonge spelers gekocht en worden steeds beter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Zondag 19 augustus
De toekomst van Ki-Jana Hoever ligt bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren