‘Gio’ hoeft niet te vrezen: ‘Wij willen een club zijn zoals Arsenal’

Donderdag, 15 februari 2018 om 07:02

Jan de Jong benadrukt geen klagen te hebben over Giovanni van Bronckhorst. De algemeen directeur van Feyenoord zei woensdag tegen RTV Rijnmond al dat hij ‘gewoon tevreden’ is over de trainer en herhaalt dat in het Algemeen Dagblad.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Giovanni van Bronckhorst minstens tien jaar trainer van Feyenoord zal zijn?


Gerelateerd

64 reacties (laatste reactie door fr12jules)

A, Arsenal, op welk vlak? De eeuwige nummer vier of een coach aanhouden waarvan de houdbaarheidsdatum al een tijd is verlopen?

15 februari 2018 om 07:52

Drie jaar coach en al drie prijzen. De coach die Feyenoord na 18 jaar weer het kampioenschap bezorgde. Nu te maken heeft met gigantisch veel blessures. Een club die net uit een dal is geklommen en financieel nog verre van stabiel is. Ik kan alleen maar zeggen hulde voor Gio. Ja zijn tactische keuzes en wissels in dit seizoen zijn ongelukkig , maar vorig jaar zeer goed. Ja, het kan soms verkeren zeg. Geef die man de kans om zich verder te ontwikkelen. Man van de club en een Feyenoord hart. Met een andere coach gaat het echt niet beter. Dat hebben we in die 18 wel gezien.

15 februari 2018 om 08:08

Helemaal eens. Krankzinnig hoe bij alle clubs de waan vd dag regeert. Snap niet dat bestuurders sectorbreed collectief black outs krijgen, de logica, normen en waarden vd echte wereld vergeten en coaches te pas en te onpas de laan uitsturen. Horen boven sensatieberichgeving te staan. Keizer vs Ten Hag is een recent vb. Klasse dat De Jong dit zegt.

15 februari 2018 om 08:18

Dus vorig seizoen lag niet aan Gio? Hij is net zo verantwoordelijk aan de misère van nu als aan het succes van vorig jaar. Vorig jaar zat alles mee en nu zit het tegen. Zo kan het soms verkeren. Laat hem gewoon staan, want hij gaat wederom een prijs pakken. Alleen van Marwijk haalde echt succes en verder niet. Prima man en geef hem de tijd. Ik snap dat Feyenoorders nu klaar met hem zijn, maar wat gaat het je brengen?

15 februari 2018 om 08:41

Ryanbabel, hou op man. Jij doet aan scorebordjournalistiek. Vorig seizoen heb je te danken aan Advocaat die het enerzijds neerzette en anderzijds Kuyt, die het in stand hield. Toen had feyenoord even een trainer nodig, die zo goed is als zijn materiaal. Nu ligt dat anders, er werd/word/wordt verwacht, dat er een team word
gesmeed en dat er een tactisch plan ligt en spelers worden ingepast om beter te worden of wissels om te winnen. Je ziet gewoon dat Gio zich zoveel mogelijk vasthoud aan het protocol wat Dick geschreven heeft. Gio heeft geen eigen mening, geen eigen visie en gewoon geen voetbalverstand. Als je terugkijkt is hij ook altijd een linksback geweest, die naar behoren meedoet. Hij had totaal geen inbreng om het spelletje beter te maken. Dat zie je nu terug. Hij is gewoon geen trainer.

15 februari 2018 om 08:59

Vorig jaar zeer goed? Hij wisselt precies zoals vorig jaar. 70ste minuut kan je en kon je altijd Bilal verwachten en dat is nu nog steeds.. Gio wisselt nooit op een manier om het spel te beïnvloeden.

15 februari 2018 om 09:06

Ah dus 18 jaar geen kampioen worden is ook maar scorebord journalistiek? Kom op zeg, je laat je wel enorm kennen zeg. En mooi dat Advocaat een helpende band bood, want ja ik geeft het je te doen om vanuit het niets Feyenoord te moeten coachen. Dus zo'n rechterhand was super. Kuyt erbij was ook heel fijn. Dat maakt inderdaad een verschil. Je ziet nu dat niemand die rol op zich kan nemen. Daarnaast zijn er verschrikkelijk veel blessures. Nu moet hij gebruik gaan maken van Van Persie. Of hij een topcoach is dat zeg ik niet, maar hem.nu afschrijven vind ik oneerlijk. Jij en ik staan niet op het veld om daar eerlijk over te oordelen of wel dan?

15 februari 2018 om 09:20

@ryanbabel:
Gio, is net als Cocu en de Boer opzich goede trainers maar niks speciaal. Er zal ook nooit iets speciaals uit ze komen.

Feyenoord won wel niks onder Koeman, maar die zette wel echt iets neer. Zat echt lijn in het spel en zat iets in. Zelf onder Rutten het eerste half jaar speelde Feyenoord echt heel goed zelfs.

Maar onder Gio zie ik geen lijnen geen idee in het spel en het is ook nog eens zo laf als het maar kan. Hoe kan je nu tegen alles uit het rechter rijtje met je 2mans blok voor de verdediging blijven spelen. Die teams gooien het allemaal dicht zelf, breng dan wat meer voetbal en niet 2 verdedigende middenvelders met 0,0 creativiteit.

Grootste falen was tegen VVV je moet winnen wat doe je spits voor spits. En dan zegt hij ja Toornstra speelde goed wat moest ik dan. uhhhhh die 2 postbodes er achter er afhalen bijv en op de aanval gaan spelen.

15 februari 2018 om 09:25

Mcgee, grappig genoeg zie ik voor werk meer wedstrijden van Feijenoord in de Kuip dan Ajax live op tv. Bovendien geldt mijn opmerking in algemene zin.

Blind als bondscoach ontslaan is nl ook een vb van oren laten hangen naar kortzichtigen. Naar mijn mening moet je pas overgaan tot ontslag als er een onwerkbare situatie ontstaat door ruzies, etc.

Bij PSV zal de supporter dit seizoen roepen dat het minder slecht is dan men zegt. Reden daarvoor is de punten die gehaald worden. Zit het iets minder mee dan had het publiek om de kop van cocu geroepen.

Bij Feyenoord is het omgekeerde het geval. Daar zat het vorig jaar mee.

Bij Blind zat het gigantisch tegen en werden exact dezelfde keuzes onder advocaat geaccepteerd of zelfs opgehemeld. Voorbeeld: blind jr is onder blind het zoontje van en onder advocaat een keuze voor ervaring... Huh...? Zo werkt het met publiek en media. Die leven in de waan van de dag en kopiã«ren elkaar. Bestuurders horen daar doorheen te kijken..

15 februari 2018 om 09:30

Koeman was inderdaad een goede coach, maar die hadden ook al wat ervaring opgedaan. Dat moet Gio nu ook opdoen. Ik zeg niet dat hij een wereldcoach is, want dat is hij zeker niet. Maar een klote seizoen zoals dit, maakt je ook sterker en het zal moeten blijken of hij lering trekt uit de fouten die er nu gemaakt worden. Maar geef hem tijd om ook dit te overwinnen.

15 februari 2018 om 10:05

@ryanbabel:
Ja maar zijn eerste jaar is mooi verbloemd door de beker. Maar toen hadden we die reeks van 7 wedstrijden op rij zonder winst. Want nog Nooit eerder was gebeurd.

Toen moest Dick er aan te pas komen om het op te lossen. Ook toen wist hij niet hoe het om te keren. en ook nu weet hij het niet en komt er niks uit.

Daarbij blijven ze roepen in het bestuurd topsport klimaat. Ja leuk maar als je dan zegt kampioenschap en je staat nu al 22 punten achter moet je ingrijpen.

Keizer deed het beter met Ajax, maar zelfs hij moest het veld ruimen.

15 februari 2018 om 10:27

Als ze de beker niet winnen en zich ook niet plaatsen voor de el play offs wordt gio er gewoon uitgeknikkerd.

15 februari 2018 om 10:39

Jij moet ophouden man. Wat jij hiet nu verkondigd is pure onzin. Hoezo zou Gio het niet aankunne? En je gaat hem ook nog eens afkraken op zijn carriere als voetballer. Ik weet niet hoe oud je bent en of je Gio hebt zien spelen?

Als we terugkijken naar de carriere van Gio ben ik niet bang om te zeggen dat hij misschien wel de beste Nederlandse linksback aller tijden is. Hij heeft bijna altijd een basisplek gehad bij onder meer Barcelona, Arsenal, Feyenoord en het Nederlands elftal. Noem jij maar een andere Nederlandse linksback die zo succesvol was al Gio. Indirect schoot hij ons ook nog is met de mooiste goal van het Wk2010 naar de finale.

Cocu heeft ook hulp gehad van Hiddink en die staat nu ook gewoon eerste misschien wel met lelijk voetbal maar dat is discutabel.

Het materiaal waar Gio nu mee werkt is gewoon niet goed genoeg, daarom vallen de resultaten tegen.

Feyenoord heeft gewoon geen team om voor het kampioenschap te spelen, dat kan iedereen zien. Dan kan je Gio de schuld geven. Maar zet jouw geliefde Dick daar neer en die zal het echt niet veel beter doen (kijk maar naar Sparta)

Maar het moment dat jij Gio maar een speler vond die het naar behoren deed dan ben je echt niet goed wijs. Dan heb je echt geen verstand van voetbal.

15 februari 2018 om 11:06

Mcgee85 wat het probleem was van dit jaar is dat we veeeeeel blessures hadden, daarom verloorde we veel punten. vorig jaar ging het erg goed met ons, ja natuurlijk hadden we toen de beste eredivisie speler Kuyt, Gio is best een goede trainer, dat zie ik. dan kijk ik naar hoe wij voetballend spelen en niet naar de resultaat. Hij kon Feyenoord gewoon een betere resultaat laten behalen, wat hij niet deed...
Gio kon gewoon 1e staan met Feyenoord dit jaar, maar dat deed hij dus niet. Wel dom dat hij weinig in de trainingen deed toen wij dat nodig hadden.
theoretisch gezien had Van Bronckhorst betere resultaten kunnen halen, toen we veel fouten maakten en dus onnodig kansen verspelden, en dus punten weggooiden. Als Gio iets deed stonden we er anders voor, helaas niet, enige wat moet veranderen aan hem is dat hij wat moet doen dan alleen maar besloten trainingen geven, is de fouten in de wedstrijd te verbeteren in de training zodat diezelfde fout niet weer gebeurd de volgende keer, dan kunnen we zeker een beter resultaat halen.
dom dat Gio het toen helaas niet deed, het mocht niet zo zijn helaas.
laten we hem maar nog een kans geven denk ik maar(als ik naar de woorden van de directeur)

15 februari 2018 om 11:06

Als er iemand hier dom praat...McGee
Woorden haast doorspekt van haat, woede en ongrensbaar frustraties...doe rustig man.

Waan van de dag: beslissingen nemen op ongecontroleerde emoties zeer kortzichtig onevenwichtig termijn policy, beleidloos en risico-blind!

15 februari 2018 om 11:07

Het was maar goed ook dat hij die beker won. Die zeven wedstrijden op rij is net zo treurig als die 10-0 bij PSV, Feyenoord onwaardig. Feyenoord nam een gok met hem en dan is het des te knapper dat hij de hulp van Advocaat accepteerde. Cocu had het destijds ook lastig en kreeg hulp van Hiddink. Ze moeten hier gewoon doorheen en komend seizoen de balans opmaken. Het ontslag van Keizer slaat ook nergens op, maar het topsport klimaat bij Ajax ligt iets hoger dan bij Feyenoord.

15 februari 2018 om 09:37

Arsenal is in 2003 het laatst kampioen geworden daar wil je je toch niet mee vergelijken?....

15 februari 2018 om 10:41

Dat is gewoon de realiteit voor Feyenoord want ze lopen gewoon achter op vooral Ajax en ook PSV. De selectie van Feyenoord heeft minder waarde, is ouder en gaat dus ook stukken minder opleveren dan die van de concurrenten. Feyenoord is ook niet echt een club die echt heel veel geld achter de hand heeft. Ook vind ik het niet hebben van een jong team een slechte zaak.

Lekker voorbeeld als Feyenoord fan....

Hou gewoon vertrouwen in de trainer. Een minder jaar is helemaal niet erg. De spelers van Feyenoord presteren zelf ook gewoon ondermaats.

15 februari 2018 om 07:28

Nou dat idee heb ik niet. Misschien hebben ze vorig jaar boven hun kunnen gespeeld. Tot nu toen doet het mij meer denken aan leicester dan aan arsenal.

15 februari 2018 om 08:57

Met het verschil dat Feyenoord de derde begroting heeft en Leicester de twaalfde in Engeland. Wat het huidige seizoen van Feyenoord nog alleen maar schrijnender maakt en dat teveel mensen binnen Feyenoord het allemaal wel best lijken te vinden.

Het ambitieniveau in de club moet op zoveel plekken flink omhoog. Je bent niet meer de zwakke, arme broeder zoals 7 a 8 jaar geleden, je bent een financieel gezonde club die investeringsruimte heeft. Als voetballend het verwachtingspatroon niet omhoog gaat is de inhaalslag die de afgelopen 10 jaar is gemaakt voor niets geweest.

15 februari 2018 om 09:02

@wve:

Leicester die nu weer niks zeggend is en niet eens boven in mee doet. Wat ze ook nooit hebben gedaan.

Ja dat lijkt wel op Feyenoord dat toch altijd wel bij de top 4 hoor zoals bijv inderdaad Arsenal.....

Feyenoord kan gewoon niet stelselmatig mee doen met Ajax en PSV nee. Maar langer mee doen dan dit jaar is gewoon zeker mogelijk. En je hoort zeker 3de te worden.

Als je bij de subtop (az, Heerenveen, Utrecht) de "beste" spelers weg haalt en kan halen. Dan hoor je zeker boven die teams te eindigen ruim. En dat lukt deze Gio ook weer eens niet.

15 februari 2018 om 09:27

Er is geen stabiele top 4 in Nederland, er is als je naar de afgelopen 20 jaar kijkt een vrij stabiele top 2 met wat uitzonderingen.

15 februari 2018 om 10:12

@lucasandersen:
Als je de laatste 5 jaar pakt wel.

Als je de laatste 50 jaar pakt ook. Het is maar wat je pakt als richtlijn.
Maar ik denk dat als je over de top 4 praat in NL 90% zal denken aan Ajax, Psv, Feyenoord, AZ denk je ook niet?

In principe zijn ze dat al. Arsenal wint ook 1x in de 20 jaar een prijs.

15 februari 2018 om 07:44

Beetje populair gelul natuurlijk. 3 van de laatste 4 Fa cups gingen naar Arsenal. Zouden we die 20 jaar aanhalen die jij neemt dan staat er toch 3x een premier league titel en zeker 7 fa cups op het palmares. Neem in ogenschouw dat Arsenal minder geld uitgeeft aan spelers als de teams die voor de titel spelen en dan is de droogte qua premier league titels niet gek.

15 februari 2018 om 07:51

Haha. Als Feyenoorder vond ik dit eigenlijk wel grappig. Klopt alleen niet als je de Knvb beker en Johan Cruijff schaal meerekent als prijs. (wat ze ook gewoon zijn)
Maar ik kon er wel om lachen.

15 februari 2018 om 09:21

@eyerule:
Het zal wel verwijderd worden van je.

Maar ook ik kon er toch echt wel om lachen, zit ook nog een kern van waarheid in ook

15 februari 2018 om 09:59

Klinkt leuk, als je deze grap 2 jaar geleden gemaakt had. Nu met de Knvb beker, het landskampioenschap, de Johan Cruijff schaal en dit jaar wederom kans op de beker gaat het grapje helaas niet meer op.

Nou, dat geeft de burger moed zeg, pff. Het lang vasthouden van een trainer kan nooit een doel op zich zijn.

15 februari 2018 om 07:27

Zodra het Legioen begint te morren verandert deze instelling direct. De Jong zal dat nog wel een meer meemaken.

15 februari 2018 om 09:09

Het legioen is al flink aan het morren, wat ook terecht is.je staat 22 punten achter terwijl je de ambitie uitsprak mee te doen voor de titel.

15 februari 2018 om 12:35

Waar haal je die wijsheid vandaan over het legioen, is nergens bevestigd!
Ieder topclub gaat voor het kampioenschap maar moet ook realistisch zijn, hoe goed je het ook lijkt voor elkaar te hebben uiteindelijk pakt er maar één het kampioenschap...Neem als voorbeeld Ajax en Psv, de Amsterdamse club leek veruit de meeste kansen verworven te hebben om de beoogde Landskampioenschap te veroveren en hoe staan zij er nu voor...
Ga nou niet lopen janken aub, met alle respect had je nou echt gedacht dat de Rotterdamse club die grote beker weer mee naar huis neemt...

Jemig zeg, zeg dan meteen dat je 0 ambitie hebt! Dit flower power-figuur kan wat mij betreft weer snel het veld ruimen! Welke minkukel heeft hem aangesteld??

Laten we het alsjeblieft niet hopen! Begrijp me niet verkeerd, Wenger zorgde voor een extreem mooie tijd voor Arsenal door o.a. the Invincibles maar iedere coach heeft een houdbaarheidsdatum, Ferguson is 1 van de weinige die een uitzondering op de regel is. Het zou serieus wanbeleid zijn om Gio nog meer dan 5 jaar als trainer te laten staan voor de groep, sterker nog ik denk dat van Persie zijn onvrede gaat tonen en de groep daar dan in meegaat. Ik hoop en denk dat het Gio exit is aan het einde van het seizoen.

15 februari 2018 om 12:12

Zal nooit gebeuren dat v.Persie zijn onvrede gevoelens gaat gebruiken om v.Bronckhorst te tekkelen. ..er is ook geen enkele reden om zijn vriendschappelijke banden met Gio op die manier te verbreken daarvoor bestaat er teveel respect voor elkaar, iets dat bij veel mensen ontbreekt in hun karakter hun genen.

Feyenoord streeft dus naar de 4e plek

Oké, ik snap wat hij bedoelt, hij wil van z'n trainer geen wegwerpproduct maken. Op zich valt dat te prijzen. Maar dat beleid werpt bij Arsenal nou niet echt z'n vruchten af. Deze man kan beter maar even stoppen met interviews geven. Ik kan me de laatste keer dat ik een interview met de directeur van Arsenal heb gelezen niet herinneren, sterker nog, ik zou niet eens weten wie het is.

15 februari 2018 om 07:36

Ivan Gazidis, maakt niet uit ik heb het ook opgezocht. Het is inderdaad geen bekend fenomeen o.i.d. dat de CEO zoveel interviews geeft. Hij brengt het er ook niet heel goed vanaf inderdaad...

Heeft al wel drie prijzen op zijn naam staan .. 1x beker, 1x kampioenschap , 1x Jc schaal , kan eventueel nog een beker bij .. Laten we niet vergeten dat er veel blessures waren in de verdediging , dat dit een minder jaar is dat kunnen we wel zeggen ja , dat er ondermaats gepresteerd wordt is zeker waar . Vorig jaar liep iedereen de polonaise met hem nu is het een minkukel .. zo snel gaat dat , net zo snel als dat als er weer successen zijn hij de gevierde man is . Begroting technisch is het ook veel reëler dat Ajax en PSV de prijzen pakken al heeft eerstgenoemde dat ook al een aantal jaren verzuimd .

Dat is op zich prima. Maar of Gio de trainer/coach/manager is die 20 jaar kan zitten vraag ik me af. Het voetbal onder hem houdt niet over. Ook in het kampioensjaar was het vaak mager. Dat er veel gescoord werd was prima maar er waren genoeg wedstrijden waarin we punten hadden kunnen laten liggen waar dat niet gebeurde. Titel is op het tandvlees binnengehaald. Zn eerste seizoen kende 7 nederlagen op rij. Dit seizoen wederom een straatlengte achter. Het is gewoon niet goed. En daar is Gio verantwoordelijk voor.

Dat hebben ze toch al bereikt?
1x in de 20 jaar een prijs, een matige trainer die al langere tijd zit, weinig geld aan nieuwe spelers uitgeven en teren op resultaten uit het verleden.


Denk dat ik heus wel begrijp dat de Jong waarschijnlijk de positievere manier van werken bedoelt van Arsenal, maar deze negatievere zaken kwamen bij mij als eerste naar boven na het horen van deze uitspraak.
Vind het niet heel handig van de Jong. Misschien wat minder uitspraken in de media doen..

Ik denk een heel mooi streven! Arsenal staat voor kwalitatief mooi aanvallend voetbal en iedere topclub weet dat ze tegen Arsenal aan de bak moeten! Ook wint Arsenal vaak een fa cup speelt veel rondes Europees en hoeft zich nooit te schamen voor zn resultaten uiteindelijk! Denk dat jan de jong precies de goede voorbeeldclub eruit pikt!

15 februari 2018 om 08:45

Ja, alleen heeft Feyenoord voor de laatste keer goed voetbal gespeeld in 1984.
Met dit beleid gaat dat ook niet gebeuren. Feyenoord gaat een provincieclubje worden en geen topclub meer.

15 februari 2018 om 09:14

Hoe kan Feyenoord nou een provincieclubje worden........

Echt het niveau van sommige......

15 februari 2018 om 09:32

Denk dat jij dat te letterlijk neemt

15 februari 2018 om 10:05

Klopt inderdaad, 26-FEB-1984, Feyenoord - Ajax 4-1. Helaas sindsdien hebben we geen enkele goede wedstrijd meer gespeeld, maar gelukkig hebben we de beelden nog!

Qua prijzen volgens mij nog steeds de 3e club van Nederland, (een van de) grootste achterban van Nederland, de laatste 2 jaar 3 prijzen gepakt en dit jaar misschien nog wel een 4e prijs. Eigenlijk precies wat een Twente of Heereveen ook heeft.

ON: Op zich een goede gedachte, alleen doe zoiets met Ronald Koeman bijvoorbeeld. Gio heeft mij nog niet overtuigd van enige toegevoegde waarden, we hebben prijzen gepakt door toedoen van Kuyt (leiderschap) en individuele klassen (bevliegingen van Elia en Berghuis). Er zijn weinig patronen te ontdekken in de opbouw of bij standaard situaties en ook de wissels zijn vaak om te huilen.

15 februari 2018 om 10:15

@mcgee:
Denk dat jij de betekenis provincieclub niet kent.

PSV is een "provincie club" maar toch zeker wel een top club.
Excelsior is geen provincie club, maar alles behalve een top club...

Dus slaat gewoon nergens op je opmerking.

15 februari 2018 om 09:29

Veel rondes Europees? Wanneer is de laatste keer dat arsenal voorbij de RO16 kwam?

Deze man is helemaal gek, zag gister dat ie in een interview bij fox had gezegd dat Feyenoord nog op twee fronten prijzen kan winnnen😂😂 volgens mij weet hij niet dat ze 22 punten achter PSV staan

15 februari 2018 om 07:59

Dat was zo fantastisch om te zien. Heerlijk dat Feyenoord nu realiseert dat het motto meedoen belangrijker is als winnen. Hij vind Feyenoord geen voetbal club maar een maatschappelijk belang.

Lekker voorbeeld dit.. Al snap ik deels wel dat hij doelt op de trainer die ondanks de wisselvallige resultaten mag blijven zitten. Typisch voorbeeld van een directeur niet geen verstand van voetbal heeft en maar gewoon wat roept, zoals hij al wel vaker heeft laten blijken.

Arsenal, de eeuwige subtopper... Dat was Feyenoord al en hiermee bevestigd die nog even dat Feyenoord niets meer dan een subtopper is...

Hier wordt ik niet vrolijk van en ik denk de meeste Feyenoordsupporters niet. Zeer ongelukkige uitspraak van meneer de Jong.

Wat een clown die de Jong. Het is toch geen amateurclub. Zelfs die wisselen van trainer. Mensen betalen veel geld die willen toch winnen. Wat is dit nou weer. Ik geloof juist dat een trainerswissel na drie jaar goed is. Een nieuwe man voor de groep. Prestaties worden dan vaak beter.

Je zou verwachten van een man met zo'n staat van dienst in de media dat hij niet zulke ongelukkige media-uitspraken zou doen. Vertrouwen uitspreken in Gio is te begrijpen, maar uitspreken dat je een club wil zijn die altijd naast de prijzen grijpt is gewoon dom. Ik snap ook wel dat hij niet op die prijzen doelt maar op de stabiliteit, maar hij zou donders goed moeten weten hoe hij nu overkomt.

15 februari 2018 om 09:41

Ik snap niet waarom deze man zo vaak in de media komt. Waarom heeft hij die behoefte eigenlijk? Afgelopen 2 maanden hebben we hem toch wel erg vaak gehoord, terwijl Gerbrands, Van der Sar en Eenhoorn amper in beeld zijn geweest. Als Jan de Jong nog iets te melden had, dan had ik de hoeveelheid aan mediaoptredens nog begrepen, maar vooralsnog komt er weinig zinnigs uit. Dan zou ik lekker op de achtergrond blijven.

Voor alle Feyenoord aanhangers hoop ik dat deze man minder interviews gaat geven. Beetje publiciteitsgeil? Tot nu toe zegt hij een hoop onzin waaruit blijkt dat hij geen verstand van voetbal heeft.
O.a. iets met de meeste passes geven. Het laatste wat je wilt is vergeleken worden met een beleid waarbij een trainer te lang blijft zitten en de magie lijkt uitgewerkt. Arsenal doet al jaren niet echt mee voor de titel

Die Jan de Jong is wel mediageil zeg. Ga je club besturen in plaats van elke week de media opzoeken voor interviews, waarin je alleen maar onnodige teksten oplepelt. Dat je vertrouwen in Gio hebt is prima, maar waarom een Arsenalmodel erbij halen. Alsof het daar zo lekker loopt momenteel.

Ik ben Jan de Jong ondertussen al een beetje beu zeg, ik hoop dat hij zijn werk intern beter doet dat zijn media-optredens. Keer op keer weet hij belachelijke uitspraken er uit te gooien. Lekker het beleid van Arsenal overnemen?

Voortaan de 4e plek vieren op de Coolsingel, af en toe een FA cup winnen en voor spek en bonen meedoen in de CL. Troosteloos publiek en daarnaast ontzettend dure seizoenkaarten. Hup Jan!

@ Die Jan de Jong moet in een poppenkast dan staat ie op de voorgrond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

137 fans
Coach, 43 jaar
SeizoenClub
2015- Feyenoord
2007-2010 Feyenoord
2004-2007 Barcelona
2003-2004 Barcelona
2001-2003 Arsenal
Laatste voetbalnieuws

Van Persie: ‘Er is écht een plan, maar dan moet het wel een keer goed vallen’

Feyenoord ontvangt donderdagavond AS Trencín in de return van de derde voorronde van de Europa League. In Slowakije gingen de Rotterdammers met 4-0 onderuit, waardoor de ploeg van trainer Giovanni van...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 15 augustus
Tottenham Hotspur zit een transfer van Luka Modric naar Internazionale voorlopig dwars. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren