‘Wij zijn geen Ajax, dat zouden mensen moeten beseffen’

Woensdag, 14 februari 2018 om 18:45

Sunday Oliseh kan nog altijd niet geloven dat hij op non-actief is gesteld door Fortuna Sittard. Woensdagmiddag meldde de nummer drie van de Jupiler League dat het niet verder ging samenwerken met de Nigeriaan. Na reacties bij Revier Sport en op Twitter spuwt Oliseh nu zijn gal in gesprek met Voetbal International.

Oliseh lag volgens Fortuna overhoop met vrijwel iedereen binnen de club, maar de trainer ontkent dat hij een slechte communicator is. “Met wie moet ik communiceren dan? Zo veel mensen zijn er niet op kantoor bij Fortuna. Met mijn spelers en de staf was het prima”, aldus Oliseh, die zegt het vooral jammer te vinden voor de spelers, staf en fans: “We hebben een gemiddelde ploeg die boven verwachting heeft gepresteerd, wij zijn geen Ajax. Dat zouden mensen moeten beseffen.”

Oliseh heeft in een eerder stadium aangegeven dat hij bij Fortuna de beschikking had over slechts twaalf volwaardige spelers: “De frustratie zat hem meer in het feit dat ik geen enkele invloed had in de spelers die kwamen. Ik wilde versterkingen, maar de spelers die kwamen, kende ik niet. Ik heb om geen van de spelers gevraagd die gekomen zijn. Soms kwam ik de kleedkamer binnen en zag ik een speler zitten van wie ik niet wist of hij rechts of links was.”

Tegenover Revier Sport was Oliseh klip en klaar: “Wat er binnen de club gebeurt, is gewoon illegaal. Met deze praktijken wil ik niets te maken hebben, ik wil niet in de gevangenis eindigen. Ik heb mijn advocaat en de politie al ingeschakeld. Ik heb het team van de negentiende plek naar de top geleid. Met mijn spelers heb ik geweldig samengewerkt.”


Poll

Begrijp jij de keuze van Fortuna Sittard om Sunday Oliseh op non-actief te stellen?


Gerelateerd

8 reacties (laatste reactie door boghossian)

Advocaat en politie ingeschakeld? Ben benieuwd wat daar allemaal gebeurd is dan

14 februari 2018 om 19:01

Ja beetje jammer dat hij niet wAt meer details geeft. Blijft een vreemde zaak, presteerde zeer naar behoren lijkt me!

Wat een onzin lukt die vent Eerst zeggen ze moeten beseffen dat Fortuna geen Ajax is om vervolgens te zeggen dat die niet de versterkingen heeft gekregen waar die om heeft gevraagd Nou sunday die heb je niet gekregen omdat Fortuna geen Ajax is..

14 februari 2018 om 20:35

Nu een beetje begrijpend lezen! Hij wilde versterking maar kreeg niet de spelers die hij wilde OMDAT er spelers werden gehaald die bij hem NIET bekend waren! Wat moet je daar dan mee!? Daar kun je niks mee!

Na de eerste geruchten had ik gelijk al mijn bedenkingen hier geuit...dit zaakje stinkt aan alle kanten en het is nog erger dan zelfs ik had kunnen bedenken. Het ergste is dat velen hier gelijk al misselijke oordelen velden over deze donkere man...niet minder dan zwarte gallige vooroordelen.

Na de eerste geruchten had ik gelijk al mijn bedenkingen hier geuit...dit zaakje stinkt aan alle kanten en het is nog erger dan zelfs ik had kunnen bedenken.
Het ergste is dat velen hier gelijk al misselijke oordelen velden over deze donkere man...niet minder dan zwarte gallige vooroordelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Fortuna Sittard

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Jong Ajax7935
3.NEC7436
5.Jong PSV6422
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
Perr SchuursVerdediger00
Wessel DammersVerdediger00
Kai HeeringsVerdediger00
Christopher BraunVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Fortuna Sittard.

0 fans
Coach, 43 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 15 augustus
Tottenham Hotspur zit een transfer van Luka Modric naar Internazionale voorlopig dwars. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren