Woensdag, 14 Februari 2018

Vrouw van Coutinho helpt Barcelona op transfermarkt

AS Roma wil een clausule van negentig miljoen euro aan een eventueel nieuw contract voor Alisson toevoegen. Het salaris van de begeerde keeper kan, als hij zijn handtekening zet, van anderhalf naar vijf miljoen euro gaan. (Sky Italia)
Crystal Palace praat met Diego Cavalieri, die zijn contract met Fluminense heeft laten ontbinden. De ervaren Argentijn is in beeld om tot het einde van het seizoen als stand-in van Wayne Hennessey te fungeren. (Diverse Britse tabloids)
/
Philippe Coutinho kan door zijn Portugese vrouw een paspoort van het Zuid-Europese land aannemen. Dat klinkt als muziek in de oren voor Barcelona, dat met Coutinho, Yerry Mina en Paulinho al aan het maximale aantal van drie spelers buiten de EU zit. (AS)
Arsenal heeft al plannen gemaakt indien Arsène Wenger ervoor kiest om in de zomer te gaan. De club wil voorkomen dat de onzekerheid over de positie van de manager van invloed is op de prestaties, net als afgelopen seizoen. (Daily Mail)
Newcastle United wil Martin Dubravka nu al definitief overnemen. De ervaren doelman kwam eerder deze maand op huurbasis over van Sparta Praag, na een mislukte poging om Joe Hart te strikken. (Diverse Britse tabloids)
Victor Anichebe gaat wellicht weer in Engeland aan de slag. Bolton Wanderers heeft meer dan gemiddelde belangstelling voor de aanvaller, die na een periode bij Beijing Enterprises zonder club zit. (Diverse Britse tabloids)Poll

Denk jij dat Alisson komend seizoen nog voor AS Roma keept?


16 reacties (laatste reactie door hangover96)

"vrouw van Coutinho helpt Barcelona op transfermarkt". Het wordt steeds gekker met die 'story headlines' van VZ.

14 februari 2018 om 09:39

Wat had je verwacht? Dat ze in Uruguay is gaan scouten en haar kennersoog daar een onbekende Zuid-Amerikaanse parel heeft ontdekt?

14 februari 2018 om 10:45

Hahaha Zou wel mooi zijn.

Max. 3 spelers buiten de EU? 2-3 jaar geleden zaten Dani Alves, Rafinha, Neymar & Douglas er.. Dit waren alleen al de spelers uit Brazilië. Kan iemand mij uitleggen hoe deze regel werkt?

14 februari 2018 om 09:27

En daarnaast zijn Messi en Suarez toch ook gewoon spelers van buiten de EU? Of gaat het om spelers gehaald in 1 jaar?

14 februari 2018 om 09:29

Volgens mij kunnen Zuid-Amerikaanse spelers na 3 jaar in Spanje te hebben gespeeld een Spaans paspoort aanvragen. Hierdoor worden ze niet meer als speler van buiten de EU gezien.

14 februari 2018 om 09:33

Messi woont al bijna 20 jaar in Spanje, dus als je dan een Spaans paspoort wilt dan kom je daar wel voor in aanmerking. En naar mijn weten heeft Messi die ook..

14 februari 2018 om 10:50

Messi en Suarez zijn EU spelers.

14 februari 2018 om 09:28

Denk dat 1 van de heren ook Spaanse paspoort heeft( rafinha en Alves)

14 februari 2018 om 11:15

Rafinha en Alves hebben allebei een Spaans paspoort.

14 februari 2018 om 09:37

Bij de meeste landen kun je naar 5 jaar een paspoort krijgen van het land als je er 5 jaar of langer woont. Messi en rafinha hebben sowieso een Spaans paspoort voor de rest weet ik het niet

14 februari 2018 om 10:57

Een Spaans paspoort is ook versneld te krijgen als je Spaanse voorouders hebt, wat voor bijna alle Zuidamerikanen geldt.

14 februari 2018 om 09:46

Rafinha en alves en messi hadden spaanse paspoort. Die wonen al jaren in spanje. Volgens mij heeft suares nu ook een spaanse paspoort

14 februari 2018 om 09:57

Messi, Rafinha en Dani Alves spelen/speelde en wonen al jaren in Spanje. Dan praat je over meer dan 10 jaar per persoon. Dan kom je vrijwel in ieder land in aanmerking voor een paspoort van het desbetreffende land. Vooral als je voetballer bent. Daar worden de regels nog weleens voor verbogen/versneld.

En Messi en Suarez dan? Dat zijn geen Spanjaarden. Dus zit het aantal op 5.

14 februari 2018 om 21:49

Mensen kunnen meerdere nationaliteiten hebben. Messi en Suarez wonen al jaren in Europa en hebben dus EU paspoorten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Zondag 19 augustus
Clarence Seedorf hoopt in gesprek te gaan met André Onana. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren