'Kane zit momenteel op het niveau van Messi, Ronaldo en Neymar’

Dinsdag, 13 februari 2018 om 10:30

Juventus neemt het dinsdagavond in de heenwedstrijd van de achtste finale van de Champions League op tegen Tottenham Hotspur. Bij la Vecchia Signora zijn de ogen vooral gericht op Harry Kane. Volgens Juventus-verdediger hoort Giorgio Chiellini de spits van the Spurs bij de beste spelers ter wereld.

“Kane hoort nu bij de elite van de wereld. Door de doelpunten die hij afgelopen seizoenen gemaakt heeft, hoort hij inmiddels bij de beste spelers. Kane zit op het niveau van Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Neymar. Hij is een van de spelers die onvervangbaar is en ik weet zeker dat Tottenham Hotspur er alles aan zal doen om hem te behouden”, wordt Chiellini tijdens de afsluitende persconferentie geciteerd door verschillende Engelse media.

“In de huidige markt kan je echter niet meer gokken wat bepaalde clubs bereid zijn om te betalen. Er zijn vier of vijf clubs die alles kunnen betalen wat een andere club vraagt. Het zijn waanzinnige bedragen die tegenwoordig betaald worden, dat hoort bij de wereld waarin we leven. Maar normaal gesproken kunnen die vier of vijf clubs wel de spelers halen die ze willen hebben”, concludeert de verdediger van Juventus.

Massimiliano Allegri kreeg op de persconferentie de keuze tussen Kane en zijn huidige spits Gonzalo Higuaín. “Kane is een spits van wereldklasse, maar ik zou nog steeds voor Pipita kiezen”, antwoordt de oefenmeester van la Vecchia Signora. “We weten dat er 180 minuten te spelen zijn en we kennen de sterke en zwakke punten van Tottenham Hotspur. We zullen vanuit tactisch oogpunt een hele sterke wedstrijd moeten spelen.”


Poll

Ben jij het met Giorgio Chiellini eens?


Gerelateerd

44 reacties (laatste reactie door sirius)

Nope never nooit niet. Messi en Ronaldo zijn toch echt eenzaam aan de top, en Messi zit altijd nog boven Ronaldo maar dat is mijn mening. Leuk een Neymar maar die Franse league stelt minder voor dan de Spaanse dus Neymar zit ook gewoon onder hun.

Daarnaast brengen alle 3 de spelers veel meer dan enkel doelpunten en dat is bij Kane niet, een topspits maar zeker niet zo allround als een Messi.

13 februari 2018 om 12:49

Stap toch op, Messi staat alleen op hele grote hoogte. Ronaldo is ook super, maar wel een niveau wat een Neymar of mbappe ook kunnen halen! En altijd maar afschuiven op de Franse competitie is ook gelul. Het is niet zo dat Spanje nou een spannende competitie is met bijna altijd dezelfde top 5

13 februari 2018 om 14:04

T gaat niet om spanning maar kwaliteit

13 februari 2018 om 16:23

Ja, dadelijk zeg je nog dat de Franse competitie net zo goed is als de spaanse.

13 februari 2018 om 17:48

Ik ga nu niet beweren dat Kane in dit rijtje thuis hoort, dat vind ik eigenlijk helemaal niet zo'n interessante discussie, wie de beste is of beteren zijn. Feit is wel dat Kane net zo belangrijk is voor de Spurs als Messi, Ronaldo, Neymar voor hun clubs. Ik zou je graag willen aanbevelen om toch eens wat vaker een wedstrijdje van Tottenham mee te pikken. Kane is echt niet alleen maar een intikker of een afmaker. Zijn passing is vaak ook gewoon van het niveau Eriksen/ozil/de Bruyne. Completere speler dan jij denkt.

Kane is op dit moment wat betreft het scoren de beste speler die er nu rondloopt. Aan Juventus de taak om te doen waar ze goed in zijn: spitsen afstappen. Daar ligt juist de kracht van Juventus. Het gaat denk ik om wie de slag op het middenveld gaat winnen.

13 februari 2018 om 12:42

Probleem is ieder wedstrijd is opzich. Verleden tijd is geen garantie. Kijk naar juve van 2 jaar terug tegen Barca en kijk naar juve van dit jaar tegen Barca. Daarom er is totaal geen garantie. Ieder cl wedstrijd is op zich on deze fase. Alleen scoren is niet echt genoeg. Zo was bas dost vorig jaar ook beter dan messi en Ronaldo.

13 februari 2018 om 13:49

Elke wedstrijd is er eentje op zich, dat Kane aanvoer nodig heeft is duidelijk en daarom zal het gaan om de strijd op het middenveld. Alli en Eriksen moeten het daar gaan doen.

Dus dat betekend beste speler? Want dan zijn die bovengenoemde nog steeds 2 klasses beter. Wel vind ik Kane beste nummer 9 ter wereld. Ja beter dan suarez en (overschatte) lewa

13 februari 2018 om 10:46

Momenteel dan

13 februari 2018 om 10:49

Overschatte Lewa😂😂, die man bewijst al jaren bij de beste spitsen op de wereld te horen

13 februari 2018 om 11:27

Hij heeft zijn clubs uitstekend uitgezocht. Bundesliga is zijn competitie. Ik zie hem deze stats niet hebben in andere competities als BPL en serie A. Maar dat is mijn nederige mening

13 februari 2018 om 11:05

Ja ik ben toch ook wel benieuwd waarom je Lewa overschat vindt?

13 februari 2018 om 11:29

Lewandowski overschat noemen... Dan kijk je echt geen Duits voetbal. De Kane hype neemt ongekende vormen aan.

Kane zit op dit moment niveau Lewandowski / Suarez..

13 februari 2018 om 12:05

En aguero

13 februari 2018 om 12:10

Ah, Aguero inderdaad vergeten.

Tja qua goals laat hij wel zien zeker bij de top 10 te horen. Maar ik denk dat Messi en Ronaldo sowieso van een ander niveau zijn. Daarachter is in mijn ogen dan een grote groep spelers: Suarez, Lewandowski, Sanchez, Robben, Kane, Neymar, Griezmann, Couthino etc.
Kane zijn grote nadeel is denk ik dat hij meer afhankelijk is van anderen dan bijvoorbeeld een Messi. Blijft niettemin een fenomeen.

Kane is nog lang niet op het niveau messi, ronaldo en neymar.. kane is een fantastishe spits met een geweldig rendement, maar hij is geen speler van het kalliber van de bovengenoemde. Kane is in mijn ogen ook niet een speler waar je speciaal voor naar het stadion zou gaan

13 februari 2018 om 11:05

Ik ga naar het stadion om zoveel mogelijk doelpunten te zien. Laat hij die nou makkelijk maken. Toch fijn als hij je clubje laat winnen. Hij doet waar hij voor op het veld staat. Real zou nu een moord doen voor een scorende spits en zo zijn er wel meer clubs. Kane zal ook geen Messi worden, zo kan je een Gerd Müller van destijds ook niet met Messi vergelijken, maar die gast scoorde aan de lopende band. Van Nistelrooij was ook geen Messi, maar zo'n geweldige spits. Iedereen staat voor zulke spitsen op de bank.

13 februari 2018 om 13:02

Natuurlijk is het geweldig dat hij tottenham vaak op sleeptouw neemt met zijn scorend vermogen, maar kane is meer afhankelijk van de aanvoer dan van een individuele dribbel. En nee, kane kan helemaal niet vergeleken worden met messi, ronaldo en neymar, verschild totaal ten opzichte van die spelers. Daarom vind ik de vergelijking in het artikel ook nergens op slaan. Vergelijking met lewandowski, suarez etc is veel relevanter dan altijd maar weer vergelijken met ronaldo en messi

Leuk we krijgen alweer die irritante vergelijkingen die op niets slaan. Messi en Ronaldo staan eenzaam aan de top. Eerst eens bewijzen voor een lange periode...

13 februari 2018 om 11:31

Precies.. en Ronaldo/messi beheersen veel meer aspecten van het spel beter dan Kane, die wel de beste 9 is op dit moment.

Niemand komt in de buurt van messi. De rest is wel van hetzelfde niveau.

Ik zal er wel veel kritiek op krijgen, maar eens. Ik vind Messi en Ronaldo vaak opvallend afwezig. Ja, ze hebben vaak een stuk of 4/5 geniale acties, die niemand anders ter wereld zou kunnen én er komen bijna altijd uit al die acties doelpunten of assists. Als ik 90 minuten lang naar slechts één speler mocht kijken, ipv naar het hele team, zal ik zelden tot nooit die twee kiezen. Ik ga dan voor jongens die heel de wedstrijd dreigend zijn, denk aan Robben, Neymar, KdB, Iniesta, Dembélé (van Spurs) etc. Neemt niet weg dat Messi en Ronaldo zonder twijfel meer kwaliteiten hebben, ondanks dat het minder hoeven te laten zien, maar waar beoordelen we ze dan op? De statistieken met name. En wie is de koning van de stats van het afgelopen jaar? Harry Kane. Tel daar dan nog bij op dat hij niet alleen als eindstation, maar ook voetballend één van de, al dan niet de allerbelangrijkste schakel voor de Spurs is én dat hij het laat zien in de zwaarste competitie ter wereld. Dan durf ik wel te stellen dat Kane momenteel, in deze vorm helemaal, op zijn minst de speler is die momenteel het dichtst bij die twee staat.

13 februari 2018 om 11:54

Vrij duidelijk dat je geen Barca kijkt. Messi is juist de speler waar zo goed als alle dreiging start. Als er een speler is die het dichtst bij die twee staat op het moment, dan is het wel Neymar of KdB. Die twee dicteren het spel (voor een groot deel) en doen dit consistent. Uiteindelijk blijft Messi wel de koning; de manier waarop hij bijna alle facetten van het voetbal consistent op zo'n hoge niveau voor zo'n lange tijd tot toepassing kan brengen is ongekend. Leuk dat Kane eventjes goed speelt, maar vergelijken met de grootsten is schandalig. Ten slotte, de BPL het zwaarste? De engelse arrogantie neemt weer razendsnel vormen aan na één goede seizoenshelft.

13 februari 2018 om 12:51

Moet idd eerlijk zeggen dat ik Barça en RM niet op de voet volg, maar ik kijk practisch al hun Europese wedstrijden wel. Daar haal ik dan ook mijn oordeel vandaan. Leuk dat Kane eventjes goed speelt? Die man is volgens jou dus al 4 jaar lang een one season wonder? Interedsant haha En BPL de zwaarste competitie? Zeker weten! Ik zeg bewust niet de beste/leukste competitie want dat is puur afhankelijk van wat je persoonlijk vind.

13 februari 2018 om 13:48

Ja, relatief tegenover Messi speelt Kane inderdaad eventjes goed. Daarbij is Messi van een hoger niveau en completer. Dit is niet eens een discussie. Op basis waarvan is de BPL zwaarder? Je brengt het namelijk alsof het een feit is ipv een mening.

Kane zit op het niveau van Jamie Vardy destijds. Nu nog bewijzen dat hij het jaar na jaar kan zoals Ronaldo en Messi het doen/deden.

13 februari 2018 om 12:22

Vardy was een one season wonder, Kane is veel meer dan dat. Hij scoort nu al meerdere jaren op rij 30+ goals in een seizoen. Of je volgt de Premier League en de Spurs niet, of je probeert de prestaties van Kane te kleineren, want hij zit echt al meerdere jaren op een heel hoog niveau.

13 februari 2018 om 12:27

Ik volg de Spurs en de PL inderdaad niet maar ik probeer zeker Kane zijn prestaties niet te kleineren ik probeer de prestaties van Messi en Ronaldo hoog te houden terwijl mensen vergeten hoe hoog die piek is van die beide heren.

Kane moet heel voor brood met kaas vreten om op dat niveau te komen.

13 februari 2018 om 12:30

Ik had dezelfde gedachte. Kane vergelijken met Vardy had je vorig jaar kunnen doen. Sinds dit jaar is Kane echter op eenzame hoogte gekomen.

13 februari 2018 om 16:44

Ben het zeker met je eens dat de prestaties van Messi en Ronaldo op eenzame hoogte zitten, daar zal niemand bij in de buurt gaan komen denk ik. Alleen vergeleek je Kane's prestaties met Vardy en dat vind ik wel echt een verkeerde vergelijking.

Ze blijven dit soort dingen maar zeggen alsof Messi en Neymar dood normale voetballers zijn. Lewandowski scoort ontzettend veel in de Bundesliga en Suarez in de Primera Division , hoor je ooit iemand zeggen dat hun op het niveau van Messi en Neymar zitten? Nee. En waarom Kane dan wel? Oh wacht , Kane is zeker beter dan die 2. Laat me niet lachen man. Kane is een goeie spits maar zal never nooit niet de beste worden. En stop met dat vegelijken met Messi en Neymar als of het de normaalste zaak van de wereld is.

Kane zit volgens mij nog niet op dat niveau. Het is een beetje onzin hem met spelers te vergelijken die al tien jaar op niveau presteren, nationaal, continentaal en internationaal. Dit is Kane tot op heden zeker nog niet gelukt, overigens geen schande. Ik vind hem een fenomenale spits die echt heel erg goed bezig is. Als hij deze lijn doortrekt kan hij zeker nog verder groeien.

Ik vind het overigens opvallend dat zodra Messi wordt genoemd gelijk een aantal mensen heel boos en gefrustreerd moeten reageren allerlei opmerkingen dat Messi boven iedereen staat en dat niemand in zijn buurt komt. Ik ben het hier in bepaalde mate wel mee eens, maar dat hoeft toch niet constant, telkens weer, herhaald te worden? Het lijkt mij overduidelijk dat de afgelopen jaren Messi en Ronaldo het voetbal hebben gedomineerd. Dat is zowel aan clubprijzen als individuele prijzen te zien.

13 februari 2018 om 13:33

Ja precies dit, zag ik gister ook weer voorbij komen bij iets over Hazard. De Messi aanbidders worden al boos bij beweringen dat Buffon beter kan keepen dan Messi, of dat El Sharaawy langer haar heeft dan Messi. Er zijn Messi fans, en er zijn Messi worshippers en die laatste groep is bijzonder irritant.

Als iemand die dichterbij is dan is denk ik meer Kevin de Bruyne en niet Kane!! Hoelang heeft hij over moeten doen om die 100 doelpunten te halen voor zijn club.

13 februari 2018 om 14:03

voor zijn club niet zo lang voor de premier league staat hij gewoon op de 2e plek achter fenomeen shearer nog voor bijv nistelrooy,henry,bergkamp,kun augeuro

13 februari 2018 om 15:02

En ze hebben het over aanvallers en geen middenvelders,totaal andere vergelijking

Met alle respect, maar Kane komt niet eens in de buurt van Ronaldo en Messi. Men vergeet dat Tottenham een ploeg is waar de spits centraal staat in de aanval en nota bene in de Premier League. Tactisch gezien is de Premier League nou niet bepaald van een absoluut topniveau op misschien een enkele ploeg na. Nergens anders speelt de ploeg zo centraal naar de spits-positie in de aanval. Bij grote clubs als Real Madrid, Barcelona enz. moet je als spits je eigen boontjes doppen en ik denk niet dat Kane daar tegen bestand is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Tottenham Hotspur

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Hugo LlorisKeeper10
Benjamin DaviesVerdediger11
Toby AlderweireldVerdediger10
Jan VertonghenVerdediger10
Kyle Walker-PetersVerdediger10
Victor WanyamaMiddenvelder10
Moussa SissokoMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Tottenham Hotspur.

54 fans
Aanvaller, 25 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Tottenham Hotspur 1 0 1 0
2017/2018 Tottenham Hotspur 37 30 5 0
2016/2017 Tottenham Hotspur 30 29 3 0
2015/2016 Tottenham Hotspur 38 25 5 0
2014/2015 Tottenham Hotspur 34 21 4 0
Laatste voetbalnieuws

Transfers op komst bij Tottenham: ‘Als spelers niet gelukkig zijn…’

Tottenham Hotspur haalde in de afgelopen transferwindow geen spelers en liet ook geen voetballers gaan. Daar komt mogelijk verandering in, want Mauricio Pochettino is bereid om ontevreden spelers eventueel een vertrek...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 17 augustus
Real Madrid gaat Internazionale aanklagen bij het CAS. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren