Morata roept op tot defensieve speelstijl: ‘Hij is niet te stoppen’

Dinsdag, 13 februari 2018 om 09:43

Voor Chelsea staat volgende week de eerste wedstrijd tegen Barcelona op het programma, in de achtste finale van de Champions League. Álvaro Morata is van mening dat the Blues tijdens het treffen op het Stamford Bridge een defensieve speelstijl moeten hanteren. De reden daarvoor is volgens de Spaanse spits simpel: Lionel Messi.

“Messi is niet te stoppen. Als we een goed resultaat willen halen, moeten we een verdedigende wedstrijd spelen. We moeten zoveel mogelijk ruimtes creëren en op die manier tot last zijn voor Barcelona”, zegt Morata in gesprek met Movistar+. Chelsea wist maandagavond met 3-0 van West Bromwich Albion te winnen, dankzij twee doelpunten van Eden Hazard.

De Belgische vleugelaanvaller was een week geleden al lovend over Messi tegenover Marca. “Weet je, zij hebben een speler van een andere wereld. Hij is anders, van wereldklasse. Maar het gaat niet om één speler, maar om het hele team”, concludeerde Hazard. De regerend kampioen van Engeland ontvangt Barcelona volgende week eerst in eigen huis, waarna drie weken later de return op het programma staat.


Poll

Wie bereikt volgens jou de volgende ronde van de Champions League?


Gerelateerd

49 reacties (laatste reactie door medalofhonor)

Nou Alvaro, daar hoef je je geen zorgen over te maken hoor.. Conte zal als het moet 9 verdedigers opstellen. Jammer genoeg krijgen we er dan alsnog 4 om de oren, maar dan is de intentie tenminste leuk.. Ik mis echt de dagen onder Mourinho, toen speelden we ook in toppers defensief! Het grote verschil is wel dat we de meeste van die potjes wonnen en de nul hielden ook!

13 februari 2018 om 10:04

Welk kampioenschap vond je mooier? Die onder Conte of onder Mourinho, sentimenten niet meegerekend maar enkel naar het voetbal gekeken.

13 februari 2018 om 11:33

Waarom zou je sentiment niet mogen meerekenen?

En de opinie over Mourinho op deze site is heel slecht valt me altijd op maar bij de clubs waar hij getraind heeft is hij erg geliefd.

13 februari 2018 om 12:21

Mourinho’s. Die eerste zes maanden waren weergaloos en deden denken aan de dagen van Ancelotti!

13 februari 2018 om 13:14

Real? En na zijn laatste dienstverband bij Chelsea zijn die verhoudingen ook wel enigzins gewijzigd.

Ik bedoelde sentimenten, omdat dat een erg succesvolle periode was, terwijl dat nu niet echt zo is.

13 februari 2018 om 15:11

@samcro

Tja, ik ga toch voor het kampioenschap onder Conte. Zoals Yoeri al aangaf was het voetbal van Mourinho's 14/15 team de eerste seizoen's helft mooi, maar daarna zakte alles in elkaar. Fabregas en Matic waren 'plotseling' uit vorm. Chelsea speelde niet geweldig, maar doordat we koploper waren en in die winning vibe zaten had dat gelukkig geen effect. Maar die eerste seizoenshelft is ook alles mee gezegd. Want door die belachelijke defensieve stijl die Yoeri steeds roemt heeft er ook voor gezorgd dat wij destijds werden uitgeschakeld door PSG terwijl na de rode kaart van Zlatan Chelsea met dat elftal het makkelijk had moeten afmaken.

Wat ik vooral mooi vond van vorig seizoen is vooral na die 3-0 nederlaag tegen Arsenal toen Conte overging naar die 3-4-3. De rest was geschiedenis. Overigens deed Conte het zo slecht nog niet in de toppers. 1x gewonnen van Arsenal, 2x gewonnen van Man City, 0x van Liverpool weliswaar, 1x van United (4-0 tegen onze grote vriend Mourinho) en 1x van Tottenham, daarnaast ook United uitgeschakeld in de beker, dat in zijn kampioensjaar. Dus alle geblaat over toppers valt ook wel mee.

13 februari 2018 om 10:32

Hoezo ik zie Chelsea echt wel winnen van Barcelona. Zo goed zijn ze ookal weer niet. Gewoon Messi kort dekken, klaar.

13 februari 2018 om 10:43

Thats it? Alleen Messi dekken en klaar..
Kijk je überhaupt wel voetbal?

On: Ik hoop op een spannende wedstrijd, maar dan moet Chelsea wel echt op de top van hun kunnen spelen. Ik gok dat ze met Morata in de spits gaan beginnen ivm zijn snelheid, maar Giroud zou misschien een betere optie zijn om mee te beginnen. Juist om de reden dat hij een goede targetman is die een bal kan vasthouden.

13 februari 2018 om 10:54

Haha ja dat hebben we gezien in de laatste Clasico. 1 speler dekt Messi nonstop, 5 andere lopende spelers krijgen alle ruimte. Goed idee!

13 februari 2018 om 11:49

Real was wel zwaar uit vorm. Barca heeft het altijd lastig tegen Chelsea. Ik zie het 51/49 in voordeel van chelsea.

13 februari 2018 om 12:56

Quar3sma, Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Al zet je 4 man op Messi, hij gaat altijd wel zijn momenten krijgen. Ik als Real fan dacht in de vorige Classico ook dat Kovacic hem in zijn broekzak had. Dat was gewoon gezichtsbedrog, want Messi krijgt toch nog 3/4 momenten die de wedstrijd kunnen beslissen. ON: Wat Chelsea zeker niet moet doen, is verdedigen de hele wedstrijd. Dan sta je de hele wedstrijd met je rug tegen de muur. Gewoon een balans vinden tussen aanvallen en verdedigen. Kijk naar Valencia hoe zij het hadden aangepakt. Hoog druk en aanvallend voetbal. Zij verliezen dan wel, maar zij hebben ook geen Hazard, Willian, Morata, Fabregas, Kante enz.

13 februari 2018 om 17:42

morata & giroud met hazard in hun rug als dat niet werk willian en pedro erin.

13 februari 2018 om 12:26

Kante opofferen. 180 min ouderwetse mandekking op Messi en je hebt een kleine kans.

13 februari 2018 om 14:33

Zet azpiliqueta dan op Messi. Kante is onmisbaar op het middenveld.

13 februari 2018 om 16:34

Ik zou mijn enige topverdediger niet laten wegtrekken uit het centrum. Laat Azpi zich maar met Suarez bezig houden.

13 februari 2018 om 15:03

Ik vind dat je behoorlijk kunt overdrijven Yoeri. Ik ben blij dat je mooie herinneringen hebt aan Ancelotti destijds maar kijk wat voor team er toen stond. Het was een elftal met veel meer karakter die twee jaar later de CL won op basis van (geluk) en de persoonlijkheden. Carlo heeft met een toch veel sterkere Bayern toch minder gedaan. Nu wil ik hem niet op basis daarvan afschrijven, maar Ancelotti vind ik geen tacticus maar meer een people's manager. Zeker in deze tijden in de Pl.

Je hebt niets aan die zes maanden als het seizoen daarna (zoals vaker bij Mourinho) alles in elkaar stort als een huis. Verder vind ik Mourinho in toppers ook wel meevallen. Bij United vind ik hem niet zo bijzonder sterk in topwedstrijden.

Wat mij betreft mag Antonio Conte blijven. Komende zomer goed investeren en versterken en dan zien wat hij kan doen. Ik zie een trainer (ondanks de verschillende foute keuzes die hij heeft gemaakt dit seizoen), die ervoor wilt gaan en niet zomaar opgeeft. Hij heeft vorig seizoen een topseizoen gehad, dit seizoen minder. Conte heeft al een basis gezet, ik ben van mening dat met de juiste spelers Conte weer succesvol kan zijn. In mijn optiek is het elftal een mooi recept maar mist het nog een garnering en de nodige kruiden.

Chelsea zal het heel zwaar krijgen, ik denk dat er na deze ronde nog maar 1 of 2 Engelse ploegen over zijn. Spurs legt het af tegen Juve, Chelsea tegen Barca, Liverpool tegen Porto en bij Utd heb ik nog twijfels, enkel omdat Mourinho wel weet hoe hij een tweeluik moet doorkomen. City had wel een zwaardere loting mogen hebben overigens, die had ik liever tegen een sterke ploeg zien spelen.

13 februari 2018 om 10:11

Ik denk eerlijk gezegd dat Liverpool het wel gaat redden tegen Porto, Spurs geef ik wel degelijk een kans tegen Juve aangezien Spurs enorm sterk waren in de groepsfase. Ik denk dat ze wel een goede indruk achter hebben gelaten na die twee wedstrijden tegen Real Madrid, Chelsea gaat het denk ik ook afleggen tegen Barca en met United weet ik het simpelweg gewoon niet. City is wat mij betreft al door naar de volgende ronde.

13 februari 2018 om 10:19

Juve is een sterk team hoor, die hebben twee CL finales gehaald de afgelopen drie jaar. Het is niet super flashy maar is echt een vechtmachine. Daar zie ik Spurs niet 1-2-3 van winnen.

13 februari 2018 om 10:25

Je kan er toch weinig zinnigs over zeggen? Het zijn wedstrijden opzich en er zitten mooie wedstrijden bij, waarbij we als liefhebbers mogen hopen op mooie en historische wedstrijden.

13 februari 2018 om 10:25

Juventus is een prachtig club en de mooiste club op de wereld na mijn Real Madrid in mijn ogen maar ik denk dat Tottenham nog sterker is met Kane in wereldvorm.

Juventus heeft meer kwaliteit maar Tottenham is meer hongerig denk ik. Al hoop ik dat Juventus doorgaat prachtige voetballers hebben zij rondlopen.

13 februari 2018 om 10:16

Ik hoop dat je ongelijk hebt. Anders krijgen we weer die La Liga fanboys die roepen dat de Premier League overschat is etc etc.

Ik denk dat Liverpool, Man City en Man Utd door zullen gaan en dat Spurs/juventus 50/50 is en Chelsea 25 kans maakt tegen Barcelona. Ik zelf hoop i.i.g. op een top jaar voor Engelse clubs in Europa.
Liverpool zou normaal gesproken door moeten gaan tegen FC Porto, maar ik houd me een slag om de arm.. FC Porto is erg goed in Portugal op dit moment en zou zomaar Liverpool kunnen verrassen. Het zou wel erg jammer zijn als Liverpool nu al uit de CL ligt. Eigenlijk had Liverpool beter kunnen ruilen met Man City en had Liverpool, FC Basel moeten loten en Man City, FC Porto. Dan waren Man City en Liverpool allebei al zeker van kwartfinale. Man Utd moet in principe ook gewoon Sevilla kunnen uitschakelen. Sevilla is momenteel dramatisch in La Liga.

13 februari 2018 om 10:23

@zermat

Ik ben een La liga 'fanboy' en ik vind de PL een fantastische competitie, de leukste om naar te kijken en als ik zelf prof voetballer was zou ik gelijk voor een PL club tekenen omdat voetbal daar gewoon fantastisch is, een echte strijd is.

De Spaanse competitie is ook heel leuk maar daar is het alles op tactiek gebaseerd en daarom zijn de Spaanse teams ook veel sterker en veel beter dan de rest.

13 februari 2018 om 10:23

Sorry hoor zermatt maar geeft jouw post niet een beetje aan dat de PL idd overschat is? Je zegt dat spurs/juve 50/50 is? Juve wat de afgelopen 3 jaar 2 CL finales heeft gehaald 50/50 met een Tottenham wat al jaren niet verder is gekomen dan de groepsfase? Waar baseer je dat in godsnaam op?

Liverpool kan allebei de kanten op, die zijn defensief een drama maar aanvallend sterk. United gaan we zien, hebben een veel duurder team en Mourinho heeft ervaring maar qua voetbal ben ik heel wat meer onder de indruk van Sevilla tot dusver.

13 februari 2018 om 10:31

@medalofhonor:
Premier League is ook erg tactisch hoor. Klopp, Conte, Guardiola, Mourinho, pochettino en Benitez zijn allemaal meester-tacticussen. La Liga is vooral voetbaltechnisch beter, maar het voetbal draait niet alleen om techniek. Ook om fysiek, strijd, tactiek en systeem. Premier League heeft veel meer variatie en is het voetbal veel completer. La Liga is in mijn ogen alleen maar een competitie met leuke driehoekjes, terwijl in de BPL veel meer verschillende soorten voetbal te vinden is.

13 februari 2018 om 10:49

Wat een sneue reactie. Sorry dat ik het zeg, maar als men liever La Liga kijkt dan BPL ben je ineens een 'fanboy'? Persoonlijk vind ik dat VZ reacties als de jouwe moet verwijderen, puur om die eerste opmerking.
De rest van je post doet er eerlijk gezegd ook niet meer toe, gezien je gebrek aan objectiviteit.

Engelse clubs zijn de laatste jaren nou eenmaal minder goed dan Spaanse clubs. Of de competitie dan beter of slechter is, laat ik in het midden.
Voorheen waren de Engelse clubs beter en daar weer voor de Italiaanse. Zo heb je om de x-aantal jaren een wisseling van de wacht. Niet zo dramatisch doen..

13 februari 2018 om 10:52

Zermatt. De mensen die de pl overschat noemen roepen over het algemeen maar wat. Het klopt natuurlijk dat ze de laatste jaren in de Europese competities niet hebben laten zien dat ze mee kunnen doen om de prijzen, maar dat is vrij eenvoudig te verklaren. Een is de enorme aantal wisselingen in de top, het andere is juist het voorheen ontbreken van tactische variatie. Wat velen roepen over de pl slaat vaak nerens op, en lijkt mij gedreven door afgunst omdat er zo enorm veel geld naar de pl gaat in verhouding tot andere competities en de prestaties dat niet verantwoorden. Echter vind ik dat jij je schuldig maakt aan dezelfde domme uitspraken gedreven door afgunst. Uit jouw opmerkingen ten opzichte van la Liga en het voetbal daar kun je opmaken dat je die competitie niet volgt, en niet als die domme fans die maar wat roepen over de pl, jij ook maar wat roept. Af en toe een wedstrijdje meepakken van Barcelona Madrid of Atletico is niet voldoende om een oordeel te vellen. Je roept heel veel op deze site, en dat lokt veel reacties uit, maar het zou je sieren wannneer je je nou eens niet schuldig maakt aan die dingen waar je anderen van beticht.

13 februari 2018 om 11:59

PL is toch overschat? Het is een leuke competitie idd met een brede top maar toch niet de beste ter wereld. Tactisch gezien is het zelfs lachwekkend met al die kick and rush voetballers.

Iedere keer als het een 3-3 of 4-4 wordt komt men superlatieven te kort en komt men bijna klaar van de opwinding. Maar hetzelfde gebeurt nooit wanneer het in een andere competitie voorkomt.

13 februari 2018 om 14:46

@isco24

Je bent geen fanboy omdat je een lievhebber bent van La Liga. Het probleem alleen met een hoop La Liga fan boys hier op voetbalzone is en ik kom het vaak tegen is dat zij die discussies en hoe overschat de PL wel niet is continu moeten aanhalen in topics en discussies waar het vaak niet over gaat.

Verder als je daardoor al beledigd bent zou ik geen internet gebruiken als ik jou was.

De Premier League is misschien niet de meest tactische/technische league ter wereld op dit moment, maar wel verruit de meest entertaining en spannend onderling. We weten allemaal dat als je Barcelona of Real Madrid uit La Liga haalt het commercieel veel minder aantrekkelijk wordt. Over de Serie A ga ik niet eens beginnen.

13 februari 2018 om 15:14

Ik heb nergens aangegeven dat ik beledigd ben? Ik geef enkel aan dat ik persoonlijk dergelijke reacties liever verwijderd zie worden gezien het provocatie-gehalte. Het woord 'fanboy' wordt namelijk (niet enkel door mij) als denigrerend gezien.
En als je een site hebt waar men een discussie kan opstarten, zou ik ervoor pleiten om dit soort reacties te verwijderen. Dit heeft namelijk niks meer met de inhoud van het stuk te maken, maar is een zielige reactie. Meer kan ik er niet van maken.

Inhoudelijk op jouw reactie:

Dat 'spannende' is echter wel relatief. Want wat wordt dan als 'spannend' gezien dit seizoen? Dat de nummer 2 tot 4 nog niet bekend is? Is in Spanje ook.
Sterker nog, La Liga is vorig jaar op de laatste speeldag pas beslist. Chelsea was al lang en breed kampioen op dat moment.
In 2015/2016 precies hetzelfde in Spanje in ieder geval. Op de laatste speeldag deden er nog 3 teams mee om de titel, waar Barcelona hem uiteindelijk pakte.
In Engeland 2015/2016 was het ook nog tot heel lang spannend, dus die geef ik je dan wel mee.

Dus wat zie jij als spannend? Dat de nummer 2 kan verliezen van de nummer 18? Ja, dat is spannend. Niet erg hoogstaand, maar wel spannend.

Wat wil ik hiermee zeggen? Dat het voor iedereen persoonlijk is wat iemand aantrekkelijk vindt om te kijken en wanneer er statistieken worden bijgehaald om te staven dat Spanje momenteel heer en meester is, wordt er geroepen: "ja maar de Engelse competitie zit dichterbij elkaar" .
Dan vraag ik me af: "is dat sterk, of juist zwak?" - Maar wie ben ik om daar een oordeel over te vellen.

13 februari 2018 om 10:40

Ben 80% eens met je @samcro want Mourinho weet exact de ballans n het team te brengen maar een exacte overwinning kan uitblijven als een team hun dag niet hebben want anders waren we miljonairs via de bookmakers

13 februari 2018 om 10:55

Spurs lijkt me 50/50. Liverpool is afhankelijk van zichzelf. Houden ze de concentratie, dan zijn ze een maatje te groot. Datzelfde geldt voor United. City wint vrij eenvoudig. Chelsea lijkt mij niet in staat om Barcelona uit te schakelen, hoewel het geen makkelijk potje voor de Catalanen wordt. Drie a vier ploegen uit de pl bekeren door denk ik.

13 februari 2018 om 12:29

Ik geef Liverpool 80 procent kans. Zie je het zo somber in? Spurs 40 Chelsea 20 United 65 City 95. Vermoedelijk gaan er 3 door.

Juist dom. Gewoon willen aanvallen in eigen huis met hazard on fire is dat zeker de beste optie, de achterhoede van Chelsea doet het op het moment minder dan gewoonlijk op azpilicueta na er valt hier gewoon wat te halen voor Chelsea in Camp nou wordt het een heel ander verhaal.

13 februari 2018 om 10:32

Ik denk dat je een beetje onderschat wat Barcelona doorgaans doet met teams die lekker willen meevoetballen.

13 februari 2018 om 12:01

Inderdaad en vooral een Barca dat dit seizoen ook verdedigend zn mannetje staat.

Ben het met Morata eens. Kwalitatief gezien walst Barca eroverheen. Verdedigen en loeren ala Mourinho. En dat zeg ik met respect. Van hem en zijn speelstijl kun je zeggen wat je wilt, maar hij heeft er veel prijzen mee gepakt. Wil Chelsea verder gaan, moeten ze verstandig en compact spelen.

Is het nog altijd niet duidelijk dat je tegen Barcelona niet moet gaan verdedigen? Ik bedoel dit is toch al jaren duidelijk??

Barcelona en Messi spelen al jaren op en neer tegen teams die ingraven en ja soms verrast zo een team Barcelona en kan Messi en co er niet door komen maar meestal wint Barcelona wel zo een wedstrijd omdat Messi dan toch met een geniale pass of dribbel de wedstrijd open breekt.

Nee Barcelona bestrijd je door zelf te gaan voetballen, druk zetten de bal te gaan eisen en zelf je spel gaan spelen.

Barcelona is een club die in paniek geraakt wanneer ze zelf de bal niet meer hebben zeker tegen een team dat kan voetballen. Psg, Real Madrid, genoeg Spaanse clubs hebben het bewezen. Voetbal, hou de bal in het team en laat Barcelona fouten maken.


13 februari 2018 om 10:21

Daar heb je gelijk in. Gewoon het spel willen domineren en heel veel druk zetten de meeste ploegen echter zijn daar bang voor en begrijpelijk ook, maar als het sociedad al zovaak lukt waarom zou Chelsea dat niet kunnen hebben natuurlijk ook een veel beter elftal.

13 februari 2018 om 10:55

Wilde exact het zelfde zeggen Haha gaan lopen verdedigen tegen Barcelona is het domste wat je kan doen. Chelsea heeft genoeg vuurkracht om gewoon aan te vallen, dus doe het gewoon dan ook!!

13 februari 2018 om 12:04

Ik vind dat dit seizoen anders. Verdedigend is Barca op veel vlakken beter geworden, maar we zullen zien wat er gebeurt tegen een voetballende ploeg.

13 februari 2018 om 14:30

Deels met je eens. Persoonlijk hoop ik dat conte het op een aanvallende 3-5-2 durft te gooien met kante fabregas en hazard in de vrije rol achter de 2 spitsen. Ik zie het helaas ook gebeuren dat ze zich gaan ingraven en hopen op een succesvolle uitbraak. Barca is het idd niet gewend om tegen zeer aanvallend ingestelde teams te spelen. Defensief kan effectief zijn tegen barca, denk maar aan het jaar dat chelsea de champions league won. Zelfde is dat barca het bijna altijd erg lastig heeft tegen juventus, maar dat komt in mijn ogen meer doordat juventus een van de sterkste defensie van t huidige voetbal heeft

Als Chelsea speelt zoals Espanyol deed dan zie ik zeker winnen van Barca. Scherp in de duels, mes tussen de tanden en verdedigend zeer sterk staan en via de counter er uit. Tel daar bij op dat Chelsea met Hazard een absolute klasbak voorin heeft lopen dan zie ik Chelsea wel de puntjes pakken. Barca moet de magie weer hervinden, hebben het moeilijk de afgelopen weken.

Huidige seizoen is Barcelona verdedigend enorm vooruit gegaan, maar rond deze tijd beginnen ze juist in te zakken. Het zal me daarom totaal niks verbazen als Chelsea thuis een matige 1-0 eruit weet te prikken.

13 februari 2018 om 14:57

Heeft dat te maken met de honger? Vermoeidheid? Motivatie?

Ik bedoel dit zien we de laatste jaren vaker terug bij Barcelona. Een sterk begin maar dan in knockout fase dat zij hun scherpte/ beste vorm verliezen.

13 februari 2018 om 17:40

Vast niet met honger of motivatie, maar puur vermoeidheid. In het seizoen waarin ze de treble wonnen werd er geweldig gerouleerd door Enrique en ging het slechter bij de concurrenten.

Spelers worden ouder en moeten wat vaker rust krijgen. Kijk hoe goed Ronaldo vorige seizoen rust op de juiste momenten nam en op tijd klaar stond voor de CL wedstrijden. Dat zie ik amper bij Messi, Suarez of Busquets bijvoorbeeld, om even 3 belangrijke schakels te noemen.

13 februari 2018 om 17:47

Eigenlijk is het grootste probleem bij Barcelona dat zij geen vervanger hebben voor Suarez.

Messi kan je nooit vervangen dat is duidelijk maar stel Suarez geraakt geblesseerd wie moet de goals gaan maken?

13 februari 2018 om 17:52

Daar heb je gelijk in. Paco is wel oke, maar niet iemand die daar wekenlang kan staan als Suarez geblesseerd raakt. Maarja, om nou bij wijze van spreken Griezmann te halen als puur stand-in van Suarez is ook zo overdreven, al raakt Suarez langzamerhand wel op leeftijd natuurlijk.

13 februari 2018 om 17:57

Zelfde verhaal eigenlijk destijds met Valdes en Pinto.

Toen moest Pinto noodgedwongen gaan keepen, deed het niet slecht maar pakte ook geen punten. Paco zal het ook niet slecht doen maar zal ook geen wedstrijden winnen zoals Suarez dat doet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Chelsea

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Antonio RüdigerVerdediger10
Gary CahillVerdediger10
César AzpilicuetaVerdediger10
David LuizVerdediger11
Voor de complete selectie: Clubpagina Chelsea.

93 fans
Aanvaller, 25 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Chelsea 1 0 0 0
2017/2018 Chelsea 31 11 7 0
2016/2017 Real Madrid 26 15 8 0
2015/2016 Juventus 34 7 6 0
2014/2015 Juventus 29 8 6 1
Laatste voetbalnieuws

‘Vleermuis’ verlaat Chelsea op huurbasis voor ‘perfecte match’

Valencia huurt Michy Batshuayi komend seizoen van Chelsea. Door de aanwezigheid van Olivier Giroud en Álvaro Morata had de Belg weinig perspectief op Stamford Bridge, waardoor hij per direct zijn geluk...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 15 augustus
Tottenham Hotspur zit een transfer van Luka Modric naar Internazionale voorlopig dwars. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren