Overmars stelt kopers voor vijf voetballers teleur: ‘De rij is veel te lang’

Dinsdag, 13 februari 2018 om

Marc Overmars verzekert bijna een dagtaak te hebben aan het de deur wijzen van mogelijke kopers. De directeur spelersbeleid omschrijft de selectie van Erik ten Hag als 'een team met veel potentie'. "Dat willen we zo veel mogelijk in stand houden", zo benadrukt de sportbestuurder in De Telegraaf.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Hakim Ziyech aan zijn laatste seizoen bij Ajax bezig is?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

62 reacties (laatste reactie door apyrog)

Is dit niet om de marktprijzen nog meer op te drijven?👀👀

13 februari 2018 om 08:07

Als dat zo is dan is hij goed bezig. Ik ben sowieso al van mening dat hij ijzersterk bezig is. IJzersterke verdedigers, creatieve middenvelders, snelle en goed scorende aanval en een pracht van en keeper! Nog even wennen aan het systeem van Ten Hag en dan staat er een zeer sterk team met dank aan Overmars.

13 februari 2018 om 08:47

Hij heeft ook heel veel geld te besteden natuurlijk. Niet vergelijkbaar met de rest van de eredivisie.

13 februari 2018 om 08:56

Heeft ie ook zelf allemaal verdiend

13 februari 2018 om 08:56

En dat is natuurlijk vooral te danken aan het eigen sterke beleid. Gaat dus top bij Ajax!

13 februari 2018 om 09:12

Dat zou goed kunnen, maar anderzijds is Ajax niet in de positie om te moeten verkopen. Ik zou de ploeg, inclusief Ziyech, bij elkaar houden. Je moet namelijk echt weer een titel gaan pakken en dat zie ik ze dit seizoen niet meer doen. Volgend seizoen zal het dan toch echt moeten, want anders wordt de druk weer immens.

Ziyech gaat echt niet blijven hoor,hoe het publiek hem heeft behandelt lijkt me sterk of ie nog voor Ajax wil spelen

13 februari 2018 om 06:56

Een heel klein deel floot toen hij een vrije trap het stadion uitschoot. Tegen Roda en tegen Twente werd hij de hele wedstrijd toegezongen. Beetje overdreen dit verhaal.

Denk wel dat je gelijk hebt. Ziyech zal de volgende stap gaan maken, kerel is te goed voor de eredivisie.

13 februari 2018 om 07:00

Overdreven ? Heb je de reactie van Ziyech gezien die is er helemaal klaar mee

13 februari 2018 om 07:06

Ik vind dat ook overdreven.

13 februari 2018 om 07:13

Wij kunnen het wel overdreven vinden, maar Hakim niet vrees ik. Die is nou niet het toonbeeld van een voetballer die er lol in heeft momenteel. Ik zou hem graag nog een paar jaar in Nederland zien maar ik vrees dat dat niet gaat gebeuren.

13 februari 2018 om 07:15

Ziyech moet eens beseffen dat hij in een sterkere competitie waarschijnlijk al op de bank had gezeten. Hij heeft gewoon een tijd lang niet groots gespeeld. Nu begint hij weer in vorm te komen. Bij Ajax / in de eredivisie kun je je als speler een dipje veroorloven. In Spanje, Italië, Duitsland en Engeland mag je dan vrij snel de bank warm houden.

13 februari 2018 om 07:52

Ziyech te goed voor de Eredivisie? Absoluut nog niet. Jan Vertonghen, die was in zijn laatste halve seizoen té goed voor de Eredivisie. Die scoorde elke wedstrijd minimaal een 8 en was ongenaakbaar op momenten. Ziyech scoort nog te vaak een 6je en slaagt er maar mondjesmaat in om Ajax écht bij de hand te nemen. Ja, hij is veelvuldig belangrijk geweest, maar heeft net zo vaak niet thuis gegeven.

13 februari 2018 om 08:02

LW88 helemaal eens. Ziyech heeft veel potentie, werkt hard en kan een speler uit het niets een kans geven. Maar hij is zeker niet constant genoeg om bij een echt goede club onbetwist te zijn. Wat betreft het uitfluiten, ik ben van mening dat je dit niet moet doen maar snap de onvrede wel. Hoeveel vrije trappen zijn er nodig geweest voor er resultaat was? Dan moet je ook reeel zijn en wellicht eens een stapje terug doen of iig accepteren/begrijpen waarom een deel hun onvrede uiten.

13 februari 2018 om 08:23

Te goed voor de Ed??? Op basis van? Foutieve passes? Balverlies bij te ver door dribbelen? Houding en gedrag??? Nee, deze jongen is er absoluut niet klaar voor om een stap hogerop te gaan....

13 februari 2018 om 10:00

@recoba_uruguay

Hoe het publiek hem behandeld heeft? Wat voor verschrikkelijks of onheuse bejegening is hem dat overkomen dan door toedoen van het Ajax-publiek? Is hij geschopt, geslagen, bespuwd, uitgescholden, beledigd, beschimpt of bedreigd?

Nee, Ziyech door slechts door een klein deel van het publiek een paar keer kortstondig uitgefloten. Maar slecht behandeld? Jongens als Blind, Boilesen of Veltman kregen het in verhouding pas zwaar te verduren. Ziyech licht uitgefloten, kritiek was er voornamelijk om zijn negatieve uitstraling en onbezonnen slordigheden.

Na de zoveelste opgeëiste vrije trap, die hij huizenhoog over schoot, na de zoveelste vrije pass over tien meter, die gracieus aan de tegenstander schonk, na het zoveelste afstandsschot van 30, 35 meter, waarvoor we op de tribune steeds al klaar zaten om de bal op te vangen en na de zoveelste onverantwoorde dribbel.

Zijn soms slordige speeltuinmentaliteit wordt dan in de (social)media en op fora terecht besproken bekritiseerd en discussie gesteld.

Zijn toch al ogenschijnlijk weinig vrolijke voorkomen en boze blik bereikte afgelopen weken het kookpunt van verongelijkt chagrijn, dat uitstraalde, dat de hele wereld het op hem gemund had. Hij nam een houding aan van de verwende diva, die niet gediend is van elk greintje kritiek, met als hoogtepunt de verwijtende hand- en armgebaren en met de vingers bij de mond.

Ziyech zou beter zijn voeten enkel doen laten spreken, van zijn kant ook zelf werken aan een goede verstandhouding met het publiek, i.p.v. zo vaak reageren uit revanche en vedette-gedrag zich onbegrepen en miskend gedragen.

Niet een houding aannemen alsof hij onschendbaar of onbereikbaar is. Niet uitspreken dat het ‘m allemaal niets doet, om vervolgens demonstratief uit te stralen en gebaren, dat hij het eigenlijk anders voelt.

Afgelopen twee wedstrijden werd hij weer terecht toegezongen door een aanzienlijk deel van het publiek. Ziyech was getergd en liet zijn voeten weer spreken, zijn potentie en drive eindelijk weer zien. Het publiek waardeerde dat en gaf hem een open doekje. Ziyech koos er echter voor om het te negeren en liet niet zien enige vorm van wederzijdse dankbaarheid of geluk te voelen voor de steun.

Zo jammer voor die jongen zelf. Het is toch een begenadigd, bij tijd en wijlen geniaal talent. Toon eens wat affectie en wat meer verbondenheid met het publiek, dat mede voor jou komt. Toon ook een wat wederzijdse waardering, wanneer het publiek vertrouwen in je uitspreek. Toon ook eens wat dankbaarheid als het publiek jouw dankbaar is. Het is geen strijd tussen Ziyech en de rest.

Ziyech beweerde eerder dit seizoen enkel broodvoetballer te zijn, die geen enkele clubliefde voelt voor welke club dan ook, nooit een logo zal kussen en zijn club vooral als werkgever te zien. Dat mag, toneelstukjes terwijl je niets wilt voelen, daar heeft niemand uiteindelijk baat bij.

Maar hoe wil Ziyech verwachten, dat supporters van een club wel onvoorwaardelijke liefde en verbondenheid voor hem zullen gaan voelen, als hij zelf zijn hart daarvoor niet openstelt en het überhaupt niet wil toelaten?

Ziyech wil graag de onverstoorbare professional zijn, die vooral voetbalt voor zijn centen. Zo zonde dat dat niet strookt met de diep in zijn hart warme gevoelsmens, die er duidelijk in hem schuilt.

Ik weet zeker dat Ziyech van het spelletje houdt, ook speelt om gewaardeerd en geliefd te zijn als mens en om zijn voetbalkwaliteiten. Hopelijk gooit zijn hart daar ooit voor open.

13 februari 2018 om 07:14

Nou, ik ben onderdeel van het Ajax publiek. En ookal heb ik hem niet uitgefloten, dit nare egoïstische mannetje mag van mij zsm opzouten. En ik weet zeker dat minimaal de helft van de JC Arena er zo over denkt. Dus het is behoorlijk wederzijds, de afkeer van elkaar!

13 februari 2018 om 07:57

Ik heb hem ook niet uigefloten omdat ik niet kan fluiten. Anders had ik het zeker gedaan. Het intresseert hem allemaal niks. en dan ramt hij een vrije trap vam 31 meter huizehoog over om vervolgens bij een vrijtrap van ongeveer 20 meter gebaartjes te maken. Ik kan gewoon niet meer genieten van die gast. terwijl dit vorig seizoen wel het geval was.

13 februari 2018 om 07:29

Een minderheid fluit hem uit, jammer dat de media dit zo opblaast en hem het buitenland in praat. Ziyech zal heus wel snappen dat niet elke supporter hem uitkotst

13 februari 2018 om 07:29

Is het niet gewoon andersom. Hij stelt zichzelf ook niet echt lekker op richting publiek. Die zorgen er wel voor dat zijn riante salaris iedere maand betaald kan worden.

13 februari 2018 om 09:09

Kip/ei verhaal: wie begon met wat?

Fans beginnen met uitfluiten op het moment dat een speler mindere wedstrijden speelt. Bij Ziyech valt dat zelden in goede aarde, dat hadden de fans van Ajax kunnen weten.
Maar nee, gewoon lekker door blijven fluiten....

Die gast is na dit seizoen weg en ik kan het hem niet kwalijk nemen. Wat dat betreft is het Ajax publiek echt vervelend, spelers worden zo makkelijk opgehemeld en net zo snel compleet afgemaakt. Een tussenweg lijkt haast niet mogelijk.

13 februari 2018 om 11:04

@nick

Kom op zeg, fans beginnen helemaal niet te fluiten bij een mindere wedstrijd. Suarez had ook zijn mindere momenten, is nooit uitgefloten.

Mathijs de ligt speelde vaker een mindere wedstrijd waarin hij een of meerdere grote fouten maakte. Nooit uitgefloten.

Nerez verspeelt bij tijd en wijlen de meest simpele ballen, nog niet uitgefloten.

Ziyech, bij elke cluib waar hij tot nu toe gespeeld heeft uitgefloten en de supporters hoeven hem niet meer terug te zien..... Dit is toch echt een patroon te noemen en niet langer een kip/ei verhaal.

13 februari 2018 om 13:00

Kun je me dan uitleggen waarom Ziyech dan überhaupt wel uitgefloten wordt?

Er wordt geklaagd over zijn houding, maniertjes, gebaartjes...ik vind het allemaal te makkelijk, net zoals het verwijzen naar eerdere clubs.
Ja, het zal vast een gozer met gebruiksaanwijzing zijn, maar het is nog altijd wel een van de belangrijkste spelers bij Ajax.

Punt is dat jongens uit de provincie het doorgaans moeilijk hebben bij Ajax. Over patronen gesproken....dit patroon begint ook op te vallen.

13 februari 2018 om 08:10

Recoba-Uruguay Je moet je afvragen hoe hij het publiek (supporters ) heeft behandeld Weg wezen met dit soort spelers En dan nog even dit noem mijn eens een Marokkaanse speler die de wereld top heeft gehaald

13 februari 2018 om 09:00

Hersenloze reactie! Benatia (Juventus, Bayern, Roma) Harit (Schalke 04) Munir (Barcelona) Hakimi (Real Madrid)

13 februari 2018 om 10:50

De intelligentie spat van z'n zinnen af, hij houdt zelf amper nog iets over volgens mij haha

13 februari 2018 om 08:16

Die gast moet Ajax ook zo snel mogelijk verkopen nu er nog clubs zijn die voor hem willen betalen. Arrogant mannetje, bah.

Als je ziet wat Ajax kan cashen voor de selectie tov psv en feyenoord dan zijn ze gewoon echt verplicht om over 5 jaar een soort Bayern/Celtic verschil te hebben in selectie zeker aangezien ze nu ook al verruit de rijkste zijn. Lukt dat niet dan is het gewoon mismanagement van de beleidsbepalers (weet niet of Van der Sar of Overmars er dan nog zitten).

13 februari 2018 om 06:55

Mwa, je hebt nou eenmaal seizoenen dat de concurrentie ook boven zichzelf uitstijgt. Ajax haalde vorig jaar een prima puntenaantal maar Feyenoord brak dat jaar voldoende records. Was weinig aan te doen. Dit seizoen zelfde verhaal. Ja, PSV vermaakt niet altijd maar van de 23 potten zijn er 20 gewonnen. Daar valt weinig tegen te beginnen.

13 februari 2018 om 07:18

Daar valt voldoende aan te beginnen, als je zelf beter bent moet je dus gewoon meer winnen, heel erg simpel. Als PSV en Feyenoord het kunnen, dan kan je als Ajax zijnde niet stellen dat jij dus geen kampioen kunt worden omdat de concurrentie boven zichzelf uitstijgt. En btw, een heel seizoen boven jezelf uitstijgen? Dat is wel erg bijzonder...

13 februari 2018 om 07:31

Ajax mist vooral volwassenheid. Psv wint de slechte wedstrijden, iets wat Ajax dit seizoen vaak genoeg niet deed.

13 februari 2018 om 07:56

Wanneer een concurrent na 23 wedstrijden slechts 8 verliespunten heeft rest slechts respect. Daar kun je echt weinig tegen beginnen. Slecht hopen dat de klad erin komt.

13 februari 2018 om 10:23

Bedoel vooral qua selectie. Bij Ajax heb je spelers zoals Viergever, Schone, Veltman en Younes die (te) belangrijk worden/werden gemaakt, maar daar zouden eigenlijk ook Tagliafico's, Ziyechs en Neres' moeten staan. Dat psv en feyenoord mee zullen doen klopt, want de overige 15 clubs zijn daar te zwak voor, maar bedoel vooral qua kwaliteit. Waar Ajax een selectie heeft staan om te overwinteren in de CL zouden psv en feyenoord dan een selectie hebben voor overwintering in de EL.

13 februari 2018 om 07:21

Het verschil tussen bayern en Dortmund is veel groter dan psv en ajax.

13 februari 2018 om 07:31

Nou, relatief is dat verschil niet veel kleiner. Het verschil in begroting nog niet zo, verschil in vermogen wel. Nu is de vraag wanneer dat verschil in vermogen in de begroting door gaat werken. Met bv aankoop eigen stadion kan het rap gaan.

13 februari 2018 om 10:32

Hele goede spelers komen gewoon niet meer naar Nederland. Dan kan Ajax nog zoveel geld hebben, dan kun je nog niet spelers halen die echt abnormaal veel beter zijn dan de rest van de topclubs.

13 februari 2018 om 11:17

Tuurlijk wel, Sanchez konden ze toch ook gewoon halen, echt abnormaal veel beter. PSV kon toch ook gewoon Lozano halen.

bewezen spelers ga je niet halen door meer geld, maar de betere talenten haal je dus wel met meer geld. Wilt niet zeggen dat elk talent een topper wordt, maar geld doet erg veel m.b.t. de potentiecategorie en mate van bewezen. En je merkt het toch wel al heel voorzichtig, de talentencategorie waar Ajax in zoekt is een toch net ff anders. Sterker nog, ze beginnen langzaam zelfs spelers te halen die toch al het een en ander hebben laten zien, maar niet tot de europese (sub)top behoren.

13 februari 2018 om 12:40

Een speler als Sanchez haal je niet elk seizoen. Kijk naar Joruela en Cassiera, je geeft geld uit maar ze spelen niet.

13 februari 2018 om 07:42

Dit denk ik echt al jaren. Tot nu toe valt het mee.

13 februari 2018 om 08:31

Het helpt niet dat je als potentieel Bayern München je beste spelers ieder jaar kwijt raakt. De bankrekening zal gevuld worden maar de verschillen blijven op het veld hierdoor toch kleiner.

13 februari 2018 om 09:28

Bayern is geen goed voorbeeld. Als daar een topper verkocht wordt kopen ze daar doodleuk 2 toppers voor terug.

Zou je niet gewoon in verhaal Younes moeten zeggen jongen vertel ons wat de reden is waarom de transfer mislukt is en als je dat niet wilt zit je gewoon nu op de tribune? Het is toch te bizar voor woorden dat dit kan gebeuren en ze bij Ajax en Roma niet weten wat de reden is waarom het niet doorgegaan is.... En logisch dat voor die 5 spelers interesse is, het zou echt geweldig zijn om die 5 spelers eind van het seizoen te behouden en voort te borduren op volgend jaar dan weet je gewoon echt zeker dat je kan gaan oogsten met die ploeg en dat de titel en bekerwinst gewoon moet.

13 februari 2018 om 07:06

Allereerst is het napoli en geen Roma. En voortborduren op een naar wat nog moet komen dat kan niet. Ze kunnen wel voortborduren op het huidige seizoen.

13 februari 2018 om 07:44

ajax heeft toch ook een optie om zijn contract te verlengen ...gewoon doen als je hem wil behouden. dan zullen napoli en younes wel open kaart moeten spelen

13 februari 2018 om 08:04

Ik meen te weten dat Younes, om die eenzijdige optie te kunnen lichten, minimaal een x aantal wedstrijden moet hebben gespeeld in zijn laatste contractjaar. Dat aantal is niet meer haalbaar.

100% zeker ben ik er niet van, maar dat heb ik eerder gelezen.

Ziyech en Kluivert vertrekken gewoon, lijkt me duidelijk.

Ziyech is niet meer op de juiste plek en het verlengen van het contract van Kluivert doet veels te lang!

Zoveel ajax spelers zijn er niet opgestaan de laatste 4 jaar. We hemelen die gasten altijd op totdat ze naar het buitenland gaan en veels te kort komen. Kijk naar Klaassen die zeker geen slechte voetballer is maar in het buitenland en dan vooral Engeland gewoon te kort komt. Waar spelers als Janmaat en en La parra zich wel staande houden. Zeg niet dat ze beter zijn maar dit is gewoon het moderne voetbal kracht snelheid en doorzettingsvermogen en helaas hebben de meeste ajax spelers dat niet. Verthongen Alderweireld sneijder ibra suarez vermaelen hadden dat wel,maar ja dat ik nu 1 nederlander er tussen noem zegt al genoeg

13 februari 2018 om 07:54

Ik snap je punt, maar je voorbeelden zijn zo bizar slecht dat t hele verhaal nergens meer op slaat. Janmaat en van la Parra spelen al jaren in het buitenland met zeer wisselend succes. Daarnaast zijn het niet alleen Ajax spelers die floppen, toppers als Clasie en Memphis maakten veel minder minuten dan bv Daley Blind en moesten binnen no time verkassen. En wat maakt t nou uit of Ajax spelers Nederlands zijn?

Neres doet het niet slecht en hoeft van mij niet weg, maar wanneer je 25 miljoen voor hem kunt pakken, zou ik er serieus over nadenken. Echt absoluut overtuigen doet hij mij nog niet.

Mooie praatjes, maar als het straks augustus is, dan wordt er net gemakkelijk verkocht. Omdat de transfersom te mooi is om waar te zijn en om de speler de kans niet te ontnemen voor een betere competitie en salarisstrook...

Younes en Viergever gaan voor nop weg.
Voor Onana - Ziyech - Veltman komen straks clubs voorbij, waartegen Overmars gewoon ja gaat zeggen. En dan zit je nog met het dilemma 'kluivert'.

Zoals elk jaar de nodige mutaties bij Ajax, alleen is er nu een voordeel dat er met Kristensen en Tagliafico al spelers gehaald zijn.

13 februari 2018 om 10:30

Verwacht jij dat Veltman weg gaat? Ik zou echt niet weten wat voor hem nu een mooie optie zou zijn. Persoonlijk ook geen fan van Veltman, te wisselvallig en niet stabiel genoeg om bijvoorbeeld bij een sub-topper in Engeland/spanje te spelen. Middenmoot Bundesliga, onderkant Premier League is het maximaal haalbare, maar of je dat als Veltman zou moeten willen is een 2e.
Onana zie ik deze zomer wel een transfer maken naar een middenmoot Spaanse/engelse club. Ziyech zou vooral goed bij een Spaanse of Franse subtopper passen.

13 februari 2018 om 10:59

Ja Veltman heeft nu echt wel de leeftijd om een stap te maken. Ik zie hem zeker bij wel een subtopper in de Bundesliga spelen, hij is gewoon een degelijke verdediger. Ik denk dat hij afgelopen zomer alleen is gebleven omdat zijn vrouw/vriendin zwanger was.

13 februari 2018 om 11:22

Dat klopt, daar zie ik Veltman ook wel spelen. Maar is een subtopper in de Bundesliga een stap vooruit tov Ajax? Bij Ajax speel je (meestal) CL of EL, bij een Duitse subtopper zoals bijv. Borussia Mönchengladbach of Schalke is dit niet altijd het geval. Dus of je er echt op vooruit gaat is imo maar de vraag

13 februari 2018 om 11:33

Ik denk wel dat je er dan op vooruit gaat. Bij Ajax kan hij niet echt meer groeien. Stel dat hij zich staande kan houden in de Bundesliga dan kom je ook meer in aanmerking voor oranje. Dan krijgt hij de voorkeur op rechts in plaats van een Fosuh Mensah die niet eens speelde op dat moment. En stel dat hij ineens door blijkt te kunnen groeien in de Bundesliga, zit een stap nog hoger wellicht ook in het verschiet. Ik denk dat Duitsland een perfecte stap is voor Veltman en echt een stap vooruit tov Ajax. Europees voetbal is niet alles.

13 februari 2018 om 12:43

Hij wilde toch niet weg omdat er zich geen club meldde die gelijk of beter is dan Ajax?

13 februari 2018 om 15:22

'...echt een stap vooruit tov Ajax..', als je doelt op Bayern of Dortmund de top 3 van Duitsland zou kunnen..alles daaronder is geen echte stap vooruit, zelfs Leipzig is discussiëerbaar dat wordt tevens bevestigd door de nieuwe Duitse jeugdaankoop uit die stad.

14 februari 2018 om 16:35

@viscaa
Napoli had zich wel gemeld voor Veltman begin dit seizoen. Over het algemeen is de scouting van Napoli wel goed te noemen. Al moet ik bekennen dat ik twijfel of Veltman het daar zou redden. Ik denk eerlijk gezegd van niet. Het zou me overigens niet verbazen als er genoeg belangstelling voor hem is na dit seizoen. Mocht hij vertrekken is dit toch op te vangen. Ik zou er persoonlijk niet rouwig om zijn.

Pfffff Ziyech is veel te goed voor eredivisie ! Hij gaat t nergens anders redden !!! Deze man heeft te veel balverlies als nummer 10 !!!!!!!!! Zwaar omhoog geschreven speler. Als je van de 10 acties is een keer een bal goed neerlegt met alle ruimte die je krijgt hier ben je hier al een geweldige speler , hij is voor elk team een vervelend mannetje met z'n uitstraling van ik ben t , kijk in Europa om je heen de nummers 10 nou daar komt hij niet in de buurt hoor , ik hoop dat ie vertrekt Ajax moet dan Klaassen terughalen normale jongen met goede kop ,

Overmars zegt dit om de prijzen op te drijven. Onana is denk ik sowieso onhoudbaar in de zomer, die zal zelf ook verder willen. Voor Ziyech geldt hetzelfde denk ik. Die andere drie zie ik nog wel blijven, als we tenminste CL gaan halen. Denk dat de Ligt van die 3 het verste is, daarvan kan je echt zeggen dat hij op een gegeven moment sterkere tegenstanders moet krijgen.
Kluivert is net begonnen en heeft nog helemaal niet zoveel laten zien, maar hij heeft de verkeerde zaakwaarnemer. En mensen die denken dat zijn vader een goede invloed heeft: Patrick Kluivert was ook heel snel weg hoor bij Ajax.

Overmars kan toch ook gewoon zeggen : ik probeer de vraagprijs zo hoog mogelijk te krijgen met dit interview. Ik geloof dat er interesse is voor deze spelers maar overmars doet nu net alsof ze de deur plat lopen. Leuk voor de waarde van je spelers maar een kritische lezer snapt dat dit 1 grote lucht ballon is. De huidige markt is erg veranderd als we pak weg 5 jaar geleden terug kijken. De gekste spelers brengen nu al 15 miljoen op en dat is meestal de middelmaat. Overmars doet met dit interview de waarde van de spelers boven de middelmaat trekken en hoopt zo rond de 30’miljoen te kunnen krijgen voor deze spelers. Leuk om te roepen de selectie in tact te willen houden iedere zelf kritische volger weet dat zoiets naar het boek der fabeltjes kan. Bij een goed en hoog bod gaat iedere speler en overmars is nu al bezig de vraagprijs erg hoog te krijgen. Voor dit gaat op niet geschoten is altijd mis.

13 februari 2018 om 15:08

Waar haal je die insinuerende wijsheid vandaan.
Het is algemeen bekend dat de halve voetbalwereld Ajax volgt en dit in diverse intern.media laat blijken, dat Overmars daar munt uit wilt slaan is niet meer dan een volstrekt logisch gevolg echter moet hij wel degelijk ook rekening houden met het belang van de club ambities op lange maar ook korte termijn, die gaat echt niet uitverkoop houden, integendeel!

Schrijnend maar tevens komisch de reacties van anti-Ajax betweters echter kennelijk zich wel geroepen voelen Ajax spelers te 'adviseren' ...geweldig.

Ziyech is nog lang niet Ajax moe, die gaat nog voor de absolute hoofdprijzen met zijn Mokumse makkers.
Geen voetbalclub in Europa heeft zoveel emotionele en rationele gevoelens zo persoonlijk ondervonden dan deze jonge Ajacieden in korte tijd, die ervaring zorgt voor een mystieke saamhorigheid uniek in de voetbalwereld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3534
2.AZ2923
3.PSV2412
5.Vitesse235
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

263 fans
Middenvelder, 26 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Ajax 12 5 0 0
2018/2019 Ajax 29 16 2 0
2017/2018 Ajax 34 9 4 0
2016/2017 Ajax 28 7 2 0
2016/2017 FC Twente 4 2 1 0
Laatste voetbalnieuws

Zakaria Labyad: ‘Toen hij tekende bij Ajax, leek het alsof het gisteren was’

Zakaria Labyad beleefde na zijn transfer van FC Utrecht naar Ajax een 'mentaal gevecht' met zichzelf. De aanvallende middenvelder annex buitenspeler stapte in de zomer van 2018 over naar Amsterdam, waar...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 18 november
Arsenal is bereid om Granit Xhaka in januari naar Borussia Mönchengladbach terug te laten keren. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren