‘Sparta Rotterdam gaat zich versterken met clubloze Kramer’

Maandag, 12 februari 2018 om 15:35

Sparta Rotterdam gaat zich versterken met Michiel Kramer, zo verzekeren Voetbal International, De Telegraaf en RTV Rijnmond. Maandagochtend werd bekend dat de voormalig spits van Feyenoord meetrainde bij Telstar, maar naar verluidt gaat Kramer zich voor de rest van het seizoen verbinden aan de ploeg van Dick Advocaat. Kramer wordt maandagavond gekeurd door Sparta.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Een goede versterking voor Sparta Rotterdam?


Gerelateerd

50 reacties (laatste reactie door i got this)

Wat een naaier! Hij had Feyenoord een transferbedrag kunnen opleveren toen Sparta eerder interesse had.

12 februari 2018 om 15:53

Hij heeft genoeg winnende goals gemaakt voor feyenoord. Maar is goed blijven jullie maar lekker hopen op die jorgensen

12 februari 2018 om 15:39

Hij heeft Feyenoord al genoeg geld op geleverd als je naar zijn bijdrage in het kampioenschap en de beker kijkt.

12 februari 2018 om 15:43

Als dat zo is, is het onbegrijpelijk dat Feyenoord hem transfervrij heeft laten gaan. Sterker nog, waarom dan geen contractverlenging? Ik krijg een beetje het idee dat hij belangrijker wordt gemaakt dan dat hij was.

12 februari 2018 om 15:48

Nee hoor vooral tegen Utrecht en NEC heeft hij ons direct gered met zijn doelpunten. Die waren Zeer belangrijk voor het Kampioenschap.

Alleen nu kwam van Persie die is hoe dan ook beter dan hij was. Maar hij was heel nuttig voor Feyenoord.

12 februari 2018 om 15:50

Dat valt ook wel mee. Kramer was gewoon niet goed genoeg en door wat incidentjes is het uiteindelijk geen gelukkig huwelijk meer geworden. Maar we moeten niet vergeten welke bijdrage hij heeft geleverd aan het kampioenschap en de KNVB-beker.

In de bekerfinale maakte hij de 1-0 en in het kampioensjaar maakte hij cruciale treffers uit in Nijmegen en uit bij Utrecht.

Het is uiteindelijk niet de meest mooi of beste speler die wij gehad hebben. Maar ik ben hem wel dankbaar voor hetgene wat hij voor de club heeft betekent.

Iedereen loopt altijd te mauwen wanneer Dirk Kuyt zegt wat iedereen wilt horen, maar zodra Kramer zegt wat hij vind en gewoon zichzelf is dan is hetook niet goed.

12 februari 2018 om 17:25

Hij is gewoon bedankt voor bewezen diensten want hij heeft ondanks hij weinig gespeeld heeft toch een aardige bijdrage gehad in het kampioenschap, nu met v Persie erbij komt hij helemaal niet meer aan de bak dus dit vind ik niet echt een slechte oplossing ofzo. We hebben wel niks aan hem verdiend wegens contract ontbinding maar door goals van hem wel geld uit champions league ontvangen en dat is waarschijnlijk meer door paar belangrijke goals van hem dan dat we hem voor 1 miljoen ofzo hadden kunnen verkopen. Gewoon goed zo en succes kramer

12 februari 2018 om 15:40

Feyenoord had hem ook gewoon nog kunnen laten spelen, want ze hadden zondag wel een speler als Kramer kunnen gebruiken..
Zo hebben zowel Feyenoord als Kramer fouten gemaakt, maar moet je dan blijven schoppen?

Gun die jongen zijn transfer en hoop op een betere periode voor je eigen club.

12 februari 2018 om 15:41

Nou nou nou, je denkt toch niet dat de zilvervloot was binnengevaren bij die transfer he? Sterker nog, ik had niet uitgesloten dat Feyenoord nog iets van zijn salaris had moeten overnemen dan.

12 februari 2018 om 17:12

Dat heeft Feyenoord natuurlijk ook moeten doen bij het ontbinden van het contract. Ik denk niet dat Kramer geheel zonder afkoopsom weg is gegaan. Dacht ergens gehoord/gelezen te hebben dat hij ongeveer 50% van zijn salaris had meegekregen.

12 februari 2018 om 15:53

Moest hij uit liefdadigheid meewerken? Voetbal is keihard zakendoen. Als jij in zijn schoenen had gestaan, had je wellicht hetzelfde gedaan.

12 februari 2018 om 16:37

Sparta had hem sowieso niet gehaald als ze voor hem een bedrag moesten neerleggen...

Wat een paniekvoetbal... hoeveel spitsen hebben ze nu...

12 februari 2018 om 18:42

Nja als jij die friday zag spelen zou ik ook denken iedereen die zich aanbied yes please

12 februari 2018 om 19:57

Ik heb Friday anderhalf jaar zien spelen net als Dos Santos. Daarom is het ook paniekvoetbal..

Eerst was Sparta niet interessant. Dan blijkt dat de aanbiedingen nou niet echt binnenstromen en dan toch maar voor Sparta kiezen. Snap Sparta wel. Een club in het nauw maakt rare sprongen. Dit weekend meteen een degradatie knaller waarin Kramer zich kan laten zien.

12 februari 2018 om 15:43

Je weet niet wat de redenen zijn. Wellicht biedt Sparta nu meer salaris dan een maand geleden? Zou best kunnen, de weg naar boven is nog niet bepaald ingezet en degraderen is een dure aangelegenheid.

12 februari 2018 om 15:54

Een maand geleden gaf Kramer aan dat hij niet naar Sparta wilde omdat de “markt” nog 3 weken open was. Hij gokte dus op iets anders. Nu is die periode voorbij en traint hij bij Telstar. Ik denk dat de belangstelling hem tegengevallen is. En dan nu terugvallen op de club die je eerst de wacht hebt aangezegd. Sparta is natuurlijk in paniek. Het Dick-effect is er niet. Dan probeer je van alles. En precies zoals je zegt, degraderen is een dure aangelegenheid. Ze moeten wat.

12 februari 2018 om 16:03

Heel eerlijk gezegd snap ik het wel dat hij zichzelf wat te goed vond voor Sparta hoor! Sparta is toch de slechtste club van de eredivisie samen met Roda naar mijn mening dan zou ik ook liever naar een andere club willen. Alleen maar door zijn gedrag is hij uiteindelijk niet in de smaak gevallen want deze jongen vind ik beter dan spitsen als Reza, Veerman, Castaignos, van Weert, Veldwijk, Johnsen etc.

12 februari 2018 om 16:10

Het zou kunnen, maar je mag toch opportunistisch zijn als voetballer? En als ik het mij goed herinner moest Kramer toen een van de eerste versterkingen worden van Sparta, wellicht ziet hij nu meer brood in die selectie? Misschien is zijn rol veranderd, misschien wordt hij vader en wil hij in Nederland blijven. Nou ja, het blijft speculeren. We weten nog niet eens of hij daadwerkelijk naar Sparta gaat.

12 februari 2018 om 15:51

Leuke statistiek voor de Spartanen onder ons wellicht, in de laatste 20 eredivisieduels was Kramer betrokken bij 15 doelpunten.

Ik vond Ache helemaal niet zo slecht, samen met Friday prima spitsen.

Goede spits natuurlijk voor Sparta. Prima aankoop en zal gebrand zijn om de rest het tegendeel te bewijzen

Wat moet zo'n sympathieke club nu met zo'n kwal !!

Zijn Friday en Ache al niet goed genoeg bevonden door Dikkie Dick ?

Laat ik hopen dat deze man ons de doelpunten op gaat leveren die ohh zo nodig zijn. Met Friday hebben we een werker. Maar zeker geen afmaker. Fred samen met Kramer lijkt me een mooi koppel die samen voor wat vuurwerk voorin kunnen zorgen.

Netjes netjes. Tijdens de transferperiode niet naar Sparta willen, contract laten afkopen en vervolgens transfervrij toch naar Sparta gaan.

12 februari 2018 om 16:11

Misschien is dit wel de gunstigste situatie voor alle partijen?

12 februari 2018 om 18:47

Lijkt mij dat vooral Kramer hiervan profiteert; en zijn contract af laten kopen (€) en tekengeld bij Sparta vangen (€€).

12 februari 2018 om 18:55

Ik denk niet dat Sparta veel tekengeld kan betalen.

En nu zal hij ineens wel naar Sparta willen? Denk dat hij liever naar de zandbak gaat. Daar kan hij veel meer verdienen.

12 februari 2018 om 16:12

Maar dan moet die zandbak wel langskomen. En dat is blijkbaar niet gebeurd waar hij uiteraard wel op hoopte. En zo stond je ineens je conditie op peil te houden bij Telstar. Dan toch maar terugvallen op de club die je een maand geleden nog de deur hebt gewezen.

Rare move, eerst sparta afwijzen vervolgens een tijd later wel toehappen. Ik weet niet of je hier als sparta fan blij mee moet worden dat jouw club aan het lijntje gehouden wordt.

12 februari 2018 om 17:26

Als Kramer er een paar inschiet de komende wedstrijden denk ik niet dat iemand van Sparta daar nog om zal malen

Ik haak ff af als supporter / vindt dit heleaal niets, net zoals Nelom niets extra brengt. Bij Freddy Friday springen de ballen van zijn voeten en bijn Kramer is het net anders. Ik juich in ieder geval niet als hij scoort. Snap niet wat Advocaat in hem ziet.

12 februari 2018 om 17:28

Hoe kun je, als Sparta-supporter, nou niet juichen als hij scoort voor jouw ploeg? Omdat je hem niets vindt? En dan gaat hij scoren en dan vind je hem blijkbaar nog steeds niets? Hoop dat de andere supporters van Sparta een andere gedachtegang hebben.

12 februari 2018 om 18:50

Als Kramertje Sparta met zijn goals in de eredivisie houdt dan staat Opafred in het hoofdgebouw heel hard “KRAMER KRAMER” te gillen i.p.v. “Breuer Breuer”

Prima keus voor Sparta, ok, Kramer is misschien niet de man voor Feyenoord maar vind het helemaal geen slechte spits zoals er vaak gezegd wordt. Geen domme jongen.

Laat toch wel zien dat er paniek heerst in Spangen.met Kramer erbij hebben wij 9 aanvallers!! Waarvan 5 centrumspitsen. Ik zei al eerder dat Friday mij nog niet heeft doen overtuigen en dat zien ze nu waarschijnlijk ook bij Sparta. Met het halen van Kramer laten ze ook meteen blijken dat ze, na Pastoor, nu ook zijn opvolgers aan het falen zijn. Daarbij kijk ik natuurlijk naar een Don Leo, een Metgod, maar ook de nieuwe staf onder leiding van Dick. Natuurlijk is het lastig om kwaliteit te halen voor Sparta, maar dit zijn echt niet de minste namen die het technisch beleid vormen. Ik hoop van harte dat Kramer wel voor de nodige doelpunten kan zorgen. Hopelijk worden er snel punten binnen geharkt en kan Sparta na dit seizoen weer trachten door te groeien als club in het algemeen wat het wenst te doen. Bij een degradatie kunnen de toekomstplannen regelrecht de prullenbak in en dat zou echt ontzettend jammer zijn.

Als vanavond de deal wordt rondgemaakt, vraag ik me af of Sparta hem zondag tegen Twente mee laat doen.
Als dat kan, denk ik dat hij misschien een nuttige tweede helft kan spelen, indien noodzakelijk.
Het zou natuurlijk ook misschien interessant zijn om hem direkt in de basis te laten starten.
Ik ben zeer benieuwd.

Alle ballen op Kramer die prikt er vast wel een paar in. Sparta moet toch wat proberen om erin te blijven.

Dit vinden wij niet raar maar alleen heel bijzonder.
Sparta kan momenteel alles proberen wat een beetje kan voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sparta Rotterdam

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.NAC Breda34-16
15.VVV-Venlo34-19
18.FC Twente24-26
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Roy KortsmitKeeper10
Julian ChabotVerdediger10
Michel BreuerVerdediger10
Sherel FloranusVerdediger10
Deroy DuarteMiddenvelder10
Ryan SanusiMiddenvelder10
Stijn SpieringsMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Sparta Rotterdam.

16 fans
Aanvaller, 29 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 14 augustus
In de zoektocht naar een opvolger voor Mateo Kovacic heeft Real Madrid contact opgenomen met Juventus. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren