Update: FC Groningen bestraft Veldwijk en zet spits terug naar Onder-23

Maandag, 12 februari 2018 om 15:53

Lars Veldwijk was zondagavond het middelpunt van een relletje en dat lijkt nu verstrekkende gevolgen te hebben voor de aanvaller. Veldwijk weigerde volgens de technische staf van FC Groningen in te vallen tegen ADO Den Haag, iets wat hij zelf later op de avond via Twitter ontkende. Een spoedoverleg tussen de spits en de Trots van het Noorden lijkt maandagochtend echter niet tot een verbetering van de relatie te hebben geleid, aangezien De Telegraaf meldt dat Veldwijk uit mag kijken naar een andere club.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Vind jij dat FC Groningen afscheid moet nemen van Lars Veldwijk?


Gerelateerd

67 reacties (laatste reactie door 030fcu)

Deze jongen heeft een moeilijke tijd achter de rug. Desalniettemin is werkweigering voldoende om iemand op staande voet te ontslaan en daar lijkt groningen gebruik van te maken. Gaat wel een ploegje vinden van de zomer, ik zou niet weer naar het buitenland gaan als ik hem was, daar is hij gewoonweg niet goed genoeg voor.

12 februari 2018 om 13:04

Ze zullen hem niet op staande voet ontslaan, want dan is hij transfervrij.

12 februari 2018 om 13:13

Dus elke club in het buitenland is beter dan groningen? Kort door de bocht denken dit.

12 februari 2018 om 13:16

Er zijn zat buitenlandse clubs waar hij makkelijk mee kan, zeker in de bovengenoemde landen waar de markt nog open is.

12 februari 2018 om 13:20

Vergeet niet dat bij een ontslag op staande voet ook gekeken moet worden naar de persoonlijke omstandigheden van de werknemer. En deze Veldwijk is onlangs vader geworden en dan is het toch wel wat als je op straat wordt gezet door je werkgever. Ik durf wel te zeggen dat Groningen niet zal over gaan op ontslag op staande voet, omdat dat voor hun ook nadelig kan uitpakken.

Want je kan het al zien aankomen: als Groningen Veldwijk ontslaat op staande voet, zal hij naar de rechter stappen om dit aan te vechten. Groningen zal nog meer gezeik met hem krijgen en zal ook een reã«le kans zijn dat Veldwijk in het gelijk wordt gesteld.

12 februari 2018 om 13:35

"want je kan het al zien aankomen: als Groningen Veldwijk ontslaat op staande voet, zal hij naar de rechter stappen om dit aan te vechten."

Ik denk dat hij er juist blij mee zou zijn. Als hij niet ontslagen wordt, dan kan hij alleen nog naar landen waar de transfermarkt nog open is. Als hij wel ontslagen wordt, dan wordt zijn contract ontbonden en kan hij overal naartoe.

12 februari 2018 om 13:50

Ja, maar dan leef je toch een tijdje in onzekerheid en dan moet je niet willen als je onlangs vader bent geworden. En ik denk dat andere clubs ook niet op hem staan te wachten. Deze man heeft een slechte houding en mentaliteit en dat zal andere clubs ook niet ontgaat. Ik vroeg me laatst ook af waarom hij niet meer speelt voor Zuid- Afrika, maar eigenlijk kunnen we die vraag allemaal wel invullen.

12 februari 2018 om 14:11

Duurt een zwangerschap bij Monica Geuze maar 3 maanden joh? Das knap

12 februari 2018 om 14:27

@soccerinofcu:

"ja, maar dan leef je toch een tijdje in onzekerheid en dan moet je niet willen als je onlangs vader bent geworden."

Veldwijk heeft de afgelopen jaren aardig verdiend en zijn vriendin heeft volgens mij ook een behoorlijk lucratieve baan. Ik denk dat die wel een paar maandjes kunnen overleven met alleen haar inkomen.

12 februari 2018 om 13:45

@joris, wat voor moeilijke tijd heeft hij achter de rug? Is er iets bijzonders gebeurd?

Overigens vind ik de stelling dat hij niet goed genoeg is voor het buitenland veel te simpel. Het rijtje landen waar de transfermarkt nog open is, bevat enkele landen die zeker een mindere competitie hebben dan Nederland. Dus daar zou hij juist relatief makkelijk mee moeten kunnen.

12 februari 2018 om 13:50

Hij is toch met een geweer bedreigd in Amsterdam met zn vriendin. Vervolgens dat gedoe met Mahi. Jans zei ook al in Studio Voetbal dat hij niet lekker in zijn vel stak.

12 februari 2018 om 15:11

En dan te bedenken dat ze hun beste speler (Mahi) bijna weg hebben laten gaan voor deze kerel...

toch jammer . vond het altijd een goede spits in de tijd dat hij pec speelde

12 februari 2018 om 13:04

Idd zeg je goed toen hij nog bij Pec speelde. Dit seizoen bij Groningen loopt hij erbij of iedere meter teveel is. Goede beslissing van Groningen.

12 februari 2018 om 13:11

Deed hij bij PEC ook al, maar toen in een team wat prima draaide, en als je er bij Zwolle 14 in schiet, klagen er toch weinig mensen over het feit dat het een luie draak is.

12 februari 2018 om 13:41

Heb me vaak genoeg lopen ergeren aan hem toen die bij Pec speelde. Als er een doelpunt gemaakt kan worden dan doet die zijn best wel. Maar een beetje terug verdedigen of druk zetten deed die amper.

12 februari 2018 om 13:42

Luie draak of niet , ik zou hem graag terug zien nu. Jammer dat het niet mogelijk is, maar zo’n type missen we echt

Veldwijk mag dan ontkennen dat hem gevraagd is om in te vallen, maar ik kan me niet voorstellen dat een trainer hier over zou liegen. Zeker iemand als Ernest Faber niet. Dan zou het hooguit nog een geval van miscommunicatie kunnen zijn, maar hoe waarschijnlijk is dat?

12 februari 2018 om 13:05

Geloof er niks van idd. Dit is gewoon bevestigd door derden lijkt me en aan de hand daarvan deze maatregel. Nee Larsje heeft zichzelf dit aan gedaan.

12 februari 2018 om 13:06

Maar waarom zou een speler hier over liegen? Dat lijkt mij net zo onwaarschijnlijk. Zou mij niks verbazen dat het een storm in een glas water is en een stukje miscommunicatie of iets.

12 februari 2018 om 13:08

Omdat hij bang is voor de repercussies?

12 februari 2018 om 13:12

@fr12jules:

"maar waarom zou een speler hier over liegen?"

Er voor het gemak even vanuit gaande dat er geen miscommunicatie is geweest, heb je twee scenario's.

1. Veldwijk heeft in een vlaag van frustratie geweigerd om in te vallen. Achteraf ziet hij in dat dit niet zo handig is geweest en probeert hij zijn straatje schoon te vegen door alles te ontkennen.

2. Faber heeft om de één of andere reden enorm de pik op Veldwijk en heeft daarom zomaar verzonnen dat hij niet in wilde vallen. (terwijl als Faber van Veldwijk af wil hij ook gewoon de macht heeft om hem zonder opgaaf van reden op de tribune te zetten.)

Het eerste lijkt mij toch een heel stuk aannemelijker dan het tweede.

12 februari 2018 om 13:31

Sterker nog cabinessence, als puntje 2 het geval zou zijn lijkt me dat voldoende munitie om een zaak bij het toezichtsorgaan aan te spannen tegen de club. Alles wijst er inderdaad gewoon op dat het vanuit Veldwijk kwam.

12 februari 2018 om 14:10

Jules wat denk je ervan dat Lars alvast reclame maakt voor z'n volgende club? Als je als moeilijke jongen zonder kwaliteit bekend staat, dan is het nog moeilijker een club te vinden. Lars Veldwijk is van de instagram generatie, puur bezig z'n eigen imago hoog te houden.

12 februari 2018 om 14:53

Jij blijft maar speculeren die Faber is gewoon een dikke achterbakse huichelaar niet meer en niet minder! Hij heeft Veldwijk lopen treiteren door hem dik 35! Minuten te laten warmlopen. Na de 80st minuut dacht Veldwijk bekijk het ik blijf maar lopen en strekken. En hij is naar de dug out gelopen en gaan zitten. Waarop Hoekstra naar links tegen Faber zegt he Lars is gaan zitten...wat echt waar en vervolgens roept hij de jonge Australiër om te wisselen. Hij is zo scheel en blind dat hij het zelf niet heeft geconstateerd! Vervolgens heeft hij al helemaaal niet aan Veldwijk gevraagd te wisselen dus kan hij ook biet weigeren. De enige die op non actief moet en zo snel mogelijk moet opdonderen is in mijn ogen Faber!

12 februari 2018 om 15:35

Afgezien van het feit dat je compleet gelijk hebt dat die nul van een Faber moet opzouten , word een speler niet betaald om warm te lopen als daarom gevraagd word ?
Met dat salaris wil ik me wel elke gehele wedstrijd warm lopen + de rek en strek oefeningen zonder ooit in te vallen !

12 februari 2018 om 13:07

Las ergens anders dat hij al in minuut 35 begon met warmlopen. Toen ergens rond de 84e minuut maar weer gaan zitten, in de veronderstelling dat hij toch niet meer in zou vallen. Daarna heeft Faber zonder overleg een andere speler ingebracht. Dit lijkt mij het meest waarschijnlijk.

12 februari 2018 om 13:19

@spandoek:

Ik las elders van Faber deze quote: "dit gedrag van Veldwijk is natuurlijk ontoelaatbaar. [...] Je laat gewoon je collega's in de steek en dat is respectloos".

Je zien niet vaak dat een trainer openlijk zulke stevige woorden gebruikt over een eigen speler. Dan denk ik niet dat er sprake is van miscommunicatie (zoals een speler die gaat zitten en een trainer die dat automatisch interpreteert als een weigering om in te vallen), dan geloof ik toch eerder dat er echt een clash is geweest.

12 februari 2018 om 15:12

Ik denk dat dat wel degelijk mogelijk is, zeker gezien de dingen die zich hebben afgespeeld. Het is niet ondenkbaar dat Faber het zomaar gaan zitten van Veldwijk zo interpreteert.

Een echte clash zou ook kunnen, maar daar spreken beide partijen niet over. Vraag me af of we het ooit zullen weten .

12 februari 2018 om 15:50

Ook al liep hij 50 minuten warm; hij hoort gewoon in te vallen. Ik begrijp die frustratie volkomen, maar het is je ‘werk’ en je wordt er goed voor betaald. Ik als amateur zou ook tegen m’n trainer zeggen: dikke vinger voor je.. Maar ik krijg dan ook niet betaald en als ik 50 minuten warm loop om 8 minuten te spelen, dan voelt dat gewoon als een vernedering.

12 februari 2018 om 21:10

Haha, zit je toevallig VI te kijken? Het lijkt wel of ze je reactie citeren. Blijkbaar deed hij zo lang over het omkleden dat Faber maar een ander heeft gepakt, technisch gezien is dat dus geen werkweigering. Lijkt het einde van Faber te worden zo, als zijn positie überhaupt nog houdbaar was.

12 februari 2018 om 14:09

Stel Veldwijk loopt naar de bank tijdens warmlopen, Faber denkt dan 'oh hij heeft dus geen zin om in te vallen'. Dat zou je miscommunicatie kunnen zijn. Maar goed denk zelf dat het geen miscommunicatie is, ik denk dat Veldwijk baalt van zn positie binnen het team en dacht dat hij wel even de stoere jongen uit kon hangen door alvast aan Faber stoelpoten te gaan zagen. Of dat terecht is laten we maar in het midden

12 februari 2018 om 14:16

@cabinessence: het lastige hier alleen is, is dat Veldwijk niet 1-op-1 met Faber heeft gecommuniceerd. Dat is allemaal via een assistent gegaan. Dan is miscommunicatie wel waarschijnlijker. Blijft verder natuurlijk dat Faber gewoon niet in staat is het boeltje bij Groningen in het gareel te houden. Zo’n zooitje als het nu is, is het daarvoor nooit geweest.

12 februari 2018 om 14:19

Verdwijn liep al de halve wedstrijd warm en is rond de 80e minuut ongevraagd weer gaan zitten toen die andere spits ook warm moest gaan lopen. Dat is opgevat als werkweigering. Maar Veldwijk spreekt wel de waarheid, want men heeft hem toen hij is gaan zitten niet gevraagd om in te vallen. Faber heeft, al dan niet terecht, gewoon de pik op Veldwijk en die laat weer niet over zich heen lopen. Veldwijk had niet demonstratief moeten stoppen met warmlopen en Faber is gewoon een achterbakse eikel. Groningen is beter af zonder beiden in mijn optiek.

12 februari 2018 om 14:28

Ze hebben allebei een beetje gelijk. Faber liet hem vanaf de rust warm lopen, zo'n 40 minute lang. Toen dacht toen dacht Veldwijk "bekijk het maar" en stelde daarmee zijn belangen voor die van het team. Maar goed, iedereen wint:

- Veldwijk is van Faber af en heeft meer tijd om te vloggen
- Faber is van Veldwijk (en daarmee een matige spits) af
- Groningen heft een speller minder op de loonlijst.

Niks mis mee.

Tja het was niet alsof er een andere uitkomst mogelijk was.. Wel doodzonde voor beide partijen. Als Veldwijk een top-mentaliteit had gehad dan had Groningen een prima spits. Maar helaas vind meneer zijn show leventje belangrijker dan een carrière als voetballer. Jammer van de kapitaalsvernietiging.

Denk dat Den Haag nu een optie is voor hem. We hebben geen tweede spits. Falkenburg kan in de spits maar die wordt de laatste tijden als linksbuiten gebruikt.

12 februari 2018 om 13:06

Want speciaal voor Ado gaat de transfermarkt weer even open in Nl?
Hij is niet transfervrij he, zo gek zijn ze nou ook niet. Hoewel ik het nog moet zien qua interesse.

12 februari 2018 om 13:36

Contractontbinding doel ik op. Dan kan die toch tekenen of niet ? Je hoeft mij echt niet iets te leren. Ps Wat wil je nou vangen voor een speler die amper een bal raakt en door Tom van Weert op de bank wordt gehouden. Mocht die tekenen moet die keihard gaan werken, misschien dat die dan beetje wakker wordt

12 februari 2018 om 14:19

Je zegt nu en nu is er geen contractontbinding. Daarnaast veldwijk en hardwerken? Gaat em niet worden.

Een puinhoop, falend beleid en maar klagen dat het stadion leeg is. Spiegeltje, spiegeltje Hansie.....

Eindelijk. Zelden zo'n ongemotiveerde speler in de Groningen selectie gezien. Mooie kans om Michiel Kramer te strikken. Zijn speelstijl past ook prima bij Groningen en is vergelijkbaar met die van Veldwijk. Buiten het kroket incident is Michiel een prima profvoetballer voor het niveau van Groningen.

Dit viel te verwachten. Wel raar dat Veldwijk twitterde dat hij niet geweigerd had....

Verder onbegrijpelijk dat Faber ook niet de laan uitgestuurd is. Wat een nietszeggende en slecht presterende coach is dat zeg...

12 februari 2018 om 13:31

"wat een nietszeggende en slecht presterende coach is dat zeg..."

Valt wel mee. Hij werd 3e met Eindhoven, zo hoog was die club sinds de degradatie in 1977 niet meer geëindigd. Hij werd met promovendus NEC 10e. En vorig seizoen 8e met Groningen, daar is ook niks mis mee.

12 februari 2018 om 13:54

Ik voorzie de opvolger van Cocu.... Succes met 'm !

12 februari 2018 om 14:15

3de met Eindhoven.. toen was hij al weg volgens mij want hij vertrok lopende het seizoen naar PSV. Ook bij NEC werd diende hij zijn contract niet uit want halverwege het seizoen werd al bekend dat hij naar Groningen ging. Nu wordt zijn contract ook niet verlengd. We kunnen wel concluderen dat clubs er niet alles aan doen on hem te behouden.

12 februari 2018 om 14:31

"3de met Eindhoven.. toen was hij al weg volgens mij want hij vertrok lopende het seizoen naar Psv."

Hij vertrok in maart, toen stond Eindhoven nog 2e. Dus die derde plek was wel voor een belangrijk deel zijn verdienste.

12 februari 2018 om 15:17

@nufc_u2:

En zelfs in een topic over de spits van Groningen slaag je er toch weer in om een sneer naar PSV uit te delen. Chapeau!

Een half jaartje Zuid Afrika zal het wel worden, kan hij zich misschien ook vast in de nationale elf spelen.

Groningen had hem na dat akkefietje met Mahi al van de hand moeten doen. Ben ervan overtuigd dat we met Mahi in de basis die periode veel meer punten hadden gehaald!

Kom maar weer lekker naar Excelsior volgend seizoen. Bij ons wordt je op handen gedragen en kan je een mooi koningskoppel met Mikey vormen.

Enige passende maatregel. Ik erger me groen aan de supporters die hem gelijk geven te weigeren na zo lang warmlopen. Tot zo ver dat je je trainer voor aap zet maar dit straalt af op de hele club. Mooi ook dat diezelfde mensen die het opnemen voor Lars gelijk hun woordje klaar hadden over Idrissi en Mahi, schijnheiligheid.

niet van veldwijnk. maar afscheid nemen van Faber.

12 februari 2018 om 14:13

Ja? Je complete geloofwaardigheid te grabbel gooien om onze "sterspeler" die zo geweldig presteert en weigert onze clubkleuren uit te dragen en bovendien liegt maar binnenshuis te houden? Als je dat doet plaatsje Veldwijk boven de club en ben je een lachertje.

Als FC Groningen slim is sturen ze beide heren de laan uit, met deze trainer blijft Groningen in de middenmoot van het rechterrijtje spelen en Veldwijk is dit seizoen vaker in het nieuws geweest met incidenten dan met doelpunten.
Ik vind het trouwens wel opvallend dat Groningen een zaadwedstrijd op de mat legde en dat Faber daarna voor de camera gaat zeggen dat hij het gemor van de supporters wel hoorde maar dat hij er begrip voor had omdat hun de situatie met Veldwijk niet wisten, alsof die hele wedstrijd de schuld was van de wisselweigering van Veldwijk

bij pec functioneerde hij prima hij had meer minuten en vertrouwen moeten krijgen. En door die pingeldozen aangespeeld worden. helpt ook als spits als je aanvoer krijgt. kom maar terug bij pec zwolle Lijkt me goed idee

Goede spits voor elke subtopper in de Eredivisie, jammer dat dit incident heeft plaatsgevonden, is een prima pinchhitter foor FC Groningen. Hopen dat het toch op de een of andere manier goedkomt en hij gewoon lekker zijn minuutjes kan blijven maken om zo in de zomer een stap te zetten naar een andere club. Ik denk dat ADO Den Haag perfect bij hem zou passen.

Hem uit de selectie zetten is makkelijk want het is maar een wissel speler. Toen er een incident was met Mahi werd er ook moord en brand geschreeuwd, maar omdat hij een bepalende speler was werd hij weer snel opgenomen in de selectie. Ik weet niet wat er in de directie kamer gebeurt maar ik heb het idee dat daar ook niet alles in orde is.

Niet iets voor Utrecht, gezien onze blessures...?

12 februari 2018 om 22:01

Kwam in het verleden niet voor niets tot slechts 5 wedstrijden en 0 goals in het eerste van FC Utrecht. Ik zeg nee bedankt.

Ondanks dit bericht is het nog steeds niet duidelijk wie nu de waarheid heeft gesproken. Bij Groningen kiest men voor Faber, blijkbaar de minst slechte keuze. Maar dat uiteindelijk beide spelers in deze zaak vroegtijdig zullen vertrekken staat als een paal boven water. En van de reputatie van Faber als aankomend topcoach is ook bitter weinig overgebleven, maar dat geldt voor meer Nederlandse coaches. In het verlengde daarvan is dat in het algemeen ook de zwakke plek van ons nationaal voetbal. Zogenaamde topcoaches (of in spe) blijken helemaal niet zo top te zijn. Ook in Amsterdam valt er snel iemand van zijn voetstuk. Veel blablablabla, maar weinig resultaat. Zal me overigens benieuwen hoe lang Hans Nijland het nog volhoudt bij de FC Grun.

12 februari 2018 om 16:09

http://www.soccernews.nl/news/428824/faber-deze-ac...
Zie hier de reden :

FC Groningen maakt al een teleurstellend seizoen door, maar de negatieve sfeer is zondag nog verder toegenomen. In een dramatische wedstrijd wist ADO Den Haag een punt mee te nemen: 0-0.

"over de wedstrijd heb ik een hele korte samenvatting: we hebben hard gewerkt. In de eerste helft was ADO beter en in de tweede helft vond ik ons beter", zo reageerde trainer Ernest Faber op de persconferentie. Hij gebruikte Ajdin Hrustic als derde wisselspeler, maar dat was helemaal niet de intentie.

Faber hierover: "we hadden van tevoren afgesproken dat Lars Veldwijk eventueel zou invallen als Mimoun Mahi niet verder zou kunnen. Maar daarvan was geen sprake. Toen het moment kwam om te wisselen, was Lars Veldwijk zelf gaan zitten en daarom hebben we Hrustic gebracht. Deze actie van Veldwijk is niet acceptabel. En het geeft eigenlijk aan dat je niet wil vechten voor je eigen collega’s."
Lees meer op www.voetbalzone.nl

FC Groningen maakt al een teleurstellend seizoen door, maar de negatieve sfeer is zondag nog verder toegenomen. In een dramatische wedstrijd wist ADO Den Haag een punt mee te nemen: 0-0.

"over de wedstrijd heb ik een hele korte samenvatting: we hebben hard gewerkt. In de eerste helft was ADO beter en in de tweede helft vond ik ons beter", zo reageerde trainer Ernest Faber op de persconferentie. Hij gebruikte Ajdin Hrustic als derde wisselspeler, maar dat was helemaal niet de intentie.

Faber hierover: "we hadden van tevoren afgesproken dat Lars Veldwijk eventueel zou invallen als Mimoun Mahi niet verder zou kunnen. Maar daarvan was geen sprake. Toen het moment kwam om te wisselen, was Lars Veldwijk zelf gaan zitten en daarom hebben we Hrustic gebracht. Deze actie van Veldwijk is niet acceptabel. En het geeft eigenlijk aan dat je niet wil vechten voor je eigen collega’s."

bron: http://www.soccernews.nl/news/428824/faber-deze-ac...
Enja als je iamd van minuut 35 tm 85 wil laten warm lopen snap ik wel dat Veldwijk in minuut 80 ging zitten! Vind het dan ook zwaar overdreven dat Faber spreekt van werkweigering.
De 2 heren liggen elkaar niet en het lijkt net of faber iets zoekt om hem eruit te werken.. sowieso publiekelijk je spelers afbranden heel dom !!! Respect van Veldwijk weg richting faber... en wellicht van meer spelers.. Wat Veldwijk deed is niet slim zomaar gaan zitten maar van Faber om zo een speler in de media af te branden.... je bent een Team!!!!!!!!!! hij zegt het zelf maar handelt er zelf niet naar laffe daad!

Het hele team van fc Groningen kan terug gezet worden.....wat een armoe!

Wat een wanbeleid! Een hopeloos uit vorm verkerende van Weert een basisplaats gunnen tegen ADO thuis. Vervolgens schiet hij 2 100% kansen er niet in, om pas in de 84ste minuut Lars te willen brengen? Trap ogenblikkelijk die Ernest Faber er uit! Is al het zoveelste incident met een speler! Meneer Faber had Sorloth en Tibbling al te licht bevonden terwijl ze nu een marktwaarde van meer dan 12 miljoen vertegenwoordigen! Ernest heeft al twee jaar systematisch stront in de ogen tijd on in te grijpen anders komen we nog in de verkeerde Play-offs!

nou je hoort het Lars,niemand wil je meer,kom maar mooi terug naar pec zwolle,je bent ook spits en geen verdediger,je bent er om doelpunten te maken,liever een luie spits die scherp voor de goal is dan een hardwerkende spits die net kracht te kort komt om een goal te maken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Groningen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
11.Excelsior40-15
13.Willem II37-13
14.NAC Breda34-16
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Sergio PadtKeeper10
Todd KaneVerdediger10
Mike te WierikVerdediger10
Django WarmerdamVerdediger10
Kasper LarsenVerdediger10
Etiënne ReijnenVerdediger10
Juninho BacunaMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Groningen.

8 fans
Aanvaller, 26 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 16 augustus
Cuco Martina gaat Everton op huurbasis verlaten voor Stoke City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren