‘Als Faber hem uit de selectie zet, sta ik daar helemaal achter’

Maandag, 12 februari 2018 om 09:09

Hoewel Lars Veldwijk ontkent, zou hij aan het einde van de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag (0-0) geweigerd hebben om in te vallen. Technisch manager Ron Jans gaat maandag in gesprek met de aanvaller en trainer Ernest Faber.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Lars Veldwijk zijn laatste duel voor FC Groningen heeft gespeeld?


Gerelateerd

14 reacties (laatste reactie door marvinvoetbal)

Het wordt vreemder en vreemder daar in Groningen. Nu ontkent de speler weer dat hij weigerde in te vallen. Van zowel de trainer als de speler zou het toch onbestaanbaar zijn als ze hierover liegen.

12 februari 2018 om 09:29

Kan ook ergens in het midden liggen; dat ze elkaar niet lekker begrepen. Lijkt mij niet reëel, maar kan me ook niet voorstellen dat een van de twee moedwillig zo een simpele leugen vertelt. Te meer omdat ze allebei al onder vuur liggen..

12 februari 2018 om 09:30

Dit apie gaat nog een staartje krijgen. Als er navraag plaats vindt bij de spelers op bank om dit te verifiëren kan het nog naarder worden.

12 februari 2018 om 11:33

Ik kan alleen maar het verhaal van Veldwijk bevestigen want hij heeft de hele helft warm gelopen en Faber heeft geen 1x zijn kant op gekeken. Toen is Veldwijk naar de dugout gelopen met het idee van ik ben toch niet nodig blijkbaar. Faber heeft hem idd nooit gevraagd in te valllen dus hoe kan hij dan weigeren? Faber zet zichzelf in mijn ogen nog meer voor lul door dat te roepen! Geeft wel aan waar die man mee bezig is als je je zo druk loopt te maken om Veldwijk...Waarom maakt hij zich.m niet druk om die 11 dames in het veld....Nijland sta is 1 keer op en toon is spierballen en zet die vent op non actief voor we nog echt om degradatie moeten strijden! Want strijden zit er nu al tijden niet in.

12 februari 2018 om 11:58

ah je zegt dat de bijde spitsen niet een luchtduel durvde aan te gaan wat ik ook best begrijp als je ziet dat bij het eerste lucht duel tussen beugelsdijk en mahi hij gelijk lekker ze elleboog er in plant. en daar bij zijn ze kansloos teggen beugelsdijk, kanon en later ook pinas gewoon omdat ze een stuk kleiner zijn

12 februari 2018 om 12:11

Klopt dan denk je nog 1x en die gozer kan lekker douchen...Als Mahi de ambitie heeft om naar Engeland of Duitsland een stap te maken mag hij zich mentaal wel heel goed voorbereiden want als dat de redenen zijn om geen duels aan te gaan kun je beter geen profvoetballer zijn toch?

De voorzitter van de supportersvereniging gaat dus ook, zonder hoor en wederhoor, iemand beschuldigen maar wel een pleidooi houden over "als je een meningsverschil hebt moet je het uitpraten'"

Ik weet niet wie bij Groningen de wissels regelt, maar ik denk niet Faber zelf. Dus hij zal niet tegen Faber zelf hebben gezegd "ik ga niet spelen". Faber heeft het dus uit tweede hand? Misschien zijn er teamgenoten die hier iets kunnen verduidelijken? Ik kan me niet voorstellen dat Veldwijk in z'n eentje op de bank zat namelijk.

12 februari 2018 om 11:35

Ja die voorzitter het hele bestuur een praat elkaar maar na en loop als schapen achter elkaar aan mentaliteit. Gewoon een verrot en vast geroest kliekje bij elkaar meer is het niet! En te naïef en blind om te zien hoe slecht het de laatste jaren al is.

Ik heb Veldwijk een paar keer zien spelen, hij brengt wel oorlog in de 16. Is een reus van een kerel. Ik vind dat Faber het alftal om hem heen moet bouwen. Vleugelspelers en lopers op het middenveld.

Het kwam Faber geweldig uit! Want hij is Lars puur aan het treiteren! 35 mij liep hij warm met af en toe een oog naar de bank. Rond de 80st minuut geloofde hij het wel en sjokte naar de dug out. En ging zitten en dat schoot er bij Faber verkeerd in waardoor hij die andere jongen riep en liet invallen. Wat was er gebeurd als Veldwijk was blijven rekken en heen en weer sjouwen?? Faber het is en was weer niet om aan te gluren!! Jongens als Mahi en Tom gingen niet eens het luchtduel aan man!! Dat is net zo goed werkweigering!! Drost sjokt al maanden het veld over en dat kan allemaal wel...nee de aandacht moet op Veldwijk liggen!!! Laffe hazen bij de FC word toch aub een keer wakker man!!!!!!!!!

12 februari 2018 om 11:15

Motivatie is totaal verdwenen en angstig voetbal , als ik Faber zijn commentaar hoor druipt de angst er ook af ... in de voorbereiding moet je zorgen dat je weet hoe het staan , Faber heeft nog geen idee en seizoen zit er alweer bijna op !

12 februari 2018 om 11:18

Bedankt voor een tegengeluid en wat extra informatie. Tot nu toe alleen verhaal van trainer en speler gehoord. Ben met je eens dat een speler onnodig warm laten lopen niet de bedoeling is, aan de andere kant is het ook niet goed om zelf te gaan zitten. Faber heeft dat waarschijnlijk gezien als dat hij niet meer wou spelen.

Het beste voor alle partijen lijkt me dan Faber eerder stopt. Maar Nijland kennende is hij niet happig om hem te ontslaan en geld mee te geven. In mijn ogen kan een nieuwe trainer dan alvast de spelers leren kennen en volgend jaar doorselecteren.

Als Veldwijk al heeft geweigerd om in te vallen is dat natuurlijk niet goed, maar kom op zeg.... als je hem in de 85e minuut nog wil laten invallen terwijl je al net zo lang tegen een draak van een wedstrijd aan zit te gluren, wat zou hij daar dan nog aan moeten veranderen in de resterende tijd. Als het akkefietje met Mahi snel op te lossen viel, moet dat hier toch ook mee lukken. Nijland moet eens ballen tonen en Faber de laan uit sturen. Levert werkelijk een wanprestatie. Maar hier is Nijland mede schuldig door een handje vol spelers te laten gaan en nagenoeg niks terug te halen. Denk dat het eens tijd wordt bij Groningen voor een frisse wind. Nijland zit net even te lang op het pluche. Tijd voor iemand met lef en visie en niet iemand die alleen aan geld denkt maar ook eens aan de prestaties. Heel leuk zo'n topsportcentrum maar of je daar in de jupiler league nog wat aan hebt......

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Groningen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
11.Excelsior40-15
13.Willem II37-13
14.NAC Breda34-16
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Sergio PadtKeeper10
Todd KaneVerdediger10
Mike te WierikVerdediger10
Django WarmerdamVerdediger10
Kasper LarsenVerdediger10
Etiënne ReijnenVerdediger10
Juninho BacunaMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Groningen.

8 fans
Aanvaller, 26 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 17 augustus
Girondins Bordeaux heeft al drie opvolgers in beeld voor trainer Gustavo Poyet, die door de club is geschorst. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren