‘Verbaasde’ Veldwijk: ‘Mij is niet gevraagd om in te vallen’

Zondag, 11 februari 2018 om 22:42

“Het was de bedoeling dat Veldwijk erin kwam, maar Lars besloot om niet meer in te willen vallen. Dan moet je iemand anders brengen”, zei Ernest Faber zondag na afloop van het duel met ADO Den Haag. Veldwijk stelt echter dat er niets waar is van de berichtgeving en dat hij ‘gewoon’ bereid was om zijn opwachting te maken.

“Met verbazing hoor ik dat ik vandaag zou hebben geweigerd om in te vallen voor FC Groningen. Hiervan is echter geen sprake”, schrijft de enkelvoudig international van Zuid-Afrika op Twitter. “Mij is vandaag niet gevraagd om in te vallen. Ik ben altijd en elke minuut bereid te spelen voor FC Groningen indien de trainer een beroep op mij doet.”

Faber zei na het duel tegen verslaggever Hans Kraay jr. van FOX Sports dat hij maandag met de directie om de tafel zou gaan om over Veldwijk te praten. "Als spelers niet meer willen, dan…” Hans Kraay jr.: “Dan moeten ze weg bij de club.” Faber: “Dat gaan we op een rustig moment bespreken. Of het nog leuk is om op deze manier door te gaan? Jazeker.”

Veldwijk kwam in de zomer over van KV Kortrijk en speelde tot dusverre twintig wedstrijden voor De Trots van het Noorden, waarin hij goed was voor vier doelpunten en twee assists. Eerder kwam hij uit voor Aalesund, Nottingham Forest, PEC Zwolle, Excelsior, FC Utrecht, FC Dordrecht, FC Volendam, Argon en Legmeervogels. Zijn contract loopt nog tot medio 2020 door. Technisch manager Ron Jans wasoverigens niet bereikbaar voor commentaar.


Poll

Denk jij dat hier slechts sprake was van miscommunicatie?


Gerelateerd

46 reacties (laatste reactie door viking2)

hahaha het is wel lachen bij groningen hoor,mooi om te volgen ,maar sneu voor de groningen supporters

12 februari 2018 om 01:19

Welke Groningen supporters?


On: Lichaamshouding kan ook leiden tot miscommunicatie. Tel daarbij op dat Faber sowieso al in een moeilijk pakket zit, terecht naar mijn mening, en dan krijg je zulke situaties.

11 februari 2018 om 23:10

Het stinkt wel van beide kanten. Maar als Veldwijk er voor Mahi inkomt begrijp ik nog. Maar voor Doan een middenvelder lijkt mij sterk dat Faber zo'n wissel wil.

11 februari 2018 om 23:14

Middenvelder eruit aanvaller erin met een 0-0 is zo gek nog niet

11 februari 2018 om 23:19

Nee dat zeker niet. Maar vind dan zelf dat ie het eerder had moeten doen. Nu was het net voor het einde.

12 februari 2018 om 07:22

Faber durft het niet eerder doen ookal word ik ook niet blij van veldwijk

Hier geloof ik geen hol van. Faber zit in de hoek waar de klappen vallen en heeft zowel intern als extern een teruglopend krediet. Verzinnen dat zijn spits niet wil invallen en dat op tv duidelijk maken, zou van Faber niet alleen een slechte trainer maken maar bovenal een onbetrouwbaar mens.

11 februari 2018 om 23:03

Ik kan me niet voorstellen dat Faber, zeker in de positie waarin hij zich momenteel bevindt, hierover zou liegen inderdaad. Vreemd verhaal is het sowieso, hier zullen we de komende dagen nog wel genoeg over horen. Van een gezonde samenwerking tussen Veldwijk en FC Groningen zal in ieder geval nooit meer sprake zijn vrees ik.

12 februari 2018 om 00:31

Ach, Faber is bezig met zijn eigen hagje te redden. De man haalt er steeds weer iets bij om zichzelf te schermen. Gewoon een vieze vent die er niks van bakt...

11 februari 2018 om 23:29

Er zal wel gewoon sprake zijn van miscommunicatie, wel apart dat Lars ervoor kiest om dit via twitter kenbaar te maken ipv morgenochtend ff rustig op de club het erover te hebben om vervolgens samen een persbericht de deur uit te gooien.

11 februari 2018 om 23:35

Tja, van Faber zou het eveneens sjieker zijn geweest om Veldwijk niet op nationale televisie aan de schandpaal te nagelen...

11 februari 2018 om 23:39

Klopt indd, erg vaag allemaal. Het is sws een rommeltje daar in Groningen, het spel is al jaren slecht ondanks de bekerwinst natuurlijk. Stadion blijft relatief leeg en de scouting laat ook steekjes vallen.. jammer hoor.

12 februari 2018 om 00:00

Ik vind dat helemaal niet apart. Faber heeft dit aan de media verteld, waarna het overal in het nieuws is. Veldwijk heeft het volste recht ook dit recht te zetten in de media en zijn naam te zuiveren (er van uitgaande dat hij niet liegt). Faber had dit intern moeten houden.

Dit begint wel erg amateuristische vormen aan te nemen. Communiceren via interviews en tweets, zonder het met elkaar te bespreken.. Ben benieuwd wat nou echt de waarheid zal zijn en natuurlijk wat de uiteindelijke gevolgen zullen zijn

Zonder iets te willen insinueren.. is dit ook niet dezelfde man die problemen had met Mahi, waarbij dingen gezegd werden die door Mahi ontkend werden.. lijkt op iets van een communicatieprobleem..

11 februari 2018 om 23:20

Ben benieuwd wat meneer Derksen nu te zeggen heeft over deze veldwijk. Aangezien hij altijd marokkaantjes moet hebben over trots gebeuren.

11 februari 2018 om 23:36

Oh ga er maar van uit dat hij ook het 'niet-marokkaantje' snoeihard zal aanpakken hoor. Derksen heeft vaak een ongenuanceerde mening, soms terecht, soms ook niet. Maar zijn mening baseert hij niet alleen op afkomst hoor. Hij zeikt ook genoeg anderen (met allerhande nationaliteiten) af om uiteenlopende redenen.

11 februari 2018 om 23:36

Derksen is een kwal van een mens. Onbetrouwbare man, die alles en iedereen naait voor publiciteit. Zijn voetbalkennis, zoals van de gyp het ooit zei is erg matig. Hij lult gewoon onzin om geld te verdienen, ik respecteer hem totaal niet.

12 februari 2018 om 00:04

Ach gut , zit je lekker in je slachtoffer rol daaro ?!!!
Derksen pakt een ieder aan die niet functioneert , maar je krijgt dat natuurlijk niet helemaal mee als je uitsluitend selectief naar hem aan het luisteren bent ( als je dat uberhaupt al doet ) .

12 februari 2018 om 00:46

Ergens heeft hij wel een punt hoor. Derksen heeft zovaak geroepen dat Marokkanen problemen veroorzaken. Met als toppunt de gigantische onzin argument dat Marokkanen het hele amateurvoetbal verpesten omdat ze niet in hun naakkie willen douchen. Terwijl je in elke sportschool mensen van alle nationaliteiten tegenkomt die met boxer aan douchen. En ondertussen heeft zowat elke profclub een marokkaan in de selectie, is de lijst met Marokkanen die geen gezeik opleveren gigantisch lang en zitten er zo ontzettend veel spelers met een Marokkaanse achtergrond in het amateurvoetbal terwijl dat ondertussen prima gaat. Derksen valt inderdaad iedereen aan. Maar zeggen dat hij graag de polonaise loopt met Marokkanen is absoluut niet waar. Integendeel. En mischien omdat hij door een paar kwajongens Gouda is uitgepest.

12 februari 2018 om 01:06

Storing

Goh wat een leuk politiek correct antwoord joh , typisch dat als er ergens gemat word in het amateurvoetbal dat er zeer veelvuldig juist gasten er bij betrokken zijn met een ( kwajongens )achtergrond .
Uiteraard mag je dit met linkjes weerleggen !!
Be my guest
En verder gaarne jou mening of het normaal is om met een stink onderbroek te douchen
Ja of nee volstaat , en mitsen en maren probeer je maar bij een ander punt

12 februari 2018 om 03:22

Je springt van het een naar het ander en gaat verder nergens inhoudelijk op in. Ik maak gewoon een duidelijk punt en de fragmenten kan je zelf op zoeken. De manier hoe iemand doucht boeit mij verder niet. Als iemand het prettig vind om in een Batmanpak te douchen doet hij dat ook lekker. Het boeit mij evenveel als wat Derksen vind. Maar je toon zegt veel over je karakter dus ik ga verder niet in op je gefrustreerde manier van communiceren. Mischien is het handiger om je ogen te open en het grotere geheel te zien.

12 februari 2018 om 06:22

Ik spring nergens van het een naar het ander , en verder is het gewoon zoals verwacht weer een politiek correct antwoord zoals je van een doetje kan verwachten .
Verder heb ik mijn ogen juist zeer goed open en neem al het leesvoer tot mij en kijk ook opsporing verzocht en dus absoluut het grote geheel !!
Neem er een voorbeeld aan .

12 februari 2018 om 08:32

Gut gut er is weer een pvv stemmer die het over Marokkanen moet hebben terwijl dat niet relevant is. En hij kijkt nog wel naar opsporing verzocht. Nee dan ben je echt een heel goed geïnformeerde burger. Chapeau! 70 procent van Nederland kotst jullie uit man. Kap eens met dat onnodige gehuil. Jij zit nota bene in de slachtofferrol want al je problemen komen door Marokkanen. Ik speel nooit tegen Marokkanen en heb toch om de week gezeik op het veld op zaterdag. Hoe kan dat dan? De club in mijn omgeving die het meeste problemen veroorzaakte was een club waar witte sjonnies speelde, allemaal iets op de kerfstok. Als je daar won of gelijkspeelde was je je leven niet zeker. Maar dat heb je gemist op opsporing verzocht geloof ik. Sowieso mensen die een mening hebben over hoe een andere man douchet, dan kan je jezelf toch niet serieus nemen?

12 februari 2018 om 12:39

Leidsehood
Eeeh , heb je problemen met lezen of zo , of ben je daar ook selectief in ?!!
Volgens mij was ik niet diegene die over Marokkanen begon in dit draadje maar haakte daar op in , aangezien de stelling die ene Issiba deed een pertinente onwaarheid is !
Maar heb hier wel iets nieuws geleerd overigens , je bent tegenwoordig al een PVV stemmer als je het nieuws leest en opsporings verzocht kijkt . Dank daarvoor
Maar gaarne even een linkje naar desbetreffende uitzending waar datzelfde team waar jij over rept in voorkomt .
Verder neem ik iemand die geen mening heeft als een ander in een stink onderbroek doucht totaal niet serieus !
Dat iemand zoiets uberhaupt normaal kan vinden ( van die schaamte cultuur ) is al een gotspe !!

12 februari 2018 om 01:25

Kunt het woord zonder beter weg laten.

Wat nu wel of niet de waarheid is, Faber lijkt geen grip te hebben op de selectie. Ben benieuwd wanneer Groningen hem vervroegd op Carnaval stuurt....

Het lijkt mij sterk dat een trainer hierover zou liegen. Ik denk dat Veldwijk nu probeert om zijn hachje te redden door het op een miscommunicatie te gooien. Mocht het wel een miscommunicatie zijn dan is dat heel erg amateuristisch want een wissel toepassen gaat zelfs in het bierteam van de 6e klasse goed.

11 februari 2018 om 23:27

Faber kan dit niet weten aangezien de assistent de wissel zou voorbereiden. Faber heeft dit uit 2e hand. Wrl mooi hoe iedereen een mening kan hebben zonder alle info.

11 februari 2018 om 23:35

Dan zou de assistent dus niet in staat zijn geweest om een gewone wissel uit te voeren. Maakt het er allemaal niet echt beter op.

Lars, ik stel voor dat je na dit seizoen lekker terugkeert in Zwolle. Blijkbaar werkt het niet in Groningen, jammer voor de supporters daar en voor jou maar sommige combinaties werken nou eenmaal niet. Ik zou je bewijze van spreken nog achterop de fiets naar de Ceintuurbaan rijden.

12 februari 2018 om 00:09

Graag zelfs , als je hem ook zo gek krijgt ( morgen of deze week ) laat het dan hier even weten , ik kom dan ook even om je achterband goed op te pompen en je 50 euro te geven voor wat proviand onderweg .

12 februari 2018 om 05:23

Neem Drost ook maar direct terug

Lars mag ook wel naar Arnhem komen hoor. Misschien kunnen ze een ruil met Castaignos voorstellen.

Wat een slapstick in Groningen. Veldwijk is daar overigens vaak bij betrokken.... En van Faber weten we dat hij het niet in de hand heeft, een slappe trainer zonder visie. Ik zou morgen eerst de trainer is buiten zetten.. En dan kijken of Hoekstra e.a. beter gaan presteren het resterende deel.

Leuke uitspraken van Faber dat Groningen geen topsportklimaat heeft. Hij draagt er gelukkig zelf ook aan bij;p

Misschien wat off-topic ...maar waarom speelt Groningen niet met Van weert EN Veldwijk; zijn toch allebei in theorie goede spitsen die gunnen goals elders wel maken. En dan Mahi erachter....lijkt me geen verkeerde voorhoede.

Lekker naar denhaag moeten komen ...geen gezeik in het noorden maar schiteren in het westen💛💚 ik vind het een goede spits .uit ....

jullie weten toch wel dat faber veldwijk liever weg ziet gaan dan komen,
Daarom heeft hij hem rond 40min laten lopen om dit uit telokken ,
velfwijk heeft niet niet geweigerd,faber ging op het laatste moment een andere speler
Inbrengen en als veldwijk gaat zitten roepr die achterbakse faber hij wilniet spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Groningen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
11.Excelsior40-15
13.Willem II37-13
14.NAC Breda34-16
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Sergio PadtKeeper10
Todd KaneVerdediger10
Mike te WierikVerdediger10
Django WarmerdamVerdediger10
Kasper LarsenVerdediger10
Etiënne ReijnenVerdediger10
Juninho BacunaMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Groningen.

8 fans
Aanvaller, 26 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 17 augustus
Girondins Bordeaux heeft al drie opvolgers in beeld voor trainer Gustavo Poyet, die door de club is geschorst. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren