Van Gaal aangepakt: ‘Ik kreeg van hem geen enkele kans, echt niet’

Zondag, 11 februari 2018 om 11:05

Adnan Januzaj kan het nog altijd niet verkroppen dat zijn tijd bij Manchester United niet heel succesvol is verlopen. De Belgisch international, momenteel actief bij Real Sociedad, heeft al meerdere keren gezegd dat de komst van Louis van Gaal op Old Trafford in 2014 desastreus voor zijn ontwikkeling bij United was en herhaalt deze woorden andermaal.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Begrijp jij de frustratie van Adnan Januzaj?


Gerelateerd

35 reacties (laatste reactie door braveman)

Ja van gaal weet niet hoe hij om moet gaan met jeugd spelers. 😂😂
Want bij ajax waren ze allemaal al zo oud.
Ik heb eerder het idee dat het andersom is en dat hij niet om kon gaan met zijn eigen talent.

11 februari 2018 om 11:21

Hahaa precies. Deze jongen heeft gewoon het talent niet om voor United te spelen. Heeft 1 aardig seizoen gespeeld en denkt zelf dat hij op basis daarvan een wereldtalent was blijkbaar. Jammer dat hij zichzelf geen spiegel kan voorhouden en daarin ziet dat hij daarna nooit meer wat gepresteerd heeft en hij misschien helemaal niet zo talentvol is.

11 februari 2018 om 11:27

Dat heb je goed gezien inkeMontana.Hij kreeg kans op kans maar die moest hij met twee handen aanpakken.Er zij genoeg voetballers die open stonden om zicht te verbeteren en vragen te stellen hoe verder te ontwikkelen.

11 februari 2018 om 11:59

Idd, hij kwam blijkbaar kwaliteit tekort. Beetje een speeltuinvoetballer. Hij werd behoorlijk opgehemeld door de media in zijn eerste jaar, maar blijkt toch niet zo talentvol als er geschreven werd.

Verder kan Januzaj denken, dat hij vertrouwen verdiende en het hoorde te krijgen, maar als Van Gaal geen vertrouwen in hem had, kon hij dat moeilijk geven.

11 februari 2018 om 11:22

@Wve🤗Van gaal had zat prijzen behaald met Ajax.Het gaat om inzicht en de juiste spelers en v Gaal zag dat zeer goed maar liet ook spelers gaan die juist nog niet einde cariere waren of juist bij andere clubs beter ging functioneren.

Elke coach maakt die fout en daar kun je hem niet op afrekenen🤔

Misschien moet hij wel de manager van United worden, hij weet het namelijk allemaal zo goed

Het is gewoon heel goed gezien van Louis dat deze jongen geen kans verdiende. Hij mist het talent en de kwaliteit en aan zijn gezeur te horen ook de mentaliteit. Dit in tegenstelling tot Rashford en Lingard die wel een kans kregen van v.Gaal. Dit geknakte egotje van Januzaj moeten we niet teveel aandacht geven, want als hij echt zo goed zou zijn als hij zelf denk had hij wel bij een grotere club gespeeld op deze leeftijd.

11 februari 2018 om 13:25

Haha wat een domme opmerking! Hij mist het talent? Wat een onzin! Die jongen heeft/had juist hartstikke veel talent. Misschien voelde hij niet echt het vertrouwen van van Gaal dat kan en daar hebben zo veel spelers last van. Door vertrouwen van een coach kan een speler beter presteren. Bij hem zal het vast wel een beetje aan zijn mentaliteit hebben gelegen maar het is ook lastig om het ergens te maken als je telkens uitgeleend word.

Gewoon niet goed genoeg. Het onvermogen van zo’n snotneus om hand in eigen boezem te steken is echt schrijnend. Kan leuk ballen, maar gewoon niet goed genoeg, te klein, te slap, niet consistent, gewoon geen topper.

Tsjah je kan wel roepen dat je als jonge speler het vertrouwen moet krijgen, maar als je niet bewijst dat vertrouwen te verdienen moet je niet zoveel achteraf lopen te miepen.

Januzaj had totaal geen rendement en eerst gepasseerd door betere talenten als o.a. rashford en lingard ook heeft man u nog martial rondlopen op zijn positie.

Het is inderdaad jammer dat het er niet uitkwam bij Januzaj. Elke trainer heeft natuurlijk zijn keuzes en favorieten en LVG heeft wel eens vaker overhoop gelegen met spelers. Hij een trainer die jonge talenten enorm goed kan begeleiden, mits het klikt tussen speler en trainer. Anders zit je al snel op de bank of de tribune.

Valt me trouwens op dat als er hier kritiek is op een Nederlandse trainer mensen direct op de bres springen voor deze.

11 februari 2018 om 11:24

Ik denk in dit geval dat veel dat vooral doen omdat Januzaj ook niks meer gepresteerd heeft en hij niet voor niks nu bij Sociedad zit. Als jij daadwerkelijk zo'n groot talent is als hij zelf vindt dat 'ie is was dat wel ergens anders dan onder v. Gaal tot ontluiking gekomen.

11 februari 2018 om 11:31

Helemaal eens maar met depay was ook weer een verhaal apart maar dat is een ander verhaal😊

11 februari 2018 om 11:34

Lvg was een apart geval en kon het op zij manier de jeugd op leiden.vond hem een grappige coach die altijd wel eens tegen een scheen schopte.Hij draaide er niet voor om om de media flink te stangen😂

11 februari 2018 om 11:42

@Dejan Van Gaal is op dit forum vaak genoeg afgezaagd, juist in zijn tijd bij United. Want het was niet best toen. Dus volgens mij bekijk je het wat selectief. Januzaj heeft het heel even heel goed gedaan, kon gelijk voor een hele batterij landen uit komen, maar het is helemaal niks geworden met die gast. Dat hij het dan jaren later erop gooit dat hij geen kans kreeg, is gewoon sneu. Voetballers vinden vaak dat ze recht hebben op van alles en nog wat. Zoals kansen en speeltijd. Maar de trainer ziet je op de training, en als het daar onvoldoende is, dan verdien je helemaal geen kansen.

11 februari 2018 om 11:48

Lijkt me beetje vergezicht om alle Nederlandse trainers erbij te nemen. Het is vooral de toon die hij zet dat de 'publieke opinie' hem nu tegenzit door al zijn frustraties op v.Gaal te richten ipv de teleurstelling en het falen vooral bij hemzelf te zoeken. V.Gaal was de grote aandachtstrekker bij de onlangs gehouden Belgische sportprijs uitreiking onlangs, wellicht speelde dat mee gezien zijn wrok jegens v.Gaal... 😉

Helemaal vergeten dat deze jongen bestaat. Al tijden niks meer van hem gehoord dus zal wel lekker gaan daar in Spanje...?

Dat heeft Van Gaal dan toch weer goed gezien.

Goed. Mag er dan nu een artikel komen over alle spelers die Van Gaal heeft laten debuteren? Ik noem maar even een paar namen: Kluivert, Seedorf, Davids, Puyol, Iniesta, Xavi, Müller, Alaba, Rashford?

12 februari 2018 om 16:13

Messi niet?

En nu onder Mourinho gaat het zeker super lekker ook? Kan niet alleen maar aan de coaches liggen heh. En Moyes heeft zijn eigen graf gegraven door dit soort jongens op te stellen die leuk kunnen voetballen, maar niet het verschil maken bij een topclub

Tja, kan gebeuren he. Onder Moyes het lichtpuntje van Man Utd. Louis heeft in zijn tweede seizoen redelijk wat jeugdspelers de kans gegeven met o.a. rashford met een waanzinnige serie die Van Gaal toen weer lucht gaf (tegen de club van Vd Vaart in de EL en bijv. tegen Arsenal (die bekende val van Van Gaal)).

Januzaj had natuurlijk te maken met de aankopen Martial en Memphis Depay die zijn positie in moeilijkheid bracht.

11 februari 2018 om 13:12

Januzaj heeft een groot gebrek aan zelfkennis (zo lijkt het althans) maar zijn frustratie kan ik deels wel begrijpen als je zag hoeveel kansen bv aankoop Depay kreeg op de positie van Januzaj. Zoveel beter was het namelijk niet echt.

Soit, ook bij Dortmund en Sunderland door de mand gevallen. Miss kan hij zichzelf heruitvinden bij Sociedad maar door dergelijke uitspraken twijfel ik er ten sterkste aan of dat ooit zal lukken.

Hij heeft voldoende kansen gehad, werd in het begin vaak opgesteld. Ik begreep nooit waarom men zo hoog van hem opgaf destijds, hij was enorm onrustig aan de bal, geen overzicht.

Ja dat gevoel begrijp ik dat hebben ze allemaal (te hoog in hun bol) zij moeten niet denken maar normaal doen en niet alleen aan de poen denken maar aan de mensen die hun salaris betalen.

Ik herinner me nog de discussies van paar jaar terug voor welke nationale elftal hij zou kiezen. Deze jongen is veelste groot gemaakt, zelf gewoon mislukt bij United. Bij Real Sociedad ook vrij matig, hij gaat als een nachtkaars uit.

Ik denk dat van Gaal hier wel wakker van zal liggen. Nee dan zal je wel niet goed genoeg zijn geweest want anders had je heus wel kansen gekregen.

Als je speeltijd en aandacht wilt krijgen om je beter te kunnen ontwikkelen, moet je in de luwte blijven spelen en pas de stap naar de top maken als je daar klaar voor bent.
Bij een club als Manchester United draait het om de prijzen en om geld. Daar spelen gewoon de beste elf spelers uit de selectie.

KLinkt alsof januzaj hier beetje aan het zeuren is als er iemand is die het goed doet met talent dan is het wel vGaal. Denk dat het niet klikte met vGaal of hij zichzelf een beetje overschat heeft

Alleen de kop al "van Gaal" aangepakt " Kom op man Om een goede voetballer te worden moet je incasseren ballen hebben. Zeg nou gewoon ik was/ben niet goed genoeg voor de top. verder gaan en bewijzen waar je wel mee kan.

Van Gaal heeft vanalles fout gedaan in zijn tijd bij Manchester United maar zijn jeugdbeleid was wel oké. Januzaj is gewoon niet goed genoeg voor Manchester United. Als hij het bij Sunderland en nu bij Sociedad wel liet zien dan had hij recht van spreken maar dat doet hij nu ook niet echt. Januzaj kan best leuk voetballen maar hij heeft niet het vermogen om wedstrijden te beslissen.

Manchester United was net iets anders dan al z’n andere klusjes. Het was moeilijk om jeugdspelers in te passen in dat elftal, aangezien de hoge verwachtingen van het bestuur en de fans. Rashford zou nooit gedebuteerd hebben als er geen spitsenprobleem was, dus ja, Van Gaal heeft hem laten debuteren, maar ik vraag me af of dit ook gebeurd zou zijn als dit niet het geval zou zijn.

Hij moet een spiegel kopen die Januzaj! Volgens mij ook bij Dortmund mislukt, o.a vanwege instelling......

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
David de GeaKeeper10
Daley BlindVerdediger10
Phil JonesVerdediger10
Eric BaillyVerdediger10
Antonio Valencia Verdediger10
Nemanja MaticMiddenvelder10
Henrikh MkhitaryanMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

89 fans
Middenvelder, 23 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 17 augustus
Real Madrid gaat Internazionale aanklagen bij het CAS. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren