Roda JC Kerkrade ontkent: ‘We hebben alleen een kop koffie gedronken’

Zondag, 11 februari 2018 om

De kans is klein dat Roda JC Kerkrade in zee gaat met Salar Azimi. De Iraanse Nederlander verzekerde afgelopen week dat hij een bod op de Limburgse club had uitgebracht en dat hij honderd procent serieus was. Bij Roda neemt men afstand van de uitspraken. "Hij wil graag Roda kopen, maar hij wilde ook Oostende kopen", zo stelt directeur Wim Collard in gesprek met FOX Sports.

"Afgelopen woensdag heeft hij voor de wedstrijd tegen Ajax een uur en een kwartier gesproken met twee leden van de raad van commissarissen en Frits Schrouff. Ik heb hem in de businessclub daarna mogen ontmoeten", vervolgde Collard, die zich afvraagt waarom Azimi openlijk heeft laten weten dat hij een bod heeft uitgebracht. "Wij denken: er is geen bod gedaan, we hebben alllen een kop koffie gedronken. We zien wel wat de toekomst brengt", zo benadrukt de sportbestuurder.

"Frits zoekt meer een sportiefgerelateerd persoon om zijn aandelen over te nemen", verwijst Collard naar grootaandeelhouder Frits Schrouff. Een overname van Roda door Azimi ligt dan ook niet voor de hand. "Alle goede bedoelingen van meneer Azimi kan ik begrijpen, maar ik denk niet dat Roda JC de club is waar dit soort zaken bij past. De voorkeur gaat naar Aleksei Korotaev, maar er zijn meer opties. Het is jammer dat dit soort zaken zo snel in de media komt."

Azimi is geen onbekende in de voetbalwereld, want vorig seizoen beloofde hij de selectie van NAC Breda een premie van ruim een ton indien promotie veiliggesteld werd. De zakenman werd eerder in België ook genoemd als de mogelijke nieuwe eigenaar van KV Oostende, dat momenteel in handen is van Marc Coucke. Hij wil de club echter lozen, omdat hij de eigenaar van Anderlecht wordt. In Nederland werd Azimi eerder als potentiële investeerder in verband gebracht met FC Dordrecht.Gerelateerd

7 reacties (laatste reactie door miln)

Heel apart dat deze man al beweerd een bod te hebben uitgebracht waar Roda niks van weet laat in mijn ogen al zien dat deze man niet al te serieus te nemen is en zou ik ook zeker niet met hem in zee gaan als Roda zijnde

van mij mag roda heel snel degraderen , niet voor de supporters of spelers maar wel voor het bestuur als straf voor hun wanbeleid wat al jaren duurt

11 februari 2018 om 11:45

Waar van acte.

11 februari 2018 om 12:13

En wat doen ze dit jaar dan exact verkeerd? Met Caanen was het inderdaad waardeloos, maar dit seizoen is het een stuk rustiger geworden bij de club met Harm van Veldhoven. Je moet ergens beginnen..

Ik hoop gewoon eens een keertje dat er een betrouwbare suikerroom komt. Iemand die echt sportieve ambities heeft, maar dan gecombineerd met goed beleid. Ik heb ook nog altijd wel vertrouwen in die Rus maar het blijft afwachten. Ik hoop alleszins niet dat ze daar bij Roda met geld gaan smijten aan middelmatige of ronduit slechte voetballers.

Ik hoop voor de Roda fans, dat het bestuur beseft dat dit zeer ingrijpende stappen kunnen zijn.
Het is nu eenmaal een feit dat de Provincie Limburg met vier betaalde profclubs het heel zwaar heeft.
Verder zit niemand op een fusie te wachten, waar ik begrip voor heb.
Dus ik denk dat het verstandig is, voor Roda, om te kijken of je met beperkte middelen, maar met strak beleid handhaving in de eredivisie veilig kunt stellen.
Baas zijn in je eigen huis is ook een fijn gevoel, ook al moet je noodgedwongen soms de broekriem aanhalen.
Heracles is hier een goed voorbeeld van, gezien hun jarenlange (jan Smit) financièle beleid.

het is maar hopen dat korotaev de boel overneemt. en met het beleid met Harm van Veldhoven zal het alleen maar beter worden met roda

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Roda JC Kerkrade

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
Hidde JurjusKeeper10
Daryl WerkerVerdediger10
Ard van PeppenVerdediger10
Christian KumVerdediger10
Adil AuassarMiddenvelder10
Ognjen GnjaticMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Roda JC Kerkrade.

In de wandelgangen

Donderdag 20 september
Barcelona houdt de ontwikkeling van Nicolas Pépé scherp in de gaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren