Koeman: ‘Als hij laat zien dat hij een van de besten is, waarom niet?’

Dinsdag, 6 februari 2018 om 19:30

Arjen Robben zwaaide eind vorig jaar, nadat het deelname aan het WK voor Oranje definitief uit zich was verdwenen, af als international, maar Ronald Koeman heeft de hoop om over de aanvaller van Bayern München te kunnen beschikken niet helemaal opgegeven. De dinsdag aangestelde bondscoach van het Nederlands elftal wil in ieder geval een belletje richting Beieren plegen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Robin van Persie en Wesley Sneijder nog interlands gaan spelen voor Oranje?


Gerelateerd

76 reacties (laatste reactie door njfromvol)

Begin nou maar wat nieuws op te bouwen met de nieuwe generatie. Zonder die rara mafkezen als depay

6 februari 2018 om 19:47

Ahjoh stel je niet zo aan. Voor het Nederlands elftal is Depay gewoon een goede voetballer. Snap dat gezeur om hem niet zo. Depay word alleen maar op zijn slechte kanten beoordeeld en dat is gewooon idioot. Dat zag je ook terug in dat filmpje tegen Monaco dat je depay ook wat hoort roepen. Mensen zoals jij moeten eens niet zo zeuren over Depay.

6 februari 2018 om 20:17

Ik ben ook geen fan van de persoon Depay, maar zou hem te allen tijde selecteren.

6 februari 2018 om 21:54

Hij mag "zeuren" om wie hij wilt

6 februari 2018 om 19:58

Sorry maar als ik eerlijk ben is Depay de enige met de potentie om nog een stap hogerop te gaan samen met van Dijk dan. Hij heb zo zijn rare fratsen maarja we kunnen niet ontkennen dat hij geen talent heeft. Memphis heeft dit seizoen vgm ook al 11 of 12 doelpunten en stuk of 6 assisten nou dan doe je het volgens mij toch redelijk goed hoor..

6 februari 2018 om 20:50

Ik zie depay geen absolute topclub halen. Daar komt hij in de kleine ruimte te kort voor.

6 februari 2018 om 20:56

Depay mist dat verfijnde om de top te halen. Wat Zytto zegt klopt, hij mist de handelingssnelheid en balvastigheid in de kleine ruimte wat je gewoon nodig hebt om in de top te slagen.

Het is nog wat voorbarig maar bij Kluivert zie ik dat wel. Echter moet die zorgen dat zijn leercurve niet stagneert, en al helemaal niet aan clubs als Manunited denken.

6 februari 2018 om 21:00

Kleine ruimte te kort? Dat vind ik nog meevallen maar het zal geen real madrid niveau worden (tenzij die jongen opeens het licht ziet) maar ik vind Lyon ook een goede club voor hem.

6 februari 2018 om 21:02

nee dat klopt wel maar ik vind het nog steeds een bijzondere speler die zomaar uit het niets iets kan aanrichten en toch nog wel gevaarlijk kan zijn en als ik kijk naar de wedstrijden tegen schotland en roemenie was hij de enige met de drive naar voren

7 februari 2018 om 00:21

Kluivert komt nog niet eens misschien in de buurt van het niveau van Memphis. Het verfijnde kon Memphis in de eredivisie ook wel.

7 februari 2018 om 00:28

Mee eens ik vind eerlijk gezegd Memphis ook een goede speler met potentie mits hij normaal blijft doen. Kluivert heeft ook zeker het talent om ver te komen maar is ook een hele andere speler dan memphis.

7 februari 2018 om 03:18

@Mcm Als het over niveau hebt vergelijk ze dan op dezelfde leeftijd, tuurlijk is Depay nu verder maar was Depay net zo ver als dat Kluivert was op zijn leeftijd? Dan denk ik namelijk dat er weinig verschil in zit, hoe se toekomst van Kluivert eruit ziet is moeilijk te zeggen maar een club als Lyon is ook voor Kluivert zeker haalbaar en misschien wel hoger

7 februari 2018 om 08:12

klinkt meer dat je jarloers bent dan een nuttige reactie

In hoeverre wil Koeman dan een rol gaan spelen in dat spelers voor Nederland kiezen? Door alleen het gesprek met ze aan te gaan of ze ook eerder te laten debuteren dan ze anders eventueel zouden doen? Belangrijkste vind ik dat kwaliteit leidend moet blijven voor wie er speelt en dat de mogelijke keuze van een speler ondergeschikt moet blijven.

Sneijder verdiend geen kans bij Oranje meer in mijn ogen. Altijd een zeer goede voetballer voor ons geweest maar een speler die acteert op zo'n niveau kan niet meer dienen voor iets dat de hoogst mogelijke kwaliteit nastreeft.

6 februari 2018 om 19:46

Tja, de laatste tijd lijkt het wel alsof we mensen willen laten kiezen voor Nederland puur omdat het kan. De ophef over Amrabat heb ik bijvoorbeeld nooit begrepen. Absoluut geen bovengemiddeld talent, maar velen spraken er schande van dat hij voor Marokko koos. Alsof die jongen ook maar iets zou gaan toevoegen...

Dat neemt niet weg dat Koeman wellicht een belangrijke rol kan spelen voor jongens die het vereiste talent wel hebben. Echter heb ik altijd zoiets van: Graag of helemaal niet. Uiteindelijk kom je voor 'jouw' land uit. Ben je hier geboren en getogen en je kiest toch voor een ander land, ben je in mijn ogen geen Nederlander meer. Dat geldt niet alleen voor de groep waar het tegenwoordig om gaat (mensen met een Turkse, Marokkaanse of Antilliaanse achtergrond), maar ook zeker voor gelukszoekers die het gevoel hebben Oranje niet te gaan halen. Ik kan me herinneren dat Lars Veldwijk geinteresseerd was om voor Zuid-Afrika uit te komen.

6 februari 2018 om 21:50

@Sirius: Het mes snijd in deze natuurlijk aan 2 kanten. Opmerkelijke uitspraak van jou dat een Nederlandse Marokkaanse voetballer, die kiest voor Nederland als Nederlander word gezien en als hij voor Marokko kiest niet. Daar sla je nou precies de spijker mee op z'n kop en dat is nou ook precies waarom deze gasten voor het Marokkaanse elftal kiezen en niet voor het Nederlandse elftal. Zij voelen zich ook meer geaccepteerd door de marokanen uit Marokko, dan door de Nederlanders. Zij voelen zich steeds minder Nederlander, omdat marokanen door vele Nederlanders worden gezien als buitenlander, niet als Nederlander, ook al hebben ze een Nederlands paspoort. Er word steeds harder geroepen dat ze terug moeten gaan naar hun eigen land en hier niets te zoeken hebben. Moeten zij gaan schitteren voor een land waar ze niet eens gewenst zijn? Iedereen weet dat er Marokkaanse raddraaiers zijn, daar kunnen we onze ogen niet voor sluiten, maar er is ook een hele grote groep wel goed geïtrigreerd, die net zo Nederlands zijn als jij, alleen van Marokkaanse afkomst zijn. Als je maar hard genoeg blijft roepen dat bepaalde personen niet gewenst zijn, zullen die zich daar ook steeds meer naar gedragen en zich afkeren. Zo werkt het nu eenmaal bij de mens, dat is een mechanisme dat in werking treed, dat geld voor overigens welke groep mensen dan ook. Laten we nou eerst maar met z'n allen er aan werken om een betere verstandhouding onderling op te bouwen, dan alle Marokanen of Marokkaanse Nederlands over 1 kam te scheren. Want als er gesproken word over de marokanen, word er een complete bevolkingsgroep voor aangemerkt. Jij bent toch ook niet verantwoordelijk voor wat andere landgenoten doen die niet van buitenlandse komaf zijn? Ik ga hier niet wijzen naar en ieder, want dat zou niet terrecht zijn en dan zou ik mij zelf schuldig maken aan het generaliseren van een groep mensen, maar wie de schoen past, trekt 'm aan. Ik ben overigens geen Marokkaan of van Marokkaanse afkomst, het is slechts een constatering van een aardbewoner.

6 februari 2018 om 21:59

Ik voel meer voor de Marokkaanse elftal dan de Nederlandse maar juich ook voor Nederland. Gelukkig heb jij en de pvv de recht niet om mij paspoort af te pakken en te beslissen wie wat is!

6 februari 2018 om 19:46

Ik denk niet dat je spelers moet laten spelen puur en alleen omdat ze anders voor een andere land kunnen kiezen. Oranje moet weer een eindtoernooi halen en daarvoor selecteer je de beste spelers, niet een of andere 18 jarige zodat hij ''vast'' zit aan Oranje. Als een speler met dubbele nationaliteit voor Oranje wil spelen gaat hij echt wel wachten tot hij wordt opgeroepen, wilt ie dat niet dan heb je sws niks aan zo'n speler.

6 februari 2018 om 19:51

Ben ik het voor een deel mee eens. Kwaliteit moet over het algemeen zeker leidend zijn. Maar voorheen kozen jonge spelers met een keuze vrijwel altijd voor Nederland. We waren namelijk een wereldland. Nu is dat een stuk minder en wordt de keuze voor bijvoorbeeld Marokko heel interessant. Dan zie ik liever dat zo een twijfelaar wordt opgeroepen om een wedstrijdje te spelen, zodat die keuze tenminste vast ligt. Dat zie ik liever dan dat bijvoorbeeld een VD Beek wordt opgeroepen om ervaring op te doen. Dus als in 2020 Xavi Simons zijn debuut voor Barca heeft gemaakt...meteen oproepen die jongen.

van persie heeft nog kans als hij veel speelt bij feyenoord. Sneijder niet meer joh.

6 februari 2018 om 22:42

Op 1 januari spelen de oud internationals toch. Hier mag hik aansluiten. Met alle respect er moet nu aan een team voor de toekomst worden gebouwd en niet meer na het verleden kijken.

7 februari 2018 om 13:30

De afgelopen jaren heeft Blind allerlei spelers opgeroepen na wat leuke wedstrijden. Wat heeft dat opgeleverd? Juist niks.

De ideale opstelling, van voren rouleren met depay en kluivert, middenveld klaassen strootman vilhena achter de hand. Misschien bazoer later er weer bij. Malacia heeft denk ik de grootste potentie op links vooral omdat hij ook goed kan verdedigen en fel is. kan rouleren met willems

Cillesen
Van dijk
De ligt
De vrij
Karsdorp
van de beek
blind
Malacia
Wijnaldum
van Persie
Promes
6 februari 2018 om 19:40

helemaal mee eens!

6 februari 2018 om 19:42

Als je nog een eindtoernooi wilt missen is dit idd de ideale opstelling.

6 februari 2018 om 19:47

wie moet er dan uit volgens jouw!

6 februari 2018 om 19:50

Strootman out. Hoelang blijven we hem nog hoog houden terwijl hij na zijn blessure niks presteerd zowel bij oranje niet als bij roma niet. Traag, balverlies en denkt dat hij af en toe ala van bommel een goede tackel kan inzetten waarvan iedereen denkt doe is normaal.

6 februari 2018 om 20:04

Als je toch een drie mans verdediging neerzet doen dan Aké ipv De Ligt. Leuk dat De Ligt het goed doet in de Eredivisie, maar in de kwalificaties hebben we kunnen zien dat hij niet klaar is voor Oranje. Aké speelt in een betere competitie tegen betere tegenstanders en doet het uitstekend.

Malacia heeft nog geen 10 prof wedstrijden in de benen en moet nu al in Oranje? Kom op zeg. Zie daar veel liever Pieters, misschien geen topper maar wel iemand die heel graag wilt en dat is bij interland voetbal misschien wel het meest belangrijke.
Blind er ook uit, die speelt nog amper bij United, Alleen spelers die bij hun club aan de bak komen moeten in Oranje. Zie op het middenveld liever Wijnaldum en van Ginkel. Dan voorin Depay, Promes en Dost, die zijn bij hun clubs in vorm dus een andere speler voorin neerzetten zou je op geen enkele manier kunnen uitleggen.

6 februari 2018 om 22:48

De ligt is er nu echt wel klaar voor. Hij draagt in zijn 1tje de gehele ajax verdediging en heeft al maanden geen fout meer gemaakt. Hopelijk vertrekt blind naar een andere club, want hij was bij de laatste interlands de enige die altijd een voldoende haalde. Wie er ook worden geselecteerd, het moet gebeuren met het oog op de toekomst. De eerste wedstrijden gaan toch nergens over.

6 februari 2018 om 19:57

Als Vilhena een basisplaats krijgt bij Oranje laat ik me naturaliseren tot Duitser. Als ik de postbode wil zien ga ik wel voor m’n deur staan.

6 februari 2018 om 20:01

Zo ga je het volgende WK ook niet halen denk ik. Klaassen heeft toch echt wel gefaald op een hoger niveau en strootman speelt al jaren slecht in oranje. Malacia heeft inderdaad veel potentie maar heeft nog te weinig laten zien vind ik. Waarom niet Aké? Ook nog talentvol en speelt goed in de BPL. Ik vind dat we eens van die eredivisie spelers af moeten. Geef van Roon ofzo een kans, vind basisspeler in de serie a indrukwekkender dan een niet uitblinker bij feyenoord.

6 februari 2018 om 20:06

Je mist dan op links Pieters en Van Aanholt, misschien wat ouder, maar kunnen ook van waarde zijn voor het NL elftal IMO.

6 februari 2018 om 20:25

Klaassen zit op de tribune, Bazoer speelt nooit meer bij Wolfsburg. Willems speelt laatste weken nauwelijks. Denk dat we eerst op moeten houden om mensen te selecteren die bij hun club niet spelen. Een international moet mijn inziens zo goed als wekelijks laten zien dat hij goed genoeg is en moet dus wedstrijdritme hebben. En hij moet ervaring hebben. Liefst op Europees niveau ook. Bewijs je eerst maar eens! Malacia groot talent, maar laat hem eerst maar eens minuten maken. Denk aan een Riedewald. Waar zit die nu bijvoorbeeld.

Ga bouwen aan een nieuw team. Robben zou de enige speler zijn die als nestor nog serieus iets kan betekenen. De rest is gewoon klaar. Van Persie zal echt flink wat stappen moeten zetten om serieus in beeld te komen bij Koeman en over Sneijder kunnen we beter maar zwijgen.

6 februari 2018 om 19:46

Van persie zal nog wel kunnen. Als hij iedere wedstrijd speelt of heel veel tenminste

6 februari 2018 om 19:46

Nederlands elftal js niet om te bouwen... Gewoon de mensen selecteren dje in vorm zijn.

6 februari 2018 om 19:54

Normaal gesproken ben zou ik het met je eens zijn, maar voor nu zit je met dat wat speelt gewoon kwalitatief niet voldoet. Bas Dost doet het bijvoorbeeld geweldig bij Sporting, maar zo'n spits zou nooitcin de basis mogen staan bij Oranje. Net als een Vincent Janssen. Ik zie Dost net als Makaay destijds, top om erbij te hebben, maar Kluivert was destijds gewoon beter en Van Nistelrooy ook. Je wilt gewoon echte top. Of je gaat voor vernieuwing met daarnaast spelers die wel voldoen of je gaat met middelmaat een heel hecht team formeren. Je kan twee kanten op. Maar je moet het hoogst mogelijke eisen!

6 februari 2018 om 22:02

Met alle respect de Portugese competitie stelt echt niks voor

6 februari 2018 om 19:52

We hebben eigenlijk alleen Bas Dost. Van Persie is op dit moment nog steeds veel beter dan Vincent Janssen. Zo vreemd zou het dus niet zijn als hij Van Persie weer besluit op te roepen mits hij fit is en regelmatig speelt. Het enigste spitsentalent dat we hebben is Sam Lammers en dat is absoluut geen Oranje-materiaal.

6 februari 2018 om 20:19

Kaj Suerhuis en Vente zijn ook erg goed vind ik.

6 februari 2018 om 20:27

Die twee zijn nog veel jonger. Het is nog afwachten hoe zij zich manifesteren.

6 februari 2018 om 22:51

Die zijn beide nog lang niet goed genoeg voor het nl elftal. Laat deze 2 zich maar rustig ontwikkelen. Ze staan nog niet eens in de basis bij hun club of zitten nog niet eens bij de selectie.

6 februari 2018 om 21:12

Onzin allemaal, nu nog steeds zijn deze jongens technisch gezien nog steeds de besten. Alleen al hun aanwezigheid en drive, zou jongeren kunnen inspireren. Snap al helemaal niet waarom iedereen zo loopt te zeuren over de fitheid van van Persie. Zelfs op krukken, zou hij nog beter zijn op het middenveld dan Toornstra. De rest van Oranje zal dat extraatje moeten geven om aan te haken, maar met een beetje fitheid zouden Sneijder, Persie en Robben gewoon nog verreweg de besten zijn. Vind het ook een slechte tendens om iedereen af te schrijven boven de 32 en zelfs asociaal hoe bijvoorbeeld Gio met Persie omgaat. Er is al een groot gebrek aan ervaring in de Eredivisie en het niveau is al zo laag. De categorie tussen 24 en 30 jaar klasse spelers hebben we niet. En dan gaan we met zn allen lopen zeiken als zulke jongens terugkomen. Het was vroeger hetzelfde liedje met Johan Cruijf, die naar Feyenoord ging, omdat Ajax hem te oud vond. Je moet die jongens een vrije rol geven met mensen erachter die het vuile werk opknappen, dan zou je al een veel beter positiespel spelen. Positiespel, een woord dat we al 4 jaar niet meer kennen bij Oranje.

6 februari 2018 om 21:26

Sneijder speelde bij Nice ook niet meer. Dat is ook niet voor niets. Hij was echt top, maar hij is nu voor het grote werk niet meer de man. Robben wel. Van Persie zou kunnen, maar moet echt ritme op gaan doen. Ik ben het met je eens dat hij lekker achter de spits moet gaan spelen. Hij heeft meer technische bagage in zijn grote teen dan het gehele middenveld van Feyenoord bij elkaar. Maar eerst bij Feyenoord spelen en daarna pas weer naar Oranje kijken. De kwestie Cruijff lag volgens mij toch iets genuanceerder, maar dat terzijde.

6 februari 2018 om 21:56

Ja ok, maar je weet niet waarom hij niet speelde bij nice. Misschien verwachte hun teveel of zat ie teveel te chillen daar. Het is altijd al zo geweest dat hij niet meeverdedigde al helamaal met nigel en bommel achter hem. Die rol zou hij zo weer kunnen denk ik, maar idd pirlo rol misschien niet. Of je moet daar nog iemand achter zetten.

6 februari 2018 om 22:54

Hie kom je erbij dat cruijff naar feyenoord ging omdat men vond dat hij te oud was? Volgens mij zit dit toch even was anders. Maar leeftijd speelt nu wel een rol. Men moet een nieuw team gaan vormen. Duitsland en frankrijk hebben dit beide moeten doen en zie de resultaten hiervan. Met een schone lei beginnen.

6 februari 2018 om 23:01

In de laatste maanden van het seizoen kwam Cruijff in conflict met Ajax-voorzitter Harmsen. Het bestuurslid vond Cruijff te oud en wilde zijn salaris van anderhalf miljoen gulden niet uitbetalen.[82] Gedreven door rancune over de behandeling door het Ajax-bestuur gaf Cruijff aan Coster de opdracht om contact te zoeken met Feyenoord voor een onvoorstelbaar geachte overstap naar de aartsrivaal. Wikipedia

Je kan hem altijd gebruiken voor de latste tien minuten..

Laten we eens fris aan een nieuwe reeks beginnen. En dan moeten we niet meer terugvallen op Van Persie, Huntelaar en Sneijder.

En daarbij... hoe fit is Van Persie nog, volgens mij is hij al moe na een paar minuten warmlopen...

6 februari 2018 om 20:40

Als van persie steeds meer gaat spelen bij feyenoord kan je hem altijd nog oproepen. De enige spits die op dit moment misschien beter dan hem is is dost. Vincent janssen kan je altijd nog niet bij van persie zetten. Als van persie fit is kan je hem dus altijd nog oproepen. Ook voor kwaliteit.

6 februari 2018 om 21:06

Dat viel mij dus ook al op! Dat is toch iets wat Gio wel goed ziet, die Robin is na 10 minuten gewoon he-lle-maal leeg. Dus absoluut niet fit genoeg, laat staan voor Oranje. Begin met een nieuwe lijn, en met toekomstige spelers die nog wel iets te betekenen hebben voor de volgende toernooien.

Een goede gedachte van Koeman om oudjes die presteren nog te selecteren al denk ik niet dat de oudjes het nog gaan laten zien op Robben na.
Ik weet niet hoe Koeman wilt gaan spelen, als je met een 4-3-3 wilt spelen moet je ten alle tijden voor Dost kiezen. Maar als je verdedigend zekerheid wilt wat misschien handig is tegen Duitsland en Frankrijk zou ik op deze manier gaan spelen. Op rechtsback zou je ook nog Janmaat kunnen kiezen of een Veltman.

Cilessen
De Ligt
Van Dijk
De Vrij
Fosuh Mensah
Wijnaldum
Strootman
Blind
Propper
Promes
Depay
6 februari 2018 om 21:23

Zou het wel dikke respect vinden als hij die oudjes, tenminste door de voordeur laat afzwaaien. Ik vond Koeman vaak rancuneus, maar als hij dat netjes doet, dan heeft ie mij op zijn hand. Sneijder in de Pirlo rol, Persie op 10 en Robben in een vrije rol en dan de rest dichttimmeren met van Dijk, de Ligt, de Vrij, Tete en Wijnaldum, dan Frenkie de Jong en Promes er bij en je hebt weer een dik team.

7 februari 2018 om 13:42

Sneijder verwacht ik meer te zien. Spelers die in de"woestijn"" voetballen ga je natuurlijk niet meer selecteren.

Dit zou voor mij toch een redelijke basis zijn: Depay Kluivert Promes Wijnaldum. Fer Willems. Tete de Ligt. van Dijk. de Vrij Zoet Eventuele Wissels: Stengs (fit), Dost, Hoedt, Pröpper, Aké, Bazoer, Fosuh Mensah, Berghuis

6 februari 2018 om 20:34

Sorry ik formuleer hem ff wat beter. Oranje zal denk ik in een 3-5-2 of 5-3-2 moeten spelen maar dan zou ik als voorste 2 aanvallers toch Memphis en Kluivert voorin doen en met elkaar laten afwisselen en op de nummer 10 positie promes voor extra snelheid en dan de 2 cm's Wijnaldum en Fer (fit). Dan 2 opkomende backs als Willems en Karsdorp (fit)/Tete en dan de 3 cv's achterin de Ligt, van Dijk, de Vrij. Op doel toch Zoet. En dan als wissels: Stengs, Berghuis, Dost, Bazoer, Aké, Pieters en Blind (cvm positie). Voor de toekomst ben ik zeker benieuwd naar spelers als : Xavi Simons (FC Barcelona) Tahith Chong (Manchester United) Myron Boadu (AZ) Stengs (AZ) Frenkie de jong (Ajax) en Sandler (Mamchester city maar nog huurbasis bij PEC)

6 februari 2018 om 22:58

Op basis van wat moet nederland 5-3-2 gaan spelen? Nederland heeft hier nog nooit succes mee gehad. Sterker nog v gaal moest het elke wedstrijd tijdens de wedstrijd omzetten naar de hollandse school.

6 februari 2018 om 23:20

Uhm we hebben op het wk tegen landen als spanje en chili gewoon 5-3-2 gespeeld toch en 4-3-3 zie ik liever niet tegen landen als frankrijk en duitsland. Tenslotte koeman had ook gezegd dat ie wilt dat we meerdere systemen kunnen spelen dus dan lijkt een 3-5-2 of 5-3-2 mij dikke prima naast 4-3-3

6 februari 2018 om 21:00

Kluivert in de spits? hij doet het "aardig" als linksbuiten bij Ajax, en dan wil jij hem als spits gaan gebruiken in het Nederlands elftal, terwijl hij daar helemaal de looplijnen niet voor heeft? briljant

en een Middenveld met Fer en wiijnaldum is heel statisch, het zijn allebei dienende spelers geen spelmakers of spelverdelers

6 februari 2018 om 21:03

ja maar hun spelen wel altijd en ken jij betere dan op een redelijk hoog niveau?

6 februari 2018 om 21:07

sorry zag nu pas de opmerking over kluivert maar wie wil je anders? Dost slaagt ook niet bij oranje als hij uberhaupt speelt en kluivert heeft wel de snelheid als we daadwerkelijk in een counter formatie zouden spelen en hij heb natuurlijk wel talent.

Ik hoop vooral dat Koeman een pressing machine gaat maken van ons elftal. We hebben een hoop werkers op het middenveld die vooral opbloeien bij de bal afjagen en doelpunten maken. Vergeet het voetballen vanuit balbezit, daar hebben we de spelers niet voor (afgezien van Frenkie de Jong dan). Gewoon keiharde counterpressing met fysiek sterke spelers in de as en dan een paar creatievelingen voorin. De Jong, Depay en Promes (of eventueel Kluivert als hij zich blijft ontwikkelen) met een sterke spits erbij en je hebt een prima aanval. Als Kluivert over een jaar of twee goed genoeg blijkt, kan je eventueel ook nog Promes in de spits zetten en al helemaal op de counter spelen.

Wij Nederlanders vinden eigenzinnige spelers arrogant, irritant etc. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg...Seedorf had nooit zo uitgekotst moeten worden...voor Depay geldt hetzelfde

6 februari 2018 om 21:18

Depay is wel even een ander verhaal hoor, die is zo dom als een koe. Als je een grafiek zou maken hoe zijn ego op en neer gaat, dat zou nog harder dan de Bitcoin gaan. Na die goal tegen PSG deed ie weer net zoals bij Man Utd in het begin, dan snap je het echt niet hoor en dan ga je het ook nooit snappen.

Doelman Tete - Van Dijk - De Vrij - Blind Wijnaldum - Strootman - vd Beek Robben - Babel - Depay Dost, L. de Jong, Locadia, Veltman, De Ligt, Fr. de Jong en Klaassen zullen ook dicht bij de selectie komen te zitten.

6 februari 2018 om 21:04

Karsdorp?

6 februari 2018 om 21:09

Die revalideert meer dan dat hij tegen een bal aan trapt, laten we momenteel de focus houden op spelers die wel fit genoeg zijn om geselecteerd te worden.

6 februari 2018 om 21:46

Als hij fit is, is hij unchallenged de eerste keus.

7 februari 2018 om 07:11

Weet jij nog hoe goed hij werkelijk is? Er zal tal van voorbeelden te noemen die het oude niveau niet meer halen na enkele zware blessures, eerst maar eens afwachten hoe hij opnieuw uit zijn revalidatie komt.

7 februari 2018 om 22:06

Eens... voor zij blessure was hij Tete op alle fronten de baas.

Doelman Tete - Van Dijk - De Vrij - Blind Wijnaldum - Strootman - vd Beek Robben - Babel - Depay Dost, L. de Jong, Locadia, Veltman, De Ligt, Fr. de Jong en Klaassen zullen ook dicht bij de selectie komen te zitten.

Jaspersj

Janmaat, Zeegelaar, de la Parra, Pieters, Indi, Pröper, Promes, Hoedt, Jansen, El Ghazi, Bazoer, v Ginkel,

7 februari 2018 om 00:52

Zeegelaar, Van la Parra, El Ghazi, Bazoer? We hebben het over het Nederlands elftal, toch?

Dit lijkt miss hien onwaarschijnlijk maar in het voetbal kan het snel veranderen. Dat Van Persie de vaardigheden bezit lijdt geen twijfel, dat je Robbwn nog zeer goed kunt gebruiken eveneens. Duitsland schrijft/schreef spelers als Klose, Podolski en Gomez ook niet te snel af omdat ze over specifieke kwaliteiten beschikken die in toernooivorm voor een korte periode ook op latere leeftijd nog goed van pas kunnen komen.

Nieuw team bouwen dat zeker we hebben talenten genoeg De jong De ligt malacia Geertruida Schuurs Sierhuis Bijlow en daarna komen er nog wat aan Chong .Redan Burger.Kokcu..

26% wilt Sneijder niet en Persie wel Andersom 11%. Die 26 heeft totaal geen verstand van voetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 17
2186 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
Daley BlindVerdediger60
Georginio WijnaldumMiddenvelder61
Kevin StrootmanMiddenvelder50
Wesley SneijderMiddenvelder52
Quincy PromesMiddenvelder53
Davy KlaassenMiddenvelder51
Bas DostAanvaller50
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

86 fans
Coach, 55 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 21 augustus
Paco Alcácer vervolgt zijn loopbaan mogelijk in de Bundesliga. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren