Update: Koeman wordt dinsdagmiddag gepresenteerd door KNVB

Maandag, 5 februari 2018 om 17:30

Ronald Koeman heeft vrijdagmiddag in het Hilton Hotel in Amsterdam de technische staf van het Nederlands elftal geformeerd. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Een belangrijke rol is weggelegd voor Kees van Wonderen, die de rechterhand van de nieuwe bondscoach van Oranje wordt. Patrick Lodewijks wordt de nieuwe keeperstrainer, hij vervangt Frans Hoek. Laatstgenoemde staat tot komende zomer onder contract bij de KNVB, maar van hem zal eerder afscheid genomen worden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Goede keuzes van Ronald Koeman?


Gerelateerd

133 reacties (laatste reactie door asroma8)
2 februari 2018 om 18:04

Met geen of nauwelijks Ajacieden werd Oranje derde op het wk2014, dus zo raar zou het niet moeten zijn.

2 februari 2018 om 19:14

Ajax had toen met Cillessen, Blind en Veltman 3 personen bij de selectie. Feyenoord had met 4 (BMI, Janmaat, De Vrij en Kongolo, laatstgenoemde kwam volgens mij niet eens in actie) welgeteld een persoon meer, terwijl PSV met Memphis en Wijnaldum. Heel leuk dat jij het weer als 'geen of nauwelijks Ajacieden' wil omschrijven maar het slaat weer eens als een tang op een varken El Phenomeno.. Enkel doelloos bashen op Ajax weer dit. Je kunt lullen wat je wil maar dat er een man of 3 van Ajax bij de selectie zit is gewoon niet meer dan normaal.

2 februari 2018 om 19:17

Cillessen Blind Veltman Sneijder de Jong Huntelaar = meer dan 25% en allemaal hun wedstrijden gepakt. Verder boeit het natuurlijk niet waar je speelt alhoewel statistisch gezien Feyenoord slechtere spelers heeft, kijk maar naar de prijzenkast.

2 februari 2018 om 19:21

Of bedoel je de technische staf met onder andere Louis van Gaal, Danny Blind en Patrick Kluivert? Man man man, zeg dan niks.

2 februari 2018 om 19:28

Statistisch gezien slechtere spelers en dat baseer jij op een prijzenkast? Wauw hé!

2 februari 2018 om 20:16

Nu noem je spelers met een Ajax verleden die erbij waren, maar daardoor waren (ex) Feyenoorders juist zo aanwezig. Vlaar, de Vrij, BMI, Janmaat, Kongolo, de Guzman, Clasie, Fer, Wijnaldum, van Persie en Kuijt

2 februari 2018 om 20:54

Ik zeg toch ook niet dat er geen Feyenoorders waren? Wel blijven lezen, ik reageer op El Fenomeno.

2 februari 2018 om 20:56

Je moet trouwens even opzoeken wat maar en daardoor betekenen. Hele verwarrende comment zo met je taalgebruik

2 februari 2018 om 21:43

Meer opvallend was het gebrek aan PSVers.

3 februari 2018 om 01:55

Waren/zijn allemaal nederlanders

Goed volk. Ik zou er toch nog een jongen als Seedorf, Davids, of een andere topper uit de jaren van van Wonderen en co bij willen hebben. Eentje waar de jongens echt tegen op kijken.

2 februari 2018 om 18:35

Uhh, koeman?

2 februari 2018 om 18:38

Nog een topper bedoelt hij. Had van mij ook wel gemogen trouwens, Davids vind ik echt een prachtige vent, spreekt ook aan bij de multiculturele samenleving. Gemiste kans weer, Van Wonderen zal ook zijn kwaliteiten hebben hoor, maar toch.. vind wel dat coaching kwaliteit voor grote naam gaat. Danny Blind was ook een grote naam (als speler dan)

2 februari 2018 om 18:42

Blind en Koeman zijn appels en peren. Totaal verschillend, maar oké een type Davids is nooit erg natuurlijk. Ik dacht zelf eerder aan kuyt of van Nistelrooij.

2 februari 2018 om 19:23

Coaching kwaliteit hoort boven namen te gaan, maar je zeurt dat ze Davids niet genomen hebben en Van Wonderen wel.. Waar ging het mis?

2 februari 2018 om 19:33

Hoeveel van de huidige nederlands elftal spelers zouden koeman nog hebben zien spelen? Zeker op een toernooi. Ik als 28 jarige iig niet bewust.

2 februari 2018 om 20:08

Ik ken de kwaliteiten niet van beiden als coach. Maar ik vind het wel jammer dat er niet iemand met een iets meer buitenlandse invloed ertussen zit. Uiteindelijk moet kwaliteit boven afkomst staan in mijn ogen, maarja.. het is wel weer erg 'hollandse school' als je snapt wat ik bedoel Davids of Fraser had ik erg graag gezien.

2 februari 2018 om 20:14

Ik weet nog als de dag van gisteren dat Koeman stopte als international in 94 toen heb ik als kleine jongen wat tranen laten vloeien..

Succes Koeman. Mooi dat hij toch als nog in deze modderpoel wilt stappen. Ach, slechter presteren dan de vorige bondscoaches (advocaat daargelaten), kan toch niet. Hopen dat die het realisme terug kan laten krijgen bij het Nederlands voetbal, en daarmee het gehele Nederlandse voetbal mee kan slepen. De spelers zijn echt niet te slecht om eindrondes te halen, maar ze hebben te lijden onder de arrogantie die de beleidsbepalers nog steeds hebben; dat wij nog wel even de wil opleggen aan andere ploegen. Want ik weet zeker dat de spelers van het Nederlands elftal nu echt wel weten dat ze mijlenver verwijderd zijn van het niveau Frankrijk, Duitsland, Spanje, België enz.. Nu de beleidsbepalers nog en ik vind Koeman daar wel een goede voor.

2 februari 2018 om 18:13

"De spelers weten dat ze mijlenver verwijderd zijn...", geloof er niets van!...eerder mijlenver overdrijven.
Trouwens Koeman heeft echt wel een hoge pet op van de Nederlandse spelers, haal je duidelijk uit het interview onlangs gegeven.
Persoonlijk vind ik Duitsland niet heel echt veel beter dan Nederland, ik kijk ook echt uit naar de komende confrontatie.
Nederland lijkt voor Spanje sinds 2010 zelfs al een 'angstgegner' te zijn, de laatste jaren winnen zij niet meer van Oranje, integendeel.
De Belgen zijn m.I. al op hun retour en echt jonge opvolgers zijn nog niet voorhanden, de toekomst van het Nederlandse voetbal ziet er zondermeer beter uit dan België.
De verloren interland tegen Frankrijk werd al vantevoren ingecalculeerd dan heb je de wedstrijd al verloren...ik hoop dat die mentale instelling door Koeman flink wordt bijgesteld en dat de spelers er zelf van doordrongen zijn dat zij net als de minder talentvolle Zweden met strijd en zelfvertrouwen altijd van de Fransen moeten kunnen winnen!

2 februari 2018 om 19:32

'Moeten kunnen winnen van Frankrijk'!?!? Heb je de vijver gezien waaruit de Franse selectie mee samengesteld kan worden? Die hebben op iedere positie drie soelers lopen die op z'n minst gelijkwaardig zijn als die van Nederland.

3 februari 2018 om 11:30

Tja je kunt er maar 11 opstellen op het veld.... nog steeds geen 33😆

5 februari 2018 om 19:23

Ja en in een samengestelde opstelling van Frankrijk en Nederland zou heel misschien van Dijk of de Vrij nog spelen maar verder heeft Frankrijk op elke positie minstens 2 betere.

6 februari 2018 om 06:25

Onzinnige redenatie en hopeloze negativiteit wederom over het Ned.elftal.

Jammer dat Koeman allemaal Feyenoorders om zich heen heeft verzameld. Deze staan nou niet echt bekend als prijzenpakkers. Ik zie de toekomst van Oranje somber in.

2 februari 2018 om 17:53

ja want oranje rijgt de prijzen aaneen sinds 1988!

de laatste 2 wk's dat we nog een goed resultaat boekte waren onder Van Marwijk (een Feyenoorder) en Van Gaal (met een totaal niet- des Ajax zijnde opstelling, de 5-3-2)

Clubafkomst is niet bepalend. bepalend is het of je een goede coach bent, een goed plan hebt en of de spelers naar je willen luisteren

2 februari 2018 om 18:51

Sterker nog, clubafkomst zou niet eens een issue moeten zijn. Wanneer we het over Oranje hebben dan heb je het over alleen maar Nederlanders. Of de persoon dan van Ajax, Feyenoord of Psv afkomt zou totaal niets uit moeten maken.

3 februari 2018 om 01:15

Dat klopt helemaal. Het voetbal is sinds van Marwijk ook niet om aan te zien. Ik ben misschien 1 van de weinigen, maar het wk van 2010 samen met 2e periode v Gaal was het ergste wk wat ik heb mijn leven heb mogen zien. Club afkomst is zeker niet van belang, maar de speelstijl wel. Ik heb geen zin om 90 minuten beton voetbal aan te zien. Ik wil worden vermaakt. Dus niet aanpassen en gewoon de hollandse school spelen. Koeman is geen slechte coach. Waar ik bang voor ben is zijn selectie beleid. Op club niveau ging het aankoopbeleid (op advies van koeman) volledig verkeerd. Bijna allemaal miskopen en dit vergelijk ik nu met het selectiebeleid. Hopelijk zit ik er helemaal naast. De beste spelers moeten worden geselecteerd. Niet op basis van club afkomst of in welke competitie je speelt.

3 februari 2018 om 02:35

Als het niet kan zoals het moet, moet het zoals het kan

6 februari 2018 om 06:44

V.Marwijk laat toch wel steeds zien dat hij met een beschikbare selectie hoge ogen scoort. Vasthouden aan een speelwijze is onverstandig gelet de tegenstander en je beschikbare blessurevrije beste spelers. Zie Bosz met Ajax..4-3-3 thuis spelen is onvergelijkbaar met 4-3-3 uit...dan is spelen op de counter een veel betere optie(het totaal-voetbal van het oude Ajax was daarop gebaseerd.

2 februari 2018 om 17:59

Volgens mij wonnen die personen redelijk wat prijzen in hun carrière.

2 februari 2018 om 18:01

Stonden wij als Nederlanders nooit, maar volgens mij heeft Feyenoord als eerste Nederlandse club een internationale prijs gepakt. Ik mis de link een beetje, omdat Feyenoord minder prijzen heeft gepakt, dat je dan met 2 assistenten met een Feyenoorder verleden we niks kunnen winnen. Met het Nederlands elftal staan we überhaupt niet echt bekend als prijzenpakkers. Volgens mij zijn we nog met een oud coach van Feyenoorder 2e op een WK geworden?

2 februari 2018 om 18:24

Ik weet niet of Feyenoord de eerste was met een internationale prijs. In 1961/1962 won Ajax de Uefa Intertoto Cup notabene tegen Feyenoord n 2009 werd de Uefa Intertoto Cup samen met de Uefa Cup samengevoegd tot een nieuwe competitie, de Europa League. Of het een internationale prijs is laat ik maar in het midden :-)

2 februari 2018 om 18:32

Dus omdat de Uefa Cup een naamsverandering heeft gekregen is de uefa cup winst geen internationale prijs meer?

2 februari 2018 om 20:08

En de voorloper daarvan was de Vriendschapsbeker - eerste winnaar Feyenoord met 6-0 tegen Anderlecht. Maar de eerste prijs die echt meetelt voor mij (maar laat iedereen dit voor zichzelf bepalen) is de Europacup 1 tegen Celtic.

3 februari 2018 om 08:49

Dat was niet internationaal eerder een lage landen derby, uefa had er niets mee van doen.
De inter(!)toto was daarintegen wel een uefa cup.
Maar inderdaad volgens de recentste Internationale competitie was Feyenoord de 1e Nederlandse cup winnaar.

2 februari 2018 om 18:01

Stonden wij als Nederlanders nooit, maar volgens mij heeft Feyenoord als eerste Nederlandse club een internationale prijs gepakt. Ik mis de link een beetje, omdat Feyenoord minder prijzen heeft gepakt, dat je dan met 2 assistenten met een Feyenoorder verleden we niks kunnen winnen. Met het Nederlands elftal staan we überhaupt niet echt bekend als prijzenpakkers. Volgens mij zijn we nog met een oud coach van Feyenoorder 2e op een WK geworden?

2 februari 2018 om 18:03

Keesie 'Wonderboy' van Wonderen won anders mooi de Uefa Cup. Tot op heden nog altijd de laatste noemenswaardige prestatie van een Nederlandse club in Europa. En dat juist omdat dat Feyenoord een team was dat wist hoe je tekortkomingen als team en individu kon compenseren tegen sterke teams. Iemand die daar een belangrijke rol in had, want Van Wonderen was een erg intelligente speler, lijkt me een prima aanvulling voor de staf.

2 februari 2018 om 18:20

Denk dat de finale van Ajax of de kwartfinales in de CL van Ajax en psv en zelfs nog een halve finale in de CL in 2005 ook noemingswaardig zijn na de uefa cup van feyenoord. En az met een halve finale vind ik ook wel noemingswaardig.

2 februari 2018 om 18:21

Finale van Ajax vorig jaar vergeten? Dat is nog een knappere prestatie dan de winst van feyenoord 15 jaar terug als je de huidige staat van het nederlandse voetbal momenteel bekijkt

2 februari 2018 om 18:33

Maar als je de uitgeschakelde teams kijkt weer totaal niet. De clubs die Ajax vorig jaar trof speelde geen enkele rol van betekenis in hun competitie. Op Kopenhagen na dan.

2 februari 2018 om 18:37

Ik dacht dat de standaarden van Ajax en PSV het winnen van prijzen waren? Zonder dollen, dat waren prima prestaties. Had mezelf wellicht ietsje anders moeten verwoorden.

Dat de finale van Ajax knapper is, ben ik het overigens zeker niet mee eens. Feyenoord trof met Inter een internationaal topteam en met Dortmund de kampioen van Duitsland. Tegenstanders van dat kaliber heeft Ajax in alle eerlijkheid niet gehad. Lyon en Schalke tellen in eigen land al jaren niet meer mee en het United dat ze troffen was misschien wel het zwakste United van de laatste 10 jaar.

2 februari 2018 om 19:05

@k. van linnen Dat is toch altijd zo in de EL.......? Nummer 5 tot 7 kwalificeren zich voor de EL uit de topcompetities en de nummers 3 tot 5 uit zwakkere competities. Als we uit die landen wel teams hadden geloot die mee deden om de competitie dan waren het Bayern en PSG. Zelfde geldt ook voor de uefa cup winst van feyenoord. Die wonnen ook tegen clubs die niet serieus mee deden in hun competitie. Dit jaar zitten Atletico, Arsenal, Dortmund en Leipzig in de EL, maar wie van die clubs spelen nog een rol in de competitie? 0. Betekend dat dat het slechte ploegen zijn? Nee.

2 februari 2018 om 19:22

Idd, je moet nou niet gaan doen of dat nou zo'n superteam was. Het was een degelijk elftal hoor, maar kon me toen niet aan de indruk ontrekken, dat er 1 was die ergens specialist in was op een manier, die ik nooit weer heb gezien.

2 februari 2018 om 20:16

Klopt als een bus, zonder de vrijetrappen van Pi-air had Feyenoord helemaal niets gewonnen. Maar het was wel een team dat kwaliteit wist te compenseren met strijd en teamgeest. Genoten van Bosvelt tegen van Bommel in de kwart, dat mis ik tegenwoordig op de Nederlandse velden. Uitdelen en niet zeiken als je moet incasseren.

2 februari 2018 om 21:13

En omdat Inter vol voor de titel ging in eigen land speelde het in de halve finale met een B elftal. Nee kom op feijenoord heeft terecht de uefa cup gewonnen.

2 februari 2018 om 21:33

Zytto34, Dortmund werd dat jaar kampioen van Duitsland , en ook Inter was volop in de race voor het winnen van de Serie A

3 februari 2018 om 02:05

Feyenoord won destijds van topcubs in die tijd. Ajax niet. Desalniettemin een hele knappe prestatie waarvan ik hoop dat mijn club dat ook zou behalen

3 februari 2018 om 02:40

Wie was de trainer toen had de kwartfinale cl haalde?

3 februari 2018 om 11:36

Lyon geen rol van betekenis...? Wonnen onlangs nog van geld magnaat PSG!

3 februari 2018 om 12:17

Ze winnen vast wel eens keer van ze ja, maar maakt dat ze een uitdager voor de titel? Ik denk het niet, ondanks het feit dat ik het ze zeer zou gunnen.

2 februari 2018 om 18:07

Met jong ajax in oranje ging het pas goed de afgelopen jaren.

2 februari 2018 om 18:23

Hoeveel hebben er in de kwalificatie meegedaan dan? De Ligt 1 helft. Tete 2 keer (2 gewonnen). Bazoer helemaal niet. El Ghazi en Riedewald 2 duels in de EK kwalificatie toen Nederland al voor 99% uitgeschakeld was. Het waren toch echt de ervaren profs zoals janmaat, strootman, wijnaldum, janssen, promes en martins indi die heel erg ruk speelde.

2 februari 2018 om 18:37

De Ligt had maar één helft nodig inderdaad.

2 februari 2018 om 19:26

Bazoer helemaal niet? 6 interlands gespeeld, zoek maar op. Oh volgens mij als wij gewoon 2x hadden gewonnen hadden we meer dan genoeg kans.

2 februari 2018 om 19:35

Ja 6 vriendschappelijke interlands. En die 2 duels werd er 1 gewonnen en 1 verloren. Die verloren wedstrijd moesten we met 4-0 winnen en Turkije moest verliezen. Nota bene de topscorer aller tijden maakte een eigen goal waardoor er verloren werd. Daarnaast ook een zwak optreden van zoet volgens mij.

2 februari 2018 om 18:31

Ben er juist blij mee. Als dan weer eens een talent van Ajax wordt geselecteerd is er een verwijt minder. Gezeik was bij Riedewald, bij Tete en bij de Ligt. Zijn we daar al mooi vanaf.

2 februari 2018 om 20:12

Gezeik was overigens meer dan terecht. Prestatie van alle drie was niet constant genoeg om in oranje te komen. De eerste twee zijn later zelfs op de bank beland en voor relatief weinig verkocht. Niet bepaald het lot van de beste spelers uit een land. De Ligt is talentvol maar maakt ook nog veel fouten en had toen iets van 9 Eredivisie wedstrijden in de benen, dan ben je nog niet oranje waardig.

3 februari 2018 om 02:06

Zo komen we ergens. De geschiedenis bewijst helaas dat dat vooralsnog de juiste is

2 februari 2018 om 18:34

Samenvattend: wat een onzin! Met doemdenken bereikt je nooit wat .. al vind ik ook dat er nog wel een assistent van het kaliber/de generatie Seedorf of Davids erbij hoort.

2 februari 2018 om 19:57

Mag toch wel hopen dat jouw reactie als een grap is bedoeld (wel een hele flauwe dan), anders is het wel bijzonder dat zo'n nietszeggende reactie toch zoveel wordt gecomplimenteerd met een duimpje (tekent ook meteen het Ajax-gehalte hier). Ik zie namelijk niet in waarom trainers die bij verschillende clubs hebben gespeeld/getraind (waaronder Feyenoord) niet een nationaal team kunnen leiden. Lodewijks was werkzaam bij Psv, Van Wonderen bij Twente en Koeman bij PSV en Ajax.

2 februari 2018 om 20:45

AlexPastroll everybody. Om er toch op in te gaan; Alle Ajax legendes hebben oranje geen prijs geleverd als coach.

2003 - coach van Basten
Assistenten: witschge, van t schip en menzo

2013 coach van Gaal
Assistent: Blind

2015: coach Blind
Assistent: Grim en van basten

Overigens werd toen ook geen nieuwsbericht over deze coaches en hun ex-ajacieden assistenten. Tekstbook stemmingsmaker

3 februari 2018 om 01:45

Was heel belangrijk tijdens de laatste laatste keer dat een Nederlandse club een prijs won in europa

3 februari 2018 om 02:29

Heeft de meeste dienstjaren gehad bij had, maar heeft zowel als trainer als speler bij Feyenoord, PSV en Ajax gespeel dus in dat oogpunt de ideale kandidaat

Ach hij gaat toch gigantisch floppen. Typisch zo'n trainer die alleen kan teren op een goed elftal van zijn voorganger. Zodra hij aan een eigen team moet bouwen vliegt ie er altijd binnen een half jaar uit. Thanks to de knvb, die weer zo stronteigenwijs en conservatief zijn om geen buitenlandse coach aan te stellen. Hadden ze eerder de mogelijkheid om Sampaoli aan te stellen laten liggen, nu maken ze dezelfde fout met Bielsa

2 februari 2018 om 17:52

Volgens mij heeft hij het bij Feyenoord prima gedaan en werd er toen zeker geen lekker elftal achtergelaten, Koeman heeft slechte periodes gekend als coach maar ook zeker goede dingen laten zien. En ja Sampaoli zou echt een goede keus zijn man, hij kan geen woord Engels. Lekker om dat voor je nationale elftal te hebben.

2 februari 2018 om 17:53

Je moet wel materiaal hebben om prijzen mee te pakken. En wie zegt dat de trainers die jij noemt wel oranje willen trainen

2 februari 2018 om 17:55

Ohjah want Feyenoord was een wereldteam toen hij binnenkwam? En Southampton? Koeman is gewoon de beste nederlandse optie die we hadden!

2 februari 2018 om 17:56

99% van de trainers is maar net zo goed als het materiaal wat ze hebben
en die 1 procent zijn volledig onhaalbaar, en club-trainers. want als Bondscaoch heb je ook niet echt de taak om je spelers beter te maken. zou best lastig zijn met die 10 weekjes per jaar dat je ze, in notabene wisselende samenstelling bij je hebt

je bent bondscoach zodat je de op dat moment beste 23 bij elkaar zet en dan de sterkst mogelijke opstelling maakt.(voor dat moment, met wie in vorm is)

2 februari 2018 om 18:33

Feyenoord is de uitzondering, voor de rest kwam hij bijna overal in een gespreid bedje terecht. In ieder geval bij Ajax, Psv, Southampton en Everton. Bij Valencia haalde hij meteen de kern uit elkaar en kreeg het bijna voor elkaar om te degraderen, bij Benfica hadden ze na een jaar geloof ik ook al genoeg van zijn gekloot, zelfde bij AZ en toen hij zijn eigen Everton ging bouwen vloog hij er ook meteen uit. En Nederland moet ook aan een nieuw team bouwen, en dat kan Koeman dus totaal niet. Sampaoli en Bielsa hebben overigens meerdere keren in interviews aangegeven fan te zijn van het Nederlands voetbal en altijd open te staan om bondscoach te worden. Maarja elke andere bond zou zulke wereldtrainers dan meteen aannemen, behalve de knvb..

2 februari 2018 om 20:56

Gespreid bed bij Southampton? Zijn 6e plaats in de PL is een unicum voor de club hoor. Vergeet niet dat het seizoen voordat Koeman kwam ze 8e werden, maar sterkhouders als Shaw en Lallana werden verkocht die zomer toen de Koemans kwamen. Bij Feyenoord was het ook 1 grote bende, maar Koeman zorgde dat ze weer in de ‘top 3’ kwamen voor het eerst sinds tijden. Met AZ won hij de Johan Cruijff schaal, met Ajax 2 keer kampioen, een beker en Jcs. Kampioen met Psv, en de Copa del Rey met Valencia. Gewoon puike prestaties, maar dat moeten we als Nederlanders altijd onder het tafelkleed vegen en lekker negatief benaderen natuurlijk. Koekoek

3 februari 2018 om 01:22

Ik ben het niet vaak met een feyenoorder eens, maar je zegt precies zoals het is. Zonder goed matriaal kun je nooit top spelen.

2 februari 2018 om 22:10

Ben ik niet met je eens, want voor koeman naar feyenoord kwam, had je mario been die tiende werd, en met ongeveer hetzelfde elftal, werd koeman het seizoen daarop 2de

3 februari 2018 om 01:49

Wel grappig deze reactie. Geeft het goed gedaan bij Vitesse, Ajax, PSV en Feyenoord. Dat ene avontuur bij Valencia waar hij van allemaal oude sterren afstand niet doen blijft iedereen bij

Goede keus om koeman aan te stellen. Denk dat het iets kan worden. Ik hoop dat hij goede spelers oproept uit de buitenlandse competities. We hebben sterke spelers nodig nu uit het buitenland.Hij moet niet zoals blind spelers oproepen die het een paar wedstrijden leuk doen in de eredivisie zoals Frenkie de Jong en Kluivert.

Goede coach, twijfel over de assistentenkeuze. Zeker omdat er personen zoals Bogarde, Seedorf etc evt beschikbaar zijn. Had graag een beetje sfeer van Advocaat gehouden en een wat streng leiderschap gehouden ook qua uitstraling. De spelers hebben een schild nodig van de media want ze zijn gewoon niet zo goed terwijl er wel hele hoge verwachingen zijn. Van wonderen en lodewijks tsjah...

2 februari 2018 om 21:42

Wil Bogarde uberhaupt wel assistent van iemand zijn? Volgens eigen zeggen buigt hij voor niemand.

3 februari 2018 om 01:50

Want bogarde en Seedorf hebben al zoveel laten zien als trainer

3 februari 2018 om 01:50

Want bogarde en Seedorf hebben al zoveel laten zien als trainer

Zo nu maakt hij gelijk weer een fout door 1 club in een wat ander daglicht te stellen. NU krijg je bij selectie van een Feyenoorder gelijk weer het gezeik, net als bij Blind over Ajacieden....leren ze dan nooit

Moet eerst eens zien of het wel een succes wordt met Koeman aan het stuur. Bij Everton had hij carte blanche en we weten allemaal hoe dat uitpakte........

3 februari 2018 om 01:52

Blind is gewoon een pannenkoek. Moet het dan een poldermodel trainingsstaf worden? Denk dat je even je clubbril af moet zetten

3 februari 2018 om 01:52

Blind is gewoon een pannenkoek. Moet het dan een poldermodel trainingsstaf worden? Denk dat je even je clubbril af moet zetten

Ben ik de enige hier die weet dat Koeman meer seizoen werkzaam is geweest in de hoofdstad en Eindhoven? Dat laatste geldt ook voor Lodewijks, woont daar zelfs. Van Wonderen werkt al voor de Knvb. Dus zowel de headline als vele reacties zijn volledig uit de lucht gegrepen...

2 februari 2018 om 20:07

Precies. Koeman een Feyenoorder noemen is complete onzin. Heeft gespeeld en getraind bij de top 3. Lodewijks is een pure PSV’er die ook bij Feyenoord heeft gekeept en getraind. Als ik Koeman was geweest had ik nog wel gekeken voor een assistent met iets meer een Ajax achtergrond. Van Marwijk kon destijds gewoon Cocu, de Boer en van Bronckhorst als assistenten kiezen.

3 februari 2018 om 01:30

Dat koeman een feyenoorder is dat is een feit. Hij heeft dit tijdens en NA zijn vertrek bij Feyenoord heel duidelijk aangegeven. Echter ga ik er vanuit dat Koeman hier boven zal staan en gewoon de beste gaat selecteren.

3 februari 2018 om 02:10

Dat is de grootste onzin. Koeman moet gewoon kiezen voor de mensen die hij denkt dat de beste zijn. Of ze nou voor Feyenoord, Ajax, PSV of welke club dan ik ook zijn

Zo snel mogelijk alles rond maken en gaan bouwen aan een nieuw elftal. Er loopt echt wel wat talent rond maar je zal de ballen moeten hebben om hiermee te gaan bouwen en niet vast te houden aan de middelmaat waar nu mee gespeeld wordt.

Dit gaat over het Nederlands elftal mensen. Dit gaat niet over wie het eerste een prijs won .. ajax of feyenoord . Dit slap gelul aldoor op VZ. Net een stel kleine kinderen bij elkaar.

2 februari 2018 om 20:05

Waar maken mensen zich druk om inderdaad. Het is het Nederlands elftal waar het om gaat. Ik vind dat Nederlanders ook elke club die in Europa actief is moet steunen in plaats van altijd de grond in te praten.

Kan die van Bronckhorst niet opnemen in zijn staf ? Dan zijn we er bij Feyenoord ook weer vanaf.

Lodewijks lijk me trouwens wel een goede keuze als keeperstrainer

2 februari 2018 om 21:15

Ik weet het niet hoor. Ik hoop dat hij als trainer beter is dan als speler, als speler vond ik hem altijd onzeker overkomen.

6 februari 2018 om 06:12

Goed idee als je het niet erg vindt om nogmaals 20 jaar te wachten..

6 februari 2018 om 08:10

Ja laten we van Bronckhorst alle eer toedelen van het kampioenschap... Vooral niet naar de bijbehorende factoren kijken

6 februari 2018 om 10:22

Juist kijkend en luisterend naar de 'bijbehorende factoren' de mensen die dicht bij hem en de club staan.

Jammer had toch graag weer een Gullit ofzo erbij willen zien. Dan had je toch een mooi duo gehad. Van Wonderen ken ik niet zo of hij wat toevoegt.

ik vind dat zo triest gelul mensen. we praten niet over club voetbal ,we prate over nederland
. prestatie moet er zijn desnoods speelt heel pec, of go ahead .bevoordeeld ,mij maakt het niet uit wie er staan maar geen bankzitters in ieder geval, of ouwe zakkenvullers daar in die zandbak. wat een schande,we moeten als supporter zowel als speler weer kijken naar plezier en respect eer,les
voor de rest laten we gewoon genieten van ons kleine landje.trots op oranje

2 februari 2018 om 21:05

Zo is het Nui! Desnoods rood-witters, ze kunnen nog wel een goeie keeper gebruiken in het NL elftal!

Och och och, hij verzamelt zijn kliekje om zich geen heen. Geen Ajacied meer te vinden in Zeist, wordt dus weer een kansloze exercitie de komende 4 jaar

Koeman lijkt me een prima keuze. Heeft zich best aardig bewezen in Engeland. Zet wel vragen bij zn staf , van wonderen lijkt me niet iemand die spelers naar een ander niveau helpt , maar kan er compleet naast zitten. Nederlands elftal heeft niet meer de talenten zoals in het verleden maar als team zouden ze gewoon op een EK of WK moeten komen , lopen jongens als depay wijnaldum de vrij van dijk die in club verband gewoon belangrijk zijn , denk alleen dat Nederlands meer op zn capaciteiten moet spelen. Totaal voetbal is geweldig maar de spelers heb je er nie t voor. Van gaal speelde 5-3-2 en kwam heel ver. Ben benieuwd of Koeman naar zn kwaliteit van zn selectie gaat kijken of ook gewoon voor de 4-3-3 gaat en op het beste hoopt.

5 februari 2018 om 17:51

Van gaal speelde 1 wedstrijd 5-3-2 tegen Spanje voor de rest gelukkig gewoon 4-3-3 zoals het hoort.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 17
2186 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
Daley BlindVerdediger60
Georginio WijnaldumMiddenvelder61
Kevin StrootmanMiddenvelder50
Wesley SneijderMiddenvelder52
Quincy PromesMiddenvelder53
Davy KlaassenMiddenvelder51
Bas DostAanvaller50
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

86 fans
Coach, 55 jaar
SeizoenClub
2018- Nederland
2016-2017 Everton
2014-2016 Southampton
2011-2014 Feyenoord
2009-2009 AZ
Laatste voetbalnieuws

‘Zolang ik speeltijd heb, kan ik mezelf in de kijker spelen bij Oranje’

Eintracht Frankfurt speelde zondag een kansloze wedstrijd tegen Bayern München in de strijd om de Duitse Supercup (0-5). Jonathan de Guzmán, die ruim een uur op het veld stond, haalde desondanks...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 17 augustus
Girondins Bordeaux heeft al drie opvolgers in beeld voor trainer Gustavo Poyet, die door de club is geschorst. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren