Achilleshiel Jones blootgesteld door ‘zieke’ Ajacied: ‘Dan valt het me echt op’

Maandag, 22 januari 2018 om 15:52

Ajax wist zondag met 2-0 te winnen van aartsrivaal Feyenoord. In slechts drie minuten tijd liepen de Amsterdammers uit naar een voorsprong van twee doelpunten, waarbij de goal van Donny van de Beek de ban brak. De middenvelder zegt in gesprek met verschillende media dat hij bewust door de benen van Feyenoord-doelman Brad Jones schoot.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Verwacht jij dat Ajax kampioen wordt?


Gerelateerd

45 reacties (laatste reactie door mgmv)

Het is al vaker gezegd: hij is echt een verfijnde versie van Klaassen. Hij begint zich op deze leeftijd ook meer en meer als leider te ontpoppen. Een echte geweldenaar.

22 januari 2018 om 16:44

ik heb oprecht mijn twijfels bij VD beek, net zoals ik die bij Klaasen had. Bij Ajax is het gemiddelde talent als gauw een wereldtalent. en daar moet je echt mee oppassen

VD Beek speelde gisteren bijvoorbeeld op dat wat gelukkig meegekregen balletje wat hij afmaakte (prima gedaan, maar het was gewoon geluk) een behoorlijk povere wedstrijd tegen een compleet onmachtig Feyenoord. en frenkie de Jong was helemaal een grote bron van onzekerheid.
van alle talenten van Ajax die er gisteren instonden was eigenlijk alleen De Ligt goed, en die speelde notabene tegen een zwemmende Jorgensen.

(om ook nog een beetje onpartijdig te zijn, Boetius was op 1 balletje na dramatisch, Vilhena was weer eens postbode aan het spelen. 2 "grote" talenten van Feyenoord die het ook weer eens niet lieten zien)

22 januari 2018 om 17:20

Maar denk je niet dat de onmacht van Feyenoord kwam door de overmacht van Ajax? laten we eerlijk zijn, hoe vaak zie jij je club een wedstrijd spelen waarin ze zo onmachtig waren? Er totaal niet aan te pas kwamen? Dat mag je dan toch gewoon op het conto van Ajax schrijven?

22 januari 2018 om 17:24

deels op het conto van Ajax, zeker. maar ook deels op de lafheid van Gio, en de ongrijpbare angst bij Feyenoord.
zodra ze tegen Ajax staan weten ze niet meer hoe ze vanuit hun eigen kracht moeten voetballen. echt heel vreemd

22 januari 2018 om 17:28

Voor een goede wedstrijd heb je twee teams nodig die willen voetballen. Feyenoord was niet bepaald naar de kuip gekomen om er een aantrekkelijke wedstrijd van te maken. Logisch dat het leek alsof Ajax er ook weinig van bakte. Toen eenmaal het gaatje gevonden was werd hier ook direct van geprofiteerd. Na de 2-0 vond Ajax het wel welletjes en Feyenoord wilde alleen maar de schade beperken. 23 schoten om 2. Dat in een alles of niets wedstrijd zegt voldoende.

22 januari 2018 om 17:31

Arena natuurlijk..

22 januari 2018 om 18:51

De Jong bron van onzekerheid? 100 van de 103 passes kwamen aan en stond gewoon goed te verdedigen en zette goed druk. Ik vond hem echt prima spelen. Misschien niet een paar van die rushes zoals tegen psv, maar hij speelde gewoon prima. Van de Beek had tevens "griep", maar won gewoon bijna alle persoonlijke duels van vilhena, was sterk aan de bal en scoorde de 1-0. Volgens mij lieten ze het gewoon zien, maar was het geen 8, maar een solide 6,5. Ik vond de 3 voorin de slechtste.

22 januari 2018 om 17:51

Hij heeft gister oprecht geen bal geraakt op de goal na. Vind t best een goede voetballer, maar een geweldenaar en vooral een verfijnde versie van Klaassen kloptnniet voor mij. Gister ging er echt veel fout

Nja, onhoudbaar.. Kan me voorstellen dat hij inderdaad wel bewust door de benen schoot (grote keeper), maar een millimeter naar links of rechts en de bal werd vrijwel zeker gehouden. Hij paste gewoon precies en daardoor ook erg knap.

Ben eerder verbaasd over het gemak waarmee Ajax ineens tot die kans kwam.

22 januari 2018 om 16:57

Zonder geluk voort niemand wel. Echter was hier weinig geluk bij bij het schot van VD Beek. Ik zou het eerder gelukkig noemen hoe hij die bal kreeg door de tussenkomst van Berghuis.

22 januari 2018 om 17:09

Op Youtube heeft het kanaal van FC Afkicken daar een goeie analyse over gemaakt, filmpje van 8 minuten ofzo. De moeite waar als je je verbazing wat opgehelderd wil zien worden, daar wordt het helder toegelicht

Wel bijzonder dat Donny dat dus echt bewust deed. Mag Jones dus wel een beetje op gaan letten.

24 januari 2018 om 09:46

Vind het zo verdomd jammer dat al jaren de klassieker bijna voorspelbaar is geworden. Vroeger zat ik als hardcore Ajacied vaak met een tandarts gevoel in mijn buik van de spanning te kijken. Dat is al jaren niet meer zo Zowel uit of thuis weet je bijna zeker dat het op zijn slechts een gelijk spel wordt ( in de kuip ). Maar een overwinning is eigenlijk al bij voorbaat bekent.

24 januari 2018 om 15:37

Jup, ik ga tegenwoordig ook niet meer uit van een overwinning en ken meer spanning voor de wedstrijd tegen bijvoorbeeld Utrecht vanavond dan tegen Ajax. Elk punt is leuk meegenomen, zo denk ik er inmiddels over.

En wat het dan nog erger maakt; de manier waarop we verliezen. Als ze Ajax nou echt bij het nekvel grijpen, ze vol afjagen en er alles aan hebben gedaan om te winnen. Prima. Maar zoals afgelopen zondag heb ik het al helemaal snel gehad. Het is gewoon wachten op de goal.. Pfff.

Het bijzondere vind ik dat iedereen twijfelde over zijn scorend vermogen omdat Klaassen altijd degene was die toch veel belangrijke goals inprikte. Deze jongen maakt in zijn eerste echt jaar als basisklant meteen belangrijke goals (nice, Psv, Feyenoord) en staat met nog aardig wedstrijden te gaan al op 7 treffers.

ik moet zeggen dat Ajax mij ook wel tegen gevallen is gisteren. Feyenoord was onthuntsend slecht. en ik schaam me er ook best voor.

Maar afgezien van Nico, De Ligt, Onana,schone en Ziyech. haalde bij Ajax ook niemand het gewenste niveau
ik bedoel laten we wel reëel zijn.
Donny vd beek en huntelaar scoorden beide, maar waren afgezien van de goals heel matig.
De Jong was een grote bron van onrust achterin, Neres en Kluivert kwamen er beide ook niet aan te pas

het is wel een terechte overwinning. 100%. maar er moet nog een hoop gebeuren bij Ajax, voordat ze echt een hoog niveau halen. ik denk eigenlijk, gezien het seizoen tot nu toe, dat PSV kampioen wordt, als je zo'n overwinning als gisteren pakt is dat vaak tekenend voor een kampioensjaar

22 januari 2018 om 16:43

Het is ook lastig voetballen tegen een muur, Daarnaast wist Ajax dat als ze zo zouden blijven spelen de kansen vanzelf wel kwamen. snel die 2-0 en daarna ook gewoon rustig uitgespeeld tegen 10 man en niet meer met energie gooien. Zorgen dat je 100% fit bent tegen Utrecht volgende week wat dat is een moeilijkere wedstrijd

22 januari 2018 om 16:47

2e helft was Feyenoord niet secuur meer. en geen echte muur. daarnaast neemt dat niet weg dat een hoop Ajax spelers ook niet best speelde. en dat is geen schande. maar wel iets waar je op moet letten. het verschil tussen een toptalent en een gemiddeld talentje is namelijk dat je ook in dit soort wedstrijden "gewoon"een 7 kan halen. en zeker Frenkie de Jong heeft dat niet gedaan, en Kluivert en VD Beek ook niet

22 januari 2018 om 17:22

Kluivert had dubbele dekking. De back van Feyenoord kwam geen een keetje op en bleef alleen maar bij Kluivert in de buurt. Dan komt Kluivert er inderdaad minder aan ten pas maar hij bind wel twee Feyenoorders. Daardoor was er aan Feyenoord kant geen enkele steun voor die arme Jorgensson op zijn eenzame eilandje voorin.

22 januari 2018 om 17:46

Vd beek was gewoon een stille kracht. Je zag hem amper, maar als hij de bal kreeg deed hij er wat goeds mee. Verdedigen was voor Donny niet nodig, want Feyenoord had 8 seconden of zo de bal. Hij werd aanvallend vaak overgeslagen door Frenkie en Ziyech. Zij gingen of breed of diep op neres. Neres kon op zijn beurt niks inbrengen vs de linksback. Maar terug op Donny. Ik kan me geen 1 wedstrijd herinneren waarin hij een onvoldoende speelde. Voor de rest eens.

22 januari 2018 om 18:08

Verdedigend had Feyenoord het nog aardig voor elkaar, vooral van Beek speelde na mijn mening erg goed. Maar het zo'n middenveld ga je geen topwedstrijden winnen. El amhadi, Toornstra en Vilhena eindeloos jagen om een bal af te pakken en als ze hem dan een keer hebben totaal niet weten wat je er mee moet doen. Niemand die is een man passeer of een heerlijke pass kan geven. Ik snap echt niet dat ze Ambrabat daar niet neerzetten.

22 januari 2018 om 19:07

Stengun... je noemt zelf feyenoord was geen echte muur... maar ze moesten winnen snap die houding van een muur neerzetten of de bus parkeren dan ook niet echt.

Het verschil was overigens met name kwaliteit. Berghuis had het net niet wellicht ook dat Nico als nieuweling ook lastig te bespelen was.

Jorgensen is een prima spits als je hem als spits gebruikt en niet als eerste verdediger....absurd gewoon

Maar middenveld en boetius tja niemand heeft daarvan een voldoende gehaald. Toornstra en Boeties waren diepte punt wat waren die slecht. Overigens snap ik niet waarom Amrabat niet speelde ipv Toornstra (niet dat hij goed inviel maar Toornstra kan het niet belopen althans alles gaat in 1 tempo......)

El Ahmadi, kan wel voetballen maar nu ff niet (werd compleet overlopen door Van de beek en Ziyech.

Vilhena was niet zo slechts al iedereen beweerde hoor (en ik zat in het stadion) maar dat is net als Veltman ze kunnen nooit iets goed doen (veltman was de beste van het veld)

Tapia, tja... sorry hoorde ook bij de slechtste spelers op het veld

Van Beek, altijd lekker voor Ajax als hij meedoet, opbouwen kan hij niet en was veel te traag

Malacia, beste voetballer aan Feyenoord kant, zeker een talent voor toekomst

St Just, af en toe wel erg over het randje maar prima pot

Brad Jones... tja onverklaarbaar dat hij amper de bal over de middenlijn krijgt, echt raar. Speelt erg slecht in en als dan een partij druk zet is hij gelijk in paniek. Jones was de reden van 9 van de 10 aanvallen van Ajax. brengt de bal nooit bij een medespeler.

22 januari 2018 om 16:45

Ik ben het eens dat Ajax, met name de eerste helft, erg slordig was. Maar dat is ook de verdienste van Feyenoord, dat in de eerste helft erg georganiseerd stond. Als niet alleen het rechterrijtje maar ook subtop en top alleen maar komt verdedigen, wordt het voor Ajax ook niet bepaald makkelijker natuurlijk he.

Verder ben ik het eens dat er nog wat mag gebeuren, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Ik begrijp niet zo goed dat PSV volgens jou dan de titelkandidaat pur sang is want volgens mij moet daar veel meer gebeuren. Die hebben echt al heel veel slechte wedstrijden gespeeld.

22 januari 2018 om 16:51

Ja die hebben zeker hele slechte wedstrijden gespeeld, maar winnen die dan vaak alsnog wel. iets wat je vaak ziet in een kampioensjaar. zoals bij Feyenoord vorig seizoen (kramer die in de slotseconde bij NEC nog de winnende maakt, zoals de Jong gisteren bij Psv)

ik ga trouwens ook niet verdedigen wat Gio heeft gedaan gisteren. dat was namelijk compleet Feyenoord onwaardig
ik zei het gisteren bij mij thuis nog: Feyenoord kan 32 wedstrijden per seizoen als FC Barcelona over het veld gaan, maar zodra Ajax de tegenstander is tikken ze het niveau van Fc Emmen aan, dan loopt het ze dun door de broek en weten ze het niet meer.

Als Frenkie de jong in de verdediging staat, dan ga je toch juist aanvallen? hij is verdedigend hooguit een 6je. dan moet je daar gewoon constant druk op zetten. maar nu ga je lopen hangen, en krijg je terecht tegendoelpunten om je oren

22 januari 2018 om 16:55

terugdenkend: de keren dat Feyenoord onder Koeman in de Arena vaak zelfs de betere was, of in ieder geval minimaal gelijkwaardig, dan was dat omdat Feyenoord ala Klopp volle bak counterpressing deed. Iedereen onder druk zetten bij Ajax.

en wat doet Gio? Hangen in de verdediging en Ajax het spel laten maken, of terwijl, het compleet tegenovergestelde. hoe naïef is dat ?

22 januari 2018 om 17:19

Ja, zonde! Het maakte de Klassieker dood. Ik begrijp je frustratie! Hopelijk kan RvP toch voor wat variatie zorgen. Zou mooi zijn als hij wat puntjes bij PSV wegsnoept

22 januari 2018 om 17:22

Op de een of andere manier kan Ajax maar moeilijk tegen teams die echt vol druk zetten. Dat is al jarenlang het geval. Echter, er zijn maar weinig teams die dit ook daadwerkelijk durven doen en het dan ook goed uitvoeren. Als maar de helft goed mee druk zet dan kan Ajax er met hun techniek goed onderuit voetballen, maar als je echt met het hele team iedereen continue afjaagt en onder druk zet dan kan Ajax er ook niet onderuit voetballen.

Helaas bewijst Gio wederom dat hij weinig tactische kennis heeft maar voornamelijk teert op individuele klasse van oa Berghuis en Jorgensen. Ik zie vrijwel nooit terug in wedstrijden wat nu precies het tactische plan is. Er wordt maar wat aangerommeld. Vorig jaar werd dat gemaskeerd door een verdediging die zeer solide was en Kuyt die toch veel meer invloed had dan men deed vermoeden. Echter, nu er naast Ahmadi geen enkele echte leider instaat lijkt het helemaal nergens op. Het is tekenend dat Feyenoord dit jaar al ver achterstaat omdat Gio het gewoon niet weet.

Ik ga niet beginnen over de Jones vs Vermeer discussie of Larsson vs Jpb/toornstra. Echter, ik ben bang dat Feyenoord op deze manier in een impasse blijft hangen en er geen enkele verbetering zal komen als hij niet snel wat aan zijn tactisch vermogen gaat doen.

22 januari 2018 om 17:24

Je slaat de spijker op zijn kop, niemand begrijpt waarom. Zeker omdat Ajax het voor de winterstop lastig had met Twente, die wel fel speelde. Maar dubbele dekking op de vleugelspelers van Ajax? Waarom zo angstig. Dan kan je nooit voorin druk zetten, je komt dan altijd mannetjes te kort.

22 januari 2018 om 19:06

Qua spelopvatting en spelerskwaliteiten, denk ik dat ik het met je eens bent Myvision.
Ik noemde gisteren PSV stabieler, dan Ajax waar ik misschien beter het woord stugger (en effectiever) had moeten gebruiken. Dat kan nog een dingetje worden in de titelstrijd, maar dat geluk houdt toch eens op zou je denken.

22 januari 2018 om 16:56

Hij was toch ook ziek, logisch dat hij dan een van de minderen is.

22 januari 2018 om 16:57

Sowieso 100 procent terecht, maar wat een draak van een wedstrijd. Een verlies dat Feyenoord zichzelf volledig mag aanrekenen. Ik heb trouwens wel het idee dat we onder Kuipers altijd dit soort strontvervelende wedstrijden krijgen. Nauwelijks duels, wel veel kaarten en geen schouderduw die onbestraft blijft. Hij is absoluut niet de reden van het verlies, maar ik denk dat hij onderhand echt tot de minste scheidsrechters behoort van Nederland, als hij al niet die lijst aanvoert. Het lijkt alsof er geen lijn is te bekennen in zijn fluiten, natrappen had hij wel gezien, niet bestraft. En dan die gele kaart voor Kluivert, toppunt van marchanderen, die geeft hij alleen vanwege St. Juste daarvoor. Kluivert kon geen kant uit. En over de andere beslissingen zal ik maar niet te veel zeggen, die moet iedereen maar voor zichzelf beoordelen.

22 januari 2018 om 17:01

Bedoel je de schouderduw van Berghuis bij de linksback van Ajax in de eerste helft? Mijn inziens ging Kluivert net als St Juste onnodig door. Hij kan 'm beiden geven. Het is hoe Kuipers het interpreteert.

22 januari 2018 om 17:01

Kuipers is een omhooggevallen boekjesfluiter
alles wat hij beslist is volgens de richtlijnen wel Correct. dus objectief gezien kun je er geen kritiek op hebben. maar leuke wedstrijden onder zijn leiding zijn op 1 hand te tellen.

Nijhuis maakt vaak foutjes, en mist soms een gele kaart doordat hij het spelt teveel laat gaan. maar de wedstrijden onder hem zijn veel leuker om naar te kijken.

22 januari 2018 om 17:06

@voetbalfreak: Kluivert kon geen kant uit, dat was geen geel, die van St. Juste wel denk ik, al werd hij ook uit balans gehaald. Ik heb nauwelijks een schouderduw gezien die door mocht, die actie met Tagliafico of zo, tja, daar fluiten veel scheidsrechters voor. Het is inderdaad een beetje duwen, maar wel heel truttig gefloten. Zal ook wel de positie op het veld zijn, als laatste verdediger, een aanvaller zou daar nooit de vrije trap meekrijgen voor zo'n vergrijp.

stengun, tja, dat is misschien de reden. Maar helemaal volgens de richtlijnen is het niet, dat verhaal over Ziyech na afloop, dat kan toch niet volgens het boekje zijn? Zo'n trappende beweging? Ik heb liever Nijhuis, maar begrijp dat die Ajax niet meer mag fluiten? Maar gewoon een scheidsrechter die een beetje normaal fluit. Het is nota bene een klassieker, echt niet elke tackle hoeft geel op te leveren hoor. Malacia had ook zo'n tackle, die kon mijn goedkeuring op dat moment hebben, maar die speelde echt niet de bal. En dat mocht ineens weer wel. Ik snapte wel dat zo veel spelers niet wisten waar ze aan toe waren.

22 januari 2018 om 17:27

Nijhuis mag hopelijk nooit meer Ajax fluiten. De statistieken hebben allang aangetoond dat die man Ajax structureel benadeeld. De tegenstanders mogen zelfs de keeper van Ajax van achter gewoon onderuit schoppen, om vervolgens de vrije bal in een leeg doel te werken.

Kuipers floot uitstekend, gewoon volgens de Euopese norm. En dan heeft Ajax het voordeel dat ze technisch superieur zijn en komt Feyenoord er nauwelijks meer aan te pas. Ik zie dat veel liever dan die knok wedstrijden.

Daarnaast was Kuipers ook niet kinderachtig, ook Kuipers gaf regelmatig voordeel i.p.v. af te fluiten.

22 januari 2018 om 17:39

Ik zou heel graag die statistieken zien die dit aantonen. En dan niet louter cijfers dat je minder presteert onder Nijhuis, we hebben het hier over aantonen. Een significant verband zou ik al heel wat vinden, dan laat ik nou even buiten beschouwing of dat dan ook nog een causaal verband zou zijn.

Ik snap dat je als winnaar weinig te klagen hebt over Kuipers, en mijn geklaag komt bijzonder gekleurd over vanwege mijn clubvoorkeur. Laat ik het dan op persoonlijke voorkeur houden, ik vond het optreden van Kuipers bijzonder inconsequent gisteren en ik vind Kuipers de laatste jaren eigenlijk telkens zwakker fluiten.

22 januari 2018 om 19:40

Baardgramus, allereerst, er bestaan resp. onwaarheden, leugens en statistiek......
Maar dat gezegd hebbende, kijk de beelden van Groningen-Ajax van vorig seizoen maar eens terug. Als je als scheidsrechter zo vreselijk de fout in gaat, dan is de reden wel duidelijk waarom hij Ajax niet meer fluit. Zijn gestuntel daar heeft feyenoord de landstitel opgeleverd.

23 januari 2018 om 07:48

Oh ja, je hebt helemaal gelijk. Ik maar denken dat we afgetekend kampioen waren geworden, meeste goals hadden gemaakt en vanaf speelronde 1 aan kop gingen. Maar het bleek dus Nijhuis.

Ik heb zelf al een korte analyse gemaakt van de wedstrijden onder Kuipers van Ajax en onder Nijhuis. Maar ik ben vooral erg benieuwd naar jullie interpretatie en berekening. Ik zie het in ieder geval met vertrouwen tegemoet.

22 januari 2018 om 17:14

Mee eens dat Ajax slecht was. Maar je vergeet Veltman te noemen, die was ook echt goed dit weekend. Vond zelf schone minder en neres Kluivert huntelaar zeker matig.

22 januari 2018 om 19:13

Veltman was beste man van het veld met de Ligt er kort achter, voor een eerste wedstrijd deed Nico het aardig en Ziyech werkte hard maar had veel balverlies, Schone was weer prima.

22 januari 2018 om 18:05

Exact wat ik gisteren zei. Ik vond dat er niemand echt goed speelde. Een aantal degelijk, maar ik vond er niemand tussen staan die er echt bovenuit stak en geweldig speelde. Daarbij wilde ook niemand echt voetballen.

22 januari 2018 om 19:23

Ajax misschien niet op top van hun kunnen maar desondanks gewoon Feyenoord gedomineerd (ondanks grote kansen in de 1ste helft), net zoals in de Kuijp ongeveer (afgezien van de 15 minuten na de 1-1 toen Feyenoord beter was).
Dan lijkt het me toch dat Ajax een prima niveau haalt, het is natuurlijk ook vooral dankzij Ajax dat Feyenoord zo slecht was, ze kwamen er totaal niet uit door de druk van Ajax.

En ja, als Psv's enorme mazzeloverwinningen aan blijven houden dan worden ze kampioen ja, maar als je rationeel redeneert zou je toch eerder zeggen dat het niet goed kan blijven gaan voor ze.
Als je nou beter bent en de controle hebt en dan in de slotfase nog je wedstrijdjes wint, oke, dat is misschien tekenend voor een kampioen.
Maar bij PSV is dat totaal niet het geval, ze zijn vaak niet eens beter. Heracles had hem net zo goed kunnen winnen op het eind.

Als PSV zo blijft spelen dan gaan ze echt nog heel veel punten laten liggen. Daarmee zeg ik niet dat Ajax alles gaat winnen want die gaan ook nog genoeg verspelen, maar toch...

En bovendien: Ajax speelde PSV volledig weg in de Arena, dat was echt stuitend.

Dus, 'gezien het seizoen tot nu toe' zie ik Ajax eigenlijk nog een prima kans maken ondanks verschil in punten.

22 januari 2018 om 21:53

100% eens!

Niet echt een goede kijk op de spelers,feijenoord moet gewoon 0-1 maken via berghuis en dan moet ik het nog zien.Bij feijenoord valt alles verkeerd en bij psv precies goed,Door blijven knokken en punten pakken.

Lees veel dat men Ajax matig was en dat oogte ook zo..zeker in eetste helft maar dat was ook verdienst van Feyenoord die heel compact en vrr op eigen helft het voetbal erg moeilijk maakte. Beide vleugelspelers waren hierdoor onzichtbaar. Of dit de juiste keuze was van Gio betwijfel ik zeer ..zeker omdat Feyenoord gebrand was om te winnen om zicht op de top 3 te behouden..Feyenoord kwam om niet te verliezen...niet om te winnen. Als Feyenoord meer van eigen helft afkwam was het veel meer een wedstrijd geworden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs De LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

49 fans
Middenvelder, 21 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Ajax 1 0 0 0
2017/2018 Ajax 34 11 4 0
2016/2017 Ajax 19 0 1 0
2015/2016 Ajax 8 0 0 0
2014/2015 Ajax 0 0 0 0

In de wandelgangen

Vrijdag 17 augustus
Na zes maanden kan Lucas Moura Tottenham Hotspur alweer verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren