Target van AZ en PSV niet bezig met interesse: ‘Denk dat ik het seizoen afmaak’

Maandag, 22 januari 2018 om 10:21

Zowel PSV als AZ heeft Philippe Sandler momenteel op de korrel. De verdediger van PEC Zwolle is gevleid door de interesse, maar verwacht in januari geen transfer te maken. Tegenover De Telegraaf vertelt de geboren Amsterdammer dat hij niet zo bezig is met de interesse van andere clubs.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Philippe Sandler volgend seizoen nog voor PEC Zwolle speelt?


Gerelateerd

33 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

Sandler speelde echt zeer goed in de wedstrijd tegen PSV. Ik denk dat van daaruit de interesse is ontstaan. Opbouwend is hij ook goed. Kunnen de Zwolle supporters vertellen of hij het niveau van PSV echt aan kan? Daarvoor heb ik te weinig wedstrijden gezien.

22 januari 2018 om 10:32

Vorig jaar was hij niet heel sterk en heeft zich dit seizoen stormachtig ontwikkeld. Af en toe is hij er even met de kop niet bij. Maar dat lijkt ook steeds minder te gebeuren. Ik denk dat er nog veel rek in hem zit! Hij komt uit de A2 van ajax.

22 januari 2018 om 10:33

Dat kunnen PEC supporters je niet vertellen. Ja, ze kunnen het wel vertellen, maar dat weet je nooit. Dat weet je pas als hij naar PSV zou gaan en zich daar manifesteert. Mensen onderschatten echt hoe moeilijk een stap naar de topclubs is vanaf een lager niveau. Niet iedere speler slaagt.

22 januari 2018 om 11:12

@constant kante:

Mee eens. Ik denk dat in 2013 ook vrijwel elke AZ-supporter dacht dat Maher zeker zou slagen bij Psv.

22 januari 2018 om 11:23

En met hen verder ongeveer álle voetbalvolgers van Nederland, schat ik in. Wat destijds ook een redelijke inschatting was, Maher was het meest gewilde object in voetballand Nederland op dat moment.

22 januari 2018 om 12:24

Maher was ook echt een seizoen lang dè man bij AZ. Hij was nog bepalender dan Jahanbaksh op dit moment is. Hij droeg het team en blonk wekelijks uit. Beetje à la Ziyech bij twente, terwijl Maher nog jonger was. Natuurlijk verwacht je dan dat hij gaat slagen bij Psv.

Moet nog maar zien of dit soort kometen ook op de wat langere termijn hun beloftes waar blijven maken. Wat hij dit seizoen laat zien, dat klopt heel erg. Maar blijft dat ook zo? En kan hij het op een stapje hoger ook brengen? Allemaal vragen, allemaal onzeker. Maar aan de andere kant kan je je als PSV zijnde best permitteren om hem te halen, voor het genoemde bedrag. Vijf miljoen is inderdaad wat fors, maar de helft daarvan moet te doen zijn.

Jordy De Wijs baalt waarschijnlijk als een stekker nu door deze geruchten die weet ook waae staat volgend seizoen in ieder geval niet bij PsV onder contract. Wat ik jammer vind is dat Psv en Feyenoord weinig jongens uit de eigen jeugd een kans die volgens mij het niveau best aankunnen. Gio en Cocu lijken op dat punt best laf. Stel eens die IJslander Godmunson. Feyenoord moet eens die Emil Hanson een kans geven. Zelfs Zidane gaf deze week zijn favoriet Benzema een plek op de bank ipv Maryoral. Malacia staat er tijdelijk in denk ik, want Haps zal gewoon in de basis binnenkort staan.

22 januari 2018 om 10:40

De wijs komt toch ook gewoon tekort voor Psv, wellicht iets voor reserve linksback maar meer ook niet. Ik denk dat Psv Obispo ook meer de voorkeur geeft boven de wijs. Volgens mij is ie ook al 22/23.

22 januari 2018 om 12:37

De Wijs is helaas te traag om als back te kunnen gebruiken.

22 januari 2018 om 11:18

Volgens mij mocht hij min of meer ook vertrekken afgelopen zomer. Bij excelsior doet hij het (alweer) niet onwaardig.

22 januari 2018 om 11:26

khalid

Ja, bij Ajax zou Cassiera ook eens een kans moeten krijgen en wat te denken van die arme Sinkgraven. Die is voor bijna tien miljoen gehaald en zag eerst Dijks en nu die Argentijn weer komen voor zijn positie. En hoe zouden de jeugdspelers Zeefuik en Dankerlui zich voelen. Eerstc wordt er een Colombiaan gehaald voor hun plek en als die niet blijkt te voldoen bestaat er zoveel vertrouwen in de kwaliteiten van Zeefuik dat ze een Deen halen voor 5,5 miljoen!

Dus inderdaad, PSV moet gewoon Jordi de Wijs opstellen!

22 januari 2018 om 11:41

Als Feyenoorder zijnde moet je gewoon toegeven dat men in Amsterdam het slimmer doet en wellicht een betere lichting heeft. Frenkie van de Beek Kluivers De Ligt Veltman.

22 januari 2018 om 11:51

Ik ben geen Feyenoorder en ik moet natuurlijk helemaal niets.

Maar, dat Ajax een betere lichting heeft (wat dat dan ook precies zou mogen betekenen verder) in de zin dat Ajax momenteel betere spelers heeft dan Feyenoord, dat ben ik met je eens.

Maar dat Feyenoord de jeugd geen kansen zou geven, dat ben ik totaal oneens met je. Snap niet zo goed waar je die stelling op baseert. Zelfs over PSV kan je die stelling niet volhouden. Meer dan de helft van de basis van PSV dit seizoen bestaat uit spelers uit eigen gelederen.

Tenslotte nog de realitycheck. Wat nu als Ajax ook dit seizoen geen kampioen wordt? Wat heb je dan aan een elftal dat 'beter' is dan Feyenoord precies?

Dit bevestigd alleen maar dat Psv zich volkomen heeft vergist in Luckassen. Om nu alweer een rechtsbenige centrale verdediger te zoeken zegt al heel veel. Obispo en deze jongen zou op den duur een prima duo kunnen zijn dat zowel fysiek als voetballend hun mannetje staan.

22 januari 2018 om 10:55

"dit bevestigd alleen maar dat Psv zich volkomen heeft vergist in Luckassen."

Die conclusie had ik helaas ook al getrokken. Wat een miskoop is dat, zeg.

22 januari 2018 om 11:08

Dat kon iedereen bij AZ al zien. Deed af en toe leuke dingen, maar daar stonden heel veel domme keuzes tegenover, die vaak funest waren.

22 januari 2018 om 11:20

Heb als Psv'er de interesse ook nooit begrepen.
Waarschijnlijk keken ze naar de fysiekheid van Luckassen. Maar maakt totaal onnodige fouten.
Gelukkig hebben we met Schwaab/isimat een goed centraal duo. Hopelijk kan Luckassen zich toch nog ontwikkelen zoals Buma heeft gedaan.
Maar het klopt PSV moet zich de komende maanden heel goed gaan richten op het zoeken van 2/3 verdedigende versterkingen en een linkervleugelaanvaller.
Lozano zal waarschijnlijk voor +- 45/50 miljoen vertrekken als die op het WK goed speelt.
Verdediging extra centrale verdediger en Arias die waarschijnlijk vertrekt.
En op het middenveld is niet heel veel meer nodig aangezien er genoeg jeugd is, Van Ginkel proberen vast te leggen.

22 januari 2018 om 11:35

Zeker, ik had er al een hard hoofd in toen psv interesse toonde en had echt de hoop dat dit zo een zaakwaarnemers praatje was om Feyenoord tot actie te laten overgaan. Dan komt ie toch naar Psv en wil je hem nog het voordeel van de twijfel geven, maar ik meen in zijn 1e wedstrijd in de basis dat hij meteen een penalty veroorzaakte. Toen had ik al wel gezien.

22 januari 2018 om 11:41

@Mollemarijden De enige positie waar ik denk dat Luckassen heel misschien van waarde zou kunnen zijn is als back. Hij heeft zijn fysiek mee, is snel en heeft een redelijke trap. Alleen wil meneer dat niet en wil hij per se in de as, nou daar moet psv dus nooit meer aan beginnen. Hij is daar een bron van onrust.

22 januari 2018 om 12:07

"gelukkig hebben we met Schwaab/isimat een goed centraal duo."

Ik vind dat Schwaab het goed doet, over Isimat ben ik wat minder tevreden. En hoe dan ook, van Moreno/bruma naar Schwaab/isimat is toch best een stapje achteruit.

Een hele goede speler die het niveau PSV zeker aankan. Hij is één van de steunpilaren bij PEC dat het momenteel heel erg goed doet. Het zou een goede investering zijn van PSV kant.

Bijtekenen een jaartje bij PEC blijven en je bent de man! Helemaal als hij zich zo blijft ontwikkelen, heeft hij de clubs voor het uitkiezen en PEC verdiend er nog wat aan.

Ken die jongen niet goed genoeg om te beoordelen of hij PSV aankan. Ben er niet helemaal gerust op. Nederland brengt niet de grootste verdedigende talenten voort; dat een mispeer als Luckassen voor veel geld moest worden aangekocht is erg veelzeggend. Voor hem is deze interesse trouwens een bijzonder signaal, en wat te denken van Jordy de Wijs die als een van de beste verdedigers in het elftal van de eerste seizoenshelft een plaats kreeg? Die hoeft niet meer op een kans te rekenen bij Psv.

Maar waarom altijd op zoek naar de usual suspects voor een prikkie in de onstabiele subtop van Nederland? Leg gewoon een paar centen extra erbij en haal een volwassen verdediger uit Argentinie of Columbia, zoals Ajax al succesvol deed? Die jongens zijn doorgaans veel meedogenlozer en het perspectief op winst bij doorverkoop lijkt me aanzienlijker.

22 januari 2018 om 12:17

Het meest gênante is eigenlijk nog wel dat Luckassen ongeveer hetzelfde kostte als zo'n volwassen verdediger uit Zuid-Amerika.

Op zich is de keuze voor Luckassen helemaal niet zo gek. Hij is jong, sterk, Nederlands en heeft ergens wel potentie, maar hij maakt zulke (nog) domme keuzes die gewoon niet te verantwoorden zijn.

Laatst hoorde ik dat PSV ook interesse had in Dumfries, als vervanger van Arias. Lijkt me dan slimmer om een Zuid-Amerikaanse rechtsback te halen die er meteen staat, want Dumfries heeft nog niet het vereiste niveau voor Psv. Hoe zien PSV supporters dit?

22 januari 2018 om 12:32

az96

Zou ik er denk ik vooral van afhangen welk prijskaartje aan Dumfries hangt. Weet niet hoe lang zijn contract doorloopt bij Heerenveen, maar lijkt me dat ze de hoofdprijs kunnen vragen. Kan dus zomaar 5-9 miljoen zijn. In dát geval zou een back uit Zuid Amerika inderdaad een betere oplossing zijn.

22 januari 2018 om 12:39

Want iedere aankoop uit Zuid-Amerika doet het geweldig. Van de jongens die er uit Zuid-Amerika zijn gehaald doen ze het ook lang niet allemaal even goed denk maar aan Orejuela, Cassiera, Beto en in het verleden bij PSV bijvoorbeeld Marcelo, Cassio Ramos of Fagner. PSV heeft ook altijd met heel veel succes spelers uit de eredivisie gekocht en daarna met winst doorverkocht dat, dat ooit mis gaat klopt maar het gaat veel vaker goed. Als PSV een betere back uit Zuid amerika kan halen dan moeten ze dat zeker doen maar je moet ten eerste een speler hebben die het kan en de speler moet zelf ook nog willen want in andere landen kan gewoon meer verdiend worden.

22 januari 2018 om 14:02

Tuurlijk! Niet alles uit Nederland is slecht en niet alles uit Zuid-Amerika is goed. Overigens vind ik nu net de voorbeelden die je noemt niet allemaal treffend. Marcelo moet je meer zien als van hetzelfde soort grabbelbak-hopen-dat-het-wordt-aankopen als Dereijk en Manolev, jongens die je voor 2,5 miljoen aantrekt en je weet dat het geen toppers worden. Als je dat als scout wel van tevoren zou hebben gedacht bij deze jongens versta je gewoon je vak niet.

Ook zou ik Ramos en Cassio niet per definitie mislukkingen noemen. Cassio deed het prima bij Sparta en had bij PSV gewoon de pech Gomes en Zoetebier voor zich te hebben. Net als hem was Fagner nog erg jong. De rechtsback was nog maar een jaar of 17, dat zijn geen directe versterkingen en bij die leeftijden is het gewoon onzeker of die jongens direct danwel indirect het beoogde niveau behalen. Beide zijn nu gewaardeerde krachten voor Corinthians, toch niet de minste van de Braziliaanse topclubs.

Feit is wel dat spelers uit die contreien doorgaans meedogenlozer zijn. Suarez, Alex, Gomes, Farfan, Maxwell, Guardado, Moreno, Lozano, Arias en hopelijk ook Tagliafico en Romero brachten de Eredivisie toch een mentaliteitsimpuls die je in Nederland niet snel treft. Veel Nederlandse contractspelers kenmerken zich vooral door middelmaat, snel tevreden zijn met zichzelf en een wekelijks strak gesneden kapsel. Types Wout Weghorst, die zichzelf toch graag wat overschatten en de bevestiging krijgen uit het feit dat zij tegenwoordig ook de top vormen van de Eredivisie. Terwijl zo'n spits van dezelfde plank als pakweg Martin Drent, Harris Huizing of Hans van der Haar zou komen toen zij nog speelden.

Lijkt me ook nogal logisch dat hij zijn seizoen afmaakt.

Alle respect voor deze jongen hoor, maar PSV heeft iemand nodig die er direct staat en de nodige ervaring kan meebrengen. Deze jongen doet het dit seizoen erg lekker bij PEC, maar dat leverd dus niet direct een garantie voor ons opweg naar een kampioenschap...

22 januari 2018 om 15:36

Dat is een beetje het probleem bij PSV. Ze denken veel te veel aan de kortetermijn. Deze jongen zal niet direct een steunpilaar zijn bij PSV. Maar dat kan die wel worden en dan kan je eerst veel plezier aan hem beleven om hem vervolgens voor veel geld verkopen.

Knap van Sandler . Was bij Ajax in al die jaren nu niet bepaald een uitblinker of wereldtalent . Heeft zich blijkbaar stormachtig ontwikkeld . Ik zou zelf als PSV zijnde erg huiverig zijn . Ik kan me nauwelijks voorstellen dat hij ooit hoger dan de Nederlandse subtop kan reiken.

22 januari 2018 om 15:37

Sommige spelers komen pas laat tot bloei en moeten eerst een stap terug doen om er volgens weer 2 voorruit te kunnen doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PEC Zwolle

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.PEC Zwolle44-12
11.Excelsior40-15
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Dirk MarcellisVerdediger11
Philippe SandlerVerdediger10
Bram van PolenVerdediger11
Tijani ReijndersMiddenvelder10
Mustafa SaymakMiddenvelder11
Erik IsraelssonMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PEC Zwolle.

2 fans
Verdediger, 21 jaar

In de wandelgangen

Zondag 19 augustus
Clarence Seedorf hoopt in gesprek te gaan met André Onana. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren