Van Persie zet handtekening: ‘Dit nummer heeft een speciale waarde’

Maandag, 22 januari 2018 om 09:39

Robin van Persie mag zich officieel speler van Feyenoord noemen. De aanvaller zette maandag zijn handtekening onder een contract voor anderhalf jaar en gaat met rugnummer 32 spelen in De Kuip. Dat is ook het rugnummer waarmee hij in 2002 zijn debuut maakte voor de huidige nummer vijf van de Eredivisie.

“Dit nummer heeft een speciale waarde. Dit is het nummer waarin ik mijn debuut maakte. Ik ben blij om thuis te zijn bij onze prachtige club”, zo wordt de 34-jarige Van Persie geciteerd door het Algemeen Dagblad. Hij wordt later op de maandag, na de besloten training van 10.30 uur, officieel gepresenteerd door de club van trainer Giovanni van Bronckhorst.

"We hebben steeds gezegd dat Robin meer dan welkom is bij Feyenoord en we zijn heel blij dat hij nu aansluit bij de selectie", reageert technisch directeur Martin van Geel op de clubwebsite. "Het is mooi en bijzonder dat na onder andere Dirk Kuyt en Van Bronckhorst opnieuw een icoon terugkeert bij Feyenoord. Met zijn enorme ervaring en grote kwaliteiten als speler kan hij absoluut van grote waarde zijn voor het team."

Van Persie speelde in augustus zijn laatste wedstrijd voor Fenerbahçe en kampte lange tijd met een knieblessure, die hij opliep bij Oranje. Begin december maakte de aanvaller nog één keer deel uit van de selectie van Fenerbahçe, maar hij bleef in de wedstrijd tegen Kasimpasa negentig minuten op de bank. Hij liet zijn contract in Turkije onlangs ontbinden.

Het zat er al langer in dat als Van Persie Fenerbahçe zou verlaten, hij terug zou keren bij Feyenoord. De 102-voudig international doorliep in Rotterdam-Zuid de jeugdopleiding en maakte in 2002 zijn debuut. In zijn eerste seizoen in de hoofdmacht won Van Persie direct de UEFA Cup met Feyenoord. Arsenal kaapte Van Persie in 2004 weg uit De Kuip. Via Manchester United kwam de aanvaller in 2015 in Istanbul terecht, waar hij tot 40 doelpunten en 8 assists kwam in 91 wedstrijden.Gerelateerd

59 reacties (laatste reactie door frtorres)

Leuk qua aanwinst, maar even serieus. Zal Van Persie ook naar Feyenoord gegaan als het bij Fenerbahce allemaal koek en ei was? Of kunnen we gewoon concluderen dat hij naar Feyenoord gaat omdat hij in Turkije niet meer aan spelen toe komt. Ik vind altijd zulk soort transfers dubbel. Het moet niet zo zijn dat hun niet meer in de markt zijn even terug naar Nederland kunnen omdat zij veel ervaring of iets hebben.

22 januari 2018 om 09:46

Lekker makkelijk dit. Zei je hetzelfde over Huntelaar en Heitinga?

22 januari 2018 om 10:04

Huntelaar zeer zeker niet. Die woonde gewoon in Nederland (Achtehoek) toen hij bij Schalke speelde en die wilde per se daar blijven wonen (en had geen zin om voor 2 jaar te verhuizen), dus het werd Ajax of een rijbare Bundesliga club.

22 januari 2018 om 10:25

Hoezo is dat makkelijk? Tis geen rare gedachtegang toch? Persoonlijk denk ik dat Robin terug komt om van waarde te zijn voor de club. Mooi juistg dat hij na zn carrière juist wat wilt betekenen voor de jeugd waar hij naar mijn mening uitermate geschikt voor is met zijn staat van dienst. Tuurlijk zien we ze allemaal vroeger terugkomen. Maar zover zijn we allang niet meer hier.

Daarbij was men blij met heitinga terug.. maar hoefde hij niet per se basis.

22 januari 2018 om 10:32

Het is makkelijk omdat je op die manier aan iedere transfer kunt twijfelen. Elke transfer heeft zo zijn eigen redenen, speculeren over redenen die je niet weet heeft mijns inziens weinig zin.

22 januari 2018 om 10:38

Het doet er niet toe of RVP speelt of niet. Je haalt hem terug uit respect voor hem en jezelf als topclub. Die knaap heeft echt wel iets neergezet in zn carriere,dus logisch dat je hem terughaalt om hem zn cirkel rond te kunnen maken. Als ie straks ook nog een paar keer scoort is dat mooi meegenomen.

22 januari 2018 om 10:54

Nee maar daarvoor heb je gedachtes. Tis niet wit..zwart of zwartwit.. Vind juist de twijfel een teken van er over nadenken. En dus niet makkelijk

22 januari 2018 om 09:50

@JasonRhijn Jij snapt het wel 🤣.

22 januari 2018 om 09:52

Ook al liggen ze niet goed meer in markt, dan vertikken sommige spelers toch nog om terug te komen in de Eredivisie. Zie Sneijder en van der Vaart. Dan heb ik toch veel respect voor Van Persie die nog wil spelen voor de club waar het begon voor hem! Ik hoop dat hij woensdag kan invallen tegen mijn club. Ik denk dat hij in de Galgenwaard wel een groot applaus zal krijgen van het publiek!

22 januari 2018 om 10:07

Ik bedoel ook meer dat clubs in Nederland zich niet moeten laten kennen. Als je een toegevoegde waarde bent prima. Maar niet alleen terugkeren omdat zij zelf niet meer in de markt zijn. Bijvoorbeeld Heitinga had niet moeten terug keren bij Ajax met allen respect. Huntelaar is iemand die nog fit was en bij Schalke kon blijven. Bij Dirk Kuyt had ik precies het zelfde gevoel en ook bij Mark van Bommel. Maar bij Van Persie is het dubbel.

22 januari 2018 om 10:10

Mag je vinden, maar als elke transferperiode weer een rij nieuwe spitsen worden aangekocht en je maakt er 40 in 80 of 90 wedstrijden, dan lijkt het me dat je niet verkeerd bezig bent. Half Nederland doet alsof ie niets meer kan, nu is het aan Robin om het te bewijzen

22 januari 2018 om 10:15

2jason:
Hunter kon helemaal niet blijven, die zat de laatste keren voor zijn vertrek niet eens meer op de bank! Als hij daar basis was had hij ook niet terug gekomen hoor.

En geef ze eens ongelijk! Toch juist mooi dat ze dan nu nog steeds iets kunnen toevoegen hier.

22 januari 2018 om 12:25

Vertikken? Sneijder en Van der Vaart zouden heel graag nu of afgelopen zomer zijn teruggekomen hoor maar Ajax wilde niet (meer). Die hebben wel een standaard. Van der Vaart had terug moeten komen toen hij naar Betis ging en Sneijder in de zomer van 2016. Slecht voorbeeld Soccerinofcu.

Ajax wil zo min mogelijk gevalletjes als Heitinga. Hopelijk dat RvP voor Feyenoord wordt wat Huntelaar voor Ajax is.

22 januari 2018 om 13:21

Lees de krant, de Telegraaf in dit geval. Daar staat een gigantisch interview over RVP zijn keuze. Hij was samen met zijn vrouw op zoek naar vastigheid en een vaste plek. Rotterdam was in hun ogen de beste plek. Dit icm met Feyenoord verregaande interesse heeft geleid tot de transfer.

22 januari 2018 om 09:52

Ik denk dat Van Persie in vrijwel elk land meer had kunnen verdienen dan bij Feyenoord. Ik snap ook niet waarom het door jou geschetste scenario er toe doet. Had Feyenoord hem ook teruggenomen als hij het niet zo ver had geschopt als nu? Feyenoord wilde hem van de zomer al, Van Persie wilde ook wel, maar Fener niet. Was Van Persie in 2004 naar Arsenal gegaan als het allemaal koek en ei was?

Vergelijk het met Sneijder, zijn situatie bij Galatasaray was ook niet meer koek en ei. Maar hij ging niet terug naar Ajax of Utrecht, hij reist het geld nog eens achterna op een bedenkelijk niveau in een bedenkelijk land. Feyenoord zal voor Van Persie echt niet de enige kandidaat zijn geweest, maar blijkbaar wel de enige waar hij heen wilde. Geboren in Rotterdam, kind van de club, hier de Uefa cup gewonnen, gedebuteerd en niet helemaal geweldig weggegaan. Ik snap niet dat je hier iets dubbels in ziet, veel spelers keren graag terug naar Feyenoord. Dat zag je ook met El Ahmadi, Kuijt, maar ook bijvoorbeeld Clasie die graag terug wil komen en Vlaar in het verleden. En nu met Van Persie.

22 januari 2018 om 10:17

Gisteren hoorden ik kees Jansma in studio voetbal zeggen dat Sneijder zichzelf had aangeboden bij Ajax maar dat Ajax geen behoefte aan Sneijder had omdat ze op dat moment voldoende middenvelders tot hun beschikking hadden. Dus om re zeggen dat hij niet terug wilde komen is dan wel heel makkelijk. Al wil ik niet zeggen dat Kees ook gelijk heeft.

22 januari 2018 om 10:35

Dat wist ik niet, ik dacht ook meer aan afgelopen zomer. Ik vermoed dat Sneijder toen wel welkom was geweest, ook na dat drama met Nouri toen.

22 januari 2018 om 10:39

Dat klopt. Maar was het niet zo dat Sneijder niet langer dan een half jaar bij Ajax wou tekenen? Dit was geloof ik de reden dat Ajax er niet mee instemde

22 januari 2018 om 11:05

Dat lijkt me dan wel Kiprich. Kan me niet voorstellen dat Ajax Sneijder gaat weigeren. Dat zou natuurlijk ook eigenlijk een belediging zijn.

22 januari 2018 om 09:53

Kan zeggen wat je wil maar een Sneijder zit nu in een nietszeggende zandbak te cashen, vind dit toch veel toffer om een oud topper op de Nederlandse velden weer te zien maar goed.

22 januari 2018 om 10:12

@jason:
Ja zo kan je alles dood doen!
En iedere transfer ter wereld een vraagteken bij zetten. als de1 bij zijn huidige club meer zou verdienen dan een ander zou hij ook niet gaan. En als de gene daar de grote man zou zijn zou hij ook niet gaan.

Hij kon overal ter wereld meer verdienen en ook nog eens minder verliezen. Kijk Sneijder die krijgt daar 4x meer salaris en als hij geen pepernoot raakt zal niemand er iets om geven.

Een Hunter en van Persie gaan er toch maar weer staan hier in NL. Met de toch hoge verwachtingen en wetende dat ze extra onder de aandacht zijn.

Heerlijk dat hij terug is, 1 van Nederlands grootste en zeker toegevoegde waarde in de Eredivisie!

22 januari 2018 om 10:39

Als Van Persie echt 100% Feyenoord ziet als een echte kans en niet omdat hij anders elders nergens meer kan spelen vanwege zijn salaris en leeftijd dan prima. Maar ik doel erop dat zij Feyenoord niet als terug spring plank moeten zien omdat ze het toch wel snel goed vinden.

22 januari 2018 om 10:44

Als je alles goed leest, zul je er vanzelf al achter zijn gekomen dat van Persie echt voor Feyenoord kiest, terwijl hij nog genoeg andere opties had, waar hij ook nog eens meer kon verdienen. Feyenoord (en Gio) zitten al langer achter hem aan en na zijn contract zal hij ook nog aan Feyenoord verbonden blijven in de jeugdopleiding. Hij sluit het hier gewoon af en daarmee is ook nog eens de cirkel rond.

22 januari 2018 om 10:53

Van Persie gaat na afloop van zijn contract aan de slag bij de jeugdopleiding. Ik denk dat hij er goed over heeft nagedacht. Hij kon er namelijk ook voor kiezen om veel geld te verdienen in Qatar of de VS. Daarnaast verwacht ik dat hij nog genoeg kan bijdragen aan het elftal. Feyenoord gaat echt geen speler halen waar ze niks aan hebben. Zijn statistieken bij Fener spreken voor zich.

22 januari 2018 om 10:54

Ik denk dat hij anders graag het seizoen had afgemaakt in Turkije en daarna wel terug was gekomen. Dit is het juiste moment dus

22 januari 2018 om 12:57

Hoezo niet? We moeten niet gaan doen alsof de Nederlandse competitie een belangrijke bijdrage levert aan het voetbal in zijn algemeen. Dat veteranen als Van Persie om wat voor reden dan ook er toch voor kiezen om hun carriere hier te beeindigen daar mag je gewoon in handjes wrijven. Voor hetzelfde geldt kiezen ze net zoals Sneijder om in de woestijn te verdwijnen.

Nou.. mooi om zon grootheid terug te zien op onze velden. Persoonlijk niet een grote fan van hem. Maar het is een super voetballer die als hij fit is Feyenoord veel te bieden heeft. Zelf zonder veel te spelen zal hij flink van waarde zijn. Welkom terug in ons Landje Robin.. en succes !

Goed nieuws op deze morgen, was natuurlijk al even bekend. Tof dat hij voor 32 kiest.

Gaat ie woensdag al meedoen ?

22 januari 2018 om 09:49

Denk dat de trainer hem eerst op de training wilt zien voordat hij bepaalt of hij woensdag bij de selectie zit.

22 januari 2018 om 09:55

Gio heeft al aangegeven dat Vente de geschorste Jørgensen woensdag zal vervangen in de spits. Als Van Persie wedstrijdfit is lijkt het me wel dat het bij de selectie zit en wellicht z'n eerste minuutjes gaat maken.

Had het niet verwacht, maar ik ben onwijs blij met zijn komst. Dan moet het maar ten koste gaan van Toornstra, want die gast speelt het hele seizoen al als een natte krant. Welcome back Van Persie!!

Ik ben erg benieuwd. Hij is een hele andere persoonlijkheid dan Kuyt (ook in de kleedkamer) dus daar zal hij in mijn optiek minder / andere waarde hebben. Zelfs toen hij aanvoerder was bij het Nederlands Elftal was hij niet dé leider. Ben benieuwd wat zijn meerwaarde gaat zijn en wie plaats moet maken voor hem, want hij lijkt me erg vervelend worden als hij geen basisplaats krijgt.

Leuk voor een speler als hem. Zal denk ik meer als mentale versterking gehaald zijn. Eentje waar spelers maar kunnen opkijken soort van heitinga toen hij terug keerde maar met een veel interessanter carrière.

Welkom terug! Mooi dat hij zich de komende anderhalf jaar nog verbonden heeft aan Feyenoord en erna actief zal zijn binnen de jeugdopleiding. Had ook lekker makkelijk naar de woestijn of Amerika kunnen gaan, maar kiest ook voor zijn kinderen en 'gewoon' voor Rotterdam en Feyenoord. Ben benieuwd wat hij nog kan klaarspelen, maar zal hoe dan ook belangrijk voor de groep zijn. Is een geweldig rolmodel, absolute prof en nog altijd een speler met een fabelachtige techniek en geweldig inzicht.

RVP erin en laat hem maar strooien met passes en laat die blinde hardlopers maar het harde werk doen want voetballen kunnen ze niet bij Feyenoord, dat was gisteren wel erg duidelijk.

Zag je in Oranje zo mooi, die houthakker Jansen zat maar te kloten voorin, RVP kwam erin en gelijk zag je mooie steekpasses en veeeeel meer voetbal voorin, nee ik verawcht hem niet over het hele veld te zien maar geef hem maar een voetballende rol, want dat hebben we echt heel hard nodig.

Of ie een sportief succes wordt is wat afwachten, maar het is gewoon heel fijn om dit soort namen en sterren terug te zien in Nederland. Hopelijk kan Robin ons hart nog wat verwarmen met z'n fijne techniek.

Mooi dat we nog even kunnen genieten van deze jongen op de NL velden. Je gaat mij niet vertellen dat hij al zn kwaliteit is kwijtgeraakt. Is qua fitheid geen Dirk Kuyt, maar denk als je Robin goed gebruikt hij dit prima geschikt is voor de NL top.

22 januari 2018 om 10:01

Hier praat elke niet Feyenoorder hem de grond in maar zijn cijfers bij Fener zijn gewoon goed. En dan moet je nog rekening ermee houden dat die vaak inviel of gebleseerd was. Prima aankoop.

22 januari 2018 om 10:08

Ze kunnen hem nu ook rustig brengen. Met name voor de beker, zodat ze die winnen. De rest van de competitie zijn dan oefenwedstrijden voor de beker en richting het nieuwe seizoen.

Goed nieuws voor de Rotterdamse fans, dit leidt tenminste de aandacht af van de zogenaamde zondebok-discussie.

Ik ben benieuwd, hoe het gaat lopen met Van Persie erbij. Heeft weliswaar maanden al niet meer gespeeld, dus afwachten naar zijn rol en kunsten. Maar hoe dan ook, mooi dat een crack weer terugkeert op het oude nest.

Hopelijk geeft nummer 32 weer diezelfde vleugels wat hem eerder bij Feyenoord ook al bracht. Sierlijk met een sterke wil om te winnen.

Hopelijk geeft nummer 32 weer diezelfde vleugels wat hem eerder bij Feyenoord ook al bracht. Sierlijk met een sterke wil om te winnen.

Mooi om dit te zien. Mag wel meer gebeuren mits het van waarde is. Ik ben ervan overtuigt dat het in dit geval ook van waarde gaat zijn. Blijft natuurlijk koffiedik kijken maar het voelt goed.

Wat me gister opviel zijn de momenten waar Jörgenson heel duidelijk zijn ongenoegen liet blijken. Hij was zichtbaar gefrustreerd naar zijn ploeggenoten. Had wat wegwerpgebaren over de aansluiting van achteruit enz.

Wat zit daar achter?

Is het dat dit seizoen het collectief niet zo loopt als vorig seizoen of kan het zijn dat hij zich bedreigt voelt in zijn positie na de komst van Rvp?

22 januari 2018 om 10:33

Jorgensen speelde een kansloze wedstrijd door de gekozen tactiek, ik begrijp de frustratie compleet. Echter lijkt het me geen verkeerde vent met een moeilijk karakter, kan me dus ook niet voorstellen dat er meer achter schuilt dan puur de frustratie van die ene wedstrijd.

22 januari 2018 om 11:16

Pff Jorgensen.. Die rode kaart was inderdaad door pure frustratie en dat gaf hij achteraf ook wel toe. Als hij de bal had raakte hij 'm gemakkelijk kwijt, heeft geen enkel (kop)duel van Schone gewonnen en als hij ging jagen blijf de rest inderdaad achter..

Hij vindt de komst van van Persie echter juist mooi, zeker aangezien het ook een jeugdheld van hem was bij Arsenal. En van zo iemand kan je juist alleen maar leren.

22 januari 2018 om 12:30

Hij vind het goed dat Van Persie komt omdat de supporters en de media dat graag willen horen Of heeft hij toch achter de schermen de vraag gestelt wat er aan de hand is? En wat gebeurt er met het talent Van Vente als het correct spel?

22 januari 2018 om 13:06

Jorgensen vindt het geweldig dat van Persie komt. Dat is niet puur voor de buhne, maar dat is gewoon oprecht. Je kan aan z'n ogen zien in het interview dat hij echt fan was van van Persie (of Arsenal iig). Je wordt ook alleen maar beter van concurrentie en zeker van iemand als van Persie. Iedere topsporter zou dat moeten toejuichen en dat doet Jorgensen dan ook gelukkig.

En Jorgensen weet zelf ook wel dat hij de onbetwiste spits is. En maak je over Vente maar niet druk. Hij is net 18, gaat woensdag ook starten en kan ongelooflijk veel leren van van Persie. Laatstgenoemde is er ook maar anderhalf jaar en als spits is het sowieso moeilijk doorbreken. Kun je maar beter veel leren op trainingen en regelmatig eens spelen.

Mooi dat ie terug is. Ben benieuwd wat hij nog kan en hoe zijn invloed bij Feyenoord zal zijn. Alleen maar goed dat dit soort jongens terugkomen na een mooie carriere.

Wat is het toch prachtig om te zien dat zo'n grote voetballer, een van mijn favoriete spelers eindelijk terug thuis is! Wat kunnen we hem toch goed gebruiken!
Ik vind het opvallend dat er veel mensen negatief zijn over zijn komst naar Feyenoord en veelal de meerwaarde hiervan niet inzien. De komst van Robin van Persie geeft het team een boost en echt een flinke kwaliteitsimpuls. Er komt toch wel even een grote meneer binnen met een behoorlijke staat van diensten en bakken aan ervaring. Van Persie is ondanks zijn leeftijd en de vele blessures van de afgelopen tijd, nog steeds een klasse speler die echt wel zijn goaltjes gaat maken voor Feyenoord. Voetballen verleer je niet als je een tijdje niet hebt gespeeld. Wat ben ik toch blij dat hij terug is, ik kan niet wachten tot hij zijn eerste minuten gaat maken! Ik weet zeker dat hij belangrijk kan zijn voor Feyenoord. Het is een speler met een techniek om je vingers bij af te likken, die maakt hier ook op 34 jarige leeftijd de verdedigers nog helemaal gek.

22 januari 2018 om 10:56

Jammer dat hij niet voor Excelsior heeft gekozen, daar komt hij tenslotte vandaan en dat is zijn echte club.

22 januari 2018 om 11:05

Ja tot zijn 12e heeft hij daar gespeeld, meen ik me te herinneren? Ik moet zeggen dat ik er ook altijd al bang voor was dat hij zijn carriere zou afsluiten bij de club waar alles begon voor hem als klein mannetje, Excelsior. Hij heeft echter ook een lange tijd voor Feyenoord gespeeld en heeft zich daar stormachtig ontwikkeld. Die club heeft ook een speciale plek in zijn hart veroverd, dus Feyenoord is (ook) zijn echte club denk ik zo, anders zou hij daar echt niet terug komen.

22 januari 2018 om 11:06

En Feyenoord is niet zijn echte club? Hij heeft daar minstens zo lang gezeten als bij Excelsior.

22 januari 2018 om 18:44

Haha, hij geeft zelf aan dat hij blij is weer bij Feyenoord te zijn en dat hij altijd Feyenoorder is gebleven, maar jij weet natuurlijk beter.

Las dat hij tegen utrecht niet in de basis begint. Blijf maar lekker op de bank. Vrees namelijk dat RVP nog een zeer gevaarlijke speler is voor de eredivisie.

Ben benieuwd wat van Persie nog kan en hopelijk gaan we er nog wat van genieten. Ben sowieso enthousiast dat zo'n grote speler terugkeert naar zijn oude club Feyenoord. Het kan nog wel!

Zo jammer dat mensen deze held niet respecteren. Zoveel betekend bij oranje bij Feyenoord Arsenal en manunited. Deze man heeft meer techniek en kwaliteit dan elke andere speler van de eredivisie. Zelfs als ie niet fit is. Kijk gewoon naar zijn statistieken bij Fener. Hij is gewoon te duur voor hun. En dat ie nu dus terugkomt bij feyenoord voor waarschijnlijk 1/5 van zijn vorige loon. Respecteer deze man gewoon.

22 januari 2018 om 13:03

Tja, het is een matige voetballer. Over zijn top heen en overal met ellende weggegaan. Dit is voor Feyenoord ook niet goed, hij houd de ontwikkeling van andere spelers tegen en zal weinig toevoegen. We zullen het de komende weken allemaal meemaken.

22 januari 2018 om 14:33

Echt grappig dit. Een matige voetballer. Oranjetopscorder aller tijden. Arsenal kampioen gemaakt en manunited. Mischien wat ouder ja maar nog steeds meer techniek in zijn linker voet dan alle eredivisie spelers in hun hele lichaam

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

1635 fans
Aanvaller, 35 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Feyenoord 1 0 0 0
2017/2018 Feyenoord 12 5 0 0
2017/2018 Fenerbahçe 2 0 0 0
2016/2017 Fenerbahçe 24 9 4 0
2015/2016 Fenerbahçe 31 16 3 0
Laatste voetbalnieuws

Van Persie: ‘We verlaten met een opgeheven hoofd het veld’

Feyenoord stapelde donderdag kans op kans, maar scoorde slechts één keer tegen AS Trencín (1-1). De Rotterdammers zijn daardoor klaar in Europa en Robin van Persie baalt daar stevig van. De...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 17 augustus
Na zes maanden kan Lucas Moura Tottenham Hotspur alweer verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren