Maandag, 22 Januari 2018

PSV dreigt nog een aanvaller kwijt te raken

De toekomst van Juan Mata bij Manchester United is onzeker en daar wil Valencia dankbaar gebruik van maken. Los Che kunnen de Spanjaard komende zomer mogelijk transfervrij binnenhalen. (Daily Star)
Andre Schürrle mag op huurbasis vertrekken bij Borussia Dortmund. Die Borussen willen zelfs zijn weeksalaris, dat circa 165.000 euro bedraagt, blijven doorbetalen gedurende zijn huurperiode. (Diverse Duitse media)
/
PSV raakt Gastón Pereiro deze maand mogelijk nog kwijt. De Uruguayaanse aanvaller is nadrukkelijk in beeld bij het Boca Juniors van Guillermo Schelotto. (AS)
Het veelbelovende talent Ethan Ampadu komt bij Chelsea nog niet zoveel aan spelen toe en mag daardoor mogelijk op huurbasis vertrekken. Sunderland ziet de komst van de middenvelder wel zitten. (The Sun)
Bij West Bromwich Albion vreest men een fors deel van de transfersom van Jonny Evans te verliezen als hij niet in januari vertrekt. Om die reden gaat Arsenal nu een poging doen om met the Baggies tot een akkoord te komen. (Daily Star)
Stoke City heeft een bod van 3,6 miljoen euro uitgebracht op Jack Harrison. Die transfersom voor de rechtsbuiten van New York City FC zou door variabelen nog verder kunnen oplopen. (Goal)Poll

Denk jij dat Gastón Pereiro het seizoen afmaakt bij PSV?


20 reacties (laatste reactie door sander79)

Prachtige speler om te zien die Pereiro. Bij een team wat 4-4-2 speelt, zal hij als valse spits het beste tot zijn recht komen.

22 januari 2018 om 06:42

Als Perreiro het op z'n heupen heeft is het echt een genot om naar te kijken, helaas gebeurt dat te vaak niet.

22 januari 2018 om 10:25

Wat Tibbe aangeeft, is Perreiro niet geschikt voor 433. Ook speelt hij vaak niet op zijn echte positie. Voetballen kan hij wel. Misschien is het handig dat Cocu ook andere speelsystemen gaat onderzoeken i.p.v. de "heilige" 433.

Ik zou zeggen bij een bod van +20 miljoen houdoe.
Komt niet geweldig uit zijn verf en we hebben al een hele brede selectie!

22 januari 2018 om 01:24

+20 miljoen? Dan zal die nog wel 2,5 jaar blijven tot zijn contract afloopt. Deze gast is bezig aan zijn 3de seizoen, maar ondanks zijn kwaliteiten heeft hij nog steeds geen basisplek (of kan hij die niet langer dan 10 wedstrijden behouden). Aardige techniek die hij 1 keer in de 4 wedstrijden met 3 momentjes laat zien. Alles boven de 12 miljoen is mooi meegenomen denk ik. Hij lijkt zich nooit te kunnen opladen en als de 1ste 2 balcontacten niet lekker zijn dan geeft hij het al op. Het kan zeker nog komen, maar dat zeggen we al heel lang.

22 januari 2018 om 12:22

Maar zojuist gaf je in een ander topic aan dat Ajax wel 80 miljoen moet ontvangen voor de Ligt. Dat roept bij mij toch ook vraagtekens op.

Toch knap dat PSV met deze jongen de enige Zuid-Amerikaan zonder winnaarsmentaliteit heeft gevonden. Ik zie ook geen bewijsdrang. Jammer, want hij kan bijzonder goed voetballen.

22 januari 2018 om 06:28

Viel tegen Heracles ook weer dramatisch in. Niks lukte, ruzie met de bal, was hem constant kwijt. Helemaal niks nada nopes. Deze Pereiro moet nu echt heel gauw gaan oppassen. Het is al stevig signaal dat Mauro in de basis mocht starten terwijl je normaal gesproken Pereiro in de basis verwacht met zijn kwaliteiten. Ramselaar krijgt al de voorkeur en nu staat Mauro blijkbaar hoger op het lijstje dan Pereiro voor op het middenveld bij Cocu. Zorgwekkend, want Pereiro is een fantastische voetballer met een heerlijke linkerbeen. Maar het is ook heel vaak slapjanus zonder winnaarsmentaliteit inderdaad.

22 januari 2018 om 08:14

De manier waarop zijn transfer ging gaf al te denken. Het kwam maar niet rond en zijn kamp leek de boot af te houden opzoek naar iets "beters" terwijl ze kennelijk al een akkoord hadden.

22 januari 2018 om 09:57

tubes

Als jij het hebt over zijn 'kamp' dan gaat dat inderdaad over zijn zaakwaarnemer. Gaston zelf wilde eigenlijk alleen maar naar PSV toe, terwijl zijn zaakwaarnemer bleef schermen met andere aanbiedingen, omdat daar meer geld te verdienen was. Maar Pereiro zelf wilde alleen maar naar Psv. En dat is ook de reden dat hij daar uiteindelijk heen gegaan is.

Zonde van deze speler. Heeft zeker veel kwaliteit. Misschien dat hij te technisch is ingesteld voor het psv (anti-voetbal) systeem. Bij een AZ of Vitesse of anders een spaanse club zou hij wel van grote waarde kunnen zijn.

22 januari 2018 om 09:29

Welk anti-voetbal systeem doel je precies op?

Gewoon laten gaan die luilak. In zijn derde seizoen zet hij nog steeds geen stap te veel en zit hij nog steeds in ze slaapstand. Pereiro kan of of heel goed zijn of waardeloos. Gudmundsson, Mauro, Malen en Ramselaar kunnen allemaal op die positie. Bij elk bod tegen de 15 miljoen gewoon weg doen.

Hahaha 12/15 miljoen voor pereirro? Op basis van wat? Niet meer dan 7 zullen ze ervoor krijgen

22 januari 2018 om 06:51

Scorend vermogen prima, techniek prima, snelheid van een bejaarde. 15 mln

Zo'n goeie voetballer. Met zo weinig drive. Snel verkopen. Mauro was veel beter

Het is te hopen voor psv dat ze hem voor een leuk bedrag kunnen slijten, ik geloof niet dat men heel tevreden is met deze speler. Zoals hierboven al gezegd knap dat je net die ene zuid amerikaan zonder drive heb gevonden, waarschijnlijk geen heel slechte speler..

Als ik PSV was zou ik bij daadwerkelijke interesse toch kijken of ik hem kon verkopen. Hij kan heel sierlijk voetballen en pikt geregeld een goaltje mee, maar er zit echt totaal geen pit in. Dan zie ik liever speeltijd voor de talenten die er nu aankomen en kocht ik een fatsoenlijke linksback.

Zou mooi zijn voor PSV als ze deze speler kwijt kunnen raken voor een interessant bedrag. Pereiro is een jongen met een unieke techniek en kwaliteit, maar tegelijkertijd is het een hele trage speler en een slapzak. Slap in de duels, vaak nagenoeg hele wedstrijden onzichtbaar en een non-factor. Ik zie er na drie seizoenen ook geen rek meer in. Tijd voor andere opties. Doorselecteren!

Voor 10 miljoen mag ie wel weer terug naar zuid-amerika.
Geef Mauro en Gudmundsson maar de kans.
Denk dat die wel stukken gretiger zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Zondag 19 augustus
Clarence Seedorf hoopt in gesprek te gaan met André Onana. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren