FC Twente slaat eindelijk toe op kunstgras maar kan niet juichen

Zaterdag, 20 januari 2018 om 20:25Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 20:30

FC Twente heeft zaterdagavond nagelaten om Roda JC Kerkrade drie punten afhandig te maken. Het team van Gertjan Verbeek leek met een 0-1 overwinning uit Limburg te vertrekken, maar enkele minuten voor tijd kopte Dani Schahin de eindstand op het scorebord: 1-1. Zodoende blijft het verschil tussen beide teams vier punten, in het voordeel van de Tukkers. Twente was tot zaterdag de enige overgebleven club die dit Eredivisie-seizoen nog niet trefzeker was op kunstgras.

Het eerste half uur van de wedstrijd in Limburg leverde geen enkele grote kans op. FC Twente, met Adam Maher in de basis, creëerde helemaal niets, terwijl Roda JC het in elk geval nog probeerde met een handvol kleine mogelijkheden. Joël Drommel had maar net antwoord op een zwabberbal van Adil Auassar, een hard schot van Henk Dijkhuizen ging naast en een kopbal van Dani Schahin was voor Drommel.

Enkele minuten voor rust kwam Roda JC toch goed weg. Na voorbereidend werk van Frederik Jensen mikte Tom Boere de bal, via doelman Hidde Jurjus, op de paal. De eerste minuten van het tweede bedrijf waren evenmin overtuigend, maar in de 52e minuut namen de Tukkers de leiding. Haris Vuckic gaf het leer net op tijd aan Oussama Assaidi, die de vrijstaande middenvelder vervolgens bediende en zag hoe hij prachtig voor de 0-1 zorgde.

Luttele minuten later ontsnapte Roda aan een dubbele achterstand. Na een glijpartij van Frederic Ananou kon Boere vrij door op het doel van Jurjus; de spits schoot het leer echter op de paal. In het restant van de wedstrijd had Roda meer drang naar voren Donis Avdijaj schoot rakelings naast en Drommel pareerde pogingen van Gyliano van Velzen, Mikhail Rosheuvel, Schahin en Avdija. De doelman moest twee minuten voor tijd toch het antwoord schuldig blijven op een mooie kopbal van Schahin: 1-1.


Poll

Wie gaat dit seizoen meer punten pakken?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

45 reacties (laatste reactie door twente-watcher)

Wat heb ik naar twee on-ge-loof-lijk slechte ploegen zitten kijken die het, op basis van vanavond, beide absoluut verdienen om te degraderen. Bij mijn club, Twente, is nog best wat voetballend vermogen op het veld te vinden, maar wat wordt daar ongelooflijk laf en slap mee omgegaan. Als Boere z'n kansen had afgemaakt hadden we het natuurlijk nergens over gehad, maar wat wordt er weinig gecreëerd. Verbeek moet afstappen van de 5 verdedigers in het veld en met de kwaliteiten die we nu hebben durven te voetballen. Zo lang je blijft spelen als degradatieploeg, gaat die degradatie ook blijven dreigen. En misschien wel meer dan dat.

20 januari 2018 om 20:35

Ik denk dat Verbeek met het oog op de komende zware wedstrijden, vandaag gekozen heeft voor deze opstelling. Daarnaast waren de overige middenvelders niet topfit. Komende wedstrijden wat puntjes sprokkelen en dan vanaf Sparta moet het gaan gebeuren.

20 januari 2018 om 21:26

Net als je denkt het kan niet slechter, krijg je zo'n wedstrijd te zien, pfff 2 degradanten zijn in ieder geval bekend

20 januari 2018 om 23:17

Ik zag het laatste half uur bij Twente helaas niemand die verdedigde. Ze stonden allemaal op 10 meter te dekken en zelfs rond de 16 stonden de mannen van Roda continu vrij. Dit terwijl ik de selectie helemaal niet zo slecht vind.

21 januari 2018 om 13:37

Ik onderschrijf volledig wat je zegt @trefkans. Ik heb me ook mateloos geërgerd aan het handremvoetbal van Twente. Zo breng je jezelf steeds in de problemen. Je zag gewoon dat er meer voetbal in de ploeg zat vergeleken bij voor de winterstop. Vuckic, Maher, Jensen en Assaïdi. Jongens die de bal wel willen hebben. Maar iedere keer weer het veilig balletje zoeken. Als je speelt om niet te verliezen, zul je nooit winnen.

roda die een punt pakt. die had ik niet verwacht.

20 januari 2018 om 20:41

Nou ik was de laatste 5 tot 10 minuten bang dat het er drie werden. Mijn God wat slecht verdedigen zeg. Veel domme kaarten in de tweede helft ook, en waar was Bijen met de 1-1?! Frustrerend, had een zware pot verwacht maar wel een beetje een krachtstrijd. Waren uiteindelijk de lamme en de blinde die elkaar vooral niet teveel onder druk durfden te zetten. Jammer, want hier schiet niemand iets mee op..

21 januari 2018 om 13:37

Bijen is er nooit. Net als Thesker

Wanprestatie, alweer. Kom je verdiend op 0-1 en moet je 0-2 maken, maar wat er daarna gebeurd. Ze zijn gewoon achteruit gaan lopen van 'oh het komt wel goed'. Roda pakt terecht een punt maar ook dat is gewoon zwak verdedigd. Hij mag nooit zo vrij tussen 2 man in koppen. Komende 4 wedstrijden ga je ook geen punten pakken, dus ik mag er niet aan denken hoe we er over een paar weken voor staan. Met in het achterhoofd dat je Excelsior en Roda al hebt gehad de 2e seizoenshelft..

20 januari 2018 om 20:56

Een typische wedstrijd dit seizoen denk ik zo...
Voorsprong en dan gaan slapen.

Het zou niet eens onterecht zijn als FC Twente degradeert. Wat was dit weer ontzettend slecht en Boere in het vervolg gewoon op de bank plaats laten nemen. El Hamdaoui kan het onmogelijk slechter doen. Boere voegt voetballend niets toe, creeert zelf geen kansen en heeft schijnbaar ook niet het vermogen om een bal af te spelen als het echt moet.

Verder was elke beslissing van Verbeek verkeerd. Van de formatie tot de wissels. Het heeft geen nut om met 5 verdedigers te spelen als je achterin geen kwaliteit hebt. Het blijft wankel en verdedigend is het net zo slecht als in het begin van het seizoen met 4 verdedigers. Echter waren er toen in ieder geval wedstrijden waarin je beter was en kansen creeerde. Sinds 5-3-2 creeert de ploeg hooguit 2 a 3 kansen per wedstrijd.

Maher, Drommel, Fredrik Jensen en Vuckic halen een voldoende, de rest was ondermaats. Assaidi was weer eens eindeloos aan het rond dribbelen, Cuevas en Ter Avest waren schrikbarend slecht, Lam was slecht, Boere haalt in mijn ogen een magere 2. Voor Richard Jensen is een cijfer lastig. Speelde best aardig voor een debuut. Een 6,3 is denk ik op z'n plaats. Verbeek krijgt van mij een 4 voor deze wedstrijd.

20 januari 2018 om 22:49

Drommel een voldoende? Ik vond hem deze wedstrijd juist ver beneden zijn niveau van de laatste tijd. Liet een heleboel ballen los

Tja, als Boere van 5 meter nog op de keeper weet de schieten en geheel vrij voor de keeper mist, dan wordt het wel erg moeilijk.
Roda had ook genoeg mogelijkheden, niet echt kansen, met slappe rollertjes van Schahin als gevolg. Met het inbrengen van Ngombo kwam er gelijk meer dreiging en dat in de 89e minuut toch nog resulteerde in een goal. Met een beetje geluk vliegt die bal van Adil er in de blessuretijd nog in, met die keeper van Twente weet je het natuurlijk nooit, wat een armoede is dat, kan niet geloven dat er in de jeugd geen betere keepers zijn.
Avidaj, begon beetje onwennig, maar kwam toch steeds beter in het spel ik zou hem echter op de vleugels zetten, behendig mannetje met meer rendement dan Rosheuvel. Dan kan Gustafsson weer wat meer naar voren geschoven worden.

20 januari 2018 om 20:45

Vlak voor de 1-1 had Roda ook gewoon een open goal kans op 5 meter. Die strepen we dan maar tegen elkaar weg. Die middenvelden (avdijaj?) speelde wel leuk trouwens, schoot ook nog een centimeter of 3 langs de paal. Met dat rolletje van hem snap ik niet wat Drommel deed, liet zijn been gewoon stil staan in de hoop dat een verdediger dan opruimt, beetje pech stond er iemand in het geel-zwart klaar voor een intikker...

Sorry, ben nog gefrustreerd 😔

We melden ons dus officieel aan voor de nacompetitie, komende 4 potten zijn 0 punten, dan staan we stijf onderaan

Er staat nog een straf open voor de club uit Enschede na alles wat er onder Munsterman en co is gebeurd! Degradatie wat eigenlijk de KNVB achter de bestuurstafel had moeten beslissen moet nu maar eens op het veld gebeuren! We zullen het zien straks in mei/ juni

20 januari 2018 om 20:50

Gezien de huidige prestaties op het veld niet ondenkbaar. Snap dat veel mensen dan hun gram halen (gefeliciteerd daarmee). Maar ik ben blij dat het dan op deze manier gebeurt, reglementair dus. We zullen zien inderdaad.

20 januari 2018 om 21:00

De club is veel zwaarder gestraft dan elke andere club die in het verleden betrokken is geweest bij illegale praktijken. Op basis daarvan staan er dus ook nog straffen open bij een aantal andere clubs die alleen een magere geldboete en een belastingaanslag kregen. Als je er dus over begint, moet je ook de andere kant van de medaille belichten.

20 januari 2018 om 21:13

Kijk maar even hoe ze het in Italië ( Juventus) en Schotland gedaan hebben (Rangers) dan is Enschede er nog genadig van afgekomen. Kortom er is nog een rekening te vereffenen!

20 januari 2018 om 21:16

Hahahaha wat een kolder, in NL is geen club ooit zo zwaar gestraft als Twente, terwijl er soortgelijke wanpraktijken gevoerd zijn.

20 januari 2018 om 21:40

Maar dit is geen Schotland of Italie en FC Twente is nooit betrokken geweest bij omkoopschandalen, een hele andere categorie. Dan moet je FC Twente vergelijken met Nederlandse clubs. Zoals ik al schreef, je belicht enkel 1 kant van de medaille.

20 januari 2018 om 22:29

Ahaha. Er zijn smerige constructies onder munsterman geweest! Langzaam breekt de tijd van gerechtigheid aan.

20 januari 2018 om 23:11

Hier wil ik even op inhaken. Soortgelijke praktijken? Ik ken heel wat schandalen uit de Nederlandse competitie, maar er is geen 1 club waarbij zoveel lijken uit de kast gevallen zijn als bij Twente.ik hoop dat Twente zich kan handhaven op het hoogste niveau, maar zeggen dat ze verschrikkelijk zwaar gestraft zijn door de Knvb valt te bezien. Haarlem en Veendam kregen minder tijd om iets glad te strijken en dat waren veel lagere bedragen. Twente daarentegen die de kluit bedonderd hebben (iets wat Haarlem en Veendam niet deden) om miljoenen, wordt geen strobreed in de weg gelegen qua voortbestaan. Nu weet ik ook wel dat Twente een grotere club is met meer achterban, maar in verhouding schuld/achterban slaat het nergens op. Veel Tukkers steken de kop in het zand of bagatelliseren het. Wees gewoon eerlijk en besef eens dat jullie gewoon geluk hebben gehad. Was de straf zwaar, dat zou ik niet ontkennen, maar jullie hebben de tijd gekregen om het op te kunnen lossen en daarbij op het hoogste niveau te mogen uitkomen zonder kapot te gaan.

21 januari 2018 om 00:24

De tijd gekregen om het op te lossen? De tijd die FC Twente kreeg, krijgt elke club in het betaalde voetbal. Je hebt volgens mij 9 meetmomenten de tijd om uit de eerste categorie te komen. Dat heeft niets met het hele gedoe rondom de praktijken te maken. Daar sla je de plank dus mis.

Dat de club geluk heeft gehad, is een gegeven. Daar zullen weinig supporters jou ongelijk in geven. Dan hieronder even op een rijtje wat er in de periode rondom Van der Laan en Munsterman allemaal is voorgevallen:

- De contracten met Doyen waren anders dan in eerste instantie gedacht werd. Doyen had 'aandelen' in bepaalde spelers en dat mag niet. Uiteraard niet correct, maar niet iets waar je oneerlijke concurrentie vergaart. Sterker nog, het heeft de club alleen maar moeilijkheden opgebracht. Daar kreeg de club een boete van zo'n 40.000,- voor en ze mogen drie jaar geen Europees voetbal spelen. De Fifa gaf FC Twente een boete van 170.000,-.

- Verder sjoemelde FC Twente met zaakwaarnemers en spelerscontracten. Natuurlijk absoluut niet netjes en volgens de regels. Daar krijgt de club ook nog een naheffing voor van de belastingdienst (naar verluid iets minder dan 6 miljoen euro)

- Ze kregen drie maal drie punten in mindering vanwege het intrekken van de jaarrekening. Dat moest de club doen om schoon schip te kunnen maken. De negen punten in mindering is dus een correcte straf.

- FC Twente heeft de overige Eredivisieclubs een gezamenlijk bedrag van 1,5-2 miljoen euro gecompenseerd en uit supporters mochten gratis de wedstrijden bekijken in de Grolsch Veste. Kosten tijdens het proces rondom de licentie hebben ook nog eens 1,8 miljoen euro gekost.

Al met al gaat dat hele gedoe de club zo'n 10 miljoen euro kosten (exclusief gemiste omzet, een gebrek aan een onderhandelingspositie bij uitgaande transfers enzovoort). Ook kreeg de club in twee seizoenen 9 punten in mindering, heeft het een seizoen de kaartverkoop van uit supporters niet kunnen incasseren en ze mogen drie jaar lang geen Europees voetbal spelen. De daadwerkelijke schade loopt dus nog veel hoger op dan alleen de 10 miljoen euro.

Even voor de duidelijkheid. Niets ten nadele van Ajax of Groningen en ik wil hierbij niemand een hak zetten, maar puur ter vergelijking.

Ajax heeft in het verleden jaarrekeningen vervalst. Het pleegde belastingfraude en dus ook valsheid in geschrifte. De club kreeg een boete van 2 miljoen gulden (waarvan 1 miljoen voorwaardelijk) en een naheffing van 5,2 miljoen euro vanwege het niet betalen van loonbelasting bij de transfers van Arveladze en Laudrup. Dat laatste staat overigens los van het eerstgenoemde feit, waardoor de club min of meer twee keer de fout in is gegaan.

De zwartgeldaffaire bij FC Groningen duurde 5 jaar waarin er voor ruim 5 miljoen gulden werd gefraudeerd. Dat betrof tekengeld en de voorzitter kreeg bij uitgaande transfers naar het buitenland het bedrag op eigen rekening gestort en daar ging maar een gedeelte van terug naar FC Groningen. Het geld dat niet naar Groningen werd overgemaakt door de toenmalige voorzitter, werd gebruikt om 'zwart' nieuwe spelers te halen. FC Groningen kreeg enkel een naheffing van de belastindienst van zo'n 400.000 gulden en is niet gestraft door de Knvb.

Ik zeg dus niet dat FC Twente te zwaar gestraft is, maar ik mis bij veel mensen de nuance als er weer eens een opmerking word gemaakt over "FC Fraude". Als je dan ook nog eens met verkeerde informatie komt (je zegt dat FC Twente langer de tijd heeft gekregen dan andere clubs), sla je de plank wel echt helemaal mis.

21 januari 2018 om 03:33

Wat ontzettend fijn dat jij de tijd neemt om de zaken wat uitgebreider toe te lichten. Ook ik val vaak over de ongenuanceerde hap-slik-weg 'laat ze maar degraderen!'-reacties op dit forum, maar kan mijzelf er niet toe zetten om het hele verhaal neer te pennen en alle feiten te controleren. Top dat iemand hier wel eens de tijd voor neemt en de situatie in perspectief zet. Dank!

21 januari 2018 om 08:02

Even ter aanvulling: de affaire met FC Groningen speelde zich ongeveer 30 jaar geleden af. Dat was dus in een geheel andere setting dan het huidige systeem. TV gelden bestonden toen niet evenals de huidige regels omtrent dit soort zaken bij de Knvb. Het was toen eigenlijk een fiscale aangelegenheid die door de Fiod werd afgehandeld, omdat er "creatief" met het geld werd omgegaan. Tevens kreeg de toenmalige voorzitter een gevangenisstraf van 8 maanden opgelegd, waarvan hij vanwege slechte gezondheid maar een aantal dagen heeft vastgezeten. Vind dit niet helemaal vergelijkbaar met hetgeen er bij FC Twente is gebeurt, zonder daar een waardeoordeel over te geven.

21 januari 2018 om 12:53

@meandmyself

Fraude is fraude. In ieder geval, zo denken de meesten aangezien FC Twente regelmatig vergeleken wordt met het omkoopschandaal in Italie, het faillissement van Rangers of zelfs Nederlandse clubs als Rbc, Haarlem enzovoort. Totaal andere categorieen en niet vergelijkbaar. Dan mag tijd dus ook niet uitmaken.

Verder gaat het mij ook helemaal niet om FC Groningen of Ajax. Ik noem ze omdat iedereen maar wat roept, terwijl maar heel weinig mensen weten wat ze nou precies fout hebben gedaan. Men beoordeelt FC Twente op de media-aandacht die de club toen had. Natuurlijk zijn ze de fout in gegaan, maar iedereen roept dat de club nauwelijks bestraft is, heeft het wel volledig mis.

Denk dat beide ploegen ontevreden zullen zijn met een punt. Twente veel kansen gehad met Boere die er een had moeten maken, wij ook met de afvalballen die via Drommel afketsten en de dreiging van Avdijaj. Niveau was niet denderend maar beide ploegen gingen wel met aanvallende intenties de wedstrijd in, maakte het voor mij een leuke pot om bij te zijn (maar ik zie dan ook geen fantastisch niveau dit seizoen). Compliment voor de meegereisde supporters van Twente, met achthonderd man negentig minuten achter hun ploeg gestaan, geweldige support. Die vijf idioten die het nodig vonden om in de eerste minuut hun pyro’s op het veld te smijten heb je bij iedere club wel rondlopen.

Het begon precies zoals ik had verwacht. Beide teams erg bang om naar voren te spelen. Twente speelt met een 532 systeem en dat zal er ook wel mee te maken hebben. Hoe verder de wedstrijd kwam des te beter ging Twente het spel bepalen, maar nog steeds 0,0 durf naar voren. Alleen Maher en Assaidi die wat naar voren dachten, echter wou Assaidi de bal vandaag maar moeilijk afgeven.

De verdiende 0-1 valt en 5 minuten later had ik de neiging mijn TV uit het raam te gooien. Twente dat weer vol naar achteren loopt, met 10 man om en nabij de eigen 16. Bij een uitbraak moment met een rustig loopje naar voren.... Waarom niet gewoon blijven voetballen. Dit heeft ons al zoveel punten gekost dit seizoen, maar ze blijven proberen.

Uit eindelijk krijgt Twente waar het om vraagt, de 1-1. Drommel die zoveel kansen uitstekende keerde, maar als de verdediging bij de 16 nog op 5 meter afstand verdedigend dan is het gewoon wachten. Maher, Jensen, Vuckic en Drommel wel een voldoende. De rest een 4 of lager.

Boere die twee 100 kansen niet benut, is als spit natuurlijk erg erg slecht, 1op1 met de keeper moet er in en 3op1 met de keeper al helemaal!!! Op die gemiste kansen na heb ik wel met hem te doen, Assaidi kwam elke keer naar binnen en dwong Boere op rechts te spelen, daar hoort hij natuurlijk niet zo vaak als vandaag te staan.
Die Kvasina ka er helemaal niks van en dat heeft hij ook laten zien. Voor de winterstop was het niks en nu alweer. Waar Boere nog in stelling stond en gevaarlijk werd heeft Kvasina met elke bal contact er voor gezorgd dat de aanval er uit was.

20 januari 2018 om 21:12

Ik vind het onbegrijpelijk dat juist Verbeek Twente zo laat spelen, had van hem echt anders verwacht. Twente heeft ontzettend veel waardeloze spelers achterin, dan zorg je toch juist dat het spel zich zo min mogelijk daar afspeelt? Verbeek staat bekend om hard werken en goede discipline. Zet dan gewoon een 433 neer waar men voorin begint met druk zetten. Met zo'n keeper en zulke verdedigers moet je niet gaan proberen tegen te houden.

20 januari 2018 om 22:37

Ja klopt helemaal, dacht na het herstel van Vuckic, binnen halen van Maher en het goede optreden van Laukart dat ze weer meer naar een 4-3-3 zouden stappen. Maar ze blijven met veel verdedigers spelen, zelfs tegen ploegen als Roda.

Vind het te makkelijk alles op Boere af te schuiven maar vind het wel ongelooflijk dat je niet ziet dat er twee medespelers met je mee lopen alleen richting de keeper.

Zwakke wedstrijd van beide ploegen. Van Roda wist ik dat wel, is gewoon een zwakke ploeg maar wat valt dat Twente tegen. Twente moet toch met dit spelersmatariaal makkelijk in het linker rijtje kunnen eindigen, zelfs zonder maher en die ene Marokkaanse jongen waar ik even de naam kwijt van ben. Twente raakt 2 keer het houtwerk maar mag aan het einde van de wedstrijd blij zijn met dat ene punt. Laatste half uur was helemaal voor Roda. Roda zal er waarschijnlijk rechtstreeks uitgaan maar ook Twente krijgt het nog loodzwaar, zeker gezien het komende programma.

20 januari 2018 om 21:55

Met de inzet en dreiging in de 2e helft ben ik tevreden. Molenaar heeft het lef om zoveel aanvallers op te stellen dat ze wel naar voren moeten spelen. Ngombo bracht weer de ouderwetse dreiging

20 januari 2018 om 22:28

Er zit wel geen balans in het elftal, Molenaar begon met 1 spits, 3 buitenspelers en een aanvallende middenvelder en op het eind stonden we zelfs met 2 spitsen, 3 buitenspelers en een aanvallende middenvelder. Op een gegeven moment moest het wel maar het maakt je wel erg kwetsbaar. Het is dat Twente er geen zin meer in leek te hebben maar als ze een fatsoenlijke counter hadden opgezet dan was het klaar geweest.

21 januari 2018 om 10:08

Ik zou ze wel vaker in deze formatie willen zien spelen. Gnjatic bracht vandaag meer dan Ndenge en El Makrini de afgelopen weken, dus die mag wat mij betreft zeker blijven staan. Gustafson in de rol van spelverdeler kon me ook wel bekoren. Opende het spel vaak goed naar de kant waar de ruimte lag, wat het aanvalsspel weer ten goede komt. Als Avdijaj ook wat meer gewend is, denk ik dat dit een prima opstelling is.

21 januari 2018 om 01:15

Je kon ook duidelijk zien dat Maher niet met de angst speelt die veel jongens wel op het veld laten zien. Lam begon de eerste wedstrijden goed bij FC Twente, maar is inmiddels net zo slecht als de rest. Ter Avest zakt dit seizoen flink door het ijs, terwijl Cuevas ook heel erg matig is. Richard Jensen had een goed debuut, maar het zal nog moeten blijken of hij zich staande kan houden. Bijen is ook niet goed genoeg en heeft op zijn crosspass na weinig kwaliteiten. Vuckic mist nog wedstrijdritme, dat kon je vandaag ook goed zien. Boere werkt hard, maar scoort te weinig (het hele seizoen al). Bovendien heeft hij nauwelijks aanvoer vanaf de vleugels. Fredrik Jensen speelt over het algemeen goed, maar is wat wisselvallig. Uiteraard niet vreemd voor een speler van 20 jaar. Met het huidige materiaal kun je gewoon geen 5-3-2 spelen. 4-3-3 of 4-4-2 werkt een stuk beter.

Emotionele achtbaan weer deze wedstrijd. Een eerste helft waar je zeker niet minder bent dan Twente, Vervolgens speel je de 10 minuten na rust ontiegelijk zwak en slordig waardoor je de 0-1 gewoon cadeau geeft aan Twente. Gelukkig werden ze daarna weer een beetje wakker, wat geluk dat Boere de 0-2 niet maakt en uiteindelijk de verdiende gelijkmaker.

Deze opstelling kon me ook wel bekoren. Ananou speelde weer eens een redelijke wedstrijd, het middenveld stond ook beter met Gustafson als spelverdeler en Gnjatic. Schahin speelt de laatste tijd veel beter en Avdijaj is ook wel een speler waar we plezier aan kunnen beleven, al wilde hij vandaag vaak iets teveel hooi op zijn vork nemen. De enige speler waar ik me stelselmatig aan kan ergeren is Rosheuvel, maargoed, we hebben nou eenmaal geen goed alternatief op zijn positie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.Vitesse16-7
8.NEC14-5
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
L. UnnerstallKeeper100
R. PröpperVerdediger104
M. SadílekMiddenvelder100
M. VlapMiddenvelder101
R. ZerroukiMiddenvelder90
M. HilgersVerdediger90
M. UgaldeAanvaller91
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

114 fans
Aanvaller, 33 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 28 oktober
Xavi moet de nieuwe trainer van Barcelona worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren