‘Arsenal is persoonlijk akkoord met Mkhitaryan en Aubameyang’

Vrijdag, 19 januari 2018 om 11:45

Volgens onder meer Goal is Arsenal persoonlijk rond met Henrikh Mkhitaryan en Pierre-Emerick Aubameyang over een transfer naar het Emirates Stadium. De Armeense middenvelder is betrokken in een ruildeal met Manchester United, waarbij Alexis Sánchez naar Old Trafford verkast, terwijl Aubameyang voor een fiks bedrag over moet komen van Borussia Dortmund.

Volgens Goal wordt Mkhitaryan een van de bestbetaalde spelers bij Arsenal. Ook Aubameyang, die voor naar verluidt zestig miljoen euro moet worden gestrikt van BVB, gaat met ruim 190.000 euro per week een grootverdiener worden bij the Gunners. Aubameyang aast al weken op een vertrek bij Borussia Dortmund, de club waarmee hij de laatste tijd veel akkefietjes heeft.

Sven Mislintat, de relatief nieuwe hoofdscout van Arsenal die een verleden heeft bij Borussia Dortmund, zou cruciaal zijn geweest bij de overstap van zowel Mkhitaryan als Aubameyang. In afwachting van de bevestiging van de ruildeal met United traint Sánchez mee met de reserves van Arsenal, zo berichten verschillende Engelse media. De Chileen gaat bij de club van José Mourinho ook flink in salaris vooruit, met een wekelijkse gage van naar verluidt tussen de 300.000 en 550.000 euro.


Poll

Arsenal doet goede zaken, mits de geruchten kloppen


Gerelateerd

102 reacties (laatste reactie door theroscoe)

Arsenal doet hier inderdaad gewoon goede zaken. Sanchez ontevreden, snel afscheid van nemen.
Aubameyang en mhkitaryan er voor terug, nou perfect.

Nu nog proberen David Luiz en een goede middenvelder strikken en je hebt denk ik weer een leuk elftal. Misschien vragen naar Isco van real, die is ontevreden over zijn speeltijd.

19 januari 2018 om 11:56

Van mij mogen ze Luiz lekker naar de zandbak sturen. Mijn inziens een van de meest overschatte voetballers van zijn generatie.

19 januari 2018 om 11:57

Ik vindt hem juist meer onderschat, iedereen ziet hem als clown ofzo maar hij wel degelijk een goede verdediger of cvm

19 januari 2018 om 11:56

Lol serieus David Luiz?

Mag je ik je vragen waarom?

19 januari 2018 om 12:02

Dat mag je vragen.

David Luiz maakte 2x de overstap naar Chelsea, 2 x kampioen van Engeland.
Tussenstap Psg, ook daar kampioen en speelde goed.

Wat heeft arsenal nu in de verdediging staan, chambers, mertesacker, holding.

Nou, ik kies 1000 keer voor david luiz

19 januari 2018 om 12:06

Groot gelijk, de kwaliteiten van David Luiz worden flink onderschat. Zijn ervaring, aanvallende denkwijze en multifunctionaliteit zullen van uiterste meerwaarde zijn op de nu matige verdediging.

19 januari 2018 om 12:19

@frees Haha ja, die kampioenschappen zijn volledig te danken aan Luiz. Zonder Luiz waren ze waarschijnlijk geen kampioen geworden. Daarnaast is Luiz inderdaad beter dan wat er nu staat maar ik blijf het ook een middelmatige speler vinden. Dat er verdedigend wat verandert moet worden zeker maar er zijn enoeg goedkopere opties beschikbaar lijkt me.

19 januari 2018 om 12:30

Luiz is 1x kampioen geworden van Chelsea. Verder moet je ook kijken naar wat zijn rol hierin was. Een palmares opnoemen kan iedereen.

Eerste periode niet eens een vaste waarde, op het middenveld gegooid, grote concentratieproblemen en je hebt Terry naast je.

Bij PSG heeft Suarez bijna zijn carriere verpest, kampioen worden is standaard voor hun daar en hij speelt naast Thiago Silva, een supergeneraal van een verdediger die voor drie man kan verdediger. Een David Luiz met Thiago Silva naast zich is al wisselvallig. Een David Luiz zonder Thiago Silva? Dan krijg je taferelen als Brazilië 1 Duitsland 7.

En zijn tweede periode bij Chelsea? Onderdeel van een driemansverdediging in een team dat profiteerde van geen Europees voetbal. Daarin speeldr David Luiz geen cruciale rol.
Dit seizoen was het weer slecht en hij is moeiteloos vervangen door een tiener.

Dat Arsenal rampspelers achterin heeft, top, maar daarvoor moet je een oplossing zoeken en niet iemand als onstuimig als David Luiz. Die kan niet dragen, die moet gedragen worden.

19 januari 2018 om 12:36

Perfect verwoord.

19 januari 2018 om 14:05

Als je die kampioenschappen niet op zijn naam mag zetten. (Waar ik mee kan inkomen), dan kan he die 7-1 ook wegstrepen, dat was een collectief falen van de gehele Braziliaanse team. Je schildert hem zo als vele af als een clown. Hij staat wel degelijk zijn mannetje en gaat altijd vol on de strijd. Hij is minder dan Silva/Terry (al vindt ik dat vs Terry zelf wel meevallen) maar ook hun kunnen het niet in hun eentje klaren. Hij speelt continu bij topclubs en bijna altijd in de basis. Arsenal zou in zijn handjes mogen knijpen mocht hij van Chelsea nasr Arsenal willen has.

20 januari 2018 om 20:11

@-Riciotto-

Als ik hetzelfde principe toe pas op de 7-1 als bij zijn palmares, namelijk dat je moet kijken naar de rol van Luiz hierin, dan vind ik niet dat je de 7-1 mag wegstrepen. Want David Luiz maakte echt fout na fout in die wedstrijd en je kan oprecht redelijk wat doelpunten op zijn naam schrijven.

Het begint bij hem bij de 1-0 omdat hij Muller volledig kwijt is bij een corner.

Bij de 2-0, staat hij maar een beetje te kijken, terwijl Muller en Klose en Kroos allemaal compleet vrij staan. De rest zijn ook laat, maar die reageren tenminste nog. Luiz had het al opgegeven.

De 3-0 is dan weer niets, maar bij de 4-0 is hij helemaal de weg kwijt en staat hij ergens op het middenveld.

Net als bij de 5-0 trouwens.

Bij de 6-0 laat hij Muller voor zich lopen, stap je naar voren, dan heb je die bal. En dan is het Schurrle die scherper was en die bal kon binnen tikken, maar zonder Schurrle was het Muller.

Bij de 7-0 was hij ook te langzaam en kon Schurrle het wel heel mooi afmaken. Maar hij was nog aanvoerder in die wedstrijd ook en had een complete inzinking. Hoofdschuldige.

Ik schilder hem af als een clown, omdat hij een clown is. Hij verdedigt als een wildebeest zonder enig besef wat er om hem heen gebeurt. Kan het spel niet lezen. Dus hij moet geregeld worden door verdedigers om hem heen die veel slimmer zijn en hem coachen om een speler uit te schakelen.

Thiago Silva deed het letterlijk in zijn eentje op het WK, maar ook al kan hij en Terry het niet, ze kunnen wel een verdediging leiden en zijn veel constanter en stabieler dan David Luiz.

Dan mag David Luiz continu bij topclubs spelen, hij is ook continu verkocht en niemand vond dat eigenlijk erg, keer op keer.

Verder negeer je gewoon compleet mijn punt door te herhalen dat Arsenal blij moet zijn met David Luiz. Zoals ik al zei, hij kan niet een verdediging coachen. Hij moet gecoacht worden. Bij Arsenal heb je zo'n verdediger niet. Dus als David Luiz daar komt aankakken, wat gebeurt er dan? Al zijn zwakheden worden enorm blootgelegd en versterkt tot op het punt dat Brazilië - Duitsland nog mild zou lijken. Het zou het absoluut slechtste uit David Luiz naar boven halen.

Dus Arsenal heeft niks aan David Luiz. Ze hebben stabiliteit nodig. Op veel vlakken. David Luiz kan objectief gezien dat niet brengen en heeft bewezen dit niet te kunnen brengen in zijn carrière. Hij heeft andere kwaliteiten, waar Arsenal op het moment niets aan heeft. Dus zeg aub niet dat wij moeten hopen op David Luiz en dat hij de oplossing zou zijn.

19 januari 2018 om 13:03

Als je Isco wil, mag je € 700 milj. betalen (clausule), contract onlangs verlengd.

19 januari 2018 om 15:16

Luiz? Liever niet. Maar een verdediger zou wel lekker zijn. En dan niet een talentje maar iemand die er staat. Desnoods Giroud of Welbeck verkopen voor het geld. Die 2 ga je waarschijnlijk niet nodig hebben met Auba en Laca..

19 januari 2018 om 16:47

Misschien dat Arsenal iets met Bonucci kan bereiken. Denk wel dat hij eerder naar Chelsea dan naar Arsenal zou gaan ivm zijn relatie met Conte

20 januari 2018 om 04:45

Isco is veel te wisselvallig.

Qua verdediger.. een perrin???

Liefst zou ik dan sokratis halen!

Mislintat doet zn werk. Middelmaat eruit, gekende krachten ervoor terug. Nu nog wachten tot zijn talent om ruwe diamanten te ontdekken ook boven komt drijven.

19 januari 2018 om 12:02

Wat is ie nou, hoofdscouting of technisch directeur ?

19 januari 2018 om 12:19

Head of recruitment. Een beetje een combi van de twee.

19 januari 2018 om 12:17

Mislintat is naar mijn weten uitsluitend hoofd scouting, in andere woorden zit hij niet aan de onderhandelingstafel en geeft hij puur advies obv rapporten of ervaringen.

19 januari 2018 om 13:12

Hij heeft inderdaad niet de titel van technisch directeur, maar zorgt wel voor innovatie in het bedrijf op het gebied van scouting met de daarbij behorende verantwoordelijkheid.

Nou ik hoop dat dit waar is voor de Arsenal fans onder is, dit zijn twee versterkingen die Arsenal echt beter zouden maken.

Belangrijker: The Horse has spoken. Volgens the Arsenal Horse is Aubameyang rond, en is het enkel wachten op de medical. Over Mhki is nog niets gezegd. En The Horse is qua transfers echt geweldig, die zeggen alleen iets als het echt rond is.

19 januari 2018 om 11:57

Ik kan het eerlijk gezegd nog niet geloven dat Auba komt. Nu nog afstappen van dat _waardeloze_ 3-4-3 systeem en het gaat nog ergens op lijken.

19 januari 2018 om 12:05

Hoe wil je dan gaan spelen? 442 met een ruit op het middenveld? Niet aanvallend bedoeld dit, pure interesse.

19 januari 2018 om 12:20

Ik zou gewoon weer 4231 gaan spelen, waarbij Aubameyang een soort van vrije vleugelspits is. Cruciaal is dan wel dat we in de zomer een goede DM kopen!!, Maar voor nu(ervan uitgaande dat iedereen fit is):

Cech
Bellerin
Mustafi
Koscielny
Kolasinac
Xhaka
Wilshere
Mkhitaryan
Ozil
Aubameyang
Lacazette
19 januari 2018 om 12:29

Dit is imo ook de beste opstelling, verdedigend zou je Mkhi en Ozil naar het midden kunnen laten zakken en dan 442 spelen.

19 januari 2018 om 12:43

Altijd teruggaan naar het (tegenwoordig) ouderwetse 4-2-3-1 (of simpel gezegd 4-3-3 met de punt vooruit), zie opstelling. Alleen zoals gewoonlijk missen we nog een degelijke Cvm. Ik vrees dat de komst van Auba lichtelijk ten koste gaat van Lacazette, maar goed je kan moeilijk stellen dat Lacazette tot nu toe een onuitwisbare herinnering heeft achter gelaten. Of Wenger moet er voor kiezen om Auba eerst vanaf de flanken te laten komen, maar dat is mijn inziens een cruciale fout.

Cech
Bellerin
Koscielny
Mustafi
Kolasinac
Aankoop
Xhaka/Ram
Miki
Ozil/Wilsher
Lacazette
Aubameyang
19 januari 2018 om 12:48

Niles staat nu ook op de flanken. Wenger heeft altijd aangegeven dat hij nieuwe spelers laat wennen door ze op de flanken te posteren. Zelfde gebeurde met Ozil, Cazorla, Ramsey en nu dus met Niles. Zou er niet van staan te kijken als hij dus Auba en Laca in jouw opstelling omdraait en Wilshere naast Xhaka zet voor de defensie. Auba heeft ook een bak meer snelheid dan Laca dus zou logischer zijn icm het op de flank laten wennen.

19 januari 2018 om 13:07

Prima, en je hebt waarschijnlijk ook helemaal gelijk. Maar dan krijgen we dus weer een middenveld met Wilshere, Xhaka en Ozil. Dan blijven we in elke grote wedstrijd kansloos.

19 januari 2018 om 13:10

Altijd 1 meer maken dan de tegenstander. Spektakel met uitslagen als 5-3 etc

19 januari 2018 om 12:20

Even wat anders, hoe zit het met Ozil? Daar blijft het opvallend stil rond, terwijl hij van hetzelfde kaliber is. Ik had wel verwacht dat clubs als Juventus, Paris Saint Germain, Bayern, Barcelona etc achter hem aan zouden gaan nu...

19 januari 2018 om 12:25

De verwachting is dat Ozil bij gaat tekenen. Zou ook wel passen in de huidige berichtgevingen, zoals jij ook al aangeeft.

19 januari 2018 om 12:20

The Horse begint een parodie account te worden. Ze komen idd nooit met vals nieuws, maar als zij ermee komen zijn er al 3-4 andere betrouwbare bronnen die het gemeld hebben.

Ik neem aan dat de meeste Arsenalhartjes toch wel wat sneller gaan slaan? Aubameyang is simpelweg een absolute topspits, Wenger weet daar wel raad mee (RvP, Bergkamp, Henry). Miki is iets meer een loper, die gaat bij Arsenal niet op 10 komen, daar staat Ozil of Wilshere al. Als dit allemaal rond komt, dan doet Wenger iedereen toch wel versteld staan. Bovendien heeft Wenger over het algemeen niet veel moeite met egotrippers. Sanchez is natuurlijk ook niet echt een Wengerballer. Gaat veel te vaak alleen, is druizig en mist een klein beetje finesse. Neemt niet weg dat het een geweldige voetballer is, maar meer het Mourinho type dan het Wenger type.

19 januari 2018 om 12:08

Beetje het probleem van Wenger, hij buigt voor egotrippers.

19 januari 2018 om 12:21

Vraag me af hoe je daarbij komt.

19 januari 2018 om 12:44

Simpelweg onzin. Om één voorbeeld te noemen, de laatste keer dat Arsenal serieus meedeed om een kampioenschap draaide alles om Rvp, toch ook niet bepaald het makkelijkste mannetje.

19 januari 2018 om 12:52

Zat te signalen en te schreeuwen tegen Wenger dat hij Chamberlain eruit haalde tegen United. Volgende wedstrijd? RVP gewoon weer basis.

19 januari 2018 om 13:09

En dan buig je voor egotrippers?

19 januari 2018 om 12:10

Het is geen absolute topspits. Het is een goede spits, maar hij heeft wel ruimte nodig.

19 januari 2018 om 12:21

Maak eens een rijtje met topspitsen Feno, kijken of je Auba erin past.

19 januari 2018 om 12:47

Ik snap wel wat El Fenomeno bedoelt. Met de rug naar de goal is het niet de beste speler, en zo speelt Arsenal momenteel wel. Als Auba in de spits komt te spelen moeten ze iets anders gaan voetballen, maar ik weet zeker dat hij je dan 30 doelpunten in een jaar geeft. Misschien daarom begint Auba op de flanken, dan heeft hij het veld voor zich en kan hij zijn (werkelijk buitenaardse) snelheid wel goed gebruiken.

Auba is een type Henry, terwijl Wenger de afgelopen 10 jaar met een type RvP heeft gespeeld. Ik ben benieuwd.

19 januari 2018 om 12:54

Ik zie Suarez en lewandowski als een fractie beter. Auba komt in het rijtje Costa, Griezmann, Morata, Lacazette, Lukaku, Etc. Maar goed dat ik meer omdat ik hem met de rug naar de goal wat minder goed vind. Blijft voor Arsenal een zeer goede aankoop natuurlijk! Hoop dat ze de aansluiting weer een beetje kunnen vinden. In de zomer een degelijke CV en Cvm erbij en je hebt een prima ploeg staan.

19 januari 2018 om 12:55

Griezmann, Suarez, Aguero, Kane, Aguero, Higuain, Lewandowski, Cavani.

19 januari 2018 om 12:56

Arsenal heeft goed materiaal om er snel uit te komen, maar wat als tegenstanders zich ingraven, dan is Aumabayang niet op zijn best.

19 januari 2018 om 13:07

Aguero z'n broer zeker?

Ik vind alleen Lewa, Kane en Suarez op dit moment beter, de rest kan Auba zich prima mee meten.

Onder het mom van, het moet dan maar. Want Arsenal en goede zaken, echt niet. Grote twijfels in Mkhitaryan nadat hij compleet mislukte bij United. Ondertussen ook nog 29 en kampte onlangs met overgewicht.

Aubameyang is vooral een moeilijk mannetje. Een zeikwijf. Maar qua prestaties top. Maar het geeft aan dat het aankopen van Lacazette echt nutteloos was.

19 januari 2018 om 12:02

Kom op zeg. Aubameyang is gewoon een absolute topspits. Het huwelijk tussen Wenger en Sanchez was over, dan is een ruildeal voor Miki gewoon een geweldige deal.

19 januari 2018 om 12:10

Zeg toch niks slechts over de kwaliteiten van Aubameyang.

Maar Sanchez ruilen voor Mkhitaryan is geen geweldige deal. Helemaal zonder dat je nog geld toe krijgt. Allesbehalve.

De een schoot de Premier League aan flarden. De ander schoot zijn shirt aan flarden.

19 januari 2018 om 12:18

De ene ligt totaal niet meer goed in de spelersgroep, de andere volgens mij wel redelijk. Het is geen geheim dat de rest van de spelers bij Arsenal wel een beetje klaar is met Alexis.

19 januari 2018 om 12:34

De rest van de spelers mag ook wel weg, maar dan nog, dat compenseert niet het verlies van een topspeler en daarvoor een speler die niet heeft gepresteerd in zijn plaats te krijgen. Het is alsof je Özil daar naar toe stuurt en in ruil krijg je Fellaini en dan doen wij alsof het een goede deal is. United lacht zich kapot.

19 januari 2018 om 12:54

Naja ik snap wel wat je bedoelt, alleen is dit een gevolg van een probleem wat al eerder speelt. Het contract van Sanchez (en natuurlijk van Ozil) had allang verlengd moet worden. Dus Wenger kon nu kiezen, Sanchez nu wegdoen en er wat voor terugkrijgen of hem gratis wegdoen in de zomer. Aangezien de top 4 halen toch heel moeilijk wordt, is die keuze makkelijk.

Ik vind dan Miki als vervanger krijgen niet zo een slechte deal. Sanchez is veel meer een type voor Mou dan voor Wenger. Andersom geldt hetzelfde voor Miki, schrijf hem nog niet af.

19 januari 2018 om 13:17

Sanchez en Walcott weg, Miki en Aubameyang erbij. Denk dat je er dan niet echt op achteruit gaat. Maak me alleen sorgen om die cvm die dus wederom niet komt en de verdediging blijft matig.

19 januari 2018 om 13:19

Ik denk niet dat er ooit een kans erin zat om het contract van Sanchez te verlengen, tenzij wij echt de Premier League had gewonnen en dan ook nog eens ver waren gekomen in de Champions League.

Zelfde geldt voor Özil, denk persoonlijk niet dat hij gaat verlengen, tenzij echt niemand voor hem komt.

Verder schrijf ik Mkhitaryan af. Sorry, maar ik wil geen gok doen op een over-10-dagen 29-jarige die anderhalf seizoen geen deuk in een pakje boter raakt. Op zo'n leeftijd met zo'n vorm, is vaak dan ook voorbij in de top. Het hele "ik hoop dat hij zijn vorm bij ons vindt"-verhaal werkt meer voor spelers rond de 25. En mentaal lijkt hij mij ook een ongelooflijk fragiel mannetje. Klinkt als een recept voor een ramp.

19 januari 2018 om 13:28

Ik hoop dat je ernaast zit en dat we met hem een nieuwe Nasri gevonden hebben.

19 januari 2018 om 18:09

Nou, het zou eindelijk weer eens uitzonderlijk goede prestaties betekenen van een Arsenal-speler, dus win-win.

19 januari 2018 om 12:02

Kom op zeg. Aubameyang is gewoon een absolute topspits. Het huwelijk tussen Wenger en Sanchez was over, dan is een ruildeal voor Miki gewoon een geweldige deal.

19 januari 2018 om 12:38

Als Giroud ook vertrekt (liever niet, maar goed) dan is Laca niet voor niets geweest. Zelfs als we Welbeck verkopen (liever wel) is het goed om Laca te hebben.

19 januari 2018 om 12:57

Walcott en Coq zijn weg (al vind ik laatstgenoemde nog steeds een domme verkoop, een van de weinige echte Cvm's in de selectie) en Mertesacker gaat stoppen. Straks is zelfs alle rommel weg Elneny, Welbeck, Holding en Debuchy nog, en het begint echt ergens op te lijken. Giroud is en blijft natuurlijk de ideale pinchhitter.

19 januari 2018 om 13:14

Ja, okee, we hebben wel een sterkere bank ermee, dat is 1 positief ding wat ik wel eruit kan halen. Een grote kern om mee te werken is in de Prem handig, vooral wanneer je weet dat Wenger zelf juist vasthoudt aan een bepaalde basiskern omdat hij zijn bankspelers niet vertrouwt.

Is Aubameyang wel de speler die Arsenal nodig heeft? Moet met Lacazette dan een spitsenduo gaan vormen met Mkhitaryan erachter? Ik had eerder een nieuwe winger verwacht. Mkhitaryan is eerder een speler die Özil zou kunnen vervangen.

Zouden goede transfers zijn voor Arsenal hoewel beide spelers helaas op leeftijd zijn (je hebt liever sterren van rond de 24 jaar). Hele goede spelers maar net niet die wereldtoppers die je kampioen gaan maken, tenzij ze zich nog goed zouden ontwikkelen.

19 januari 2018 om 12:22

Ozil tekent binnenkort bij.

19 januari 2018 om 12:29

Jij was er ook heel zeker van dat Sanchez zou blijven

19 januari 2018 om 12:31

Jouw geheugen laat je in de steek, dat heb ik nooit gezegd. Ik was er altijd heel zeker van dat Ozil zou blijven en was er zeker van dat Sanchez in de zomer niet verkocht zou worden.

19 januari 2018 om 12:49

Je gaat toch niet ontkennen dat je de hele zomer hebt geroepen dat hij ''gewoon'' blijft i.i.g tot zijn contract verloopt? Pas toen Sanchez ook op het veld liet zien dat hij wil vertrekken begon jij er ook in te geloven...

19 januari 2018 om 13:05

Laat maar zien dat ik heb gezegd dat hij zijn contract uit zou dienen bij ons. Het enige dat ik continu gezegd heb is dat er afgelopen zomer niemand zou vertrekken. Daarnaast heb ik gezegd dat Ozil waarschijnlijk bij zal tekenen en dat er een kleine kans was dat Sanchez dat ook nog zou doen.

Ik snap nog steeds niet hoe ze willen gaan spelen. Ik ga vanuit in een 442 om lacazette en aubamayang samen te laten spelen, maar dan komen ozil en mkhi op de vleugels. En in een 433 of een 4231 gaat of lacazette of aubamayng op de bank.

19 januari 2018 om 12:03

Het is eerst te hopen dat Wenger eens afstapt van dat vreselijke 3-4-3. Als ze met 3 spitsen spelen denk ik dat Lacazette en Miki op de flanken belanden, of 1 daarvan wissel.

19 januari 2018 om 12:23

Ik denk eerder Auba op de vleugel, omdat hij meer snelheid heeft. In ieder geval krijgt Ozil er opties bij.

19 januari 2018 om 13:01

Zou inderdaad ook zeker kunnen. Maar ik denk dat Auba zijn beste positie toch spits is, voor op de flanken ontbeert het toch een klein beetje aan technisch vermogen.

Maar ik denk dat je gelijk hebt, ik denk dat Wenger _begint_ met hem op de (linker-) te posteren.

Prima deal. Heb mijn twijfels bij mkhitaryan maar ben toch wel erg benieuwd hoe beiden het gaan doen. Het ziet er ook naar uit dat ozil bij gaat tekenen, iets wat ik ook niet had gedacht. Het begint er langzamer zeker goed uit te zien voor Arsenal. Paar goede zomer transfers vooral in de as betreft de verdediging en middeveld en dan hebben ze meer dan een aardig team.

19 januari 2018 om 12:05

Hoezo lijkt het erop dat Ozil gaat bijtekenen?

19 januari 2018 om 12:11

Heb ik mij in laten praten door Samcro. Ik doe gewoon gezellig mee.

19 januari 2018 om 12:13

Dat is wat Sky vanmorgen gezegd heeft. En natuurlijk heeft Sky niet alles goed, maar het zegt toch wel iets.

19 januari 2018 om 12:16

Hahaha you made my day

Voor Arsenal is Aubameyang een geweldige transfer, maar niet echt nodig denk ik. Van Aubameyang zijn kant snap ik het alleen niet. Van subtop naar subtop? Zal vast een beter salaris krijgen, maar verder schiet hij er weinig mee op. Bij Mhkitaryan moet het nog blijken of het een echte versterking is. Bij United kon hij niet overtuigen, maar misschien dat het bij Arsenal met een andere speelstijl wel lukt.

Mkhitaryan en Aubameyang zijn wel allebei twee lastige spelers. Als het tegenzit heb je er allen last van.
Ik zou dan (als zij dan toch op de Dortmund tour gaan) Wenger eruit zetten en Tuchel erin.

19 januari 2018 om 12:16

Dat gaat niet gebeuren denk ik zo maar. Tuchel en Mislintat liggen elkaar totaal niet, dat is ook een van de redenen dat Mislintat weg is gegaan bij Bvb. Mislintat is ons head of recruitment en is voor een redelijke som, in ieder geval voor een stafflid, overgekomen. Dan ga je niet Tuchel aanstellen.

Dat betekent dat die zogenaamde topspits Lacazette op de bank terecht komt? Die kan het niveau ook niet aan.

19 januari 2018 om 12:19

Zal eerder in een twee spitsen systeem komen. Los van zijn prestaties, afschrijven na 6 maanden is een giga verlies.

19 januari 2018 om 12:38

Wat een lariekoek, Lacazette die 'het niveau niet aankan'. Als je ooit wedstrijden van Arsenal ziet kun je zien dat hij zijn eigen kansen kan creëren, maar de aanvoer verdomde pover is. Sanchez gaat bijna altijd voor zijn eigen kans, Bellerin geeft 1x in de 20 jaar een goede voorzet en Ozil steekt maar sporadisch in een redelijke vorm.

Hem afschrijven op basis van zijn 1e half jaar in de Engelse PL bij een slechtdraaiend team als Arsenal is gewoon lachwekkend, hopelijk begrijp je dat zelf ook wel.

19 januari 2018 om 12:45

Niet teveel gek door laten maken, alles wat met de PL te maken heeft is middelmatig. Ik weet zeker dat er ergens onder een artikel over Aubameyang van een jaar of 2-3 terug zijn naam staat met de tekst dat het een absolute topper is. Nu hij naar de PL lijkt te gaan is het opeens 'een leuk spelertje'.

19 januari 2018 om 12:54

Zijn aannames vind ik alleen al verschikkelijk slecht en het zegt natuurlijk wel wat als je Gigmac de voorkeur kreeg voor het wk2016. Nooit fan van hem geweest.

19 januari 2018 om 13:04

Dat zegt natuurlijk allemaal niet zoveel. In het Franse elftal kreeg Giroud vaak genoeg de voorkeur boven Laca, dat terwijl Wenger Laca naar Arsenal haalt als eerste spits.

19 januari 2018 om 13:16

Denk nu eens na. Gignac ging mee omdat je niet alleen maar dezelfde types moet hebben. Lacazette strijdt tegen spelers als Griezman.

19 januari 2018 om 13:19

Als jij in 2016 een wk hebt gezien zegt dat idd wel wat....

Feno als je nou eens sterke argumenten zou hebben, dan zou iemand een keer met je mee gaan in je mening. Het is telkens zo zuur en dan onderbouw je het ook nog zo zwak. Het zegt helemaal niets als Deschamps een speler de voorkeur geeft boven de andere, want die man staat er redelijk om bekend rare keuzes te maken...

19 januari 2018 om 18:52

Leuk al die excuusjes, maar ik geef gewoon aan dat zijn eerste balaanname lachwekkend slecht is, zijn afronding is niet top, zijn fysiek heeft geen toegevoegde waarde en hij blinkt nergens in uit.

Ik ben toch wel blij dat Auba in Europa blijft en ben benieuwd hoe beide heren het gaan doen bij Arsenal! Weet iemand of Goal een betrouwbare bron is?

19 januari 2018 om 12:41

Goal is wat mij betreft een van de minst betrouwbare bronnen, die verzinnen vanalles. Er hebben echter wel een aantal andere zeer betrouwbare bronnen melding gemaakt, dus heb er wel vertrouwen in dat aubu binnenkort een gunner is.

19 januari 2018 om 12:45

@fcknudde: Goal heeft er een aantal keren naast gezeten. Men ziet The Arsenal Horse als een betrouwbaar podium voor sure deals. Terwijl zij vaak niet de eersten zijn, hebben ze het tot nu toe altijd bij het juiste eind gehad. En al een tijd voordat het officieel bevestigd wordt. Zij zeggen dat Auba komt, met het voorbehoud dat hij de medische keuring doorstaat.

Ik vertrouw maar een bron en dat is Bvb, als beursgenoteerde club moeten dit soort zaken officieel naar buiten gebracht worden. Zo lang dit niet gebeurd is, is niets rond.

Goed nieuws! Ik denk dat deze spelers Arsenal duidelijk beter gaan maken ipv enkel Sanchez dus misschien gaan we er gewoon op vooruit. Alleen die verdediging blijft een zorgenkindje en ik zie toch ook graag nog een concurrent voor Xhaka. Hij overtuigt mij gewoon niet.

Ik vind Goal niet erg betrouwbaar, maar het blijft wel zingen, dus heb goede hoop. Ik neem aan dat Wenger een systeem probeert te bedenken waarin zowel Lacazette als Aube spelen. Mijn vrees is dat Laca rechtsbuiten gaat spelen; daar heeft hij het afgelopen half jaar een enkele keer gestaan en ook in zijn tijd bij Lyon stond hij daar wel eens. Miki dan van links en Aube in de spits. Wel aardig, maar niet ideaal. Of de 343 met Lacazette naast Ozil.

Een andere optie zou zijn dat hij 41212 gaat spelen, waarbij Miki op de bank komt. Dat zou niet ondenkbaar zijn, aangezien Ozil lang niet altijd fit is en Miki zo alsnog aan zijn minuten komt.

Mijn voorkeur zou zijn het 4222 met naar binnen trekkende spelmakers, een beetje zoals Arsenal met Henry en Bergkamp speelde. Dat zou er dan zo uitzien. Het spreekt voor zich dat Ramsey en Xhaka meer teruggetrokken staan, en Ozil en Miki naar binnen trekken en tussen de linies aan de bal proberen te komen.

Cech
Bellerin
Mustafi
Koscielny
Kolasinac
Miki
Ramsey
Xhaka
Ozil
Laca
Aube

Wat een geweldige geste van Alexis is dan ook. In plaats van lekker uit zn contract te lopen en te cashen bij ManCity in de zomer, nu gaat hij in de winter, dat is transfersom+ Mickey. Heeft het niet beter kunnen oplossen

Er staat persoonlijk akkoord de clubs nog niet,medische keuring nog niet gehad. Eerst officieel via beide clubs naar buiten brengen dan pas juichen. Herinner me nog met Willian gekeurd en clubs akkoord toen kwam Chelsea en weg was die.( spurs had hem gekeurd en deal gaakt). Laat nu net Chelsea een spits zoeken?

Ik vind het toch verbazend dat die Aubameyang niet naar een echte topclub gaat. Hij is duidelijk wat minder dan een Lewandowski, maar schiet toch al een paar jaar de ene na de andere bal er in in de Bundesliga. Dit lijkt me voor Real Madrid bijvoorbeeld toch een mooie optie, nu ze in de competitie weinig scoren en Benzema eigenlijk hun enige optie is.

Allemaal leuk en aardig, maar word het niet eens tijd dat ze de achterhoede gaan versterken. Mkhi mogen ze btw daar houden. Doe mij maar Mahrez. Buiten Ozil, Alexis, Lacazette en Wilshere staat er een subtopploeg helaas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
6.Arsenal6323
7.Burnley 54-3
8.Everton49-14
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Petr CechKeeper10
Rob HoldingVerdediger10
Sead KolasinacVerdediger10
Héctor BellerínVerdediger10
Nacho MonrealVerdediger10
Mesut ÖzilMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

104 fans
Middenvelder, 29 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 17 augustus
Na zes maanden kan Lucas Moura Tottenham Hotspur alweer verlaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren