PSV komt niet in actie en gebruikt miljoenentransfer voor ‘Europa League-gat’

Vrijdag, 19 januari 2018 om 07:18

PSV gaat geen vervanger voor Jürgen Locadia halen, zo meldt De Telegraaf vrijdag. Door de vervroegde komst van Maximiliano Romero heeft de koploper van de Eredivisie al ingespeeld op het aanstaande vertrek van de aanvaller naar Brighton & Hove Albion. Hoewel PSV donderdagavond nog een slag om de arm hield, naderen de clubs een definitief akkoord over een bedrag van zestien miljoen euro.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Een goede deal voor PSV


Gerelateerd

73 reacties (laatste reactie door veldmannetje)

Toch jammer dat Loca weggaat, maar aan de andere kant begrijpelijk. Geld is helaas ook een belangrijke factor. Hopen dat Romero zijn plek kan opvullen.

19 januari 2018 om 08:06

Of Sam Lammers. Ik denk dat Sam Lammers het beter kan opvullen dat Romero. Enorm talent die Lammers

19 januari 2018 om 08:50

Ik vind het talent van Lammers wel meevallen. Ik schat een Malen en Gudmundsson toch wel hoger in eerlijk gezegd. Lammers was eigenlijk een aanvallende middenvelder die ze als experiment in de spits hebben gezet en het is goed uitgepakt. Dit is ook de reden dat hij technisch vrij aardig is wat natuurlijk een pluspunt is. Maar Lammers zou ik nu sowieso niet meer verhuren.

19 januari 2018 om 09:31

Van Nistelrooy is helemaal weg van die lammers en dat zal niet zomaar zijn he.. behoorde toch wel als 1 van de beste spitsen tien hij speelde. Dus die zou dat niet zomaar van lammers zeggen.

19 januari 2018 om 11:40

Van Nistelrooij was zelf ook, net als Lammers dus, een middenvelder van origine. Speelde bij Den Bosch als schaduwspits. Pas in Heerenveen zette Foppe de Haan hem echt neer als diepste spits. The rest is History.

Maar dikke kans dus dat Van Nistelrooij hetzelfde ziet in Lammers.

Ik snap het niet meer. Psv had een gat van 5 miljoen door de uitschakeling in de Europa League en dat moest door een grote transfer gedicht worden. Vervolgens hebben ze propper voor een miljoen of 14 verkocht en niemand meer aangetrokken tot Romero afgelopen week en nu verkopen ze Locadia voor 16 en gaat dat ook gebruikt worden om het gat te dichten. 30 miljoen in, 10 miljoen uit en een gat van 5 miljoen, lijkt mij dat er toch voldoende centen over zouden moeten blijven.

19 januari 2018 om 07:44

Luckassen is ook nog gekocht he

19 januari 2018 om 07:50

Luckassen werd toch al ruim voor de uitschakeling binnen gehaald. Deed volgens mij zelfs nog mee tegen osijek.

19 januari 2018 om 07:45

Het geld dat betaald is voor Lozano hoort hier ook nog bij neem ik aan?

19 januari 2018 om 07:52

Ik neem aan dat de transfersom van Lozano en Luckassen buiten beschouwing worden gehouden, omdat die beide al binnen werden gehaald voor de uitschakeling. En door de uitschakeling zou er een gat ontstaan van 5 miljoen. Vervolgens komt er 30 binnen en ging er 10 uit.

19 januari 2018 om 08:19

Maar het gaat er toch niet om of je de transfers van Luckassen en Lozano voor de uitschakeling deed, maar of dit in hetzelfde boekjaar valt? Misschien dat het gat zonder de verkoop van Propper wel groter was geweest?

19 januari 2018 om 08:22

Maar het zou wel mee kunnen spelen, je maakt een begroting op verwachte inkomsten. Dan ga je uitgaven doen die binnen je begroting passen ( in het geval van gezonde bedrijfsvoering) daarna blijkt dat je die begroting niet gaat halen, dan moet je dus ergens snijden of extra inkomsten binnenhalen.

19 januari 2018 om 08:25

Dat is dus wat ik niet meer begrijp. Na die uitschakeling werd er gemeld dat er een gat van 5 miljoen zou zijn. Vervolgens verkochten ze propper voor 14 miljoen en toen werd er gezegd dat de verkoop van propper niet noodzakelijk was om het gat te dichten, maar daar werd wel vanuit gegaan door veel media. Nu verkopen ze ook Locadia voor een aanzienlijk bedrag en staat het gat van 5 miljoen er nog steeds en gaan ze nu het geld van deze transfer gebruiken om het te dichten.

19 januari 2018 om 08:54

Ze zeggen dit om hun onderhandelingspositie te versterken, dat is vanuit PSV en Brands al vaker gedaan.

Iedereen weet dat PSV op zoek is naar een linksback. Wat gebeurt er als ze zouden communiceren dat ze nu genoeg geld hebben om gemakkelijk een linksback te kunnen halen? Juist, dan gaat de vraagprijs flink omhoog.

Dat is waar ze bij Ajax vaak tegenaan liepen omdat iedereen weet dat ze daar flink wat geld op de bank hebben staan en dat algemeen bekend is.

19 januari 2018 om 07:48

Wanneer hebben ze Propper verkocht? Dit seizoen niet toch?

19 januari 2018 om 07:52

Jawel, die deed nog mee tegen Osijek dit seizoen.

19 januari 2018 om 07:52

Wel. Start seizoen.

19 januari 2018 om 07:50

Vorig seizoen 34,5 mln in, uit lozano en Luckassen : 14 mln. Die 5 mln tekort was het begrotingstekort van dit seizoen. Dat is mbv deze transfer ruimschoots gedicht. Die 10 mln voor romero wordt in delen betaald dus drukt maar ten dele op dit seizoen. Nog steeds genoeg over voor een linksback maar aangezien Brands niet weet wat verdedigers zijn denk ik niet dat er nog een komt...

19 januari 2018 om 11:51

"nog steeds genoeg over voor een linksback maar aangezien Brands niet weet wat verdedigers zijn denk ik niet dat er nog een komt..."

Wel opmerkelijk dan dat hij zelf nog verdediger is geweest bij Feyenoord.

19 januari 2018 om 07:54

Psv heeft veel meer geldzorgen dan je zou denken. Propper moest verkocht worden om een verlies van 15 miljoen euro te dekken. En nu met de aankoop van Romero en het niet binnenhalen van 5 miljoen aan EL gelden is dat verlies ook weer afgedekt door de verkoop van Locadia.

19 januari 2018 om 07:59

Complete onzin war je schrijft. Gewoon de jaarrekening lezen voor je zoiets schrijft.

19 januari 2018 om 08:00

Als dit het geval is maakt het de transfer van Romero nog wat meer onverantwoord dan al gedacht werd.

19 januari 2018 om 08:03

Het verhaal van Theartist is echt grote kul. Zoals Batigol1 al aangeeft, gewoon even de jaarrekening (leren) lezen en je hebt de feiten voordat je begint te blaten.

19 januari 2018 om 08:21

Wat zeg ik anders dan jouw reactie hieronder? Ik zeg toch ook dat er na Propper nog een gat van 5 miljoen is?

19 januari 2018 om 09:12

Indien er gekozen wordt om een transfersom in termijnen te betalen, dan zegt dat eigenlijk al genoeg over de financiële mogelijkheden. Maar boekhoudkundig zal het allemaal wel mooi recht gebreid zijn.

19 januari 2018 om 09:53

Pröpper werd verkocht voordat ze uitgeschakeld werden. Daarvoor hebben ze v. Ginkel terug gehuurd. Al met al een hele goede deal omdat v. Ginkel veel beter rendeert dan Pröpper. Daarna hebben ze echter niet Europees voetbal gehaald voor het eerst in iets van 30 jaar. Dus dat ze begroten op Europa League is niet heel gek. Daardoor is er een tekort ontstaan op de begroting, iets wat een logisch gevolg is. Meestal word er niet begroot om 5 miljoen te kort te houden. Zoveel geldzorgen hebben ze volgens mij niet, want anders koop je niet een talent van 10 miljoen. het is gewoon een hele goede deal voor een speler die er nog meer dan een maand uit ligt. Dan is het nog maar de vraag hoe snel hij weer fit is. Plus daarbij heeft PSV nog Ldj, en Lammers en daarnaast nog Romero, en ze kunnen ook nog met Lozano 442 spelen. Dus genoeg opties voorin. Nu nog een LB en het ziet er allemaal goed uit.

19 januari 2018 om 08:02

Nergens in dit artikel staat ook dat PSV heeft gezegd dat ze dit geld gebruiken om het gat te dichten. Het enige dat PSV heeft aangegeven is dat ze geen vervanger hoeven te halen omdat ze Romero al binnenhalen. Dat ze niets met het geld doen betekent niet dat ze het dus nodig hadden om het gat van de EL te dichten.

19 januari 2018 om 08:18

Ik kan alleen maar van het artikel uitgaan en daar luidt ten eerste de titel "Psv komt niet meer in actie en gaat het geld van miljoenentransfer gebruiken voor Europa League gat. Vervolgens komt daar ergens in het midden van de tekst een stukje over. Of psv heeft dit gemeld of voetbalzone doet hier aannames, wat dan hele slechte journalistiek is.

19 januari 2018 om 09:54

Het komt uit de Telegraaf. Eigenilijk zou de titel moeten zijn, PSV gaat geld niet investeren in nieuwe spits omdat ze die genoeg hebben.

19 januari 2018 om 08:27

Misschien spelen ze vast in op het opnieuw mislopen van Europees voetbal ?

19 januari 2018 om 08:31

Haha dan hadden ze Romero beter niet kunnen kopen, dan konden ze nog 2 jaar vooruit.

19 januari 2018 om 08:27

Misschien spelen ze vast in op het opnieuw mislopen van Europees voetbal ?

19 januari 2018 om 09:33

Geloof me als ze iets zien, halen ze diegene zeker op

19 januari 2018 om 11:53

@giodinho7

Het is vrij simpel eigenlijk. Gewoon niet luisteren zodra er hier mensen zonder enige kennis van jaarrekening lezen of bedrijfsfinanciering allerlei verhandelingen geven over de (vermeend slechte) financiële positie van Psv. Die daarna ontsporen met allerlei halve berekeningetjes die ze denken te kunnen maken op wat inaccurate informatie uit de krant en datgene wat ze zich nog denken te kunnen herinneren van de lesjes Economie 2 op de middelbare school, gevolgd door de enorme conclusie dat PSV er mega slecht voor staat/financieel aan het gokken is/onverantwoord beleid voert.

Feit is dat er een gat was dat was ontstaan door het gemis van Europees voetbal. De begroting van die inkomsten, rond de vijf miljoen, is standaard. Het halen van de groepsfase in de EL is een minimaal en verantwoord te nemen risico. 43 jaar op rij Europees voetbal gehaald, dus zo gek is het niet daarvan uit te gaan. Ajax neem exact hetzelfde bedrag in haar begroting op.

Dat gat moet je op enig moment opvullen. Dat kun je doen door meer inkomsten te genereren (wat moeilijk is. Kaartjes zijn verkocht, sponsors erbij halen is moeilijk), door winst te maken op transfers of door het resultaat af te boeken op je eigen vermogen. Dat zijn dus keuzes. De keuze van PSV was om het niet via de resultatenrekening te laten gaan en dus op een andere manier die vijf miljoen in te lopen (en dus weer break even te draaien over het boekjaar). In feite was dat dus al gerealiseerd door de transfer van Propper. De verkoop van Locadia nu was daar dus niet eens (meer) voor nodig. Dat is gewoon een goede en slimme transfer. Locadia is natuurlijk geen supersits. Sterker nog, het is eerder een wat beperkte voetballer, met 'harde voetjes'. Wel een verwoestend schot. En scorend vermogen. Maar geen onmisbare speler. En zestien miljoen is een keurig bedrag voor hem. PSV zou gek zijn als ze hem voor dat bedrag niet van de hand deden.

Overigens, laat je ook niet gek maken door mensen die nu alweer rare dingen roepen over Romero. Dat PSV dat geld niet zou hebben (hoezo niet, wat een onzin!), dat PSV grote risico's neemt door dat bedrag uit te geven (want...????) en dat PSV met gaten in de begroting gokspelletjes zou spelen (wélk gat? Ik leg net uit dat er helemaal geen gat meer is), allemaal onzin. Romero is boekhoudkundig gehaald in het komende boekjaar. Dus, dat is een jaar waarin weer opnieuw alle inkomsten en uitgaven tegenover elkaar worden gezet en dus niets van doen heeft met het resultaat over het huidige boekjaar (dat met de transfers van Locadia en Propper positief gaat uitvallen) noch met uitgaven over het huidige boekjaar.

Dus, laat je niet gek maken door mensen die van toeten nog blazen weten.

Je zou toch zeggen dat je dit geld mooi kunt investeren in een nieuwe linksback, ter versterking van de basiself. Dat gat was immers al gedicht met de verkoop van Propper.

19 januari 2018 om 07:51

Nee na Propper was er nog een gat van 5 mln.

19 januari 2018 om 11:59

@batigol1

Oh jajoh? Er was nóg een gat? Waar komt dát gat dan vandaan want het lijkt er nu wel een beetje op alsof de PSV clubkas dus last heeft van mollen die constant gaten van vijf miljoen vreten in de schatkist.

Maar leg anders even exact uit, aan de hand van de Verlies- en Winstrekening en de Herkomst en bestedingen der middelen, waar die dertien miljoen die opgehaald is voor Propper dan is gebleven én hoe die boekhoudkundig is verwerkt.. als je stelt dat er ondanks die transfer nog een gat zou zijn. Van vijf miljoen...

19 januari 2018 om 13:06

Het geld van Pröpper is gebruikt voor de afschrijvingen van de huidige selectie en stond los van de 5 miljoen die tekort kwam door het mislopen van Europees voetbal (aldus PSV-watcher Rik Elfrink). Overigens behoorlijk irritant dat er hier weer genoeg mensen zijn die zomaar gaan roeptoeteren dat PSV in zwaar weer verkeerd of andere nonsens.

19 januari 2018 om 13:37

@AjaxfanK en Constant kante

Er is wel degelijk nog een begrotingstekort van €5 miljoen bij PSV. Die zal nu waarschijnlijk Door die transfer van Locadia gedicht gaan worden.

Begin januari gaf Gerbrands dit zelf nog aan in een interview met de VI. Zie link: https://www.vi.nl/nieuws/gerbrands-psv-heeft-nu-geen-last-van-transfersom-romero

Maar ik heb al eerder gemerkt dat Constant Kante er niet van houd om naar de feiten te kijken. Dit artikel heb ik namelijk een paar dagen geleden al bij hem onder de aandacht gebracht. Maar toch blijft hij beweren dat er nu geen €5 miljoen begrotingstekort is bij PSV.

Wie weet het beter? Toon Gerbrands of Constant Kante?

19 januari 2018 om 15:35

Nou gewoon uit het verhaal van onze Toon, zie hieronder... Verder heb ik een eigen administratiekantoor dus ik weet wel hoe je een jaarrekening moet lezen... Hoewel PSV dus aanzienlijk meer spelers verkocht dan dat het binnenhaalde, is er volgens Gerbrands nog steeds een gat in de begroting. Ook nu Pröpper voor dertien miljoen euro verkocht is aan Brighton & Hove Albion. 'We maken al onze begrotingen altijd op Europa League-niveau, waarbij we ervan uitgaan dat we in de groepsfase terechtkomen. Dat is dit jaar niet het geval. Dat levert minder inkomsten en recettes op. Als je dat bij elkaar optelt is het ongeveer vijf miljoen euro dat je misloopt.'

19 januari 2018 om 08:57

Er staat ook dat er voor Locadia geen vervanger komt. Als Brands een geschikte linksback vindt, die haalbaar is, zal die ongetwijfeld gehaald worden. Echter geloof ik daar niet meer zo in deze winterstop.

19 januari 2018 om 09:02

Dat gaan ze ook echt wel doen. Het 'dichten van het gat' verhaal na deze transfer is gewoon een manier om de onderhandelingspositie niet zwakker te maken inzake de nieuwe linksback en onderhandelingen met de club.

Dat is wat er gebeurde toen een paar jaar geleden Ajax een paar mooie transfers maakte. De vraagprijzen van de spelers waarin Ajax toen geïnteresseerd waren vlogen omhoog omdat ze wisten dat ze flink geld ontvangen hadden.

Dit is ook al een keer door een PSV-watcher, weet niet meer wie, de wereld ingeslingerd. Brands wil niet in zijn kaarten laten kijken voor en tijdens de onderhandelingen

19 januari 2018 om 09:31

Ik wou net zeggen als er een technisch directeur die de media gebruikt om zijn onderhandelings positie beter te maken is het brands wel. Het begon ooit bij Matavs, Brands riep in de media dat hij onhaalbaar was en niet meer zou komen. Twee weken later stond die op de herdgang idem dito voor Ramselaar en Pereiro.

Dat van dat gat vind ik maar een raar verhaal worden, voor mijn gevoel is dat gat inmiddels al 3 keer gedicht. Locadia is een prima speler (veel beter dan sommigen denken), maar een bedrag van meer dan 16 miljoen is voor hem toch nog best veel. Het is dringen voorin en Locadia speelt beter op links dan in de spits. En Lozano speelt ook beter op links dan op rechts, dus ik snap PSV wel. Ze kunnen beter een linksback halen, want Brenet kan er echt niets van.

Goh ik zou toch zweren dat enkele PSV supporters mij op hoge poten beweerden dat er na Romero geen enkel gat meer in de begroting zat.

19 januari 2018 om 08:47

Net of supporters dagelijks in de boeken van PSV neuzen?
Supporters de meeste althans, zullen altijd uitgaan van het meest positieve scenario.

19 januari 2018 om 11:21

De meeste supporters worden gewoon een beetje treurig van alle Amsterdammers die zich voor doen alsof ze geïnteresseerd zijn in de financiën van PSV en elke kans aangrijpen negatief te doen over PSV. Succes nog met je hoop dat PSV onverantwoord bezig is.

19 januari 2018 om 11:55

@lucas Andersen

Over welke begroting heb jij het eigenlijk? Die van 2017-2018 of die van 2018-2019??

16 miljoen is een heel mooi bedrag voor hem dus meteen accepteren. Wel een mooie club voor hem maar dat niveau is veel te hoog voor hem , fysiek zou die zeker mee kunnen maar met snelheid word 't al een groot probleem en technisch ook dat komt hij te kort.

19 januari 2018 om 10:58

Dan onderschat jij Locadia. Hij heeft o.a. een paar CL duels achter de rug en heeft een goed schot in huis. Zijn fysiek zal in de Premier League een voordeel zijn, net als zijn snelheid. Ik zie hem ook niet zo snel topscorer worden in Engeland, maar als flankspeler kan hij gewoon een nuttige speler zijn.

Ik denk dat we inmiddels wel kunnen concluderen dat Brands best aardig kan onderhalen. Lozano halen voor 8 miljoen en Locadia verkopen voor het dubbele. Dan doe je toch wel iets goed.

19 januari 2018 om 08:28

Zeker waar, aan hem heb je volgens mij een hele goede!
Toch denk ik dat het ook te maken heeft met het feit dat de meeste PL clubs redelijk lui zijn met scouten. Ze hebben liever een (in Europa) bewezen kracht dan een speler met potentie in een uithoek van de wereld. Wat ik las van het Lozano verhaal is dat PSV hier tijden mee bezig is geweest. Zo'n Brighton heeft simpelweg veel geld en legt dit in een klap neer in Eindhoven. Dat zijn twee heel verschillende manieren van zaken doen.

Neemt niet weg dat het knap is, wordt prima gewerkt met de beschikbare middelen door Brands!

19 januari 2018 om 09:40

Zeker waar, super netjes gedaan.
Is ook zeker het effect van effectief en goed scouten dat nu zijn vruchten afwerpt.
Moet je natuurlijk wel even in gedachten houden dat die 16 milljoen voor Locadia waarschijnlijk een vaste som is, en weinig variabele clausules.
Lozano z'n transfersom kan natuurlijk nog oplopen tot 12 miljoen d.m.v. variabelen en er zit naar verluidt een behoorlijk doorverkooppercentage aan vast.
Er even vanuit gaande dat hij voor +/- 30 miljoen verkocht zal worden, gaat dus nog een flink deel (ik gok rond 25%, dus 7.5 miloen) naar Pachuca.

19 januari 2018 om 10:10

"moet je natuurlijk wel even in gedachten houden dat die 16 milljoen voor Locadia waarschijnlijk een vaste som is, en weinig variabele clausules."

Volgens het Eindhovens Dagblad komen er wel degelijk bonussen bij en waarschijnlijk ook een doorverkooppercentage.

19 januari 2018 om 11:35

Pachuca heeft een doorverkooppercentage van 40%. Mocht hij dus voor die 30 miljoen verkocht worden dan gaat er 12 miljoen naar Mexico, plus die 8 die al betaald is. Enorme bedragen gaat PSV er niet aan over houden. Neemt niet weg dat het een goede deal is, prima TD die Brands

19 januari 2018 om 13:57

Waar baseer je die 40% op? Voor zover ik weet is nooit bekend gemaakt wat precies het doorverkooppercentage is.

20 januari 2018 om 00:54

Doorverkooppercentage gaat altijd over de winst volgens mij

20 januari 2018 om 00:54

Doorverkooppercentage gaat altijd over de winst volgens mij

19 januari 2018 om 11:36

8 miljoen voor 50% van Lozano...

19 januari 2018 om 11:46

@false9:

PSV is 100% eigenaar van Lozano en hoe hoog het doorverkooppercentage is, is nooit naar buiten gebracht. De meeste schattingen liggen rond de 20-30 procent met heel af en toe een uitschieter naar 40 procent. Dus ik ben erg benieuwd waar jij die 50 procent vandaan haalt. Wishful thinking misschien?

Dit is dus precies de manier hoe je onzin roddels de wereld in helpt. Of in ieder geval berichten zonder enige ondersteuning vanuit de club zelf. Staat er ook maar ergens een verwijzing naar een verhaal dat een PSV-clubman heeft gezegd? Nee, het is louter de Telegraaf die conclusies trekt op zijn Telegraafs. Man man man.

Ik snap dat dat leuke reacties oplevert. Maar dit zou je niet moeten willen als voetbalblad. Wacht dan eerst eens op een solide onderbouwing voordat je zoiets de wereld inslingert.

Eigenlijk wordt niet niets anders gezegd dan: Locadia is verkocht, daarom mochten Luuk en Steven vermoedelijk niet weg. Daarbij wordt voor Locadia geen vervanger gehaald aangezien Romero al gehaald is. Verder Vermoed het AD dat PSV het geld gebruikt om het begrotingsgat te dichten. Kortom, ze hebben van PSV niks vernomen en er kan zomaar een nieuwe linksback komen nog.

Gewilde bergwijn?? Die jongen heeft niet een goede wedstrijd gespeeld!

19 januari 2018 om 08:57

Het schijnt toch dat Torino zich al twee keer voor hem heeft gemeld en in de zomer rond de tien miljoen wilde betalen.

19 januari 2018 om 09:32

Bizar dat ze hem niet laten gaan. Na Brenet de slechtste speler volgens de statistieken en hij heeft nog nooit 90 minuten volgemaakt voor Psv. Als je dan in Mauro Junior, Donyell Malen en Gudmundsson de (betere) vervangers al in huis hebt, moet je die 10 miljoen van Torino lachend aannemen!

19 januari 2018 om 10:08

Zo bizar is dat niet. Incidenteel heeft Bergwijn goede acties mbt het passeren van een man, scoren of het meekrijgen van een vrije trap (laat ik je makkelijk laten vallen en een overtreding meekrijgen maar als iets positiefs zien). En heeft meer ervaring, met uit mijn hoofd een wedstrijd of 50. Hij is kortom een stuk verder dan alle vleugelspelers uit het 2e elftal. Er bestaat ook nog zoiets als het bijelkaar proberen tehouden van je elftal ook al is het de 13e, á 11e man van je selectie.

Prima oplossing zo, Locadia kan uitstekend renderen in een counterploeg (wat brighton waarschijnlijk is) en PSV kan eens te meer (zucht) het geld gebruiken. Ik zou toch eens een stuk blijer als PSV'er worden als spelers niet ineens midden in het seizoen verkocht werden. Maar ja mijn mening is blijkbaar net zo zeldzaam als water in een woestijn.

Rare conclusie VZ: dat PSV vanwege Romero geen nieuwe vervanger gaat halen voor Locadia, wil niet zeggen dat het niet meer in actie komt. Ik lees nergens terug dat PSV dit transferluik niet gaat benutten om bijvoorbeeld nog een nieuwe linksback aan te trekken. En ook op andere website blijft dit onbevestigd.

Nepnieuws. Hoe vaak moet PSV dat gat blijven opvullen? 5 keer? 10 keer? 100 keer? Wel begrijpelijk dat de Telegraaf en bepaalde andere individuen onrust willen creëren in Eindhoven, maar trap er niet in mede VZ bezoekers!

19 januari 2018 om 12:33

Je bedoelt de roddelblaadjes Telegraaf en AD? Maak je niet naar, die zijn uberhaupt bezig met hun "self fulfilling prophecy" zichzelf de nek om te draaien (beide in 5 jaar tijd van 800.000 naar 400.000 abonnees ongeveer en dat wordt niet aangevuld door het digitale). Kortom, het laat zich raden waar deze lijn naartoe gaat. Het is ook niet zo gek dat mensen echte journalistiek willen i.p.v. altijd maar weer die suggestieve, opruiende en sensationele troep (het is voor mij echt sensatiepers geworden). Mensen zijn niet gek....

19 januari 2018 om 13:40

Is niet zo verwonderlijk lijkt me...Onze gehele journalistiek en persgroep/media verhuisd langzamerhand richting de buitenlandse en zelfs onze zuiderburen...oppositie komt nog slechts uit oa.de Mol/Talpa. ..

19 januari 2018 om 13:43

@JoeyCNL

Toon Gerbrands heeft begin januari in een interview met VI aangegeven dat er nog een begrotingstekort van €5 miljoen is.

Zie link: https://www.vi.nl/nieuws/gerbrands-psv-heeft-nu-geen-last-van-transfersom-romero

"In Retrospectie" wow...VZ zijn dus echt toneelspelers..haha, vrees dat dit wordt verwijderd😉 Je kan veel zeggen over de veel bekritiseerde danwel verdienstelijke Ajax begroting of beter hun wijze van publicatie/communicatie, 1 ding is duidelijk uit de reacties, de Ajax begroting lijkt in ieder geval meer transparant en glashelder dan de Psv begroting.

Deze kwam voor mij onverwachts, maar is eigenlijk een meer dan een prima deal 16 miljoen voor Locadia.
Die behalve dat goed kan schieten met links en rechts toch vrij beperkt is. En het schijnt dat Romero dat ook goed kan, daarom snap ik dat PSV Lammers graag aan boord hield en niet gelijk aan Sparta wou verhuren.
Die overigens een goeie indruk mij maakt zeker ook zijn 2e goal in Florida ( hij heeft in JL ook een paar knappe goals gemaakt) het is toch zo' n type voetballer die zich gaandeweg steeds meer omhoog werkt, zoals Huntelaar, Dost en zo.

en om op Frankbollegraf te reageren als PSV fan geef ik je gelijk, maar het is ook logisch Ajax is beursgenoteerd daarom is finaciele gedeelte verplicht openbaar in ieder geval voor de aandeelhouders, PSV is dat niet en dus daarom ook niet verplicht.
En hoewel er in het verleden bij PSV en tevens ook bij Ajax dubieze financiele situaties zijn geweest , heb ik vertrouwen in Gerbrands, toch de man die AZ na het wegvallen van Scheringa een finaciele gezonde stabiele subtopper/ outsider heeft gemaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

122 fans
Aanvaller, 24 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 18 augustus
Roberto Carlos gaat mogelijk aan de slag in Lissabon. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren