Transfersom van Locadia kan door bonussen nog hoger uitvallen

Donderdag, 18 januari 2018 om 22:27

Jürgen Locadia is op weg naar Brighton & Hove Albion. In navolging van Voetbal International berichten donderdagavond ook De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad over de naderende overstap van de PSV-aanvaller. De regionale krant gaat uit van een transfersom van zestien miljoen euro, die via bonussen en een doorverkooppercentage verder kan oplopen. PSV laat in een reactie alleen weten dat Brighton zich heeft gemeld en dat er gesprekken gaande zijn.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Marcel Brands heeft goed werk verricht met de transfer van Jürgen Locadia


Gerelateerd

47 reacties (laatste reactie door arvelajax)

Goed nieuws voor PSV. Erg mooi bedrag ook. Mijn complimenten voor Brands die weer voor een schitterend bedrag heeft verkocht. Voor mijn gevoel was er niet snel meer voor Locadia te krijgen. Ook zijn opvolger Romero is zeer netjes gedaan door Brands. PSV heeft uitstekend gehandeld hierin.

18 januari 2018 om 22:34

Goed nieuws vind ik t niet. Een hardwerkende makkelijk scorende fysiek sterke speler verkopen met de titelrace voor de boeg. Tja..

18 januari 2018 om 22:38

Een spits die er voor de tweede of derde keer langdurig uit ligt en nu nog geblesseerd is verlopen voor een schitterend bedrag? Een zeer getalenteerde en fitte vervanger met veel meer potentie aantrekken voor ongeveer de helft? Nee, totaal geen goed nieuws....

18 januari 2018 om 22:38

PSV heeft genoeg aanvallers zowel in het eerste team als in de jeugd team. 16 miljoen is naar mijn mening echt een top bedrag.

18 januari 2018 om 22:40

Na de komst van Romero is dit een prima transfer.. wat moet je met 4 spitsen?

18 januari 2018 om 22:47

Gezien Locadia op de vleugel speelde telt hij niet mee als spits. Nu hebben we voor de vleugel alleen Lozano van niveau. Bergwijn kan mij nog steeds niet zo bekoren en het is de vraag of een van de jeugdspelers (malen, Mauro, gudmundsson) de ballen er zo makkelijk in gaan krijgen als Locadia. Een riskant zet.

18 januari 2018 om 22:53

Juist dit seizoen speelde Locadia vaak in het centrum. Van mij mag Romero het nu uitvechten met Lammers op die positie. Lozano op links a.u.b. (Cocu lees je mee?) En dan Bergwijn op rechts. Maar daar zou je ook Mauro kunnen neerzetten. Ik denk dat sommige jeugdspelers (Malen, Mauro) Cocu hebben weten te overtuigen in de V.S.

18 januari 2018 om 23:03

Vaak geblesseerd, over zijn gehele loopbaan bij PSV een laag rendement, al 24 jaar en nog geen international... zeker geen gekke deal hoor. Zeker niet als je bekijkt dat zijn nieuwe club vorig zomer Davy Própper voor minder ophaalde. Dit was het moment. Niet alleen omdat je ook de komende maand niets aan Locadia zou hebben gehad door zijn blessure, maar vooral omdat verkopen in de winterstop waarschijnlijk het lucratiefst is en PSV me Romero en Lammers twee spitsen in huis heeft die in potentie veel beter zijn dan De Jong en Locadia.

Bovendien verwacht ik dat Brands voor het einde van de maand zijn opties voor de gewenste linksback heroverweegt. Namen op zijn lijstje die eerst moeilijk haalbaar lijken zouden nu wat dichter binnen handbereik kunnen liggen...

18 januari 2018 om 23:11

Precies. Gouden move van Brands.

18 januari 2018 om 23:12

Een goede linksback halen blijkt een enorme opgave te zijn. Niet voor niets dat Ajax er al redelijk lang over deed en PSV nu ook zoveel moeite lijkt te hebben.. Ik ben benieuwd waar Brands mee komt in ieder geval.

19 januari 2018 om 06:25

Cocu stelt de opstellingen op en niet Brands. Een aantal jeugdspelers kloppen al een tijdje op de deur, alleen houdt Cocu vast aan de vaste opstelling totdat iemand geblesseerd raakt. Jammer dat Cocu de jeugd te weinig speelminuten geeft.

19 januari 2018 om 06:44

Mooi bedrag is het maar in het geval van Romero moeten we het eerst nog zien. Die jongen is net 19 geworden en zit ineens in het buitenland en heeft nog weinig ervaring. Van locadia weet je in ieder geval zeker dat hij tussen de 10-20 keer gaat scoren.

18 januari 2018 om 22:34

Plus het feit dat Malen en Gudmunsson het ook goed doen, aanvallers genoeg.

18 januari 2018 om 23:05

En vergeet Lammers en Mauro Junior niet. Die hebben het ook goed gedaan in Florida. Voorin bulkt het van het talent bij Psv, dat achter deze jongens ook Gakpo en Piroe heeft lopen in de volgende generatie...

Mja, ik had hem best nog wel willen behouden tot aan de zomer, maar Brands is ook niet gek. Meer dan dit ga je nooit voor hem krijgen. Ja, Brands zei laatst nog dat De Jong niet te koop was ivm de titelkansen, maar Brands heeft in elk artikel daarover ook wel danwel expliciet of impliciet gezegd dat elke PSV speler bij een ''juist'' bod te koop is. Voor Locadia is dit ver boven de marktwaarde, en het geld kunnen we wel gebruiken. Met Lammers en Romero hebben we nog genoeg aanvallers achter de hand, hoewel ik verwacht dat Cocu in het begin weer vast zal houden aan het trio Bergwijn - de Jong - Lozano.

Succes Locadia, als je daadwerkelijk gaat.

18 januari 2018 om 22:35

Bovendien is hij pas medio maart wedstrijdfit, dan heb je nog 2/3 maand wat aan hem.

18 januari 2018 om 22:49

Maart pas? Dan snap ik het een stuk meer. Voordat hij dan weer op zijn oude niveau is zit je al begin/midden april.

18 januari 2018 om 22:50

Nee hij er is aangegeven dat ie in max 3 weken weer fit is om te spelen.

19 januari 2018 om 01:56

Fit om te spelen tegen een middenmoter of laagvlieger in Nederland misschien, in Engeland moet hij 100% nog even wat weekjes aanpoten. Daar kun je het niet af met alles minder dan 100%.

Was heel onverwachts, ik wens 'm het beste in Engeland. Jammer dat ie het seizoen niet afmaakt, had nog graag veel van hem willen zien. 16 miljoen is wel een lekker bedrag voor PSV

Aan de ene kant vind ik het jammer en risicovol dat hij weg gaat. Hij heeft toch bepaalde specifieke kwaliteiten en zijn rendement is niet mis. Maar het bedrag is zeer goed onderhandeld! En zijn vervangers staan al klaar. Als ze nu nog geen fatsoenlijke back kunnen halen weet ik het ook niet meer. Mischien ook een optie om Guttierez van Pachuca te benaderen Van Ginkel op te volgen?

En al zou PSV wellicht geen kampioen worden, dan heb je alsnog niet bijzonder veel gemist. Een CL ticket is toch al lastig zat met de voorrondes. Zo heb je tenminste al een mooi bedrag binnen. Verder ook leuk voor Emmen om out of the blue 2,5ton te ontvangen. Ik weet niet hoe groot hun begroting is maar om opeens zo een bedrag te ontvangen is echt top voor ze.

18 januari 2018 om 22:43

Niet bijzonder veel gemist? Kampioen worden moet toch altijd het doel zijn van PSV, of dat nou cl voetbal tot gevolg heeft of niet. De kampioen speelt de voorrondes tegen de kampioenen in landen als Roemenië, Bulgarije, Oostenrijk etcetera, als je zo een voorronde niet overleefd dan verdien je ook geen cl plek.

18 januari 2018 om 22:51

De laatste hebben alle Nederlandse ploegen wel bewezen dat die "mindere" tegenstanders niet zo min zijn als wij allemaal toch blijven denken. Onderschatten is dus het laatste wat we moeten doen.

18 januari 2018 om 23:11

Ik geef nergens aan dat die tegenstanders minder zijn, want dat vind ik helemaal niet. Alleen als je zo een tweeluik niet weet te overleven, laat je zien dat het team überhaupt geen cl niveau voetbal verdiend.

18 januari 2018 om 22:48

Hoop nu dat de jeugd meer de kans krijgt om minuten te maken.

18 januari 2018 om 23:37

Locadia was een jeugdspeler.

18 januari 2018 om 23:44

Luuk was ook een jeugd speler. Hij heeft bij de graafschap in de jeugd gespeeld.

Altijd mooi dat opleidingsclubs zo'n bedrag krijgen. Een kwart miljoen is erg veel voor FC Emmen. Daarmee kan je weer een paar spelers een jaartje betalen.

(volgens mij speelde Locadia bij FC Emmen tussen 2004 en 2008)

Prima bedrag, ook al gaan ze hem wel missen denk ik. Het is voor Psv hopen dan Romero en de Jong het samen goed gaan invullen. Hoop van niet als Ajax fan, maar heb er wel vertrouwen in.

Hopelijk houdt Brands nog wat knaken over voor een LB

Zo, dat wordt een aardig hoog bedrag voor locadia zeg! Leuk voor hem.
Denk wel dat psv hem gaat missen.

Uiteindelijk toch geen slechte deal van Brands. Locadia was toch redelijk blessuregevoelig en hij is nu nog aan het revalideren. Ook leuk voor Emmen dat zij er geld aan over houden. Nu nog een linksback. Het zou geweldig zijn als we Moreno zouden kunnen terughalen. Hij speelt toch vrijwel nooit bij Roma.

18 januari 2018 om 22:47

Moreno is in de 30en, daar heb je niet zo heel veel aan

18 januari 2018 om 23:21

Net 30 geworden, zal echt nog wel 3/4 jaar meekunnen denk ik.

Hopelijk komt Lammers nu wat meer aan speeltijd toe, die goal tegen Fluminese is de hele wereld over gegaan. Als die de seizoen goed afsluit dan zal zijn marktwaarde enorm stijgen.

Met het aanyrekken van een LB heeft Brands nog wel eens moeite, maar verkopen kan ie als de beste.

Lijkt me een prachtige deal voor PSV. Benieuwd welke vervanger ze binnenhalen.

18 januari 2018 om 22:59

Geen. Spitsen genoeg. Het werd juist te druk voorin. Logisch dat er dan 1 vertrekt. Al had ik dan meer op de Jong gerekend. Een LB is natuurlijk wel nodig, maar dat kun je moeilijk een vervanger noemen.

Als Willem II toch in staat zou zijn geweest zijn spelers te behouden. Virgil van Dijk, Jurgen Locadia, Sam Lammers, Frenkie de Jong...

Bizar bedrag. Echt bezopen. Ongelooflijk knap van de directie vah PSV dat ze hem hebben kunnen verkopen.

Een twijfelachtig transfer die alleen positief uitvalt voor B&HA.
Sportief gaat locadia een stap achteruit, bij Psv speelt hij Europees en zal Zijn Oranje uitverkiezing wellicht onder druk staan in Engeland.
Op zijn positie bij Psv is m.i. nog geen echte vervanger mn.bij een dubbele bezetting maar kennelijk speelt geld een belangrijke rol in de Ere-divisie, hoewel 16 miljoen een top bedrag is voor Nederlandse begrippen.

19 januari 2018 om 08:09

PSV heeft Romero als tweede spits gehaald en heeft Lozano, Bergwijn, Malen, Mauro, Gudmondsson en wellicht nog Gakpo voor op de vlanken. Bovendien kunnen Pereiro en Ramselaar daar ook spelen als het echt moet.

Ik vind het prima gehandeld. Zoveel geld krijgen voor een nogal blessure gevoelige speler is niet niks. Met Romero en de buitenspelers van Jong PSV moet dat gat goed op te vullen zijn. Als ik PSV was zou ik nu nog een linksback halen voor de komende jaren en dan ben je wel ongeveer klaar voor de komende 16 wedstrijden.

Ik vind het een domme transfer is dit seizoen toch een van de target mannen van Psv. Ik vind 16 miljoen ook weinig midden in de winterstop. Wellicht heeft het invloed op het kampioenschap

Leuk bedrag voor een middelmatige speler.

Toch een wat vreemde transfer, vanuit Locadia zelf bekeken dan. Met een beetje pech degraderen ze gewoon en speelt hij volgend jaar Championship, terwijl hij volgend jaar met PSV weer kans zou maken op CL. Ook is denk ik het type voetbal heel anders wanneer je onderin bungelt. Het zal dus flink wennen worden voor hem en als het kwartje net verkeerd valt is hij volgend jaar buiten beeld voor Oranje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

122 fans
Aanvaller, 24 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 18 augustus
Roberto Carlos gaat mogelijk aan de slag in Lissabon. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren