‘Real wil in zoektocht naar spits aan clausule van 110 miljoen voldoen’

Dinsdag, 16 januari 2018 om 13:30

Real Madrid wil komende zomer weer een grote slag gaan slaan op de transfermarkt. Volgens de Corriere dello Sport is de Koninklijke bereid om aan de afkoopclausule van Mauro Icardi bij Internazionale te voldoen. De Argentijnse spits heeft naar verluidt momenteel een gelimiteerde transfersom van 110 miljoen euro in zijn contract staan.

Inmiddels heeft Real Madrid zich al drie zomers relatief rustig gehouden op de transfermarkt, maar na dit tegenvallende seizoen wil voorzitter Florentino Pérez de portemonnee trekken. Het contract van Icardi bij Internazionale loopt nog tot 2021, maar hij is dus voor een bedrag van 110 miljoen op te halen in Milaan. Real Madrid wil zich graag versterken met een veelscorende spits en de naam van de Argentijn prijkt bovenaan het lijstje.

Dit seizoen staat de teller van Icardi op achttien treffers in twintig competitiewedstrijden. Internazionale nam de spits in 2013 voor dertien miljoen euro over van Sampdoria en in 168 wedstrijden voor i Nerazzurri kwam Icardi tot 96 doelpunten en 23 assists. Overigens zouden ook Harry Kane, Neymar en Paulo Dybala op de verlanglijst van Real Madrid staan, maar de voorkeur van de Koninklijke gaat uit naar Icardi.


Poll

Zou jij Mauro Icardi een goede aanwinst vinden voor Real Madrid?


Gerelateerd

74 reacties (laatste reactie door gerdotjuhh)

Mmm ja ik weet het niet. Het is wel een spits die afhankelijk is van de rest. Zie liever Dybala of flankspelers komen zoals Hazard. Maar Hazard en Icardi is top. App vz is dramaaaa -_-

16 januari 2018 om 14:03

Hazard heeft te veel balverlies en te weinig rendement voor een club als Real.

16 januari 2018 om 14:16

El Fenomeno

Helemaal eens. Daarnaast vind ik Hazard sowieso niet goed genoeg voor een club als Real. Puur omdat hij bij een club als Real ondergesneeuwd gaat worden door spelers als Isco, Asensio, Kroos en alle andere wereldspelers.
Dan zal je zien dat Hazard gewoon niet zo goed is als men denkt. Daarnaast moet hij ook nog rond de 100 miljoen kosten...

16 januari 2018 om 15:27

Wow

Hazard is juist een wereldspeler. Zo vond ik hem best mogelijke opvolger van Neymar.

Isco laat dit seizoen niets zien. Asensio heeft helemaal niets laten zien! Paar mooie doelpunten en leuke acties maken hem nog geen wereldspeler. Ik zou hem benadrukken met “een speciale talent”, niet meer dan dat.

Hazard laat het al jaren zien op topniveau. Hij zal in een aanvallende team uitgroei en tot een van de beste spelers op aarde. Vergis je niet, onder Conte en Mourinho haalt hij niet het maximale.

16 januari 2018 om 16:38

Dat je hierop nog reageert, Hazard geen wereldspeler noemen en Isco en Asensio wel.. die laten dit seizoen helemaal nada zien. Ronduit hilarisch dit

16 januari 2018 om 14:13

Icardi afhankelijk van de rest? Die jongen draagt Inter al een paar jaar in zijn eentje op sleeptouw. Het is een misselijkmakend ventje maar is wel echt dodelijk in de 16.

16 januari 2018 om 14:51

Afhankelijk van ze aanvoer, Is geen speler met een individuele actie. Een echte 16 spits die daar moet blijven

16 januari 2018 om 16:12

In een elftal zonder ronaldo is dit imo de ideale spits voor Madrid. Met aangevers als Modric, Asensio, Isco, Kroos etc zal deze jongen niet weten welke bal er eerst in te leggen

Dit zou denk ik de droomspits zijn voor Real. Ook een jongen die qua karakter wel bij de club past, beetje dat lichtelijke pedante en zelfverzekerde. Echt een mannetje. Heel compleet ook, kan goals maken maar tevens erg betrokken bij het teamspel. Het kan maar eens zo de missende schakel zijn bij Real.

Waar wel een gevaar ligt is dat hij misschien kan worden meegezogen in bepaald vedettegedrag dat soms bij Real toch een probleem lijkt te zijn. Een lichte zelfgenoegzaamheid die je soms terugziet bij bepaalde spelers, het net missen van een absolute focus waardoor er gewoon niet optimaal wordt gepresteerd.

16 januari 2018 om 13:42

Mijn voorkeur als spits zou juist Kane zijn, denk juist de droomspits.
Iemand die voetballend heel goed is, de ruimtes voor andere ziet en niet schroomt ze te bedienen. Daarnaast is hij dodelijk rond de 16, maar dan ook echt dodelijk. Verder heeft hij t 'probleem', wat jij schetst m.b.t. eventueel meegezogen worden in t vedettegedrag, niet.

Icardi vind ik ook een geweldenaar hoor, laat daar geen twijfel over bestaan, maar mijn voorkeur gaat uit naar Kane of Firmino.

16 januari 2018 om 13:50

Kane is voorlopig onhaalbaar, zelfs voor Real. Ik ben eerder benieuwd wanneer C. Ronaldo weggaat bij Real. Niet elke spits gaat C. Ronaldo zoveel gunnen als Benzema dat doet.

16 januari 2018 om 14:00

Xavihernandez_

Verklaar je nader, waarom jij denkt dat Kane voorlopig onhaalbaar is?
Ik denk namelijk dat hij juist haalbaar is:
1: Kane wil uiteindelijk voor de prijzen spelen (waar kan dat beter dan een van de grootste clubs ter wereld?)
2: Levy en Perez hebben een uitstekende werkrelatie(levy gaat zich ongetwijfeld wat minder hard opstellen tegenover Perez, dan hij bij andere doet. Wat nog steeds keihard is)
3: Kent Bale nog van zijn tijd
4: Dit is het moment voor Kane om in te stappen voor de mogelijkheid de grote vedette van Real te worden
5: Heel veel meer salaris dan bij Tottenham

16 januari 2018 om 14:04

Waarom zou Levy zich minder hard opstellen? Kane is zijn kip met gouden eieren, zonder Kane is Spurs 25% minder! Die gaat gewoon de hoofdprijs vragen als hij al weg zou mogen!

16 januari 2018 om 14:10

@ Rodg

Vanwege de uitstekende relatie die Tottenham en Real Madrid hebben, de uitstekende werkrelatie die Perez heeft met Levy.
Tuurlijk gaat hij veel geld vragen voor Kane.
Stel dat hij 160 mil vraagt, is de kans best redelijk te verwachten vanwege de uitstekende relatie die ze hebben dat hij met 140 mil genoegen neemt als Real komt.

Vind ik nog steeds een aardige kip met gouden eieren.

16 januari 2018 om 14:12

Als jij denkt dat je Levy door een goede werkrelatie ff genoegen neemt met 20 mln minder dan snap je denk ik niet helemaal hoe mijnheer Levy aan zijn geld gekomen is!

16 januari 2018 om 14:17

@conti vrij eenvoudig. Duur contract, huidige markt, huidige vorm Kane. Levy zal niet coulanter zijn aangezien Kane by far zijn beste speler is. Het is alsof C. Ronaldo of Messi goedkoper van de hand worden gedaan omdat de voorzitters elkaar goed kennen.

Kane is een van de beste schutters die de PL ooit heeft gehad. En daarbij zal hij Poch niet zomaar in de steek laten. Daarnaast is het lastig om een Engelsman uit Engeland te halen. Heeft alles wat hij wil.

Levy wist uit Bale een goed bedrag te persen. Van Kane zal richting de 500 miljoen gaan.

16 januari 2018 om 14:23

Conti

Nee, daar hoef je niet op te rekenen. Levy snapt als Engelsman donders goed wat hij met Kane in handen heeft. Goud. Als je de meest scorende Engelsman en meest waardevolle Engelsman wil losweken bij Spurs moet je denk ik een bedrag hoger dan dat van Neymar afgelopen gaan zoeken.
Zelfs dan weet ik niet of Spurs daarmee akkoord zou gaan. Ze hebben geld zat, Kane zit op zijn plek en wil helemaal niet weg.. Nee, vrienden gaat Levy geen dienst bewijzen hoor. Deed ie trouwens ook niet bij Bale, dus als je denkt dat hij dat met Kane wel zou doen..

16 januari 2018 om 14:23

Als jij denkt dat een goede relatie, niets helpt. Dan heb jij, volgens mij, geen kaas gegeten van zaken doen.
Juist een persoonlijke goede werkrelatie, maakt dat de verkopende partij, bewust of onbewust met minder genoegen neemt.

Dit zijn dingen die algemeen bekend zijn.
Een goede relatie met iemand, maakt dat jij je bewust of onbewust coulanter opstelt.

Ik denk inderdaad dat het mogelijk is Kane te halen voor 150 mil.

16 januari 2018 om 14:30

Xavi 500 miljoen?😁 Nee man, dat is overdreven.

16 januari 2018 om 14:31

Ik denk dat als Kane komt bale de omgekeerde richting opgaat

16 januari 2018 om 14:31

Hahahahaha 150 miljoen. Zijn de voorzitters met elkaar getrouwd? Dan snap ik die werkrelatie wel. Ik denk dat je de afgelopen maanden een paar grote transfers hebt gemist vriend.

16 januari 2018 om 14:34

Uitstekende werkrelatie wat is dat voor onzin argument. Nee daarom zal hij zich minder hard opstellen terwijl hij hem helemaal niet eens kwijt wil raken. Dus dan geldt gewoon de hoofdprijs. Volgens mij heb jij nog die kansloze reactie van Overmars in het hoofd, toen hij (volgens mij) Eriksen aan Tottenham verkocht. Wat echt een onzin was.

16 januari 2018 om 14:36

@sulejmani Bedenk dat Neymar meer dan die 222 waard is. Levy is een harde onderhandelaar. Kane is een spits, Engelsman, komt uit de PL, heeft op dit moment een contract voor 4,5 jaar, beste schutter sinds jaren. In de zomer dus nog een contract voor 4 jaar.

Tottenham heeft goed vooruit gedacht. Ze kunnen letterlijk vragen wat ze willen. Ook al zou Kane zelf willen.

16 januari 2018 om 14:36

Conti allemaal leuk en aardig, die relatie zorgt er misschien alleen voor dat bij een gelijkwaardig bod een voorkeur voor Real is. Maar ga mij nou niets vertellen over zaken doen en onderhandelen, dat doe ik al heel wat langer dan jij!

Maar blijkbaar wil je het vooral jezelf wijs maken dat Real even "makkelijk" Kane op zal halen, maar dan kan ik je echt uit die droom helpen! En no freaking way dat Kane voor 150 mln naar Real gaat, hoeveel leggen we erop?

16 januari 2018 om 14:38

@ Xavi

Welke grote transfer heb ik dan gemist?
Dembele 105 vast tot 150 met variabel.
Coutinho 120 vast tot 160 met variabel

Edit: Kom niet aanzetten met Neymar, want die heeft zijn eigen contract afgekocht. Daar is dus geen transfer geweest, maar afkopen van eigen contract. Groot wezenlijk verschil.

Dan is mijn voorspelling vanaf 150 vast tot .... met variabel.
Toch niet zo verwondeerlijk of wel?

Daarnaast kan je, zoals Berdebloem ook aangeeft, proberen te zorgen dat Bale omgekeerde richting in gaat. Dat maakt t weer een stukje goedkoper.

Verder. uitstekende werkrelatie onzin argument?
Zeg mij eens, waarom zijn er dan zo allejezus veel trainingen op t gebied van onderhandelen en komt 1 ding overal naar voren: Zorg dat je een goede relatie hebt met de verkoper en de verkoper zal zicht bewust of onbewust coulanter opstellen?

16 januari 2018 om 14:50

Conti

Je bent schattig!

Maar de transfer van Neymar kan je wel degelijk een transfer noemen, want het geld komt niet van Neymar zelf af maar van Psg. Dat dit via stiekeme kanalen is gegaan en niet 'officieel in de boeken van PSG geregistreerd staat' doet daar niets aan af.

Het bedrag is betaald door een derde, dus een transfer..

Een goede relatie met de oppositie is zeker een voordeel, maar zal je hierin echt geen miljoenen gaan helpen.
Er zal een vast bedrag zijn (minimaal 200 miljoen voor deze Engelsman met langdurig contract die ook niet eens weg wil), maar Real zal ongetwijfeld voorrang hebben tov Barca of Bayern ofzo.
Ook kan het zijn dat Real het bedrag in 2x mag overmaken (eerst 150 en dan de rest) bijvoorbeeld en een andere club het in 1 keer moet overmaken.

Dat jij denkt dat een goede relatie tussen 2 onderhandelaars ineens een korting van 25-30% wordt aangeboden is aandoenlijk, maar totaal niet realistisch.

16 januari 2018 om 14:51

Conti, er zeggen hierboven al minimaal 4 man dat die goede werkrelatie niets uit gaat maken voor de prijs, maar blijf vooral volhouden!

Het gaat bij een gelijk bod hoogstens een verschil maken met een voorkeur voor Real. Maar stel dat PSG komt met een bod van 200 mln, dan denk je toch niet dat Levy genoegen gaat nemen met een bod van 180 mln van Real? En die werkrelatie kan er ook voor zorgen dat je altijd in gesprek blijft, zo van PSG heeft 200 mln geboden als je dat ook biedt is tie van jou, ipv zonder communicatie aan PSG verkopen. Snap je het nu?

De beste man was Managing Director van een Investment Company, die weet wel dat een goede relatie met een van de grootste clubs ter wereld belangrijk is, maar niet als het ten koste gaat van zijn eigen portemonnee!

16 januari 2018 om 14:59

@conti:
Kane voor 150 miljoen op te halen? Doe me een lol...
Als er voor Coutinho 160 word betaald gaat Kane niet voor minder dan 250 weg uit Engeland!

Het is een spits die zijn altijd al duurder en ook nog eens jonger! Nooit dat die op te halen is voor 150 al deelde de 2 bestuurders het bed met elkaar.

zo goed kan geen enkele relatie zijn.

16 januari 2018 om 15:01

@ Allen

Blijkbaar zit ik zo totaal fout met mijn goede werkrelatie argument, dat de verdere argumenten al helemaal geen enkele kracht meer bezitten zie ik.

Laten we aub de dingen niet uit het verband rukken, wat nu wel gebeurd.

De argumentatie had namelijk betrekking op het feit dat Kane onhaalbaar was.
We zijn daar nu wel heel erg aan het voorbij gaan, wat niet mijn bedoeling was.

Misschien zie ik t te rooskleurig, maar ik ben van mening dat jullie wel erg pessimistisch zijn daarin. Ik heb hier een inkoopmanager rondlopen die een hele goede relatie heeft met zijn leveranciers. Hoe hij t doet, doet hij t, maar hij weet elk jaar weer 3 tot 5 cent per Kg van de oorspronkelijke verkoopprijs voor grondstoffen af te lullen.
Dat kan miljoenen zijn. Daar komt mijn argument goede werkrelatie vandaan.
Blijkbaar is die manager uitzonderlijk.

16 januari 2018 om 15:04

Ps. Bale gaat nooit naar Spurs, daar is hij te duur voor. Die gaan zijn salaris niet kunnen/willen betalen.

Als daar al iemand voor komt zal dat 1 van de grote 3/4 zijn in Engeland.

16 januari 2018 om 15:05

@conti Bekijk je de huidige situatie wel zoals die meerdere keren hierboven is geschetst?

Bale was in 2013 100 miljoen. Denk je werkelijk dat Kane, nogmaals beste spits van de PL, voor 150 miljoen weg gaat? Daarnaast heeft Tottenham werkelijk niks aan Bale. Real is wanhopig dat ziet iedereen. Laatste transfer is van 4,5 jaar geleden. Die werkrelatie zal niet zo bijzonder zijn als jij doet vermoeden.

Ik denk dat je de definitie van een transfer niet kent. Waar is Neymar en waar is het geld naar toe gegaan?

16 januari 2018 om 15:11

De voetbalwereld is toch een hele andere tak. Je bent elkaars concurrenten en je wilt uiteraard je beste spelers niet verkopen, mocht je hem wel verkopen dan voor het maximale wat je eruit kan halen. Dat is toch heel wat anders dan dat je korting krijgt bij een leverancier. Daarbij was Bale de duurste transfer ten tijde van zijn verkoop om maar even een voorbeeld te geven. Denk niet dat Levy, Kane met wat korting gaat verkopen omdat de werkrelatie zo goed is, doet ie dit wel dan maakt hij zich ronduit belachelijk. Als verkoper zijnde wil je toch altijd het maximale eruit halen...?

16 januari 2018 om 15:11

@conti:

Ja ik heb ook een commerciële functie zelf. Maar dat je iets van de prijs weet af te lullen is anders dan als er veel vraag naar iets is!

Als er maar 1 iets van iets is dan kan ik nog zo goede relatie hebben maar als iemand ander meer bied gaat die echt voor. Enige voordeel is dat als we het zelfde bieden ik de voorkeur kan krijgen ja.

Maar iets waar een overvloed van is (grondstoffen) is anders dan iets wat gewild is.

16 januari 2018 om 15:12

@ Xavi

Jij bijdehand doen, ik bijdehand doen.

Definitie: Transfer (sport), de afkoopregeling tussen verenigingen bij de overgang van een sporter;wiki)

Volgens mij is Neymar(afkopende partij) geen vereniging of wel soms?
Er heeft dus geen transfer plaats gevonden van Neymar tussen PSG en Barca

Afijn. Ik laat t rusten nu. Heb #57 mijn laatste zegje hierover gedaan.

16 januari 2018 om 15:12

@ Xavi

Jij bijdehand doen, ik bijdehand doen.

Definitie: Transfer (sport), de afkoopregeling tussen verenigingen bij de overgang van een sporter;wiki)

Volgens mij is Neymar(afkopende partij) geen vereniging of wel soms?
Er heeft dus geen transfer plaats gevonden van Neymar tussen PSG en Barca

Afijn. Ik laat t rusten nu. Heb #57 mijn laatste zegje hierover gedaan.

16 januari 2018 om 15:20

Conti

"hoe hij t doet, doet hij t, maar hij weet elk jaar weer 3 tot 5 cent per Kg van de oorspronkelijke verkoopprijs voor grondstoffen af te lullen."

Zo bijzonder is hij niet. In grondstoffen en de prijs hiervan zit namelijk enige marge. Waarom zou er voor Real Madrid een marge zitten in een schaars product? Kane is de creme de la creme van Engeland. Daar kan Spurs geen andere Engelse speler voor terughalen.

Of zie jij het ook als bijzonder als ik bij de Rode winkel de tweede broek voor een euro weet af te lullen?

Die leverancier laat jouw manager denken dat het een vriendendienst is en vervolgens koopt hij alleen bij hem in. Dit is een standaard iets. Dat je dat niet inziet..

En dan terugkomend op de bedoeling: Kane is dus ook voor Real onhaalbaar.

16 januari 2018 om 15:32

Wil (en ga) me niet mengen in de discussie, maar het citeren van een definitie met als bron Wikipedia kan echt niet. Dat is gewoon de treurigheid zelve, Conti.

16 januari 2018 om 17:54

@conti. Haha denk eerder dat jij geen verstand van zaken doen heb. Jij speculeert puur op basis van een emotioneel aspect en niet het zakelijke vlak. Denk je nou echt dat als meneer perez komt dan ie ff korting krijgt omdat ie m zo een aardige vent vind? Dat gaat echt niet gebeuren, misschien dat jij korting krijgt op je schoenen als je iemand kent bij de Winkel waar je ze koopt, maar de voetbalwereld is een keiharde zakenwereld, de heren komen niet aan zoveel geld door Mr. Nice Guy te spelen. 150 miljoen van perez is net zo veel waard als 150 miljoen van de heren van bijv. Een psg. Dat is het enige waar levy naar zal kijken. Misschien dat perez een bakkie koffie extra krijgt.

16 januari 2018 om 13:58

Erg betrokken bij het teamspel? Heb je ooit een wedstrijd van hem gezien? Hij raakt soms geen bal goed en vervolgens wel een goal te maken. Dat is zijn specialiteit, je ziet hem niet en toch maakt hij zijn goals. Hij is juist niet erg betrokken bij het teamspel, combineren moet hij het niet van hebben puur en alleen maar afmaken.

16 januari 2018 om 14:06

Waarschijnlijk heb je er een betere kijk op dan ik, maar naar mijn mening liggen de problemen van Real Madrid niet in het spelersmateriaal of het gebrek aan scorend vermogen bij individuele spelers. Geloof niet dat een pure spits als Mauro Icardi de oplossing is voor het gebrek aan creatief vermogen vanaf de vleugels. Want hoe zie je dat dan voor je? Cristiano Ronaldo vanaf links, Mauro Icardi in de spits en dan Marco Asensio vanaf de rechterflank? Hoeveel kansen krijgt Icardi dan om zijn meerwaarde te tonen? Die pure afmaker heeft Real Madrid al in huis. Begrijp niet helemaal waarom Zidane eigenlijk nooit heeft geprobeerd (naar mijn weten) om Cristiano Ronaldo als een soort vrije spits te gebruiken in een 4-3-3. Stel dat je dan bijvoorbeeld een speler als Eden Hazard of Paulo Dybala weet te strikken, dan ben je naar mijn mening een stuk verder dan wanneer je geforceerd in een 4-4-2 wil blijven spelen (of een 4-3-3 waarbij Ronaldo toch steeds voorin blijft hangen) en een spits aantrekt.

Daarnaast kan ik me er niet van weerhouden om de verhalen over de relatie tussen Mauro Icardi en Maxi López te herinneren als ik zijn naam hoor vallen. De manier waarop hij met een collega is omgegaan is totaal respectloos, zoek de verhalen maar op. Zo'n speler past toch helemaal niet bij Real Madrid? Dan mag hij wel dat pedante en arrogante in zijn voorkomen hebben, maar wat er achter de schermen plaatsvindt zou ik niet daarvan kunnen scheiden.

16 januari 2018 om 14:21

Je hebt ene Bale die ook op de rechterflank kan spelen. Die pure afmaker waar je op doelt is hopeloos uit vorm en dan is er niemand die gemakkelijk weet te scoren. Dat Icardi zijn marktwaarde niet zou tonen dachten we ook van Suarez maar hij doet het wel aardig bij Barcelona. Om over Icardi's verleden te praten om die reden niet te gaan halen vind ik een mank argument.

16 januari 2018 om 14:25

Icardi moet gewoon presteren op het veld. Wat die in zijn privéleven uitspookt en heeft uitgespookt gaat niemand iets aan.

16 januari 2018 om 14:26

De spits bij real krijgt meer dan genoeg aanvoer, en weet niet of je wel eens naar real kijkt maar ronaldo is waardeloos in de spits en dat gaat dus niet werken.

16 januari 2018 om 14:30

Even buiten de tweede alinea om ben ik het volledig eens met de eerste alinea. Benzema steekt niet meer in de beste vorm en fysieke gesteldheid van z'n leven, maar spitsen renderen niet bij Real Madrid zolang Ronaldo alles blijft opeisen. Z'n leeftijd gaat nu steeds meer meespelen en aan de bal is Ronaldo helemaal niet meer zo bijzonder. Als hij z'n kansen dan ook nog eens niet afmaakt, heb je er niet heel veel aan.

16 januari 2018 om 14:31

Guaporta

Sorry, maar om iemand om een fout niet aan te trekken is wel heel raar.
Hij is daarnaast ook nog met die vrouw getrouwd, dus was geen fling of een one-night-stand. Dat maakt het absoluut niet goed hoor, begrijp me niet verkeerd, maar wat heeft dit (wat eigenlijk begonnen is vanuit Wanda zelf) met prestaties op het veld te maken?

Zou je dan een Giggs of Terry niet in je team willen?
Of wat te denken van Cantona wat ook zeker geen lieverdje was?

Wat maakt het verliefd worden op de vriendin van je collega/vriend erger dan het uitdelen van een karatetrap of het bijten van iemand?

16 januari 2018 om 14:53

Ten eerste is er wel meer voorgevallen dan enkel het verliefd worden op de vriendin van een collega. Vooral in de nasleep van de affaire is Mauro Icardi respectloos omgegaan met Maxi López, die hem op zijn beurt (terecht) geen hand gaf wanneer ze tegen elkaar speelden.

Maar goed, dit is Voetbalzone en geen Gossipgirlzone. Naar mijn mening hoort het verleden buiten het veld bij het totaalpakket van een medewerker (in dit geval een voetbalspeler), net zoals dat in onze sollicitatiegesprekken gaat. Zeker aangezien een voetbalteam dichter op elkaar zit dan bij andere banen (althans, wel in het werkveld waarin ik zelf actief ben) en de kleedkamer ontzettend belangrijk is, denk ik dat je wel rekening mag houden met dit soort zaken. Net als Barcelona dat doet (of had moeten doen) met Luis Suárez. Volgens mij heb ik dat ook ten tijde van zijn transfer aangedragen als argument tegen zijn komst.

Nu over voetbal, want daar hebben we het hier over. Ik geloof niet dat de aanvallers van Madrid genoeg aanvoer krijgen, zeker niet vanaf de vleugels. Dat komt door de waardeloze vorm van Marcelo en Carvajal, maar ook door de tactische keuzes van Zidane. Dan kan je er een goede spits neerzetten, maar denk dat je beter kan kiezen voor een speler die Zidane dwingt om met vleugelaanvallers te gaan spelen. Gareth Bale is een uitstekende speler, maar meer geblesseerd dan fit en ook dit seizoen niet in staat om het verschil te maken.

Opsich top dat icardi word gehaald, misschien dat Benz beter gaat spelen met een waardige concurrent. Allen vind ik dat real ook nog een talentvolle winger moet halen zodat ze af kunnen van 442 aangezien bale te veel is geblesseerd. Misschien malcom?

Denk dat Real weleens voor een grote make over kan staan deze zomer. Hun probleem is alleen dat de markt nu totaal op zijn kop staat waardoor de spelers die ze willen halen allemaal 100 mln + kosten. Dus als je op meerdere plekken zou willen vernieuwen kost dat al snel een miljoen of 350 en dan heb je nog niets geks gedaan.

Ben ook benieuwd wat er met Ronaldo gaat gebeuren, zou mij niets verbazen als ze ook ruimte in salarishuis willen maken en hem mede daarom verkopen.

16 januari 2018 om 14:28

Denk dat Ronaldo gewoon bij real zijn carrière gaat afsluiten. Is veel te competitief ingesteld om een stap terug te nemen.

16 januari 2018 om 14:38

Uiteindelijk speelt de wens van Perez/ Real daar ook een rol in. Stel dat Ronaldo op een 2e plan komt dan is ie binnen no time weg hoor, helemaal als Man U nog in de markt is.

16 januari 2018 om 21:15

Ronaldo is te competatief ingesteld zeg je. En wat is de reden van het slecht presteren van Real Madrid op het moment volgens jou?

Ik zou toch vol gaan voor Gabriel Jesus. Samen met Mbappe de enige die galactico kunnen worden in de toekomst.

16 januari 2018 om 14:05

Laten die nou net bij 2 clubs spelen die geen geld nodig hebben en waar nagenoeg niet mee te onderhandelen valt!

16 januari 2018 om 14:26

Zowel Gabriel Jesus als Mbappe zijn inmiddels veel te veel waard en dus niet haalbaar voor Real Madrid. Beiden hebben een langlopend contract. Dat ze spelen voor de twee Qatar-clubs helpt ook niet mee in het totale financiele plaatje voor Real Madrid.

16 januari 2018 om 14:33

Ik zou persoonlijk gewoon gaan voor Dybala. Hij heeft een heerlijke trap en heeft zich inmiddels toch al bewezen. Kan als ik me niet vergis in de spits spelen. 4-3-3 met dybala als valse 9 en Ronaldo op links met rechts bale/asensio

Goede spits en een goalgetter precies wat Real nodig heeft. Real moet, als het de komende jaren prijzen wilt winnen, het elftal rigoureus veranderen. Om te beginnen moeten er twee fatsoenlijke spitsen zijn en dat gaat gebeuren door de komst van Icardi, vervolgens moet Kepa komen want Kiko is gen stabiele factor en vervolgens moet er een oplossing gevonden worden omtrent de weinig scorende Ronaldo. Als Ronaldo niet snel beter in vorm raakt zou Florentino genoodzaakt zijn hem in de zomer te laten gaan en misschien wel Neymar te halen.

1 van de beste spitsen van dit moment maar heeft aanvoer nodig! Dus dan moet je Ronaldo ook via de achterdeur laten vertrekken net zoals Cassilas en dat lijkt me een slechte zaak...
Maar hij is wel een fenomenale afmaker.

16 januari 2018 om 14:23

De spits bij real krijgt genoeg kansen het lijkt alleen van niet omdat benzema weinig goals heeft maar dat komt omdat hij gewoon 9 van de 10 100% kansen mist

16 januari 2018 om 16:47

Karim Benzema, is nou eenmaal niet wat het ooit geweest is maar het wordt ook wel een beetje overdreven, want hij heeft ook weleens pech.
Icardi is natuurlijk wel een veel betere spits en maakt echt alles af! Maar dat is wel een minder goede voetballende spits al hoewel Benzema in dat aspect ook niet altijd meer geweldig... naja gewoon hopen dat ze de nodige versterkingen halen om ons weer een beetje concurentie te geven!

Inter gaat er alles aan doen om die clausule er voor de zomermercato uit te krijgen, geloof me. Wanda is ondertussen al in haar handen aan het wrijven, een sterkere onderhandelingspositie kon ze zichzelf niet wensen! Vorig jaar stond ze naar het schijnt al klaar met een privejet om rechtstreeks naar Napels te vliegen moest ze haar zin niet krijgen van het bestuur, ben benieuwd wat voor toeren ze dit najaar gaat uithalen. De afgelopen tijd is Icardi's mening over 'inter for life' lichtjes aan het verzwakken en veranderen, als inter de champions league niet haalt is het gedaan vrees ik, en niet alleen met Icardi. Zo heeft Handanovic in al die tijd dat hij bij Inter speelt nog geen enkele keer de befaamde hymne gehoord, schandelig eigenlijk! Het gaat de tweede seizoenshelft van de waarheid worden voor inter, slaan ze definitief de weg naar de top in of falen ze nogmaals? Ik ben benieuwd, Icardi gaat in ieder geval een hoofdrol spelen.

Iemand moet aan Ronaldo uitleggen dat zijn tijd om buitenaards te presteren voorbij is. Messi zal de komende twee a drie jaar domineren, zodat wij vervolgens met weemoed terug kunnen kijken op deze twee fenomenen. Als Ronaldo de komende jaren zich richt op de spits positie kan hij nog onschatbare waarde zijn voor Real Madrid en makkelijk 30-40 goals per jaar scoren. Een beetje zoals Zlatan deed bij Psg, weinig arbeid, krachten sparen voor voorin en veel goals maken, maar dan in een competitie van hoger niveau.

Met twee klassieke buitenspelers, of binnentrekkende rechtsbuiten & Marcelo, daarnaast die hem vooral van voorzetten voorzien, kan hij dan nog steeds het mannetje zijn.

16 januari 2018 om 14:07

Ronaldo in de spits? Daar waar hij nog minder ruimte heeft om zijn "actie" te maken? Hij kan helemaal niet in de spits, hij heeft de ruimte en vrijheid van ze linkerkant nodig. Vanaf daar kan hij wel naar binnen trekken maar er komen is heeel wat anders dan er al staan.

16 januari 2018 om 14:21

Wat een onzin ronaldo heeft een slechte periode en het is zogenaamd voorbij dit word elk jaar weer gezegd en aan het eind van het seizoen heeft hij er alsnog heel wat inliggen en ronaldo in de spits en een drama dus slaat nergens op wat je zegt

Goede spits, maar zou als Real toch alles op alles zetten om Kane binnen te halen. Zal ongetwijfeld wat kosten (wie niet tegenwoordig) maar dan ben je wel minimaal de komende 5 jaar verzekerd van de beste spits ter wereld.

16 januari 2018 om 14:30

Ik denk dat Mbappé Kane binnen 2 á 3 jaar voorbijstreeft, dus of je verzekerd bent van de beste spits ter wereld voor de komende 5 jaar weet ik nog niet zo zeker.

De perfecte spits voor real lijkt mij firminio. Dat zag je vorig jaar hij laat mane doelpunten scoren en nu met salah als ronaldo er nog mee door kan heb je zo iemand nodig hetzelfde wat eerst benzema bracht

Ik ben bang dat door middel van de FFP deze transfer nog realiteit kan worden.

Ik denk dat alhoewel Icardi een fantastische spits is, hij niet de missende schakel is. Ik denk dat in de spitsenpositie, een veel beweeglijker speler nodig is. Ik denk aan een Aubameyang, Agüero, Dybala, Griezmann, Mbappé, los van de haalbaarheid van deze spelers denk ik dat een van deze spelers al een hele stap vooruit is voor Real. Los daarvan zou Real zich nog op andere vlakken kunnen versterken op 3 a 4 posities om deze neerwaarste spiraal een halt toe te roepen.

Je zou toch denken dat Real gaat voor een absolute wereldster, al denk ik wel dat Icardi het leuk gaat doen bij Real Madrid. Echter kun je wel een nieuwe spits halen, maar als Ronaldo telkens maar een vrije rol krijgt, draait het toch weer om Ronaldo. Dan kun je net zo goed een nieuwe linksbuiten kopen en Ronaldo in de spits zetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4220 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona9370
4.Valencia7327
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
IscoMiddenvelder307
CasemiroMiddenvelder305
MarceloVerdediger282
Raphaël VaraneVerdediger270
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

33 fans
Aanvaller, 25 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Internazionale 1 0 0 0
2017/2018 Internazionale 34 29 2 0
2016/2017 Internazionale 34 24 1 0
2015/2016 Internazionale 33 16 1 0
2014/2015 Internazionale 36 22 4 0
Laatste voetbalnieuws

Inter lijdt zevende nederlaag in acht wedstrijden tegen angstgegner

Stefan de Vrij heeft een ongelukkig Serie A-debuut achter de rug voor Internazionale. De Oranje-international stond op de openingsspeeldag van het nieuwe seizoen negentig minuten binnen de lijnen in de uitwedstrijd...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 19 augustus
Clarence Seedorf hoopt in gesprek te gaan met André Onana. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren