wk2018

Arsenal geeft zege weg en verliest zonder Sánchez tegen Aké en co

Zondag, 14 januari 2018 om 16:20

Arsenal heeft zondagmiddag wederom puntverlies geleden in de Premier League. De mannen van Arsène Wenger kwamen vlak na de onderbreking nog wel op voorsprong tegen Bournemouth, maar moesten na goals van Callum Wilson en Jordon Ibe uiteindelijk met een nederlaag van het veld stappen. Door het verlies blijft nummer zes Arsenal twaalf punten achterstaan op nummer twee Manchester United, dat maandag nog in actie komt tegen Stoke City.

Arsenal moest het zonder onder anderen Mesut Özil en Alexis Sánchez rooien. Terwijl de Duitser geblesseerd moest afhaken, werd de Chileen door Wenger buiten de selectie gehouden. De aanvaller wordt hevig in verband gebracht met een transfer naar een van de twee Engelse grootmachten uit Manchester en werd zodoende gepasseerd door de Fransman. Zonder Sánchez had de uitploeg zeer veel moeite met Bournemouth, dat in de beginfase goed wegkwam doordat een schot van Ainsley Maitland-Niles namens the Gunners het aluminium teisterde.

Het gaat helemaal mis voor Arsenal, dat een voorsprong uit handen geeft tegen AFC Bournemouth en nu achter staat... ??

Geplaatst door voetbalzone op zondag 14 januari 2018

De mannen van Eddie Howe hielden eenvoudig stand, maar vlak voor het rustsignaal kreeg Danny Welbeck de kans om zijn ploeg de voorsprong te bezorgen. De aanvaller stuitte echter op Asmir Begovic. Aan de andere kant van het veld schreeuwde Bournemouth om een penalty vanwege een vermeende handsbal van Alex Iwobi, maar scheidsrechter Kevin Friend zag er geen strafschop in. Hector Bellerin brak vlak na de pauze de ban: de verdediger stoomde bij een counter op en verschalkte met pijn en moeite Begovic.

Bournemouth leek wakkergeschud na de tegentreffer en Wilson maakte de aansluitingsteffer. De aanvaller reageerde twintig minuten voor tijd alert op een voorzet van Ryan Fraser en passeerde Petr Cech, die halfslachtig ingreep. De Tsjechische doelman moest vier minuten later weer een tegentreffer incasseren: Ibe kon na een goede aanval van Bournemouth afdrukken en Cech kon het schot niet keren. Arsenal maakte daarna aanstalten om het Nathan Aké en consorten lastig te maken, maar Bournemouth had ook in de slotfase weinig te duchten van het bezoek.


Poll

Verwacht jij dat Arsenal nog in de top vier eindigt dit seizoen?


Gerelateerd

67 reacties (laatste reactie door theroscoe)

Voor behalve Wilshere en Maitland Niles krijgt de rest een dikke nul. Zag ik wel aankomen, Arsenal is compleet op dool en moet gewoon vanaf nul herbouwd worden. Weg met 90procent van de kern, weg met Wenger en alles wat te maken heeft omtrent hem.

Wat een mooi begin aan 2018 voor Arsenal fans.

14 januari 2018 om 16:27

Als je dan toch weer ziet dat Maitland Niles verdedigend steken laat vallen, pffffff, wat heeft Kola gedaan? Zet Maitland Niles dan op de plek van Xhaka, want die gast is bijna bij alle tegengoals betrokken dit seizoen.

14 januari 2018 om 16:31

Maitland Niles als linksbuiten geen optie in een 4 3 3 met Kolasinac als back geen optie? Kijk Arsenal niet vaak, maar Niles heeft een heerlijke dribbel en snelheid. Weet niet of ie op t middenveld kan.

14 januari 2018 om 16:36

Daar kan de jonge man zelf niet aandoen, is geen verdediger, maar toont veel meer passie en vechtlust dan de rest zoals Xhaka. Durft zelfs z'n voet niet in te zetten bij een duel, trekt die liever weg.

Kola heeft niets misgedaan, het moet gewoon gedaan zijn met die kutopstelling. Trekt letterlijk op niets, voetballend brengen we niets en we kunnen met moeite 1 doelpunt scoren en houden er letterlijk 0 tegen.

14 januari 2018 om 16:36

Zei het al bij zijn 1e wedstrijd als back: Niles voegt verdedigend echt niks toe. Bellerin overigens ook niet op deze positie.
Had graag gezien dat Coq was gebleven. Dan kan je die in de punt naar achter zetten (4-3-3), met Wilshere en wellicht Iwobi/niles daarvoor. Iwobi vind ik totaal geen aanvaller. Niet snel en totaal niet doelgericht. Met zijn fysiek en techniek vind ik hem beter op het middenveld passen.
Probleem is dan Arsenal ook nog eens geen waardige vleugelspelers heeft.

Nieuwe linksbuiten, rechtsbuiten, verdedigende middenvelder en centrale verdediger zijn een must. En dat is alleen de basis. Dan heb je nog altijd geen redelijke wissels.

14 januari 2018 om 16:59

Om eerlijk te zijn, als we afhankelijk gaan worden van spelers als Iwobi dan kunnen we evengoed al vergeten om ooit nog eens CL te spelen. Veel te beperkt en is totaal nie consistent, beetje zelfde probleem als Bellerin. Sterk gestart om uiteindelijk elke match opnieuw teleur te stellen.

Linksbuiten zou normaal bijna binnen moeten zijn, Malcolm van Bordeaux, heb geen flauw idee wie het is, maar erger dan Welbeck kan het waarschijnlijk niet. Arsenal heeft niet enkel al die spelers nodig op de plekken dat je opnoemt, maar gewoon ook een nieuwe trainer met een ander filosofie. En terug naar 4-3-3 is het beste wat we kunnen doen, maar neen de oude man denkt het beter te weten ookal faalt ie sinds 2007 bijna consistent.

14 januari 2018 om 18:44

Van wat ik gezien heb van die Malcolm van Bordeaux, hij heeft ongeveer hetzelfde speelstijl als Douglas Costa. Maar ja op Youtube kan je iedereen zo goed laten lijken.

14 januari 2018 om 19:07

Ik vind het heel erg voor Laccaezette. Je zag ook aan zijn gezicht en bewegingen dat hij niet happy is.

14 januari 2018 om 16:40

Als het moet komen van spelers van iwobi en maitland niles, dan weet je al hoe ver Arsenal is gedaald. Wilshere was vandaag de beste, de bovengenoemde waren redelijk, lacazette neem ik niets kwalijk en voor de rest was het alleen maar drama. Arsenal hoort minimaal 7 goede basiskrachten te hebben en daar omheen spelers als maitland niles en iwobi, want dat zijn jonge spelers die nog moeten groeien en geen spelers die t team moeten dragen

14 januari 2018 om 19:25

Ik doe geen moeite meer en maak mijn woorden niet meer vuil aan Arsenal. Blijf nog steeds Arsenal fan for life!

Een boek bestaat uit verschillende hoofdstukken en ik hoop dat deze hoofdstuk met Wenger rap een einde aan komt. Ik roep al sinds vertrek van v.persie voor veranderingen, maar toen kreeg veel commentaar van andere Arsenal fans en namen Wenger in bescherming. Sinds die periode zijn coaches als Guardiola, Klopp, Mourinho, Conte, Koeman gekomen naar Engeland.. 1 van deze mannen kon perfect Wenger opgevolgd hebben. Helaas lag bestuur te slapen in bed samen met Wenger en droomde enkel aan geld.

Verlies van vandaag heeft mij niets gedaan, integendeel.. ik was redelijk blij want heb op Bourne geld gezet en mooi bedrag gewonnen. Van mij mag Arsenal nog heel veel wedstrijden verliezen deze seizoen en helemaal niets winnen. Jammer dat wij niet de macht hebben om iets aan te doen.. Arsenalfans blijven maar stadium vullen. Ze gaan daar pas wakker worden wanneer Arsenal vecht voor degradatie en dat zie ik perfect gebeuren binnen 3 jaar zolang Wenger en zijn staff er blijven. Er zit totaal geen groei meer in.. ze gaan achteruit ipv vooruit.

Zonder Ozil en Sanchez is het echt gewoon middelmaat wat er op het veld staat. Lacazette is een goede aankoop maar kan het verder ook niet in zijn eentje. En stop nou alsjeblieft eens met die 3421 en ga gewoon 4231 spelen Wenger..

Er moet echt een grote schoonmaak plaatsvinden en zeer drastisch kwaliteit bijkomen. Ik zou me deze winter koest houden en redden wat er te redden valt (vol gaan voor El), en dan in de zomer kijken wat er mogelijk is. In de winter ga je toch weer teveel betalen.

Niet om aan te zien. Je speelt dramatisch met dramatische spelers, komt op voorsprong.. maar geeft t in 4 min compleet weg. Drama!

Zelfs de meest verstokte Arsenal optimist kan toch niet meer verrast zijn door zo;n uitslag. Zoals het al weken gaat, waardeloze opstelling, waardeloze wissels en waardeloos verdedigen.

Lijkt me vooral een mentaal probleem bij Arsenal hoor. Als ik Lacazette al na 10 minuten schuddend met t hoofd zie klopt iets niet. 10 minuten! Lichtpuntje vandaag was Wilshere. Als hij zonder blessure blijft, zie ik de clubs uit Manchester ook strijden voor zijn handtekening, is tenslotte ook transfervrij straks?

14 januari 2018 om 19:33

Ik zet het nu op papier dat Wilshere voor einde seizoen geblesseerd raakt.
Zijn speelstijl is zijn vloek, als je ziet hoe graag hij telkens tussen 3 spelers wilt passeren..
Soms lukt het maar meestal wordt er een overtreding gemaakt op hem en ligt Wilshere telkens op grond.

Voorspel sws een blessure van Wilshere voor de zomer en Arsenal zal dan kijken op markt voor een middenvelder.. Een typische 'net niet top speler' Wenger aankoop.

Zonder Özil en Sanchez zitten we gewoon te kijken naar een ploeg van het niveau Burnley, Leicester en Everton. Als die twee vertrekken en wellicht Wilshere ook kunnen we de conclusie trekken dat Arsenal alleen nog maar voor Europa league voetbal gaat. In ruim 10 jaar van een team in de cl finale naar een team dat moet hopen op een Carabao cup en de Europa league. Triest !!

Zag het al aankomen toen onze Wenger Chambers eruit haalde.

Met of zonder Sanchez en Ozil, organisatorisch bereiken we het dieptepunt. Tactieken, opstellingen en een mentaliteit van niks. De mentaliteit kan ik de spelers niet kwalijk nemen, de werkomgeving bij Arsenal is verschrikkelijk. Wat kan ik nog zeggen. Het is niet eens meer hetzelfde verhaal als elk jaar, het gaat zelfs slechter als vorig jaar. Al winnen we nu wedstrijden achter elkaar en bereiken we de top vier, volgend jaar is het toch weer hetzelfde liedje en vaak zelfs slechter.

14 januari 2018 om 19:35

Laten we hopen dat dit niet gebeurd.. want als Arsenal top 4 behaald, dan is Wenger de held en krijgt hij nog een jaarcontract bij!

Jammer dat het zo moet. Dit krijg je ervan als je vast blijft houden aan Sanchez, terwijl je onderbuikgevoelens eigenlijk zeggen dat hij toch weg gaat Wenger. Dit is helaas weer een overbruggingsperiode totdat er een speler komt die Sanchez vervangt.

14 januari 2018 om 16:34

ik heb een maat die elke keer als ik over Ozil en Sanchez begin maar blijft volhouden dat ze wel gaan bijtekenen........ er is gewoon geen doorkomen aan joh! die gaan niet meer bijtekeken, in ieder geval Sanchez niet! Ozil heeeel misschien nog wel, maar ook daar heb ik mijn twijfels over

Oxlade chamberlain vind ik wel een goed voorbeeld van hoe de club er voor staat! die is naar Liverpool verkast omdat hij daar kon werken onder een ander type coach, maar ik denk dat hij ook zag dat Liverpool ergens naartoe aan het bouwen is terwijl Arsenal al jaren stilstaat. dat is ook de reden dat Alexis weg wil

Ik kan er eigenlijk niet eens meer rouwig om zijn. Het is zó abominabel slecht dat je er voor gaat schamen dat je deze club support, en dat doet tegelijkertijd pijn. Deze club heeft een complete make-over nodig als er verandering wilt komen.

lol slecht team, slechte organisatie, slechte spelers, slecht spel, slecht resultaat, slecht alles

Heb medelijden voor Özil en Sanchez dat ze hun beste jaren hebben verspild aan dit zooitje.

Niet voor Lacazette, die deelt gewoon mee in de malaise. 9 wedstrijden zonder goal. Slechtste spits bij een "topclub". Vrije val naar de middenmoot dit. Gaat echt niet meer goed komen of je moet heel per ongeluk de Europa League winnen en dat zou gezien de afgelopen jaren en de huidige situatie helemaal nergens op slaan.

14 januari 2018 om 16:29

Waarom heeft hij al niet meer 9 wedstrijden gescoord .. kan het misschien liggen aan de aanvoer en dat hij Welbeck naast zich heeft staan?

14 januari 2018 om 17:42

Nee, want hij scoort ook niet wanneer Özil en Sanchez spelen.

14 januari 2018 om 19:43

Sorry hoor maar hier ben ik niet eens met u over Lacazette..
Alexis speelt al maanden voor zichtzelf en Ozïl behaald al een tijdje zijn niveau niet meer. Deze 2 spelers zitten met hun hoofd al ergens anders.

Wellbeck en Iwobi zijn spelers voor Crystal palace of een Leicestercity.. zeker niet het niveau waar Arsenal moet voor streven.

Lacazette is hier gewoon de slachtoffer. Ik heb medelijden met hem (niet voor zijn bankrekening natuurlijk). Hij zal spijt hebben dat hij voor Arsenal gekozen heeft..

Maar het kan nog goed komen als Arsenal mooi 250mil uitgeeft aan topspelers komende zomer en anders zie ik Lacazette vertrekken volgende zomer en word Wallcott Arsenal's 1ste spits weer.

15 januari 2018 om 12:31

Walcott gaat vast wel weg, die wordt gewoon weggeforceerd.
Verder zijn de rest ook gewoon scheisse, daar niet van. Behalve Özil, die is oprecht in top vorm, ondanks de geruchten. Neemt alleen veel pauzes. Maar ik ga het niet opnemen voor Lacazette. En een slachtoffer, dag. Dat zou ik geloven als hij een voldoende zou scoren, ondanks de rest, maar ook dat doet hij niet. Niveau is te laag. Hij is beter dan de gemiddelde Arsenal-speler, maar ook dat is nog steeds een bedenkelijk niveau.

Chelsea en United zijn ook niet tevreden met hun spitsen, maar die halen tenminste nog dubbele cijfers en dan is Lukaku al een tijdje uitgeschakeld en Morata mentaal uitgeschakeld.

14 januari 2018 om 16:37

Hoe deelt Lacazette mee in de malaise...? Kijk wat er om hem heen loopt dat is pure middelmaat en 0 creativiteit. Zet Lacazette in de spits bij Liverpool of City en hij zal scoren aan de lopende band.

14 januari 2018 om 17:01

Helemaal akkoord, als ik soms zie hoe Lacazette de ruimte creëert en zichzelf vrijloopt in de diepte, voor dan weer teleurgesteld te worden door z'n ondermaatse ploeggenoten die niets zien. Deze man smijt z'n carrière weg bij ons.

14 januari 2018 om 17:47

Zet Lacazette in de spits bij Liverpool, dan gaat hij binnen de kortste keren op de bank omdat hij een luie spits is en niet gretig genoeg is.

Zet Lacazette in de spits bij City en ze switchen binnen de kortste keren naar Aguero omdat hij veel beter kan meevoetballen en veel bewegelijker is of naar Gabriel Jesus omdat die sneller is en makkelijker scoort.

Lacazette deelt in de malaise omdat hij zelf teleurstellend speelt. Hij scoort niet, reageert niet snel genoeg op mogelijke kansen en is niet klinisch genoeg. Miste ook weer een mega kans tegen Chelsea van de week. Het enige wat hij doet, is zich laten inzakken en hier en daar wat tikjes meegeven aan een lopende teamgenoot.

Nou, leuk. +50 miljoen pond. Recordaankoop. Daar haal je hem voor.

14 januari 2018 om 18:20

Niet gretig genoeg? Kijk zijn wedstrijden is in de tijd van Lyon. Als er een speler gretig was dan is hij het wel. Hij is verre van lui, kan een actie maken en natuurlijk goals maken. Lacazette heeft dit seizoen evenveel assists gegeven als Ozil en eentje meer als Sanchez, topscorer van jullie club en nog brand je hem zo af... Vind je het gek dat hij teleurstellend speelt als heel het team teleurstellend speelt, alle spelers om hem heen zijn matig op de twee eerder genoemde namen na, maar die gaan hun heil ergens anders zoeken. Je mag blij zijn dat je hem nog hebt waarschijnlijk na het vertrek van die twee, tenminste één speler van naam nog.

15 januari 2018 om 12:25

Boeit me niks wat hij deed bij Lyon. Dit is hoe hij speelt bij Arsenal. Lui. Niet scherp. Te weinig invloed op het spel en te weinig goals. Als spits is hij of te afhankelijk van zijn teamgenoten of te beperkt om iets te laten zien. Assists doen we het niet voor. We willen goals. Oh en niet dat het uitmaakt, maar Özil heeft meer assists dan Lacazette, die op zijn beurt net zoveel heeft als Sanchez. En Sanchez passt nooit.

Had er veel meer van verwacht toen Arsenal hem haalde en iedereen bleef hameren dat dit een geweldige spits is. Nou, hij scoort niet en ik hoor alleen maar excuses. Topspitsen scoren ook in deze omstandigheden.

14 januari 2018 om 16:44

Al zet je Harry Kane of Lewandowski bij ons neer, zij zullen ook geen aanvoer krijgen. Wij verdienen Lacazette niet. Ga eens naar zijn doelpunten kijken, de meeste heeft hij zelf gecreeerd, een klein aantal is echt klaar voor hem gelegt. Btw, tot dit seizoen gaf Ozil ook niet altijd thuis, het lag toch ook niet allemaal aan hem?

14 januari 2018 om 17:58

Kane zakt zelf letterlijk ook terug om ballen op te eisen tegenwoordig.

Aanvoer is ook een onzinargument, want Vardy en Rooney scoren meer en de aanvoer bij Leicester en vooral Everton is alles behalve indrukwekkend. Coutinho heeft bijna meer goals. Son heeft er net zo veel, net als Sane. Doucoure heeft er eentje minder. Net als Lingard en Martial. Net als Sanchez en die speelt op 10 procent.

Lacazette is matig, maar treft geen blaam op een of andere reden omdat hij fans heeft. Ik snap het niet. Hij scoort te weinig en brengt te weinig. Als je een spits wilt halen die zo afhankelijk is van aanvoer dat hij niet minder kan scoren dan de genoemde namen, leg dan geen 50m neer en haal Defoe transfervrij. Want op een gegeven moment kijk je ook naar de man zelf.

En de Özil-vergelijking: wie oplette, zag ook in alle seizoenen hiervoor dat Arsenal echt een ongelooflijk niveau slechter speelt als hij er niet is. Hij produceert nu merkbaar in statistieken, maar ook zonder die statistieken was zijn invloed altijd enorm. Totaal niet te vergelijken.

Lacazette laat zich terugzakken omdat hij te langzaam is om loopacties te maken en zichzelf zo vrij te spelen en zelfs wanneer hij dit doet, zoals tegen Chelsea, weet je al dat hij gaat missen en soms een bal het stadion uitschiet.

Arsenal-fans moeten ophouden met zo slaverig te doen ten opzichte van Lacazette, alsof wij hem niet waardig zijn. Ik snap dat Alexis Sanchez zo'n status krijgt. Ik snap dat Mesut Özil zo'n status krijgt. Ik snap zelfs als Santi Cazorla of Laurent Koscielny zo'n status krijgen.

Maar niet Alexandre Lacazette. Morata mist meer 1-op-1 kansen per wedstrijd dan Swansea City doelpunten maakt, maar zelfs hij scoort meer dan Lacazette. En het is niet alsof Morata elke wedstrijd met Hazard en Fabregas speelt en Lacazette elke wedstrijd zonder Özil en Sanchez zitten.

14 januari 2018 om 18:27

Als een team draait dan profiteert iedereen daarvan ook de spits, de buitenspelers etc... City en Liverpool verkeren in uitstekende (aanvallende vorm). Je kan Iwobi en Welbeck toch niet vergelijken met een Sane, Son, Martial etc... Logisch dat ook hun meer scoren, alles draait daar top. De reden dat Lacazette zich laat terug zakken is om zelf de bal maar op te gaan halen want zonder Sanchez en Ozil zal hij nooit een bal krijgen. Even nog terugkomend op Chelsea, Morata heeft natuurlijk meer om zich heen lopen dan Fabregas en Hazard. Je hebt Pedro, Willian, Moses en zelfs Azpi heeft dit seizoen meer assists gegeven dan Ozil, Sanchez etc... namelijk 6 stuks en dat als verdediger.

15 januari 2018 om 12:42

Iwobi en Welbeck spelen amper, eentje is 4 maanden weggeweest met een blessure notabene.

Lacazette heeft ongeveer net zoveel minuten gemaakt als Sanchez en Özil. Dat hij zich laat zakken omdat er geen Sanchez en Özil zijn, klopt dus voor geen meter. Hij doet het ook wanneer die twee wel spelen. Dus geen geldige verklaring en men moet kappen dat te gebruiken als excuus. Iedereen praat elkaar na, heeft dezelfde argumenten en verklaringen over waarom Lacazette niet functioneert.

Pedro, Willian en Moses zijn geen klasbakken en zijn niet in vorm. Krijgen veel kritiek van Chelsea-fans. Daar tegenover hebben wij ook nog Ramsey, Xhaka en Wilshere rondlopen die ook een pass kunnen geven. Het zijn niet alleen Özil en Sanchez. Zoals een Wilshere die Lacazette 1-op-1 met de keeper zet. Bal ging het stadion uit. Miste ook voor leeg doel tegen Chelsea, miste tegen United ook een levensgrote kans en hij is te laat bij gevaarlijke ballen die laag voor het doel gaan.

Op dezelfde manier dat Sane, Son en Martial (terwijl Martial niet eens zo vaak goed speelt) betere spelers zijn dan Iwobi en Welbeck, zijn spelers als Lukaku, Kane, Aguero, Jesus, Morata en misschien zelfs Firmino betere spitsen dan Lacazette. Je gaat weinig fans van die clubs zien die hun spits zouden willen inruilen voor Lacazette. Ik zou Lacazette inruilen voor elk van de genoemde spitsen.

Dit is officieel het meest matige team sinds de 26 jaar dat ik fan ben... Wat een mismanagement dit!!!

Dit is het Arsenal zonder Ozil en Sanchez.. en het is om te janken. Bestuur toon ballen en ontsla Wenger vandaag nog of anders maar morgen. De staf van Wenger zit er ook bij als een gezapig zooitje. Totaal geen winnaars mentaliteit. Dit kan niet langer. Stel Ancelotti aub aan. Of geef duidelijkheid dat dit Wenger zijn laatste seizoen is. Als ie serieus hierna nog een jaar mag aanmodderen wordt je toch stapelgek van als fan.

14 januari 2018 om 17:03

De fans die in het stadion zitten, moeten een keiharde boycot gooien als die man nog een jaar mag blijven. Laat die man met z’n rare opstellingen en selectiesamenstellingen maar een heel jaar lang spelen in een leeg stadion. Maak je ook gelijk een mooi statement naar de club toe. Opdonderen of wij donderen op.. Drie keer raden wat er dan gebeurd Zonder fans kan je niet leven als club, zonder Wenger wordt het alleen maar beter.

Hoe lang blijft Arsenal nog doorgaan met deze onzin? Allereerst weg met Wenger. Die man heeft veel voor Arsenal betekend, maar zijn chemie is uitgewerkt en voegt weinig meer toe. Hij laat zijn sterspelers gaan en haalt er middelmatige spelers voor terug... Schoon schip maken en opnieuw beginnen, anders gaat het steeds verder wegzakken...

iedereen die geen arsenal supporter is zit al jaren te gniffelen om Wenger, om de keuzes die hij maakt en de prestaties die hij neer zet. ja ze winnen vaak de FA cup, en dat is een mooie prijs. maar voor echte top-spelers telt de FA cup natuurlijk niet! die willen een champions league winnen, of het landskampioenschap

maar Arsenal pakt nooit door als ze een goede weg in slaan! een paar jaar geleden haalde ze Ozil en Alexis, 2 geweldige spelers. maar in plaats van daarnaa door te gaan met het aantrekken van toppers, gaan ze 2 jaar lang weer alleen maar 20 jarige onbekende spelers halen omdat: die in de toekomst misschien heel goed kan zijn.

wat heb je daar nu aan? je loopt al jaren te balanceren op het randje van een sub-topper zijn, waarbij je einige doel is om Chamiponsleague te halen. dat kan toch je doelstelling niet zijn als Arsenal? de hele top 6 moet als doelstelling hebben om voor de titel te strijden, en lukt dat niet dan is de CL een goede reserve doelstelling, maar meer dan een reserve doelstelling is het niet !

Ach het einde der tijdperken breekt definitief aan. Hoe spijtig toch ook voor Wenger, en alles dat hij heeft betekent voor de club, maar de reden wat de wekelijkse malaise (die al seizoenen duurt) kunnen we toch echt op het conto van Wenger zelf schrijven. Deze opstelling werkt gewoon niet en toch vast blijven houden. Sterspelers die weg willen omdat er niet wordt gepresteerd of geinvesteerd. Dit kan gewoon het einde van Arsenal betekenen gezien de geringe kwaliteit in de selectie. Wie wilt er komend jaar nou nog komen naar ons? Ben bang dat we dezelfde tijden tegemoet gaan als AC Milan (minus de investeringen).

14 januari 2018 om 17:06

Daarom moet je nu al een duidelijk statement maken en Wenger eruit flikkeren. Het is hard gezien wat de beste man voor de club betekent heeft, maar daarmee toon je wel aan dat er rigoureuze veranderingen gaan komen en dan staan spelers er misschien wel voor open om te tekenen. Persoonlijk zou ik m’n geld op Fekir zetten. Dan breng je een oude tandem weer samen en kan je daar omheen gaan bouwen. Malcolm zou leuk zijn, maar ik denk dat je hoger in moet zetten als Arsenal zijnde.

14 januari 2018 om 17:20

Fekir is zeker een mooie en bruikbare speler voor Arsenal, maar met alleen met hem gaan we het niet redden. Er moeten nog zeker 2 wingers, 2 centrale verdedigers en een verdedigende middenvelder bij. Dit klinkt als een gigantische ingreep (en het teken van een koopclub), maar door gebrek aan structurele investeringen zijn we nu op het punt beland dat we zelfs een kwalitatief mindere selectie hebben dan Everton (no disrespect intended).

Wenger heeft mooie dingen met Arsenal gepresteerd, maar de mooie reputatie die hij had opgebouwd, is hij de laatste jaren toch telkens beetje bij beetje steeds meer kwijt aan het raken.

Het is gewoon tijd dat Arsenal een nieuwe trainer krijgt. Ook moet het beleid nodig veranderd worden, want een tijdje terug probeerde Alisher Usmanov (die al 30,4% van de aandelen van Arsenal bezit) een meerderheidsbelang te krijgen en hij bood 1,3 miljard om de rest van de aandelen van Stan Kroenke over te nemen, maar die wilt zijn aandelen niet verkopen en ook dat is alleen maar nadelig voor Arsenal.

Kroenke die probeert alleen maar winst te maken met Arsenal en natuurlijk zijn vrijwel alle voetbalclubs momenteel soort van 'bedrijven', maar als hij dat bedrag van Usmanov had geaccepteerd, zou Kroenke sowieso er dikke winst opmaken en zou Arsenal er eindelijk een betere eigenaar voor terughebben.

Usmanov is in tegenstelling tot Kroenke wel bereid om Arsenal terug te helpen naar de plekken waar ze thuishoren.

14 januari 2018 om 20:01

Met je eens, buiten de echte arsenal fans weten niet veel mensen hiervan.

Wenger heeft deze club groot gemaakt en had beter samen met Alex Fergie moeten stoppen, maar zijn koppigheid is wat hem en club kapot maakt.

Wenger zijn stijl werkte mss 15 jaar geleden, maar voetbal is veranderd in de laatste 10 jaar en helaas blijft Arsenal steken aan een beleid dat 15jaar geleden wel werkte. Zolang Arsenal niet mee evolueert met de veranderingen in voetbal zal Arsenal een drama sub top club blijven.

Ik hoop gewoon dat iedereen in bestuur van Arsenal gewoon beseft dat ze enkele jaren terug wanneer stadium afbetaald is perfect de stap hebben kunnen zetten naar de absolute top. Arsenal had Enorm veel kwaliteit rondlopen en met aankoop van top spelers kon dit Arsenal een machine worden zoals Mancity nu is. Helaas weigerden ze geld uit te geven.

De waarheid is nu eenmaal zo, ploegen die betalen staan gewoon aan top.
Er draait miljoenen/miljarden rondt voetbalclubs voor verschillende redenen.. Clubs als Arsenal die dan vb weigeren om 10mil meer te betalen voor een speler die ze absoluut nodig hebben moeten hun echt schamen.. schandalig gewoon!

Hoe komt Arsenal hier nog uit?
Alles sterspelers gaan verkassen en ze moeten een nieuw team op gaan bouwen,maar zolang Wenger blijft zitten zullen ze daar niet in gaan slagen.
Wie brengt het die man aan zn verstand dat het de hoogste tijd is en dat ie van zn pensioen moet gaan genieten?

Holding,Chambers,Xhaka speelde zo dramatisch dat ze niet eens PL speler waardig zijn, ik zou bijna de helft van de spelers van Arsenal verkopen en met de juiste aankopen komen (kijk maar in de ligue1) Kijk maar ook eens bij Shakhtar wat een heerlijke spelers lopen daar rond.

14 januari 2018 om 16:46

Shaktar heeft er een handje van om spelers voor 100x de marktwaarde te verkopen, dus als je daar 2 spelers koopt ben je al minimaal 100 miljoen verder

Holding,Chambers,Xhaka speelde zo dramatisch dat ze niet eens PL speler waardig zijn, ik zou bijna de helft van de spelers van Arsenal verkopen en met de juiste aankopen komen (kijk maar in de ligue1) Kijk maar ook eens bij Shakhtar wat een heerlijke spelers lopen daar rond.

Laat Ancelotti maar komen, vers bloed. Spelers als welbeck ook weg, is een middelmatige speler snapte al niet dat hij bij united werd weggekocht

14 januari 2018 om 17:27

Dat is het verschil. Manchester haalt een Van Persie of eventueel Sanchez op bij ons terwijl wij tevreden zijn met de afdankertjes. Het probleem in een notendop beschreven. Het moet gewoon klaar zijn met het aantrekken van dat soort spelers die bij concurrenten niet eens aan de bak komen. Hoewel, in de huidige situatie mag je blij zijn als je een wisselspeler van bijvoorbeeld City kunt aantrekken. Zeg nou zelf, wie wilt er in godsnaam naar Arsenal als je weet dat je in de middenmoot gaat ballen en een trainer zult krijgen die aardig dement begint te worden.

14 januari 2018 om 20:05

Ancelotti? Weet ik niet hoor..
Het moet een coach zijn die een vuist en hard op tafel van eigenaars gaat kloppen. Een coach die minstens 250mil budget gaat eisen om zijn gewenste spelers te kopen.
Mourino kon dit doen, Pep kon dit doen.. Maar Arsenal ligt al jarenlang te slapen.

Tja, veel dramatischer dan dit wordt het niet. 5 gespeeld in 2018, 0 gewonnen. Met verliespartijen tegen West Brom, Bournemouth en Championship-side Nottingham Forest. En dan krijgen we morgen waarschijnlijk te horen dat Alexis naar United gaat, dat Wenger niet van winteraankopen houdt en dat deze selectie goed genoeg is om de top 4 te halen.

Nee, dit halfjaar wordt (nog meer) afzien, en laten we hopen dat het bij een halfjaar blijft en Wenger in de zomer eindelijk vertrekt. Want dit kan echt niet langer, iedereen bij Arsenal is het helemaal kwijt. Schande.

Leuk voor Ake, die overigens een goede pot speelde. Als zijn positionering iets beter wordt kan hij over een paar seizoenen wel een mooie stap maken.

Hoe lang laat Wenger dit toe ? Dit is echt werkelijk schandalig en totaal niet topclub waardig, ik krijg het idee dag Wenger dit express doet ? Want jongens kom op man spelers als Xhaka,Holding,Iwobi,Walcott,Cech,Welbeck,Chambers,Mertesacker etc etc gaaa zoo maar door. Time for a change dit kan niet meer zo doorgaan.

Wie nu nog stellig durft te beweren dat Arsenal in de top 4 zal eindigen neem ik niet meer serieus. Zonder Ozil en Sanchez blijft er niet veel over. Ze zijn hard op weg om een subtopper in Engeland te worden. City, Spurs, United, Liverpool en Chelsea zijn Arsenal sowieso al voorbij. Als ze niet oppassen zullen, op termijn, clubs als Everton ze zelfs kunnen inhalen. Daar durven ze ook gewoon geld uit te geven en schijnt er ambitie te zijn. Best sneu voor een club die ooit zo groot was en zo mooi voetbal liet zien. Verder natuurlijk ook credits naar Bournemouth. Die hebben er meer voor gestreden en verdienen de drie punten. Ook daar zijn ze ambitieus.

Het was weer ouderwets genieten. Onze grote held Wenger presteert het om wederom een matige opstelling te maken, dit zelf niet in te zien en vervolgens ook nog eens erin blijven hangen. Het is verschrikkelijk om dit team te volgen, week in week uit is het bibberen en een opwaartse lijn is ver te zoeken.

Het klopt dat hij in het verleden veel voor Arsenal heeft betekend, maar inmiddels mogen we toch wel stellen dat hij ervoor zorgt dat Arsenal niet meer om de bovenste plekken meedoet. Je kunt wel roepen het bestuur moet meewerken of investeren, maar Wenger blijft consequent vasthouden aan zijn oogappeltjes en geeft spelers soms jarenlang krediet wat in topvoetbal nergens op slaat.

Tijd voor een stap terug. Blijf lekker binnen de club betrokken als adviseur oid maar laat het daadwerkelijk trainen en coachen van het 1e over aan een jonger, capabeler iemand die mee is gegaan met de huidige tijd. Zelf hoop ik nog steeds op Leonardo Jardim van Monaco.

Neerwaartse spiraal van Arsenal.
Volgend jaar zonder Ozil en Sanchez wordt het nog erger.

Bovendien, gaan ze weinig of geen geld vangen voor Ozil en Sanchez en dus zijn er minder knaken om goede vervangers Plus aanvullende versterkingen aan te trekken.
Daar bovenop zitten ze nog steeds met een manager die al lang en breed over de houdbaarheidsdatum heen is.

Arsenal is going down baby.

14 januari 2018 om 20:07

Maak je geen zorgen om geld.. Arsenal heeft genoeg geld.
De vraag is ofdat ze bereid zijn om geld uit te geven om Arsenal terug omhoog te tillen.

En ja hoor. Ze verliezen weer.

De afgelopen 10 jaar ben ik zo vaak boos geweest als Arsenal domme punten lieten liggen dat het mijn nu niks meer doet. Ik kan net als andere Arsenal fans weer lopen roepen dat dit moet veranderen en dat hij en hij moet weg maar dat gebeurt toch niet.

Misschien moet Arsenal 10de worden dit seizoen, misschien wordt de club eindelijk een keer wakker geschud.

Dit seizoen kan niet snel genoeg voorbij zijn voor mij.

14 januari 2018 om 20:11

Volledig met je eens!
Als Wenger zijn contract verlengt of eigenaars weigeren grof geld te leggen om top spelers te kopen.. dan doe ik geen moeite meer om nog wedstrijden te kijken van Arsenal.
Volg wel Napoli in italië ofzo haha maar toch blijft Arsenal club van mijn hart.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
6.Arsenal6323
7.Burnley 54-3
8.Everton49-14
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Petr CechKeeper10
Rob HoldingVerdediger10
Sead KolasinacVerdediger10
Héctor BellerínVerdediger10
Nacho MonrealVerdediger10
Mesut ÖzilMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

241 fans
Aanvaller, 29 jaar

In de wandelgangen

Zondag 15 juli
Jeffrey Bruma blijft VfL Wolfsburg deze zomer trouw. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren