wk2018
Zondag, 14 Januari 2018

Messi wijst Barcelona op versterking voor rechterflank

Liverpool hoopt dat Gelson Martins zijn werkgever Sporting Portugal onder druk zet. De Engelsen bieden de aanvaller vijf keer zo veel salaris, maar willen hooguit de helft van zijn transferclausule van zestig miljoen euro betalen. (Daily Mirror)
Juventus denkt aan Mohamed Fares indien Alex Sandro de gelederen verlaat. De veelbelovende linkspoot is bezig aan zijn vierde seizoen bij Hellas Verona en heeft inmiddels zijn debuut als Algerijns international gemaakt. (Sky Italia)
/
Lionel Messi wil Álvaro Odriozola bij Barcelona. De sterspeler is zeer gecharmeerd van de rechtspoot van Real Sociedad en is tevens van mening dat het Barcelona aan dergelijke spelers aan de rechterkant ontbreekt. (Don Balón)
Liverpool is bereid om 66 miljoen euro voor Thomas Lemar neer te tellen. AS Monaco wil echter niet voor minder dan honderd miljoen euro afscheid nemen van de Frans international, die zelf liever ook niet in januari verkast. (The Sun)
Rafael Benítez wil voor een derde keer met José Manuel Reina samenwerken, na periodes bij Liverpool en Napoli. Newcastle United hoopt de ervaren Spanjaard nog deze maand uit Napels los te weken. (Diverse Italiaanse media)
West Ham United aast op de huur van Khouma Babacar. Fiorentina wil de aanvaller annex Senegalees international echter alleen verkopen en bovendien niet voor minder dan bijna zeventien miljoen euro. (Sun on Sunday)Poll

Denk jij dat Álvaro Odriozola een versterking zou zijn voor Barcelona?


21 reacties (laatste reactie door boixos nois fc)

Is het tegenwoordig een hype om bij kranten geruchten te verzinnen waarbij sterspelers willen dat er bepaalde spelers worden gehaald? Elke week is er wel weer een nieuw gerucht waarin staat dat Messi of Ronaldo een bepaalde speler wil hebben. Wat een onzin.

14 januari 2018 om 16:09

Klopt en uit die geruchten blijkt ook dat het niet zulke hele goede scouts zijn 😉

14 januari 2018 om 16:18

En meer dan de helft hier ziet die speler(s) als versterking omdat Messi of Ronaldo die zogenaamd zou willen hebben.. Niemand maakt mij wijs dat meer dan 50% van de reageerders hier welke speler dan ook van een club als Sociedad kan beoordelen.

Messi lijkt een beetje tegen Dembã©lã© aan te schoppen zo hier en daar. Ik weet niet zo goed wat ik van zijn machtspositie moet vinden. Als speler verdiend hij alle respect, maar hoe het Barcelona's groepsproces beã¯nvloedt valt te betwijfelen..

14 januari 2018 om 15:15

Je weet dat Odriozola een verdediger is? Ook hem heeft Barca niet nodig aangezien iedereen onderhand wel heeft gezien wat voor geweldenaar Semedo is

14 januari 2018 om 15:21

Wauw, echt alles aan je reactie laat zien dat je geen flauw idee hebt waar het over gaat. Alvaro Odriozola is een rechtsback, dus totaal geen concurrent voor Dembélé. Daarnaast gebruiken de kranten Messi vaak om geruchten te verzinnen, maar we weten allemaal dat Messi niet die macht heeft binnen de club. De trainer en aanvoerder kunnen hooguit aangeven op welke positie men graag een versterking zou willen zien. Meer niet. Messi doet niet het werk van technisch directeur.

14 januari 2018 om 15:28

Messi lijkt naar mijn idee erg rechts georiã«nteerd te zijn. En ik kreeg het idee dat hier steekjes onder water zijn voor Dembele. Maar daar zijn jullie het niet mee eens zie ik. Ik sta open voor Barca inzichten.

14 januari 2018 om 15:33

Maar wat heeft dat dan te maken met de berichtgeving over Odriozola?

Weet ook niet precies waar je vandaan haalt dat dit 'steekjes onder water' zouden zijn voor Dembélé, die jongen komt pas net terug van zijn blessure en krijgt volgens mij het vertrouwen van de groep. Net als de jonge Neymar dat een paar jaar terug kreeg. Welke signalen krijg jij dan als je kijkt naar zo'n wedstrijd? Ik zie juist spelers als Alba en Messi hulp verlenen aan die nieuwe jongens.

14 januari 2018 om 15:37

Geloof jij serieus dat Messi geen macht heeft? Niet zolang geleden wilde hij niet dat een van hem (contract) gepubliceerd zou worden (door gedoe met het bestuur).
Jij en ik weten allebei dat Messi wel macht heeft en tereht naar mn menig. Dat zeker.

Verder geloof ik dit bericht niet nee. Denk niet dat hij de tijd heeft om scout te gaan spelen, maar macht heeft ie wel.

Edit: correctie; Niet zo lang geleden wilde hij niet dat een foto van hem***

14 januari 2018 om 15:45

Deze jongen speelt voornamelijk rechtsback en dembele speelt voornamelijk linksbuiten. Zie niet in waarom dembele in dit verhaal wordt betrokken.

14 januari 2018 om 15:52

Oké duidelijk. Buiten de posities om houd ik Messi en Dembele wel in de gaten. Iets in mij zegt dat het niet helemaal werkt tussen die twee. Kan het ook dubbel en dwars mis hebben.

14 januari 2018 om 18:09

Je zit zeker dubbel en dwars mis, Dembele is net terug van een blessure, knap van jou dat je nu al ziet dat het niet werkt tussen hun.

Lijkt me sterk, we hebben al een jonge, energieke en snelle rechtsback in Semedo en ook Roberto kan daar nog goed uit de voeten.

14 januari 2018 om 15:45

klopt maar Roberto is geen rechtsback (al doet hij het daar wel goed)
Semedo moet gewoon eerste keus zijn op de rechtsback positie en als 2e keus kun je ook
bij de jeugd kijken en bijvoorbeeld Palencia meer vertrouwen geven maar als dat niet gebeurt is een rechtsback er bij geen overbodige luxe

14 januari 2018 om 15:58

Palencia er bij halen ben ik geen tegenstander van. Roberto heeft niet overduidelijk 1 positie waar hij het beste is. Als rechtsback maar ook als middenvelder kan hij heel goed uit de voeten. Ik persoonlijk zou Roberto ook als rechtsback gebruiken, maar die niet over de rechtsbuiten heengaat, maar naast Busquets stapt in de aanval. Zo kun je ook zijn voetballende kwaliteiten optimaal benutten.
Ik vind het ook onnodig om 2 super talentvolle rechtsbacks te hebben, je kunt er toch maar 1 opstellen?! Zonde om zo'n ander groot talent dan op de bank te houden

14 januari 2018 om 16:43

dat is ook weer zo , als je naast Semedo nog een groot talent zou kopen is dat inderdaad ook weer niet nodig omdat je ook Palencia al hebt

ik vind wel dat Roberto een positie heeft waar hij het best tot zijn recht komt
en dat is het middenveld
maar nogmaals op de rechtsback positie speelt hij ook zeker goed maar ik zou hem daar nu meer neerzetten wegens het bijvoorbeeld overvolle middenveld of een wissel / blessure van Semedo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Zondag 15 juli
Jeffrey Bruma blijft VfL Wolfsburg deze zomer trouw. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren