Allardyce bevestigt: ‘Op dit moment is er geen plek meer voor Klaassen’

Zaterdag, 13 januari 2018 om 09:44Chris Meijer

Na zes maanden in dienst van Everton mag Davy Klaassen al weer vertrekken bij Everton, zo bevestigt manager Sam Allardyce. The Toffees telden afgelopen zomer 27 miljoen euro neer voor de aanvallende middenvelder, maar hij kende een tegenvallende start bij Everton. Overigens mag ook Sandro Ramírez Everton na een half jaar alweer verlaten.

“Op dit moment constateer ik dat het niet werkt. De jongen is bereid om te vechten voor zijn plek. Maar voordat ik hier kwam en sinds ik hier ben, lijkt het alsof er meer van de andere spelers komt dan van Davy. Dat is heel erg jammer, zowel voor de club als voor de speler. Als persoon is hij een geweldige jongeman, maar op dit moment heb ik in mijn selectie geen plaats voor Klaassen”, wordt Allardyce geciteerd door de Daily Telegraph.

“Voor iedereen in deze grote selectie geldt hetzelfde principe. Als je een kans krijgt, moet je er klaar voor zijn. Je krijgt maar één kans, meer niet. Hetzelfde geldt voor Sandro, die heeft misschien wel twee of drie kansen gekregen. Ik kan niet meer kansen geven, want mijn baan gaat om resultaten behalen. Hij zorgt er zelf voor dat hij niet tot het team behoort, ik doe dat niet”, vervolgt Big Sam, die reeds Cenk Tosun mocht verwelkomen bij Everton en momenteel werkt aan de komst van Theo Walcott.

“We hebben een kans, maar we concurreren met een andere club uit de Premier League. Het is niet nodig om dat geheim te houden. Hij kent mij, hij kent Sammy Lee en hij kent Craig Shakespeare”, concludeert Allardyce. “Hij weet dat de club de goede kant opgaat. Ik ben hier vanwege de toekomst van de club en die ziet er goed uit. Daarnaast moet ik een balans zien te vinden tussen de progressie op het veld en die buiten het veld. Theo heeft de juiste leeftijd om een goede aanwinst te zijn. Hij zou op dit moment in de beste fase van zijn carrière moeten zitten.”


Poll

Denk jij dat Davy Klaassen in januari een nieuwe club zal vinden?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

68 reacties (laatste reactie door frtorres)

Toch raar dat zo'n overstap totaal verkeerd uitpakt. Vond het wel een goede club voor hem, zeker omdat Koeman er zat. Hopelijk wordt Klaassen geen tweede Siem of Luuk de Jong waarvan blijkt dat de Eredivisie echt hun plafond is (met een enkele uitschieter). Zou alleen maar goed voor Oranje zijn als hij naar een fatsoenlijke club gaat en daar aan spelen toekomt. Wellicht past Klaassen beter in Duitsland dan in Engeland.

13 januari 2018 om 10:01

Clubs gaan echt geen nederlandse spelers meer kopen, klaassen beste speler van eredivisie is nu de slechtste speler van engeland

13 januari 2018 om 10:12

Wat een onzin. Er zijn de laatste 10 jaar zat voorbeelden van spelers uit de eredivisie die moeiteloos mee kunnen in een topcompetitie Suarez - Vertongen - Eriksen - Wijnaldum bijvoorbeeld en ook spelers als Fer, Propper , Pieters , Janmaat , De ROon etc bleken van toegevoegde waarde. De eredivisie wordt nog altijd gezien als de plek om relatief goedkoop spelers te halen. Soms zit er uiteraard ook een misser tussen. Denk overigens dat Klaassen en ook een DEpay makkelijk mee kunnen bij een Engelse subtopper , als ze bij de juiste club terecht komen.

13 januari 2018 om 10:40

Dat hij tot beste speler werd verkozen vond ik vreemd. Pröpper en Guardado vond ik destijds beter, maar dat zal mijn gekleurde bril wel zijn. Klaassen werkt hard en is heus niet slecht, alleen komt hij klasse tekort. Hij is niet lang, komt handelingssnelheid tekort en is niet snel. Dan wordt het verdomd lastig in Engeland. Het is hard maar wel eerlijk van Allardice om tot deze beslissing te komen. Fair naar Klaassen toe. De vraag is alleen, wat nu? In Engeland zie ik hem het niet redden. Het is dan de vraag of een andere buitenlandse club hem wil en kan betalen. In hoeverre werkt Everton hier aan mee? Hij is natuurlijk wel ongenadig hard door de mand gevallen nu. Vraag is wie het nog met hem aandurft voor hoeveel geld........

13 januari 2018 om 10:45

@quar3sma: Klaassen de beste speler van de Eredivisie vorig jaar noemen is nogal subjectief. Daarnaast, er zijn genoeg Nederlanders die in de Premier League spelen en het daar behoorlijk doen. Davy Propper heeft al 22 wedstrijden in de benen en kwam ook in de zomer van 2017 over.

13 januari 2018 om 11:00

Proper en guardado waren evenals heel PSV gewoon onder hun kunnen aan het spelen vorig seizoen. Hoe kun je claimen dat zij beter waren? Ligt indd aan je bril. Als je kea zei dan had ik je geloofd.

13 januari 2018 om 11:10

@Lee112, Hij werd verkozen tot speler van het jaar seizoen 15/16. Dat seizoen waren Pröpper en Guardado gewoon beter. Afgelopen seizoen zeker niet nee. Ik vermoed dat je daar mee in de war bent. Correct me if i am wrong.

13 januari 2018 om 11:15

Beetje kort door de bocht. Zoals Pieterprins773 al schrijft, voorbeelden te over van spelers die het wel hebben gehaald. En als ik nu in de Eredivisie kijk kan ik ook wel weer 10 spelers opnoemen waarvan ik denk dat ze in de grote competities nog wel wat gaan laten zien. Ik denk dat Everton gewoon niet de club was voor Klaassen, Koeman er ook uit. En bovendien speelt Everton natuurlijk totaal ander voetbal dan Ajax. Neem een Jari Litmanen, briljant bij Ajax maar heel veel minder bij Liverpool en Barcelona. Heeft ook gewoon met type spel te maken.

13 januari 2018 om 11:31

Omdat wij alleen naar Nederlandse spelers of spelers uit de Eredivisie kijken, denken we dat we de laatste tijd alleen puin verkopen. In andere landen wordt er echter precies hetzelfde gedacht. Ook die zien meer dan de helft van de spelers die naar de Premier League vertrekken falen. Het niveau daar en in andere topcompetities is nou eenmaal een stuk hoger dan in de meeste competities daaronder. Er is ook niet echt meer een subtop qua competities. Het is nu van de middenmoot naar de top qua competities, omdat de grote competities direct toeslaan als ergens iets interessants rondloopt. Hooguit een Portugal is nog subtop... Waar PSV vroeger Kezman uit Servië haalde, vertrekken die grote talenten nu rechtstreeks naar Benfica of andere grote clubs voor miljoenen.. Waar Ajax Zlatan haalde, vertrekt een talent als Isak nu voor miljoenen naar Dortmund.. Waar Ajax vroeger in staat was een topscorer als Huntelaar weg te halen bij een subtopper, vertrekken die nu voor miljoenen naar Tottenham.. En dan moet ik zeggen dat de Nederlandse clubs de laatste jaren nog redelijk goede zaken doen met spelers als Lozano, Neres, Kuijt, Jorgenson, Ziyech, Guardado, Moreno, Sanchez, Van Ginkel, Huntelaar, Van Persie, El Ahmadi, Berghuis...

13 januari 2018 om 10:13

Goed voor oranje? Deze knul komt echt niet in aanmerking voor oranje? Zowel dan word t allemaal wel heel triest, wat kan die nou op veel rennen na? En dat camera bewuste "oppeppen van teamgenoten"

13 januari 2018 om 11:13

Dit gebeurde ook met Clasie, beste middenvelder van de Eredivisie en totaal geen succes in Engeland. En jongens als Fer, Wijnaldum, De Roon, Blind en Propper redden het wel gewoon - tis lastig voorspellen.

Grootste probleem blijft voor Klaassen dat Everton na Klaassen nog drie extra aanvallende middenvelders kocht, en nu zes spelers voor twee posities heeft. Davies, Rooney, Schneiderlin, Sigurdsson en Vladic zijn allemaal beter.

Mischien weer een half jaartje ajax ?

13 januari 2018 om 09:59

Nee dat moeten Ajax en Klaassen op dit moment niet willen. Ben ook geen voorstander van huren als we daar zelf goede spelers hebben rondlopen.

13 januari 2018 om 10:22

Nee lijkt mij ook niet wat. Maar mischien voor Klaassen wel interessant

13 januari 2018 om 10:01

Ajax heeft Ziyech, Van de Beek, Schone, Frenkie de Jong en Siem de Jong op het middenveld lopen, die winnen niets bij een half jaar huren. Alleen terugkomen met de belofte langere tijd te blijven zou voor Ajax een optie zijn, maar dat is voor Klaassen nog te vroeg.

Jammer voor Klaassen. Hopelijk komt er een leuke club uit Duitsland of Italië die hem wil overnemen. Napoli wilde hem al 2x overnemen maar grepen missen, misschien komen zij voor een 3e keer. Is nu waarschijnlijk voor een prikkie op te halen.

13 januari 2018 om 10:17

@FRtorres Toch denk ik dat Klaassen prima bij een Napoli zou passen. Spelen aanvallend voetbal met harde werkers. Denk best dat Klaassen daar goed uit de verf zou komen. Davy past blijkbaar gewoon niet bij een Everton of het Engels voetbal.

13 januari 2018 om 11:27

@ FRtorres, zoveel kunnen ze niet gezien hebben zat voornamelijk op de bank of op de tribune. Maar die gooien de eerdere scoutingsrapporten in de prullenbak omdat iemand de concurrentiestrijd heeft verloren Bij Everton? Op je 24e kan je nog steeds stappen malen in je ontwikkeling. Ik sluit het niet uit dat Klaassen alsnog slaagt op subtop niveau.

Jammer voor Davy. Had verwacht dat ie het beter zou doen. Niet zo zeer dat hij de bepalende speler van Everton zou worden, maar dat ie op zich mee kon in het niveau. Zelfs dat lukt bij lange na niet. Zal voor een deel aan de omstandigheden liggen, maar hij heeft er zelf ook een grote rol in. Nu ie er zo ruim naast zit bij Everton zie ik ook niet dat een andere club in de Premier League hem even gaat oppikken. Die gaat niet wegkomen normaal gesproken.

13 januari 2018 om 14:42

Was het nou echt allemaal zo dramatisch? Hij heeft 4 wedstrijden gespeeld toch? Geen tijd om aan te passen, meteen stuk geschreven door de tabloids... Het is allemaal wel heel snel gegaan en een echte kans heeft hij niet gehad. Het is geen wereldvoetballer maar hij moet toch zeker meekunnen bij een Duitse subtopper...

13 januari 2018 om 14:48

Het zegt genoeg dat in die 4 wedstrijden en de trainingen daarna schijnbaar geen enkel perspectief meer voor hem is bij Everton. Dat vind ik best bijzonder in 5 maanden. Dat is niet een beetje door het ijs zakken

Ik had het wel verwacht dat Klaassen geen topspeler zou worden maar dit had ik toch niet echt zien aankomen. In de Europa League heeft hij laten zien me te kunnen op dit niveau. Als ik hem was zou ik een stapje terug doen naar de Duitse subtop of iets dergelijks. Dat past denk ik beter bij hem.

Bij Ajax vond ik Klaassen al een hardwerkende voetballer met scorend vermogen, niets meer en niets minder. Bij Ajax heeft hij er alles uitgehaald, maar Klaassen was vaak bij Ajax toch onzichtbaar. Ik denk dat dit hem de das heeft omgedaan bij Everton. Toch dacht ik dat dit de perfecte club voor Klaassen zou zijn

13 januari 2018 om 12:16

Klaassen heeft iets wat Siem de Jong ook heeft en dat is bijna ongrijpbaar. Als je het toch moet omschrijven dan zijn het beide twee grijze muizen die nooit een team op sleeptouw nemen en nooit excelleren in een team die een stap hoger ligt, terwijl ze daar wel de positie voor hebben. Op beide de posities moet je gewoon een dragende kracht zijn, maar ze zijn echt te grijs. Sluit me een ook prima bij je aan dat ie te onzichtbaar is. Dat was ie bij ajax ook al, maar kon dat compenseren door de ballen in het hoekje te schuiven die van de flanken af kwamen. Bijna niemand speelt met het ajax systeem en hebben zulke bewegelijke vleugelspelers als ajax. Sigurdsson kan je niet vergelijken met Younes of Kluivert, die maken juist hun acties

13 januari 2018 om 13:33

Haha nooit een team op sleeptouw nemen? Ik de k dat Siem de Jong en in mindere maten Klaassen de meeste belangrijke doelpunten hebben gemaakt van heel Ajax de afgelopen tien jaar. Zij zijn zo goed om dat allround zijn en op staan op momenten dat het nodig is. Wedstrijden zoals Ajax Twente en Ajax Schalke bijvoorbeeld.

13 januari 2018 om 17:27

Ja dat ze doelpunten maken klopt, maar dat is niet wat ik bedoel. Ze hebben geen exceptionele kwaliteit. Ze zijn niet bovengemiddeld technisch, hebben niet een bovengemiddeld afstandsschot.. Ze draaien mee als een soort motortje in een machine, maar zullen nooit het belangrijke motortje zijn. Niet in het buitenland in ieder geval. Siem en Davy komen daarvoor echt tekort. Waarom zou je Klaassen opstellen, terwijl je Sigurdsson met z'n afstandschoten hebt? Of ipv Gueye die elke bal afpakt? Ze zijn niet bovengemiddeld goed in alle dingen (neemt natuurlijk niet weg dat ze prima kunnen voetballen in de eredivisie! Geen sneer richting Ajax of iets in die koers). Het zijn wel gewoon grijze muizen

13 januari 2018 om 10:19

Beetje onzin, want Pochettino heeft Janssen gekocht en verhuurd, terwijl Koeman Klaassen 5 wedstrijden heeft gegeven, daarna is ontslagen en Klaassen gewoon al direct op plan B is gezet door Allerdyce.

Allerdyce doet het momenteel beter, maar dit zijn toch wel streken van managers vs trainers. Managers zijn Pellegrini, Mourinho en bijvoorbeeld Ancelotti, trainers zijn Klopp, Pochettino, Pep.

Dus met weinig kansen, bij een manager als deze is het toch wel verdomd lastig ongeacht de speler.

13 januari 2018 om 10:40

@Schop, Koeman gebruikte Klaassen al niet meer. Laatste 5 PL wedstrijden van Koeman mocht Klaassen maar 1x mee doen. Stellen dat hij na de komst van Allardyce direct op plan B is gezet is dus niet waar. Koeman heeft hem daar gezet en Allardyce heeft hem daar simpelweg ook gelaten.

13 januari 2018 om 10:56

Schop

Klaassen heeft onder Koeman 190 minuten gespeeld en dat kan je makkelijk verdelen over 5 wedstrijden maar in werkelijkheid zijn het 2 volle wedstrijden met wat blessuretijd. Blijkbaar vond Koeman hem ook al tegenvallen en heeft die hem op plan B gezet.

13 januari 2018 om 11:29

Vond dat Koeman in een lastig pakket zat met Gylfi en Rooney. De fans en het bestuur hebben Rooney gekocht terwijl daar eigenlijk helemaal geen nood voor was. Pure marketing, maar hij Moet wel spelen. Ik vind hem nou juist pure middelmaat.

Zelfde verhaaltje bij Moyes en V Gaal, Rooney moet spelen volgens de fans totdat er een manager komt die hem gewoon durft te passeren en de fans daar weer lekker mee lopen.

13 januari 2018 om 13:16

toch heeft de huidige rooney veel meer impact op het spel dan Klaassen

13 januari 2018 om 10:26

Davinson Sanchez lijkt er daarentegen geen enkel probleem mee te hebben. Stappen naar een grotere competitie moeten altijd per individu bekeken worden. Het is lastig te beoordelen of een speler aan kan haken bij een hoger niveau.

13 januari 2018 om 10:30

Ajax laat Everton alle hoeken van het veld zien dus dat is onzin. De speelwijze van deze trainer past gewoon niet bij de manier waarop Klaassen kan excelleren. Niet erg en snel weg daar.

13 januari 2018 om 13:56

Dat Ajax Everton alle hoeken van het veld vind ik een nogal boute bewering. Het lijkt mij toch minstens gelijkwaardig of denk je dat Klaassen bewust voor een stap omlaag gekozen heeft met Everton?

13 januari 2018 om 11:30

Zolang die maar niet wordt verhuurd aan een club uit België en op de bank beland. Dat zou pas ernstig zijn.

13 januari 2018 om 13:40

Haha. Everton is ook gewoon niet zo'n goede club. Hij krijgt zijn kansen niet op zijn positie en heeft dus niet eens de mogelijkheid gehad om er doorheen te zakken, zoals jij FRTorres graag zou zien.

Een club als Hoffenheim zou hem wel passen denk ik. Geen topteam maar toch een gerespecteerd niveau subtop in Duitsland. Op de een of andere manier heb ik altijd het gevoel gehad dat hij het beste tot zijn recht komt in de Duitse competitie. Puur een gevoel. Helaas in Engeland is het niet geworden wat hij ervan verwacht had al zag je dat ook deels aankomen.

Amper vier wedstrijden gespeeld. Tja, als je niet 1.90 bent en 85kg val je al snel uit de smaak bij veel Engelse clubs. Helemaal ook bij zo'n typische Engelse manager als Allardyce die wel graag op fysiek bouwt.

Heeft verder weinig met de kwaliteiten van Klaassen te maken. Gewoon geen type speler dat Allardyce niet graag in zijn selectie heeft. Ik denk dat hij Leroy Fer tot zijn beschikking zou hebben die wel zou spelen. Sterker, sneller, dat zien ze graag daar. Voetballende kwaliteiten komen op de tweede plek. Het zegt ook genoeg dat Sandro Ramirez, toch een prima voetballer ook naar het tweede plan wordt verwezen. Denk ook dat Allardyce daar veel liever een type Caroll/benteke ziet.

13 januari 2018 om 10:32

Ook technische spelers slagen in Engeland hoor. Alleen wanneer je als speler die het moet hebben van hard werken fysiek geen beest bent dan val je door de mand. Hij blinkt gewoon nergens in uit. En ja dan val je buiten de boot. De resultaten spreken voor zich bij Everton dus hij zal het vast wel goed zien.

13 januari 2018 om 11:33

@psv, welke resultaten spreken voor zich? Laatste 5 wedstrijden heeft Everton niet gewonnen 😂😂

13 januari 2018 om 10:37

Wat een onzin... het is heel simpel, fysiek vinden zij idd belangrijk. Wanneer je op technisch vlak het niet redt en je kunt niet terug vallen op je fysiek dan word je overlopen. Dus Klassen zijn eigen techniek liet hem in de steek, omdat klassen gewoonweg niet over een hele goede techniek beschikt. Hij zou alleen maar overlopen worden. Wanneer zijn techniek beter was dan kwam hij wel meer in aanmerking. Alsof Everton alleen uit grote, sterke kerels bestaat. Klassen komt gewoon te kort. Koeman heeft hem zelf gehaald en Koeman wist dat Klassen geen 1.90 was en fysiek heel sterk. Hij kwam dus al te kort onder de trainer die hem graag wilde. Dan lijkt het mij logisch waar het aan ligt.

13 januari 2018 om 10:38

Volgend mij spelen spelers als Vlasic en Davies wel gewoon, dus je betoog over fysieke spelers gaat gewoon niet op. Daarnaast is Koeman ontslagen na de wedstrijd tegen Arsenal. In de laatste 5 PL duels deed ook Koeman maar 1x een beroep op Klaassen. Ook Koeman vond Klaassen dus simpelweg niet goed genoeg.

13 januari 2018 om 11:08

Dat slaat nergens op - Sigurdsson, die grotendeels Klaassens positie speelt, is veel meer een technische speler dan Klaassen. Ook Rooney is technischer (met veel minder loopvermogen), net als het jonge talent Vlasic (die ook al 8 wedstrijden heeft gespeeld).

13 januari 2018 om 12:13

Klaassen is voetballend gewoon niet goed genoeg om zijn matige fysiek te compenseren. Een slechtere Dirk Kuyt eigenlijk.

Klaassen moet spelen bij een team dat een raumdeuter wilt. Dus Duitsland of Italië, waar je hard kan werken, maar waar intelligentie ook veel uitmaakt en je kan spelen als een middenvelder/spits hybride.

Ach, dit zag iedereen, buiten de Ajax supporters, toch wel aankomen? Het is een harde werker die makkelijk voor het doel komt en zijn goals meepikt. Heeft een simpele basistechniek waardoor hij bij Ajax meekon op technisch gebied. Klassen is gewoon de verbeterde versie van Toornstra. Ik vond de stap naar Everton veel te hoog, maar ik dacht met Koeman erbij zal hij wel zijn minuten pakken zoals Blind bij united onder van Gaal. Zelfs onder Koeman speelde hij amper. Ik zou als ik hem was terug keren naar de eredivisie. Een club als Utrecht zou hem voor een halfjaar kunnen huren wanneer Ayoub toch nog weggaat. En na dat halfjaar zou ik een leuke club in Duitsland of Italië zoeken. Nu eerst maar even voetballen en vertrouwen terug krijgen.

Wij bij Ajax zagen het ook wel aan komen hoor. Kwam bij ons eigenlijk al te kort. Werd er vorig jaar nog een keer uitgelopen door Breuer. Dan heb je in het buitenland niks te zoeken. Hij werkt overigens wel keihard.

Kom maar naar Newcastle !

Wijnaldum is daar ook niet slechter van geworden. En een allround middenvelder mét scorend vermogen is altijd welkom. Er schijnt wat serieuze belangstelling te zijn, dus laten we hopen dat het concreet wordt !

Ongelofelijk 27 miljoen uit het raam gepist! Daar kan Davy Klaasen overigens niets aan doen!
27 miljoen geloof dat dat de begroting is van een Nederlandse subtop club.

Waanzinnige bedragen zijn het

Nooit een mooie voetballer gevonden maar zijn drive en inzet en strijsd verdiende veel respect en daarom zo jammer dat hij het niet gered heeft in de PL.

Moet lekker naar Ajax gaan, hij redt het niet in het buitenland. Hij heeft gewoon die extra kwaliteit niet. Hij is in alles prima maar in niets echt heel goed. Redelijk snel, redelijk sterk, redelijke techniek, redelijk alles. Daarmee red je het buitenland niet.

13 januari 2018 om 14:48

Mwah zie hem bij sommige clubs uit de Serie A nog wel mee kunnen, clubs die boven de degradatie streep blijven, maar niet meedoen om de prijzen, die een beetje voor plaats 16 tot 10 voetballen

13 januari 2018 om 15:16

Ja das waar, maar waarom dan niet lekker bij Ajax wel om prijzen spelen en misschien weer een keer ver komen in Europa.

13 januari 2018 om 15:35

Ik zou dan altijd Italië boven Nederland verkiezen. Beter klimaat, beter salaris, prachtig land, mooie vrouwen, geweldige keuken, en je staat meer op de radar van grotere Italiaanse clubs uit de serie A

13 januari 2018 om 16:54

Zoals frietmet al typt waarschijnlijk een beter salaris en je speelt wedstrijden al tegen teams die je anders alleen in Europa tegen komt, en zelf zou ik alleen al voor de koffie en het eten naar Italië gaan 😂😂

Bizar dat een club in de zomer 50 miljoen spendeert aan twee spelers, om die na een half jaar eruit te werken..

Schuld van Koeman die hem gewoon slecht heeft behandeld om zijn eigen positie te handhaven. Had hem iets meer vertrouwen gegeven en hij speelde nu gewoon basis. De engelse competitie is echt niet zo goed als men hier en in de media wil laten geloven. Alleen de top is goed en de rest daar kunnen onze topploegen gewoon van winnen. Vooral onderin de PL is dramatisch slecht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Everton

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool3416
6.Everton327
8.Chelsea2910
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
A. DoucouréMiddenvelder171
G. SigurðssonMiddenvelder162
D. Calvert-LewinAanvaller1611
A. IwobiMiddenvelder151
J. PickfordKeeper150
RicharlisonAanvaller132
AllanMiddenvelder120
Voor de complete selectie: Clubpagina Everton.

323 fans
Middenvelder, 27 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 19 januari
De overbodig geraakte Junior Firpo is op de radar verschenen van zowel AC Milan als West Ham United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren