Live meepraten in de oefenduels: PSV - Fluminense

Zaterdag, 13 januari 2018 om

Toernooi: Florida Cup
Datum: 13 januari 2018
Tijd: 01.00 uur
Stadion: Spectrum Stadium, Orlando

Opstelling PSV: Room; Rosario, Luckassen, Obispo, Paal; Mauro, Rigo, Lundqvist; Gakpo, Lammers en Malen.

Opstelling Fluminense (Bra): Júlio César; Renato Chaves, Gum, Reginaldo; Gilberto, Richard, Marlon; Sornoza, Douglas; Marcos Júnior en Henrique Dourado.48 reacties (laatste reactie door purpledonkey)

Jongens, let op Scarpa als hij vandaag speelt.. laatbloeier maar wel een geweldige speler. was zo'n beetje de enige speler die vorig seizoen de moeite deed om te voetballen bij Fluminense.

Fijne wedstrijd

13 januari 2018 om 01:15

Scarpa is niet meer speler van Fluminense.

Ligt het aan mij of is het niet heel optimaal dat Psv zo ver speelt? Zo'n jetlag heb je niet snel uit je systeem.

13 januari 2018 om 00:31

Lijkt me ook niet inderdaad. Aan de andere kant. Zij zijn wel de enige die in een leuk toernooitje tegen leuke tegenstanders kunnen oefenen. Maar of de reis het waard is..

13 januari 2018 om 00:35

Wel interessante tegenstanders inderdaad. Eigenlijk compleet tegenovergestelde van Ajax, dat lekker in Europa tegen matige teams speelt.

13 januari 2018 om 10:02

In de eredivisie heb je ook alleen maar matige teams.

13 januari 2018 om 00:33

Vind ik inderdaad ook een flink nadeel aan dergelijke tripjes. Ook al ben je ruim op tijd terug, het kost je wel weer een paar dagen om trainingsfit te raken, zowel de heen- als terugreis.

13 januari 2018 om 00:36

Zeker in Amerika trainen lijkt me zwaar. Dan voelt het s ochtends alsof het nog s nachts is. En als je dan net lekker in het ritme zit moet je straks weer terug...

13 januari 2018 om 00:42

Inderdaad, lijkt me niet ideaal voor je ritme. Bovendien was het vandaag in Florida zo'n 27 graden geloof ik. Weet niet hoe dat in bijvoorbeeld Spanje nu is maar ideaal lijken me zulke verschillen niet. Maar er zal ook vast een financiële/marketing component aan vastzitten.

13 januari 2018 om 00:56

Ajax zirt in Portugal, dacht ik. Daar regende het voornamelijk. Ook niet geweldig.

13 januari 2018 om 00:51

Ja daar heb je zeker gelijk in. Een optimale voorbereiding op de wedstrijd tegen Heracles is het zeker niet. Maar aan de andere kant win je, in mijn ogen, juist heel veel als het gaat om zaken als teambuilding. Voor veel (jonge) spelers is het de eerste keer in Amerika of de eerste keer dat ze een Baseball wedstrijd (waarin Lebron James speelt) hebben bezocht en dat zijn hele fijne ervaringen om mee te maken. Als groep groei je meer naar elkaar toe tijdens zo een trip. Dat weegt zwaarder dan de wedstrijd tegen Heracles waarin geen excuses gelden en gewoon gewonnen moet worden.

13 januari 2018 om 01:00

Het heeft natuurlijk zo ook zn voordelen inderdaad. Opzich scheelt het ook wel dat ze in de ED zo absurd lang vakantie hebben.

13 januari 2018 om 01:12

Tsjonge, die Lebron James is ook van alle markten thuis hè!

13 januari 2018 om 06:55

Ach als ze een paar dagen vrij zijn vliegen er ook een aantal naar huis (Mexico/Uruguay/Colombia) en Dubai, Curaçao, Thailand en de V.S. zijn volgens Twitter ook populair bij de spelers 😁

PSV met 9 jeugdspelers aan de aftrap. Lijkt me iets teveel van het goede tegen zo'n tegenstander. Helemaal omdat veel spelers ook nog eens niet op 'hun' positie staan. Wel een mooi moment om te kijken hoever een Rigo, Mauro, Rosario zijn. Erg benieuwd, blijf er graag een paar uur voor op

Zo! Cocu zet voor de verandering even een compleet nieuwe elftal erin ten opzichte van de wedstrijd tegen Corinthians. Ik ben vooral zeer benieuwd naar Obispo, Malen en Mauro jr. De laatste twee vielen onwijs goed in tegen Corinthians en over Fluminense hoor ik dat ze het totaal niet bijzonder doen.

Medelijden met die commentator. Die zit gewoon om 1 uur 's nachts een oefenpotje PSV - Fluminense te kijken en moet dan ook nog eens actief commentaar geven voor zo'n 100 mensen...

13 januari 2018 om 01:15

Haha en het is eigenlijk nog jong PSV ook.

13 januari 2018 om 01:21

Haha. Deze is tenminste een stuk actiever als die van de wedstrijd tegen Corinthians. Wat was dat een saaierd. En het lijkt mij juist best een leuk beroep. Zou zo met hem van plek willen ruilen. Wedstrijdje kijken en nachttoeslag!

13 januari 2018 om 01:24

Nou vind deze al saai genoeg eerlijk gezegd haha. Lijkt er ook niet helemaal bij te zijn. Het beroep an sich lijkt mij inderdaad ook wel wat, maar als je al regelmatig Excelsior - Groningen moet voorzien van commentaar zouden dit soort wedstrijden mij gestolen worden haha.

Overigens: Dat Fluminense stelt echt niet veel voor voor zover ik nu kan beoordelen. Weet niet of dit hun eerste elftal is maar pohhh wat een laag niveau.

13 januari 2018 om 01:24

Vind het nog best een leuk potje. PSV lekker jong en aanvallend. Is ook wel eens anders geweest.

13 januari 2018 om 01:26

Is zeker een leuk potje om te zien tot nu toe!

13 januari 2018 om 03:15

Zou graag willen ruilen hoor

Fluminense heeft geld probleem, dus de helft elftal is weg bij Fluminense. De spits Dourado Blijft ook niet bij Fluminense. Ik denken als zo doorgaan gaan ze deze jaar degraderen na 2de divisie.

13 januari 2018 om 01:25

Op basis van de eerste 20 minuten zou me dat niet verbazen. Ze laten niet veel zien tot nu toe. Geen idee of dit hun sterkste opstelling is natuurlijk, maar PSV speelt ook met een soort Jong PSV natuurlijk.

13 januari 2018 om 01:28

Vond Corinthians eerlijk gezegd ook niet bijzonder veel voorstellen.

13 januari 2018 om 01:29

Die wedstrijd heb ik helaas niet kunnen zien. Zou wel bijzonder zijn. Corinthians is de regerend kampioen, Fluminense de nummer 14 als ik me niet vergis.

13 januari 2018 om 01:32

PSV verdiende die wedstrijd de overwinning. De eerste beste aanval voor Corinthians was een goal.

Wat ik er nu van zie zou dit Fluminese zelfs in de Jupiler league nog moeite hebben.

Lekker veel jeugd erin.
Goed voor de ontwikkeling.

1-0. Hele mooie goal van Lammers!!

13 januari 2018 om 01:49

Nu schijnt die Fluminense niet veel te zijn tegenwoordig. En zoals hierboven word aangegeven schijnen ze geldproblemen te hebben maar buiten dat vind ik dit jonge elftal van PSV wel heel leuk voetballen! Je ziet hoe graag sommige spelers zich willen bewijzen en ze spelen hier gewoon de nummer 14 van de Braziliaanse competitie kapot. Dit elftal is leuker om naar te kijken dan die van eergister. Gun vooral Malen en Mauro een goaltje. Mauro wil zich heel graag onderscheiden merk ik. Een beetje te geforceerd soms.

13 januari 2018 om 01:53

Het fijnste is nog dat het hele elftal aanvallend denkt. En elke fout wordt gelijk hersteld.

Heerlijke goal hoor van Lammers😍

Prachtige goal Lammers! Volstrekt verdiend op voorsprong.

Wat een schitterende goal van Lammers. Die jongen heeft een ontzettend goede techniek voor iemand met zijn postuur. Hij staat misschien bekend als wat houterig, maar hij laat soms dingen zien die je niet zou verwachten. Een hele goede actie heeft hij, en dat laat hij hier weer zien.

Heel positieve eerste helft van "jong" Psv. Misschien moeten die Brazilianen een keer gaan oefenen op buitenspel. Staan ze namelijk elke keer als ze op de helft van PSV komen.

Zo, wel een latertje, maar een leuke eerste helft gezien. Geweldige goal van Lammers zeg. Die maakt even reclame voor zichzelf. Het is interessant te zien wie het aankan en wie wat tekort komt.

13 januari 2018 om 02:00

Vind de eerste helft eigenlijk alleen "de ervaren" Luckassen wat tegenvallen.

13 januari 2018 om 02:08

Die aankoop vond ik überhaupt al onbegrijpelijk, dus zoveel verwacht ik ook niet vsn hem. Toch doet hij in mijn ogen weinig fout vandaag. Hoop dat Obispo nog wat kan laten zien. Daar ben ik wel nieuwschierig naar. Ik zag hem wat risicovlooe inspeelpasses geven. Gedurft, maar of dat wel zo verstandig is........

13 januari 2018 om 02:11

Mwoah, heeft nog weinig te doen gehad eigenlijk. Heeft nog niks goeds als slechts kunnen laten zien vind ik.

Wat een kans zeg. Die moet er gewoon in. Of in ieder geval beter op doel . Fluminense is echt niet veel soeps.

13 januari 2018 om 02:27

Haha ja dat dit nog 14e geëindigd is..

13 januari 2018 om 18:30

Ik zal uitleggen Fluminense heeft geld probleem.
Ze hebben niet een 11 spelers meer... die in de competitie heeft gespeeld.
Fluminense heeft niet eens gewoon basis spelers meer, ze gaan gewoon jongens van jonge Fluminense kansen geven, want ze hebben geen geld voor niks .
Henrique dourado wordt nog verkocht ik weet het zeker.
Deze jaar ze gaan weer degraderen voor de 4 keer in de geschiedenis van Braziliaanse competitie.
Dus Fluminense betekent niks al jaren in Braziliaanse competitie.

Slecht acteerwerk van Gakpo. Iets minder duiken en je krijgt hem misschien mee.

1-1 in de extra tijd. Totaal onverdiend ook.

13 januari 2018 om 09:58

Redelijk, maar ook wat onopvallend. Speelde niet slecht, maar stak er zeker niet boven uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Dinsdag 18 september
Een ruildeal tussen Manchester United en Arsenal kan in januari gaan plaatsvinden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren