Huurling vertrekt bij FC Twente: ‘Man City slaat hem hoog aan’

Vrijdag, 12 januari 2018 om

Isaac Buckley-Ricketts is vertrokken bij FC Twente. De negentienjarige rechtsbuiten werd gehuurd van Manchester City, maar kwam in de eerste seizoenshelft niet verder dan acht optredens met een totaal van 224 speelminuten.

De Engelsman, die bij Manchester City nog tot medio 2019 onder contract staat, maakt het seizoen af bij Oxford United in de League One, het derde niveau van Engeland. “Hij is erg snel en behendig en ik denk dat de supporters van hem gaan houden omdat het leuk is om naar hem te kijken”, zegt Pep Clotet op de website van Oxford United.

“Hij is erg jong, maar hij staat binnen Manchester City hoog aangeschreven en men denkt dat dit een belangrijke stap kan zijn in zijn ontwikkeling”, aldus de manager van the U’s. Buckley-Ricketts gaat bij zijn nieuwe tijdelijke werkgever samenspelen met onder anderen Dwight Tiendalli en Gino van Kessel.


Poll

Heeft Isaac Buckley-Ricketts voldoende kansen gekregen bij FC Twente?


Gerelateerd

9 reacties (laatste reactie door adeb)

Heeft de kans toch echt wel gekregen bij Twente.
Als je een met een erg slecht spelende Slagveer nog niet iemand kan overtuigen dat je meer speeltijd moet krijgen, dan gaat er toch iets fout. Als een speler hoog aangeschreven staat, gaan ze toch niet naar Twente of de league one, dan zullen ze wel bij een betere club komen.

Het is ook geen verrassing dat hij weg gaat. City had al aangegeven dat hij niet kon blijven als hij niet meer speeltijd kreeg.

12 januari 2018 om 15:53

zag hem een paar keer vanaf de zomer had Grote verwachtingen van iemand van uit deze miljarden club en opleiding .maar kon niet overtuigen.ook niet in de kansen die hij kreeg.vergeleken met de techinisch vaardige en rappe 19 jarige portugese buitenspeler Fernandez bij Twente valt hij in het niets wat ik althans daar heb gezien.grote namen van club zeggen niets wat weer eens is gebleken.

Natuurlijk slaat Manchester City hem hoog aan. Dat doen ze bij al die jonge spelers om de marktwaarde wat op te krikken. In werkelijkheid heeft maar een heel klein percentage ook werkelijk de kwaliteiten om bij een club als FC Twente te slagen, laat staan de Nederlandse top of hoger. De meeste talenten zijn van JL-niveau of lager.

Verder ben ik ook niet rouwig om zijn vertrek. Hij heeft genoeg kansen gekregen en geen enkele wedstrijd ook maar enige indruk kunnen maken. Als je zo'n jongen dan bij het eerste elftal hebt, is dat eigenlijk een klap in het gezicht richting spelers uit eigen jeugdopleiding. Veel slechter dan Gjorgjev, George en Buckley-Ricketts kun je het eigenlijk niet doen.

Goed nieuws. Nu snel nog een aantal spelers weg en dan hopelijk 2 of 3 gerichte versterkingen erbij die er direct staan

Ja ja je moet wel wat kunnen als je in onze micky mouse divisie speelt ........kuch kuch , of is de eredivisie niet zo slecht als iedereen maar loopt te schreewen ,
Ik vind bovendien dat het hele verhuur circus moet stoppen , als je een speller wilt moet je hem kopen
en laten spelen en al dat Mcity en Chelsea mensen handel moet regelrecht in de ban.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
Dejan TrajkovskiVerdediger10
Stefan TheskerVerdediger10
Joachim AndersenVerdediger10
Hidde ter AvestVerdediger10
Nikola GjorgjevMiddenvelder10
Jelle van der HeydenMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

0 fans
Aanvaller, 20 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 18 september
Een ruildeal tussen Manchester United en Arsenal kan in januari gaan plaatsvinden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren