wk2018

Hazard gaat verlengen en stelt Real Madrid teleur: ‘Ja, ik ga bijtekenen’

Vrijdag, 12 januari 2018 om 08:25

Eden Hazard gaat bijtekenen bij Chelsea. De spelmaker van de regerend landskampioen van Engeland werd de afgelopen weken hevig in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid en de Londenaren zouden volgens veel buitenlandse media hun spelmaker moeten laten gaan, maar de Belg verschaft tegenover de Daily Mail duidelijkheid.

Hazard was donderdagavond, net als veel andere spelers uit de Premier League, aanwezig bij de jaarlijkse NBA-evenement in de 02 Arena in Londen en daar sprak de aanvallende middenvelder zich uit over zijn toekomst. "Ja", is het korte doch duidelijke antwoord van Hazard op de vraag of hij van plan is om bij te gaan tekenen bij de club van manager Antonio Conte.

"Ik denk dat Thibaut (Courtois, red.) dat eerst gaat doen. Dan ga ik tekenen", aldus de creatieveling, die op dit moment tot medio 2020 vastligt op Stamford Bridge. Ook Courtois, die tot medio 2019 vastligt, zou azen op een transfer, maar dit wordt dus door Hazard ontkend. Naar verluidt gaat de doelman na zijn handtekening circa 225.000 euro per week verdienen; Hazard zou de bestbetaalde speler uit de Premier League gaan worden.


Poll

Verwacht jij dat Eden Hazard Chelsea ooit nog gaat inruilen voor een andere club?


Gerelateerd

52 reacties (laatste reactie door senorsam)

Dan blijft ee niet veel over voor Real. Alleen Neymar...dan moet madrid zijn contract kopen voor iets van 500 miljoen. Ziet er niet zo goed uit voor Madrid de komende jaren.

12 januari 2018 om 08:40

Doe toch niet zo opportunistisch. Jij denkt zeker ook dat City de komende jaren gaat domineren in de PL?

12 januari 2018 om 09:02

Of hij tekent bij bij Chelsea, zodat die meer geld kunnen vangen voor hem. Coutinho en Van Dijk hadden bijvoorbeeld ook allebei vrij recent een nieuw contract getekend, maar zijn toch vertrokken.

Ik zeg niet dat het zal gebeuren, maar het kan.

12 januari 2018 om 09:54

Waarom? Over een jaar staan er gewoon weer nieuwe spelers op die dat niveau aan kunnen. Zo werkt dat altijd.

12 januari 2018 om 11:28

Blijf lekker hopen man. Real staat er binnenkort gewoon weer.

12 januari 2018 om 13:35

Denk dat het eerder is dat Real hem niet wil dan dat Hazard daadwerkelijk bij Chelsea wil blijven. Real en Barca zijn toch al jarenlang de twee beste clubs ter wereld. Maar jammer genoeg is Zidane koppig en wil hij niets veranderen aan de selectie. Stilstand is achteruitgang en dat zien we nu dus bij Madrid. Leuk dat ze al die talenten hebben binnengehaald, maar ze hebben ook toppers nodig die er elke wedstrijd staan. Nu zie je dat Benzema, Varane, Isco,... geen concurrentie meer hebben en dat zie je dus ook aan de ranglijst jammer genoeg.

Misschien zie ik te weinig wedstrijden van Chelsea, maar ik vind Hazard tegenwoordig toch minder bepalend dan voorheen. Ik denk dat het verstandig is dat hij bij Chelsea blijft, want ik zie hem zo niet 1-2-3 in de basis komen bij de absolute top.

12 januari 2018 om 09:02

Off: ik typte net al mijn reactie maar die verdwijnt als ik op reageer druk. Vorig seizoen was hij nog in bloedvorm. Dit jaar is heel Chelsea minder, wellicht omdat hazard minder is. Hij wordt inderdaad niet de beste speler van de wereld maar hij heeft alles om bij de absolute top te spelen. En hoe zo is Chelsea geen absolute top? Er zijn misschien 5 teams op de wereld echt beter (Real, Barça, juve, Bayern, city). Hazard is dus de sterspeler van een top 10 (minstens) team. Behoor je dan niet tot de absolute top?

12 januari 2018 om 09:19

Lemet.

Antwoord op je vraag is 'nee'.
Simpelweg omdat het gat tussen de clubs die je noemt zo ontzettend groot is.. Neem bijvoorbeeld Ronaldo en Messi. Die staan volgens de meeste mensen op eenzame hoogte. Neymar komt daar nu bij, maar daaronder zit een heel groot gat en zie je pas spelers als Kane, De Bruyne, Pogba Hazard etc.

Dat wil niet zeggen dat zij geen topspelers zijn, maar gewoon nog geen absolute top.
Net als Chelsea geen absolute top is.
1 seizoen pieken en vervolgens weer teleurstellen is geen absolute topclub. Net als Hazard geen absolute topspeler is. Hij piekt het ene seizoen, om vervolgens weer een 6 en 7 te scoren. Waar Messi en Ronaldo jarenlang 8, 9 en 10 scoren..

12 januari 2018 om 09:24

De absolute top doet elk jaar consequent mee om de titel in eigen land en tot ver in de CL. Dat doet Chelsea niet. Dan heb ik het over Barca, Real, Bayern en Juve.

12 januari 2018 om 09:30

Als je Hazard niet volgt moet je niet zeggen dat hij minder is... Hij is nog steeds heel goed, maar heel Chelsea heeft moeite met scoren. Hij krijgt elke wedstrijd een 7 of 8. Nog steeds in bloedvorm hij..

12 januari 2018 om 09:30

Dus volgens jou zijn er maar 2 a 3 absolute topspelers?

12 januari 2018 om 09:32

Mensen die zeggen dat hij niet bij de absolute wereldtop hoort kijken 100% alleen naar cijfers. Kijk aub een wedstrijd voordat je het hebt over hoe goed iemand is..

12 januari 2018 om 09:36

Hij heeft btw bijna elke week motm.

12 januari 2018 om 09:46

@ Chelseafener38

Is altijd makkelijk om iets te roepen en dan erachter te zetten: "kijk een keer een wedstrijd..."
Ik heb dit seizoen bijna elke wedstrijd gezien van alle top-6 teams uit Engeland. Tenzij ze speelden op de momenten dat Barca speelde, maar verder heb ik alles gezien.
Hetgeen wat mij daarbij opvalt is dat Hazard gewoon niet bepalend genoeg is. Als het niet loopt bij Chelsea, loopt het bij hem ook niet.. Hij is afhankelijk van het team en het team is niet afhankelijk van hem. Dat is een groot verschil tov de absolute topspelers.

En @djulz. Als jij het zo wil zien, dan kan dat kloppen. Zoals Samcro en ik reeds hebben aangegeven is de absolute top van constant niveau. Chelsea en Hazard zijn dit allerminst..

12 januari 2018 om 09:52

@isco24
Zoals Djulz al zegt. Volgens jou zijn er dus maar 3 spelers in de wereldtop, bijzonder. Daarnaast scoort Ronaldo ook niet elk jaar een 8. Hij scoort vaak veel maar heeft ook echt wel mindere jaren.
En een heel groot gat? Ik denk dat menig trainer of mensen hier Neymar en Ronaldo wel zouden ruilen voor De Bruyne.
Tot slot zei Samro niet dat Hazard een absolute top speler is of niet. Hij denkt dat hij bij de absolute top teams geen eens in de basis zou komen.

@samcro
Ah dus de absolute top is nog smaller volgens jou dan ik al dacht. 4 teams maar liefst. En volgens jou zou hij dus bij die teams niet in de basis staan? Ik ben benieuwd of jij bij al die teams een zowel betere winger alsook aanvallende middenvelder kan noemen dan.
Is ook wel makkelijk roepen dat een team elk jaar consequent mee moet doen om de titel in eigen land en tot ver in de CL. De top in Engeland is veel breder dan in Duitsland en Italie (en Spanje). Daarnaast doet Chelsea het in Engeland op dit moment beter dan Real in Spanje.

12 januari 2018 om 09:58

Ik ga met Samcro akkoord. Ik zie spelers als Hazard, Kane, De Bruyne, De Gea, Courtois, Mbappé, etc. nooit slagen bij Real Madrid. Dat is gewoon niet mogelijk.

12 januari 2018 om 10:09

Samcro zegt letterlijk dit:
"de absolute top doet elk jaar consequent mee om de titel in eigen land en tot ver in de CL. Dat doet Chelsea niet. Dan heb ik het over Barca, Real, Bayern en Juve."

Daarover zeg ik dit:
"zoals Samcro en ik reeds hebben aangegeven is de absolute top van constant niveau."
Daarachter geef ik mijn eigen mening door te zeggen dat Hazard geen constant niveau heeft, net als Chelsea.
Dus nu moet je niet gaan doen alsof ik Samcro een mening opleg. Ik geef alleen de mijne. Gevalletje van begrijpend lezen..

Momenteel zouden er meer mensen zijn die Ronaldo willen ruilen tegen een de Bruyne.
Neymar ruilen zou echt onzin zijn, maargoed. Jij zegt 'ik denk dat..' en daar hebben we vrij weinig aan. Ik denk namelijk dat menig trainer liever met minder goede spelers spelen dan met de allerbeste spelers. "ik denk" geeft geen feiten. Statistieken wel.
Zal ik de statistieken van Hazard voor je opnoemen, of ga je ze zelf opzoeken?

En de wedstrijden die ik heb gezien (zo'n 25 wedstrijden van Chelsea) waarin Hazard speelde, was hij vaak niet eens de beste speler..

12 januari 2018 om 10:14

haha nou ik zie de helft van de genoemde namen wel 100% slagen bij real.
Gea en Courtois sowieso.
Verwacht dat Kane ook bij Real kan slagen (hij is op dit moment veel beter dan benzema).
Hazard en de bruyne in Isco rol kan ook slagen (bij Barca slagen ze niet, iniesta doet veel meer).
Mbappé vind ik niet passen. vergelijkbaar met Bale. Word dan gewoon niet goed gebruikt. CR weg. Dan zie ik Mbappë ook slagen.

12 januari 2018 om 10:15

Lemet

Die had ik al wel verwacht Dat Chelsea het nu beter doet dan Real ligt meer aan Real dan aan Chelsea imo. Real heeft afgelopen jaren 3x de CL gepakt, Chelsea doet niet eens consequent om de eindwinst mee.

Consequent mee doen om de titel is ook in Engeland mogelijk, daar heeft de breedte toch niet veel mee te maken? Dat heeft alleen invloed op de uiteindelijke winnaar.

Ik zie de absolute top als de elite en dat zijn idd maar een paar teams. PSG en City zouden daarbij aan kunnen haken mits ze dus consequent gaan presteren in de CL, ze hebben de potentie. Dus City zal er ook niet meteen bij horen als ze nu of volgend seizoen de CL winnen, vind ik.

12 januari 2018 om 10:32

Jij zegt dat HIJ niet in vorm is? Ik zeg dat Hazard elke week gewoon de beste speler op het veld is, dus gewoon in bloedvorm is.. Leuk dat je een wedstrijd volgt, maar waarschijnlijk vind je iemand goed als hij veel scoort.

12 januari 2018 om 10:57

Fioder Hoezo is dat niet mogelijk?

12 januari 2018 om 10:58

Als jij dat bloedvorm vindt, ben je waarschijnlijk snel tevreden..

12 januari 2018 om 11:06

Misschien is dat nu net wel het punt, Chelsea mag zich inderdaad niet in het rijtje scharen van de absolute topploegen die elk jaar meedoen om de champions league te winnen. Daarnaast speelt Chelsea dit seizoen ook vrij defensief met bitterweinig creativiteit in het middenveld. Hazard staat dit jaar gewoon op een eiland met Morata en buiten af en toe een bevlieging van Willian of Pedro moet alle creativiteit van Hazard komen. Dan is het niet meer dan normaal dat hij ook eens een ‘7’ haalt. Zet een Hazard in een voetballend, creatief team en hij komt veel beter tot zijn recht. Ik ben dan ook van mening dat hij voor Real zeker een versterking zou zijn.

12 januari 2018 om 12:04

Waarschijnlijk vind jij iemand in bloedvorm als hij alleen maar scoort.

12 januari 2018 om 14:07

Haha, hopelijk denkt dat aparte bestuur van barca er t zelfde over. Een hazard zou bij barca met gemak dubbele cijfers halen. Eden geen topspeler? Als jij zoveel wedstrijden hebt gezien dan heb jij ook gezien dat hazard genoeg ballen panklaar legt, maar dat er gigantisch veel wordt gemist. Anders had de beste man al 15 assist wss. Daarnaast moet letterlijk alles van hem komen gezien die alleen met morata speelt. Hij maakt t hele spel bij cfc. Barca real cuty noemaar op hebben allemaal zoveel goede spelers die kunnen afronden of creeëren dat heeft hazard niet! Maar zoals ik al zei hopelijk denkt t bestuur van barca er t zelfde over hazard is beter dan zowel coutinho als dembele waar jullie 300 millies voor hebben betaald.

12 januari 2018 om 14:21

Thug1301, Eindelijk iemand die het ook begrijpt zeg!

12 januari 2018 om 15:38

Wat heeft dit met Barca te maken? Dus je gaat mijn favoriete club erbij halen om een punt te maken? Wat een zwaktebod! Maar Hazard beter dan Coutinho? Is Liverpool dan beter dan Chelsea? Of is Firmino beter dan Morata, als het (volgens jou) om de statistieken gaat van de mensen die het afmaken.. Laat trouwens maar. Ik vind het prima, Hazard hoort bij de top (alleen speelt ie er niet).

12 januari 2018 om 16:43

Lemet dus jij zegt dat psg niet beter is dan chelsea

12 januari 2018 om 16:45

Ik denk De bruyne en De gea wel hoor

12 januari 2018 om 09:04

Ik ga wel akkoord met je, maar ik denk dat hij wel in de basis zou komen bij Real moest Ronaldo zijn voetbalschoenen aan de haak hangen. Ik denk dat je ook wel rekening moet houden met het feit dat enkel Hazard en Morata de enige echte aanvallende spelers zijn in de 11 die Chelsea doorgaans op het veld posteert.

Maar Hazard is voor mij ook nog niet dé absolute wereldtop, hij is al een tijdje net eronder blijven steken.

12 januari 2018 om 09:58

Het heeft denk ik ook een beetje met de spelopvatting van de ploeg te maken denk ik. Chelsea vorig jaar speelde leuk aanvallend voetbal.

Dit jaar zie ik ze meer achter de feiten aanlopen, de hele ploeg sukkelt gewoon en dan deelt Hazard ook mee in de malaise.

12 januari 2018 om 10:45

Tuurlijk. Als Hazard bij City zou spelen, zou men nu kwijlen op Hazard zoals op de Bruyne of Sterling. Nu staat hij constant op een eiland voorin.

Ik hoop dat hij niet verlengt en naar een voetballende ploeg trekt.

12 januari 2018 om 11:09

Precies wat ik bedoel, maar zoals ik beneden al heb vermeld. Ik denk dat dit een verlenging is om een betere onderhandelingspositie te verkrijgen. Die gaat komende zomer zeker naar Real en dat weet zowel Chelsea als Hazard.

12 januari 2018 om 15:18

Bon Jovi, jij zou toch wel moeten weten dat Hazard en De Bruyne in 1 team geen enkele reden tot kwijlen is? Er is er altijd maar 1 die echt tot zn recht komt en de ander speelt een 6je. Te veel topvoetballers in 1 team en ze gaan elkaar in de weg lopen.

Mooi! Eden Hazard bij Chelsea. Hij zit op zijn plek daar.

Ik zou ook voor Chelsea gaan want Real heeft veel oud spelers die basisplaats hebben... Ramos Modric Ronaldo Benzema. En nog heeft Barcelona een sterke team...

Dit zou toch wel echt zuur zijn zeg als het waar is. Wat blijft erover? Dan maar Ozil en Sanchez halen misschien lol. Blijkbaar heeft Real toch moeite met al die transferoorlogen. Het verloor Mnappe al aan PSG. Tsja, dit is wel jammer.

12 januari 2018 om 09:25

@sociofan1: je kan alleen iemand verliezen wanneer je hem laat gaan. Volgens alle berichtgevingen is Mbappe geboren nabij Parijs. Om te slagen in de stad waar je een speciale binding mee hebt telt voor zo'n jongen zwaar mee.
Het helpt ook niet dat PSG bezig is met een grootschalig project om de top te bereiken. Bovendien voelen Fransen zich door de nationalistische cultuur echt een Fransman.

Conclusie: Uiteindelijk kwam Real te vroeg of zijn jullie nooit voor hem in de markt geweest.

12 januari 2018 om 09:39

Barca ging bijna met Mbappe aan de haal hoor, prive jet stond al klaar om hem naar Barcelona te vliegen en alles was al geregeld. Uiteindelijk koos hij toch voor Psg.

12 januari 2018 om 09:54

Vind het een beetje kortzichtig wat je zegt. Real was de afgelopen twee seizoenen oppermachtig met nagenoeg dezelfde selectie. Als het dan even niet loopt het hele team omgooien en wanhopig roepen om versterkingen slaat nergens op.

Ik begrijp Hazard hier eerlijk gezegd niet in.. Waarom bij Chelsea blijven? Ik zie ze geen prijs pakken de komende jaren. Komt ook echt niet over als een warme club. Real Madrid of Barcelona is toch de droom van iedere voetballer? Daar heb je een garantie op het winnen van prijzen en samen spelen met de beste voetballers ter wereld!

12 januari 2018 om 09:25

Maar als er geen interesse is, houdt het snel op voor hem.
Hij staat al een tijdje stil in zijn ontwikkeling en kost toch snel rond de 100 miljoen. Zowel Real als Barca hebben (in potentie) betere spelers op de positie van Hazard.

12 januari 2018 om 14:22

"tijdje stil in z'n ontwikkeling" heeft afgelopen jaar rustig z'n beste jaar in z'n voetbalcarrière gehad maar oké als jij het zegt...

31-12
De avances van Eden Hazard ten spijt, Real Madrid gaat geen werk maken van de komst van de aanvaller van Chelsea. De Madrilenen zijn van mening dat de aanwezigheid van de Belg de ontwikkeling van Marco Asensio zou dwarsbomen.

Die kiest eieren voor zijn geld,
real moet lekker voor een nieuwe spits gaan..hebben Hazard met Asenio in opkomst en Isco helemaal niet nodig, middenveld is goed zat.

12 januari 2018 om 09:35

Precies - Hazard heeft gewacht tot deze transferperiode en Real + Zidane meermaals zelf of via zn entourage opgehemeld.. Maar Real reageert niet (kan goed zijn omdat ze Asensio al hebben). Wat de reden ook is, als er geen concreet voorstel komt kan je best verlengen waar je zit. Of Hazard zegt dit net nu (tijdens de transferperiode) als "last call" richting Madrid..

Met andere woorden: Real gaat nu meer moeten neerleggen?

Had ik niet verwacht, zag hem wel naar Real gaan. Of het een goede keuze is weet ik niet, denk dat hij bij Real nog beter zou kunnen worden.

Hazard gaat bij Chelsea nooit het niveau halen dat mensen van hem verwachten. Misschien is dat omdat hij daar de superster is en als hij zin in heeft dan overklast hij iedereen daar. Maar als hij bij Madrid of Barça zou spelen, dan is hij één van de sterren en zal hij zich elke wedstrijd moeten bewijzen. Ook het soort voetbal daar ligt hem beter. Nu speelt Chelsea met 8 van achter en Hazard en Morata van voor. Hazard zou nu op het niveau van Neymar moeten zitten en dan bedoel ik vooral de consistentie want hij heeft het in zich gewoon.

Ik denk dat dit een contract is om een betere onderhandelingspositie te hebben en dat Hazard en Chelsea allang van elkaar weten dat volgend zomer Real staat te wachten.

Ben benieuwd hoeveel hij dan waard is, mocht hij zijn contract met nog eens 2,5 jaar opwaarderen tot de looptijd van 5 jaar. Volgens schattingen wordt zijn waarde met dat 2,5 jaar contract geschat op 100 miljoen, dus ben benieuwd hoeveel dat zou kunnen worden na zijn contract verlenging; Zou die dan al de top 5 grootste transferwaarde aan kunnen vallen of is dat weer net iets te veel? Hoe dan ook, het wordt een interessante transferperiode voor een x aantal clubs.

In Spanje is de uitleg bij sommige sensatiepers dat Real Hazard niet wil omdat ze voor Neymar gaan op diens positie. Real zou 200m + Ronaldo die ze ook taxeren op 200m in de operatie betrekken om zo tot een bedrag van 400m te komen .. Conclusie is dat de malaise groot is precies

"Ik teken bij wanneer Thibaut bijtekent."Dus hij tekent niet bij, want Courtois doet ook al zo vaag hierover. Lopen beiden een beetje te kloten in de media over hun contracten. Verder denk ik niet dat Hazard het zo goed zou doen bij Real. Te wisselvallig en niet genoeg een winnaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Chelsea

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Antonio RüdigerVerdediger10
Gary CahillVerdediger10
César AzpilicuetaVerdediger10
David LuizVerdediger11
Voor de complete selectie: Clubpagina Chelsea.

731 fans
Middenvelder, 27 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Chelsea 34 12 2 0
2016/2017 Chelsea 36 16 3 0
2015/2016 Chelsea 31 4 2 0
2014/2015 Chelsea 38 14 2 0
2013/2014 Chelsea 35 14 2 0
Laatste voetbalnieuws

‘Real moet transferrecord Neymar verbreken voor deal met Chelsea’

Cristiano Ronaldo wordt maandag officieel gepresenteerd door zijn nieuwe club Juventus en Real Madrid is inmiddels druk op zoek naar een opvolger van de Portugese superster. Naast Neymar en Kylian Mbappé...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 16 juli
Jürgen Klopp en Liverpool hebben de knoop doorgehakt over de keeperspositie. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren