‘Conte en Mourinho zijn allebei gek geworden, dit had ik nooit verwacht’

Donderdag, 11 januari 2018 om 15:47

José Mourinho en Antonio Conte hebben het de laatste weken publiekelijk met elkaar aan de stok en Fabio Capello kijkt met verbazing naar de woordenwisseling tussen de trainers van Manchester United en Chelsea. Het conflict tussen de twee begon nadat Mourinho suggereerde dat Conte een ‘clown’ was door zijn gedrag aan de zijlijn, waarna de Italiaan zijn opponent omschreef als ‘seniel’ (wat later volgens een woordvoerder van the Blues had moeten worden opgevat als ‘het hebben van geheugenverlies).

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ben jij het eens met Fabio Capello?


Gerelateerd

41 reacties (laatste reactie door mikeldihno)

Ze gedragen zich beide als kleine kinderen. Klaar. En weer door.

11 januari 2018 om 16:02

Conte is nog wel een stuk erger met zijn maffe trekjes. Vroeger had ik het idee dat die aan het meevieren was, maar in sommige gevallen komt het gewoon provocerend over. Het is ook vooral de manier waarop. Ik snap ook niet waar Conte al die veren in zijn reet aan verdiend heeft? Chelsea was vorig jaar gewoon logischerwijs de kampioen vanwege het programma. Zie Liverpool wat op het nippertje na geen kampioen is geworden een aantal jaar geleden. Jaar erna doe je mee in alle competities en lig je er ook even makkelijk weer uit. Respect voor wat hij bij Juve heeft gedaan, al vind ik dat Allegri de credits verdient voor het volgende niveau wat is behaald (2x CL finale in 3 jaar tijd). Juve was dramatisch onder Conte in de CL. CL niet kunnen halen ten koste van Galatasaray en na afloop enkel wijzen met je vinger naar het gras en de scheidsrechter. Met Italiã« heeft hij het leuk gedaan, maar is die kampioen geworden? Nee. Bij Chelsea heeft die het nu ook lastiger, nu die in alle competities meedoet. Mourinho heeft ook nare trekjes, maar zou een absolute legende moeten zijn bij Chelsea. Grappig dat hij door sommigen tot de dood werd verdedigd voordat Chelsea hem een tweede keer ontsloeg en nu ineens zien we hetzelfde spelletje met Conte. Abra kickt hem er ook uit wanneer de CL niet gauw komt of er geen back to back PL-titels worden gewonnen. Conte mag van mij pas in een adem met de grootste coaches worden genoemd indien hij de CL wint (of hier heel dicht bij in de buurt komt).

11 januari 2018 om 16:13

Na je eerste zin kan iedereen al stoppen met lezen. Iedereen die hier 1 vd 2 erger noemt dan de andere heeft of een voorkeur voor 1 vd 2 of voor de club die door 1 vd 2 gecoached wordt. Beiden zijn hier even erg bezig, geen van beiden kan zich als een grote meneer gedragen en zeggen dat hij wel klaar is met die spelletjes.

11 januari 2018 om 16:37

Ze zijn er bezig..maar Mourinho begon. Wat is Guardiola echt een baas. Hij ging nooit op zijn uitspraken en frustreerde Mourinho.

11 januari 2018 om 16:42

@samcro

Precies! Het wordt tijd dat beide heren op het matje worden geroepen door het bestuur van beide clubs. Dit gedrag hoort niet acceptabel te zijn. Worden ze niet op het matje geroepen, zegt dat wat mij betreft heel veel over beide clubs.

11 januari 2018 om 16:47

Wie begon is al niet relevant meer Adil.

11 januari 2018 om 16:50

Mourinho heeft conte ze naam nooit in ze mond gehad dat conte zich aangevallen voelde tsja dat is toch echt conte ze fout en niet mourinho

11 januari 2018 om 16:51

Bij de 1e opmerkig dan he! Mourinho had t alleen over managers geen namen

De hoge pietjes bij Chelsea en Man United moeten de 2 gewoon tot de orde roepen en duidelijk maken dat dit slechte reclame voor de clubs is. Het zijn vertegenwoordigers. Vecht het lekker op het veld uit in de confrontaties tussen beide clubs.

Media smult hiervan, maar het is toch echt heel erg triest om te zien hoe deze twee volwassen mannen zich als kinderen gedragen. Lekker voorbeeld geven ze zo.

11 januari 2018 om 16:33

Media is dit eigenlijk begonnen en VZ doet hier aan me. Begrijp dat ze tegen ons en tegen conte liegen dat mou het over hem had. Mou had het over hemzelf dat hij niet als een clown hoeft te gedragen om passie te tonen.

11 januari 2018 om 16:33

En dan gaan deze 2 kinderen door vechten

11 januari 2018 om 16:40

Conte en Mourinho gedragen zich als kleine kinderen. Dan kun je de media op de schuld geven, maar je kunt het gedrag van beide heren toch niet volwassen noemen?! Dat gedoe rondom de term 'clown' was slechts 1 van de zaken rondom die twee. Ze spuwen het hele seizoen al over en weer. Je bent dus wel erg selectief in jouw informatie.

11 januari 2018 om 16:48

Als je je ogen sluit voor de dubbelzinnige opmerkingen van Jose dan zou je idd de media de schuld kunnen geven.

11 januari 2018 om 17:01

Natuurlijk doelde Mourinho op Conte en Klopp. Zelf iemand in het autistisch spectrum kan nog tussen de regels doorlezen bij Mourinho.

(disclaimer: nee dit is niet een belediging naar autistische mensen, maar puur een constatering dat mensen met die aandoening over het algemeen niet goed zijn in tussen de regels door lezen)

11 januari 2018 om 17:33

Migi ga eerst de interview bekijken. Sugeerde totaal niet naar conte. Media veranderde wat mou zei en vertelde tegen conte wat vind je ervan dat mou je eennclown noemde.

11 januari 2018 om 17:35

Samcro ga de interview met mou bekijken. Wat een onzin hij benatwoord gewoon de vraag. Ben een chelsea fan en weet wanneer het een mindgame is. Ga eerst het filmpje bekijken, maar je bent boos dat mou je vriendje wemger heeft kapot gemaakt en daarom probeer je het meer te maken dan het was.

11 januari 2018 om 17:39

Wat heeft Wenger hier nou weer mee te maken? Dat jij niet ziet wat Mourinho doet, tja...

11 januari 2018 om 17:41

Ze vragen waar zijn passie is gebleven hij antwoord met dit. “Because I don’t behave as a clown on the touchline it means that I lost my passion?” he replied. “I prefer to behave the way I am doing it, much more mature, better for my team and myself, I don’t think you have to behave like a crazy guy on the touchline to have that passion. “That passion, you see it every day. The way a person is dedicated to his work, not what you do in front of the cameras.” Dus dit is een directe aanval op conte en Klopp?...... De pers maakte er dit van in de conte interview. Wat vind je ervan dat mou vind dat je als een Clown gedraagd langs de zijlijn? Dus de media was het zeker niet begonnen...... Want anders had conte hem zeker dement en seniel genoemt......

11 januari 2018 om 17:43

Je mou haat is toch wel duidelijk heb je vaak genoeg laten zien en gezien je geschiedenis met wenger en je uitspraken die je vaker hebt gemaakt heeft wemger er zeker mee te maken.

11 januari 2018 om 17:59

nou Wenger is nog erger.... die is ronduit agressief naast de lijn en kan zijn handen niet thuis houden !

11 januari 2018 om 20:51

Laat Samcro is beetje boos dat we papa wenger ook noemen. Hij is ook gestopt reageren door de feiten. Media heeft gestokt en nu is het geescaleert

12 januari 2018 om 07:40

Boos? Feiten? Maak dat jezelf vooral wijs Je zou je beter onderwijzen over de feiten uit het verleden mbt Mourinho's uitspraken in de pers. Ik hoop dat je alleen maar speelt zo naïef te zijn, voor jouw bestwil.

12 januari 2018 om 19:03

Punt was dat de ruzie was begonnen door de media. Die mou zijn uitspraak totaal heeft veranderd. Wat hij zei zou een belediging voor elke coach kunnen zijn die langs te zijnlijn schreeuwt. Pep, Klopp, Conte en vele andere. Dus wat je doet is allemaal ervan uitgaan. Alleen is het waar dat conte niks had gezegd als hij de zelf had geen zien. Hij reageerde alleen omdat de pers tegen hem zei dat hem op hem gericht was.

11 januari 2018 om 16:33

Media is dit eigenlijk begonnen en VZ doet hier aan me. Begrijp dat ze tegen ons en tegen conte liegen dat mou het over hem had. Mou had het over hemzelf dat hij niet als een clown hoeft te gedragen om passie te tonen.

11 januari 2018 om 16:52

Hoe bedoel je voorbeeld?

11 januari 2018 om 17:32

Moet er echt uitgelegd worden dat deze mannen een voorbeeldfunctie hebben?

11 januari 2018 om 17:40

Ja graag want daar ben ik razend benieuwd naar.

Het is onvoorstelbaar dat de clubs het zover hebben laten komen. We praten hier over boegbeelden van Manchester United en Chelsea. Dit soort gedrag kun je als bestuur toch niet goedkeuren bij dit soort enorme clubs? Dit gedrag hoort niet eens in de kelderklasse thuis.

Verder belicht Capello nu de druk van het coachen van Chelsea, maar dat is bij Manchester natuurlijk niet anders en zij hebben jarenlang een nette uitstraling gehad. Met coaches als Mourinho of Conte haal je gewoon staatsidioten binnen. Overigens heeft Mourinho zo'n beetje met elke coach wel ruzie gehad. Je zou toch denken dat een mens leert van zijn fouten...

11 januari 2018 om 17:45

Ik denk niet dat hij het als een fout ziet.... Begrijp wel waarom want het heeft altijd gewerkt voor hem. Vooral met wenger die is mentaal door hem gesloopt en wel meerdere coaches. Maar dit was een onnodige ruzie waar beide als kinderen gedragen.

12 januari 2018 om 13:27

Alsof Wenger zich mentaal laat slopen door een andere coach. Het is gewoon kinderachtig gedrag en coaches maken zich echt niet druk als 1 of andere gek een aantal idiote uitspraken doet. Wenger heeft het al druk genoeg met z'n ploeg.

Met dat gedrag sloop je niemand op het mentale vlak. Kleineren en discussies uitlokken door je te gedragen als een klein kind werkt bij geen enkele coach. Het is gewoon een enorm gebrek aan respect en fatsoen.

12 januari 2018 om 23:04

Het werkt zeker wel bij een andere coach. Wenger durfde uiteindelijk niks meer te zeggen. Al die wrsstrijden verliezen tegen mou en hem belachelijk maken. Het werkt zeker. Ook nu op conte die het nu persoonlijk opneemt. Je laat je niet mentaal slopen je word mentaal gesloopt. Zeker toen mou hem eennspecialist of failure had genoemt en dan op wenger 1000ste arsenal wedstrijd met 6-0 naar huis heeft gestuurd.

12 januari 2018 om 23:05

Als ze het niet boeien amtwoorden ze niet. Kijk guardiola en Posh die trappen er niet in maar conte en wenger wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
David de GeaKeeper10
Daley BlindVerdediger10
Phil JonesVerdediger10
Eric BaillyVerdediger10
Antonio Valencia Verdediger10
Nemanja MaticMiddenvelder10
Henrikh MkhitaryanMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

842 fans
Coach, 55 jaar
SeizoenClub
2013-2015 Chelsea
2010-2013 Real Madrid
2008-2010 Internazionale
2004-2007 Chelsea

In de wandelgangen

Zaterdag 21 juli
Atlético Madrid heeft contact opgenomen met Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren