ADO maakt nog geen indruk in onderhandelingen: ‘Aanbieding is niet top’

Donderdag, 11 januari 2018 om

Tyronne Ebuehi beschikt over een aflopend contract bij ADO Den Haag en de verdediger zou in de belangstelling staan van clubs als Norwich City en Benfica. De ploeg van Alfons Groenendijk doet pogingen om de rechtsback langer vast te leggen, maar lijkt te moeten vrezen dat Ebuehi aankomende zomer gratis de deur uit zal lopen.

“Ik vind de aanbieding die ik heb gekregen niet heel erg top. Ik mis een klein beetje waardering”, gaat hij bij Omroep West in op de poging van ADO om hem langer aan boord te houden. Ebuehi geeft echter wel aan dat hij niet per se hoeft te vertrekken uit het Cars Jeans Stadion: “Ik leer nog elke dag, ben blij met de spelers en trainers en als ik hier kan bijtekenen, dan zou ik dat heel graag doen. Maar ik ben ook gewoon eerlijk. Ik vind de aanbieding die ik heb gekregen niet heel erg top.”

Ebuehi ziet de geruchten over andere clubs met belangstelling langskomen in de geruchtenmolen, maar houdt zich daar verder nog niet echt mee bezig. Zo zou hij afgelopen zaterdag een wedstrijd van Norwich hebben bezocht terwijl hij op moment met ADO op trainingskamp in Belek was: “Ik zou ook een voorcontract getekend hebben. Dat klopt ook niet. Wanneer zou ik dat moeten doen dan? In mijn slaap?”

De verdediger maakte onlangs zijn debuut voor de nationale ploeg van Nigeria, waardoor hij ook kans maakt op deelname aan het WK van aankomende zomer. Dat de kans op speelminuten bij ADO hoger is dan bij een nieuwe club spreekt wel in het voordeel van de Hofstedelingen: “'Ik ben niet iemand die nu voor geld voetbalt. Dat is iets wat later komt. Het belangrijkste voor mij is mijn ontwikkeling. Ik moet beter worden en wil het hoogst haalbare halen.”


Poll

Denk jij dat Tyronne Ebuehi zijn contract bij ADO gaat verlengen?


Gerelateerd

6 reacties (laatste reactie door migi84)

Ik zou hem wel naar Feyenoord willen zien komen als Diks weggaat deze zomer. Nog eens transfervrij ook, dat is al helemaal mooi meegenomen. Al hoewel hij met Nieuwkoop zal moeten strijden om een basisplek, is het altijd handig om een decent back-up te hebben op die positie. Ik ben echter bang dat hier niks van zal komen.

Zou dit geen geschikte opvolger voor Arias zijn na dit seizoen?

Tja waardering. Den Haag is gewoon geen rijke club, die gaan je niet iets bieden wat vergelijkbaar is met de championship. Ik denk eerlijk gezegd dat ze in de league 1 ook nog meer betalen. Hopelijk houdt ADO hem binnen, wel een leuke speler.

11 januari 2018 om 13:52

ADO betaald toch geen misselijke salarissen uit ofwel? Ik zie hem wel blijven en zeker met het oog op het WK.

Ik ben niet iemand die nu voor het geld voetbalt. Minuten zijn belangrijk. Ik leer nog elke dag. Ik ben blij met de spelers en de trainers. Wat houd je dan tegen om bij te tekenen? Waardering = geld. Zo simpel mag je het toch stellen wel?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Tyronne EbuehiVerdediger10
Tom BeugelsdijkVerdediger10
Aaron MeijersVerdediger10
Bas KuipersVerdediger10
Donny GorterMiddenvelder10
Danny BakkerMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

0 fans
Verdediger, 22 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 18 september
Een ruildeal tussen Manchester United en Arsenal kan in januari gaan plaatsvinden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren