wk2018

‘Ik heb geen social media en lees veel kritiek dus niet’

Woensdag, 10 januari 2018 om 08:49

Remko Pasveer en Vitesse kenden een wisselvallige eerste seizoenshelft. De sluitpost erkent dat hij meer verwacht had van zijn eerste zes maanden in Arnhemse dienst en hij zegt in de tweede seizoenshelft op revanche uit te zijn. “Op sportief vlak kan ik allerminst tevreden zijn”, stelt Pasveer in gesprek met de Gelderlander.

De sluitpost weet dat er kritiek is, maar een deel daarvan gaat aan hem voorbij. “Ik heb geen social media en lees veel kritiek dus niet. Ik heb een account, waarop ik alleen communiceer met mijn vrienden. Dat bevalt me uitstekend. Op social media is enorm veel vuilspuiterij. Heel veel is anoniem. Het is makkelijk om mensen op die wijze af te maken. Dus dat lees ik uit principe niet”, vertelt Pasveer, die zegt dat hij nu moet laten zien wat hij waard is bij Vitesse.

“Een keeper wordt bij een fout veel harder afgerekend dan een speler. Ik heb bij Go Ahead en Heracles gezeten. Daar waren ook moeilijke fases, maar werd ik een publiekslieveling. Voor dat verhaal nu de wereld in gaat, bij Vitesse is dat niet mijn doel”, vervolgt de 34-jarige doelman. Hij stelt dat het wel de bedoeling is dat Vitesse de harten van de fans zal veroveren. Om die reden moeten er volgens Pasveer de nodige ‘herstelwerkzaamheden’ verricht worden na de winterstop.


Poll

Vind jij dat er terecht kritiek is op Remko Pasveer?


Gerelateerd

9 reacties (laatste reactie door rickerdtm)

Pasveer , ja hij heeft teveel blunders gemaakt .. maar hij heeft ook zeer zeker zeer belangrijke reddingen bericht voor vitesse

10 januari 2018 om 10:07

Hij heeft toch geen social media? Hoe kan hij dan belangrijke reddingen berichten?

Aanmaken dan maar die handel. Pasveer denkt dat hij echt heel goed kan keepen vindt zichzelf geweldig. Zo komt hij op mij altijd over, maar het is een zeer matige keeper. Zeker niet goed genoeg voor Vitesse zou een goeie keeper zijn voor NAC Willem 2 dat soort clubs. Of held bij Excelsior Heracles dat soort in die richting.

10 januari 2018 om 10:03

Ik begrijp ook echt niet dat hij de voorkeur kreeg boven Room. Dat vond ik een stabiele clubman en een van de betere Vitesse-spelers. Moet je die dan vervangen voor een ouwe rot in het vak zonder clubbinding die niet eens beter blijkt te zijn?

10 januari 2018 om 10:46

Room wilde toch weg en was niet te houden door zijn aflopende contract?

10 januari 2018 om 12:19

Ik ken de volgorde ook niet. Zal een beetje kip en ei verhaal zijn denk ik. In ieder geval is Room vertrokken nadat hij slecht keepte in de voorbereiding en Fraser had gekozen voor Pasveer.

ik vind basiskeeper bij vitesse toch ietwat te hoog gegrepen voor pasveer. had bij psv af en toe een grote mond en meneer vond zichzelf een geweldige keeper maar nu hij een half jaar basis heeft gestaan bij vitesse valt het voor mij wat tegen.
-staat positioneel bij tegengoals soms écht verkeerd
-maakt een onzekere indruk bij ballen in de 5 meter
-betrap hem nauwelijks op onmogelijke reddingen, iets wat ik bij velthuizen of room wel zag

Ik Arnhem zijn ze goed om keepers snel af te branden. Gebeurde destijds met Room ook zo. Geef gewoon iemand de tijd in plaats van gelijk kritiek te gaan leveren.

Lazen maar wat meer spelers eens op internet, nieuwsartikelen en comments zoals hier. Dan lezen ze ook eens (terecht) wat ze beter kunnen doen. De meeste voetballers lijken vaak in een ivoren toren te leven zonder contact met de buitenwereld en denken dat ze het al hebben gemaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Feyenoord6637
6.Vitesse4916
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Matthew MiazgaVerdediger10
Fankaty DaboVerdediger10
Guram KashiaVerdediger10
Alexander BüttnerVerdediger10
Arnold KruiswijkVerdediger10
Thomas BrunsMiddenvelder11
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

10 fans
Keeper, 34 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 18 juli
Marcel Brands staat op het punt om Malcolm naar Everton te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren