ADO speelt gelijk tegen Turkse topclub: ‘Arbitrage probeerde alles’

Dinsdag, 9 januari 2018 om

ADO Den Haag bevindt zich momenteel in het Turkse Belek voor een trainingskamp en de Hagenaars troffen dinsdag met Besiktas een tegenstander van naam. De ploeg van Alfons Groenendijk kwam in het oefenduel zelfs op een 0-2 voorsprong, maar moest uiteindelijk een 2-2 gelijkspel toestaan. De trainer was desondanks tevreden over het spel van zijn manschappen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Vind jij dat ADO Den Haag meer verdiende?


Gerelateerd

42 reacties (laatste reactie door clutch)

Met alle respect, maar zo'n wedstrijd kun je natuurlijk niet echt als graadmeter gebruiken tussen de twee ploegen. Leuk dat je als ADO zijnde het Besiktas flink lastig hebt gemaakt, maar als er belangen op het spel staan, is ADO kansloos. Leuk voor het vertrouwen van de ploeg in het geval van Ado, maar een beetje perspectief mag wel. Verder natuurlijk wel gewoon een knap resultaat van Ado.

9 januari 2018 om 21:33

Het is vooral knap en fijn om te zien dat de rek er bij de ontwikkeling van ADO nog niet uit is.

10 januari 2018 om 07:38

Werkelijk nergens in dit hele verhaal pretendeert Groenendijk dat ze dus even goed zijn als Besiktas. Het enige dat hij zegt is dat ze toch wel heel veel kwaliteit op het veld hadden staan, dat ze er alles aan deden om nog te winnen en dat hij dus heel trots is op zijn eigen ploeg.

Ik kan niet geloven dat hij dit durft te zeggen. Het had 15-2 voor Besiktas moeten zijn en scheidsrechter gaf een discutabele strafschop maar die werd gemist. Heb de wedstrijd volledig bekeken.

9 januari 2018 om 21:35

Sorry maar door 1 discutabele strafschop staat het niet ineens 15-2? Ik heb de wedstrijd niet gezien dus ik kan ook niet oordelen.

9 januari 2018 om 21:59

Leer lezen afca-024. Dat zegt hij ook helemaal niet. Besiktas had veel meer kansen en met 4-2 had ADO niet mogen klagen. Desondanks inderdaad een matige scheids die gewoon ruk floot

9 januari 2018 om 22:44

Ik heb de wedstrijd volledig gezien en ADO had de scheids erg tegen. Dit is trouwens altijd al zo geweest wanneer Turkse ploegen thuis spelen .

9 januari 2018 om 22:56

Waar kan je de wedstrijd van aanstaande vrijdag zien?

9 januari 2018 om 22:48

Praat aub geen onzin man. ADO had het betere van het spel en Besiktas is enorm door de partijdige scheids geholpen, anders hadden ze deze pot gewoon verloren. Die pingel was ook een lachertje zeg. En Becker die 1 op 1 op de keeper afging en onterecht werd teruggefloten?

Prachtig resultaat tegen de Turkse kampioen en gewoon een club die in de volgende ronde zit van de champions league. Beetje te pessimistisch om dan te roepen dat Besiktas een B-opstelling heeft en totaal niet hun best deed. Als het huidige Nederlands elftal, dat ik momenteel niet echt op waarde schat, een goede Wk-ganger op een gelijkspel zou houden in een oefenwedstrijd , dan zouden we ook niet roepen “het is maar een oefenwedstrijd”. Het geeft in ieder geval goede hoop voor de tweede seizoenshelft, zeker gezien na alle financiële klappen en de stroeve, mislukte samenwerking met China.

9 januari 2018 om 21:51

Ik had je bijna een duimpje gegeven maar het zijn juist de Chinezen geweest die ADO gered hebben van de bemoeizucht van de gemeente en hun gouden aandeel. Eindelijk rust in de tent en de resultaten profiteren hiervan.

Besiktas had gewoon met 8-2 hier moeten winnen Lol.
In ieder geval goed dat ze toch 2x weten te scoren.

9 januari 2018 om 21:52

Talentvolle 2e keeper van ADO hè.

9 januari 2018 om 23:09

Met Pinas van de beloften in de verdediging naast Tommie-

9 januari 2018 om 23:19

👍 En de groetûh van vakkie D. 😎

9 januari 2018 om 23:43

De groeten aan Harry vakkie D-

9 januari 2018 om 22:51

Onzin! ADO had de wedstrijd moeten winnen. Jij hebt duidelijk de wedstrijd niet gezien en roeptoetert maar wat. Wat een partijdige scheids was dat ook zeg. Met een normaal fluitende scheids had ADO deze wedstrijd moeten kunnen winnen.

En opnieuw een opvallend slechte scheidsrechter in Belek.. Onbegrijpelijk dat Nederlandse clubs hier nog op trainingskamp gaan. Zijn die scheidsrechters vrijwilligers van de lokale amateurs of iets dergelijks?

Wat een reacties ook weer. Den Haag heeft het gewoon goed gedaan tegen een ploeg waar bijna alle spelers minuten hebben gemaakt. Pepe, Negredo, Lens, Oguzhan etc etc hebben gespeeld. Tuurlijk wordt je overlopen dan, wat denkt iedereen? Dat Erik Falkenburg Pepe in de lucht verslaat? Het is voor ons lekker om tegen een topploeg te mogen spelen en het is extra lekker voor het vertrouwen!

hoe hebben jullie de wedstrijd live kunnen kijken?

9 januari 2018 om 23:11

Via Twitter.

Voor een club als ADO zijn dit mooie wedstrijden natuurlijk, ze hebben verdiend gelijkgespeeld, niets op aan te merken. Wij Besiktas-supporters zijn al blij dat er niemand geblesseerd is geraakt. Er wordt keihard getraind en dat moet ook wel, sommige spelers waren de eerste seizoenshelft totaal niet fit.

9 januari 2018 om 23:14

Ik denk dat ADO ook blij is dat ze heelhuids vanaf gekomen zijn. De Turken staan er bekend om fysiek hard te spelen.

10 januari 2018 om 02:16

Dat denk ik ook namelijk..die turken zijn echte schoppers en Ado moet namelijk aan de bak tegen Bayern München in de CL..oh wacht even..sorry ben in de war..never mind en een hele goede avond..

10 januari 2018 om 02:27

Nigel de jong speelt voor nederland remember.

10 januari 2018 om 02:33

Wat heeft Nigel de Jong nou weer hier mee te maken? Het is toch zo.dat er in de Turkse competitie erg fysiek gespeeld wordt of wou je zeggen van niet?

10 januari 2018 om 02:35

Het is een fysieke competitie en dat kan je toch niet ontkennen?

10 januari 2018 om 11:28

Nou ja, gisteren stonden er misschien 2 of 3 Turken in de basis. We hebben juist een ploeg die probeert te voetballen ipv de beuk er in te gooien, wat soms eigenlijk ook zou moeten gebeuren. Dus dat is een cliche, de Turkse topploegen spelen juist niet zo hard, dat geldt meer voor de laagvliegers.

Hou toch op man. Besiktas neemt oefenwedstrijden sowieso niet serieus. Dat zie in elke voorbereiding op het seizoen, tegen Fortuna Sittard speelden we ook gelijk en volgens mij hebben we geen een oefenduel gewonnen. Op volle kracht heeft ADO geen schijn van kans

11 januari 2018 om 14:10

Daarom waren ze zo gebrand om te winnen. Kans maak je altijd en zeker tegen Besiktas wat geen wonderploeg is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Tyronne EbuehiVerdediger10
Tom BeugelsdijkVerdediger10
Aaron MeijersVerdediger10
Bas KuipersVerdediger10
Donny GorterMiddenvelder10
Danny BakkerMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

5 fans
Coach, 54 jaar
SeizoenClub
2017- ADO Den Haag
2015-2016 Excelsior
2013-2014 Jong Ajax
2012-2013 Ajax U19
2010-2012 FC Den Bosch

In de wandelgangen

Dinsdag 18 september
Een ruildeal tussen Manchester United en Arsenal kan in januari gaan plaatsvinden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren