‘Ik ben liever bankzitter bij Feyenoord dan basisspeler bij Ajax’

Dinsdag, 9 januari 2018 om

Lex Immers is er trots op dat hij vier seizoenen voor Feyenoord heeft gespeeld. De middenvelder raakte weliswaar zijn basisplaats kwijt in De Kuip, maar is desondanks erg positief over zijn tijd in Rotterdam. In onderstaande video is een Q&A te zien met de huidige speler van ADO Den Haag.

Actuele video's

Ramos geeft Griezmann een standje: 'Luister eens naar je trainer'

Ten Hag tevreden over progressie Neres: 'Hij doet erg zijn best'

Ten Hag en De Ligt kijken uit naar sfeer ArenA: 'Heeft iedereen bij Ajax op gewacht'


Poll

Lex Immers heeft het maximale uit zijn carrière gehaald


Gerelateerd

124 reacties (laatste reactie door sjaakc)

Ach Lexie, zelfs bij Ajax onder 17 zou je geen basisplaats hebben. Dus maak je vooral geen illusies... Blijf maar lekker op je ooievaarsnest...

9 januari 2018 om 10:59

Klinkt wel heel beledigd. Misschien wilt hij hier wel mee aangeven dat hij een echte Feyenoorder is en dat spelen bij de rivaal er niet in zit. Niet omdat hij het zou kunnen, maar om zijn liefde voor Feyenoord. Dus maak je vooral geen illusies dat Immers dacht dat hij wel met Ajax mee zou kunnen.

9 januari 2018 om 11:13

Hij is geen echte feyenoorder, hij is Hagenees. Neemt niet weg dat hij vanuit dat gevoel een extra stimulans ervaart om sowieso niet voor Ajax te willen spelen.

Verder zegt hij ook dat hij nu waarschijnlijk niet goed genoeg meer voor Ajax zou zijn en wellicht nooit is geweest.

9 januari 2018 om 11:22

Inderdaad, hij geeft zelf aan dat hij niet voor Ajax in aanmerking zou kunnen komen. Je leest hier direct de meest zure reacties met dat hij niet eens voor Ajax onder 17 zou kunnen.

9 januari 2018 om 12:53

Zulke mensen kijken zo'n filmpje ook helemaal niet, joh. Die snappen niet waar het nou helemaal om gaat.

9 januari 2018 om 22:06

Je mocht willen dat Veltman maar de helft van zijn klasse had.

9 januari 2018 om 11:24

Daar is hij inderdaad ook te oud voor. Dus logisch dat hij daar niet zou spelen.

9 januari 2018 om 22:03

Mocht Veltman ooit ene goede wedstrijd spelen, dan ga ik je misschien geloven. Heel misschien dan.

11 januari 2018 om 13:50

Wij hebben Veltman anders genoeg fatsoenlijke wedstrijden zien spelen. Vraag me sowieso af wat Veltman in deze discussie doet. Heeft hij jou wat aangedaan Hans?

Wat een trieste vent zeg. Dit zegt toch voldoende. De haat moet wel erg diep zitten. Als je rotterdammer was had ik deze uitspraak nog kunnen begrijpen. Maar je bent een hagenees.

9 januari 2018 om 10:51

Ja en in Den Haag zijn ze dol op Ajax en Amsterdam in het algemeen.

9 januari 2018 om 11:37

Ken aardig wat Rotterdamse en Haagse Ajacieden hoor. Maar zodra trein voorbij Leiden is, zie je pas jas opengaan en sjaaltje uit tas tevoorschijn komen. Triest maar zo moet het waarschijnlijk in NL.

9 januari 2018 om 11:52

@zzzlatan, ja daaag dus serieus gewoon niet he. Kan niet spreken voor Rotterdam, maar tijdens de finale EL had je eens op station Holland spoor (den Haag) moeten staan. Zag je ze gewoon in de Ajax shirts en met de Ajax sjaals om aankomen om richting Amsterdam te gaan. Fietsten ook gewoon door de stad.

Dat er bepaalde straten en wijken zijn waar je van je fiets getrokken wordt als je laat blijken dat je voor Ajax bent, zou best zou kunnen zijn, maar dat is zeker niet heel Den Haag, sterker nog, je ziet bepaalde groepen mensen dagelijks in trainingspakken van onder meer Ajax en andere clubs lopen (hebben niets met de specifieke club, maar vinden het leuk/fijn/mooi om in trainingspakken van clubs te lopen).

9 januari 2018 om 12:31

Ninjakai

Mee eens. Ik woon in Den Haag en hier zie je naast natuurlijk veel ADO fans maar verder echt ook álle shirts en kleding van alle topclubs (ajax, Feyenoord én Psv). Niet zo raar voor een 'importstad' als Den Haag.

En anders dan je zou verwachten zijn er echt niet dagelijks vechtpartijen tussen rivaliserende groepen of iets dergelijks. Dat je van je fiets wordt getrokken herken ik echt totaal niet. Tenzij je op een wedstrijddag van ADO op het station of rond het stadion gaat lopen met een Ajaxshirt of Feyenoord trainingspak. Ja dan kan je misschien problemen krijgen. Anders echt niet.

En zo hoort het dus ook vind ik!

9 januari 2018 om 12:39

@zlatan, Wat een onzin, poging mislukt. Ik kom wekelijks in Den Haag voor mijn werk en daar zie je genoeg mensen rond lopen met trainingspakken van o.a. Ajax, en dat verloopt prima, ook in het centrum.

9 januari 2018 om 18:58

Wat maakt het nou uit wat mensen in Den Haag van Ajax vinden. Ze zijn niet onze concurrent, Feyenoord daarentegen wel en daar is haat en rivaliteit te snappen.

9 januari 2018 om 19:06

Bij mensen uit Den Haag is het vooral een afkeer jegens de stad Amsterdam denk ik.

9 januari 2018 om 19:06

Het valt allemaal reuze mee en wordt zwaar overdreven.

Ik woon tegenwoordig in Amsterdam en loop als ik naar de Kuip ga gewoon met m'n Feyenoord sjaal naar en in de metro, nog nooit wat gehad op misschien wat boze blikken na. Andersom zag ik in Rotterdam ook weleens (met name Surinaamse) gasten met Ajax trainingspakken aan.

9 januari 2018 om 19:28

@zzzlatan: wat een onzin. Dat er een groep Hagenezen is die niet dol Is op Ajax, direct van je aangenomen. Maar van het stuk "Leiden", pure onzin. Ik kom van origine uit Den Haag, mijn halve vriendengroep en familie is voor Ajax. En dat steken ze niet onder stoelen of banken. Gewoon sjaaltjes en shirts hoor door heel de stad. Zeker bij belangrijke wedstrijden. On: Lex zegt in principe niets verkeerds. Hij zal in zijn tijd bij Feyenoorf een echte Feyenoorder geworden zijn. Past(e) qua werklust ook uitstekend bij de club.

10 januari 2018 om 01:45

Nee hoor, mensen uit Den Haag hebbeb geen enkel probleem met Amsterdam. De harde kern van de ADO supporters hebben een probleem met Ajax.

Maar ja, de meeste mensen in Den Haag zijn ook niet zo dol op de harde kern van de ADO supporters. Niet voor niets heeft Den Haag het stadion zo ver mogelijk op de gemeente grens weggezet bij het prins Clausplein.

10 januari 2018 om 09:11

Als je aan platte Hagenezen vraagt met welke stad in Nederland ze het minst hebben, krijg je maar 1 antwoord hoor. Al geld dat misschien voor meer steden.

Ik had het er een keer met een Amsterdammer over in de kroeg die zich afvroeg waarom iedereen iets tegen Amsterdam heeft. Ik weet het ook niet, misschien is het dat achterlijke accent of gewoon omdat we jaloers zijn dat we niet de hoofdstad zijn, maar voor mij persoonlijk; Amsterdam is echt een gedrocht van een stad met al die hipsters en dronken Engelsen in het centrum. Je kan er verdomme niet eens een patatje halen in een snackbar. Dat heet dan meteen een friet gallerij waar je geholpen wordt door een irritante gast met een hipsterbril en een krulsnor.

Is toch leuk joh, beetje afgeven op elkaars stad. Harde kern supporters vindt natuurlijk geen enkel normaal mens leuk, die moet je lekker in een dierentuin achter slot en grendel stoppen.

9 januari 2018 om 10:52

Ach, weer een paar sociaal wenselijke uitspraken om de achterban tevreden te stelen. Zegt alles over het niveau van deze gast.

9 januari 2018 om 11:23

Gast, Hagenezen (of ze nou voetballen of niet) hebben een schijthekel aan Amsterdammers met hun arrogante, nazale accent en neppe toeristenkermis die ze een stad noemen

9 januari 2018 om 11:31

Ja dus? Ik ben ook geen Rotterdammer maar zou ook altijd kiezen voor een contract bij Feyenoord ipv Ajax. Niet persé omdat ik zo'n hekel aan Ajax heb maar omdat het een droom is om op de perfecte grasmat in de Kuip te spelen

9 januari 2018 om 11:52

Nou als je op de bank zit bij feyenoord dan speel je niet op die grasmat.

9 januari 2018 om 11:01

Ah joh, wat moet -ie dan zeggen. Volkomen logisch toch. Dat hier nog mensen aanstoot aan nemen vind ik echt krankzinnig.

9 januari 2018 om 12:22

Hij mag zeggen wat die wil, maar die haat is gewoon triest en kinderachtig. Ik ben 100% Ajacied, maar ik ooit voor Feyenoord of Ado had kunnen voetballen had ik het gedaan. Als iedere ex Ajacied zo triest als Immers was zou er stuk minder voetballers bij Feyenoord voetballen.

9 januari 2018 om 12:39

Weet ik wel, dat geldt voor mij ook. Maar je moet weten wie het zegt. Immers zei ook dat hij z'n vrouw naar Amsterdam stuurt als hij daar iets nodig heeft. Laat 'm lekker. Ik vind Immers niet zozeer triest, maar vooral een beetje simpel en een beetje dom. Ach, kan er verder niet kwaad om worden.

9 januari 2018 om 11:02

Ik denk dat ze in den Haag ook best een hekel hebben aan Ajax. Overal in Nederland is er weinig sympathie voor Ajax, maar in Utrecht, Rotterdam en den Haag wel het minste sympathie. Alhoewel er genoeg spelers uit Utrecht naar Ajax vertrekken.

9 januari 2018 om 11:50

Andersom worden zowel bij ADO als Feyenoord genoeg spelers in de armen gesloten, die een Ajax-verleden hebben.

Nu en recent: Vd Heijden - Kishna - Vermeer - Becker - Schaken - Elia - Zwinkels etc

Kortom over en weer kortzichtig gedrag !

9 januari 2018 om 12:36

@willemholder

Het klopt op zich wel dat 'men in Den Haag' (den Haag is een enorm diverse stad met heel veel heel erg verschillende mensen van diverse pluimage en afkomst, onmogelijk om over één kam te scheren uiteraard) een 'hekel heeft aan Ajax'. En zelfs dat die hekel, bij sommige mensen dan, verder gaat dan de gemiddelde 'hekel/haat tegen Ajax'als zoiets uberhaupt bestaat trouwens). Maar men vergeet denk ik dat 'echte Hagenaars' een even grote hekel hebben aan Rotterdam als aan Amsterdam, zeg maar. Een Hagenaar heeft een bloedhekel aan Rotterdammers. Waarom? Geen idee eigenlijk, is iets historisch. Maar ik ben geen Hagenees, dus ik kan je dat niet uitleggen verder.

9 januari 2018 om 21:12

he maatje,

Zwinkels, Kishna en Elia. Even om wat dingen recht te zetten. Alle drie geboren in Den Haag e.o. en als ik het goed heb ook weggekaapt uit de jeugd van ADO danwel een club in de buurt.

Groetjes!

9 januari 2018 om 22:52

Echte Hagenezen hebben geen hekel aan Rotterdammers maar we zoeken ze ook niet op want echt gevoel voor humor hebben ze niet en die afgunstige aard houden ze maar lekker voor hunzelf.

11 januari 2018 om 13:57

Vervangen we die 3 toch gewoon door Wormgoor, Mols en Poepon. Haagse haat is fake.

9 januari 2018 om 22:26

God, toont er iemand een beetje passie voor een club, is het weer niet goed. Ik heb precies hetzelfde. Overigens heeft het halve land precies hetzelfde gezien het volksfeest nav de 1-1 van De Graafschap. Misschien handig om eens zelf te rade te gaan waarom dat is?

Blijft zo triest dat dat anti Ajax zo erg wordt benadrukt bij Feyenoord, dat zie je bij Ajax onder de spelers bijna niet.

9 januari 2018 om 11:03

Bij Feyenoord? Volgens mij was Immers al tegen Ajax voordat hij naar Feyenoord kwam...

9 januari 2018 om 11:06

Eigenlijk geeft hij hier alleen maar mee aan dat hij Feyenoord simpelweg een veel mooiere club vindt. Dat is veel meer pro Feyenoord dan anti Ajax in mijn ogen. Maar het is maar net hoe je het op wilt vatten.

9 januari 2018 om 11:35

Heb je het filmpje überhaupt bekeken? Er wordt aan hem gevraagd of hij liever zou spelen bij Ajax of op de bank zou zitten bij Feyenoord. Het is toch prima als hij dan kiest voor Feyenoord. Dat hoeft helemaal niks te betekenen over zijn gevoel richting Ajax. Het kan namelijk ook gewoon betekenen dat hij echt van Feyenoord is gaan houden. Snap zelf niet waarom ajacieden dit soort opmerkingen vaak op deze manier interpeteren. Je doet eigenlijk zelf wat je Immers kwalijk neemt. Verder is het natuurlijk logisch dat gezien zijn geschiedenis, hij niet denkt dat Ajax een club voor hem zou zijn (geweest).

9 januari 2018 om 11:49

Maakt dat de kat wijs kan mij nog een uitspatting van vertongen herinneren. en een speler van go ahead na uitschakeling in de beker van feyenoord. Zulke spelers zijn aan beide kanten.

9 januari 2018 om 12:23

Die Vertonghen ook, echt nog nooit begrepen hoe een Belg nota bene zo die hard Ajacied is geworden. Bij van de Beek en de Ligt kan ik het volledig begrijpen, maar het toch niet echt het idee dat ze bij Vertonghen thuis vanaf kleins af aan helemaal pro Ajax waren.

Vind het ook geen probleem, zolang het binnen de perken blijft. Rivaliteit wordt niemand minder van, maar dat moet dan wel blijven op bij ludieke akties en eventueel wat leedvermaak bij een verliespartij van de rivaal. Het moet niet gaan richting pure ophitsing en weet ik wat meer. Opmerking van Immers is niet meer dan gewoon rivaliteit en heeft niets te maken met de andere zaken. Moet gewoon kunnen.

Of bijvoorbeeld die zoontjes van Schaken dat vind ik ook gewoon grappig en leuk om te zien. Zo zijn er genoeg spelers van beide clubs die gewoon met elkaar omgaan en vrienden van elkaar zijn en met als klap op de vuurpijl Van der Wiel, die met zijn Ajax shirt en Feyenoord broek aan naar school ging. Al vind ik persoonlijk dat Noa Lang het nog bonter maakte met zijn bij Feyenoord in de jeugd zitten en helemaal weg zijn van Ajax om vervolgens de pikante overstap te maken.

9 januari 2018 om 20:13

Recentelijk zei Viergever nog wel ergere dingen dus je bent erg selectief bezig.

Ja, zeker dat het een onzin uitspraak is van hem.

Aan de andere kant heeft hij toch wel een realiteitsbesef in de vorm dat hij stelt dat hij nu zeker niet meer goed genoeg voor Ajax zou zijn en geeft ook aan dat hij misschien ook nooit goed genoeg geweest is voor Ajax.

Hem belachelijk maken om zijn uitspraak is prima, maar imo niet het bashen wat je zou denken alleen afgaande op de titel alleen.

Lex is een topper, openhartige Q and A. In de video zegt hij alleen dat hij liever niet bij Ajax speelt. Dat mag.

Laat ik vooropstellen dat artikelen van dit formaat weer een leuke opwarmer zijn voor 21 januari (Ajax-Feyenoord); Zie het zelfs zo gebeuren dat er verschillende mensen in aparte artikelen worden benoemd/getoond om het wel bekende vuurtje nog even een stukje op te stoken. Lex Immers heeft wel voetballende kwaliteiten, maar komt gewoonweg tekort voor de Nederlandse top en ook al deed hij het leuk bij een Cardiff city en heeft hij zowel bij ADO Den Haag (laatste 2 seizoenen), als zijn 1e 3 seizoenen bij Feyenoord veel gescoord als middenvelder; Het blijft een subtopper.

Hij riep in zijn ADO periode, dat hij nooit voor Ajax zou kunnen spelen. Zou wat zijn als Ajax zou zakken naar categorie Immers... O en geen disrespect richting Feyenoord want ze waren destijds, financieel niet stabiel.

Logisch Feyenoord is de kampioen, dat is toch wat groter dan een subtopper als Ajax. Verder is Feyenoord natuurlijk een veel mooiere club. Wie wil er nou naar Amsterdam.

Nee hoor jongens geintje, maar wel logisch dat Immers dit zegt. Hagenees met een ooievaar tatoeage. Dan ga je niet naar 020 natuurlijk

9 januari 2018 om 11:56

Hoeveel moeite kost het om 020 gewoon Amsterdam te noemen. Als Rotterdammert snap ik echt niet dat mensen zo vreselijk kinderachtig kunnen zijn. Maar goed, zijn wel 3 cijfers ipv 9 letters. Dat moet ik je nageven.

9 januari 2018 om 12:20

Met de smiley erachter bedoel ik meer hoe iemand met een ooievaar op z'n arm in het leven staat, niet hoe ik er in sta hoor. Ik zeg gewoon Amsterdam, Ajax en de Arena.

Dit is diezelfde druiloor die riep, 'we gaan op jodenjacht'! Deze man is geen professional, maar n figuur die wilt scoren bij zijn achterban. En we kennen die achterban...
Eigenlijk is ie zielig...maar wel n hardwerkende voetballer die zijn limits kent.

9 januari 2018 om 14:03

Wat zijn viergever en verthongen dan? Ik snap echt niet dat mensen zich drukmaken over hrt feit dat een voetballer ook supporter kan zijn. Dat ze soms over de scheef gaan in de malaise valt niet goed te praten maar ach..tis ook maar hoe druk je je erover maakt.

Domme reactie van een voetballer. Misschien uitgelokt door een journalist, maar dan nog.

1. Je weet dat er rivaliteit is tussen beide clubs. Hiermee gooi je alleen maar olie op het vuur.
2. Je geeft iedereen de kans om jezelf belachelijk te maken zoals hierboven dus ook in verschillende reacties gebeurt.
3. Je laat zien dat je zelf weet niet meer bij de top van Nederland te horen en daarmee schrijf je jezelf eigenlijk dus af.

Het enige slimme in z'n opmerking is dat het getuigt van wat zelfkennis, namelijk dat bankzitten bij een topclub het maximaal haalbare voor je is.

9 januari 2018 om 19:38

1. Ja er is rivaliteit tussen de clubs, niks ms mee en misschien gooit hij wat olie op het vuur, is ook niks mis mee. Hij geeft gewoon eerlijk antwoord op een gestelde vraag en antwoord vanuit zijn hart.
2. Nee, hij geeft iedereen de kans om zichzelf belachelijk te maken en mensen zoals jij laten die kans niet liggen
3. Hij laat inderdaad zien dat hij weet niet dat hj niet meer bij de top van Nederland hoort maar je kan je ook afvragen of hij daar ooit wel bij hoorde.

4. Stel je niet zo aan

Je kan alles over Immers zeggen wat je wil, hij heeft wel humor. Basisspeler bij Ajax. Ik heb mij rot gelachen.

Al die Ajax supporters ook. Die vraag wordt hem gesteld en dan geeft hij daar eerlijk antwoord op. Hij heeft niks met Ajax, dat kan toch? Zo erg is dat niet. Snap niet waarom jullie zo meteen geprovoceerd op reageren. Overigens hoeft hij zich echt niet meer te bewijzen tegenover ons (het publiek). Hij is gewoon teruggekomen naar Den Haag en dat zegt echt heel veel over hem!

9 januari 2018 om 14:04

Ik als ajax supporter kan er wel van genieten hoor en ik denk dat meerendeels het met mij eens is.

9 januari 2018 om 14:04

Ik als ajax supporter kan er wel van genieten hoor en ik denk dat meerendeels het met mij eens is.

Ja Lex immers pffff zieke geest heeft die man wat denkt hij nou ? Liever bankzitter bij feijenoord dan basis bij Ajax !!!! Dat heet nou bijdrage aan een betere relatie tussen deze clubs nou als je nou dit soort uitspraken doet draagt dat lekker bij !!! Maar dan andersom , en wat zijn dat voor uitspraken ook wat heeft hij tegen Ajax !!! ????? Dwaas mannetje is t eigelijk zonde om daar nog tijd aan te spanderen hij lult net zo als ie voetbalt !!! Als je op bank komt bij feijenoord dan is je carrière wel te einde en ja rot lekker naar China !!!! Bah misselijk persoon

9 januari 2018 om 19:13

Ben jij zo iemand die reageert op de titel zonder het filmpje te kijken? Die indruk krijg ik namelijk wel. Mensen die het filmpje hebben gekeken weten namelijk dat hij simpel antwoord gaf op een vraag. Niets 'ziek' aan. Mag hij de vraag eerlijk beantwoorden? Of mag hij als professional geen gevoel meer bij de clubs hebben? Ik zit ook liever bij Real op de bank dan bij PSG in de basis maar ik kan je al vast verklappen dat beide niet gaat gebeuren. Lastig he, emoties? Je lijkt er nogal moeilijk mee om te kunnen gaan, over een zieke geest gesproken.

Zieltjes scoren om zijn falende prestaties te camoufleren? Typisch Haags en Rotterdams, heb toch eens wat zelfrespect man en ga uit van je wat je zelf wel kan bereiken in plaats van dat immer zielige populaire gedrag tegenover je supporters. Wat heeft hij nou met Ajax te maken, helemaal niets toch. De Ajax vrouwen zouden hem zelfs niet willen.

9 januari 2018 om 19:02

Ach jouw onderbroek zit er volledig door in de knoop, heeft ie toch nog iets bereikt.

Misschien moet je je even heel hard proberen te concentreren en ook echt get filmpje kijken, maar ja, voorbarige conclusie trekken en een grote mond, typisch Amsterdams

9 januari 2018 om 23:03

Dat zeggen ze tegen jou om geen argwaan te wekken.

zou het niet zozeer zien als provocatie of wit voetje halen. hij krijgt de keuze en Lex voelt zich Immers gewoon in zijn hart meer een feyenoord speler. kan toch? niet zo'n big deal van maken allemaal

Wat een populistisch gelul van deze jongen, is net Kuijt. Het is zo zichtbaar dat ze dit zeggen voor de supporters, maar er geen klap van menen. Als Ajax nu bij hem aanklopt, gaat ie desnoods fietsend naar de Arena. Hij weet dat dat toch niet gebeurt dus kan ie zo’n opmerking maken. Gewoon een domme vent die een niet geloofwaardige uitspraak doet.

Immers bij Ajax, moet er niet aan denken. Stel je zit er achter op de tribune zie je niets met zo'n lange gast voor je.

Zelfkennis in optima forma. Als niet goed genoeg bent voor de basis van Feyenoord ben je dat zeker niet voor de basis van Ajax

Aha, daar hebben we onze Haagse Lex ook weer. Leuke 13 in een dozijn voetballer net als die lange hark van Feyenoord. Voetballend komt hij natuurlijk veel en veel te kort.

En dan zo goedkoop proberen te scoren bij supporters, alsof hij bij Ajax maar enigszins kans zou maken op een basis plaats. Nee Lex, zelfs bij jong Ajax zou je niet eens spelen, voor jou 100 betere voetballers.

Hij komt nog uit de tijd dat Feyenoord geen geld had en dus weinig keuze, dan kom je snel uit op dit soort spelers, die vaak volgens mij ook nog een soort van hooligan proberen te zijn. Ach ja, als verstand ontbreekt, krijg je dit soort uitspraken.

Ik moet zeggen, ik heb wel hierom moeten lachen...dat wel.

9 januari 2018 om 19:00

Onzin hij had gewoon krediet bij Koeman en er waren echt wel andere opties voor Koeman, dan Lex. Koeman heeft werkelijk niemand anders een kans gegeven op 10, ongeacht hoe slecht Lex ook speelde en dat was echt dramatisch. Je kon vrijwel iedereen zelfs de keeper op zijn positie zetten, want die zou het gewoon beter doen. Ballen sprongen bij aannames 5 meter bij hem vandaan, doelpogingen altijd recht op de keeper. Maar Koeman mocht hem op basis van zijn mentalteit en het feit, dat hij niet zeurt en een goede jongen is.

9 januari 2018 om 19:12

Mcgee85,

Ik probeer even te zien hoe mijn verhaal met de jouwe in lijn getrokken moet worden. Ik snap namelijk geen snars van wat je zegt.

Je begint over Koeman en de basis die Lex had op 10. Wat the hell heeft dat te maken dat hij bij Ajax geen basis zou staan?

Probeer je nu Lex goed te praten alsof hij goed kan voetballen? Ik vind hem namelijk meer lijken op een ontsnapte dorpsgek die verslaafd is, en dan af en toe zijn mening mag geven.

Het spijt me hoor, niets tegen den Haag of de mensen daar, want er zijn er talloze die heel tof zijn, maar die man, ongeacht of hij wel of niet Ajax een mooie of lelijke club vind, kan je toch niet serieus nemen?

Als je gaat zingen we gaan op jodenjacht, dan mis je wel een paar steken in je bovenkamer hoor.

9 januari 2018 om 19:33

Hij komt nog uit de tijd dat Feyenoord geen geld had en dus weinig keuze, dan kom je snel uit op dit soort spelers, die vaak volgens mij ook nog een soort van hooligan proberen te zijn. Ach ja, als verstand ontbreekt, krijg je dit soort uitspraken.

Dat is wat jij zegt, dat er weinig keus was. Daarbij Lex was gewoon dronken. Snapte nooit waar die heisa allemaal over ging. Helemaal van een hagenees neem ik bepaalde vaak gebruikte woorden nooit serieus. Pfff, jodenjacht wat stelt nou voor?? Ajaxieden noemen zichzelf toch joden. Wat ook al helemaal nergens op slaat, dan is het ook niet gek als je jodenjacht roept. Ging werkelijk helemaal nergens over.

9 januari 2018 om 19:51

"ach ja, als verstand ontbreekt, krijg je dit soort uitspraken"

Jij hebt blijkbaar alleen de titel gelezen.
Achja, als verstand ontbreekt dan............... nee, die zin kan ik beter niet afmaken

Maar als jij dan zo verstandig bent, bekijk het filmpje, laat het 10 minuten op je inwerken en kijk dan nog eens wat je hebt opgeschreven.

Vond het altijd tekenend voor de matige trainer die Koeman is, dat Lex zo ongelofelijk veel krediet kreeg, maar afgezien van een aantal penalties heeft die jongen de meeste kansen gemist van de Eredivisie ooit. Blijf het nog altijd jammer vinden, dat er nooit "en nu nog steeds" een goede nummer 10 is geweest, want dan hadden we al veel eerder kampioen geweest. Als Guidetti een goede 10 achter zich had gehad, dan was Feyenoord gewoon kampioen geweest. Lex zijn niveau zit ongeveer tussen Ado en feyenoord in misschien ietsje meer richting Feyenoord, omdat ik toch vind dat hij het in Engeland gewoon goed gedaan heeft. Snap er werkelijk niets van dat hij daar weg is, want hij was daar de spielmacher heb ik met eigen ogen gezien.

9 januari 2018 om 22:43

Was heimwee naar zijn familie, een typisch Haags trekje.

Zielig persoon, zal altijd herinnerd blijven worden aan de schandalige leuzen na een potje tegen Ajax. Ook vieze smerige overtredingen maken en altijd zieken in het veld. Bah

9 januari 2018 om 19:55

Tja, we kunnen niet allemaal de ideale schoonzoon Jan Vertonghen zijn, die zal nooit verwerpelijke teksten gebruiken

9 januari 2018 om 22:34

Dus als een Ajacied zichzelf Jood noemt, is het een geuzennaam maar wanneer hij zo benoemd wordt door een Hagenees is het racisme. Doet me denken aan het n woord en Afro Amerikanen.

Ik denk dat je ook meer te zoeken hebt op de bank bij Feyenoord dan in de basis bij Ajax.

In Den Haag wonen supporters van allerlei clubs omdat we nogal een import stad zijn en dat gaat best goed. Er wordt wat afgerold onderling. Maar toch, echte ADO supporters zullen nooit zwarte zondag vergeten, 1 maart 1989, toen Ajax supporters het Zuiderpark stadion sloopten omdat ze mot hadden met hun eigen voorzitter die ze op de eretribune zagen zitten maar de ADO supporters de klappen van de ME opliepen toen ze hier op reageerden. Ruim 200 gewonden waarvan sommigen nu nog last hebben van de gevolgen. Sindsdien is de politie onze erfvijand en is het seizoen goed wanneer we thuis van Ajax winnen want die zijn goede tweede. Lex die van kinds af aan al ADO supporter is, kent deze sentimenten. Feijenoord zien we eerder als grote broer maar wel één die geen humor heeft en best neerbuigend kan zijn. Dat is wat een echte Ajacied voor heeft op een echte Feijenoorder: gevoel voor humor al is het geen Haagse humor.

Geweldig dat één zinnetje zoveel frustratie en haat kan losmaken bij sommige mensen. Genieten die reacties!

Grote vriend, als jij bankzitter bent bij Feyenoord, behoor je niet eens tot de wedstrijdselectie bij Ajax 1. Zet je ego opzij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Tyronne EbuehiVerdediger10
Tom BeugelsdijkVerdediger10
Aaron MeijersVerdediger10
Bas KuipersVerdediger10
Donny GorterMiddenvelder10
Danny BakkerMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

93 fans
Middenvelder, 32 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 ADO Den Haag 5 0 1 0
2017/2018 ADO Den Haag 35 4 9 0
2016/2017 Cardiff City 13 0 1 0
2016/2017 Club Brugge 10 1 1 0
2015/2016 Feyenoord 6 0 0 0

In de wandelgangen

Dinsdag 18 september
Een ruildeal tussen Manchester United en Arsenal kan in januari gaan plaatsvinden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren