Update: Beenhakker bevestigt: Kramer verkast in januari niet naar Sparta

Maandag, 8 januari 2018 om

Michiel Kramer zit al enige maanden op een zijspoor bij Feyenoord en de spits heeft te horen gekregen dat hij in de winterstop uit mag kijken naar een andere werkgever. Verschillende clubs uit de Eredivisie hebben al geïnformeerd naar de 29-jarige aanvaller, maar Kramer is niet bereid om op ieder aanbod in te gaan.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Snap jij dat Michiel Kramer afwacht?


Gerelateerd

30 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

Kramer is gewoon een zeer beperkte voetballer. Ik zal als wie dan ook hem nooit halen. Ten eerste omdat hij Feyenoord expres voor het blok zet met een broodje kroket. Dit heeft hij allemaal voor bedacht. Ten tweede het is gewoon geen sportklimaat jongen om nogmaals persoonlijk aan dingen te werken. Hij heeft een beetje lak aan de sport. Vervolgens wilt hij wel een fors salaris verdienen, beetje krom en dubbel.

En als laatste hij kan er gewoon echt helemaal niks van. Het is een zeer beperkte voetballer. Lang en ongepolijst geen techniek. Ooit keer paar keer gescoord voor Ado. Dit moet je niet willen je kan beter een jeugd speler de kans geven of verder scouten.

8 januari 2018 om 08:21

Je kunt je inderdaad afvragen of een ploeg in nood iets aan een type Kramer heeft. Hij verstopt zich wat betreft het voetballende gedeelte (raakt de bal nauwelijks aan) maar is ongelooflijk gefocust op het scoren van goals (eindpunt) en kan dat ook prima. Als die ploegen onderin al moeite hebben de bal voorin te krijgen ga je Kramer dus helemaal niet zien.
Neemt niet weg dat diezelfde teams ook niet kunnen bouwen op jeugd in strijd tegen degradatie.

8 januari 2018 om 08:22

Dat zijn instelling wat minder is daar ben ik het mee eens. Maar dat laatste stuk is gewoon onzin! Hij is gewoon beter dan de meeste spitsen in de eredivisie. Hij is niet super technisch maar voor zo'n lange slungel kan hij toch wel wat met de bal en het is een redelijk slimme speler. Die clubs in degradatie nood zullen wat moeten doen als hij je 6/9 punten oplevert dan is de kans groot dat je erin blijft. Kramer zou voor Sparta echt wel een ideale speler zijn.

8 januari 2018 om 08:50

@jason:
Het is niet krom en dubbel. Hij heeft altijd gezegd dat hij dit als werk ziet en voor het geld speelt. Wat is daar mis mee? Zijn er zeker nog honderden wel niet duizenden alleen hij zegt het.

Hij kan er niks van ... Nee voor Nederland kan hij er niks van wij willen een mee voetballende spits. Daarom laten wij ook al Dost jaren weg rotten bij Oranje. En nee Kramer is niet zo goed als Dost maar wel het zelfde.

Je moet hem alleen wel goed gebruiken. als je voorzetten gaat geven heb je echt wel wat aan deze jongen. En dat gebeurde toen ook bij Ado en bij Feyenoord totaal niet. Daar moet de spits de combinatie aan gaan et de naar binnen komende flank spelers. Nee dat kan hij niet inderdaad.

Maar gooi Kramer bij een team in de Eredivisie die voorzetten geeft en hij maakt er zo 15 per jaar.

8 januari 2018 om 09:35

@jasonrhijn: Dat laatste stukje slaat gewoon nergens op. Ja okee Kramer is lang, ongepolijst en technisch ziet het er niet allemaal even florissant uit. Maar hij heeft nou eenmaal een neusje voor de goal dat kun je niet ontkennen. Hij scoorde bij ADO en een seizoen bij Feyenoord in de basis leverde ook de nodige doelpunten op. Zelfs als pinchhitter is hij vorig seizoen belangrijk geweest bij Feyenoord.

Om hem nou weg te zetten als iemand die "er gewoon echt helemaal niks van kan" is in mijn ogen onterecht. Zijn doelpunten tegen AZ en Utrecht in de halve- en finale leverde Feyenoord de Knvb beker op. Zijn doelpunten tegen NEC en Utrecht zorgden ervoor dat Feyenoord na lange tijd weer de schaal in de lucht kon houden. Dit zijn toch prestaties die je niet zomaar mag vergeten.

8 januari 2018 om 13:50

Precies. Weet bv ook nog hoe hij achteloos toch nog even de 2-1 inschoot in de arena. Toen niet echt meer relevant misschien maar ineens bam, ligt hij er toch weer in. Leuke spits voor middenmoot en subtop.

Dan niet doeiiii , het is graag of niet . Je moet zoiets niet willen dan als club . Nou snel opzoek naar een beter alternatief die wel wil spelen voor je club .

8 januari 2018 om 08:44

@spartaa:
Ja hoor, de spelers die dit Sparta echt beter gaan maken die willen allemaal niet "graag" voor Sparta spelen. Maar liever een betere club. JE staat onder aan en het voetbal is niet om aan te zien op het moment.

Als je dan spelers gaat halen die echt willen ga je niet ver komen.

8 januari 2018 om 10:37

Ik snap hem wel. Ik zag hem (fox) bij Telstar - Sparta op de tribune. Daar zat hij natuurlijk niet voor niets. Het spel van Sparta was echter zo belabberd, dat ik me niet voor kon stellen dat hij daar deel van uit wilde maken.
Ik denk trouwens niet dat je Kramer als redder in de nood van een degradatie team mag verwachten.
Sparta kan ook eens kijken wat er bij hun vrienden uit Amsterdam te halen valt.

8 januari 2018 om 11:14

Kramer wacht natuurlijk op een club die veel centjes betaald, dat gaf hij vorig jaar al aan. Hij wilt zich financieel onafhankelijk spelen, dus wellicht hoopt hij op een club uit Qatar ofzoiets.

Kan me niet voorstellen dat er een interessantere optie dan Ado voor hem langskomt. Hij casht liever nog even vanaf de tribune zeker...

8 januari 2018 om 08:21

Toch niet heel onlogisch. Hij heeft al meerdere keren aangegeven dat hij alleen voetbalt voor het geld en stopt zodra hij binnen is. Dat in het achterhoofd is het niet gek dat hij er voor kiest zijn contract uit te zitten en dan hoopt on de woestijn ofzo aan de slag te kunnen.

8 januari 2018 om 08:46

@feynzo:
Wat dacht je van een club uit het middenoosten weer ofzo.
Hij heeft altijd gezegd dat hij voor het geld voetbalt en puur als werk ziet.

en al pak hij zijn geld op de bank. hij heeft toch een contract gekregen van Feyenoord. Maar ga er van uit dat hij op een club wacht waar hij voor zijn doen kan cashen.

Hallo Barcelona wakker worden...... hij is gewoon beschikbaar hoor
Man man man zo een mooie volksclub als Sparta afzeggen waar je elke week kan spelen onder een zeer ervaren coach, dan ben je echt wel verwend in mijn ogen

8 januari 2018 om 09:52

Ik denk niet dat hij wil afwachten op een sportief hoogtepunt.
Kramer is zeer beperkt, heeft niet de absolute wil om topsport te bedrijven en is 'al' 29 jaar.
Wanneer je nu een contract tekent, weet je zeker dat je aankomende zomer niet weggeplukt wordt. Dan speel je dus 1,5 jaar in de kelder van de eredivisie en waarschijnlijk zelfs JL volgend seizoen. En dat alles voor een zeer beperkt salaris.
Wanneer hij nog een half jaartje op de bank zijn Feyenoord salaris opstrijkt, is hij komende zomer transfer vrij.
Als je dan een knappe zaakwaarnemer hebt, vindt hij misschien wel een club voor je in de woestijn. Even een 3 jarig contract tekenen en je pensioen is geregeld.

8 januari 2018 om 11:16

Hij wacht op clubs met groot geld, dus niet persé een betere club. Clubs uit de woestijn bijvoorbeeld.

8 januari 2018 om 14:18

Zoals hierboven eigenlijk ook al aangegeven staat; het zal Kramer een worst (of beter gezegd; kroket) wezen wat de doelstellingen zijn, wie de trainer is, wat voor club het is, etc. Het gaat hem, en daar is hij heel eerlijk over, om het geld.

Dit verbaast mij allerminst, aangezien Kramer iemand is die als volgt redeneert: Ik heb helemaal niets met voetbal en de voetballerij, dus als ik nu nog ergens moet gaan voetballen, dan maar ergens waar ik er financieel zwaar op vooruit ga (qatar, China) en zeker niet op achteruit ga (ado, Sparta).

Kijk, Kramer weet (hopelijk) heus wel van zichzelf dat hij voetballend vrij beperkt is, maar hij wil nu - aangezien hij later nooit meer die kans krijgt - ergens spelen waar hij zoveel mogelijk kan verdienen voor zijn gezin.

Nou ja niet erg tóch.. laat m lekker zitten. Hij wacht gewoon op een club die of niet veel minder betaald óf juist meer. En ..die zij er gewoon en ook nog 'gek genoeg ' om t te doen ook. Sparta had ik wel als uitdaging gezien als ik Kramer was.. zo onder Advocaat. Maar we zijn Sven niet.. en hij moet t lekker zelf weten.

8 januari 2018 om 09:25

Sven schaatst liever de 5km dan onder Dickie trainen. Geef hem eens ongelijk. Met hem in de spits blijven ze niet in de Eredivisie

8 januari 2018 om 09:31

Nu je t zegt..🤣 wel een mooie elf steden tocht naam😁 maar als ie daarop zou wachten... maakt ie nog meer kans op een club uit Qatar😎

Beter zo, ben sowieso geen fan van hem. Nu gaat Sparta vol voor el Hamdaoui, als hij fit is kan hij zeker meer brengen dan Kramer.

8 januari 2018 om 09:58

Oh El Hamdaoui? Zou niet ver3keerd zijn mits hij fit is idd. Als hij dat kan opbrengen is t de 'nieuwe/oude ' El Khattabi! Was ook een leuke spits daar destijds.. kon ik wel van genieten

Heerlij, dat hij besloten heeft niet naar Sparta te gaan. Zitten wij niet op te wachten. Liever een jongen, die wel uitstraalt dat hij er wat aan wil gaan doen. Lekker terug gaan naar de amatuers van Xerxes, daar kan hij zelf ijdens de wedstrijd een broodje kroket eten. Vond de reactie op het broodje trouwens wel overdreven. Ik zie liever dat een jongen als Ache en kans krijgt met Robert Mühren kort in de buurt van hem. Maar laat dit probleem maar aan Advocaat over. Voor de verdediging zou ik Rens van Eijden wel zien zitten naast Sander Fischer (liever nog Vriends, maar die is geblesseerd).bel Hasani is zo wie zo welkom.

Ik denk dat Advocaat die jonge jongen van PSV gaat halen die het nu redelijk goed doet bij jong PSV in jupiler league.

Bizar dat bankzitters zich te goed voelen voor Sparta. Je kunt het alleen maar beter doen en dikke kans dat je het volste vertrouwen van Advocaat gaat krijgen om een glansrol op je te nemen. Hoewel ik in Mahers geval wel begrijp dat het interessanter is om FC Utrecht nog even af te wachten en de strijd om de vierde plaats aan te gaan, maar wie denkt Michiel Kramer wel dat hij is zeg. Staat twee weken geleden als een amateur een broodje kroket naar binnen te beuken en meent dat Sparta te min voor hem is? Mag blij zijn dat er überhaupt nog een club geïnteresseerd is in een onprofessionele lulhannes als hij.

Sparta moet mooi doorschakelen naar jongens die wel de drive op kunnen brengen om voor zichzelf en het team te willen werken en slagen. Hoop persoonlijk dat Marcel Brands de sluis openzet voor de Kasteelclub om wat talent van PSV de kans te geven wat Eredivisie-ervaring op te doen onder Advocaat. Lammers is sowieso een aanwinst voor Sparta, terwijl ik ook Gudmundsson en Rigo graag een halfjaar in Rotterdam zou zien spelen. Bij PSV is hun perspectief gering; een uitleenbeurt zou voor alle partijen winnen zijn.

8 januari 2018 om 16:04

Maak je niet zo druk man. Kramer heeft al vaker aangegeven voor het geld te willen gaan, dus waarschijnlijk hoopt hij dat clubs uit de woestijn zich melden. Dat heeft niks te maken met je te goed voelen voor een club.

Ik snap kramer wel. Kramer is geen voorbeeld prof of topsporter, maar doet het puur en alleen voor het geld. En daar doet hij liever zo weinig mogelijk moeite voor. Hij is met zijn matige kwaliteiten bij een grote club gekomen waar hij een leuk salaris krijgt. Als zijn contract afloopt kan hij altijd nog naar kleinere ploegen gaan of wellicht in het buitenland cashen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV4952
2.Ajax4752
3.Feyenoord3613
4.Vitesse297
5.AZ287
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

18 fans
Aanvaller, 30 jaar

In de wandelgangen

Maandag 21 januari
Krzysztof Piatek wordt dinsdag medisch gekeurd en zet daarna zijn handtekening onder een contract tot medio 2023 bij AC Milan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren